ایستارتاپس


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


📚داستان موفقیت و
الگوی فکری کارآفرینان و بزرگان
در ©ایستارتاپس (استارتاپهای شرق)
eastartups= East Startups
زیرنظر دکتر حسین مرادی؛
موسس استارت‌آپ یواسپیس
(پلتفرم خدمات بوم گردی)
www.Uspace.ir
ارتباط با ما @eastartup
تبلیغات @eastartups_ads

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎞 چرا هدف ها و برنامه‌ریزی های سال نو معمولا عملی نمی‌شوند؟

چون این هدف ها از جنس اضافه کردن هستند.

الگوی اصلی برنامه ریزی باید حذف و اضافه باشد ...

✍ محمد رضا شعبانعلی


📚   ایستارتاپس   👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 تورم‌خواری به‌سبک ثروتمندانِ ایرانی

ثروتمندانِ عزیز لطفاً متوجه باشید!

تورم را چه کسی می‌سازد؟
بانک مرکزی با فشار دولت‌ها

چه کسانی از تورم در ایران منفعت می‌برند؟
دولت‌ها، بانک‌ها و ثروتمندانِ ایرانی

نرخ بهره بالای ۳۰ درصد، بعضی دوستان را اذیت کرده. شاید شما هم ناله‌ها و فریادهای ثروتمندان را شنیده‌اید. این ناله‌ها جدید نیستند. ناله‌های بنگاه‌داران و ثروتمندانِ ایرانی را عرض می‌کنم؛ وقتی با صدای بلند فریاد برآورده‌اند که وای نرخ بهره زیاد شده، نقدینگی کم است و سرمایه در گردش کفاف مخارجمان را نمی‌دهد در واقع دارند به حکومت فشار می‌آورند که لطفاً سرِِ کیسه را شُل کنید و پول چاپ کنید بدهید به ما تا بتوانیم بنگاه‌هایمان را تراز کنیم. البته متوجه هستند و هستیم که همین بزرگواران با هر نرخ بهره‌ای از ۴ درصد تا ۴۰ درصد همیشه شاکی بوده‌اند اما همزمان شتابان با هر نرخ بهره‌ای از دریافت اعتبارات و تسهیلات مستفیض شده‌اند.

سالها است این بزرگواران و کارآفرینان، این عزیزان، ثروتمندان و بنگاه‌دارانِ ایرانی میلیاردها وام با بهره منفی گرفته‌اند و چه بهره‌ها که نبرده‌اند. باید بگویم متاسفانه چه منفعت‌ها که از تورم‌خواری نخورده‌اند.

برای شما عجیب نیست؟ که بنگاه اقتصادی به‌جای اینکه به خلق ارزش و سودآفرینی از طریق تولید وابسته باشد برای مدیریتِ روزمره و پرداخت دستمزد فقط به وام بانکی با بهره منفی وابسته شده؟

اکثراً در پنجاه سال گذشته نرخ بهره‌ی اسمی بسیار پایین‌تر از نرخ تورم بوده همینطور که هنوز هم هست و این دوستان به‌طور مداوم وام گرفته‌اند و ثروت روی ثروت انباشته‌اند.

باید بپرسیم اساساً شما چرا به فعالیت بنگاه ادامه می‌دهید؟ اگر نمی‌توانید از طریق خلق ارزش و سودآوری، این بنگاه را اداره کنید.

دلیلش همین است که اساساً هدف از راه‌اندازی یا حفظِ بعضی از بنگاه‌های اقتصادی، خلق ارزش و سودآفرینی نبوده و نیست؛ هدف تورم‌خواری بوده و همچنان تورم‌خواری برای ادامه فعالیت این بنگاه‌ها توجیه اقتصادی ایجاد می‌کند.

این بنگاه‌داران و ثروتمندانِ ایرانی در پنجاه سال گذشته موفق شده‌اند از طریق سیاستمداران و بعضاً اقتصاددانان، صدایشان را به گوش سیاستگذاران برسانند؛ لابی کرده‌اند و موفق شده‌اند منابع ایجاد شده توسط بانک‌ها و بانک‌مرکزی را تصاحب کنند و البته که آسیب‌های تورم فقط به فقرا و اقشار پایین اصابت کرده و منافعش به ذی‌نفعان رسیده و می‌رسد.

