پا به پای برف


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan



Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


فرتاک نیوز dan repost
✅ مهرگان به سراغ رازهای "شیرین گیان" رفت؛ مستند جدیدی در راه است

⭕️کیوان مهرگان، مستندساز نام‌آشنای ایرانی، پس از موفقیت در ساخت مستند "سرپتی‌ها"، این بار به سراغ رمزگشایی از ترانه محبوب کردی "شیرین گیان" رفته است. او با انجام پژوهش‌های گسترده، آماده ساخت مستندی جذاب و شنیدنی درباره این ترانه شده است.


برای مشاهده متن کامل بر روی لینک زیر کلیک نمایید. 👇

https://www.fartaknews.com/n/2OJG

🌐 Fartaknews.com
🆔 @Fartaknews


عرصه‌های ارتباطی▫️یونس شکرخواه dan repost
pdf.pdf
2.3Mb
#موسیقی #سینما #جامعه‌شناسی
🔸چرا شجريان موقعيت ویژه‌ای دارد؟
▫️
روايتی از فيلم سياوش در آتش به كارگردانی كيوان مهرگان
🔹#محسن_گودرزي
اشاره: روز ١٨ آبان ١۴٠٢ در محل باشگاه كتابخواني ازتا فيلم سياوش در آتش اثر #كيوان_مهرگان مستندساز براي جمعي از علاقه‌مندان به نمايش گذاشته شد. اين فيلم مستندي درباره زندگی و شخصيت #محمدرضا_شجريان است. پس از نمايش فيلم، تماشاگران پرسش‌هايی را درباره فيلم با كيوان مهرگان مطرح كردند. در قسمتي از اين گفت‌وگو پرسش‌ها به سمت مباحث جامعه‌شناختی كشيده شد. محسن گودرزی كه از پديدآورندگان كتاب راز مانا است به اين پرسش‌ها پاسخ داد. كتاب راز مانا گفت‌وگوي طولاني با محمدرضا شجريان است كه در اواسط دهه هفتاد منتشر شد و در آن ديدگاه شجريان درباره موضوعات مختلف مثل موسيقی، شعر، تحولات اجتماعی و سياسی منعكس شده است. متن صحبت‌های محسن گودرزي در روزنامه اعتماد را در فایل پیوست بخوانید‌.
🔹فایل پیوست را دانلود کنید.


گفتاری پر از نکته و جامع از دکتر محسن گودرزی

https://www.etemadnewspaper.ir/fa/Main/Page/2575/10/هنر-و-ادبيات


روزنامه سازندگی dan repost
♦️بزنگاه تاریخ
درباره سیاوش در آتش

🖋مهرزاد دانش؛ منتقد

♦️هفته گذشته در خانه هنرمندان مستند سیاوش در آتش ساخته کیوان مهرگان به نمایش درآمد. این مستند به مرور زندگی و فعالیت‌های زنده‌یاد محمدرضا شجریان می‌پردازد. درباره شجریان چند اثر مستند پیش از این ساخته شده اما آنچه فیلم مهرگان را متمایز می‌کنند، نگاه خاص او به رابطه‌ای است که شجریان با جامعه داشت. ژانر سیاوش در آتش مستند چهره است که بنابر قواعد ژانری درباره زندگی و فعالیت‌های یک شخصیت است که اینجا بروی هنرمند نامدار معاصر، شجریان متمرکز شده است. مهرگان این قالب را با رویکردی پژوهشی در آمیخته است و عمده منابع پژوهشی او نیز جدا از کتاب و نشریات و متون، یکی استفاده از منابع آرشیوی دیداری و شنیداری است و دیگری گفت‌و‌گوهای متعدد و مفصل با مراجع فکری و هنری از آنجا که این مستند درباره رابطه شجریان و جامعه است طرف‌های مصاحبه در این فیلم هم یکی از مراجع دانش جامعه‌شناسی مانند دکتر محسن گودرزی و مهندس عباس عبدی و دکتر صادق زیباکلام و دکتر عالم قادری هستند و دیگر مراجع و اسانید هنر موسیقی از کامکارها گرفته تا فرهاد فخرالدینی و لوریس چکناواریان و حسام‌الدین سراج. فیلمساز، با این شیوه به سراغ سوالی بنیادین در رابطه با فرضیه‌اش رفته و آن اینکه چرا محمدرضا شجریان محبوب‌ترین و معتبرترین چهره موسیقی و هنر معاصر است؟

