نشر سایه سخن


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan



📚📚کتابخانه ای همراه؛
همراه با شما تا هنر زندگی🌹🌹
خرید کتاب:
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.sayehsokhan.com
📚ثبت سفارش مستقیم کتاب در دایرکت اینستاگرام:
👇👇👇👇
https://b2n.ir/s05391
آدرس: خ 12فروردین، کوچه بهشت آیین، پ 19 همکف
تلفن:66496410

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


✔️قدر ضرورت در زندگی

✍️ مصطفی ملکیان

🔹 وقتی لباس فاخر می‌خرید، خانه‌ی تجملی می‌خرید، ماشین و... بهتری می‌خرید، اینها به چه قیمتی حاصل شده؟ اگر اینها را با صرف وقت کمتر و نیروی کمتری بخواهید، باید به هزار آلودگی(ربا، ریا، کم‌فروشی، گران‌فروشی و...) تن دردهید و بدانید که« نمی‌ارزد جهانی در اختیار شما باشد، اما روح خود را ازدست بدهید!»
(توصیه می‌کنم نمایشنامه «فاوست»اثر گوته راببینید. در آنجا خوب تصویر شده است که چگونه گاه انسان روح خود را می فروشد تا در ازایش دنیا را به دست آورد.)
و این غبن بزرگی است که روح خود را در ازای دنیا به شیطان بفروشیم.

🔹اما اگر این ثروت بیشتر را بخواهیم با وقت و نیروی عادی کسب کنیم، آیا حیف نیست که عمر را بدهیم و در ازایش جنس بگیریم؟ در هر خرید نباید پرسید چند خریدی، باید پرسید به چند ساعت خریدی. هر جنسی تبلور ساعاتی از عمر ماست. آیا به اینجا آمده‌ایم که جنس بگیریم؟ ما در تمام حلال‌خوار‌ی‌های خود - و نه در حرام‌خواری- دائما داریم وقت و عمر خود را می‌دهیم!

کسائی مَروزی(شاعر و عارف ق ۵و۶) می‌گفت من حتی از گلفروشان تعجب می‌کنم:
" ای گلفروش، گل چه فروشی برای سیم
وز گل عزیزتر، چه ستانی به سیمِ گل؟"
 
آیا می‌ارزد گلی بدهیم و به جایش سیم بگیریم؟ کسانی که بر بام عالم اشراف پیدا کرده‌اند، خوب فهمیده‌اند که نمی‌ارزد که عمر را بدهیم و به جایش جنس بگیریم!

🔹 پس راه چیست؟ گفته‌اند: الضرورة تقدر باقدارها؛ اگر می‌خواهی زندگی به ضرورت کنی، خوب ضرورت قدر دارد به همان میزان، ضرورت را بگیر، نه بیش از اندازه. به قول حضرت علی علیه‌السلام در جایی دیگر، "عمر را فقط در قبال آنچه گرانقیمت‌تر از عمر است بدهید!" عمر را بدهید و به جایش معنویت بگیرید، این معامله‌ی خوبی است.

می‌گویند فارابی در بازارهای بغداد( که در آن  زمان« مادرشهر » و عروس شهرهای جهان بوده) قدم می‌زده و می‌گفته: چقدر در اینجا اجناسی هست که من به اینها نیازی ندارم! خوب فارابی می‌دانسته آنها که این جنس‌ها را دارند، از او خوش‌تر زندگی می‌کنند. اما خوشتر زندگی کردن به معنای خوبتر زندگی کردن نیست. خوشی تا آنجا که با خوبی منافات نداشته باشد، ایراد ندارد. اما غالب خوشی‌ها با خوبی‌ها در تضاد است.

❇️ رویکرد وجودی(اگزیستانسیالیستی) به نهج البلاغه
🌐 @mostafamalekian

🆔 @sayehsokhan


🎥 زندگی در منطقه‌ی امن؛ شادمانی اصیل| فصل ۶- ویدئو ۱

این ویدئو اولین اپیزود از فصل ششم از مجموعه‌ی شادمانی اصیله.
توی این ویدئو موارد زیر رو بررسی می‌کنیم:
* با کمک ابزار «قلب هدف» می‌خوایم این سؤال رو کاوش کنیم که «هفته‌های قبل رو با ارزش‌هاتون چطور پیش بُردید»، کاربرگ رو از لینک زیر دانلود کنید، تمرین رو انجام بدید و نظرات‌تون رو با ما به اشتراک بگذارید.
*با هم می‌خوایم مفهوم مهمی رو بررسی کنیم به نام «منطقه‌ی امن». منطقه‌ی امن کجاست؟ و مشکل زندگی‌کردن در منطقه‌ی امن چیه.

