PhiloSocrate (دوستدار سقراط)


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


یادداشت های علی سرزعیم در حوزه اقتصاد و غیراقتصاد
تماس مستقیم با من alisarzaeem@
www.sarzaeem.irسایت شخصی من/@sarzaeembotربات تعریف شده روی سایت شخصی

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: سهند ایرانمهر
✔️فسیل
✍️سهند ایرانمهر

دیشب نشستم و فیلم«فسیل» را دیدم. عده‌ای موقع اکران این فیلم گفتند « زرد و بازاری» است و عده‌ای مثل کیانوش عیاری آن را پایه‌‌گذار سبک جدیدی از کمدی دانستند و از آن تمجید کردند. من نه از جهت فنی و‌سینمایی که تخصصش را ندارم بلکه با دید جامعه‌شناسی فیلم را دیدم.

‏بدون پیش‌فرض و اتیکیت زدن، باید آن را دید. فیلم یک چیز می‌خواهد بگوید:«سیر تحولات منطقه و کشوری که در آن زندگی می‌کنیم چنان شتابان و انسان به ویژه انسان‌ایرانی به قدری در معرض کش‌وقوس‌های اجتماعی و‌سیاسی است که اگر لحظه‌ای عمق و سیر آن را نفهمد انگاری سال‌ها به کما رفته است و آن وقت بخاطر عدم فهم این تغییرات تبدیل به یک موجود کاریکاتوری می‌شود».

‏ نمونه این حالت را در همین روزها برای بار چندم شاهدیم. هنوز عرق دلهره، تب و تاب، هیجان و سایه تاریک جنگ غزه و لبنان با همه اتفاقات غیرقابل‌پیش‌بینی‌اش تمام نشده بود که دوباره داستان سوریه و گروه‌های تکفیری و … تکرار و رفتارهای کاریکاتوری شروع شد:

‏حالا در داخل عده‌ای درست وسط خطرات عمده‌ای که برای کشور پدید آمده و بدون درنظر گرفتن شرایط مردمِ تحت فشار این اخبار که البته مشکلات معیشتی هم طاقت‌شان را طاق کرده است، از مجازات‌های جدید و لایحه حجاب و عفاف می‌گویند و البته که طی روزهای دیگر حمایت همین افکار عمومی را می‌خواهند برای ستایش سیاست‌های ضد گروه‌های تکفیریِ که درباره زن فلان می‌اندیشند و درباره دموکراسی و آزادی‌ فلان!

‏اینترنشنال و اقمارش هم از امروز برنامه‌های‌شان دو‌‌بخش دارد یک بخش درباره حقوق تضییع شده زن در ایران و یک بخش کف‌وهورا برای ارتش آزادی و رهایی در حلب که می‌خواهد کلک مستبد سوریه را بکند و لابد ریش‌کوتاه‌شده جبهه‌النصره و «جفش» سابق حجت بالغه‌ای است برای تطهیر آن گروه‌های ماقبل تاریخ چون الان نقطه مقابل جمهوری اسلامی و به نفع غرب و اسراییل‌اند.

‏ماجرای این تناقض‌های ناشی از عدم درک جامع تحولات در اذهان معطوف به این منطقه وجود دارد و چنان فضای کاریکاتوری را به دست این گنگ‌های خوابدیده یا مثل فیلم فسیل «کما رفته» ایجاد کرده که خارج از توصیف است.
@sahandiranmehr


Репост из: خرمگس
ما کاره ای در این مملکت نیستیم و کسی هم به حرف امثال ما تره هم خُرد نمی کند ولی گفتیم و باز هم می گوییم تا بماند به یادگار که قصه ایران و باکو و ترکیه به همینجاها ختم نخواهد شد و اردوغان عامل اجرایی قدرتهای جهانی و «صدام حسین» جدید منطقه است و به همراهی سگ دست آموزش در باکو دلش را به «تورکیه تورکیه کردن» و «نمایش پرچم جمهوری باکو» در ورزشگاه تبریز توسط عده ای قلیل، خوش کرده است.
بماند به یادگار برای آنهایی که شب کودتای ترکیه تا صبح دلشان برای اردوغان می تپید و از گفتن «قره باغ خاک اسلام» است در پوست خود نمی گنجیدند.
بماند به یادگار که صدام هم دلش به عده قلیلی وطن فروش که قول قربانی کردن گاو و گوسفند برای ارتش بعث داده بودند خوش بود و هشت سال ایران را درگیر جنگ ویرانگر و خانمانسوز کرد.
بماند به یادگار که تکیه بر «امت اسلامی» به جای «ملت ایران» قافیه را باختن در برابر ترکیه و باکو و دیگران است و بیرون از مرزهای کشور کسی به سنی و شیعه و بی دین و بادین و ارمنی و...، بودن ایرانیان ذره ای اهمیت نمی دهد.
@kharmagaas