♦️مهرگان برای دریافت پاسخ به این پرسش، تاریخ را پایه اصلی اثرش قرار داده است. او از اواسط دوران قاجار شروع می‌کند که همچنان اهالی موسیقی را عمله طرب می‌نامیدند و جایگاهی هنری برایشان قائل نبودند تا اینکه با انقلاب مشروطیت و در آمیختن هنر شعر انقلابی با موسیقی شورانگیز ،اجتماعی، نقش این هنر در پیشبرد مسیر صلاح و اصلاح جامعه جا افتاد. مرور تاریخ معاصر ایران در آینه تحولات موسیقی با تاکید بر منش و صدا و شمایل شجریان نقطه تمایزی است که این مستند را از سایر آثار مشابه ساخته شده درباره شجریان جدا می‌کند. نقاط عطفی مانند کودتای ۲۸ مرداد انقلاب اسلامی جنگ تحمیلی فشارهای اجتماعی و معیشتی در دهه ۶۰ خیزش دوم خرداد ماجراهای کوی دانشگاه زلزله بم، جنبش سبز و .... هر یک با تاثیر پذیری شجریان از این مقاطع زمانی بازخوانی شده‌اند و با همراهی صدای استاد معنایی مضاعف گرفته‌اند. کار مهم مهرگان در این مستند صرفاً مرور زندگینامه یک چهره هنری نیست بلکه یادآوری بزنگاه‌هایی از تاریخ است که چگونه مسیر سرنوشت جامعه را تغییر دادند و اینکه یک هنرمند چگونه در این بزنگاه‌ها می‌تواند نقش تاریخی خود را بدون در افتادن در ورطه وابستگی حزبی به موافق و مخالف و با استناد به فردیت هنری و شخصیتی خود ایفا کند.

♦️ مهرگان پایان فیلمش را با مرگ شجریان ثبت نکرده و این امتیازی دیگر برای اثر اوست. پایان فیلم با پیام بر مهری از شجریان به مردم رقم می‌خورد سپس تصنیف معروفی از او اشک مهتاب که برگرفته از شعر سیاوش کسرایی است بر روی عنوان بندی پایانی می‌نشیند. این چنین کارگردان نام شجریان را مانا و یادش را نامیرا می‌انگارد و هنرمندی که شرافتمندانه در هر برهه از زمان با روح جامعه پیوند داشت و از آن تاثیر می‌گرفت را ارج می‌نهد.


@Saazandeginews


اولین اکران رسمی مستند سیاوش در آتش
باحضور اقای مهرزاد دانش( منتقد)
جلیل اکبری صحت( مجری برنامه)
و کیوان مهرگان( کارگردان)

‏زمان یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲

‏سینماتک خانه هنرمندان ایران ساعت ۱۷

برای تهیه بلیط به سایت تیوال، سینماتیکت و خانه هنرمندان مراجعه کنید




Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
مستند سرپتی ها به روایت مطبوعات
مستند سرپتی ها به کارگردانی کیوان مهرگان از هفته گذشته در پلتفرم فیلم نت منتشرشد
ویدیو: هانیه شاه پسندی




Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اگر نمی خواهی به دست هیچ دیکتاتوری گرفتار شوی فقط یک کار بکن: بخوان، بخوان و باز هم بخوان


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
گزارشی از افتتاحیه نمایشکاه «شکسته»
نقاشی های کامران دیبا در گالری باوان
تهران خرداد و تیر ۱۴۰۲
در این گزارش واحد خاکدان، مسعود کشیمری ، شهرام کریمی ( نقاشان ایرانی)، آوا ایوبی( موسس و مدیر گالری باوان)، و هانیه ناجی( دستیار کامران دیبا) نظراتشان را بیان کرده اند.
کیوان مهرگان این گزارش را درست کرده است.
نمایشگاه نقاشی کامران دیباباکیوریتوری هلیا دارابی تا ۵ تیر ماه در گالری باوان برقرار است.


