Postlar filtri




#کلام_شهید

امت مسلمان ما هرگز جهان را با آن چشم که غرب زده ها و منافقین می نگرند نمی بینند. آنها هویت خود را همواره در سیر تاریخ نهضت انبیا و اتصال با بقیه الله فی الارض می یابند و بنابراین تا آنگاه که دین و دینداری در میانشان برجای باشد، پیوندشان با انقلاب نیز برجای خواهد ماند.

#شهید_مرتضی_آوینی



#نشرمعروف
#معرفی_کتاب
«دسیسه در کریا»
به قلم:
سیدمحمد سلیم بهرامی و محمدحسین واسعی


🛍️ لینک ثبت سفارش از سایت👇
https://B2n.ir/fb4180

لطفاً هنگام ثبت سفارش فیلترشکن خود را خاموش کنید تا به مشکلات ثبت سفارش برخورد نکنید.

▪️شاگرد کوچک رسانه؛
#سیدفخرالدین_موسوی

|يجاهدون‌في‌سبيل‌الله‌ولا‌يخافون لومة‌لائم|
▫️سربازانقلاب▫️

🆔@nofoz_shenasyy👈


🔹️ از ماهان کرمان تا بیروت لبنان
✍  بخش آخر #روایت دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب

📣 جمعی از خانواده‌های شهدای امدادگر، امدادگران جبهه مقاومت و دست‌اندرکاران نخستین کنگره بین‌المللی شهدای امدادگر دفاع مقدس و مقاومت، روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند. آنچه در ادامه می‌آید، بخش آخر روایت این دیدار صمیمانه است که مشروح آن روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت همزمان با برگزاری این کنگره منتشر خواهد شد:

🔹️ فاطمه نیم‌خیز و خیره شده به صندلی آقا که چند ردیف جلوتر است. حالا دیگر می‌شود اشک‌های روی صورتش را هم دید. پدر شهیدان سعادت ماهانی و حسینی را هم ردیف‌های جلو نشانده‌اند. نماز که تمام می‌شود هلال احمری‌های دست‌‌اندرکار کنگره شهدای امدادگر، جمع می‌شوند دور آقا. غیر از هلالی‌ها و مسئولان ارشد کنگره، بستگان شهدایند که توی همان حلقه‌ی اول نزدیک به آقا قرار گرفته‌اند. خوش به حال فاطمه و دو سه نفر لبنانی همراهش شده.

اول حجت‌‌الاسلام معزی صحبت می‌کند و بعد هم دکتر کولیوند. گزارشی از فعالیت‌های کنگره می‌دهند؛ از بیش از ۳ هزار شهید امدادگر بعد از انقلاب تا طراحی برنامه‌های فرهنگی با مخاطب جوان و نوجوان تا بین‌المللی بودن کنگره با حضور امدادگران جبهه مقاومت و عملکردی که این بخش از محور مقاومت مشخصاً در لبنان برای رسیدگی به حال رزمندگان و مجاهدان داشته و حادثه‌ی تلخ پیجرها که با همت امداد و نجات مقاومت لبنان جمع و جور شد.

آقا می‌گویند و نمایندگان امدادگران همه گوش شده‌اند.
توی جمع مسئول امداد و نجات حزب‌الله را هم می‌بینم. او را هم آن جلو نشانده‌اند. بعد از مراسم گپی با هم می‌زنیم از تجربه کشف پیکر شهدا به‌خصوص شهیدان سیدحسن و سیدهاشم و سردار نیلفروشان می‌گوید و چشم‌هایمان را خیس می‌کند.
خدا این‌طور مقدر کرده که این آدم‌ها هر کدام از یک گوشه‌ی کره‌ی خاکی جمع شوند اینجا تا مدعیان امثال من گیج و فروریخته و مبهوت، سرشان به سقف کوتاه خودشان بخورد و در برزخ خودشان دست و پا بزنند:

با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی
تا بی‌خبر بمیرد، در دردِ خودپرستی...