1.1k 0 26 12 61

در مورد شعله ور شدن سوریه🔴
✳️وقتی اسرائیل در جنگ سال 2006 از حزب الله شکست خورد در ریشه یابی به نقش مهم سوریه در ارسال سلاح به حزب الله رسیدند و به همین دلیل جمع بندی این شد که باید مشکل سوریه حل شود تا مشکل حزب الله حل شود. از اینجا مسئله سوریه کلید خورد. بهانه هم وجود داشت: دیکتاتوری بشار اسد و بهارعربی
✳️بربرها و سلفیهای مسلمان را از همه جای دنیا جمع کردند و به بهانه مبارزه با دیکتاتوری به سوریه گسیل کردند و با آنها شرط کردند هرکاری کردید مجاز هستید ولی کاری به اسرائیل نداشته باشید. اسرائیل هم در ارسال سلاح و یا شنود عملیات مقاومت و یا درمان مجروحان تروریستها کم نگذاشت ولی با همت بی نظیر شهید سلیمانی و فداکاری مدافعان حرم توطئه خنثی شد.
✳️ساده لوحی روسها و اعتماد نادرست به ترکیه موجب شد تا فتنه به کلی جمع نشود و ادلب به محل تجمع تروریستها تبدیل شود و چند سال آنجا باقی بمانند تا برای روز مناسب بتوانند دوباره فتنه جدیدی ایجاد کنند.
✳️با شروع جنگ جدید حزب الله و اسرائیل و ضربات اولیه سختی که حزب الله دریافت کرد ظاهرا نیروی قدس نقش مهمی در بازیابی حزب الله، ارسال سلاحهای جدید و سازماندهی مجدد ایفا کرد. به همین دلیل اسرائیل لازم دید پرونده سوریه در دوره آتش بس روی میز قرار گیرد و لازم آمد دوباره سوریه شعله ور شود تا بشار اسد تصمیم نهایی برای جدایی از ایران را بگیرد تا حزب الله بی پشتوانه شود.
اینک نوبت اردوغان خیانتکار است که خدمت ویژه اش را به اسرائیل انجام دهد و تروریستهای ادلب را تجهیز و سازماندهی کند. فتنه بزرگ جدیدی شروع شده و باز هم فرصتی است برای اهل حق که جانشان را در خدمت مبارزه با توطئه های باطل فدا کنند. نمی دانم مردم زمان ما این فداکاریها را درک می کنند یا نه ولی قطعا زمانی خواهد آمد که اهل فکر می فهمند چه کسانی چگونه عمر عزیز خود را در راه اعتلای پرچم حق فدا کردند. خوشا به حالشان
https://telegram.me/ali_sarzaeem

1.4k 0 39 10 58

Репост из: نگاهِ دیگر
🔺سوریه و تحولاتی سهمگین!

شمال سوریه از چهارشنبه پیش شاهد حمله و پیشروی گسترده گروه‌های مخالف در منطقه حلب و حومه شرقی ادلب است.

این حمله سنگین با تجهیزات پیشرفته امری برنامه‌ریزی شده از ماه‌ها قبل با ابعادی منطقه‌ای و بین‌المللی و تاثیرگذار بر نظم منطقه به نظر می‌رسد.

گروه‌های مهاجم تا رسیدن به حلب با مقاومت خاصی مواجه نبودند و امروز جمعه پس از کنترل حومه غربی حلب در حال ورود به محلات شهر هستند.

هدف از این عملیات نیز سیطره دوباره بر مناطقی در استان حلب، حماه و ادلب و غیره و همچنین بازگرداندن یک میلیون آواره سوری ساکن این مناطق عنوان شده است. اما بعید است که به این اهداف بسنده شود و به قول برخی محافل مخالفان از مهم‌ترین اهداف خارج کردن نیروهای ایرانی و متحدان آن از سوریه است.

