Radio Laleh رادیو لاله


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Другое


با رادیولاله، از خیلی چیزا سر در بیارید.
ایمیل من
laleh.anbari@gmail.com

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Другое
Статистика
Фильтр публикаций


درباره فکت نامه:
من بیشتر از همه یکی از مخاطبان پر و پاقرص پادکست و پلفترم فکت نامه هستم، و بیش از آنکه #فکت_نامه را در قالب رادیولاله معرفی کرده باشم، به شکل شخصی برای دوست و آشنا معرفی‌اش کرده‌ام.
پادکست فکت نامه در تاریخ سوم ژانویه (14 دی) اپیزودی منتشر کرد با عنوان «فکت‌نامه از نگاه مخاطب»https://castbox.fm/vb/767403882 که در آن به آمار و ارقام و اطلاعات مربوط به نظرسنجی‌های فکت‌نامه در نگاه مخاطبینش پرداخت. در بخشی از این اپیزود به این موضوع پرداختند که فقط 30 درصد از مخاطبین فکت‌نامه، دست کم آن‌هایی که در نظرسنجی شرکت کردند، زنان هستند. من برای این اپیزود کامنتی گذاشتم و به شوخی نوشتم:
ب
ه عنوان یکی از معدود مخاطبین زن، اونم مخاطب پیگیر که از اپیزود یک همه پادکست رو گوش داده و از دوران روحانی‌سنج دنبالتون می کنه، الان احساس می‌کنم باید خیلی بهای خاصی بهم داده بشه. از این به بعد اصلا شما من رو تبلیغ کنید و به دیگران پیشنهاد بدید! آخر هر اپیزود هم ازم تشکر ویژه بشه. فرمایش دیگه ندارم فعلا.
ناگفته پیداست که این کامنت از طرف من، به عنوان یکی از مخاطبین پر و پاقرص این گروه و پادکستشون نوشته شد برای کمی خنده بر لب آوردن. با این حال، دوستان عزیز فکت نامه، آقا رضا و آقا فرهاد، نه تنها کامنت من را در انتهای اپیزود بعدی خواندند، بلکه حتی رادیولاله را هم معرفی کردند. غافلگیری بامزه و جالبی بود و خواستم اینجا در کانال تلگرام رادیولاله، از این دوستان تشکر کنم.
من در طول این سال‌ها از فکت‌نامه خیلی چیزها یاد گرفته‌ام، نه فقط درباره درست و غلط بودن فلان و بسار خبر، بلکه اینکه چه طور به اخبار نگاه کنم تا کمتر درگیر اخبار جعلی و فیک نیوز بشوم و کار این دوستان رو از این جهت واقعا قابل ستایش می‌دانم.

#فکت_نامه
#معرفی
@radiolaleh


#موسیقی:
Ali Haydar Can
Dendar [Keder Xanê]



@radiolaleh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
«یک انسان با جنسیتش (اولین بعد ادارکی‌اش)، با زبانش، فرهنگ و هنرش، مدیریت‌اش، طرز زندگانی‌اش و با آزادی و به طور کلی ایدئولوژی‌اش انسان است. زمانی که هرکدام از این ابعاد در زندگی سقط شد، دیگر جایی برای یک زندگی انسانی باقی نمی‌ماند. اگر ارادەی زن را به عنوان یک انسان و عزت نفسش را سقط نمایی، دیگر جایی برای زندگی آزاد باقی نمی‌ماند و این به معنای افول از معیارهای انسانی-اخلاقی و سیاسی است. آنجا که زندگی با هویت خود، از معنا تهی می‌گردد، شکل تدافعی به خود گرفته و زندگی به مرحلەی عصیان پا می‌گذارد.»

این بخش هایی است از نامه #پخشان_عزیزی، زندانی کرد محکوم به عدام، که حکم اعدام او در دیوان عالی تایید شد.
پخشان عزیزی، مددکاری که به آسیب دیدگان داعشیان یاری می رساند، به اعدام محکوم شده است.
از در نامه اش از شکنجه های وحشیانه خبر داده است.
از زن، زندگی، آزادی و زنده بودن و پویای جنبش نوشته است، از زندگی، از از تبعیض جنسیتی و قومی، از لزوم مبارزه نوشته است.
نامش را صدا بزنیم.