🖼 متن کامل روایت را از اینجا بخوانید👇
🖥 https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=60170


اخبار رهبر انقلاب dan repost
🔹️ عبای کرم‌رنگ آقا...
بخش سوم #روایت دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب

📣 جمعی از خانواده‌های شهدای امدادگر، امدادگران جبهه مقاومت و دست‌اندرکاران نخستین کنگره بین‌المللی شهدای امدادگر دفاع مقدس و مقاومت، روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند. آنچه در ادامه می‌آید، بخش سوم روایت این دیدار صمیمانه است که مشروح آن روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت همزمان با برگزاری این کنگره منتشر خواهد شد:

🔹️ ماهان
یک ربعی تا اذان مانده که آقای سعادت ماهانی جلوی دوربین می‌آید. سن و سالی ندارد و همین هم کنجکاوم می‌کند تا از شهیدش می‌‌پرسم. علیرضایش ۱۸ ساله بوده هنگام شهادت؛ متولد ۱۳۸۴! سرم گیج می‌رود؛ گنگم. افتاده‌ام گوشه‌ی رینگ. «شهادت» چه در مکرمه و علیرضا دیده که سال‌ها بعد از توپ و تانک و گلوله سراغشان آمده. به زحمت نفس می‌کشم. گوشه‌های ذهنم را می‌کاوم تا چیزی بگویم. تهی است؛ هیچ! چیزی پیدا نمی‌کنم. هر چه بیشتر می‌کاوم بیشتر به نتیجه‌ای نمی‌رسم. بزرگی این آدم‌ها بیش از درک امثال من است. الله اکبر اذان که بلند می‌شود فرصت را غنیمت می‌شمارم و بساط تصویربرداری را جمع و جور می‌کنم و می‌لغزم لای صف‌های نماز. آقا از راه می‌رسند با عبای کِرِم‌رنگ روشن. قاب، آنقدری زیبا هست که کناری دستی مرا هم سر ذوق بیاورد و به رنگ عبای آقا اشاره کند. همین هم باعث شده که عکاس‌ها به تقلا بیفتند و این قاب را توی لنز دوربین ثبت کنند که سال‌های سال بود که توی ویزور ندیده بودند.

🖼 متن کامل روایت را از اینجا بخوانید👇
🖥 https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=60170


اخبار رهبر انقلاب dan repost
بخش دوم #روایت دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب

📣 جمعی از خانواده‌های شهدای امدادگر، امدادگران جبهه مقاومت و دست‌اندرکاران نخستین کنگره بین‌المللی شهدای امدادگر دفاع مقدس و مقاومت، روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند. آنچه در ادامه می‌آید، بخش دوم روایت این دیدار صمیمانه است که مشروح آن روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت همزمان با برگزاری این کنگره منتشر خواهد شد:

🔹️ جوپار
چهره آفتاب‌سوخته و دست‌های ترک‌خورده‌ی مرد کرمانی با ظاهر ساده و بی‌پیرایه‌اش از دور نشان میدهد که از چه طبقه و جایگاه اقتصادی و اجتماعی برخاسته. سوژه‌ی قبلی با ندانستن زبان مرا آچمز کرده بود و آقای حسینیِ اهل جوپار استان کرمان (شهری در ۳۰ کیلومتری کرمان) با دانستن زبان. دخترش «مکرمه» متولد تیرماه ۱۳۸۰ -که به‌عنوان امدادگر هلال احمر در مراسم سالگرد شهادت شهید سلیمانی در گلزار شهدای کرمان حضور پیدا کرده بود- وسیع شده بود مثل اقیانوس؛ آنقدر وسیع، که «مقام شهادت» بگردد و از میان همه‌ی مدعیان سراغ او بیاید و خواب مادرش را تعبیر کند: «مادر خواب دیده بود پیکر محسن حججی را به خانه‌اش آورده‌اند. تعبیر خواب را از امام جمعه شهر پرسیده بود. امام جمعه گفته بود به‌زودی شهیدی به خانه‌تان می‌آورند!» و حالا مکرمه را آورده بودند.

