شو آن | show on


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


فکر نکن باش! تا بشوی
https://t.me/B_HOUSHMANDI راه ارسال آثار شما؛

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
گفت‌وگو با
سارا طباطبایی
کارشناس محتوای کتاب کودک

دوشنبه ۲۲ امرداد ۱۴۰۳
ساعت ۲۲

میزبان: آرش یعقوبی
لایو اینستاگرام

https://rb.gy/i7r9ae


@ShowOn


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
گفت‌وگو با
امید مصطفوی
نوازنده و مدرس تنبک

شنبه 6 امرداد 1403
ساعت 22

میزبان: آرش یعقوبی
لایو اینستاگرام

https://rb.gy/i7r9ae

@ShowOn


Репост из: فرشاد فدائيان(Farshad Fadaian)
دعوت عام از مخاطبانم برای مشارکت در تولید یک فیلم مستند از طریق خرید عکس هایم. این کار قبلا دوبار انجام شده و حاصل اش ساخت دو مستند «مردی با یک استکان چای شن» و «لَمِه».
دروضعیت فعلی، گزینه ی مخاطبان، تنها گزینه ست !حالا هم مثل قبل، صد عکس با عنوان و موضوع "طبیعت در اندازه های خُرد"، انتخاب کرده ام.
این عکس ها با شماره ای که زیرشان خورده، طی سه کلیپ به مدت دوهفته،در این صفحه خواهد آمد.
عکس ها با حاشیه ی سفید در ابعاد ۲۵ در ۲۵، روی کاغذ فاین آرت، چاپ و در فریم سیاه باریک فلزی قاب می شود.
قیمت، شکل پرداخت و موقع و مکان تحویل عکس ها را می توانید از طریق دایرکت صفحه ی من بپرسید.
از هرعکس تا پنج تا می توانید سفارش بدهید.
بعداز پانزده روز از تاریخ اعلام، چاپ و قاب آن ها انجام خواهد شد.


Репост из: فرشاد فدائيان(Farshad Fadaian)


Репост из: فیلم و هُنر فاخر
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔸مصاحبه‌ی اورسن ولز در مورد اهمیت صدا و ریتم در سینما!

▪️فیلم‌ها به ریتم خیلی وابسته‌اند، آن‌ها به موسیقی بسیار نزدیک هستند.

▫️زیرنویس فارسی

#اورسن_ولز


@Nazariyeh_Cinema


Репост из: ایستارتاپس | حسین مرادی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎞 شما به هدف تون نمی‌رسید

مگر زمانی که «توهم کنترل داشتن» را رها کنید...


📚   ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


Репост из: ART CHANNEL
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
❗️فیلم‌کوتاه «آگهی استخدام»
▪️کارگردان: آلفرد هیچکاک

@artchanel


Репост из: شرق
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
حسن فتحی کارگردان مست عشق در گفت‌وگو با شرق:
مسئولان پیام فیلم را جدی بگیرند

« مست عشق» فیلم بحث
برانگیز این روزهای سینمای ایران است. اساسا پرداختن به زندگی شمس و مولانا، حساسیت را درباره چگونگی وچرایی ساخت فیلم بالا می برد. حال آنکه حسن فتحی به فراخور ساخت فیلمی سینمایی با زمانی محدود، فرازهایی از زندگی این دو شخصیت مهم و اثر بخش تاریخی را روایت کرده است. حضور بازیگران مطرح ایران و ترکیه در این فیلم سینمایی از دیگر نکاتی است که به نظر می رسد کنجکاوی مخاطب برای دیدن فیلم را تحریک کرده است.«مست عشق» مخالفان و موافقان زیادی دارد و هریک نظرات و دلایل خودشان را درباره این فیلم دارند. حسن فتحی با«شرق» درباره حواشی اخیر این فیلم و چرایی ساخت اثری درباره شمس و مولانا صحبت کرد.