این حمله جدا از عوامل داخلی آن در امتداد جنگ داخلی در سوریه از 2011، به دو عامل خارجی نیز باز می‌گردد؛ نخست مشغولیت حزب‌الله در جنگ لبنان و کاهش حضور آن و نفوذ عملیاتی ایران در سوریه، درگیر بودن روسیه در جنگ اوکراین و شدت گرفتن بحران اقتصادی در مناطق تحت کنترل نظام و تاثیر آن بر کاهش اراده جنگیدن در ارتش.

عامل دوم «احتمالا» وجود توافقی بین‌المللی برای تنگ کردن عرصه برای حضور نظامی ایران و متحدانش در سوریه و پایان دادن به آن است. در این باره گویا خواسته یا ناخواسته تلاقی منافع میان آمریکا، اسرائیل، ترکیه و روسیه در سوریه شکل گرفته است.

در شرایط کنونی امکان تبانی میان آمریکایِ بایدن و روسیه وجود ندارد، اما وجود توافقی در این خصوص میان روسیه و اسرائیل از یک سو و میان ترکیه و روسیه از دیگر سو بعید نیست.

موضع روسیه در مقابله با عملیات مخالفان سوری مثل گذشته نیست و بعید هم است که عامل آن صرفا درگیر شدن در جنگ اوکراین باشد. حملات هوایی روسیه برای توقف پیشروی مهاجمان دیرهنگام و «تا این لحظه» ضعیف بوده است.

آنچه شک و تردید درباره نقش روسیه در این برنامه احتمالی منطقه‌ای و بین‌المللی را بیشتر می‌کند، عقب نشینی نیروهایش از تل رفعت در شمال حلب و منطقه معصران در شرق ادلب است.

کما این که اظهارات امروز سخنگوی کرملین فاقد قاطعیتی در قبال حملات مخالفان است. وی ضمن بیان این که این حمله نقض حاکمیت سوریه است و از حمایت کشورش از برقراری امنیت در این منطقه خبر داد، با دعوت از نظام سوریه برای باز پس‌گیری منطقه حلب به نوعی توپ را به زمین آن انداخت؛ در حالی که اگر ارتش سوریه به تنهایی قادر به این کار بود، به این سرعت و بدون مقاومت خاصی، این منطقه سقوط نمی‌کرد.

روسیه در ماه‌های اخیر از دو طرف تحت فشار بود؛ یکی ترکیه که تلاش داشت به دولت سوریه نزدیک و دیداری میان اردوغان و اسد برگزار شود، اما با مخالفت اسد به پشتیبانی ایران این اتفاق نیفتاد و روسیه هم نتوانست در این باره کاری کند و نگران نزدیکی بیشتر دمشق و تهران است.

طرف دیگر اسرائیل است که در کنار حملات روزانه خود به سوریه و تهدیدها برای ترور بشار اسد به روسیه نیز فشار می‌‎آورد که او را برای دور شدن کامل از ایران متقاعد کند. یکی از اهداف سفر اخیر ران درمر وزیر امور راهبردی اسرائیل به روسیه نیز همین بود.

سفر دیروز اسد هم به مسکو به دور از این تحرکات نیست. وی در طول یکسال اخیر با سکوت خاصی در قبال جنگ غزه و لبنان تلاش داشت که کج‌دار و مریز از این فشارها عبور کند، اما به نظر می‌رسد که آنچه امروز از او خواسته می‌شود، اعلام جدایی کامل از ایران است.

به هر حال، اکنون وی در برابر دو راهی سرنوشت‎سازی است و تحولات حلب و ادلب نیز فشارها را مضاعف می‌کند. در نهایت احتمال ترور او یا کنارگذاشتن بیشتر از قبل است.

اما این تحولات موجب کاهش نفوذ روسیه در سوریه نمی‌شود؛ به این علت که صحنه‌گردانان اصلی سیاست در سوریه بازیگران خارجی هستند نه دولت آن و نه مخالفانش. از این رو، اگر مسکو پشت پرده و جداگانه با ترکیه و اسرائیل در سوریه بسته باشد، در آینده به عنوان تنها متحد دمشق بدون حضور قوی رقیب ایرانی نقش‌آفرینی بیشتری می‌تواند داشته باشد.

همچنین با بازگشت ترامپ، احتمال تلاش برای وجه المصالحه قرار دادن حضور ایران در سوریه بیشتر می‌شود. اگر قبلا منطقه نگران اتحاد چهارگانه ترامپ، نتانیاهو، بن سلمان و بن زاید بود، «احتمالا» در آینده شاهد مثلث ترامپ، پوتین و نتانیاهو باشد.

