روزنامه فرهیختگان


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


🗞 کانال خبری تحلیلی «روزنامه فرهیختگان»
ارتباط با ادمین
@farhikhtegan_admin
تبلیغات:
@FdnAds

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: فرهیختگان اقتصادی
🔵 مهم‌ترین مجوزی که پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا ندارند

🔹 به گزارش فرهیختگان، چندوقتی است سرمایه‌گذاری در پلتفرم‌های فروش طلا در کشور به‌شدت بالا رفته و تعداد کاربران بین ۸ تا ۱۰میلیون نفر برآورد می‌شود.

🔹 حبس حجم عظیم دارایی کاربران در بستر پلتفرم‌ها (بعضا تا ۹۰درصد)، موجب شده کارشناسان نسبت به ازدست رفتن این دارایی‌ها هشدار دهند.

🔹 طبق بررسی‌ها، گرچه پلتفرم‌ها بعضا ۵ تا ۱۰ مجوز در وب‌سایت خود ارائه کرده‌اند اما ریسک سرمایه‌گذاری در این پلتفرم‌ها به‌دلیل ۱- عدم دسترسی آنلاین کاربران به موجودی و ذخیره طلای پلتفرم‌ها (احتمال خالی‌فروشی) و ۲- امنیت پلتفرم‌ها بالاست.

🔹 حال، دم‌دستی‌ترین اقدام ازسوی دولت می‌تواند توقف کامل فعالیت آنها باشد، اما ازآنجایی‌که این نوع کسب‌وکارها واقعیت‌ جدید جهان ماست، سرکوب آنها می‌تواند فعالیت‌شان را وارد فضاهای غیرقانونی و پرریسک‌تر کند.

🔹 براین‌اساس، سیاست‌گذار اولا باید زیرساخت فعالیت کم‌ریسک این پلتفرم‌ها را ایجاد کند. ثانیا ضروری است مردم نیز در خرید از پلتفرم‌ها تا زمان ایجاد کامل زیرساخت‌ها احتیاط کامل را داشته باشند.

متن کامل گزارش در سایت فرهیختگان
@FarhikhteganEco


Репост из: فرهیختگان ورزشی
🔵 از گزینه‌های سرمربیگری استقلال چه خبر؟
‼️بازی با اسم کی‌روش برای نیمکت استقلال

🟦 طی روز‌های اخیر در محافل خبری صحبت از سرمربی بعدی استقلال داغ است. در این خصوص طی روز‌های اخیر اسامی ایرانی و خارجی زیادی مطرح شده است. طی روز‌های قبل به این موضوع اشاره کردیم که گزینه‌های ایرانی خودشان را به‌عنوان گزینه معرفی کرده و از سوی دیگر گزینه‌های خارجی هم هنوز به‌صورت جدی مطرح نشده‌اند. البته طی روز‌های اخیر استراماچونی در دو مقطع به مدیران استقلال پاسخ منفی داده تا برخی از والتر ماتزاری که اخیراً مدنظر پرسپولیس نیز بود به‌عنوان دیگر گزینه ایتالیایی نیمکت استقلال صحبت کنند. در این بین اما در فضای خبری پیرامون استقلال همچنان نام‌های عجیبی ازجمله نام کارلوس کی‌روش مطرح می‌شود که پیگیری‌های خبرنگار «فرهیختگان» نشان می‌دهد در جلسات اخیر هیئت‌مدیره صحبتی از سرمربی سابق تیم ملی به میان نیامده و به‌نظر هم نمی‌رسد با وجود حضور علیرضا اسدی، دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال در بدنه مدیران باشگاه استقلال و مخالفت‌های این چهره با کی‌روش در زمان حضور همزمان طرفین در فدراسیون و تیم ملی، اصولاً چنین گزینه‌ای به‌صورت جدی برای هدایت آبی‌پوشان تهرانی مطرح شود.
بااین‌حال باز هم باید به این نکته اشاره کرد که هنوز هیچ گزینه جدی خارجی برای نیمکت استقلال مطرح نشده و همانطور که دیروز هم به آن اشاره شد در صورت برتری مقابل الشرطه عراق در دیدار امشب، به‌احتمال زیاد سهراب بختیاری‌زاده تا پایان فصل به‌عنوان سرمربی باقی می‌ماند و برای او یک دستیار مطرح خارجی انتخاب خواهد شد.
البته شنیده‌ها از باشگاه استقلال حکایت از آن دارد که حتی در صورت تحقق این امر، تحقیقات و بررسی‌های مدیران باشگاه برای انتخاب سرمربی خارجی و طراز اول دنیا تا پایان فصل ادامه خواهد داشت تا این بار بدون هدر رفتن زمان و بلافاصله با اتمام مسابقات، استقلال برای فصل جدید با سرمربی جدید کار خود را آغاز کند. در این خصوص همچنین گفته می‌شود سرمربی جدید با چشم‌انداز و اهداف بلندمدت و با بستن قراردادی حداقل 2 ساله جذب خواهد شد.
@FarhikhteganSport