نوشته اعتراضیه هشدار آمیز بانو رخشان بنی اعتماد درباره ممنوع الکاری


هنرمندِ بی‌اعتنا به شرایط جامعه، هنرمند نیست. هنرمند، مزدور و رعیت اربابانِ پادگانی نیست که سر به امربری خم کند.
ممنوع‌الکار کردن هنرمندان سینما و تئاتر، اعلام‌شده و نشده، برای ارعاب همه‌ی اهالی فرهنگ و هنر است تا چشم بر اتفاقات پیرامون ببندند.
گرو گرفتنِ حق مسلم کار و بیان، به ازای سکوت و انفعال در برابر فشار و تنگنا و رنجی که در این دوران بر مردمان تحمیل شده، رسم دولتمردی نیست!

رخشان بنی‌‌اعتماد
۲۷ مرداد ۱۴۰۱


راهیانه/مهدی سلیمانیه dan repost
♦️یکی از «ما»*♦️
(درخشش‌ها و ناتمامی‌های «سیاوش در آتش»)

[بخش اول از سه بخش]

1: ساختن در آتش

▪️یک مستند‌ساز، چرا فیلم می‌سازد؟ به چه امیدی خلق می‌کند؟ با چه انگیزه‌ای شیب ِ نفسگیر ِ اتمام ِ اثر را بالا می‌رود؟ برای آن‌که دیده شود. برای آن‌که تماشاگران‌اش تحسین‌اش کنند. برای آن‌که منتقدین در موردش بگویند. به امید اینکه تشویق شود. برای آن‌که مقامی در جشنواره‌ها کسب کند. برای آن‌که منبع مالی بیشتری برای خودش یا خلق آثار بعدی‌اش پیدا کند. برای آن‌که بر صدر بنشیند. برای آن‌که...

▪️حالا فرض کنیم مستندسازی، بداند که اثری که خلق می‌کند، شاید به این زودی‌ها، به صورت کامل و بدون سانسور، نمایش داده نمی‌شود. بداند که حتی تماشاگرانی به این زودی نخواهد داشت که اثرش را ببینند و تحسین‌اش کنند. نه کسی او را حمایت مالی کند و نه امیدی به حمایت مالی آتی داشته‌باشد. و حتی یگ گام بیشتر: بداند که با ساختن اثرش، از سوی ارباب قدرت، متهم خواهد شد. توبیخ خواهد شنید. محروم خواهد شد. حتی اثرش نادیده خواهد ماند. آن وقت، چه؟ چه چیزی گام‌هایش را محکم می‌کند؟ چه چیزی او را پیش می‌راند؟ چیزی می‌ماند؟ چه چیزی فراسوی این «نداشتن»ها و «نبودن»ها، از انگیزه‌ها می‌ماند؟

▪️اگر هنرمندی، در زمانه‌ی «اوج» پول‌پاشی‌ها و عطش ِ منفعت‌طلبی‌ها، چشمش را بر پول و پاداش و بودجه‌های بادآورده ببندد، اگر در چنین شبی تیره، باز برخیزد، بسازد و خلق کند تا «دین»ی را که بر دوش دارد ادا کند، بی‌صدا ماندگان ِ مطرودی را صدا ببخشد، تاریخی انکار شده را روایت کند، حافظه‌هایی سرکوب‌شده را بازسازی کند، کاری شگفت‌انگیز انجام داده‌است. هنر، خلق، آفرینش، زیباست؛ اما چنین آفریدنی، در چنین آتشی که می‌سوزاند و باقی نمی‌گذارد و می‌تاراند، معجزه‌ است. رویین‌تن شدن به دو آرمان ِ نداشتن، و نخواستن!

▪️من دانشجوی ِ جامعه‌شناسی‌ام. برای من، زندگینامه‌ها، همانند ایده‌ها، مهم‌اند؛ داستان ِ ساختن‌ها به قدر ِ محصول‌ها. و راوی، به قدر ِ روایت. برای من، کیوان ِ مهرگان ِ سازنده، همان‌اندازه مهم است که ساخته‌اش. همین است که برایم، «سیاوش در آتش»، ساخته‌ای شگفت‌انگیز است. در زمانه‌ای که سوز ِ سرمای ِ سیاه ِ ناامیدی، زانوها را سست کرده، او که همچنان لجبازانه می‌رود، حماسه‌ است. در نیمه‌شبی که کورسویی از دور هم به چشم نمی‌خورد، او که باز، سرسختانه آتش برمی‌افروزد، حیرت‌انگیز است. در این ماتم‌سرا، او که همچنان در میانه می‌رقصد، «آن»ی دارد. و چنین وجودهایی، سرمایه‌اند. ستون‌هایی نامرئی، برای ساختن ِ فردا.

