شامات ا سعید غفاری ا


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Образование


ساکن حاشیه ضاحیه > ناظر طریق مطار
دانش اموخته ی رسانه و آینده پژوهی

| سعیدغفاری |
@SHAMAT94

|||جهت ارسال نظرات و ارتباط.........................
https://t.me/s_ghaff

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Образование
Статистика
Фильтр публикаций


«آیا جولانی می‌تواند تغییر کند ؟»
🔸القاعده، داعش، جبهه النصره و بیشتر گروه‌های رادیکال معاصر در جهان عرب خروجی جریان سلفیه جهادی بوده‌اند. اینک که محمد الجولانی رئیس سابق جبهة النصره(شاخه القاعده در سوریه) به قدرت رسیده است؛ پرسشِ پربسامدی شکل گرفته که آیا تغییر و تحول جولانی از یک سلفی جهادی -که سالها در عراق و سوریه در صفوف القاعده جنگیده- به یک سیاستمدار مدنی، ظاهری یا بنیادین است.
🔸تجربه سلفیه جهادی نشان می‌دهد که پروژه‌های تجدیدنظر و بازنگری (المراجعات) در اندیشه و عمل این جریان سرِ دراز دارد.«السید امام شریف» مشهور به دکتر فضل که کتاب«العمدة في إعداد العدة» او در بین اعضای القاعده کتاب مرجع محسوب می‌شد؛با نوشتن «ترشيد العمل الجهادي» به نقد القاعده و ایده‌های سلفیه جهادی پرداخت. این تحول و تغییر با «ابوحفص الموریتانی»نفر سوم القاعده و «محمد الفزازی» مغربی از جمله بزرگترین ایدئولوگ های سلفیه جهادی ادامه یافت. تالیف«مراجعات لا تراجعات» طارق الزمر از رهبران جماعت اسلامی مصر که به اتهام دست داشتن در ترور سادات سه دهه زندانی بود؛ همه نمونه‌هایی از تغییر کنش افراط گرایانه به عمل دعوی و بعضاً سیاسی در این جریان است. این تبار، به راحتی امکان تئوریک برای کنش‌های امروزین جولانی را فرآهم می‌کند.
#جولانی
به نقل از مطالعات جهان عرب


📌الکساندر دوگین فیلسوف و مشاور پوتین :

«جهان اسلام به شدت دچار دودستگی شده است دیگر محور شیعه و سنی نیست  بلکه مسلمانان واقعی در مقابل باطل، مسلمانانی که تصمیم به همکاری با دموکرات ها، سوروس، اسرائیل و موساد گرفته اند مسلمان واقعی فقط مقاومت است»


🟣 “هوش مصنوعی در منطقه MENA”

این رویداد با موضوع “روندهای بازار هوش مصنوعی در خاورمیانه”  ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ توسط اندیشکده حرف پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
بیش از ۸۰ نفر از کشورهای قطر، ترکیه، کویت، ایتالیا، افغانستان، آمریکا، انگلستان، امارات، بحرین و ایران برای حضور در این رویداد ثبت‌نام کرده بودند.

▪در این نشست، چهار سخنران کلیدی، درخصوص وضعیت فعلی بازار هوش مصنوعی در کشورهای خاورمیانه، نحوه مداخله دولت در این بازار و چشم‌انداز آینده دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

🔸کشورهای عربی‌ در سال‌های اخیر در زمینه توسعه اکوسیستم هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری‌های هنگفتی کرده‌اند. لازمه توسعه این اکوسیستم، همکاری میان دانشگاه‌ها، کسب‌وکارها، دولت و صنایع است. دولت در مرحله اول با گفتمان‌سازی و سپس با تسهیل‌گری و رفع موانع می‌تواند این اکوسیستم نوپا رو گسترش دهد.