پدر مکرمه می‌گوید، خواهر ‌مکرمه هم در روز انفجار همراهش بوده در ایستگاه هلال احمر. می‌پرسم بعد از شهادت مکرمه مانع فعالیت‌های او نشده‌اید. لبخند محجوبانه‌ای می‌زند و می‌گوید منعش می‌کنیم ولی از ته دلمان نیست. می‌گوید چند روز قبل از شهادت برای مکرمه خواستگار آمده بود اما رد کرد تا کل برنامه بماند برای بعد از سالگرد حاج قاسم. اینها را که می‌گوید کف دست‌هایش را بهم می‌مالد و سکوت می‌کند و نگاهش را می‌دوزد به جایی خارج از قاب دوربین تا بغض مردانه‌ی در آستانه‌ی شکستن و اشکی که تا پشت پلک‌ها آمده را جمع و جور کند. بخش ژورنالیستی ذهنم می‌گوید بیشتر با سوژه‌ات کلنجار برو اما خب نایی برایم نمانده. آقای حسینی از جوپار کرمان هم سیلی محکمی زده توی گوشم. گفت‌وگو را جمع و جور می‌کنم و می‌روم سراغ نفر بعدی تا شاید نفسی تازه کنم و به خودم بیایم...

🖼 متن کامل روایت را از اینجا بخوانید👇
🖥 https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=60170


اخبار رهبر انقلاب dan repost
✍ #روایت دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب

📣 جمعی از خانواده‌های شهدای امدادگر، امدادگران جبهه مقاومت و دست‌اندرکاران نخستین کنگره بین‌المللی شهدای امدادگر دفاع مقدس و مقاومت، روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند. آنچه در ادامه می‌آید روایتی از این دیدار صمیمانه است که مشروح آن روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت همزمان با برگزاری این کنگره منتشر خواهد شد:

🔹️ بخش اول | مکرمه، علیرضا، فاطمه و آدم‌هایی از این دست
واژه‌‌های انگلیسی و عربی و فارسی را شکسته و بسته از گوشه‌ و اطراف ذهنش جمع می‌کند و تحویلم می‌دهد تا بلکه منظورش را برساند: «مع سیدقائد... Take photo... نیست امکانش؟!» همزمان چشم‌هایش می‌درخشند و نم اشکی هم روی صورتش می‌لغزد. فاطمه در یکی از بیمارستان‌های لبنان متعلق به حزب‌الله پرستار است و عضو سازمان امداد و نجات حزب‌‌الله. سازمانی که وظیفه‌اش امداد و رسیدگی به رزمندگان خط مقدم نبرد بوده اما خودش در جنگ تعداد زیادی شهید تقدیم مقاومت کرده است. من رفته بودم از او بخواهم بیاید جلوی دوربین و با همان زبان شکسته و بسته‌اش از شاهکاری بگوید که با دیگر همکارانش خلق کرده‌اند اما انگار که توی ابرها باشد؛ اصلاً پایش روی زمین نیست. انگار که در یک دنیای دیگری است. مانده‌ام جوابش را چه بدهم.

توی ذهنم می‌گویم باید یقه‌ی دبیرخانه‌ی کنگره را گرفت که وسط برگزاری کنگره‌ی شهدای امدادگر ما را توی همچین وضعیت‌هایی انداخته‌اند. آدم‌هایی مثل فاطمه و دیگرانی که حالا اینجا در چند صف‌ معدود، مرتب منتظر آقا نشسته‌اند تا نماز را به ایشان اقتدا کنند و بعدش هم ساعتی پای بیاناتشان بنشینند، خارج از قد فهم و قواره‌ی امثال من هستند و کوچکی امثال من را بدجور به رخم می‌کشند.

نه من به قدر مُکفی عربی می‌دانم که پاسخی مُشبع به زن جوان لبنانی بدهم که هر لحظه ممکن است از شدت شوق بزند زیر گریه و نه او به قدر کافی انگلیسی می‌داند که با جملات شکسته بسته‌ی من متوجه شود که من صرفاً خبرنگاری هستم که قرار بوده با او گفت‌وگو کنم اما حالا خودم آچمز شده‌ام. بی‌خیال می‌شوم و می‌روم سراغ پدر یکی از شهدای وطنی که سیلی بعدی محکم‌تر می‌خورد توی صورتم! ...