#نه_به_اعدام


@radiolaleh


Репост из: بهمن دارالشفایی
ناهید:
«سوگ پایان‌ناپذیر و خشم همیشه‌زنده: جنایت پرواز ۷۵۲ …
پلی‌لیستی از شعرهایی که آدم‌ها در سوگ مسافران پرواز خوندن.»
سوگ پایان‌ناپذیر و خشم همیشه زنده‌: جنایت پرواز ۷۵۲
هنگامه‌ی خشم است و وقت عزا. در نظامی که برایش زندگی‌های ما ارزش زیستن و جان‌های ما ارزش محافظت ندارند، سوگواری برای هر جانی که این نظام می‌گیرد کنشی انقلابی‌ست. سوگواری مبارزه‌ی ماست با آنچه ارزش زند


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
عصبانیت بهرام مشیری از طرفداران سلطنت (لینک به توییتر)
.
یکی از کاربرهای توییتر این توییت رو کوت کرده و نوشته:

شکر خدا این که دیگه نه چپوله، نه دشمن فردوسیه، نه ۵۷ـیه( از چند سال قبل انقلاب رفت آمریکا)، نه حزبی بوده، نه آکادمیسین فلسفه و علوم‌انسانیه و نه اونجور که نزد لمپنهای پر عر و تیز اینروزها فحشه، «روشنفکر» حساب میشه.
اتفاقا «مشروطه خواه» اگه بشه که الان باشه، مصداقش ایشونه.

لینک کامل این ویدئو در یوتیوب، از دقیقه 20 به بعد در این باره صحبت می‌کند.

من شخصا چندان با افکار بهرام مشیری آشنا نیستم، ولی شاید این ویدئوها جالب باشند.

#سیاست
#ایران
#سلطنت_طلبی
#بهرام_مشیری
#یوتیوب
@radiolaleh


یکی از مغالطات خیلی رایج درباره حق برابری برای زنان و مردان که با اینکه خودم هم باورش برام سخته، ولی هنوز مخصوصا در شبکه های اجتماعی ازش استفاده می شه، اینه که زنان قادر نیستند یا حاضر نیستند کارهای سختی مثل کار در معدن رو انجام بدهند، و از این مساله نتیجه گرفته می شه که پس نباید انتظار برابری داشت. فارق از اینکه خود این استدلال چه سوراخ ها و باگ هایی داره، همیشه به یاد مصاحبه #هراکست با تنها زن مهندس معدن ایران می افتم و سختی های کار ایشون. در بخش نخست این اپیزود هم درباره ممنوعیت های قانونی و عرفی انتخاب شغل برای زنان صحبت شده که کاملا مرتبط با همین موضوع است. گرچه این اپیزود 4/5 سال پیش ساخته شده، ولی به نظر میاد موضوع هنوز تازه است.

🔻🔺از اینجا بشنوید.

#کار_معدنی
#برابری
#فمنیسم
.
@radiolaleh


Репост из: بهمن دارالشفایی
لادن سلامت ۲۳ ساله بود که با طاهر قدیریان دوست شد. شش ماه بعد، طاهر را در پرونده محیط‌زیستی‌ها (یکی از پرونده‌های تلخ و عجیب این سال‌ها) بازداشت کردند و تا شش سال بعد هم در زندان نگه داشتند.
لادن در این پادکست از تجربه «یارِ زندانی» بودن گفته و تحمل این دوران سخت. شنیدنی است و البته بغض‌آور.
.
ادامه دادن
وینزیوقتی چیزی خراب میشه ، ادامه دادن سخت میشه . انگار که انگیزه و اشتیاقت رو از دست میدی و همه چیز بهت میگه ؛ دلیلی برای ادامه دادن نیست ، تم...


Репост из: مطالعه روزمره ی من
تحلیل و بررسی فصل دوم سریال اسکویید گیم

سریال #بازی_مرکب یا همون #اسکویید_گیم ، فراتر از یک داستان سرگرم‌کننده است، تصویر تلخی از واقعیت‌های جامعه امروز را به نمایش می‌گذارد.