👈🏻 گزارش تفصیلی این رویداد را در وبسایت اندیشکده و وبسایت پژوهشکده بخوانید.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️


🔺بنرهای الجولانی در طرابلس لبنان

شهر طرابلس در شمال لبنان واقع شده و اکثریت آن سنی هستند . این شهر از ابتدای بحران سوریه از سال ۲۰۱۱ همواره محل حضور و آمد و شد عوامل تکفیری بوده است


Репост из: LIBANIRAN
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
کلیپ طنز در مورد نحوه برخورد پلیس فرودگاه بیروت با بقیه اعراب و برخورد با ایرانی‌ها

بوق زد. ایرانی هستی؟ اومدی چیکار؟ فوتبال؟ چی داری قاچاق می‌کنی؟ چمدون رو بذار ببینم.


سر بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران جنجال کردند که چرا چمدانشان بزرگ است و باید بازدید شود. اما تیم امارات با چمدان‌های بیشتر و بزرگتر و محافظان مسلح از فرودگاه رد شد!

@LIBANIRAN 🇮🇷🇱🇧


♐️ 🔼تغییرات فرهنگی در سوریه

1⃣ در همان هفته آغازین تسلط هیات تحریر الشام در نخستین تغییر فرهنگی نام دانشگاه «البعث» سوریه واقع در حمص [که به نام حزب حاکم بر این کشور بود] را رسما به نام دانشگاه «خالد بن ولید» تغییر داد.


2⃣ از ابتدای هفته ی جاری:
توزیع عبای اسلامی  و برقع در بین بانوان در سوریه پسااسد


🔹 هیأت تحریر الشام با کمک «موسسه بصائر الدعویه» از هفته گذشته تاکنون اقدام به توزیع یکصد هزار عبا و برقع رایگان در سوریه نموده است.

3⃣ بخش نامه جدید پیرامون القاب، تاریخ اسلام، استفاده از واژگان مرجع و ...
که در متن بالا به آن اشاره شده است


🟣🔺 سومین تغییر فرهنگی در سوریه:

🔸پیشتر به دو تغییر فرهنگی پس از روی کار آمدن جولانی اشاره شد ..

❌ در راستای تداوم «سنت تربیع» که به رسمیت شناختن حضرت علی ع به عنوان خلیفه چهارم توسط احمد بن حنبل و اهل حدیث بود و در راستای مقابله با اقدامات متکلمان اهل سنت مقرر شد که به جهت حذف تکریم ویژه امام علی ع در بین صحابه در کتابهای جدید نباید از عبارت «کرم‌الله وجهه» استفاده شود و ایشان بسان همه صحابه با عبارت تکریمی «رضی الله عنه» خطاب شود!!!

❌ حذف کلیه مطالب مربوط به «نظریه چارلز داروین انگلیسی» و فرگشت در تمام مقاطع درسی.


❌ در علوم طبیعی و کتابهای آموزشی همه مقاطع، عبارات «عطاء الطبيعه: عنایات طبیعت» به «عطاء الله: مواهب الهی» و عبارات مشابه تغییر کند.

❌ نام و تصاویر رب النوع های یونان باستان و رومی از کتابهای درسی و دانشگاهی حذف شوند. هفت نُتِ موسیقی، متن قانون حمورابی باید در کتابها ممیزی شوند. برای دانشجویان و دانش اموزان مسیحی و اقلیت‌های دینی نیز دروس مربوط به معارف اسلامی و تاریخ اسلام تعبیه شود. در مبحث تاریخ عثمانی، خانه‌ اوپرا، جنگ تشرین باید حذف شوند. جنگ تشرین پیروزی ارتش سوریه در مصاف با صهیونیست ها و ارتش اسراییل در سال ۱۹۷۳ میلادی رخ داد و همه ساله در سوریه تعطیل رسمی و جشن گرفته می شد.

❌ آموزش اجباری تاریخ اسلام و معارف اسلامی برای دانش آموزان غیر مسلمان. غیر المغضوب علیهم در تفاسیر باید به مسیحیان و یهودیان تصریح شود.


