رهایی ذهن


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


آموزش رهایی ذهن
خوش باش که هر که راز داند
داند که خوشی خوشی کشاند
شیرین چو شکر تو باش شاکر
شاکر، هر دم شکر ستاند
شکر از شکرست آستین پر
تا بر سر شاکران فشاند
لینک کانال :
https://t.me/joinchat/AAAAAEyB-W1LZ73WZsLPxQ

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


@hazf_bot dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
برای Overthinker ها ؛ برای آنها که پوست‌ شان از سوختگی‌ های قبلی حساس شده و با هر نسیمی دردشان می‌گیرد؛ برای آنها که هرچیزی، برایشان یادآور زخمی کهنه و عفونی شده است؛
(در ویدیوی زیر یکی از علل فکرکردن زیاد نشان داده شده است)

✍🏻 دکتر روح الله صدیق

| ربات اینستاسیو


پادکست این نقطه - مهمترین چیزی که هیچکس به ما یاد نداد
تو این اپیزود حسین توضیح میده که چطور افکار واقعیت رندگی رو میسازن و مسیر رهایی رو نشونت میده و یه داستان قدیمیم از یکی از دوستانش تعریف میکنه
📻@podchi منبع #این_نقطه


https://www.aparat.com/v/s23b12l
انیمیشن سینمایی | وکسیل با دوبله فارسی Vexille 2007
خلاصه داستان:در سال 2077 ساخت ماشین هایی به شکل انسان به تدریج به خطر مهمی تبدیل شده و در مقابل سازمان ملل قطع نامه ای را در منع ساخت ربات های انسان نما صادر می کند. یک مامور ویژه به نام وکسیل از آمریکا به توکیو اعزام می شود تا درباره گسترش تکنولوژی رباتیک توسط ژاپنی ها که به وسیله سازمان ملل ممنوع ...


رود - تقصیر تو نبود 1
در این قسمت من می‌خوام بحث قبلی یعنی سایه رو ادامه بدیم با همدیگه و از منابع مختلف استفاده کنیم برای اینکه به این ملاقات نزدیک و نزدیک‌تر بشیم
📻@podchi منبع #رود


پادکست مدرسه زندگی - من کیست و تا کجا ادامه پیدا می‌کند؟

📻@podchi منبع #مدرسه_زندگی


🔴 خبر فوری | اخبار لحظه ای | اخبار جنگ dan repost
🔺شیوع اختلالات روانپزشکی در دنیا: موارد قرمز، موارد با شیوع بالا هستند. گویا رقابت ایران با آمریکا، تو همه چیز هست.

