نُهم دی 🇮🇷


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


اینجا حماسه نه دی
🇮🇷: @nohoomeday

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: روزنامه فرهیختگان
ظریف و پایان شکیبایی

محمد زعیم‌زاده، سردبیر روزنامه فرهیختگان نوشت:
🔻«پزشکیان یک هفته قبل از انتخابات ۳ درصد رأی داشت، من از او حمایت کردم، به ۵۰ درصد رسید». اشتباه ویرایشی رخ نداده است؛ این شاید یک گزاره از صفحه ۱۱۷ کتاب راز سربه‌مهر ۲ باشد یا حتی یک پانویس در کتاب جدید خاطرات محمدجواد ظریف به نام «پایان شکیبایی» (پایاب شکیبایی۲) که احتمالاً در سال ۱۴۰۵ منتشر خواهد شد. او هنوز این جمله را به زبان نیاورده است؛ اما خیلی دوست دارد به تأسی از مرحوم هاشمی که در اسفند ۹۴ پیروزی دوسال قبل روحانی را به این سبک قاب‌بندی کرده بود، چنین اثری از خود به یادگار بگذارد.

🔻اصل نگارش مقاله او در فارن‌افرز - فارغ از محتوایش - با چنین فهم روان‌شناختی‌ای بهتر قابل‌تحلیل است. روشن نگه‌داشتن چراغ مذاکره با آمریکا در این مقاله بیش از آنکه اثری واقعی در سیاست خارجی داشته باشد، معنایی مهم در سیاست داخلی دارد.

🔻به‌طورکلی موضوع سیاست‌ورزی ظریف در دوره جدید از منظر سه طیف ذی‌نفع قابل‌ارزیابی است؛ اول خود ظریف و حامیانش در دولت، دوم پزشکیان و سوم منتقدان ظریف.

1️⃣ از منظر ظریف کنش‌هایی این‌چنینی با سه هدف‌گذاری انجام می‌شود:
▫️نخست آنکه همگان بدانند نقش او در دولت قرار نیست در حد یک معاون حاشیه‌ای که پژوهش برای پژوهش انجام می‌دهد و تولیداتی برای کاغذ خردکن دفتر رئیس‌جمهور دارد، تقلیل پیدا کند. برای درک این موضوع آن پس‌زمینه روان‌شناسی را به یاد بیاورید.

▫️دوم آنکه نیچه در زایش تراژدی بر مبنای الهیات یونانی دو چهارچوب تفسیری راجع به کنش‌ها ارائه می‌دهد؛ نخست چهارچوب آپولونی که بر مبنای فضائلی چون قانون، چهارچوب، نظم خشک و... نظام می‌یابد و دوم چهارچوب دیونوسوسی که بر مبنای کنش عاطفه‌مدارانه، رهابودگی و آزادی صورت‌بندی می‌شود. اگر در دیپلماسی دولت پزشکیان، عراقچی نماد چهارچوب نظم‌مدارانه و سخت‌گیرانه است، آیا نمی‌تواند از بین‌السطور یادداشت ظریف به نقش رهابودگی دیپلماتیک او پی برد؟ او می‌خواهد آلترناتیوی ناخواسته و همیشگی برای وزیر خارجه هم باشد.

▫️سوم آنکه «چه خوش بود که برآید ز یک کرشمه دو کار»؟ حالا که منتقدان ادامه حضور او در دولت را در بستر غیرقانونی بودن تفسیر می‌کنند، چه راهی بهتر از انداختن توپ به زمین مذاکره؟ ظریف بااطلاع از روان‌شناسی منتقدان می‌داند با اسم‌بردن از مذاکره حملات به او تشدید می‌شود. در این وضع ماندن یا رفتن او از سمت معاونت رئیس‌جمهور به هرکدام از این احتمال‌ها معنای دیگری می‌دهد؛ اگر با فشار منتقدان برود معنایش مخالفت با مذاکرات می‌شود و... با این کار او می‌خواهد از انگ قانون‌گریزی هم فرار کند.