البته آنچه بیان شد، خوانشی اولیه بنا بر برخی نشانه‌هاست و برای شناخت بهتر موضع واقعی روسیه باید دید در روزهای آتی چگونه عمل خواهد کرد.

ناگفته هم نماند که ترکیه چه چراغ سبزی برای این حمله نشان داده باشد چه موافقت، هدفش صرفا انتقام‌گیری از اسد به علت مواضع اخیرش نیست، بلکه هدف دیگر احتمالا تدارک تحرکی علیه حکومت خودگردان کُردی در آینده‌ای نه چندان دور باشد و چه بسا خروج نیروهای روسیه از تل رفعت پیش‌درآمدی برای آن باشد.
#صابر_گل_عنبری
@Sgolanbari


هیچ چیز اتفاقی نیست با آتش بس در لبنان شعله جنگ در سوریه شعله ور شد. ترکیه به عنوان متحد واقعی اسراییل طراح پشتیبان و بازیگر اصلی در این غایله است. اشتباه بزرگ نیمه تمام گذاشتن حذف نیروهای تروریستی در استان ادلب بود حالا شهر حلب در خطر است و مناطقی که با تقدیم صدها خون پاک آزاد شده بود دوباره دارند سقوط می کنند ... نمی گذارند این منطقه روی آرامش ببیند


Репост из: هفته‌نامه تجارت‌فردا
موسی‌ غنی‌نژاد توضیح می‌دهد:
چرا مسئولیت اجتماعی، وظیفه بانک نیست؟


رئیس‌کل بانک مرکزی در «همایش تامین مالی تولید» گفته:«23 درصد نقدینگی خلق شده در 6 ماه اول سال، ناشی از تکلیف دولت به نظام بانکی برای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی بوده است.» مسئولیت اجتماعی یعنی این‌که بانک‌ها بخشی از منابع خود را در زمینه ترویج امور فرهنگی و مذهبی، حفظ محیط ‌زیست، وام ازدواج، طرح‌های اشتغال‌زا و نجات بنگاه‌های ورشکسته صرف کنند.
اما اقتصاددانان می‌گویند منابع بانک‌ها به مردم تعلق دارد و و مدیرعامل بانک هم یک فرد است. ممکن است او شخصا در برابر فرهنگ، وجدان، مذهب، باشگاه‌های فوتبال، شهر و کشور خود احساس مسئولیت داشته باشد؛ یا شاید بخواهد بخشی از درآمدش را به اهدافی که ارزشمند می‌پندارد اختصاص دهد، اما در این میان او در جایگاه مدیرعامل یک بانک عمل می‌کند، نه در جایگاه یک فرد خیر.

مریم شکرانی در همین زمینه گفت‌وگویی با دکتر موسی غنی‌نژاد-اقتصاددان و عضور شورای سیاست‌گذاری هفته‌نامه تجارت‌فردا- داشته که بخش‌هایی از آن را می‌خوانید:

🔹بانکداری در ایران با بانکداری متعارف دنیا فاصله زیادی دارد. مشکل اصلی بانکداری ایران این است که دولت برخلاف نظام بانکداری متعارف جهان، خود را فعال مایشاء بانک‌ها کرده است و در نتیجه، بانک تجاری به معنی موسسه اقتصادی موجودیت و موضوعیت ندارد.


🔹 بانک مانند تمام بنگاه‌های اقتصادی باید بتواند هزینه‌های خود را پوشش دهد و سود کند و روی پای خود بایستد و اگر نتوانست باید بنگاه خود را تعطیل کند و برود.

🔹 بانکداری در ایران با دخالت بی‌حدوحصر دولت، تبدیل به مدلی آشوب‌زده و به اصطلاح «من‌درآوردی» از بانکداری شده است. طبیعی است در این ساختار بانکداری دستوری، دولت تسهیلات تکلیفی متعددی به دوش بانک‌ها بگذارد یا هزینه‌هایی با عنوان مسئولیت اجتماعی برای بانک‌ها بتراشد.

🔹 ایده مسئولیت اجتماعی می‌تواند مخرب باشد چون بنگاه را از هدف اصلی‌اش دور می‌کند. تنها مسئولیت اجتماعی بانک‌ها به‌طور خاص و بنگاه‌ها به‌طور عام، این است که منابعشان را به کار گیرند و تا جایی که درون چهارچوب قواعد بازی قرار می‌گیرد، به فعالیت‌هایی بپردازند که برای افزایش سود آن طراحی شده‌اند، یا به زبان دیگر به رقابت آزاد و عمومی بدون فریبکاری یا کلاهبرداری بپردازند.

