Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
متنی که قالیباف به آن اشاره دارد دقیقا همان چیزی است که از ترامپ انتظار می‌رفت و به آن اشاره شد:
«او معامله‌گر است اما اهل فاحشه‌بازی و مشتری تن‌فروشی نیست.»

ترامپ با گذاشتن متنی غیر قابل پذیرش جلوی ایران، در واقع جواب رد به دیپلماسی التماسی ظریف برای تن‌فروشی (که مشخصا هیچ تفاوتی با قوادی ندارد) داده است.

حتی اگر ایران همه بندهای این متن را بپذیرد باز هم ترامپ به این ارتباط کثیف برجامی، پا نخواهد داد.

ایران تا وقتی از موضع تن‌فروشی برجامی دست نکشد و همانند یک موجودیت شرافتمند و مقتدر جلو نرود و‌ مردانه مذاکره نکند، موفق به هیچ مراوده‌ای با ترامپ نخواهد شد.

به نظر من ایران در این مرحله باید قبل از هر چیزی، خیلی صریح و علنی پیشنهاد بازگشایی بدون شرط و شروط سفارتخانه‌ها را به طرف آمریکایی بدهد و همزمان هر نوع مذاکره در مورد حتی مسایل هسته‌ای را به آینده نامعلوم و شرایط خاص موکول کند و اینگونه توپ را در زمین آمریکا بیاندازد.

342 0 16 19 19

بیخیال! به خودت بیا دوست عزیز! آیا باز می‌خوای بیفتی توی دو قطبی مذاکره کنیم مذاکره نکنیم؟
چند سال از عمرت توی این بحث پوچ تلف شد؟
دیدی که هم مذاکره کردن هم توافق کردن و هیچی برای من و تو تغییر نکرد.
مذاکره و معامله درد اونا رو دوا می‌کنه نه درد من و تو و این کشور رو…

به‌ خودت بیا! نذار فریبت بدن و دوباره تو‌ رو رقاصه جشن بقای خودشون بکنن.

763 0 15 106 70

خصوصی‌سازی‌ ایران‌خودرو هم چیزی در حد تک‌نرخی کردن ارز و تغییر نام نیما به توافقی است.

این همه جار و جنجال برای تسلط کارتل کروز بر هیات مدیره ایران‌خودرو برای چیست آن هم وقتی می‌دانیم خودروسازی‌ها صد‌ها همت زیان ‌انباشته دارند و بخاطر قیمت دولتی، ده‌ها میلیون تومان زیان سر هر خودرو داده‌اند و خواهند داد؟

پس انگیزه تولید و کسب سود از مسیر عادی در کار نیست و ناگفته پیداست که خودروسازی مثل سایر صنایع بزرگ در ایران یک پوشش است برای دسترسی به ارز ارزان و و انرژی ارزان و فولاد ارزان و محصولات پتروشیمی ارزان و از همه مهمتر وام ارزان و حتی بلاعوض.

خصوصی‌سازی بدون آزادسازی، اصلا معنی ندارد که حالا برای خوشان نوشابه باز می‌کنند که تصدی‌گری دولتی را برداشتیم. مشابه همین شعارهای فیک را در حذف نیما و جایگزینی آن با سامانه‌ای بدتر از نیما به نام توافقی دیدیم قبلا.

مگر اینکه خوش‌خیالانه گمان کنیم مسوولان دولتی، یک شرکت گردن‌کلفت به اسم کروز را گذاشته‌اند بالای سر ایران‌خودرو بلکه تیغش ببرد و خودرو را از شمول قیمت‌گذاری دستوری خارج سازد! اما وقتی می‌دانیم همه دم و دستگاه و‌ وزارتخانه دربست در اختیار مافیاست، آنگاه چنین تحلیل خوشبینانه‌ای خود فریبی‌ است.

1.7k 0 35 102 55

چه عشقی می‌کنن بوقچی‌های اصلاحات. یک کصخل عقب‌افتاده پیدا کردن باهاش چلنج می‌کنن و خودشونو رو در مقابلش قرار میدن و از دو قطبی‌سازی باهاش لذت می‌برن و همه تقصیرات رو میندازن گردنش.

اینم که بدش نمیاد؛ همون مزخرفات رو هی تکرار می‌کنه چون فهمیده خوراک جذابیه برای پروژه‌بگیرها و ماله‌کش‌های دولت وفاق و اینطوری حسابی سر زبون می‌افته.