❌ آموزه های که شائبه دفاع از وطن و ناسیونالیسم می دهند با عبارات جهاد در راه خدا جایگزین شوند: مثلا «جهاد فی سبیل الله» باید جایگزین «أن یبذل الانسان روحه فی الدفاع عن وطنه» شود. همچنین مطالب مربوط به امپراتوری پالمیرا (شام پیش از اسلام) و ملکه زنوبیا حذف شوند!!!

❌ به جهت مقابله با علم کلام در سلفی ها عبارات «یحکمه العدل» حذف و «یحکمه الشرع» و «الاخوة الانسانية» به « الاخوة الايمانية» تغییر کند!!

❌ هرگونه احوالپرسی غیر اسلامی بجز «سلام» ممنوع است و عبارت «تحیة» و احوالپرسی های غیر اسلامی از کتابها حذف شوند.

پ.ن :

عبارت «کرم الله وجهه» یک تکریم اختصاصی برای حضرت علی ع بود و علت رواج آن به جهت عدم سجده امام علی به بت ها در دوران جاهلیت بود که توسط متکلمان استعمال می شد که اهل حدیث و ابن تیمیه با آن مخالفت کردند.


به نقل از مسْلِمْنا




Репост из: شامات ا سعید غفاری ا
@SHAMAT94
🔺عکسی تاریخی و قابل تامل از داخل یکی از واگنهای قطار خط آهن حجاز.
خط آهن حجاز پیش از سایکس پیکو ،عربستان، عراق،سوریه ،لبنان و فلسطین را بهم متصل می کرد. مسافران قطار در آن زمان متعلق به گستره عثمانی بودند بدون نیاز به ویزا، پاسپورت و یا....


✔️ پروژه اردوغان برای احیای "خط آهن حجاز"

🔅رسانه قطری العربی الجدید نوشت: رویای ترکیه برای احیای آنچه که در تاریخ از آن به عنوان "خط آهن حجاز" یاد می‌شود و روزگاری ترکیه را از طریق دمشق به کشور‌های خلیج فارس متصل می‌کرد، دوباره مطرح شده است. ترکیه علاقه زیادی به پروژه‌های حمل و نقل در سوریه نشان داده است، که بخشی از طرح‌های بازسازی این کشور به حساب می‌آید و ممکن است پروژه‌های دیگر کشور‌ها برای ایجاد مسیر‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از طریق سوریه را به چالش بکشد.

🔅در ادامه این مطلب آمده: پروژه‌های اقتصادی و خدماتی جدیدی به دنبال دستور مستقیم رئیس‌جمهور ترکیه، آغاز شده است که در آخرین جلسه دولت، به بازسازی سوریه بر اساس نیاز‌های این کشور تاکید کرد. اردوغان از تمام وزارتخانه‌ها خواسته است که در زمینه‌های مختلف برای بازگشایی مؤسسات و سازمان‌های عمومی سوریه همکاری کنند و سیستم دولتی آن را دوباره تأسیس کنند.

🔅وزارت حمل و نقل ترکیه بیشتر از دیگران این پیام را دریافت کرده است. وزیر حمل و نقل، عبدالقادر اورال اوغلو، اخیراً در کنفرانسی خبری از برنامه‌های متعدد ترکیه برای بازسازی زیرساخت‌های حمل و نقل در سوریه صحبت کرده است که شامل بهبود جاده‌های M۴ و M۵ و ساخت پل‌های تخریب شده توسط سازمان‌های ترکیه‌ای مانند "تیکا" و "آفاد" می‌شود. همچنین برنامه‌ای فوری برای از سرگیری خدمات حمل و نقل هوایی، بهبود شبکه‌های ارتباطی و بازگشایی فرودگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

🔅احیای بخشی از خط آهن تاریخی حجاز در سوریه و باز کردن دوباره خطوط آهن ترکیه به دمشق، یکی از پروژه‌هایی است که انتظار می‌رود به نفع دو کشور باشد و زمان و هزینه‌ها را کاهش دهد. مهم‌تر از همه این که ممکن است این پروژه به عربستان سعودی نیز گسترش یابد و در نتیجه خط آهن تاریخی که در دوران عثمانی ساخته شد و استانبول را به مدینه منوره از طریق دمشق وصل می‌کرد، دوباره احیا شود.

