PhiloSocrate (دوستدار سقراط)


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


یادداشت های علی سرزعیم در حوزه اقتصاد و غیراقتصاد
تماس مستقیم با من alisarzaeem@
www.sarzaeem.irسایت شخصی من/@sarzaeembotربات تعریف شده روی سایت شخصی

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: گالری عکسها و دل نوشته های ابوذر شافعیان
حضانت "رنگ‌ها" را

چه کسی می‌پذیرفت؟!

اگر خداوند "دختر" را نمی‌آفرید ...



✍ #آرش_شریعتی
عکس ابوذر شافعیان
@aboozarshafeiyan

روز دختر مبارک


Репост из: من و کلماتم :)
مردها وقتی دختردار میشن مهربون تر میشن. توجهشون به جزئیات و ریزی‌جات بیشتر میشه. چند تا رنگِ صورتی و گلبهی و یاسی به رنگای زندگی‌شون اضافه میشه.
کمتر با دیگران بحث میکنن و خیلی دل نازک تر میشن. اصن تحقیقات نشون داده بچه دار شدن برای مردها خیلی مفيده.
بنظرم روز دختر رو باید به باباهای دختر دار تبریک گفت. 🌝

#روزدختر


پست قبل را پاک کردم چون از کانالشان برداشتند


Репост из: خانه فرهنگ صدوقی
نشست ماهیانه شب یزد | شب بیست و سوم

📔 موضوع: بنگاه های اقتصادی؛ پیش بینی، چالش ها و فرصت ها

سخنران: دکتر علی سرزعیم؛ اقتصاددان، مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور

📠چهارشنبه دهم اردیبهشت۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۳۰

شهرتاریخی یزد، خیابان امام، نرسیده به میدان امیرچخماق، کوچه شهیدصدوقی، خانه فرهنگ صدوقی


@sadoughi_ch




بالاخره مخالفان اقتصاد جریان اصلی دست به کار شده اند برای تخریب آقای دکتر مدنی زاده و این کلیپ را پخش کرده اند. اما از کار خدا مکر ابلهان به خودشان برگشته و این کلیپ منطق درست این شیوه تفکر را نشان می دهد


Репост из: بورس‌نیوز | صدای سهام‌دار
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
کمی با مدنی زاده گزینه وزارت اقتصاد آشنا بشید :)
#مکتب_گران_کن
🗣 AZOF



@BourseNewsVoc


Репост из: دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی‌
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...

مرحوم
#قیصرامین‌پور


داغ قیصر تمامی ندارد عجب سینه داغداری داشته این بشر


Репост из: روزنامه دنیای اقتصاد
🔹 سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

اصطکاک‌ها را جدی بگیریم

👤 دکتر علی سرزعیم؛ اقتصاددان

✍️ من اعتقاد به «لزوم اصلاح قیمت‌ انرژی» دارم؛ نهایتا قیمت این اقلام مثل دیگر اقلام تجارت‌پذیر باید جهانی شود، با وجود اینکه دستمزدها ملی هستند و قابل جهانی شدن نیستند! اعتقاد دارم که هر تاخیر در اصلاح این قیمت اختلالاتی در اقتصاد ایجاد می‌کند که کمترین زیان آن فساد عجیب قاچاق اقلام انرژی به کشورهای دیگر است.

✍️ اما این تصور که در «کوتاه‌مدت» اقتصاد «بدون هزینه» قابل‌توجه می‌تواند خود را با قیمت‌های جدید سازگار کند، تصوری اشتباه و خطرناک است.

✍️ بیایید با یک مثال، موضوع را روشن کنیم. قیمت پایین بنزین موجب شده بخش بزرگی از مردم با خودروی شخصی به مسافرت بروند و طبیعتا کشور با نرخ بالای تصادفات روبه‌رو باشد.

✍️ قابل فهم است که اگر قیمت انرژی بالا بود، سفر برای قشر ضعیف به‌درستی امکان‌پذیر نمی‌شد. اما در حال حاضر سال‌هاست که قیمت بنزین پایین است. این تردد شدید موجب شده تا رستوران‌ها و مغازه‌های بین شهری زیادی ایجاد شود و مردم در سفرها خریدهایی انجام دهند که به سهم خود تقاضایی برای برخی کالاها و خدمات ایجاد کرده است.

✍️ حال اگر ناگهان قیمت بنزین به‌شدت افزایش یابد، سفرها به‌شدت افت می‌کند و تمام این کسب‌وکارها دچار مشکل می‌شوند.

✍️ طرفداران افزایش بی‌ملاحظه قیمت بنزین پاسخ خواهند داد که این امر اشکال ندارد و یارانه بنزین صرف توسعه راه‌آهن خواهد شد و آن کسب‌وکارها یاد می‌گیرند که خدمات و کالاهایی را در حول و حوش ایستگاه‌های قطار عرضه کنند؛ غافل از اینکه تعطیلی برخی رستوران‌های بین‌راهی و انتقال آنها به نواحی نزدیک به ایستگاه قطار آسان نخواهد بود.

✍️ آنها خواهند گفت که افراد بیکارشده می‌توانند به‌سادگی در خطوط قطار و تعمیر و نگهداری اقلام آن مشغول به کار شوند، ولی این تصور لزوما در کوتاه‌مدت به‌سادگی ممکن نیست.

✍️ اساسا راه‌افتادن خطوط ریلی جدید و رشد مجدد سفر با قطار به جای خودروی شخصی، رکودی در کسب‌وکارهای مقاصد گردشگری ایجاد خواهد کرد و یک اقتصاددان نمی‌تواند بی‌تفاوت به این پیامدها باشد. این مثال نشان می‌دهد که جابه‌جایی سرمایه و کار به‌سادگی و در زمان کوتاه ممکن نیست!