خلاصه این شده بازی برد برد جدید از جیب و اعصاب و روان ملت فلک‌زده


در سال 96 دلار حدود 4000تومان و بیت‌کوین حدود 4000دلار بود.

طی این 7سال تا این لحظه، دلار از حدودا 4000 رسیده به 85000 و بیت‌کوین از حدودا 4000 رسیده به 95000.

اونوقت آقای سعدوندی گلایه داره که چرا بانک‌مرکزی، رمز ارزها رو به عنوان پول تعریف کرده؟!
خب دکتر جان! اگه ریال، پوله چرا بیت‌کوین نباشه؟

تازه بیت‌کوین جدیدا خیلی جهش داشته وگرنه قبل از نوسانات اخیر «کرک و پر» همه رمزارزها در برابر نوسانات ریال ریخته بود طوری که هر کس ریال نگه می‌داشت ریسک پذیرتر از کسی که ارز دیحیتال می‌خرید محسوب می‌شد.


اگر خوب به گفتار و کردار روشنفکر ایرانی دقت‌ کنید متوجه می‌شید اون چیزی که تحت عنوان دموکراسی و حکومت مردم بر مردم تو ذهن همه‌شون هست و هی صبح تا شب به عنوان آرمان تکرارش می‌کنن دقیقا همون «دیکتاتوری اکثریت» هست:
«اینکه ما بی‌شماریم و اکثریت هستیم پس باید بتونیم نظر خودمونو به اقلیت تحمیل و حتی اونها رو زیر پا له کنیم.»

این نوع از دیکتاتوری وقتی هم که با افکار چپ، توام میشه تحت عنوان سوسیال دموکراسی یک دولت بزرگ مداخله‌گر در همه چیز شکل میده و در نهایت هم برای ارضای شهوات بی‌انتهای اکثریت، اقلیت رو یک لقمه چپ می‌کنه و همه جنایات بزرگ و نسل‌کشی‌های تاریخ از همین جا نشأت گرفته.
حالا اینکه‌ چرا این‌ همه پول برای تبلیغ دموکراسی (اما در واقع تبلیغ دیکتاتوری اکثریت) تزریق می‌شود و اینکه چرا کشورهای قدرتمند خارجی هم به ضدت آن را پمپاژ می‌کنند همین است که گمان ‌می‌برند می‌توانند از طریق رسانه افکار اکثریت را تحت‌تاثیر قرار دهند و در پوشش دموکراسی، بدترین و‌ لجن‌ارین سیاست‌ها را تحمیل و پیاده کنند.

بخاطر همینه که می‌گم وجود یک مقام با قدرت‌ مطلق در رأس ساختار حکومتی برای قدرت‌زدایی از اجزا و وتوی قوانین ضد بشری اکثریت از اوجب واجباته.

https://t.me/kafshhaye_aahani/5439

1k 1 14 12 30

در حال دیدن یک سریال آمریکایی به نام «یلو استون» هستم.

یکی دو فصل از آن را دست و پا شکسته نگاه کردم؛ تا اینجا موضوع در مورد یک مرد ملاک گاوچران و سرسخت آمریکایی است که منطقه‌ای بسیار بزرگ به نام «یلو استون» متعلق به اوست و در دشت‌ها و تپه‌های آن گاوهایش را توسط گاوچران‌هایش می‌چراند.

حال نکته اینجاست که این‌ مرد سرسخت که به املاک پدری‌اش تعصب دارد به هیچ وجه زیر بار مقامات سیاسی و شهرداری و فرمانداری برای فروش بخشی اراضی برای توسعه شهر نمی‌رود تا اینکه یک سرمایه‌دار سرخپوست (با انگیزه سودجویی و با چاشنی گرفتن انتقام اجدادش از غاصبان سرزمین‌های سرخپوست‌ها) برای این مرد نقشه‌ می‌کشد که با ساخت کازینو و هتل در اطراف منطقه یلو استون، قیمت زمین‌های آن را بالا ببرد و در نتیجه با افرایش قیمت زمین، مقدار مالیات افزایش یابد طوری که پرداخت این مقدار مالیات از توان خانواده مرد گاوچران‌ خارج شود و او به ناچار زمین‌هایش را واگذار کند. (برداشت من از داستان تا اینجایی که دیدم)

حال غرضم از بیان این داستان، نکته جالب توجه مستتر در آن برای ما ایرانیان است و آن اینکه در آمریکا و مهد و‌ نماد سرمایه‌داری مدرن، اگرچه مالکیت بسیار محترم است اما متناسب با ارزش دارایی و زمین بر آن مالیات می‌بندند.