ثروتمندانِ عزیز
بنگاه‌دارانِ ایرانی

لطفاً متوجه باشید در حال تورم‌خواری بوده‌اید و هستید. همین؛ فقط متوجه باشید عده‌ای دارند له می‌شوند و شما در حال تورم‌خواری از طریق نرخ بهره منفی بوده‌اید و هستید.
همین!

✍ مرتضی کاظمی
هفتم فروردین ۱۴۰۳


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥بزرگ‌ترین خطر با استعداد بودن این است که ممکن است هیچ وقت، تلاش کردن را یاد نگیری

تیبور فیشر


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 هفت پیشنهاد اصلی دکتر سعیدخزائی برای آینده اقتصادی کسب وکارها در سال ۱۴۰۳

در کارگاه سناریو  در اسفند ماه ۱۴۰۲ که در مرکز همایش های صدا وسیما با سخنرانی دکتر سعیدخزائی انجام گرفت، ایشان در خصوص چشم انداز اقتصادی و برنامه ریزی شرکت ها و واحدهای تجاری برای سال ۱۴۰۳ هفت توصیه مهم و ارزشمند را به شرح ذیل ارائه نمودند:

1⃣ در تصمیم گیری هایتان، اولویت را به بقا بدهید.
در واقع با توجه به شرایط عدم قطعیت موجود در ساختارهای اقتصادی اعم از کلان و خرد ، پیشنهاد مطلوب برای شرکت ها ،انجام اقدامات لازم در جهت بقا وحفظ واحد تجاری در سال پیش رو می باشد.

2⃣ کاهش هزینه ها
وقتی به دلیل رکود تورمی ،با استقبال کمی از جانب خریداران خدمت یا محصول روبه رو هستید ، برای بسترسازی بقا ،حتما نگاهتان به سمت کاهش هزینه ها و درواقع رعایت اصل صرفه جویی باشد .
بر این مبنا بهره وری را در سازمان ومحیط کسب وکار خود تا آنجا که می توانید افزایش دهید.

3⃣ حفظ نیروهای کارآمد

این ویژگی هم باز نگاهش به محیط داخلی کسب وکار است و بر همین روال توصیه می کند برای بهره وری بیشتر و کاهش هزینه ها ازجمله هزینه آموزش ، نیروهای کارآمد ومتخصص خود را حفظ نمایید و سیاست ها وبرنامه ریزی های خودتان را بر اساس منابع انسانی کارا واثربخش موجودتان انجام دهید.

4⃣ متوقف کردن طرح های توسعه

با توجه به وضعیت پیش رو اقتصادی و در راستای نیل به هدف حفظ واحد تجاری ،در شرایط ابهام و عدم قطعیت ها ، اگر عمده سرمایه در گردش شرکت ها صرف امورات ومخارج جاری می گردد لذا طرح های توسعه که باعث افزایش بار هزینه ای فزون تر بر شرکت می گردد، موقتا متوقف گردد

5⃣ بازنگری سبد فروش محصولات

در شرایط رکود تورمی یک ریسک بسیار مهم ؛ ریسک مقیاس فروش می باشد.
در واقع مفهوم ریسک فروش بیانگر آن است که واحد های تجاری آنقدر توان فروش ندارند تا دخل وخرجشان با هم به نوعی تناسب داشته باشد،  بنابرین برای کاهش این نوع ریسک، حتما بازنگری سبد محصولات وطبقه بندی آنها بر اساس میزان مطلوبیت در جامعه الزامی می باشد

6⃣ فروش را متوقف ننمایید

در هر صنف یا کسب وکاری که هستید ، فروش و افزایش آن لازم است برای پوشش هزینه های واحدها

در واقع اگر فروش را جریان ورودی تاثیر گذار نقدی برای شرکت ها درنظر بگیریم ،برای پوشش مخارج ،اگر فروش کاهش یابد ، برای پوشش این هزینه ها شرکت ها دست به سوی مالکان یا تامین کنندگان دراز می نمایند و همین موضوع تامین مالی درنهایت هزینه ای بر هزینه های قبلی اضافه خواهد نمود . لذا راه حل آن در شرایط رکود تورمی ، عدم متوقف نمودن فروش می باشد.