🖼 متن کامل روایت را از اینجا بخوانید👇
🖥 https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=60170


⭕️حکم اعدام تتلو زیر ذره‌بین

🔹وکیل امیرحسین مقصودلو اعلام کرد که با ثبت درخواست مادۀ ۴۷۷ به‌دلیل خلاف شرع‌بودن رأی، ریاست قوۀ قضائیه دستور بررسی مجدد پرونده را صادر کرده است.

🔹نقشی می‌گوید: بر اساس روند قانونی، پرونده به کارشناسان مربوطه ارجاع داده خواهد شد تا صحت ادعای خلاف شرع بودن رأی بررسی شود. اگر این موضوع تأیید شود، پرونده برای صدور رأی نهایی به یکی از شعب هم‌عرض فرستاده می‌شود. این فرآیند تنها یک بار انجام می‌شود و هنوز هیچ تصمیم قطعی گرفته نشده است، اما می‌توان گفت که این یک گام رو به جلو در مسیر حقوقی پرونده محسوب می‌شود.
@Farsna


🚩 تیترینو dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥 قالیباف: صحبت‌های آقای میرسلیم تهمت به مجلس است

گودرزوند نماینده مجلس:
🔻آقای میرسلیم چه حقی دارد به مجلس توهین می‌کند؟ قوه‌قضائیه ورود کند.

رئیس‌مجلس:
🔻کلیپ آقای میرسلیم را دیدم حتماً تشویش اذهان عمومی می‌کند و حتماً یک تهمت به مجلس است.

🔻صحبت‌های آقای میرسلیم تشویش اذهان عمومی بود و حتما از دادستان کل میخواهیم پیگیری کند و ما از هیأت رئیسه مجلس پیگیری خواهیم کرد.

🔻میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به‌تازگی در کلیپی گفته بود: وزرایی که برای استیضاح به مجلس می‌آیند با کیف‌های پر از هدیه می‌‌آیند و با کیف خالی می‌روند و با دادن رشوه جلوی استیضاح را می‌گیرند.

#تیترینو
#مجلس_شورای_اسلامی

👈 |حقیقت، کِتمان نمی‌شود‌‌|
◻️کانالِ خبری | تحلیلی | سرگرمی

📡 @Titrinoo


عاقبت بخیری یعنی...

💡سرباز انقلاب | سیدفخرالدین موسوی

🆔@nofoz_shenasyy👈


📌هرج و مرج؛
نتیجه‌ی عدم ورود نهادهای نظارتی نسبت به مواضع خلاف قانون بعضی بلندگوهای پرصدای مجلس!

در روزهای اخیر، اقداماتی از سوی برخی جریان‌های دانشجویی صورت گرفته که از جمله آن می‌توان به پوشاندن تابلوها و تبلیغات رسمی یک بانک در مجاورت دانشگاه شهید بهشتی اشاره کرد؛ اقدامی که با هدف اعتراض به وضعیت برخی نهادهای اقتصادی صورت گرفته و با انتشار بیانیه‌ای همراه بوده که در آن از الفاظ و تعابیری تند علیه نظام بانکی و برخی ارکان دولت استفاده شده است.

در همین راستا، امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس شورای اسلامی نیز با طرح مباحثی از تریبون مجلس در خصوص برخی نهادها و بانک‌ها، زمینه تشویش اذهان عمومی و تحریک گروهی از جوانان فاقد مبنای روشن در مطالبه‌گری را فراهم ساخته است.

چنین رفتارها و گفتارهایی، با اصول مورد تأکید رهبر معظم انقلاب، مبنی بر ضرورت پیگیری مطالبات از طریق مجاری قانونی و پرهیز از هرگونه اتهام‌زنی و تشویش فضای عمومی، در تعارض آشکار قرار دارد. استمرار این مسیر نه‌تنها کمکی به حل مسائل کشور نمی‌کند، بلکه موجب تضعیف سرمایه اجتماعی و ایجاد فضای بی‌ثباتی و بی‌اعتمادی در جامعه خواهد شد.

👈در آخر بد نیست نهاد نظارتی مجلس، نسبت به ابهاماتی که پیرامون تابعیت پدر این نماینده پر حاشیه وجود دارد، موضع شفاف بگیرد.