این نکته از آن جهت برای ما شگفت‌آور است که در کشور ما که یکی از غیرآزادترین اقتصادهای دنیا را دارد و از لحاظ قیمت‌گذاری دستوری، تنه به کمونیسم استالینیستی می‌زند، هیچ مالیاتی از ملک و سرمایه گرفته نمی‌شود و اگر کسی در جریان سیاست‌هایی همچون قیمت‌گذاری دستوری و میزان حضور و دخالت دولت در بازار قرار نداشت، گمان می‌برد ایران مهد سرمایه‌داری و احترام به مالکیت است که حتی یک ریال مالیات از املاک و دارایی‌ها گرفته نمی‌شود!

می‌خواهم بگویم این اقتصاد نه کمونیستی است و نه سرمایه‌داری. این یک «اقتصاد مافیایی» بسیار هار و حریص است که هیچ حد و مرزی ندارد و من به همه کسانی که جزو این مافیا نیستند اما گمان می‌برند که از کنار آنها می‌خورند و از مناسبات آن سود می‌برند، هشدار می‌دهم آنها بالاخره سراغ شما خواهند آمد و تک تک شما را هم خواهند بلعید.

این اقتصادی است که عده‌ای در آن از طریق بانک‌های‌شان هر چقدر که عشق‌شان بکشد برلی خودشان پول چاپ می‌کنند و با آن بنگاه صنعتی و تجاری و خدماتی می‌زنند و این بنگاه‌ها را با انرژی و ارز و منابع معدنی ارزان می‌چرخانند و برای دارایی‌های حاصله یک ریال هم مالیات نمی‌دهند.

خیلی ساده‌اش می‌شود اینکه عده‌ای به خانه شما هجوم آورده‌اند و به ناموس‌تان تجاوز می‌کنند اما حتی پول کاندوم را هم از جیب نمی‌دهند زیرا از کشوی خانه خودتان برداشته‌اند.

1.2k 0 32 90 32

نفرمایید! قدرت آقای پزشکیان هم دست کمی از ترامپ نداشته و در شروع‌ دولتش کلی فرمان اجرایی داده:

1- تعریف 30 تا 40همت رانت با لاتاری خودرو بین نورچشمی‌ها «اینجا»
2- تزریق 10 تا 50همت به بورس؛ دستمزد انتخاباتی سبدگردان‌ها و کارگزاری‌ها «اینجا»
3- تشکیل نرخ‌های رانتی جدید برای دلار بمنظور خوشایند فولادی‌ها «اینجا»

والا به خدا اگه ترامپ و کنگره و سنا روی هم زورشون برسه که یک دهم چنین کثافت‌کاری و رانت‌پاشی بکنن.

1.8k 0 43 30 44

نه عزیزم! اصلا حیرت‌انگیز نیست، خیلی هم طبیعیه. اونها دارن بادت می‌کنن تا باهات دو قطبی بسازن برای دور بعدی.

آخه کی بهتر از تو‌ برای اینکه در برابر افکار عمومی باهاش رقابت کنن؟ مطمین باش اگه نماز بخونن هر شب بعد نماز دعا می‌کنن که شورای نگهبان تایید صلاحیتت کنه.

2.2k 0 19 29 21

اولین راه‌حلی که به ذهن یک فاحشه برای حل مشکل اقتصادی‌اش می‌رسد «تن‌فروشی» و نادیده گرفتن شرف و حیثیت است.

هیچ کسی و هیچ ملتی بخاطر اهداف و آرمان‌هایش در فقر و گرسنگی به سر نمی‌برد بلکه بخاطر فساد و ناکارامدی حاکمانش چرا.
و این آخوند که آدرس اشتباه می‌دهد دقیقا افکار و عملکرد خود و جناح مطلبوش طی این 4دهه باعث و بانی وضع موجودند.

1.7k 1 36 30 51

اول بازگشایی بعد معامله

ترتیبات و تشریفات بازگشایی سفارتخانه‌های ایران و آمریکا، از کانال شورای عالی امنیت ملی و با هدایت سعید جلیلی پیش می‌رود؛
بعد از عادی‌سازی روابط بدون هیچ شرط و شروطی از سوی طرفین، بلافاصله مذاکرات هسته‌ای و رفع تحریم‌ها و… از کانال وزارت خارجه و عراقچی شروع می‌شود و تا هر وقت که لازم باشد طول بکشد طول می‌کشد.