ویدیو کامل گفت‌وگوی بهناز شیربانی با او را اینجا ببینید:

https://youtu.be/8hRQpeqvcWk

@sharghdaily
sharghdaily.com


Репост из: منظومه‌های حجم
گاهی از خاک درت مرهم به زخم ما ببند
این‌چنین مگذار ما را یا رها کن یا ببند

#کلیم_همدانی


| سماع کوانتومی |

تازه‌ترین آلبوم #علیرضاتهرانی

با اشعاری از #مولانا

لینک خرید: https://Lonopub.ir/qsama

@ShowOn


Репост из: Renani Mohsen / محسن رنانی
.

✍ توتوچان

کتاب «مدرسه رویائي» قصه واقعی توتوچان، دختر کوچولوی ژاپنی، در دوران دبستان است. دخترکی که بعدها به یک شخصیت جهانی تبدیل شد. چرا او شخصیتی جهانی شد؟ چون مادرش تا بیست سال بعد به او نگفت که در همان کلاس اول دبستان از مدرسه اخراج شده است، فقط گفت می‌خواهد او را به مدرسه دیگری ببرد که بیشتر دوستش داشته باشد؛ و این آن مهارت معجزه آفرینی است که خیلی از ما والدین نداریم. همین «نگفتن» یک جمله، آینده توتوچان را به کلی تغییر داد و به خاطر نگفتن همین یک جمله است که امروز کتاب توتوچان، عنوان پرفروش‌ترین کتاب در تاریخ ژاپن را از آن خود کرده است و به دهها زبان دنیا ترجمه شده است.

بیش از این برای شما نمی‌گویم، تا خودتان بخوانید و بشنوید. این کتاب را یک‌‌بار خوانده‌ام و نسخه صوتی آن را دوبار شنیده‌ام و در طول خواندن این کتاب، چندین‌ بار برای ستمی که به نام تربیت، در خانه و مدرسه بر کودکان میهنم می‌رود گریسته‌ام. پس حتما بخوانید یا بشنوید، حتی اگر کودک ندارید؛ و برای هر کس که کودک دارد یا با کودک سروکار دارد بفرستید: برای پدرومادرها برای مربی‌ها برای معلم‌ها و برای هر کس در حوزه کودکی و آموزش و تربیت فعالیت دارد.

امروز (دهم نوامبر) از سوی سازمان ملل به عنوان «روز جهانی علم برای صلح و توسعه» نامگذاری شده است. این کتاب را امروز معرفی می‌کنم تا یادآور شوم که علم به خودی‌خود منجر به صلح و توسعه نمی‌شود. علم فقط وقتی در دستان انسان‌های غنی‌شده در درون و سرشار شده از بیرون قرار می‌گیرد در خدمت صلح و توسعه خواهد بود. و این غنی‌شدگی و سرشاربودگی در خانه و مدرسه رخ می‌دهد. قصه توتوچان قصه چگونگی غنی‌سازی درونی یک کودک و سرشاری او از بیرون است. توتوچان، کودک قصه ما، اکنون نود ساله و سفیر حسن نیت یونیسف و مشاور صندوق جهانی طبیعت است.

مقدمه صوتی مرا بر نسخه صوتی این کتاب در فایل پایین یا در این پیوند بشنوید:

https://t.me/RenaniMohsen/39

متن آن را نیز می‌توانید در پیوند زیر بخوانید. همچنین برای تهیه نسخه چاپی کتاب یا فایل پی‌دی‌اف رایگان آن و یا شنیدن نسخه صوتی کتاب به پیوند زیر بروید:

https://pooyeshfekri.com/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%85%d8%af%d8%b1%d8%b3%d9%87-%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c/

از نشر قطره متشکرم که سخاوتمندانه فایل پی‌دی‌اف کتاب را برای انتشار رایگان در اختیار ما نهاد و اجازه داد تا «پویش فکری توسعه» نسخه صوتی این‌کتاب را تولید و به رایگان در اختیار همگان قرار دهد.