#نمایندگان_پرهزینه
#جریان_عبور_از_رهبری

✍شاگرد کوچک رسانه؛
#سیدفخرالدین_موسوی

|يجاهدون‌في‌سبيل‌الله‌ولا‌يخافون لومة‌لائم|
▫️سربازانقلاب▫️

🆔@nofoz_shenasyy👈




سرباز انقلاب ¦ سیدفخرالدین موسوی dan repost
📍تحلیل | ائتلاف ناگفته؛
وقتی #تحجر و #اصلاحات،
دست در دست هم می‌دهند
(قسمت سوم؛ ۳/۳)

مرور سه فتنه‌ی کلیدی در تاریخ جمهوری اسلامی نشان می‌دهد که هرگاه کشور در معرض یک بحران سیاسی-اجتماعی قرار گرفته، دو جریان به ظاهر متضاد، عملاً به هم‌افزایی خطرناک دست زده‌اند: #تحجرخاموش و #اصلاحات_پرهیاهو
بررسی دقیق این ائتلاف نانوشته، ما را به یک هشدار عمیق راه می‌برد: فتنه‌ی آینده، تکرار همین الگو اما با ادوات پیچیده‌تر است.

🔸در فتنه‌ی ۸۸، جریانی که سال‌ها با شعار اصلاحات به‌دنبال استحاله درونی نظام بود، در بزنگاه انتخابات، با زیر سؤال بردن سلامت سازوکار جمهوری اسلامی، اصل نظام را نشانه گرفت. شعار "رأی من کو؟" به سرعت به "انتخابات آزاد بدون نظارت استصوابی" و سپس به "مرگ بر اصل ولایت فقیه" تبدیل شد.

🔸اما در این میان، جریان تحجر چه کرد؟
👈سکوت کرد؛ چون با جمهوریت نسبتی نداشت.
برخی از آن‌ها حتی موضع‌گیری نکردند یا گفتند «ما در این دعوا بی‌طرفیم»، چون با اصل انتخابات نیز مسئله داشتند.
و مهم‌تر از همه، نسبت به هتک حرمت عاشورا و شکسته شدن حریم ولایت، واکنشی در سطح قاعده نداشتند.

👈در حقیقت، یکی به بهانه جمهوریت تا مرز براندازی رفت، دیگری به‌نام دیانت، میدان را خالی کرد.

🔸در اعتراضات آبان ۹۸، جرقه‌ی گرانی بنزین شعله‌ی اعتراضات را روشن کرد. این فتنه برخلاف ۸۸، لزوماً از نخبگان سیاسی آغاز نشد، بلکه محصول شکاف اجتماعی، فشار اقتصادی و بی‌اعتمادی انباشته‌شده بود.
👈اما چه شد که این بحران، به یک فتنه تمام‌عیار تبدیل شد؟
اصلاح‌طلبان به‌جای دعوت به آرامش، پشت واژه‌هایی مثل «اعتراض به‌حق» پنهان شدند و عملاً فضا را تشدید کردند.
تحجرگرایان نیز، به‌جای ورود میدانی و روشنگری توده‌ها، این اتفاقات را "نتیجه دنیازدگی مردم" دانستند و عملاً از صحنه بیرون رفتند.
(متن سخنرانی لیدرهای این جریان موجود است)

نتیجه؟
بی‌اعتمادی گسترده، پمپاژ ناامیدی، و فرصت‌سازی برای دشمن.

🔸ماجرای مرگ مهسا امینی، بهانه‌ای شد برای اجرای یک پروژه‌ی ترکیبی. این بار دشمن در رسانه، روان، فضای مجازی، سلبریتی و اغتشاشگر خیابانی سرمایه‌گذاری کرد. شعارها از ابتدا «ضد ولایت»، «ضد اسلام» و «ضد استقلال» بود.

و باز همان دو جریان:
اصلاح‌طلبانِ فرصت‌طلب، یا با حمایت علنی از آشوب، یا با سکوت، به آتش فتنه دمیدند.
متحجرانِ منزوی، نه در فضای مجازی فعال شدند، نه در عرصه‌ی روشنگری حضوری؛ انگار مسئله‌ای با اصل نظام نداشتند تا دفاعی بکنند.