این پلن مطلوبی است به شرطی که ترتیب فوق با وسواس رعایت شود:
«اول بازگشایی، بعد معامله»

https://t.me/kafshhaye_aahani/6548

1.6k 0 15 36 24

Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
خاطره‌ای از شارلاتانی که تیرش به سنگ احمدی‌نژاد خورد؛

در اینجا یک نمونه از استدلال‌های محیط‌زیستی زمین‌خواران یقه‌سفید را می‌بینید که برای اضافه کردن به اراضی دولتی تحت نهادهای خود و بعد آرام آرام خوارش این زمین‌ها در قالب طرح‌های توسعه و امضاهای طلایی چه شارلاتان‌بازی‌هایی در می‌آورند اما در این مورد به تور بد‌ کسی می‌خورند و احمدی‌نژاد با همان ادبیات خاص خودش با یک جمله سنگ روی یخ‌شان می‌کند و پنبه‌شان را می‌زند.

توضیح:
روند تخریب جنگل‌ها و محیط‌زیست و گونه‌های حیوانی و گیاهی طبیعی ایران درست از روزی که تحت عنوان ملی‌سازی اراضی طبیعی انسان‌ها را از آنجا بیرون کردند و تحت محافظت دولت قرار دادند تشدید شد و پدیده زمین‌خواری به شکل انفجاری رشد کرد.

2.3k 1 50 20 52

Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
تمام وزرای دولت‌ و روسای بانک‌مرکزی و اعضای کمیسیون‌ اقتصادی اگر فقط همین یک دقیقه آموزش سواد مالی مخصوص کودکان را ببینند و فقط همین مفهوم بدیهی را یاد بگیرند 50درصد مشکلات کشور بلافاصله مرتفع می‌شود.
#قیمت‌گذاری_دستوری

4.2k 0 157 31 42

خبر بازگشایی سفارتخانه‌های ایران و آمریکا بیشتر از همیشه رنگ واقعیت به خود گرفته است و این بهترین اتفاقی است که برای ایران با همه متعلقاتش اعم از ملت، دولت و سرزمین می‌تواند بیافتد.

اما مهمترین مانع در این مسیر، نه جریان انقلابی و نه براندازان که اصلاح‌طلبان به نمایندگی ظریف هستند که ترجیح می‌دهند دوباره ایران را وارد پیچ و خم‌های مذاکرات پشت پرده پایان‌ناپذیر کنند و برجام دیگری رقم بزنند که باز هم یک دهه از زمان و روان ایرانیان را بفرساید.

فرآیند بازگشایی سفارتخانه‌ها دقیقا شبیه فرآیند بازگشایی سفارتخانه‌های ایران و عربستان است که همان موقع نوشتم می‌تواند الگوی بسیار خوبی برای عادی‌سازی روابط ایران و آمریکا باشد «اینجا» اما این بار پوتین و روسیه به جای جین‌پینگ و چین، واسطه خواهد بود.
(عادی‌سازی روابط عربستان و اسراییل هم در همین راستا و برای عدم کارشکنی آنها در عادی‌سازی روابط ایران و آمریکا اتفاق خواهد افتاد «اینجا»‌)

بازگشایی سفارت‌خانه‌ها تمام دعواهای فیک و راه‌حل‌های پوچ و دیپلمات‌های دلال را محو می‌کند و اختلافات و اشتراکات واقعی را روی میز ایران و آمریکا قرار می‌دهد که هر اتفاقی بعد از آن، چه صلح چه جنگ، چه همکاری چه تحریم، چه دوستی چه دشمنی و هر دوگانه دیگری در ریل درست و واقعی و معقول قرار خواهد گرفت.

اما پرسش کلیدی اینکه فارغ از رفع خطرات امنیتی و تسهیل مراودات مردم دو کشور، آیا بازگشایی سفارتخانه‌ها باعث گشایش‌های اقتصادی هم خواهد شد؟

جواب این سوال همواره موضوع اصلی کانال کفش‌های آهنی طی همه این سال‌ها بوده است و آن اینکه اگر سیاست قیمت‌گذاری دستوری کنار گذاشته نشود، بازگشایی سفارتخانه‌ها و هیچ اتفاق دیگری قطعا نمی‌تواند کوچکترین گشایش اقتصادی به همراه داشته باشد؛ اما…

اما اگر اقتصاد دستوری و تمام بوروکرات‌های عامل آن طی این 4دهه کنار گذاشته شوند، بازگشایی سفارتخانه‌ها، چنان تغییر شگرفی در اقتصاد ایران ایجاد می‌کند که ابعاد آن فرای تصور است (شرح جزییات و دلایل در پست بعدی)

هرچند کنار گذاشتن اقتصاد دستوری حتی بدون بازگشایی سفارتخانه‌ها و حتی با تشدید تحریم‌ها و وقوع جنک هم، وضع رفاهی مردم و اقتصاد ایران را بهبود خواهد داد.