🔅این پروژه، که به گفته سمیر صالحه، تحلیلگر ترکی، به نفع همه طرف‌ها خواهد بود، هنوز نیازمند سرمایه‌گذاری و امنیت است. اما ترکیه به نظر می‌رسد که آماده است این پروژه را از غازی‌عینتاب به حلب و سپس به دمشق اجرا کند. کشور ترکیه به طور عملی در حال مطالعه پروژه‌ای برای بازسازی خط آهن از مرسین در ترکیه به حلب در سوریه است.


🛑جنگ شناختی و روایت‌های رسانه‌ای در عصر حاضر

جنگ شناختی به عنوان ابزاری قدرتمند در منازعات مدرن ظهور کرده است. این شکل از جنگ، با بهره‌گیری از انتشار اطلاعات، به دنبال تأثیرگذاری و دستکاری مخاطبان هدف است. هدف اصلی آن، ایجاد سردرگمی، تفرقه و درگیری از طریق شکل‌دهی به ادراکات و روایت‌هاست.در جنگ شناختی، ذهن انسان به میدان نبرد تبدیل می‌شود و روایت‌ها نقش سلاح را ایفا می‌کنند. این رویکرد از تاکتیک‌های مختلفی برای دستیابی به اهداف خود استفاده می‌کند، از جمله:
1. اختلال اطلاعاتی: انتشار اطلاعات خاص در رسانه‌های اجتماعی برای تأثیرگذاری بر درک مخاطب هدف از وضعیت‌های واقعی.
2. رقابت گفتمانی: تأثیرگذاری تدریجی بر ادراک عمومی از طریق روایت‌های رسانه‌های اجتماعی و نظرات آنلاین.
3. خاموشی افکار عمومی: غرق کردن رسانه‌های اجتماعی با روایت‌های خاص برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی، اغلب با استفاده از ربات‌ها برای ایجاد محتوای ویروسی.

هوش مصنوعی و رسانه‌های اجتماعی به ابزارهای کارآمدی برای جنگ شناختی تبدیل شده‌اند.
هوش مصنوعی می‌تواند محتوای هدفمند تولید کند، احساسات و تعصبات کاربران را استخراج نماید و حجم عظیمی از اخبار جعلی، تصاویر و ویدئوها را برای گمراه کردن افکار عمومی تولید کند.

سعید غفاری
ترجمه برای درس مهارتهای تولید رسانه ای


🔺🔺اظهارات رغد، دختر صدام حسین دیکتاتور پیشین عراق:

🔸عراق مرحله جنگی را که لبنان و سوریه پشت سر گذاشتند پشت سر خواهد گذاشت و ممکن است سخت تر  باشد.

- تلاش می کنیم با کمترین ضرر مرحله بعدی را پشت سر بگذاریم.

- عراق، عراق ماست و ما نقش خود را در این زمینه به طور کامل ایفا خواهیم کرد.

- با وجود بلاتکلیفی و سختی شرایط کنونی، انشاالله آینده خیلی بهتر می شود.

🔸 اگر عراقی ها مرا انتخاب کنند، هیچکس حق ندارد من را از کار سیاسی باز دارد.


مطالعات_عراق


Репост из: معلم: یادگیرنده مادام العمر
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 چرا عقب ماندیم؟ چگونه عقب نمانیم؟ نقطه عطف تاریخ...