🔹 ایده مسئولیت اجتماعی هم مثل خیلی از ایده‌های دیگر در کشور ما تعریف دولتی پیدا کرده است.

🔹 دولت از اصل و اساس تصور می‌کند که مالک منابع بانک‌هاست و این یک اشتباه بنیادین است. منابع بانک‌ها عمدتاً سپرده‌های مردم و بنگاه‌های اقتصادی هستند. بنابراین دولت به هیچ وجه مالک منابع بانکی نیست. این رفتار دولت غیرقانونی است و تصرف در مال غیر، محسوب می‌شود.‌


🔹 اینکه بانک‌ها چقدر برای مسئولیت اجتماعی هزینه کنند را هم دولت تعیین می‌کند و اینکه منابع این سرفصل هم به کدام گروه‌های اجتماعی تخصیص داده شود را هم دولت تعیین می‌کند و بانک و سهامداران و سپرده‌گذاران آن هم هیچ‌کاره هستند.

🔹 این نگاه و رفتار با بانک‌ها از ریشه و بنیاد اشتباه است؛ حالا اسم این رفتار می‌خواهد تسهیلات تکلیفی باشد، می‌خواهد تسهیلات قرض‌الحسنه باشد، می‌خواهد مسئولیت اجتماعی باشد یا هر اسم و عنوان دیگری که روی آن بگذارند از اساس اشتباه است و چنان‌که شرح دادم، غیرشرعی و غیراخلاقی است و دانش اقتصاد هم آن را تایید نمی‌کند.

🔹 انواع فساد و ناترازی بزرگی که گریبان شبکه بانکی کشور را گرفته، ناشی از همین دخالت‌هاست. دولت مدام برای بانک‌ها هزینه تراشیده و مانع از سودآوری آنها در قالب فعالیت‌های رایج بانکی شده است. در نتیجه بانک به بنگاه‌داری رو آورده است.

🔹این عین فریبکاری است که دولت با فشار به بانک‌ها و خلق پول و رشد نقدینگی تورم ایجاد کند تا برای اقشار محروم کاری کند و اسم آن را مسئولیت اجتماعی بگذارد. دولت اگر در کار بانک دخالت نکند و تورم ایجاد نکند بزرگ‌ترین خدمت را در حق اقشار محروم کرده است

🔹 مسئولیت اجتماعی اختیاری است؛ نه اجباری. ماموریت اصلی هر بنگاهی هم خلق سود است اما ایده مسئولیت اجتماعی می‌تواند مخرب باشد، چون بنگاه را از هدف اصلی‌اش دور می‌کند.

🔹 هر نوع فعالیت خیرخواهانه باید اختیاری باشد. در امر خیر، اجبار در کار نیست و افراد بر اساس اصول اخلاقی و انسانی خود این اختیار را دارند که به دیگران کمک کنند یا کمک نکنند.

متن کامل گفت‌وگو را در شماره 570 تجارت‌فردا مطالعه کنید.


#تجارت_فردا
@tejaratefarda

1.2k 0 24 12 32

این دو هفته که اصلا وقت نوشتن نداشتم ولی معرکه لبنان مجالی برای نوشتن درباره چیزهای دیگر نمی گذاشت برهه مهمی از تاریخ ما سپری شد و روسیاهی به اهل باطل ترسوها خائنان و فرصت طلبان ماند....


Репост из: أخٌ‌في‌الله
۱۷ رزمنده حزب الله که پس از قطع ارتباط با آنها تصور میشد به شهادت رسیده بودند، دوباره تماس برقرار کردند.
همه آنها در یکی از روستاهای مرزی بودند که هفته ها تحت کنترل اسقاطیل بوده


Репост из: أخٌ‌في‌الله
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
مادرلبنانی فکر میکرده پسرش به شهادت رسیده، اما پسر میاد به دیدار مادر...


Репост из: خرمگس
«آب و هوای فارس عجب سِفله پرور است
کو همرهی؟ که خیمه از این خاک بَرکَنَم»

ایشان می‌فرماید اگر ما از شهادت سرگرد حمزه جهاندیده و سه شهید دیگر پدافند ارتش به اندازه مرگ سرباز متجاوز اسرائیلی که در کوچه‌های غزه مشغول نسل‌کشی است، به یک اندازه ناراحت نشدیم باید در انسان بودن خود شک کنیم..
@kharmagaas


برخی اصلاح طلبان به چه وضعیت اسفباری رسیدند


رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوا دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با ایرنا: سالانه ۱۲ درصد مرگ در ایران ناشی از آلودگی هوا است/ایرنا
مردمی که پول بیشتر بابت بنزین گازوییل و گاز ندهند هزینه های شدیدتری بابت درمان انواع سرطان ناشی از آلودگی خواهند پرداخت. راه سومی نیست همه راههای سوم سراب است.