2️⃣ بازیگر دوم در این ماجرا پزشکیان است. رئیس‌جمهور با دادن مسئولیت تزیینی به ظریف چند هدف را دنبال می‌کرد؛ اول اینکه با حکم دادن به ظریف از سایه سنگین او در انتخابات رها شود، دوم با حضور او در دولت بخشی از بدنه سیاسی اصلاح‌طلبان پای‌کار دولت بماند و سوم کارنامه دولت، هرچه باشد مثبت یا منفی پای ظریف هم نوشته شود.

▫️به‌این‌ترتیب خطر حضور ظریف به‌عنوان آلترناتیو درون جریانی برای آینده کم می‌شود. با این تفسیر احتمالاً خروج او از موقعیتی که تحقق این سه هدف را به مخاطره بیندازد مورد تأیید پزشکیان نیست.

3️⃣ بازیگر سوم منتقدان ظریف هستند. تبدیل ماجرای کنار رفتن ظریف به یک کنش سیاسی ابتکار اولیه تیپ‌هایی مثل رسایی و جریان نزدیک به پایداری بود. آنها از همان روز اول می‌خواستند خود را آلترناتیو دولت پزشکیان معرفی کنند و این وسط راحت‌ترین کار غیریت‌سازی با ظریف بود. از میانه راه قالیباف هم برای تبصره زدن به معنای وفاق ذیل ادبیات مقابله با قانون‌گریزی این موضوع را دنبال کرد.

▫️به نظر می‌رسد منتقدان حالا با سه انتخاب روبه‌رویند؛ اول: کنارآمدن با همین ظریف فعلی که علاوه‌بر معاونت حاشیه‌ای به سیاست خارجی هم سرک می‌کشد. دوم: ادامه مسیر اصرار بر کنار رفتن او و کمک به جداکردن مسیرش از دولت. سوم: کنارآمدن با یک ظریف حداقلی که به‌مرور بخشی از وضع موجود می‌شود. کدام یک عاقلانه‌تر است؟

@FarhikhteganOnline


پایان گشت ارشاد با قانون جدید حجاب

🔹«در قانون جدید جلوی هرگونه درگیری و اقدام مستقیم گرفته شده و می‌توان گفت طبق قانون دیگر گشت ارشاد نیست»؛ این جمله را رئیس مجلس در نشست خبری با اهالی رسانه می‌گوید.

🔹طبق مادۀ ۴۸ و ۵۰ لایحۀ عفاف و حجاب هر شخصی در انظار عمومی، معابر یا اماکن عمومی که نوعاً در منظر نامحرم است اعم از فضای حقیقی یا مجازی اقدام به بد پوششی یا کشف حجاب کند از طریق سامانه‌های هوشمند فرماندهی انتظامی با تطبیق با سایر بانک‌های اطلاعاتی اطمینان‌آور و احراز هویت متخلفان شناسایی شده و اقدامات لازم انجام می‌شود.

🔹کارشناسان و پژوهشگران حوزۀ اجتماعی معتقدند که جامعۀ هدف قانون عفاف و حجاب در نهایت ۵ تا ۶ درصد از افراد کل جامعه را شامل می‌شود که اصرار بر کشف حجاب داشته و حتی با تذکر و جریمۀ معلق، اصرار به تکرار تخلف داشته و قانون صرفا با آن‌ها مواجه می‌شود.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