7⃣ جدی گرفتن مطالعه،تحلیل و مشاوره

با توجه به تفکرسیستمی و با درنظرگرفتن تاثیر پدیده های مختلف بر یکدیگر مطالعه تمام جوانب تاثیرگذار بر تصمیمات، بسیار حائز اهمیت می باشد، لذا داشتن دانش عمومی از تمام عوامل تاثیرگذار بر کسب وکار ها درکنار داشتن مشاورخوب می تواند بخشی از ریسک های سیستماتیک وغیرسیستماتیک بر کسب وکارها را کاهش دهد.

سخن پایانی این می باشد که استراتژی و محیط تجارت کسب وکارها با یکدیگر تفاوت دارند ولی در کنار این تفاوت ها با شناسایی  کلان روند ها و عوامل کلیدی می توان بخشی از آینده را براساس سود و رشد کسب وکارها، خلق نمود.
گرد آورنده: فرزاد اوتاری


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎞 جادوی هنر نمایش👌
قطب الدین صادقی


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥ذهنی که با یک تجربه گشوده شد،
هرگز و با هیچ فشاری بسته نمی‌شود...

الیور هولمز


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 هوش مصنوعی صنعت تبلیغات را متحول می‌کند

ابتدای امسال، مدیرعامل غول تبلیغاتی پابلیسیز (Publicis) برای هر کدام از تقریبا صد‌هزار نیروی کارش پیام ویدئویی جداگانه‌ای فرستاد و هرکسی را به نام خطاب کرد و به زبان مادری از زحمات و سخت‌‏‌کوشی‌‏‌هایش تشکر کرد. فیلم‌برداری و ویرایش این تعداد پیام معمولا به معنای صدها ساعت کار سخت و طاقت‌فرساست؛ اما به لطف هوش مصنوعی که رفیق فابریک جدید این صنعت شده، پیاده‌سازی‌اش بسیار آسان بود.

هدف این حرکت، تاکید بر تبلیغات به شدت شخصی‌سازی‌شده‌ای است که این تکنولوژی با پیشرفت برق‌‌‌آسایش آن را ممکن می‌کند. از آنجا که به واسطه داده‌های عظیمی که اکنون از افراد جمع‌آوری می‌شود، هدف‌گیری دقیق مشتریان بهینه‌شده، تولید این تبلیغات در مقیاس انبوه سریع و ارزان شده است.

درحالی‌که آژانس‌‌‌های تبلیغاتی بزرگی مثلWPP و پابلیسیز روی هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کنند، برخی مدیران تبلیغاتی نگرانند که این استراتژی به بیکاری خودشان منجر شود؛ به‌خصوص با در نظر گرفتن تهدیدهای بزرگی که در حال حاضر صنعت تبلیغات با آنها روبه‌‌‌رو است.

گروه‌‌‌های رسانه‌‌‌ای که بیشتر تمرکزشان بر شیوه‌‌‌های سنتی تبلیغات است، به همین سرعت دارند تبعاتش را مشاهده می‌کنند. مدیران تبلیغاتی شبکه‌‌‌هایITN وChannel۴ انگلستان که در حال تعدیل ۲۰۰ شغل هستند، معتقدند بدترین بازار تبلیغاتی از سال ۲۰۰۸ به این سو را داشته‌‌‌اند.

البته تاثیر نفوذ هوش مصنوعی در صنعت تبلیغات فراتر از نگرانی بیکاری مدیران تبلیغاتی است. شبکه‌‌‌های آمریکایی فاکس و ان‌‌‌بی‌‌‌سی یونیورسال خبر از کاهش درآمد تبلیغاتی خود می‌دهند و انتشاراتی نظیر نیویورک‌تایمز و نیوزکرپ و ریچ انگلستان هم افت درآمد خود را گزارش کرده‌‌‌اند.