[ادامه دارد 👇]

*به بهانه نمایش و تماشای فیلم در جشنواره فیلم‌های ایرانی در زوریخ

راهیانه|@raahiane|ایده‌نوشت‌های مهدی سلیمانیه
#جامعه‌شناسی_هنر|#هنر|#روشنا|#ما|#حافظه


انتشارات روزنه dan repost
📚
.

#تازه_های_نشر
در رفت و برگشت
یک نگاه
یا گناه متولد می‌شود
یا
گل سرخ


نام کتاب: طوفان در زنجیر
کیوان مهرگان
قطع: پالتویی
چاپ : اول
تعداد صفحات: 144
قیمت: 50000 تومان

#انتشارات_روزنه #نشر_روزنه
#شعر #شعرمعاصر
#کتاب_خوب_بخوانیم #پیشنهاد_کتاب
#کسی_تنهاست_که_کتاب_نمیخواند

🛒برای خرید اینترنتی کتاب اینجا کلیک کنید




Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
دکتر حمیدرضا صدر متعلق به نسل طلایی مفسران فوتبال بود که اهل نوشتن بود چون مدام می خواند. او امروز به آرامش ابدی دست یافت با تسلیت مرگ غمگنانه او یکی از ویدیو های پروژه کتابخوانی را که روی پله های کتابفروشی ثالث ضبط شد ببینیم.


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
هنگامی که احسان شریعتی فرزند دکتر علی شریعتی به دنیا می آید او در پاریس است. عکسی می گیرد و آن را به همراه نامه ایی برای همسرش زنده یاد پوران شریعت رضوی می فرستد در آن نامه به احسان چه می نویسد؟
ویدیو را ببینید
۲۹ خرداد سالروز درگذشت دکتر علی شریعتی گرامی باد


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
پیام سر کارخانم فرزانه اخوت مادر مهربان قصه کتابفروشی ها و بهترین کتابفروشی سال ۹۸ به صفحه و کانال پا به پای برف. ببینید چرا باید به آینده ایران امیدوار بود.


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
دوستان و همراهان عزیز! سلام انتخاب بهترین کتابفروشی سال در اینستاگرام برگزار شد و نتیجه نهایی را جهت اطلاع شما همراهان اعلام می کنیم


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
پا به پای برف
(قصه کتابفروشی های تهران)
قسمت بیست و هشتم
هیچ وقت فکر نمی کردم در روایت کتابفروشی های تهران سر وکله پری بلنده هم پیدا بشود.ولی شد. کجا؟ این قسمت را ببینید
کیوان مهرگان این گزارش را نوشته و کارگردانی کرده است.
بهروز داوری یکی از تهیه کنندگان فیلمبردار و تدوین گر این کار است.
امیر پناهی فر متن گفتار را خوانده
این برنامه بصورت مستقل تولید می شود.
شما می توانید این گزارش را برای دوستان و آشنایان خود بفرستید. یا آن را در اینستاگرام منتشر کنید.
مدت این برنامه ۸ دقیقه و ۴۲ ثانیه می باشد
https://t.me/pabepaybarf


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
پا به پای برف
(قصه کتابفروشی های تهران)
قسمت بیست و هفتم
کتابفروشی فرزاد
شمع رو به باد خیابان بهبودی

اگرچه همه شواهد و قرائن حاکی از به شماره افتادن نفس کتابفروشی فرزاد واقع در خیابان بهبودی حکایت می کند اما....
کیوان مهرگان این گزارش را نوشته و کارگردانی کرده است.
بهروز داوری یکی از تهیه کنندگان فیلمبردار و تدوین گر این کار است.
امیر پناهی فر متن گفتار را خوانده
این برنامه بصورت مستقل تولید می شود.
شما می توانید این گزارش را برای دوستان و آشنایان خود بفرستید. یا آن را در اینستاگرام منتشر کنید.
مدت این برنامه۷دقیقه ۳۷ثانیه می باشد
https://t.me/pabepaybarf

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

479

obunachilar
Kanal statistikasi