اگر این سریال رو تماشا کرده‌اید یا به اسپویل حساس نیستید، پیشنهاد می‌کنم که با من همراه شوید تا در این ویدئو بررسی کنیم که آیا این رقابت بی‌رحمانه، تنها یک بازی است یا نمادی از نابرابری‌های عمیق اجتماعی:
https://youtu.be/498D0O8-KpI

🔍 منتهی بعد از ساخت ویدیو، با کمک یکی از همراهان عزیز چنلم، به مقالات و کتاب‌های جالبی برخوردم که دید عمیق‌تری به موضوع می‌دهند و پیشنهاد می‌کنم حتماً مطالعه کنید:

1️⃣ مقاله بازی مرکب؛ تمثیلی از جهنم سرمایه‌داری از رادیو زمانه

2️⃣ مقاله بازی سرمایه‌داری؛ نگاهی به سریال بازی مرکب از حسام سیه سرانی، نشریه آتش


3️⃣ کتاب بازی مرکب (SQUID GAME) نوشته‌ی مکسول ویلبرت، ترجمه‌ی شبنم سلطانپور که به بررسی فصل اول سریال پرداخته و نکات جالبی درباره موضوعات فلسفی و اجتماعی آن مطرح می‌کند.

@Ba_Man_Motalee_Kon


Репост из: مطالعه روزمره ی من
🤔 واقعاً فکر می‌کنید امروز راحت‌تر از اجداد انسانی خود زندگی می‌کنیم و اونها زندگی سخت‌تر و پرکارتری داشتند؟

🔎 در این اپیزود از پادکست دابه ( مخفف دانش برای همه ) ، روی موضوعی دست گذاشته که تصورات شما رو به کلی دگرگون
و یکی از بزرگ‌ترین تحولات تاریخ بشر بررسی میکنه: #انقلاب_کشاورزی

👣 از افزایش تولید غذا گرفته تا چالش‌های جدید، این تحول زندگی انسان را به شکلی عمیق دگرگون کرد. اما آیا این انقلاب گامی رو به جلو بود یا آغاز مشکلات تازه؟

🌾 چی بودیم، چی شدیم؟ انقلاب کشاورزی و کیفیت زندگی انسان
🎙 فصل ۳، قسمت ۵ از مجموعه «تاریخ گونه انسان» را از اینجا بشنوید


#باستان_شناسی #فرگشت #انسان_شناسی #انسان_در_گذر_تاریخ

@Ba_Man_Motalee_Kon 📖


Репост из: ديده‌بان آزار
🔹فراخوانی برای دست‌های آشنا

سال چهارم است؛ و حالا هشت مارس نقطه سالگرد ماست. هر سال «ما»یی شکل می‌گیرد؛ از دل با هم گفتن‌ها، در کنار هم رنج کشیدن‌ها، مبارزه کردن‌ها و حتی در کیلومترها فاصله هم در کنار هم بودن‌ها. و هر سال در «ما» کسانی از ما نیستند، زندان‌اند یا زیر سنگینی شکل‌های دیگری از سرکوب و کسانی از ما پشت نام‌های مستعار مخفی می‌مانند. اما این «ما» هر سال عمق بیشتری پیدا می‌کند، تاریخ طولانی‌تری برای خودش می‌سازد و دست‌های آشنایی را به هم می‌رساند.

امسال هم برای همایش هشت مارس دور هم جمع خواهیم شد تا از خشونت و رنج علیه زنان* و مقاومت و مبارزه در برابر آن بگوییم و روایت کنیم. پنل‌های همایش موضوعات متعددی از جمله زن‌کشی، خشونت جنسی، سرکوب و زندان، مبارزه با اعدام، مبارزه برای حق سقط خودخواسته جنین، کوئیر فمینیسم، جنبش‌های آزادی‌خواه خاورمیانه و مساله‌ جنگ و.... را در بر می‌گیرد. پنل‌ها محدود به این موضوعات نیستند و طیف گسترده‎‌ای از مسائل فمینیستی و جنسیتی را در بر می‌گیرند. وابسته موضوع، فرم‌های مختلفی ازجمله روایت، داستان، بحث انتقادی، پژوهش و ... نیز قابل ارائه است.

