Nariman Gharib ——


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


برای پیام‌های خصوصی به شماره زیر پیام بدین:
🗣️https://t.me/+16283000015
🗣️https://t.me/NarimanGharib_DM
👀https://narimangharib.com

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


🔍 به گزارش وال استریت ژورنال، طبق تحقیقات جدید گوگل، گروه‌های هکری از بیش از ۲۰ کشور، به ویژه ایران و چین، به طور فعال از هوش مصنوعی Gemini گوگل برای تقویت عملیات سایبری خود استفاده می‌کنند. گروه‌های ایرانی به عنوان پرکاربردترین کاربران در میان تمام کشورها شناسایی شده‌اند که از این هوش مصنوعی برای اهداف مختلف از جمله تحقیقات مرتبط با دفاعی و تولید محتوای فیشینگ چند زبانه به انگلیسی، عبری و فارسی استفاده می‌کنند.

🤖 در حالی که هوش مصنوعی هنوز قابلیت‌های سایبری را متحول نکرده است، عمدتاً برای بهبود کارایی و مقیاس‌پذیری عملیات موجود استفاده می‌شود. تحقیقات گوگل نشان می‌دهد که مهاجمان از هوش مصنوعی بیشتر به عنوان یک دستیار پژوهشی استفاده می‌کنند تا یک سلاح استراتژیک، و بر روی وظایفی مانند کدنویسی و اسکن آسیب‌پذیری‌ها تمرکز دارند.

🔒 نکته قابل توجه اینکه بر اساس گزارش گوگل، گروه APT42 (نزدیک به سپاه پاسداران) ایران که بیش از ۳۰٪ از فعالیت‌های ایرانی در Gemini را به خود اختصاص داده، عمدتاً بر روی طراحی کمپین‌های فیشینگ متمرکز بوده است. این گروه از Gemini برای جمع‌آوری اطلاعات در مورد کارشناسان سیاسی و دفاعی، و همچنین تولید محتوا با موضوعات امنیت سایبری و محتوای متناسب با سازمان‌های دفاعی آمریکا استفاده کرده است. علاوه بر این، APT42 به تحقیق در مورد آسیب‌پذیری‌های عمومی و سیستم‌های دفاعی، به ویژه سیستم‌های هوافضای آمریکا پرداخته است.

@NarimanGharib

https://blog.google/technology/safety-security/ai-and-the-future-of-national-security/

https://cloud.google.com/blog/topics/threat-intelligence/adversarial-misuse-generative-ai


«بریم یک اکانت بسازیم تو توییتر. کاراکتر اکانت یک دختر خوشگل هست که باشگاه میره و مدل هستش، بعد بیاییم نریمان غریب رو تو توییتر فالو کنیم بعد یک مدتی بهش مسیج بدیم و تو تله اطلاعاتی بندازیم»

عه. 🤨نریمان غریب عکس سمت چپ که عکس اصلی و برای سال ۲۰۲۴ بوده و ما با ای‌آی صورت نازنین رو به فاطمه تغییر داده بودیم رو پیدا کرد.😤

😂😂😂😂
@NarimanGharib


اخیرا حسین رونقی @HosseinRonaghi فعال سیاسی، متوجه شده بود که مقامات امنیتی جمهوری اسلامی برای نظارت بر رفت و آمد افراد به منزل او، تجهیزات شنود را در ساختمان آپارتمانی که او در آن زندگی می‌کند نصب کرده‌اند. او امروز این تجهیزات را جمع‌آوری و تصاویر آن را منتشر کرد. یکی از این تصاویر مربوط به مودم روتر سیم‌کارت‌خور تی‌پی‌لینک بود که حسین رونقی همراه با سیم‌کارت نانو تصویر آن را منتشر کرد.
https://t.me/hosseinronaghi/1915
https://t.me/hosseinronaghi/1914

بگذارید برای اولین بار بگویم که این سیم‌کارت‌ها را کدام شرکت ارائه می‌کند.

اپراتور این سیم‌کارت‌ها، تاراسل (Taracell) نام دارد که متعلق به شرکت تأمین ارتباطات رویکرد آینده (Tamin Ertebatat Ruykard Ayandeh) است که یکی از نمایندگان شرکت چینی هایترا در ایران است. آنها مجوز خرید و فروش تجهیزات رادیویی را به کشور از سازمان تنظیم مقررات رادیویی دارند و مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره این شرکت مهدی فقیهی با کد ملی 0452745977 و شماره پاسپورت T14576581 است. همچنین وحید ثنایی منش به شماره ملی 0067155219 و مهدی خزایی به شماره ملی 0080964648 نیز در این شرکت سمت‌هایی را دارند.

در توضیحات این شرکت در اینترنت آمده است که: «هدف تاراسل ایجاد و توسعه پایدار زیست بوم اختصاصی در کشور، متناسب با شرایط و نیازهای اختصاصی مشتریان هدف خود یعنی سازمان‌های ماموریت حساس و امنیت عمومی است. ماموریت این اپراتور ایجاد زیرساخت موبایلتی باند پهن امن به عنوان مهمترین فعال کننده در تحول دیجیتال سازمان‌های هدف می‌باشد.»