محسن رنانی / ۱۹ آبان ۱۴۰۲


پیوند مستقیم به فایل‌های صوتی کتاب
.
.


Репост из: خلاقیت، بدون مرز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
📺📺📺

🔰 اولین اسکار انیمیشن!

📌 گل‌ها و درخت‌ها ( Flowers and Trees) انیمیشن کوتاهی از مجموعه انیمیشن‌های «سمفونی احمقانه» محصول سال ۱۹۳۲ «والت دیزنی» است. داستان «گل‌ها و درخت‌ها» درباره یک کندهٔ درخت بدجنس است که به رابطه عاشقانه‌ی دو درخت جوان حسادت می‌ورزد و جنگل را به آتش می‌کشد.

📌 گل‌ها و درخت‌ها در ابتدا به صورت سیاه و سفید در حال ساخت بود ولی پس از آنکه والت دیزنی نتیجهٔ آزمایش‌های هربرت کالموس (مهندس آمریکایی پیشگام در فیلم برداری رنگی) بر روی فیلم‌های تکنی‌کالر را دید تصمیم گرفت تا گل‌ها و درختان را با همین روش به صورت رنگی بسازد. انیمیشن رنگی مورد توجه تماشاگران و منتقدان قرار گرفت و موفق شد که برندهٔ نخستین جایزهٔ اسکار بهترین فیلم کوتاه انیمیشن در ۱۹۳۲ باشد. بعد از گذشت ۹۰ سال هنور هم شوخی‌های این انیمیشن جذاب، خلاقانه و خنده‌دار است. بخشی از آن را تماشا کنید.
#انیمیشن

@AR_NOSRATI


🔶 در دانمارک کتابخانه‌هایی وجود دارد که می‌توانید به‌جای کتاب، فردی را امانت بگیرید و به مدت 30 دقیقه به داستان زندگی او گوش دهید. هدف مبارزه با تعصبات است.

هر شخص یک عنوان دارد - "بیکار"، "پناهنده"، "دو قطبی" و غیره. - اما با گوش دادن به داستان آنها متوجه می شوید که چقدر نباید "کتاب را از روی جلد آن" قضاوت کنید.
این پروژه خلاقانه و درخشان در بیش از 50 کشور جهان فعال است. نام آن "کتابخانه انسانی" است.


🔻راز پرش

@ShowOn


Репост из: خلاقیت، بدون مرز
📝📝📝

📌 در برخی آثار هنری، می‌توانیم عناصر بصری را در کلیت اثر بازشناسیم، و با تحلیل و بررسی آنها، به روایتی برسیم و معنایی را کشف کنیم، اما هر چه درباره آن گفتگو کنیم باز حق مطلب را ادا نکرده‌ایم، انگار هنوز کلماتی مناسب، برای برخی معانی، عواطف و احساسات ساخته نشده‌اند، پس بهتر آنکه چیزی نگوییم؛ به تماشای آن همنشینی هنرمندانه و جادویی بنشینیم و در عمق معنا غرق شویم!

📌 تعدادی سرخپوستِ اسب‌سوار، مقداری برف، کوه، صخره، دریاچه، آب و آینه و... همه‌اش همین است، اما به قول شارده کوچولو:
«آنچه اصل است از دیده پنهان است!»

📌 راستی! این تابلو از نقاش معاصر آمریکا «Bev Doolittle» است با عنوان «فصل عقاب!»
#هنر

@AR_NOSRATI




اگر نویسنده از تماشا کردن به محیط اطراف خود دست بردارد، تمام شده است. تجربه از‌طریق مشاهده‌ی دقیق جزئیات کوچک به‌دست می‌آید.