لطفاً همراه ما باشید
لینک فایل پی‌دی‌اف کاربرگ قلب هدف:
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
rel='nofollow'>http://www.telegram.me/ChoiceTheoryBot?start=Worksheets

📽مشاهده ویدیو در یوتیوب:
https://youtu.be/pkuxLOZDqyc


🌐 @School_Of_Happiness

🆔 @sayehsokhan


🪷🪷 #سلام_صبحتون_بخیر

🆔 @sayehsokhan






🔴 شما همیشه باید ذخیره‌ای از لذّات داشته باشید؛ یعنی وقتی لذّت‌بخشی لذّات گذشته ته کشید و شما را به ملال کشاند، بروید سراغ یک افق جدید

✍️مصطفی ملکیان

🔹 بسیارند لذاتی که ما از آن‌ها ملول می‌شویم و کم‌اند لذائذی که آدم را ملول نمی‌کنند. بنابراین باید همیشه گونه‌ای انطباق را در زندگی بپذیریم. همانطور که می‌دانید شوپنهاور از بزرگ‌ترین حکمای تاریخ است. او می‌گفت زندگی انسان بین «درد و رنج» و «ملال» در نوسان است. به این دلیل که تا وقتی چیزی را می‌خواهیم و نداریم، درد و رنج داریم. وقتی به دست می‌اوریم، ملالت برایمان ایجاد می‌شود. من اگر سخن او را که "همهٔ لذت‌ها بالاخره ملال‌انگیزند" نپذیرم، ولی می‌توانم بپذیرم که اکثریت قریب‌به‌اتفاق لذّت‌ها ملال آورند. مخصوصا اگر انسان، تند‌عاطفه باشد (در تشبیه با تند‌ذهن و کند‌ذهن) خیلی زود به این می‌رسد که این لذت هم آن چیزی نیست که می‌خواست و خیلی زود این ملال‌ها برایش حاصل می‌شود. ما باید یک مقدار انطباق پیدا کنیم. به این معنا که شما همیشه باید ذخیره‌ای از لذّات داشته باشید. یعنی وقتی لذّت‌بخشی این لذّات ته کشید و شما را به ملال کشاند، بروید سراغ یک افق جدید و یک امر لذّت‌بخش نو. مگر اینکه لذّاتی باشند که واقعاً ملال‌آور نباشند و آدم بتواند همیشه از آن‌ها لذّت ببرد که البته من بعید نمی‌دانم چنین لذّاتی وجود داشته باشند. در مورد خودم و با سنخ روانی خودم به یکی دو لذت با این ویژگی رسیده‌ام.(1) ولی برای بقیه لذّات باید جایگزین‌هایی پیش‌بینی کنیم تا لااقل به یک خلا مضاعف در زندگیمان نرسیم.

———————
🔹1. من راجع به خودم به این دو لذّت رسیده‌ام: یکی کاستن از درد و رنج دیگران. این عمل لذّتی به من می‌دهد که هیچ‌وقت از آن ملول نمی‌شوم. البته عرض کنم که همیشه به آنی که «می‌توانم» کمک می‌کنم و نه بیش از آن.
و دیگری حقیقت‌طلبی در دو حوزه همیشه برای من لذّت‌بخش است: یکی حوزهٔ روان‌شناسی و یکی حوزهٔ اخلاق. خیلی علاقه دارم بدانم این روان‌شناس جدید چه چیز می‌گوید و آن عالم اخلاق جدید چه گفته است. البته این حقیقت‌طلبی‌ام در بقیهٔ حوزه‌ها اینطور نیست. این دو حوزه دارند نوبه‌نو به من طراوت و تازگی می‌دهند و خسته و ملولم نمی‌کنند.

➖گفت‌و‌گوی محمود مقدسی با مصطفی ملکیان با عنوان زندگی من

🌐 @mostafamalekian

🆔 @sayehsokhan


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اين ويدئو با صداگذارى عالى تقديم به شما... شاد باشيد...
رقص جین کلی در فیلم آواز در باران

🆔 @sayehsokhan


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
✴️ آغاز ثبت‌نام کارگاه آنلاین "هشت‌قرارعاشقانه"

سرفصل‌های دوره‌ی "هشت قرار عاشقانه":
✔️ مهارت‌های اساسی برای گفت‌وگوی مؤثر
✔️اعتماد و تعهد
✔️ پرداختن به تعارض‌ها
✔️ روابط جنسی
✔️خانواده
✔️ پول
✔️معنا
✔️ تحقق‌بخشیدن به رویای یکدیگر

✴️ همگام با کتاب "هشت‌قرارعاشقانه" اثر #جان_گاتمن و ترجمهٔ #سحر_محمدی- از انتشارات #سایه_سخن

👤 تسهیل‌گر و مدرس دوره: سحر محمدی از آلمان (کوچ، زوج‌درمانگر و مترجم| دانش‌آموخته‌ی رسمی و مورد تأییداز موسسه‌ی گاتمن- آمریکا)
✅ این دوره ۷ جلسه‌ی یکساعت‌ونیمه است
✅ اولین جلسه: ۸ بهمن
✅ برای کسب اطلاعات بیش‌تر و ثبت‌نام به دایرکت اینستاگرام یا آیدی @happinessgroup در تلگرام پیام بدید.