Forward from: کشکول|محسن مهدیان
🔻درباره مظلومیت قانون حجاب

🔻واقعا باید درباره مظلومیت قانون حجاب نوشت؛ آنهم در جامعه ای که اکثریت مردم متدین و معتقد به رعایت احکام عقلی و شرعی اند. در مجموع نظرسنجی های نهادهای معتبر، وقتی از مردم درباره ضرورت حجاب سوال می شود، اکثریت مطلق معتقد به حجاب هستند ولو شخصا آنرا کامل رعایت نکنند. چنانچه اگر مکشفه ها نیز بدانند پشت پرده بی حجابی چه اهریمن و خبائثی نشسته اند بدون تردید در نوع پوشش خود تجدید نظر می کنند.
بااین حال دردناک نیست که باید برای مظلومیت قانون حجاب نوشت؟!
🔻قانونی که حداقل سه سال روی آن کار کارشناسی شده و میان سه قوه چندین بار رفت و برگشت شده است، امروز متهم به موضوعاتی می شود که اساسا نسبتی به آنها ندارد. عجیب نیست؟ یعنی مخالفین حتی حاضر نیستند به متن نزدیک شوند. چرا؟ چون نفع نهائی شان در توزیع جهل نسبت به قانون است و نه روشنگری. حقیقتا ظلم است.
🔻مخالفان قانون حجاب، به این سوال ساده چه جوابی دارند که اگر قانون نه، پس چه؟ آیا حجاب اهمیت ندارد؟ آیا ضرورت دین نیست؟ آیا فرهنگ جامعه ایرانی نیست؟ آیا منطق عقلی روشن و بیّن ندارد؟ آیا مطالبه اکثریت نیست؟ آیا بی حجابی پروژه آشکار دشمن نیست؟ اگر پاسخ مثبت است آیا وجود قانون ضرورت ندارد؟ اگر نه پس چه؟ یعنی از هرج و مرج دفاع می کنید؟ یعنی پاسخ به این سوال ساده انقدر سخت است؟
🔻کافیست در ادبیات مخالفان قانون حجاب دقیق شوید. هیچ اشاره ای به جزئیات قانون حجاب نمی شود. فقط می گویند نه. خب چرا؟ چه چیز در این قانون شما را آزار می دهد؟ اینکه گشت ارشاد جمع شده است؟ اینکه برخورد سلبی و خشن وجود ندارد؟ اینکه با سلبریتی های قانون شکن برخورد می شود؟ اینکه تبعیض در برخورد وجود ندارد؟ اینکه عدم فعل مسوولین پی گیری می شود؟ اینکه اقدامات ایجابی چندین برابر اقدامات سلبی است؟ اینکه با دانه درشت های متخلف مضاعف برخورد می شود؟ دقیقا کدام بخش این قانون خلاف عقل و منطق است؟ چرا روشن نمی کنند؟
🔻همان جمله اول متن؛ حقیقتا باید در مظلومیت حجاب و قانونش گریست. طرف مخالف است اما خودش هم نمی داند چرا و چگونه مخالف است.
🔻حجابی که مطالبه اکثریت جامعه است امروز در مارپیچ سکوت شبکه های اجتماعی گرفتار انفعال رسانه ها و خواص و حتی مسوولین و مراکز علمی و دینی شده است.
🔻این قانون وحی منزل نیست. حتما هم مثل هر قانونی بشری دیگر ایراد و اشکال دارد. اما این قانون خروجی ساعت ها و ماه ها کار کارشناسی است. دارای نقاط ممتاز قابل اعتنا است. رافع مشکلات جدی نهادی و قانونی در توجه به فرهنگ عفاف و حجاب است. پس چرا نباید از آن دفاع کرد؟ آیا غیر از اینست که شکستن مارپیچ سکوت هزینه دارد؟
🔸در نهایت اینکه قانون حجاب بزنگاه وفاق است؛ به چند دلیل.
1⃣اول اینکه برخلاف بسیاری از امور برآمده از نقاط مشترک اعتقادی و گرایشی است. هم شرع و هم فرهنگ جامعه ایرانی و هم قانون اساسی و هم عقلانیت.
2⃣دوم اینکه این قانون خروجی نظام کارشناسی کشور است. هم اجماع نهادهای کارشناسی را دارد و هم سران قوا. این قانون برای نزدیکی نظرات کارشناسی بارها میان قوا رفت و برگشت داشته است.
3⃣سوم اینکه قانون حجاب پاسخ به یک مطالبه عمیق مردمی است. به سروصداهای آزاردهنده سیاسی توجه نکنیم. مردم ما از بن دندان و عمق وجود مومن و معتقد به فرهنگ دینی و ایرانی اند.
4⃣چهارم اینکه این قانون نقطه مقابل دشمنی های مشترک است. دشمنی مشترک خودش وفاق ساز است. امروز بیش از هرکس ضدانقلاب از اجرای این قانون عصبانی است. دشمنی که سالهاست به دنبال بی حجابی اجباری است و حجاب را ابزار مبارزه سیاسی قرار داده است. این قانون دشمن را هم خلع سلاح می کند.
5⃣پنجم و در نهایت اینکه این قانون پاسخ به یک مطالبه عمومی در نقد روش های گذشته است.
🔻مخالفان اجرای این قانون حاضر نیستند به متن قانون نزدیک شوند و آنرا بخوانند. چرا؟ چون بهم زننده بازار مکاره اتهام زنی و موج سواری های سیاسی است. یک تلقی هیجانی وجود دارد که قانونمندی حجاب یعنی گشت ارشاد و عده ای نفع شان در این است که این تلقی منفی همچنان در افکار عمومی باقی بماند. لذا با اصل روشنگری درباره قانون مخالفند و حتی دروغ های آشکار درباره قانون می بافند.
🔻مارپیچ سکوت را بشکنیم و اجازه ندهیم اقلیتی بی منطق با نفی قانونمداری بر اکثریت برآشوبند و مروج دیکتاتوری و بی حجابی اجباری شوند.
همشهری
@mahdian_mohsen