🔴 آغاز عرضه بدون محدودیت شیرخشک در داروخانه‌های سراسر کشور

سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو:
🔻عرضه شیرخشک از امروز(دوشنبه ۱۵ بهمن) بدون هیچ‌گونه محدودیت و بر اساس تقاضای مصرف‌کنندگان در داروخانه های سراسر کشور انجام می‌شود.

🔻برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، داروخانه‌ها موظفند از فرد متقاضی شیرخشک کارت شناسایی کودک را درخواست و رویت کنند که این اقدام به منظور اطمینان از توزیع مناسب محصول به متقاضیان واقعی انجام می شود./ ایرنا


@FarhikhteganOnline


🔴 قیمت نان دوباره گران خواهد شد

معاون استاندار تهران:
🔻با قیمت جدید گندم برای سال آینده، دوباره قیمت نان دچار تغییر می‌شود و با این شکل در عمل پنج تا ۶ مدل قیمت برای آرد مواجه خواهیم شد./اقتصاد آنلاین


@FarhikhteganOnline


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 قالیباف: دیگر از نصیحت کردن بگذریم؛ باید برویم برای مردم کاری انجام بدهیم

قالیباف:
🔻آن چیزی که انقلاب ما را به پیروزی رساند، وحدت بود. تداوم انقلاب هم در گرو وحدت است.

🔻هم‌دلی و هم‌کاری مسئولین اگر منجر به هم‌افزایی نشود هیچ فایده‌ای ندارد.
ذی‌نفع هم‌افزایی نهایی باید مردم باشند.

🔻 محرومین و مستضعفین به‌خاطر حرمت، اهل بیت، اسلام و دین است که به ما چیزی نمی‌گویند.

🔻دیگر از نصیحت کردن بگذریم، ما همه اینجا مسئولیم و باید برویم کاری انجام دهیم.


@FarhikhteganOnline


📸 دیدار نمایندگان رهبر انقلاب با جانبازان

🔻نمایندگان رهبر انقلاب امروز در تهران و سراسر کشور به مناسبت روز جانباز با جانبازان سرافراز کشورمان دیدار کردند.

@FarhikhteganOnline


🔴 پایتخت همچنان در وضعیت نارنجی

🔻کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۱۷ همچنان در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

@FarhikhteganOnline


Репост из: جهان‌نما
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔴 آتش زدن پرچم آمریکا در کالیفرنیا به بهانه اخراج مهاجران

🔻التهابات در خیابان‌های ایالت کالیفرنیا هر لحظه بیشتر از قبل می‌شود. جمعی از مهاجران در شهر «آکسنارد» در اعتراض به اخراج مهاجران غیرقانونی، در حالی که پرچم کشورهای دیگر را به دوش داشتند، پرچم ایالات متحده آمریکا را آتش زدند.

@JahanNama_News


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 پزشکیان: گرانی به مردم فشار می‌آورد؛ یک مقدار آن دست ماست مقدار زیادی دست ما نیست!

رئیس جمهور:
🔻معیشت مردم را باید به هر شکلی که هست اصلاح کنیم.

🔻وضعیت فعلی قابل قبول نیست؛ معیشت و گرانی در جامعه به مردم فشار وارد می کند؛ یک مقدار آن دست ماست یک مقدار زیادی شاید دست ما نیست.

🔻ما مصمم هستیم به هر شکلی که شده سفره مردم را تلاش بکنیم تا جایی که ممکن است تأمین بکنیم.

🔻قبل از عید یک سری کارهایی را باید در رابطه با سفره مردم انجام بدهیم و اقدامات اولیه را خواهیم کرد و برای سال بعد روندی را طی خواهیم کرد که باید سفره مردم مشکل پیدا نکند؛ باید به هر شکلی که هست تامین بکنیم و بتوانیم جوابگوی مردم باشیم.