🌐 @School_Of_Happiness

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @sayehsokhan


🪷🪷 #سلام_صبحتون_بخیر

🆔 @sayehsokhan




سخنرانی‌ها dan repost
🔊 فایل صوتی

سلسله درس خطابه های : دکتر #عبدالرحیم_سلیمانی

#آشنایی_با_ادیان

جلسه پنجم: آیین بودا؛ سرآغاز، متون و فرقه ها

دانشگاه مفید،



.
🆔 @sokhanranihaa
🆑کانال سخنرانی ها
🌹




🔴مصطفی ملکیان:

🔹توصیه به نداشتن جزم و جمود هرگز به اين معنی نيست كه كسی صاحب عقيده‌ای نباشد، هركس عقيده خودش را دارد، اما سخن در اينجاست كه گاه انسان الحاقيه‌ای به عقيده خودش می‌افزايد و آن اين است كه می‌گويد الف ب است و محال است كه الف ب نباشد. وقتی می‌پرسيد چرا عقيده تو اين طور است كه محال است خلافش نباشد و درباره عقيده ديگران اين سخن را نمی گویی؟ جواب می‌دهد چون عقيده من است و به عبارت ديگر مي‌گويد محال است كه عقيده من درست نباشد!

🌐 @mostafamalekian

🆔 @sayehsokhan


صبح از راه رسید!
سبدش پر ز گل خور‌شید است..
نگهش آینه‌ی امید است..
هم نفس با همه مرغانِ خوش الحانِ سحر،
نغمه خوانِ غزلِ توحید است
صبح  آغوش گشودست
بپا خیز و ببین
با نگاهی که پر از مهر و صفاست
به‌خدا صبح قشنگ است قشنگ
باغِ پر نقش خدا رنگ به رنگ ...

#سهراب_سپهری

🆔 @sayehsokhan


🪷🪷 #سلام_صبحتون_بخیر

🆔 @sayehsokhan




اپیزود پنجاه و هفتم منتشر شد. شخصیت ناصر خسرو از چند منظر جالب است. اول اینکه اون یک دانشمند و شاعره و به چند زبان صحبت میکنه. منظر دیگر اینکه با همه این فضایل ناصرخسرو یک کارگزار حکومت و یک فرد عالیرتبه است. موضوع جالب دیگر که دانستن در مورد ناصرخسرو را جالب میکند ربط او به یک سری شخصیت و جریان تاریخی مثل حکومتهای غزنوی و سلجوقی در ایران، حکومت فاطمیون در مصر و فرقه اسماعیلیه است. اما مهمترین جنبه شخصیت ناصرخسرو شاید این باشد که او به معنای واقعی کلمه ماجراجو بوده و از خراسان به مصرسفر کرده. در این اپیزود در مورد سفر زندگی و سفر هفت ساله ناصر خسرو صحبت میکنم. @doxpodcast




📢منتشر شد📢

📚نام کتاب: #گردونه_خودباوری
مدلی برای توسعۀ سرمایۀ مثبت روان‌شناختی

✍️نویسنده: #بصیر_مقدسیان
👩🏻‍🏫با مقدمه: استاد #مصطفی_ملکیان

📇ناشر: #سایه_سکوت با همکاری #سایه_سخن
📙قطع: رقعی، جلد: شومیز
🗞نوبت چاپ: #چاپ_اول ۱۴۰۳
🗃تعداد صفحات: ۳۲۰
💎قیمت: ۴۱۲ هزار تومان
         ➖➖➖➖➖➖➖➖
این کتاب سفری پرهیجان به دنیای درون است، با ارائه مدل گردونه خودباوری و گوی توفیق، بر این مهم تأکید می‌کند که باور معتبر انسان به قابلیت‌هایش نقشی اساسی در شکوفایی و شادکامی او دارد.

👈بخشی از مقدمه استاد ملکیان:

به گمان من اگر بخواهیم خودباوری را به دقیقترین، واضحترين، و کوتاه ترین صورت ممکن تعریف کنیم باید بگوییم که خودباوری عبارت است از تشخیص "من نمیخواهم" در زیر نقاب "من نمیتوانم".

شخصی که فاقد خودباوری است، در اعمّ اغلب موارد، آگاهانه یا ناآگاهانه، به جای "نمیخواهم فلان کار را بکنم" میگوید "نمیتوانم فلان کار را بکنم" و آهسته آهسته و کم کم به این گفته خوداش باور میآورد.

🎁اطلاعات بیشتر🎁


۱۶۵ #آشنایی_کلی_با_آثار_نشر_سایه_سخن

🆔 @SayehSokhan



20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.