✍️ وقتی چنین بار بزرگی را پیش‌روی سیاستگذار اقتصادی قرار می‌دهند، سیاستگذار عملا دست به تصمیم‌گیری نخواهد زد و از همین اصلاحات قیمتی جزئی صرف‌نظر خواهد کرد؛ زیرا تصمیمی بیش از حد بزرگ پیش‌روی آنها قرار داده شده است.

✍️ پیشنهاد اینجانب آن است که اولا افزایش مقطعی قیمت بنزین معطل اصلاحات اساسی نشود و ثانیا هر طرحی ارائه می‌شود افزایش قیمت بنزین به بیش از ۱۵‌هزار تومان را موجب نشود تا اجرای آن برای سیاستگذاران غیرممکن نشود و تبعات رکودی آن دامن‌گیر نباشد.

#دنیای_اقتصاد #اصلاح_قیمت_انرژی #اصلاحات_اساسی #قیمت_بنزین

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir




Репост из: خرمگس
فرهاد قنبری
شهامت نقد

⏪ در جامعه اکنون و امروز ما جریانی اگر اندک شباهتی به فاشیسم نیمه اول قرن بیستمی داشته باشند، دیگر نه حامیان سرسخت حکومت بلکه مخالفان تندخو و آشتی‌ناپذیری هستند که از روشنفکر تا نویسنده و هنرمند این سرزمین را مقهور و مرعوب روایت سراسر خشونت‌طلبانه و کینه‌توزانه خود کرده‌اند و هزینه دفاع از حقیقت و بیان حقیقت را روز به روز بالا برده‌اند.

⏪ از بدبختی‌های جامعه ماست که این روزها انسان وقتی جمله‌ یا سخنی را بدون دانستن نام راوی می‌شنود، متوجه نمی‌شود که این سخن سلبریتی‌های سینما و خواننده های پاپ و بلاگرها و فوتبالیست‌هاست یا سخن افرادی که دهها صفت استادِ اخلاق و متفکر و محقق و اندیشمند و روشنفکر و فلان و فلان به نامشان بسته می‌شود.

⏪ این مسئله که زبان و سخن و بیان روشنفکر و منتقد و متفکر و هنرمند (به علت دیکتاتوری جَو، نظام سیاسی ایدئولوژیک یا هر دلیل دیگری) با زبان شومن‌ و سلبریتی و بازیگر سریال و ورزشکار یکی شده و هر برداشت و روایتی متفاوت با این برداشت های سطحی، با بدترین فحش‌ها و توهین‌ها و تهمت‌ها و اَنگ‌ها پس رانده شده و مورد شماتت قرار می‌گیرد، بحرانی بسیار عمیق و جدی است.

⏪ در جامعه امروز و اکنون ایران آنچه جرات و شهامت بیشتری می‌خواهد نه نقد حکومت و دولت و مجلس و قوه قضاییه و حتی رهبر جمهوری اسلامی بلکه نقد سلبریتی‌ها و شومن‌هایی است که جایگاه متفکر و منتقد را اشغال کرده‌اند. امروز شهامت واقعی نه در نقد آقای خامنه‌ای و پزشکیان بلکه در نقد شیوه کنشگری فلان فوتبالیست سابق و بازیگر و خواننده پاپ است. امروز شهامت در نقد کنشگری آن عربده‌کشی است که چهار کلمه نام آرنت و فوکو و بدیو شنیده است و مشغول نشخوار فکری و خودارضایی با چند واژه نافهمیده چون توتالیتاریسم و فاشیسم است.

⏪ امروز هر کسی که جرات کرده و بیاید کنشگری آن دلال-سلبریتی مشهوری که بیشترین بهره را از نام و وضعیت کشور برده و با قلدری و گردن کلفتی هم فرار مالیاتی و ده‌ها تخلف تجاری دیگر خود را پیش می‌برد و هم به موقع با چند متلک به مدیریت کشور، ژست قهرمان را می‌گیرد را نقد کند، به آنی به لعنت عمومی دچار شده و هزار فحش و ناسزا از زمین و آسمان بر سرش می‌بارد.

⏪ جامعه امروز ایران حقیقتا بهشت سلبریتی‌ها و شومن‌ها و روشنفکران و بلاگرهایی است که با سوار شدن بر موج نارضایتی و خشم موجود در جامعه، هم کاسبی و کالای بنجل خود را به اسم هنر و کمدی و سرگرمی و کالای فکری و فرهنگی و..، پیش می‌برند و هم ژست قهرمان و مردمی بودن می‌گیرند. ایران امروز بهشت افرادی است که با هزار پارتی و رانت جایگاه استاد دانشگاه و متفکر و نویسنده و هنرمند و بازیگر و مدیر و...، را اشغال کرده‌اند، درآمدها و سطح زندگی بسیار متفاوتی از متوسط جامعه دارند و به موقع هم با چند متلک به قیمت دلار و آخوند و سپاه، محبوب خلق شده و رانت و بی‌سوادی و بی‌هنری خود را پشت این مواضع به ظاهر رادیکال پنهان می‌کنند.
@kharmagaas






Репост из: عبدالكريم سروش
سخنرانى #سعدى_شيرين_سخن ( ج١)

( تجارب شخصى و تأملات دكتر سروش درهمنشينى با سعدى )

@SchoolofRumi


👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻


Репост из: PhiloSocrate (دوستدار سقراط)
به مناسبت روز سعدی




Репост из: PhiloSocrate (دوستدار سقراط)
حیف باشد روز سعدی بگذرد هدیه ای از سعدی نگیریم اینها ابیاتی است که به سلیقه خودم از بخشی از گلستان و بوستان گزیده ام. انصافا ارزش حفظ کردن دارد





Показано 20 последних публикаций.