- ارنست همینگوی




Репост из: سرو سُخنگو
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
سرشتِ انسان پهناورتر و جوشان‌تر از آن است که به یک اصل و ایسم پای‌بند بماند. شکستِ نظام شوروی و اروپای شرقی در آن بود که خواستند انسان را از یک دروازه عبور دهند و بُعدِ معنی‌طلبِ او را نادیده بگیرند. اگر چاشنیِ مولوی و یا نویسنده‌ی خودِ آنان تالستوی را به روشِ خود زده بودند، کار به اینجا نمی‌کشید.
در هیچ مکتبِ سیاسی، یا مرام و قانونی، خودِ انسان نباید فراموش شود. نباید فراموش کرد که حرف بر سرِ انسان است، همین انسانِ خاکی با کمبودها و توانایی‌هایش، که نه فرشته است و نه دیو، بهترین چشم‌داشتی که در رابطه‌ی اجتماعی از او بتوان داشت، آن است که کمتر موجباتِ اندوه و رنجِ همنوعانش را فراهم آورد.

              #گفته‌ها_و_ناگفته‌ها

💎کانال دکتر محمّد‌علی اسلامی ‌نُدوشن

🆔 @sarv_e_sokhangoo


Репост из: فیلم و هُنر فاخر
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
▪️دیوید لینچ

ـــ اگر فیلمی را روی یک تلفن می‌بینید، در یک تریلیون سال هرگز فیلم را تجربه نخواهید کرد. تصور می‌کنید که آن را تجربه کرده‌اید، اما به شما خیانت می‌شود. خیلی غم‌انگیز است که فکر کنی فیلمی را روی تلفن لعنتی خودت دیده‌ای. واقعی شوید.

فیلم‌های بلند به بد وضعی افتاده‌اند، سریال‌های تلویزیونی جای آن‌ها را گرفته‌اند. مردم به اندازه گذشته به سینما نمی‌روند، ویروس کرونا مانع شد. پیش‌تر، برای پرده‌های بزرگ فیلم می‌ساختیم، با بلندگوهای بزرگ و مطلوب. فیلم می‌ساختیم انگار که خود تئاتر بود. می‌توانستی بنشینی و واقعاً قدم گذاشتن به دنیایی جدید را تجربه کنی. حالا این تجربه در کتاب‌های تاریخ لعنتی است! اندوه‌بار است. و بسیاری از آثار را روی گوشی‌های موبایل و تبلت‌ها می‌بینند. همیشه می‌گویم: مردم فکر می‌کنند که فیلم دیده‌اند، اما اگر روی موبایل ببینند، هیچ چیزی ندیده‌اند. غم‌انگیز است. اما می‌گویند: «برای ما اهمیتی ندارد، فیلم را دیده‌ایم، اگر خلاف این فکر می‌کنی مشکل خودت است.» چه می‌شود کرد؟

🎥 @CinemaParadisooo


Репост из: خلاقیت، بدون مرز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
📺📺📺

📌 حتما تا کنون عکس‌های هوایی که از سطح زمین گرفته شده‌ را دیدید؛ جایی که جلگه‌ها، آبرُفت‌ها، دره‌ها و تپه‌ها تحت تاثیر جریان آب، به شکل تابلوهای انتزاعی بسیار زیبا دیده‌ می‌شوند.

📌 اگر فکر می‌کنید این ویدیو نشان‌دهنده سطح زمین از فضاست، کاملا اشتباه کردید، این نتیجه خلاقیت یک فیلمساز آلمانی به نام Roman De Giuli است. او این تصاویر که شباهت شگفت‌انگیزی به ویژگیهایِ توپوگرافی سطح زمین دارد، را با ترکیبِ شن، جوهر، رنگدانه‌های طبیعی، پودر یشم، مرمرسبز و چند کانی‌ دیگر بر روی سطح کاغذ ساخته است. به گفته صاحب اثر، طراحی و اجرای این پروژه که با سفارش موزۀ ملی تایوان انجام شده، ۴ ماه طول کشیده است!
#ویدیو

@AR_NOSRATI

Показано 20 последних публикаций.

219

подписчиков
Статистика канала