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
کمک‌ها و فداکاری‌های باورنکردنی حافظ اسد (پدر بشار اسد) برای ایران در برابر صدام حسین

وقتی حافظ اسد ژنرال‌های ارتشش را مامور می‌کرد ادوات نظامی را از برزیل و دیگر کشورها خریداری کنند و در اختیار ایران قرار دهند

خشم صدام از اسد به حدی شد که 500 نفر از افسران ارشدش را به جرم همکاری با اسد اعدام کرد.

وقتی ایران در عملیات فاو کمبود مهمات داشت تنها با یک تماس با وزیر دفاع سوریه 1000 تن مهمات در 36 ساعت به خط مقدم ایران میرسه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


💠 هدررفت ۱۰ میلیارد دلاری سوخت در نیروگاه‌های فرسوده

🔹طبق آمار BP، راندمان نیروگاه‌های ایران ۳۹.۱ درصد بوده درحالی که متوسط راندمان نیروگاه‌های دنیا ۴۸.۲ درصد است.

🔹به بیان دیگر، راندمان نیروگاه‌های کشور ۹.۱ درصد از میانگین جهانی کمتر است و عمر مفید ۵۰ درصد از این واحدها به پایان رسیده.

🔹اگر راندمان نیروگاه‌ها استاندارد بود، سالانه حدود ۱۷.۷ میلیارد مترمکعب/لیتر در مصرف سوخت صرفه‌جویی شده و سایه خاموشی از کشور برطرف می‌شد.

🔹نیروگاه‌های فرسوده در ایران سالانه تا سقف ۱۰ میلیارد دلار باعث هدررفت سوخت مایع می‌شوند که معادل سهم دولت از درآمد نفتی در ۱۴۰۴ است/ خط انرژی

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


مصوبه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال به قوت خود باقی است

کریمی معاون درمان وزارت بهداشت گفت:

🔹این قانون، مصوبه هیات وزیران را داشته و به هیچ عنوان لغو نشده است.

🔹برخی با استناد به یک عکسی که نه مکان آن مشخص است و نه اصالت آن بررسی شده، در فضای مجازی مواردی را مطرح کردند که به هیچ عنوان صحیح نمی‌باشد.

🔹همچنان در بیمارستان‌های دولتی هزینه خدمات درمانی برای کودکان رایگان است.