@Farhikhteganonline


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 اژه‌ای: در مورد تعیین صلاحیت افراد باید بازنگری صورت گیرد

رئیس قوه قضائیه:
🔻در مورد تعیین صلاحیت افراد باید بازنگری صورت گیرد، چه در گزینش‌ها، چه در انتخابات و...

🔻در تعیین صلاحیت‌ها گاهی اوقات شاخص‌های ما به‌گونه‌ای است که همه را محروم می‌کنیم؛ درواقع کشور و جامعه را محروم می‌کنیم.


@Farhikhteganonline


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 اژه‌ای: اگر می‌خواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید از توان همه مردم استفاده کنیم


رئیس قوه قضائیه:
🔻اگر می‌خواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید از توان همه مردم استفاده کنیم
اگر می‌خواهیم اقتصاد را مردمی کنیم به مردم احترام بگذاریم در همه بخش‌ها.

🔻اگر فردی می‌خواهد مجوزی را از دولت و قوه قضاییه بگیرد، که البته اینجا مسئولیت اساسی با دولت است، باید ما هم به او کمک کنیم؛ انتظاراتی از او داریم که غلط است؛ باید این رویه‌ها را حل کنیم.


@Farhikhteganonline


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 قالیباف: نه اولین گام و نه تنها روش، افزایش قیمت انرژی نیست

قالیباف:
🔻نه اولین گام و نه تنها روش، افزایش قیمت انرژی نیست.
قبل از هر کسی هر اتفاقی برای بهینه کردن انرژی بیفتد، اولین منفعت را باید مردم ببرند.

🔻 مردم بارها به ما گفته‌اند یارانه ندهید خانه بدهید، بقیه مشکلات زندگی را خودمان حل می‌کنیم.

@FarhikhteganOnline


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 اقتصاد مسئله اول کشور است

رئیس قوه قضائیه:
🔻یکی از مسائل مهم امروز کشور ما مساله‌ی اقتصاد است، این به معنای نادیده گرفتن مسائل فرهنگ وامنیت نیست.

🔻اگر ما نتوانیم به مساله اقتصاد برسیم ممکن است بعدا مشکلاتی پیدا بشود که نتوانیم به مسائل فرهنگی و امنیتی برسیم.

🔻اقتصاد را باید مردمی کرد؛ نمی‌توان صرفا با تصدی‌گیری دولت و بدون کمک مردم مسئله اقتصاد را حل کرد.


@FarhikhteganOnline


▪️در میان اصلاح‌طلبان طیفی هستند که به پزشکیان نقدهای صریحی دارند؛ اما همۀ اقدامات ظریف را توجیه می‌کنند

🔴 دولت سایۀ ظریف

🔻دفاع بی‌چون و چرا از صحبت‌های محمدجواد ظریف در اجلاس داووس در حالی صورت می‌گیرد که در نقطه مقابل اقدام مثبت رئیس‌جمهور و بیل‌زنی او، بنا را بر انتقاد و تاخت و تاز به دولت قرار دادند. این واکنش‌ها این شائبه را تقویت می‌کند که برای برخی اصلاح‌طلبان آنچه اولویت دارد، حمایت از معاون راهبردی است، آن هم به هر قیمتی. عجیب‌تر آنکه این حمایت مهم‌تر از حمایت از دولت و کمک به تقویت آن است. مجموع این دفاعیات نشان می‌دهد جریانی حامی معاون راهبردی در حال قوت گرفتن است.

▫️وفاق هم هزینه ظریف می‌شود؟

🔻برخی از اصلاح‌طلبان در حالی ظریف را یک چهره اثرگذار برای دولت مسعود پزشکیان می‌دانند که گویی در دوگانه حمایت از رئیس‌جمهور یا معاون او، اولویت بر حمایت از معاون است. در نگاه آن‌ها، رئیس‌جمهور و دولت باید به حمایت از معاون رئیس‌جمهور بپردازند و در غیراین‌صورت، ضدوفاق عمل کرده‌اند. اگر فرض را بر این بگذاریم که مبنا بر حمایت از گفتمان اصلی دولت و ایده اصلاح‌طلبان که از اظهارات رئیس‌جمهور اخذ کردند، یعنی همان وفاق است، در این موقعیت طبعا حمایت از رئیس‌جمهور که در قله این گفتمان قرار دارد و پس از آن بدنه دولت، اصل قرار دارد.