✍دکتر روح الله صدیق

✔️ @khabarforieh


وقتی کسی تو آیلتس نمره بالا می‌گیره، سوال پیچش می‌کنند که چه کرده که نمره‌ش بالا شده. وقتی کسی یه بیزینس رو شروع می‌کنه و موفق میشه، کنجکاوی می‌کنند که چی داشته که خودشون نداشتن و باید جبران کنند تا اون‌ها هم موفق بشن. وقتی کسی بدن زیرآوار چربی مونده خودش رو فیت می‌کنه، در حد التماس ازش میخوان بگه چی خورده و چه تمریناتی داشته. اما از آدم‌های سفت سوالی ندارند. در حالی که این آدم‌های سفت هستند که از همه‌چیز می‌تونند عبور کنند، نه فقط از یک چیز. برای اینکه تشخیص نمیدن آدم سفت کیست، و طبیعتا آدم از کسی که نمیشناسدش نمیتونه سوالی داشته باشه. و تشخیصش نمیدن چون آدم سفت اشتباهی بشون معرفی شده. آدم سفت رو کسانی بشون معرفی کرده‌اند که خودشون آدم سفت نبوده‌اند. مثل پدر و مادرشون، یا رفقاشون. اون‌ها فقط کلیشه سفتی رو بشون معرفی کرده‌اند. یکی از کلیشه‌های سفتی دوران ما «کار تو مزرعه» بود. مردی که می‌تونست درو کنه، نماد سفتی بود‌. چون متولدین دهه بیست و سی که ساکن شهرها شده بودند، فقط این رو در دهات‌شون دیده بودند. کلیشه‌های هرکس در کادر محدود محلی‌ات خودش شکل می‌گیره. برای نسلی کاملا متفاوت، کلیشه سفتی میتونه پرستاری که دوازده ساعت سرپا ایستاده و در تمام اون دوازده ساعت با وضعیت اورژانسی درگیر بوده، باشه. مشکل تمام این کلیشه‌ها برجک‌پنداری چالش‌هاست. که یعنی مشکل یک برجکه، و کار آدم سفت اینه که بتونه مثل یک سرباز نگهبان زیر اون مشکل بایسته، و البته برای مدت طولانی. برای همین دفرمه شدن رو علامت سفتی در نظر می‌گیره. مثل وقتی که پوست خشک و زبر کف دست کشاورز رو یک علامت در نظر می‌گیره، و دیسک کمر یک پرستار رو. زمانی این کلیشه‌ها از هم می‌پاشند که از یک برجک خارج شده و وارد یک چالش دیگه بشن. مثل وقتی که آدم دهاتی وارد شهر شد و خودش رو باخت. در جنگ داخلی اسپانیا می‌شد چیزهای جالبی دید، که البته جدید نبودند. کارگری که تو کارخانه فولاد کار کرده بود، در برابر خشونت جنگ آسیب روانی بیشتری دید تا یک شاعر. چون شاعر نه تنها تونست خودش رو جمع کنه، بلکه توصیف شرایط رو برای نسل‌های بعد انجام داد، که خودش یه پایداری ذهنی بالا می‌خواد. اگه قبل جنگ اون شاعر از جلوی کارخانه فولاد رد می‌شد، همون کارگرها ممکن بود بش متلک جنسی بندازن.
آدم سفت کسی نیست که سی سال زیر یک پتک خاص ضربه خورده باشه. آدم سفت کسیه که از تنگناهای زیاد و متنوعی عبور کرده باشه، و اکتیو بودن خودش رو حفظ کرده باشه. ممکنه بعضی‌ها از تنگناهای زیادی هم عبور کرده باشند، اما نقش فاعلی رو از دست داده باشند و عبور کرده باشند. مثل چیزی که رودخانه با خودش برده باشه و به تمام صخره‌های حاشیه رود کوبیده باشه، و با خودش برده باشه. آدم سفت در عین اینکه ضربه‌های متنوع رو دریافت کرده، ضربه‌های متنوعی رو هم زده.
ممکنه بگید خب ما همچین آدمی سراغ نداریم. عیبی نداره. مهم اینه که آدم اشتباهی رو به جای این آدمی که ازش سراغ ندارید فعلا، بتون نفروشند.

anarchonomy


#پادکست 📻🌱

"بازی زندگی"
جافکری
 

@FlowPlanner


پروکسی دائمی تلگرام dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اصطلاح "کنترول خشم" رو تا حالا خیلی شنیدین!
توی این کلیپ میبینیم ک کنترول خشم اشتباهه و اصلا همچین چیزی وجود نداره ...



همراه | همراه | همراه | همراه | همراه
همراه | همراه | همراه | همراه | همراه
همراه | همراه | همراه | همراه | همراه
همراه | همراه | همراه | همراه | همراه
همراه | همراه | همراه | همراه

@ProxyDaemi


#پادکست

•پادکست سبکتو - برای موفقیت،عاشق درد و سختی‌ها باشید
در این پادکست از سبکتو با رابرت گرین نویسنده کتاب “قوانین قدرت” همراه می‌شویم تا نظریه او که می‌گوید عاشق درد باشید را بررسی کنیم🌿


خود مراقبه گران dan repost
دوستان جان آگاه؛این صفحه را توصیه می کنم استفاده بفرمایید ؛ سرکار خانم بنفشه بانوی خردمند و فرزانه این مراقبه را طراحی کرده اند 🌸🌹




@hazf_bot dan repost
کمال گرایی : 🐸


@hazf_bot dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
شش تکنیک ژاپنی برای غلبه بر تنبلی :


| بات دانلود از اینستا


حكمت وفلسفه dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish


رفتار خودخرابکارانه، زمانی اتفاق می‌افتد که شما مانع از پیشرفت و موفقیت خود شوید. این رفتارها در تله‌ها نیز مشاهده می‌شود.