🔹این مصوبه بدین معنی است که بیمه‌ها تمام هزینه‌های کودکان را پرداخت می‌کنند و تغرفه پزشکان و پرستاران از سوی بیمه‌ها پرداخت می‌شود.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
💻بی‌حجابی به بدن نمایی و برهنگی کشیده!

خانواده های شهدا نفرین می کنند.

بانکی پور، طراح قانون عفاف و حجاب:

در دو سال گذشته روز به روز وضعیت حجاب بدتر شده و کار به برهنگی می‌کشد و هیچ کدام به این صحنه ها رضایت نخواهیم داد

برخی خانواده های شهدا از این وضع ناراحت هستند و نفرین می کنند.

این بدن نمایی در خیابان خانواده را نابود می‌کند. این بدن نمایی به سمت برهنگی می‌رود.

با برهنگی باید مواجهه هوشمندانه داشته باشیم و در این قانون ما این را محقق کردیم.

باید مراقبت کرد دوقطبی ایجاد نشود!


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
💻اتباع درخواست دارند که گروه امر به معروف و نهی از منکر تشکیل بدهند

بخشی از اتباع که مجوز وزارت کشور دارند می‌توانند گروه امر به معروف تشکیل دهند.

اتباع فقط می‌توانند به اتباع برای حجاب تذکر بدهند.

بانکی پور، طراح قانون عفاف و حجاب

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
💻مجازات قانون عفاف و حجاب بر سلبریتی‌ها متمرکز است

عدالت حکم می‌کند که با افراد دارای شهرت باید سنگین تر برخورد کرد.

بانکی پور، طراح قانون عفاف و حجاب

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


📷 پاسخ به ۵ پرسش درباره قانون عفاف و حجاب
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday




نخستین واکنش حزب‌الله به خط‌ونشان ترامپ برای مقاومت

🔹قماطی، نایب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله: اظهارات ترامپ بی‌معنی، در تضاد با سیاست‌های آمریکا و ناقض وعده‌هایی است که در انتخابات داده است.

🔹حزب‌الله در صحنهٔ سیاسی و مقاومتش بسیار قدرتمند است و ما برای تقویت کار سیاسیِ خود نیازی به اقدام نظامی و امنیتی نداریم. تلاش خواهیم کرد که فراکسیون پارلمانی که موافق ریاست‌جمهوری «سلیمان فرنجیه» باشد را بزرگ‌تر کنیم و بر این گزینه تأکید داریم.

🔸ترامپ دیشب تهدید کرد که «اگر اسرای اسرائیلی تا قبل از ۲۰ ژانویه آزاد نشوند، در خاورمیانه و برای کسانی که مرتکب این جنایت‌ها علیه بشریت شده‌اند، جهنم به‌پا خواهد شد».
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


امام خامنه‌ای عزیز:

خب با آمریکا چه جوری مشکل حل میشود؟ این سؤال واقعی است، جدّی است. نمیخواهیم با هم دعوا کنیم؛ سؤال میکنیم: مشکل با آمریکا چه جوری حل میشود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّد گرفتن مشکل حل میشود؟ [اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل میشود؟ در قضیّه‌ی بیانیّه‌ی الجزایر، سر قضیّه‌ی آزادی گروگانها در سال ۶۰، شما نشستید با آمریکا صحبت کردید. بنده آن وقت نماینده‌ی مجلس بودم ــ البتّه در مجلس نبودم، در جبهه بودم، اهواز بودم ــ همان وقت اینجا در تهران همین حضرات نشستند به واسطه‌ی الجزایر و بدون رودررویی با آمریکایی‌ها صحبت کردند ــ البتّه مصوّبه‌ی مجلس بود، کار غیر قانونی‌ای نبود ــ قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروتهای ما را آزاد کنید، تحریمهای ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگانها را آزاد میکنیم. گروگانها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروتهای مسدودشده‌ی ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمیکند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا. یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هسته‌ای را کم کنید ــ حالا جرئت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل ‌ــ به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام میدهیم؛ تحریمها را برمیداریم، این کار را میکنیم، آن کار را میکنیم؛ کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمیکند.