🔻در حالی که به نظر می‌رسد در نگاه اصلاح‌طلبان، قله گفتمان وفاق نه رئیس‌جمهور که محمدجواد ظریف است. کما اینکه در عمل اصلیت را بر حمایت از ظریف قرار می‌دهند و گویی معتقدند ذیل حمایت از اوست که وفاق و اساساً کارآمدی دولت معنا پیدا می‌کند.

 ▫️از ظریف دفاع می‌کنیم، حتی به غلط

🔻
مصداق موضع‌گیری و حمایت بی‌چون و چرای جریان حامی ظریف را می‌توان در ماجرای مصاحبه او در داووس دید. این جریان در حالی مدعی است که پس و پیش صحبت‌های ظریف در مصاحبه با فرید زکریا دیده نشده و بر مبنای یک ویدئوی تقطیع‌شده، قضاوت‌ها علیه ظریف اوج گرفته است که حتی اگر پس و پیش جمله پرحاشیه او را نیز در نظر بگیریم، تغییری در اصل ماجرا ایجاد نمی‌شود. معاون راهبردی رئیس‌جمهور پای یک دعوا و رقابت در سیاست داخلی را به مجامع بین‌المللی می‌کشد.

🔻ظریف اگرچه اشاره می‌کند که ایران یک جامعه تک‌صدایی نیست و مسعود پزشکیان در یک انتخابات واقعی رقابت را برده است، اما در ادامه هم پای یک اختلاف سیاسی داخلی را به مصاحبه باز می‌کند. او برای آنکه بگوید دولت مسعود پزشکیان، مواجهه‌ای عقلانی و منطقی در سیاست خارجی دارد، از رقیبش هزینه می‌کند و او را متهم به جنگ‌طلبی می‌کند. سؤالی که می‌بایست از حامیان صحبت‌های ظریف در داووس پرسید این است که این اظهارات تکمیل‌کننده کدام بخش از وفاق ملی مدنظر دولت است؟

🔻پاسخ واقع‌بینانه به این اظهارات، این است که صحبت‌های ظریف ضد وفاق است؛ اولا در تضاد با تلاش دولت برای برقراری وفاق در سطوح مختلف مردم و کم کردن اختلافات است. معاون راهبردی رئیس‌جمهور با جنگ‌طلب خواندن رقیب رئیس‌جمهور که نزدیک به 14 میلیون رأی داشت، عملاً به دو دستگی‌ها دامن می‌زند و به مثابه هیزمی برای آتش اختلافات عمل می‌کند. کما اینکه در ده روزی که از اتمام اجلاس داووس گذشته، این موضوع قابل مشاهده است.

▫️دولت سایه وفاقیون

🔻
پیش از این هم به خطری که گفتمان دولت را تهدید می‌کند، اشاره کرده بودیم؛ خطر تبدیل شدن وفاق به ابزاری در دست برخی اصلاح‌طلبان که تحقق یا عدم تحقق آن را در نسبت با خودشان تعریف می‌کنند. در ماجرای انتقادات به محمدجواد ظریف هم این اشتباه دوباره در حال تکرار است. در تقسیم‌بندی اصلاح‌طلبان، انتقاد از صحبت‌های ظریف، عملی ضدوفاق است.

🔻در موقعیت فعلی نیز تمام اولویت‌های سیاسی در کشور تعطیل شده و تمرکز بر انتقاد از منتقدان ظریف و رسانه‌هایی است که نقدی به برخی صحبت‌ها و اظهارات او در داووس دارند. به نظر می‌رسد جریانی از دل دولت مسعود پزشکیان در حال قوت گرفتن است. جریانی که در حال تبدیل شدن به دولتی سایه است با این تفاوت که نقطه تمرکز آن نه حمایت از رئیس‌جمهور که حمایت از محمدجواد ظریف است.