مثلا شما تله نقص و شرم دارید و در انجام اهدافتان اهمال کاری می‌کنید و آنها را مانده به نتیجه رها می‌کنید یا در جلسه مصاحبه شرکت نمی‌کنید و یا با کمال طلبی هیچ کاری را شروع نمی‌کنید. یا تله رها شدگی دارید و رابطه را به سمت جدایی می‌کشانید یا وارد رابطه های تحقیرآمیز می‌شوید تا سناریوی ذهنی رهاشدگی خود را اجرا کنید.

افرادی که خود خرابکاری می‌کنند ممکن است از اعمال خود آگاه باشند. برای مثال، فردی که اضافه وزن دارد و رژیم دارد، ممکن است آگاهانه با خوردن یک بسته بستنی، تلاش های خوب خود را خراب کند!

یا ممکن است ناخودآگاه عمل کنند. مثلا یک نفر با دیر آماده شدن یا دیر رفتن به جایی، مهلت کاری را از دست می‌دهد. در ظاهر، به نظر می‌رسد که او دیر به قرار می‌رسد اما حقیقت این است که او چون از شکست می‌ترسد اهمال کاری می‌کند.

رفتار خود خرابکاری، در واقع نوعی مکانیزم مقابله‌ای است که شما آگاهانه یا ناآگاهانه در برابر فشارهای روانی، موقعیت‌های استرس‌زا و آسیب‌های گذشته انجام داده و می‌دهید اما این رفتار مقابله‌ای اوضاع شما را بدتر می‌کند.

افرادی که تجربه‌هایی از تحقیر، بی‌توجهی و آسیب در خانواده داشته‌اند یا ضعف عزت‌نفس و احساس بی‌ارزشی دارند؛ بیشتر مستعد این هستند تا خود را از موفقیت، پیشرفت و بهتر شدن بازدارند و محروم کنند. آنها به سمت روابط عاطفی مخرب کشیده می‌شوند یا رابطه‌های سالم خود را خراب می‌کننند تا باورهای خود تحقیرآمیز را تایید کنند.

تمام عمر، دیگران و شما به خودتان گفته‌اید که تنها می‌شوید پس با با سبک دلبستگی اجتنابی یا اضطرابی، روابط عاطفی خود را خراب می‌کنید‌‌ و یا به شما گفته شده یا به خود گفته اید که معیوب هستید و شکست خواهید خورد! پس با کمال طلبی یا اهمال کاری یا هیچ کاری را شروع یا تمام نمی‌کنید یا با کار افراطی، خودتان را فرسوده می‌کنید.

برای فرار از شکست، به سوی موفقیت نمی‌روید؛ ریسک نمی‌کنید و از منطقه امن خود خارج نمی‌شوید! برای فرار از آسیب‌پذیری رابطه، با کسی صمیمی نمی‌شوید یا برای اینکه احساس رهاشدگی نکنید؛ شما جلوتر رها می‌کنید! استراتژی مقابله‌ای شما رفتار خودتخریبی شده است زیرا این رفتار کمک می‌کند تا شما باورتان شود که این اتفاق حتماً رخ خواهد داد در واقع این یک پیش‌گویی خود تحقق بخش است که شما خودتان آن را با رفتارتان محقق می‌کنید!




حكمت وفلسفه dan repost
تکنیک عشق ورزی و فرستادن عشق و دوستی در ویس زیر👇🏻


روانشناسی طرحواره dan repost
اغلب فکر می‌کنیم باید از جنگ برگشته باشیم یا تحت سوء‌استفاده جسمی و جنسی بوده باشیم تا در کودکی دچار تروما و آسیب روانی شده باشیم اما اینگونه نیست!