بله، مشکل ما را با آمریکا یک چیز حل میکند؛ چه چیزی؟ به آمریکا باج بدهیم؛ نه یک بار؛ آمریکایی‌ها به یک بار باج هم قانع نیستند؛ امروز باج بدهیم، فردا می‌آیند یک باج دیگر میخواهند، [باز باید] باج بدهیم؛ پس‌فردا می‌آیند یک باج دیگر میخواهند، [باز باید] باج بدهیم. امروز میگویند هسته‌ای را تعطیل کنید ــ اوّل میگویند بیست درصد را تعطیل کنید، بعد میگویند پنج درصد را تعطیل کنید، بعد میگویند بساط هسته‌ای را برچینید ــ بعد میگویند قانون اساسی را عوض کنید، بعد میگویند شورای نگهبان را بردارید؛ آمریکایی‌ها باج میگیرند. اگر بخواهید مشکلتان با آمریکا حل بشود، باید این کار را بکنید؛ مرتّب باج بدهید. آمریکا اینها را میخواهد: پشت مرزهای خودتان، خودتان را محبوس کنید، دستتان را خالی کنید، صنایع دفاعی‌تان را تعطیل کنید. کدام ایرانی باغیرتی حاضر است که یک چنین باجی بدهد؟ من نمیگویم [طرف‌دار] جمهوری اسلامی؛ ممکن است یکی جمهوری اسلامی را هم قبول نداشته باشد امّا ایرانی باشد، غیرت ایرانی داشته باشد؛ [او هم] حاضر نیست این باجها را بدهد. آمریکا به کمتر از این قانع نیست؛ چرا نمیفهمند؟ مذاکره‌ی با آمریکا مشکلی را حل نمیکند. اگر حاضرید باج بدهید، نه یک بار، نه دو بار، پشت سر هم، در همه‌ی مسائل اساسی، و از همه‌ی خطوط قرمزتان عبور کنید، بله، آن وقت آمریکا با شما دیگر کاری ندارد، مثل دوران پهلوی. مردم انقلاب کردند برای [رهایی از] این، این همه شهید دادند برای این. این کشوری که این جور دارد پیشرفت میکند، این جوانهایی که این جور دارند در همه‌ی میدانها کار میکنند، باید این جور با آنها حرف زد؟ این جور بهشان گفت؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


Forward from: أخٌ‌في‌الله
حزب الله اعلام کرد پس از نقص اتش بس توسط دشمن اسقاطیلی به اشکال مختلف از جمله تیراندازی به غیرنظامیان و حملات هوایی در مناطق مختلف لبنان، کشته شدن شهروندان و مجروح شدن تعدادی از انها، علاوه بر تداوم نقض حریم هوایی لبنان و بیروت، پایتخت، توسط هواپیماهای متخاصم اسقاطیل و از آنجایی که بررسی های مقامات ذیربط برای جلوگیری از این تخلفات انجام نشد. شامگاه دوشنبه، مقاومت اسلامی با انجام یک واکنش دفاعی هشدار دهنده، سایت رویسات العلم ارتش اسقاطیل را در تپه های اشغالی لبنان در کفرشوبا هدف قرار داد.

بلکه بفهمن


Forward from: اخبار رهبر انقلاب
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
📹 ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی(ره) در اولین شب عزاداری حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها

🔹️اولین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از عزادران خاندان عصمت و طهارت(ع) در حال برگزاری است. ۱۴۰۳/۹/۱۲

🖤 #سرمشق_فاطمی

🖥 Farsi.Khamenei.ir.ir


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎞 | #استوری #ریل

📜 |‌ بارون ببار، مادرم تو آتیشه... 💔
#فاطمیه

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 #ریلز | اشتباه نابخشودنی مسئولین جمهوری اسلامی ایران!