🇦🇪 ویدئویی از وزیر هوش مصنوعی امارات منتشر شده است که می‌گوید خاورمیانه از علم عقب ماند چون استفاده از دستگاه چاپ را به مدت ۴۰۰ سال قدغن کرد‌

#امارات_متحده_عربی #بین_الملل
#دبی #فناوری #تکنولوژی #هوش_مصنوعی
منبع:
@FarhikhteganOnline
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL


🛑 جنگ شناختی - چالش نوین در عرصه امنیت ملی
جنگ شناختی یا نبرد ادراکی، شکل نوظهوری از منازعه است که ذهن و فرآیندهای شناختی انسان را هدف قرار می‌دهد. این نوع جنگ بر تأثیرگذاری، محافظت یا اختلال در شناخت فردی و گروهی برای کسب برتری بر رقبا تمرکز دارد.
ابعاد کلیدی جنگ شناختی عبارتند از:
۱. اهداف: تغییر نگرش‌ها، رفتارها و فرآیندهای تصمیم‌گیری؛ تخریب عقلانیت و بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌ها؛ تأثیر بر افکار عمومی و تضعیف اعتماد به منابع اطلاعاتی.
۲. روش‌ها و فناوری‌ها: تلفیق قابلیت‌های سایبری، اطلاعاتی، روانشناختی و مهندسی اجتماعی؛ استفاده از فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی و علوم اعصاب؛ بهره‌گیری از تبلیغات، کمپین‌های اطلاعات نادرست و دستکاری ادراک.
۳. دامنه و تأثیر: گسترش فراتر از اهداف نظامی به کل جوامع؛ عملیات در "منطقه خاکستری" زیر آستانه درگیری مسلحانه؛ ایجاد چالش در تمایز بین اطلاعات مشروع و دستکاری شده.


🟣🔺محمود المشهدانی این موضوع را در گفتگویی اختصاصی با شبکه العربیه گفته است . وی به نکات دیگری هم اشاره کرده است که مهمترین آنها را در ادامه می آورم :

🔸 ما نیز از حکومت قبلی در سوریه آسیب دیدیم و بر این باوریم تحولات و آنچه در سوریه می‌گذرد بر عراق تأثیرگذار خواهد بود.
🔸سفر هیئت امنیتی عراق به دمشق مثبت بود و ما برای جلوگیری از گسترش فعالیت‌های گروه‌های مسلح با سوری‌ها به توافق رسیدیم.
🔸رئیس پارلمان عراق با مردود دانستن سناریوی هرگونه تجزیه سوریه، درباره پیامد‌ها و عواقب رعایت نکردن حقوق اقلیت‌ها در این کشور هشدار داد و تصریح کرد: ما در امور سوریه مداخله نخواهیم کرد و بر این باوریم که بدتر شدن اوضاع امنیتی در سوریه پیامد‌های منفی بر منطقه خواهد داشت.

🔸 ایران از اتفاقات سوریه ناراضی است و نگرانی‌های زیادی دارد.
🔸حضور امریکا در عراق به زودی قانونی می‌شود و اگر احتمالاً درگیری‌هایی میان امریکا و ایران به وقوع بپیوندد ما از هیچ طرفی جانبدرای نخواهیم کرد و بی‌طرف خواهیم ماند.
🔸دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب امریکا خطاب به السودانی نخست وزیر عراق بر لزوم محصور ماندن سلاح در دست کشورهای عربی تاکید کرده است ضمن آنکه دولت نیز در تلاش است تا سلاح‌ها در اختیار خودش باشد.
🔸تهدیدات اسرائیل برای حمله به عراق همچنان نگران کننده است ضمن آنکه معتقدیم فشارهای امریکا مانع از حملات اسرائیل به عراق شد.
🔸 سلطه و هژمونی ترکیه در سوریه واضح و امری نگران‌کننده است چرا که ما نمی‌خواهیم ترکیه جایگزین ایران در سوریه شود.


⬇️ محمود المشهدانی رئیس پارلمان عراق:

🔸 ما نسبت به تشکیل یک دولت سهمیه‌ای در سوریه نظیر آنچه در عراق وجود دارد، هشدار می‌دهیم.