هر گونه غفلت‌، بی‌توجهی و بی‌مهری، تحقیر، تبعیض و سرزنش، بدرفتاری یا جدایی والدین، بیماری، استرس مزمن و حوادث ناگوار‌ در کودکی ممکن است منشا تروما در ما باشد. اما ما بخاطر رنج هیجانی که داشته‌ایم ممکن است آن را با مکانیزم‌های دفاعی سرکوب کرده‌ایم و چیزی در ذهن خودآگاه ما نیست و یا آن را اکنون ناچیز می‌دانیم.

دردی که مرا نکشد مرا قوی‌تر می‌کند! این در مورد تروما صادق نیست زیرا ما را قوی‌تر که نکرده آسیب‌هایی هم زده که هنوز ادامه دارند و از آن آگاه نیستیم. روشهایی که با آنها در کودکی با تروما کنار می‌آمدیم تا زنده بمانیم اکنون در بزرگسالی، کارایی و سازگاری ندارند و مشکلاتی برای شما درست کرده‌اند!

مشکلاتی مثل: سوءمصرف مواد مخدر/ الکل - رفتارهای خودتخریبی - مشکل در اعتماد به دیگران - واکنش‌های تند هیجانی - هوشیاری بیش‌از حد - فراموشی - خشم و عصبانیت بیش از حد - تکرار چرخه الگوهای روابط منفی - تلاش برای فکر نکردن به رنج‌ها و انکار آسیب‌ها -رویابافی - اختلال خواب و کابوس - کمک نخواستن - افسردگی - ترس و اضطراب - احساس گناه، شرم و رهاشدگی، استرس مزمن - مشکلات فیزیکی‌ مثل سردرد، خستگی و سرگیجه- حملات پانیک- مشکلات حافظه، تحمل پایین درد

هر کس تروما را به روشی متفاوت تجربه می‌کند و با آن روبرو می‌شود؛ همچنین قرار نیست چیزی که برای من تروما بوده باشد برای شما هم حتما باشد. برای اینکه رشد کنیم بایستی لایه‌های دفاعی که در کودکی برای مقابله با دردها ساخته‌ایم را فرو بریزیم و با خود درد کشیده‌امان روبرو شویم.

برای دریافت مشاوره یا طرحواره درمانی، در دایرکت هماهنگ بفرمایید. سپاس

Telegram: @realitymind
Insta: instagram.com/reality.mind


«باید سعی کنم به حرف دیگران اهمیت ندم و روی هدف خودم متمرکز بشم».

این رو الان دارند به عنوان یک ذکر عبادی استفاده می‌کنند. در حالی که کل ساختارش غلطه. اگه لازمه «سعی» کنی به حرف دیگران اهمیت ندی، یعنی داخل یک بازی اشتباهی قرار داری، و توش برنده هم نخواهی شد، که یعنی باز هم اهمیت خواهی داد. فقط ممکنه راه‌هایی برای پرت کردن حواس خودت از حرف دیگران پیدا کنی، و خیال کنی این سعی کردنت بوده که نتیجه داده.
اونی که حرف دیگران براش اهمیت نداره، قبلا از بازی دیگران اومده بیرون و داره یه بازی دیگه رو دنبال می‌کنه. اگه تو بازی آدم‌هایی باشی که خیلی تقلا می‌کنند موقعیت اجتماعی‌شون رو ارتقاء بدن، قواعد بازی ایجاب می‌کنه که به حرف‌شون درباره اینکه چرا موقعیت تو ارتقایی نداشته، اهمیت بدی. یکی هست که ازین بازی دراومده و رفته تو بازی کسانی که براشون ورزش بالاترین دستاورد زندگیه. قاعده اون بازی هم اینه که به حرف ورزش‌کارهایی که ارتقاء سطح ورزشی براشون مهمه اهمیت بده.
تو جزء استثنائات نیستی که حرف هیچ‌کس براشون مهم نباشه. تو به هرحال باید به حرف عده‌ای اهمیت بدی. برای تو، راه اهمیت ندادن به حرف دیگران، عوض کردن آدم‌هاییه که به حرف‌شون اهمیت میدی. آدماتو عوض کن، تا به حرف آدمای قبلی اهمیت ندی. هیچ نیازی به سعی کردن نیست.

بازنشر

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.