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥سوال متفاوت خبرنگار المنار از حاج میثم مطیعی :

🔹تحلیل را بگذاریم برای بعد؛ من می‌خواهم از عشق، مقـاومت، پشتیبانی و روحیه امت مقاومت که از جمهوری اسلامی به هر نقطه از دنیا کشیده شده با حاج میثم مطیعی حرف بزنم...

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday


Forward from: سیاست روز|تعهدانقلابی
⭕️ ضیافت شاورمای سوری به احترام قدرت ایران

✍️ فیلم و تصاویر ضیافت شاورمای سوری برای عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان در یکی از رستوران‌های دمشق، ترکیبی نمادین از اوج قدرت نرم و سخت ایران در قلب شام و حوادث منطقه است. در حالیکه تروریست‌های عبری در روزهای اخیر در حلب مشغول قدرت نمایی عملیاتی و رسانه‌ای هستند، عباس عراقچی در یکی از رستوران‌های دمشق مشغول صرف شاورمای سوری به همراه دولتمردان این کشور است. این صحنه پرمعنا، تصویری از آرامش بخشی ایران به یکی از کشورهای مهم عربی و محور مقاومت و نشان دادن اقتدار و عزم ایران به تروریست‌های عربی در دفاع از مردم، دولت، ارتش سوریه و شخص بشار اسد است. بعد از سفر عراقچی، تروریست‌ها باید منتظر تحولات میدانی و تهاجمی در میدان باشند.

🔸ایران یک‌سال اخیر، بی‌شک یکی از مهترین مراحل تاریخی خود را در حال طی کردن هست. کشوری که بعد سال‌ها تضعیف در دوران قاجار و پهلوی، اینک نه تنها به تکیه‌گاه منطقه تبدیل شده بلکه در حال ایجاد یک نظم کاملا متقاوت با صد سال گذشته در غرب آسیا است. در فرآیند جدید که به میانه خود رسیده، اسلام عزیزتر، فلسطین مهمترین منطقه برای ملت های مسلمان، اسرائیل ضعیف ترین وضعیت خود در مقابل کشورهای اسلامی، محور انقلابی منطقه در اوج اقتدار و بازیگر اصلی منطقه و برنامه‌های کشورهای بزرگ غربی در بن‌بست خواهد بود. ارتش اسرائیل با پشتیبانی همه جانبه آمریکا و ناتو در برابر این فرآیند جدید مجبور به اقدام نظامی گسترده و بزرگ شدند ولی اینک بعد از ناکامی در جبهه غزه و جنوب لبنان، تروریست‌های تکفیری و عبری را وارد صحنه مقابله کرده‌اند.

🔸محور مقاومت و ایران به خوبی ابعاد این مرحله و طراحی صورت گرفته شده را می‌شناسند و پیش از این نیز در دهه نود به مراتب بدتر آن را تجربه کرده‌اند. به همین دلیل است که خیلی زود و آشکار وزیر خارجه ایران برای اعلام ایستادگی و حمایت و پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران از دولت، ارتش، مردم سوریه و شخص بشار اسد به دمشق سفر کرد. معنای صریح این سفر هم واضح است؛ ایران بدون تلف کردن وقت، پرقدرت‌تر و بالاتر از تصور و محاسبات محور عبری، غربی و تکفیر و سازش، با پشتیبانی از ارتش سوریه و همکاری با شرکای بین المللی خود، مقابل تروریست‌ها در سوریه خواهد ایستاد و عزم جدی دارد که بسیار زودتر از نیم دوم دهه نود، کار تکفیرهای مزدور اسرائیل و غرب را تمام کند.

عضویت در کانال مهدی جهان تیغی
https://t.me/joinchat/O_wgT4ssrxyYuea6


گفتگوی صریح با آقای تخت‌روانچی و غریب‌آبادی درباره:
حمایت نظامی ایران از روسیه که باید متوقف شود، مسئله هسته‌ای که نیازمند راه‌حل دیپلماتیک است، تنش‌های منطقه‌ای (ضرورت جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها از سوی همه طرف‌ها) و حقوق بشر"
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷@nohoomeday

20 last posts shown.