🔺در خصوص درخواست‌های پرتعداد برای برپایی یک اقلیم سنی معتقدم که این‌ها صرفا درخواست‌های خام و ناپخته سیاسی است.


Energy crisis has Iran on the brink — and hands Trump a historic opportunity

♐️ بحران انرژی، ایران را به لبه پرتگاه کشانده است — و فرصتی تاریخی را به ترامپ می‌دهد


🟣اظهارات جولانی درباره ایران و روسیه در گفتگو با العربیه


احمد الشرع   ابراز امیدواری کرد که حکومت ایران محاسبه‌ها و سیاست‌های خود در مورد مداخله‌های منطقه‌ای‌اش را مورد بازبینی قرار دهد.
او افزود، بسیاری از کشورها "خواستار نقش مثبت ایران در منطقه هستند".
به گفته الشرع، «اداره عملیات نظامی به وظیفه خود در قبال مراکز دیپلماتیک ایران به رغم مشکلاتی که ایجاد شد، عمل کرد و ما انتظار اظهاراتی مثبت از سوی تهران را داریم.»

🔸 «ما وارد تهران یا جنوب لبنان نشدیم، بلکه به شهرها و روستاهای‌مان بازگشتیم. منتظر اظهارات مثبت از سوی تهران بودیم و ایران باید با مردم سوریه همسو می‌شد.»
🔸الشرع در خصوص شکایت علیه حکومت ایران برای الزام این کشور به پرداخت غرامت به سوریه به دلیل ویرانی کشورش در اثر مداخله نظامی تهران گفت:
«کمیته‌های حقوقی درخواست‌های غرامت از کشورها یا گروه‌هایی که در ویرانی سوریه نقش داشتند را بررسی خواهند کرد.»

⬇️ روابط با روسیه
«دولت فعلی نمی‌خواهد روسیه به گونه‌ای خارج شود که شایسته روابط طولانی‌ مدت‌اش با سوریه نباشد.»

🔸 «دولت جدید اولویتش منافع مردم سوریه است و تلاش می‌کند از تنش و درگیری با کشورهای دیگر دوری کند.»


🟣تبعات قطع گاز ایران در عراق


🔸نبیل المرسومی که به عنوان کارشناس اقتصادی در عراق معرفی شده است در پیامی در صفحه فیسبوک نوشت:
به رغم گذشت بیش از یک ماه از زمان توقف صدور گاز ایران به عراق، جریان گاز همچنان متوقف است در حالی که ایران صادرات گاز به ترکیه را به رغم نیاز خودش به گاز، متوقف نکرده است.

المرسومی نوشته د: علت واقعی قطع صدور گاز ایران به عراق، کمبود گاز در ایران به علت سرمای شدید و افزایش نیاز به سوخت در داخل کشور و رشد نکردن تولید گاز به موازات رشد مصرف آن در ایران است. کار به جایی رسیده که فعالیت 80 نیروگاه از مجموع 600 نیروگاه برق ایران به علت کمبود گاز متوقف شده و برق در تهران و شماری دیگر از استان ها چند ساعت در روز قطع می‌شود.
🔸المرسومی با اشاره به این که باید دریافت منظم و باثبات گاز از ایران را فراموش کنیم افزود:
عراق باید جایگزینی برای گاز ایران از طریق واردات گاز از دیگر کشورها مثل ترکمنستان و قطر یا استحصال گاز مشعل و توسعه میدان‌های گازی پیدا کند و احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی را سرعت ببخشد.


Репост из: 🔶 قناة الکوثر
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔶دمج الأفراح والأحزان
|شهيد المقاومة سماحة السيد حسن نصرالله رضوان الله تعالى عليه

🔸في عودة السيد المسيح عليه السلام بشارة الخلاص لكل المظلومين


🔶الكوثر
@alkawthartv
🔸معين لا ينضب🔸

Показано 20 последних публикаций.