1.9k 0 35 34 37

این مادرقهوه از سرلیست‌های دلارزداها برای مجلس بود. طرز فکرش رو نگاه کنید که می‌گه ناترازی رو میشه با ضرب و زور دلار بیشتر برای ساخت پالایشگاه و نیروگاه بیشتر برطرف کرد. آیا این تفکر اصلا مو می‌زنه با نیلی و همتی و…؟

نیلی و توله‌سگ‌هاش میگن دلارها از سرمایه‌گذاری خارجی و آشتی و روبوسی با دنیا بدست بیاد، اما این برای اینکه فرق داشته باشه میگه دلارهای خانگی رو برداریم. خلاصه هر دو تعریف‌شون از ناترازی، اینه که بیشتر استخراج کنیم بیشتر بسوزونیم بیشتر هوا کنیم و…

در حالی که ما اصلا چیزی به نام ناترازی انرژی و ناترازی ارزی و… نداریم که بخایم با تولید بیشتر رفع‌ش کنیم. ما صرفا ناترازی در قیمت‌ها داریم. ناترازی بین قیمت واقعی و قیمت دستوری.

وگرنه اگر خورشید رو بذاریم در دست راست دولت و ماه رو بذاریم در دست چپش، تا وقتی که قیمت دستوری تعیین بشود مشکل ناترازی وجود خواهد داشت.

2k 1 27 223 41

برای معامله قبل از اینکه طرف معامله را بشناسیم باید بدانیم چه چیزی را می‌خواهیم معامله کنیم؟


پس لطفا برای ما مردم هم مشخص کنید که دقیقا چه چیزی را می‌خواهید معامله کنید و در ازای آن دقیقا قرار است چه چیزی به دست بیاورید؟

2.1k 1 19 11 32

از هفت سال پیش که جهانگیری نرخ 4200 را برای دلار اعلام کرد و این شیوه تخصیص و قیمت‌گذاری ارز را پایه گذاشت تا امروز، نرخ رسمی و آزاد ارزهای خارجی حداقل 15برابر شده است.

پست‌های زیر رو درست فردای همون روز نوشتم. نگاهی به اینها بیاندازید تا ببینید فضای اون زمان چطور بود و با الان مقایسه کنید و بعد آینده رو حدس بزنید:
https://t.me/kafshhaye_aahani/1485
https://t.me/kafshhaye_aahani/1486
https://t.me/kafshhaye_aahani/1490
https://t.me/kafshhaye_aahani/1492


در بازار ارز توافقی، همه چیز یافت می‌شود الا توافق!

یکی از دوستان، در مورد نحوه معاملات و تعیین قیمت در بازار ارز توافقی که جایگزین نیما شده توضیحات زیر را فرستاده:

«از بچه ها آمار گرفتم میگن که موقع ثبت سفارش محل تخصیص ارز رو مرکز مبادله انتخاب میکنیم بعد باید بانک عامل معرفی کنیم تا برامون ارز بخره!! عملا ما هیچ دسترسی به مرکز مبادله نداریم خود بانک عامل میخره اختصاص میده!
یعنی همون مسخره بازی ارز نیماییه فقط سامانه‌ش عوض شده و دلار رو گرونتر میفروشه. عرضه و تقاضاییم وجود نداره»

در ادامه:

«رفرنس خاصی وجود نداره این شرایطو به بانکا بخشنامه کردن منتها مستنداتی در این خصوص به مشتریا نمیدن
ایناییم که گفتم تجربه خودمون بوده
ظاهرا هم به این صورته که پس از ثبت سفارش میره تو نوبت تخصیص
اگه نوبتت شد تا بیست روز فرصت داری ارز بخری و گرنه دوباره باید بری تو صف
منابعم چون کمه [بخاطر قیمت که خیلی زیر بازار آزاده]، درخواست ارز بالاست و زمان انتظار طولانیه
خیلی از بانکا هم [سوءاستفاده] میکنن از این شرایط و میان ارز رو پیش فروش میکنن تا وقتی بالاخره ارز اومد برن مرکز مبادله بخرن
با توجه به کمبود ارز [در این قیمت دستوری بانک‌مرکزی] عملا بازاری وجود نداره که عرضه و تقاضا داشته باشه و همه دارن له له میزن واسه ارز [با قیمت 25درصد ارزان‌تر از بازار آزاد]
قیمتشم هر چی بانک عامل بگه همونه
چون خواهانم زیاد داره همه با هر قیمتی قبول میکنن»
پایان نقل قول؛