2.6k 0 16 12 16

حاج محمد عفیف
در کربلایی لبنان ما حسین زمانمون رو از دست دادیم برای نجات مردم و میهن و امت ، اما او بعد از خودش صدهزار مبارز و رزمنده به حای گذاشته
خطاب به مجاهدین ، حوادث واقعی میدان در دست شماست و شجاعت و ایستادگی شما حرف آخر را خواهد زد و در پرتو مبارزه و استواری شما سرنوشت مقاومت و سرنوشت وطن و شاید حتی سرنوشت کل خاورمیانه رقم‌خواهد خورد. ما به دشمن می گوییم شما هرگز با برتری هوایی و با تخریب و کشتار غیرنظامیان و زنان و کودکان در جنگ پیروز نخواهید شد.


Репост из: کانال صابرین نیوز - اخبار جنگ سوریه
منابع عبری از شهادت محمد عفیف مسئول روابط رسانه ای حزب الله در حملات امروز بیروت خبر می‌دهند

@SaberinFa


خدایش رحمت کند. ظاهراً گفته بود که بعد از سید حسن نصرالله زندگی برایم معنایی ندارد. جمله مهمی در آخرین کنفرانس خبری گفت که بازارسال می کنم.






پروفسور جان میرشایمر(استاد برجسته روابط بین الملل که من خیلی قبولش دارم) : "من متوجه نمی‌شوم چرا ایران تاکنون به سلاح هسته‌ای مجهز نشده است. اگر من مشاور امنیت ملی ایران بودم، ایران از مدت‌ها پیش سلاح هسته‌ای داشت."
Prof. John Mearsheimer:
"I do not understand why Iran does not have nuclear weapons already, If I were Iranian National Security Advisor Iran would have nuclear weapons long time ago."
25:10 minute

[MUST WATCH] - Prof. John Mearsheimer : Should the US Be at War With C... https://www.youtube.com/live/87zQuzmtLYs?si=2Juu-zxrTDkyzedH via @YouTube

🔗 Farhad Ghoddoussi (@FGhoddoussi)

2.2k 0 30 13 34

Репост из: أخٌ‌في‌الله
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
یکی از سناریوهای محتمل که اسقاطیل احتمالا ازون استفاده میکنه برای کشف افراد
اعلام میشه که فلان ساختمان رو می‌زنیم دورشید ازش اما این یه فریبه، دقیقا از همون لحظه چند پهپاد و ماهواره جاسوسی متمرکز میشن روی منطقه
خودروهایی که به نقاط هدف وارد یا خارج میوند اسکن میشوند
سیستم هوش مصنوعی شروع به ردیابی خودروها و افراد و همچنین تلویزیون، رایانه و تلفن افراد در منطقه می کند.
این واحد تعداد خودروهایی را که وارد می‌شوند و از آن خارج می‌شوند شمارش می‌کند و خودروهایی که از GPS استفاده می‌کنند، در عرض چند دقیقه، اطلاعات توسط هوش مصنوعی با داده های موجود مقایسه می شود
اگر خودرو متعلق به صاحب خانه باشد، اطلاعات به واحد نظارت ارسال می شود
اگر هویت مالک خودرو مشخص شود، او هدف قرار می گیرد
در عرض شش دقیقه، هوش مصنوعی تاریخچه حرکات خودرو را از ماهواره دریافت می کند
و تاریخچه چندین سال مسیر خودرو را دنبال می کند
اگر معلوم شود که از یکی از سایت های حزب الله عبور کرده یا در ان متوقف شده است، به لیست اهداف اضافه می شود.
همزمان دوربین‌ها و گوشیهای اطراف فعال میشود و بعد ازون واحد دیگری اطراف حاضر در منطقه را بررسی میکند تا نفرات شناسایی شوند و بعد مسیر حرکت اونها تا موقعیت حدید با دوربین حرارتی مشخص میشود برای رسیدن به اهداف جدید

1.8k 0 53 17 14

جل الخالق

Показано 20 последних публикаций.