اگر تمایل به شرکت در این همایش را دارید، تا آخر بهمن ماه چکیده‌ای از موضوع ارائه خود را به ایمیل دیدبان آزار ارسال کنید. در مورد افرادی که ملاحظات امنیتی دارند، مانند سال‌های به شیوه‌های مختلفی می‌توان این ملاحظات را رعایت کرد.

Info@harasswatch.com
harasswatch96@gmail.com


@harasswatch


لیلا حسین زاده شعر براهنی می خواند. #ليلا_حسين_زاده شعر شلاق


#صدها_صدا
@WomenLifeFreedomVoices


Репост из: بهمن دارالشفایی
کنسرت کاروانسرا - پرستو احمدی
25.3Мб
فایل صوتی کنسرت فرضی کاروانسرا - پرستو احمدی
.

405 0 10 5 14

این روزها از هر طرف صدای جنگ به گوش می رسد. چندین ماه است که ایرانیان با این ایده، ترس ، اضطراب و گاهی امید که شاید جنگ بر سرشان هوار شود دست و پنجه نرم کردند. سایه جنگ همین اطراف است، جایی نرفته است، گاهی گسترده تر می شود و گاهی خودش را جمع می‌کند.
اما جنگ چیست و چه اثری بر زندگی مردمان واقعی دارد؟ چند ویدئوبلاگر جوان، کتاب هایی درباره جنگ معرفی کرده اند که شاید کمی ابعاد زیستن در جنگ را برای ما روشن تر کند. از تجربه مردمانی همچون ما، در میانه ی جنگ.
ویدئو معرفی کتاب ها را لینک زیر ببینید.
#معرفی
#کتاب
#جنگ
https://youtu.be/FTVk9AVx4-g?si=GuAKhGTKq8pSbKyE


@radiolaleh


Репост из: بهمن دارالشفایی
آسو:
«معرفی پرستو احمدی، از پادکست چهل خواننده‌ی زن ایرانیِ زیر چهل سال. این مجموعه‌ پادکست با پژوهش و نویسندگی امید احسانی و روایت شبنم طلوعی درباره‌ی تعدادی از خوانندگان زن ایرانی‌ست که در دو دهه‌ی اخیر مطرح شدند. خوانندگانی که یا هم‌چنان داخل ایرانند و یا فعالیتشان را از داخل ایران آغاز کرده‌اند.»


🎼Gleypa okkur - Ólafur Arnalds


امشب شاید بمیرم! باران و باد و آفتاب
قلب و پی و مغزِ استخوان‌ام را به هر سو خواهند پراکند.
کارم تمام خواهد شد! نه خواب، نه بیداری.
دیگر آن‌جا در میانِ ستارگان نخواهم بود.

می‌دانم از هر طرف در آن جهان‌های دوردست،
زائرانی همچو ما، بی‌کسانِ رنگ‌باخته،
از میان نرمیِ شب دست‌ها را سوی ما
انبوهِ انسان‌های دل از مِهرِ خواهرانه برآکنده، دراز خواهند کرد!

آری! همه، همه‌جا برادریم!
آنان نیز همچو ما تنهایند. ـــ لرزان از اندوه،
شبانگاه به ما اشاره برمی‌دارند. مگر هرگز نمی‌خواهیم برویم؟
و رنجور و اندوهگین، یکدیگر را تسلیٰ خواهیم داد!

اختران، به‌یقین، روزی به یکدیگر خواهند رسید!
شاید سپیده‌دمِ جهانی آن‌گاه فروزان شود
که این پابرهنگانِ داغِ اندیشه بر پیشانی به ما نوید می‌دهند!
و این غریوِ اعتراضِ برادرانه بر خدا خواهد بود!

افسوس! تا آن روز برسد، باد و باران و آفتاب
از قلب و پی و مغزِ استخوان من اثری نگذاشته‌اند،
همه‌چیز بی من به انجام خواهد رسید! نه خواب، نه بیداری!
و من در میان ستارگانِ مهربان نخواهم بود!