📌متن کامل گزارش زهرا طیبی خبرنگار فرهیختگان را در سایت بخوانید

@FarhikhteganOnline


🔴 مردم رادیکال نیستند

▫️مصطفی غنی‌زاده، پژوهشگر سیاسی در فرهیختگان نوشت:
معمول شده است که برای تندروی برخی افراد، از مفهوم رادیکالیسم استفاده می‌شود. تندرو‌هایی که به اسم انقلاب اسلامی، رفتار‌های تند و بعضاً خشن از خود نشان داده و بخش بزرگی از جامعه را از دایره انقلاب و اسلام بیرون می‌کنند. این افراد معمولاً صدای بلندی دارند و با داد و قال در فضا‌های مختلف شناخته می‌شوند. اینان شعار‌های انقلابی می‌دهند؛ اما انگار بر برخی وجوه نظری و تقابلی آن بیشتر از دیگر ابعاد تأکید دارند.

این جماعت معمولاً با مسئله مصلحت هم در تقابلند؛ چراکه نه عقلانی به موضوعات می‌اندیشند و نه اولویت را می‌شناسند. حال اینکه مصلحت واقعی و صحیح از دل این دو به دست می‌آید. گرچه باید برخی رفتار‌های به اسم مصلحت را از دایره مصلحت‌اندیشی واقعی جدا کرد، اما این‌ها عموماً با هر چیزی به اسم مصلحت مخالفت می‌کنند.

رادیکالیسم سبب می شود فرد، عموماً فهمی متحجرانه از تمامی مفاهیم دینی و انقلابی داشته باشد. یعنی ابزار‌های جدید، تفاسیر جدید، اندیشه جدید و هرچیزی خارج از چهارچوب تفکر خود را نادرست و استحاله و نفاق می‌داند. یک دایره ذهنی دور خود می‌کشد و خود را در مرکز انقلابی‌گری قرار می‌دهد؛ سپس هرکسی که از آن دایره خارج باشد -یعنی از مرکزیت خودش دور باشد- را غیرانقلابی می‌خواند. سپس حکم به ریختن آبروی آن فرد می‌دهد و انواع رفتار‌های خشن واقعی و مجازی را برای آن فرد یا افراد اعمال می‌کند. این‌ها با تحول مخالفند، حتی اگر رهبری از آن مکرراً سخن بگویند.

نکته مهم و اساسی این است که نمی‌توان بخش بزرگی از جامعه ایرانی یا مردم را موصوف به این صفات کرد؛ چراکه تندروی در اقلیت است که معنا می‌یابد. یعنی آن گروه کوچکی که از کلیت و اکثریت جدایند و از نظر آن اکثریت، دچار تندروی شده‌اند. نکته دیگر این است که مردم عادی، هر روزه از عقلانیت ابزاری استفاده می‌کنند، مسائل را می‌سنجند و اولویت را معمولاً در کلیاتی تشخیص می‌دهند و همچنین از تفکرات متحجرانه دوری می‌ورزند. لذا رادیکال واقعاً صفت مردم نیست، بلکه معمولاً برای بخش کوچکی از جامعه مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ آن‌ها که در انتهای یک طیف قرار دارند. همانطور که رهبری هم فرموده‌اند، این جماعت از آغاز انقلاب بوده‌اند و باز هم هستند. برهه‌های مختلفی از نهیب و تحذیر امامین انقلاب نسبت به اینان را هم می‌توان نام برد. اما در چند سال اخیر، موجی جدید از رادیکال‌گری آغاز شده که چند علت دارد. اولاً این رفتار‌ها به یک منفعت سیاسی برای حضور در بخش‌هایی از ساختار قدرت تبدیل شده است. یعنی در گذشته که عموماً فهم ناقص موجب رفتار‌های تند می‌شد، این بار منافع سیاسی است که چنین تندی‌هایی را پیش می‌برد. برخی یاد گرفته‌اند با استفاده از سخنان تند به اسم انقلابی‌گری، می‌توانند جایی در رسانه و سپهر سیاسی کشور پیدا کنند. این گروه متوجه شده‌اند هیجانی‌کردن فضای سیاسی کشور و ایجاد تنش می‌تواند آن‌ها را در بخش کوچکی از جامعه محبوب قرار دهد و در برخی موارد معدود، حتی برایشان رأی بیاورد و به مجلس یا شورای شهر راه یابند. این جماعت روی موج سیاسی سوار می‌شوند و از آن بهره و منفعت خود را می‌برند.