به احتمال زیاد اینکه برندها کجا و چگونه تبلیغ کنند در دهه آینده دستخوش تغییراتی اساسی خواهد شد و اگر آژانس‌‌‌های تبلیغاتی نتوانند با سرعت پیشرفت تکنولوژی همگام شوند و پیش بروند، ممکن است همان تکنولوژی که طرفداری‌اش را می‌کنند، جایگزین آنها شود. اینها تحولات عمیق و ژرفی برای این صنعت هستند. خودکارسازی و دیجیتالی‌سازی رسانه‌‌‌ها همه چیز را تغییر داده است و امسال کم‌کم متوجه می‌شویم که آژانس‌‌‌های بزرگ می‌توانند خود را با این تغییرات وفق دهند یا خیر.

منبع: اتاق بازرگانی خراسان رضوی


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎞 طراحی خلاقانه چهارراهی که نیازمند هیچ چراغ راهنمایی نیست👌


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 تلنگر: در بسیاری از اوقات ما افراد را به خاطر مدرک تحصیلی و مهارت آنها، استخدام و نهایتا بخاطر اخلاق، آنها را اخراج می کنیم...

پی نوشت ایستارتاپس: دقیقا به همین دلیل است که همه متخصصان در هر زمینه‌ای بایستی به خودسازی (توسعه فردی) اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 ادای ثروتمندان را درآوردن، نیز احمق می‌کند!؟

نسیم طالب نوشته بود کیفیت غذای رستوران‌های گران‌قیمت که همه مشتریانش از قشر ثروتمند هستند پایین‌تر از کیفیت غذای رستوران‌های معمولی‌تر و ارزانتره. چون صاحبان و کارکنان این رستوران‌های لاکشری ملزم نیستند که کیفیت رو بهبود بدهند، چون ملزم نیستند که پاسخگو باشند، چون مشتری‌شون مطالبه پاسخگویی نداره، چون اگر داشته باشه و اعتراض و انتقادی بکنه، اینطور به نظر میاد که پولی که بابت غذا داده یا خواهد داد، براش مبلغ قابل توجهیه، در حالی که برای قشری که مشتری اونجا هستند مبلغ قابل توجهی نیست، پس برای اینکه خودش رو عضوی ازون قشر نشون بده، کاری نمی‌کنه و چیزی نمیگه که نشون بده اون مبلغ براش مهم بوده و ناراحته که خرجِ غذایی شده که ارزشش رو نداشته.

اما در رستوران ارزانتر، برای اغلب مشتری‌ها مهمه که بابت پولی که میدن چه چیزی دریافت می‌کنند، و پس اعتراض خواهند کرد و پس رستوران‌دار مجبوره حواسش به کیفیت باشه و اشتباهاتش رو اصلاح کنه.
/نویسنده ناشناس


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


🎧 بریده ای از فایل صوتی حرف‌های پیتر دراکر برای مدیران

پیتر دراکر:
«من اگه بخوام وظیفه‌ی مدیر رو تعریف کنم میگم مدیر فردیه که هر تصمیمی رو تا حد امکان از خودش دور می‌کنه و به لایه‌ی اجرایی می‌رسونه و نمیزاره تصمیم‌ها بهش نزدیک بشن»


منبع: کانال محمدرضا شعبانعلی


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


🎧 فایل صوتی با موضوع چرخش (پیوت) در کسب وکار


فایل صوتی گفت‌وگوی دکتر حسین مرادی، مدیر کانال ایستارتاپس و بنیانگذار یواسپیس (Uspace.ir)، پلتفرم خدمات بوم گردی

با موضوع «پیوت (pivot) در کسب و کار، شجاعت یا حماقت»


مشاهده ویدیویی این گفت و گو در کانال یوتیوب پادکست پیوت (Pivot)


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎞 انیمیشن کوتاه: «یک داستان عاشقانه»
A Love Story

کارگردان: ساشکا اوُنسِلد
برنده‌ی جایزه‌ی ویژه‌ی شایستگی AEAF سال 2016

این انیمیشن به ما یادآوری می‌کند که گاه هدف زنده‌گی را از یاد می‌بریم و توان و استعداد‌ خود را صرف نیتی می‌کنیم که ممکن است سبب شود نزدیکان، عزیزان و چیز‌هایی که برای‌مان ارزش دارند را نادیده بگیریم.

📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 استراتژی حمایتی گربه ماهی
در مقابل حمایت گلخانه‌ای

داستانی وجود دارد که بر اساس آن، یک ماهی‌گیر نروژی برای این‌که ماهی‌هایش سرحال و باانرژی بمانند و در لحظه تحویل به مشتریان، طعم بهتری داشته باشند، یک گربه‌ماهی را در مخزن ماهی‌های ساردین نگهداری می‌کرده تا ساردین‌ها را تعقیب کند و ماهی‌ها سرزندگی خود را از دست ندهند. اگر چه شواهد چندانی در تأیید چنین داستانی وجود ندارد، اما اثر گربه‌ماهی در استراتژی و مدیریت کسب و کار بسیار شناخته‌‌شده است و در بسیاری از نوشته‌ها و تحلیل‌های مدیریتی به آن اشاره می‌شود.

یک مثال: این اصطلاح را چند سال قبل آقای میائو وی وزیر اسبق صنایع چین به‌کار برد. او گفت رشد صنعت خودروهای برقی چینی برای ما بسیار مهم است. به‌همین علت، به اثر گربه‌ماهی نیاز داریم و شرکت تسلا می‌تواند در چین چنین نقشی را ایفا کند. با این انگیزه، چین زمین ارزان در اختیار تسلا قرار داد و معافیت‌های مالیاتی متعددی هم برای آن در نظر گرفت و برخلاف قاعده رایج،‌ از این‌که چینی‌ها در این شرکت خارجی سهمی داشته باشند صرف‌نظر کرد و اجازه داد ۱۰۰٪ مالکیت تسلا در اختیار خارجی‌ها قرار داشته باشد. اکنون بعد از چند سال به‌نظر می‌رسد اثر گربه‌ماهی به‌خوبی عمل کرده و ضمن این‌که تسلا به بازیگری ارزشمند در صنعت خودرو چین تبدیل شده، خودروسازهای چینی هم سرعت و انگیزه بیشتری برای تولید خودروهای برقی کسب کرده‌اند.

استراتژی گربه‌ماهی را می‌توان متضاد استراتژی حمایت گلخانه‌ای دانست که در آن دولت‌ها دیواری به دور خود و صنایع‌شان می‌کشند و به‌عنوان حمایت از صنایع داخلی، آن‌ها را در مسیر فرسودگی و زوال قرار داده و به سمت نابودی می‌‌برند.
منبع: بامتمم


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎞 در آمازون بعد از خدا عدد و رقم حرف آخر را میزند ...

مصاحبه جف بزوس درباره خدمات مشتریان
/استارتاپ آکادمی


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


🎧 خلاصه کتاب مینیمالیسم
ساده گرایی و زندگی با معنا


Minimalism: Live a Meaningful Life

نویسنده: جاشوا فیلدز ملبورن، رایان نیکدیمس | Joshua Fields Millburn, Ryan Nicodemus

ناشر: نون | مترجم: آذین سرداری

گوینده و متن: مهدی بهمنی



📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 آیا گوگل می‌میرد؟
تیتر تامل برانگیز بیزنس اینسایدر که می‌گوید شرکت گوگل یک دایناسور شده است!

گوگل شبیه سال‌های ایستایی مایکروسافت با استیو بالمر شده است. یک شرکتی خیلی بزرگ ولی دنباله‌روی خلاقیت دیگران با تاخیر و تا حدی ترسو.

سال‌های جوانی گوگل یادتان هست؟
/برگرفته از یک پزشک


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥 جمله ای درخشان
از کتاب Designing your life

انتخاب درست نداریم،
انتخاب خوب داریم که عموما با ایده آل ما هم فاصله دارد...
/تندتک


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


💥در کنار لیست اهداف خود،
لیستی از «به درک ها» هم داشته باشید!

مارک منسن


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎞 ساشيمونو يا هنر نجاری ژاپنی را ببینید
تا دریابید چگونه با یک خلاقیت ساده، می توان عمر یک سازه چوبی را افزایش داد و آن را پایدارتر کرد👌


📚 ایستارتاپس 👇
🆔 @eastartups 🎯

Показано 20 последних публикаций.