فتنه آینده، فقط در خیابان نیست؛ در کلاس، حوزه، توییتر و تریبون هم هست!

👈یکی در ذهن جوان تردید می‌سازد، دیگری از پاسخ دادن به آن طفره می‌رود.
👈یکی به مردم امید دروغ می‌دهد، دیگری امید را با قشری‌گری و برچسب‌زنی و تخریب ارکان نظام دفن می‌کند.

✍شاگرد کوچک رسانه؛
#سیدفخرالدین_موسوی


|يجاهدون‌في‌سبيل‌الله‌ولا‌يخافون لومة‌لائم|
▫️سربازانقلاب▫️

🆔@nofoz_shenasyy👈


سرباز انقلاب ¦ سیدفخرالدین موسوی dan repost
📍تحلیل | ائتلاف ناگفته؛

از #تحجرِ_بی‌عمل تا #اصلاحاتِ_بی‌ریشه
(قسمت دوم؛ ۲ /۳)

رهبری فرمودند جنگی در کار نیست و دشمن قدرت و جرأت حمله‌ی نظامی به ما را ندارد، اما در عین حال از فتنه‌ای قریب‌الوقوع سخن می‌گویند، باید دانست که این فتنه، برخلاف تصور، فتنه‌ای چند وجهی است که از دل جامعه خودمان و از شکاف‌های داخلی و ائتلاف‌های مرموز بوجود خواهد آمد.
👈 این فتنه، نه با سلاح، بلکه با تحریف، تردید و تفرقه به قلب باور مردم شلیک می‌کند.
و این‌جاست که دو جریان، با تمام تفاوت‌های ظاهری‌شان، در نقش آتش‌بیار فتنه‌ی پیش رو ظاهر می‌شوند:
#تحجر و #اصلاح‌طلبی...

🔸جریانی که به نام دین، ولایت را فقط تا زمانی قبول دارد که فرامینش مطابق نظرات خودشان باشد.
وقتی رهبری از حکمرانی اسلامی، تمدن نوین، یا دیپلماسی عزتمندانه سخن می‌گوید، اینان یا سکوت می‌کنند یا لب‌خند تلخ می‌زنند. این جریان، ولایت را می‌خواهد، اما نه در میدان عمل؛ بلکه برای کانالها و محافل و سخنرانی‌ها و نمایش های ظاهری.
نمونه‌ی عینی و مصداق روشنش را می‌توانید در حذف و نادیده گرفتن کامل فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان در همین ماه مبارک رمضان سال جاری، جستجو کنید که بطور عجیبی در کانال‌های این جماعت حتی حرفی از آن کار نشد!!

شهید مطهری درباره این خطر می‌نویسد:
«این‌ها دیندارند، اما جرئت تحول ندارند. با تحرک اسلام انقلابی بیگانه‌اند، و ترجیح می‌دهند اسلام، ساکت و درون‌گرا بماند.»


🔸در سوی دیگر، جریانی‌ست که با نام جمهوریت، عملاً مسیر «سکولاریسم» را می‌پیماید.
ولایت فقیه را مانعی در برابر توسعه‌ی مدل غربی می‌بیند و تلاش می‌کند جایگاه رهبری را از مهندسی کلان انقلاب به نظارت تشریفاتی تقلیل دهد.
آنان با واژگان فریبنده‌ای چون «اصلاح ساختار»، «دموکراسی دینی» و «نقد قدرت» به‌دنبال استحاله نظام از درون‌اند.
شعار انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است از حلقوم همین طایفه بیرون آمد.

و اما تلاقی شوم:
این دو جریان، هرچند به ظاهر متضادند، اما در یک پروژه به هم می‌رسند:
پروژه‌ی عبور از ولایت.
#تحجر می‌خواهد ولایت را بی‌اثر کند؛ا#صلاحات هم می‌خواهد ولایت را بی‌معنا کند؛و
تیجه‌ی هر دو؟
فتنه‌ای نرم، خزنده، با نقاب مصلحت و منطق.