عبارات داخل گیومه رو خودم اضافه کردم.
می‌بینید؟! این اصلا ریطی به تک‌نرخی و شناورسازی نرخ ارز ندارد و همین باعث افزایش دیوانه‌وار نرخ در بازار آزاد شده است.
لطفا این کثافت‌کاری همتی و طیب‌نیا و فرزین را به حساب تک‌نرخی و شناورسازی ارز فاکتور نکنید.

2.7k 1 31 87 26



برجام و ظریف، مزاحم جدی در مسیر عادی‌سازی روابط ایران و آمریکا هستند.

اگر خاطرتان باشد ترامپ بعد انتخابات 2020 گفته بود که او می‌تواند توافق با ایران را ظرف یک هفته به سرانجام برساند. هر کسی که اندکی از دیپلماسی درک داشته باشد می‌داند در هیچ موضوع اختلاف جدی نمی‌توان ظرف یک هفته به توافق رسید بنابراین از جمله ترامپ این معنی برداشت می‌شود که منظور او توافق بر سر اختلافات نیست بلکه عادی‌سازی روابط بدون پیش‌شرط و در نظر گرفتن اختلافات همان چیزی است که او دنبال می‌کند‌ «اینجا» و این هم برای ترامپ و هم برای ایران مطلوب است.

در صورت عادی‌سازی روابط و بازگشایی سفارتخانه‌ها اختلافات ایران و آمریکا می‌تواند در مسیر سالم‌تری حل و فصل بشود یا حتی نشود.

به بیان دیگر هر نوع مذاکره و توافق برای ایران در شرایط فعلی (روابط غیرعادی) به معنای «تن‌فروشی» و ذلت در برابر قدرت برتر است، در حالی که اگر روابط عادی شود حساسیت‌ها و سوءظن‌ها و استرس‌های هر دو طرف کاهش می‌یابد.

بنابراین کافی است طرفین شروط
خود را کنار بگذارند. مثلا شرط به رسمیت شناختن اسراییل و تعطیلی برنامه هسته‌ای و… از طرف آمریکا و شرط تغییر ماهیت امپریالیستی آمریکا و لغو تحریم‌ها و… از طرف ایران برای بازگشایی سفارتخانه‌ها نادیده گرفته شوند و طرفین روابط دیپلماتیک را فارغ از اختلافات کلید بزنند؛

حال پس از بازگشایی سفارتخانه‌ها، مسیر مذاکرات به هر سمت و سویی می‌تواند برود و چه بسا تحریم‌ها تشدید بشود یا دعواها به جنگ بیانجامد اما این احتمالات اصلا نافی عادی‌سازی روابط نیست.

این ایده هم مورد قبول جناح‌ محافظه‌کار در آمریکاست و هم با مبانی جریان انقلابی و هسته سخت قدرت در ایران تعارض ندارد، منتها دموکرات‌ها از آن سو و جناح همسو با ظریف از این سو با پیش کشیدن بحث مذاکرات بی سرانجام و بی‌ سر و ته در برابر این راهکار، گربه‌رقصانی می‌کنند.

ایده‌ای که چند روز پیش، فائزه هاشمی مطرح کرد «اینجا» دقیقا به همین مساله اشاره دارد و جزو معدود حرف‌های درست این خانم است که اصلا هم به مذاق جناح اصلاح‌طلب خوش نیامد.

این ایده را سال‌هاست که با تیتر «عادی‌سازی روابط بجای مذاکرات» به آن پرداخته‌ایم و همیشه خط فکری ظریف و روحانی را عامل کارشکنی در این مسیر یافته‌ایم.

من البته نمی‌دانم که تیم ظریف آیا مهره هسته سخت قدرت برای همین منظور هستند یا خود را تحمیل کرده‌اند اما مطمئن هستم در دوران ترامپ، با رییسی و جلیلی خیلی راحت‌تر می‌شد عادی‌سازی روابط ایران و آمریکا را جلو برد اما متاسفانه دولت ترامپ همواره با یک دولت برجامی در ایران همزمان شده است.

1.9k 1 26 20 21
Показано 20 последних публикаций.