نکته بعدی آن است که این ایده به سکو‌هایی برای انتقال گسترده پیام خود دست یافته است. سکوهایی که اگرچه یک دارایی استراتژیک برای کشور است و انواع ظرفیت‌ها را برای کشور به ارمغان آورده، اما در حاشیه خود، ابزاری برای انتقال پیام رادیکال‌ها هم شده است. یعنی توانسته ایده را در یک فضای مجازی دور هم جمع کند و صدای آنان را به هم برساند. امری که به پژواک صدا و گسترش تمامی عناصر رادیکال در برخی کانال‌ها و گروه‌های این پیام‌رسان منجر شده است. راه مقابله با رادیکال‌گری از مسیر برچسب‌زنی به مردمی که به انقلاب اسلامی علاقه‌مندند و سؤالات و مطالبات بحقی دارند، نمی‌گذرد. همچنین از راه برچسب‌زدن به هرکسی که ایتا و بله دارد؛ اما در تلگرام و اینستاگرام حضور ندارد هم نمی‌گذرد. بلکه با بسط عقلانیت، اولویت‌شناسی، مصلحت‌فهمی و دوری از تحجر است که می‌توان با این پدیده مقابله کرد. این‌ها البته بسیار دشوار و کار سال‌ها تلاش و امور زیربنایی است.

البته که باید با آن فضای مجازی هم مواجهه‌های لازم و قانونی صورت گیرد؛ اما کار اصلی از تقویت عقلانیت جامعه می‌گذرد و همچنین پاسخگویی و گفت‌وگو با این جامعه حامی انقلاب اسلامی، به ویژه در برهه‌هایی از زمان که سؤالات و شبهات افزایش می‌یابد. کار زیربنایی به ویژه در نهاد‌های آموزشی هم حتماً لازم است. اما اصل داستان، گفت‌وگوی همدلانه و نه برچسب‌زنی است. گفت‌وگوی همدلانه، فضا را برای تندروی محدود خواهد کرد و تفاسیر متحجرانه را خواهد شست


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎙این پادکست پیشکش ناقابلی است به مجاهدت‌های عباس فینی‌زاده و سایر جانبازان سرافراز ایران اسلامی

در تقویم ایران، چهارم شعبان، سالروز میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) به نام روز جانباز نامگذاری شده و این روز بهانه‌ای است برای روایت گوشه‌ای از مجاهدت‌های جانبازان سرافراز ایران. عباس فینی‌زاده، یکی از این جانبازان است. او فروردین ۱۳۶۱ در عملیات «فتح‌المبین» جانباز شد. یک ترکش توی سرش جا خوش کرد و زندگی‌اش را برای همیشه تغییر داد.

عباس که روزگاری نیم ساعت قبل اذان وضو می‌گرفت... سجاده‌ش را با کلی آداب پهن می‌کرد... قرآن می‌خواند... بعد بلند اذان می‌گفت... نماز و نافله بعدش را هم حتما می‌خواند، نزدیک به ۶ ماه بود کلا نماز نمی‌خواند.

@FarhikhteganOnline




https://www.aparat.com/v/kggre7v
نقد و بررسی فیلم های رها ، بچه مردم و و اسفند در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر
با حضور میلاد دخانچی و محمدقربانی در برنامه چارسو فرهنگ


Репост из: چارسو فرهنگ
هم‌اکنون نقد و بررسی سومین روز جشنواره فیلم فجر را با "چارسو فرهنگ" دنبال کنید

🔻با حضور میلاد دخانچی و محمد قربانی

🎥 پخش از سکوهای

📷اینستاگرام

✔️ آپارات

▶️یوتیوب

🌐 روبیکا

#چهل_و_سومین_جشنواره_فیلم_فجر

روبیکا | اینستاگرام | بله | تلگرام | توییتر

@charsoofarhang


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 اسلامی: اصل حرف اروپایی‌ها این است که تکلیف ما دست خودمان نیست و باید ببینیم آمریکا چه می گوید

🔴 مزایای برجام تا به حال برای جمهوری اسلامی ایران عملی نشده است.

🔴 به نظر میاد محتوای گفتگوها طوری بوده که می‌توانند امیدوار باشند.

🔴 بیشتر حرف اروپایی ها در مذاکرات اخیر این بوده که تحریم ها دست آمریکاست.

🔴 استفاده طرف مقابل از اسنپ بک به معنای زیر میز همه توافقات زدن هست که جمهوری اسلامی پاسخ خود را قبلا اعلام کرده است.

🔴 زمانبندی های برجام را معتبر می‌دانیم.

@FarhikhteganOnline

Показано 20 последних публикаций.