👈پس باید دانست: جنگ آینده، جنگ گلوله نیست؛ جنگ روایت‌ها و مرجعیت‌هاست.

و آن‌که بتواند رهبری را از ذهن مردم بیندازد، حتی اگر فریاد "یاحسین" بزند یا از جمهوریت دم بزند، در نهایت آتش فتنه را روشن کرده است.

ادامه دارد...

✍شاگرد کوچک رسانه؛
#سیدفخرالدین_موسوی


|يجاهدون‌في‌سبيل‌الله‌ولا‌يخافون لومة‌لائم|
▫️سربازانقلاب▫️

🆔@nofoz_shenasyy👈


سرباز انقلاب ¦ سیدفخرالدین موسوی dan repost
📍تحلیل | ائتلافِ ناگفته!

(قسمت اول ۳/۱)

آن‌چه جمهوری اسلامی را در برابر دشمنان داخلی و خارجی مقاوم کرده، نه صرفاً ساختار سیاسی آن، بلکه ولایت فقیه به‌عنوان قلب تپنده و ستون استوار این نظام است.
اما جالب آن‌جاست که دو جریان ظاهراً متضاد #تحجر و #اصلاح‌طلبی در یک نقطه به اشتراک می‌رسند: پروژه‌ی عبور از ولایت.

🔸متحجران معمولاً با ظاهر مذهبی، ادعای انقلابی‌گری، و تکریم ظاهری رهبر وارد میدان می‌شوند. اما کافی‌ست ولی فقیه سخنی بگوید که خلاف رأی و فقه شخصی آن‌ها باشد؛ آن‌جاست که چهره‌ی واقعی‌شان نمایان می‌شود. ولایت را تا جایی قبول دارند که تابع اجتهاد بسته‌ی خودشان باشد.

شهید مطهری این جماعت را بزرگ‌ترین خطر برای اسلام می‌دانست:
«تحجر، دین را از درون می‌خورد؛ خطرناک‌تر از مارکسیسم و لیبرالیسم!»
(مجموعه آثار، ج ۲۴)

🔸در سوی دیگر، اصلاح‌طلبی‌ای قرار دارد که با نقاب عقلانیت و آزادی، در پی تقلیل ولایت فقیه به نهادی تشریفاتی است. پروژه‌ی آن‌ها نه درگیری مستقیم، بلکه سکولاریسم خزنده است؛ حذف تدریجی نظارت دین از سیاست، از طریق رسانه، دانشگاه و قانون.

از تز «چرخش نخبگان» تا «نظارت بر رهبری»، همگی در ظاهر جمهوریت را تقویت می‌کنند، اما در عمل، امامت امت را به رأی اکثریت نسبی تقلیل می‌دهند.
👈نتیجه‌اش می‌شود انقلاب بی‌صاحب؛ نه اسلامی می‌ماند، نه جمهوری.

شهید بهشتی در این‌باره می‌گفت:
«آن‌که ولایت را می‌خواهد تا خودش را پیاده کند، نه ولایت را فهمیده و نه انقلاب را.»
(سخنرانی در حسینیه ارشاد، ۱۳۵۸)

تحجر می‌خواهد ولایت را درونی و بی‌اثر کند؛ اصلاحات می‌خواهد آن را بیرونی و زائد جلوه دهد. در نهایت، هر دو به یک نقطه می‌رسند: ولایت بی‌ولایت فقیه.
اگر این مسیر ادامه پیدا کند، نظام اسلامی به پوسته‌ای تبدیل می‌شود که محتوایش به‌نفع لیبرالیسم مصادره شده است.

تهدید اصلی، نه فقط از بیرون مرزها، که از این ائتلاف خاموشِ دو جریان به‌ظاهر متضاد می‌آید.
همان‌ها که در فتنه‌ها، دوشادوش هم در میدان‌اند، اما یکی با عمامه، دیگری با کراوات.