ژول لافورگ|ترجمه: عزت‌اللە فولادوند

@adabyatedigar|#poem|#music


✅ کارزار "سه‌شنبه های نه به اعدام" در ۲۵ زندان مختلف وارد چهل و پنجمین هفته شد.

حکم اعدام برای ۶ تن از زندانیان سیاسی اعضای کارزار "سه‌شنبه های نه به اعدام"

در آستانه ۱۶ آذر ، روز دانشجو را به تمام دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویانی که در چند سال اخیر نقطه کانونی خیزش و اعتراضات مردمی علیه حکومت مستبد ولایت فقیه بودند، تبریک و شاد باش می‌گوییم. دانشجویانی که شجاعانه دانشگاه را به سنگر مقاومت، آزادی و برابری تبدیل کردند. تعداد زیادی دستگیر و تعدادی در راه تحقق آرمان‌های جنبش دانشجویی و مردم ایران جان باختند. یاد تمام جانباختگان از جمله دانشجویان را گرامی می‌داریم.

طبق معمول ماشین اعدام حکومت جرم و جنایت بدون توقف در حال کشتار است. به طوری که از سه‌شنبه گذشته تاکنون بیش از ۲۸ تن را در زندان‌های مختلف به دار آویخته که ۲ تن از آن‌ها کودک مجرم بودند. این دو تن در زندانهای یزد و قزلحصار اعدام شدند. بنا بر اخبار منتشر شده تعداد قربانیان و اعدام‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون حدود ۷۴۳ تن است. شدت اجرای این احکام قرون وسطایی در هفته‌های اخیر به اندازه‌ای بود که اعضای کارزار " سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در زندان لاکان رشت، که از جمله مهم‌ترین مراکز اجرای اعدام در چند ماه اخیر بود را وادار به واکنش و صدور بیانیه‌ اعتراضی در اول هفته جاری نمود.
حکومتی که در حل بحران‌های معیشتی به بن‌بست رسیده و باعث گسترش تجمعات اعتراضی تمام اقشار جامعه شده، با تصویب قانون زن ستیزانه لایحه حجاب و عفاف، سرکوب و اعدام ، قصد ایجاد رعب و وحشت در جامعه را دارد.
در ادامه همین سرکوب‌ها قوه قضائیه حکومت چند روز گذشته در اقدامی ضد انسانی، یک زندانی سیاسی در زندان ارومیه به اسم محراب عبدالله‌زاده که از بازداشتی‌های ۱۴۰۱ است را به اعدام محکوم و در اقدامی دیگر برای ۶ زندان سیاسی در زندان اوین به اتهام بغی حکم اعدام صادر کرده‌ است.
این زندانیان سیاسی با اسامی(وحید بنی عامریان، پویا قبادی، بابک علی‌پور، علی اکبر دانشور، ابوالحسن منتظر، محمد تقوی) از اعضای کارزار "سه‌شنبه های نه به اعدام" هستند.

نکته مهم و تاسف بار درباره روند دادرسی ناعادلانه این زندانیان سیاسی این است که ایمان افشاری رئیس شعبه ۲۶ بی‌دادگاه انقلاب به استناد "علم قاضی" دستور "قتل حکومتی" این زندانیان را صادر کرده است.

در طول سال‌های گذشته علم قاضی حربه‌ای برای دستگاه قضائیه "جمهوری اسلامی" بوده تا در پرونده‌های بسیاری برای صدور حکم اعدام از آن استفاده کند. چرا که با اعمال ماهها شکنجه‌ و حبس در انفرادی و بازجویی ، استناد به علم قاضی برای اعدام ، به‌ اندازه کافی رسوا بودن چنین پرونده‌سازی‌هایی را آشکار می‌سازد.

این احکام اعدام در حالی است که چند هفته پیش نیز برای ۶ تن از زندانیان سیاسی معروف به "بچه‌های اکباتان" حکم اعدام صادر شده بود.

اما قطعا این احکام و سرکوب‌های سبعانه بی‌پاسخ نمی‌ماند و زنان و مردان شجاع ایران همچنان که در گذشته ثابت کرده‌اند مرعوب نخواهند شد و برای آزادی و رهایی مصمم‌تر اقدام خواهند کرد.

کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" که با هدف مقابله با حکم ضد انسانی اعدام با هر نوع اتهامی شکل گرفته، گرفتن حق حیات را شایسته کرامت انسانی نمی‌داند و خواهان لغو اعدام و پایان دادن به این خشونت و سرکوب در ایران است.

بنابراین این کارزار ، همه‌ی سازمان‌ها و مراجع مدافع حقوق بشر را به اقدام فوری و کار آمد برای نجات جان زندانیان و آزادی همه زندانیان سیاسی فرا می‌خواند و عاملان و آمران این جنایت‌ها باید در پیشگاه عدالت قرار گیرند و پاسخگو شوند.
همچنین جا دارد از زنان و مردان شجاعی که در دل تهران و زیر سایه سرکوب تجمع علیه اعدام بر پا می‌کنند و از تمام کارگران، بازنشستگان، معلمان و پرستاران که در تجمعات خود علیه اعدام شعار سر می‌دهند. و دانشجویانی که از کارزار حمایت می‌کنند. تشکر و قدردانی نماییم. ما معتقدیم این قبیل حرکات باید گسترده‌تر و پیوسته ادامه یابد تا حکومت را وادار به تسلیم نماید. همچنان ما بر اقدام عملی و جمعی و متحدانه علیه اعدام تاکید می‌کنیم.

اعضای کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" سه‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ در هفته چهل و پنجم در ۲۵ زندان مختلف در اعتصاب غذا خواهند بود.

زندانیان اعتصابی شامل زندان‌های زیر می‌باشد:
زندان اوین (بند زنان ،بند ۴و ۸)، زندان قزلحصار(واحد ۳و ۴)، زندان مرکزی کرج ، زندان تهران بزرگ، زندان اراک ، زندان خرم آباد ، زندان اسد آباد اصفهان ، زندان دستگرد اصفهان ، زندان شیبان اهواز ، زندان نظام شیراز ، زندان بم ، زندان کهنوج ، زندان مشهد ، زندان قائمشهر ، زندان رشت (بند مردان و زنان )، زندان اردبیل ، زندان تبریز ، زندان ارومیه ، زندان سلماس ، زندان خوی ، زندان نقده، زندان سقز ، زندان بانه ، زندان مریوان و زندان کامیاران
#کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام
سه‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳


Репост из: بهمن دارالشفایی
مهدی اعتمادسعید در قسمت اخیر پادکست قصه‌بازی داستانی خوانده برای بزرگ‌ترها. اسم این قسمت: آقای اُ و اجرای باشکوهش.

البته این داستان از روی کتاب کودکی به اسم سازدهنی است ولی تشخیص مهدی این بوده که با توجه به موضوع داستان (جنگ) و صداسازی که انجام داده شنیدن این قسمت برای بچه‌ها مناسب نیست.

من گوش دادم و لذت بردم و البته بغض کردم.
.
آقای اُ و اجرای باشکوهش
در ستایشِ کارهایی که حتی یک روز از هفته رو بهتر از روزهای دیگه میکنه-----توجه: شنیدن این قصه بر...


Репост из: دموکراسی درکار
بخش اول از قسمت ۲۳ پادکست #دموکراسی_درکار با عنوان: سرزمین مناقشه منتشر شد.
در این قسمت به تاریخ #فلسطین از اواخر قرن ۱۹ تا دهه ۹۰ میلادی پرداختیم.

https://democracydarkar.com/episode002301/


Репост из: مطالعه روزمره ی من
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 #سیمون_دوبووار اگر زنده بود درباره‌ی جنبش #من_هم چه می‌گفت؟!

#زن_زندگی_آزادی
@Ba_Man_Motalee_Kon


Репост из: بهمن دارالشفایی
هستی امیری:
«به یاد آنانی که به خاطر طبقه، عقاید، نژاد، جنسیت و جنگ از تحصیل بازماندند. کودکان و دانشجویان حاشیه‌نشین، دانشجویان بهایی و ستاره‌دار، کودکان مهاجر و پناهنده افغانستانی، زنان افغانستانی در حکومت طالبان و کودکان فلسطینی...»
.

Показано 20 последних публикаций.