✍شاگرد کوچک رسانه؛
#سیدفخرالدین_موسوی


|يجاهدون‌في‌سبيل‌الله‌ولا‌يخافون لومة‌لائم|
▫️سربازانقلاب▫️

🆔@nofoz_shenasyy👈


📍تحلیل | چرا ایران پیروز واقعی مذاکرات با آمریکا است؟

در هر مرحله از مذاکرات میان ایران و آمریکا، صرف‌نظر از نتیجه نهایی یا امتیازهای مبادله‌شده، آن‌چه مسلم است پیروزی راهبردی ایران در این فرآیند است.
این پیروزی نه صرفاً در متن توافق‌ها، بلکه در تثبیت جایگاه ایران به‌عنوان یک #قدرت_مستقل، مقاوم و تأثیرگذار در نظام بین‌الملل تجلی یافته است.

👈نخست، ایران با ایستادگی بر اصول خود و عدم تسلیم در برابر فشارهای حداکثری، نشان داد که اهل معامله بر سر عزت و استقلال ملی نیست. این مقاومت هوشمندانه موجب شد آمریکا و متحدانش به این واقعیت تن دهند که بدون درنظر گرفتن نقش و منافع ایران، هیچ معادله‌ای در منطقه و حتی در حوزه انرژی جهانی قابل حل نیست.

👈دوم، بازگشت آمریکا به میز مذاکره (درحالی که خود از توافق خارج شده بود) نشان از شکست سیاست‌های یک‌جانبه‌گرایانه و اعتراف به قدرت تأثیرگذاری ایران دارد.
این عقب‌نشینی دیپلماتیک، خود یک پیروزی برای ملت ایران است.

👈سوم، تحکیم جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی ایران در سایه همین مقاومت، سبب شد حتی کشورهایی که پیش‌تر در کنار آمریکا بودند، امروز خواهان رابطه و مذاکره با ایران باشند. امروز ایران طرفِ مذاکره‌ای است که همه خواهان توافق با آن هستند، نه کشوری منزوی یا نیازمند.

✅و در نهایت، تبدیل مذاکره به ابزار مقاومت فعال، نشان داد که ایران تنها به‌دنبال توافق نیست، بلکه مسیر گفتگو را به ابزاری برای تثبیت منافع بلندمدت ملی بدل کرده است.

✅پس، حتی اگر توافقی هم حاصل نشود، ایران بازنده نیست؛ چون توانسته با تکیه بر عزت، حکمت و مصلحت، خود را به‌عنوان بازیگری تعیین‌کننده حفظ کند و این خود معنای واقعی پیروزی است.

✍شاگرد کوچک رسانه؛
#سیدفخرالدین_موسوی


|يجاهدون‌في‌سبيل‌الله‌ولا‌يخافون لومة‌لائم|
▫️سربازانقلاب▫️

🆔️@nofoz_shenasyy👈


💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠




#کلام_شهید

 دنیا وارونه است،
و دیوانه‌ها و قداره‌بندها بر آن حاکمیت دارند،
اما چه غم،
که صالحین و مستضعفین وارث زمین خواهند بود
و طلیعه‌ی آن از هم‌اکنون
در انقلاب اسلامی ایران ظهور یافته است.

#شهید_سید_مرتضی_آوینی


🚩 تیترینو dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥تقطیع مجدد سخنرانی قالیباف درباره بودجه استان گلستان

🔻از ساعتی پیش ویدویی تقطیع و تحریف‌شده در شبکه‌های اجتماعی از سخنرانی رئیس مجلس در جمع اقوام استان گلستان منتشر شده است.

🔻نکته جالب توجه در این ویدیو آن است که دقیقاً بعد از جمله‌ای که قالیباف از «دوبرابر شدن بودجه استان گلستان خبر می‌دهد» ویدیو تقطیع شده است! و این خبر مهم رئیس مجلس برای اهالی استان گلستان در ویدیوی بازنشر شده وجود ندارد.

🔻در این جلسه، رئیس مجلس از دو برابر شدن بودجه استان گلستان خبر می‌دهد: «من بودجه استان را ۲ برابر کرده و جداول آن را ابلاغ کردم و تخصیص هم یافته است». تسنیم/

#تیترینو

👈 |حقیقت، کِتمان نمی‌شود‌‌|
◻️کانالِ خبری | تحلیلی | سرگرمی

📡 @Titrinoo

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.