جالب است بدانید، خود شرکت «تأمین ارتباطات رویکرد آینده» زیرمجموعه «صنایع الکترونیک زعیم» است که وابسته به وزارت اطلاعاته.

@NarimanGharib
https://x.com/NarimanGharib/status/1882429569921114324


آیا #سحاب‌پرداز را به خاطر دارید؟ همان بازوی اصلی فیلترینگ جمهوری اسلامی. حالا گزارش‌ها حاکی از آن است که محمدحسن انصاری، یکی از چهره‌های کلیدی، در ژوئیه ۲۰۲۴ همراه با تعدادی از مقامات جمهوری اسلامی به روسیه سفر کرده بود.

در همین حال، گزارش‌های جدید نشان می‌دهند که طی ماه‌های اخیر نقش محمدحسن انصاری به عنوان مسئول اصلی تقویت همکاری‌های سایبری میان مسکو و تهران پررنگ‌تر شده است.

https://x.com/NarimanGharib/status/1882356682283532352

گزارش:
https://x.com/visegrad24/status/1882159132658262220

@NarimanGharib


گزارش‌ها حاکی است که #سگارو، که به دلیل فعالیت‌هایش در راستای آزادی اینترنت و آموزش راه‌های دور زدن فیلترینگ جمهوری اسلامی همراه با یوسف قبادی بازداشت شده بود، اکنون آزاد شده است.

او پس از آزادی، ویدیویی از مزار پدرش منتشر کرده که در زمان بازداشت وی در زندان، درگذشته است.

من از سوی تیم @ArgoVPN و @Filtershekanha، عمیق‌ترین تسلیت‌ها را به سگارو و خانواده‌اش ابراز می‌کنیم و امید داریم که یوسف قبادی نیز به زودی آزاد شود.

@NarimanGharib

https://x.com/iSegar0/status/1881237883664863373


🔴 هشدار امنیتی مهم برای اکانت‌های واتس‌اپ - چون ممکن است جمهوری اسلامی هم از این تکنیک بزودی استفاده کند

طبق گزارش واحد امنیتی مایکروسافت، یک گروه سایبری در اواسط نوامبر ۲۰۲۴ عملیاتی را با استفاده از مهندسی اجتماعی آغاز کرده است. هدف این عملیات، نفوذ به حساب‌های واتس‌اپ کارمندان دولتی و افراد فعال در حوزه سیاست‌گذاری، به‌ویژه در زمینه روابط بین‌الملل و موضوعات مرتبط با روسیه، بوده است.

روش اجرای این حمله به این صورت بود که ابتدا ایمیلی برای قربانی ارسال می‌شد. این ایمیل شامل یک کد کی‌آر‌کد بود که به نظر می‌رسید برای ورود به یک گروه واتس‌اپ طراحی شده است. با این حال، کد به طور عمدی به گونه‌ای ساخته شده بود که کار نکند.

پس از اینکه قربانی متوجه ناکارآمدی کد میشد، هکرها ایمیل دیگری ارسال می‌کردند و با عذرخواهی از مشکل ایجاد شده، از قربانی می‌خواستند روی لینکی کلیک کند تا به گروه مذکور بپیوندد. این لینک قربانی را به صفحه‌ای هدایت می‌کرد که در واقع یک صفحه فیشینگ با طراحی شبیه به واتس‌اپ بود.

در این صفحه فیشینگ، یک کد کی‌آر‌کد دیگر به نمایش درمی‌آمد که برخلاف کد قبلی، معتبر و مربوط به واتس‌اپ واقعی بود. هنگامی که قربانی این کد را اسکن می‌کرد، به طور ناخواسته دسترسی به واتس‌اپ دسکتاپ خود را به مهاجم ارائه می‌داد!
هکرها سپس با استفاده از یک افزونه مخصوص مرورگر که برای این حملات طراحی شده بود، به طور کامل محتوای تمام چت‌های قربانی را استخراج می‌کردند.

این تغییر در شیوه‌های عملیاتی گروه سایبری موردنظر، اولین تحول از این نوع محسوب می‌شود. مایکروسافت اعلام کرده است که این تغییر احتمالاً پاسخی به عملیات مشترک این شرکت و دولت آمریکا در اکتبر ۲۰۲۴ است. در جریان این عملیات، بیش از ۱۰۰ وب‌سایت مورد استفاده گروه Star Blizzard از دسترس خارج شد.

@NarimanGharib


عواملی در ایران تلاش داشتند یک تاجر اسرائیلی را به امارات متحده عربی بکشانند تا به او آسیب برسانند. آن‌ها با این فرد تماس گرفته و مدعی شدند که از طرف رئیس فعلی کانال العربیه فارسی هستند. اما در واقع، کانال رسمی العربیه در تلگرام با یوزرنیم *Alarabiya_far* فعالیت می‌کند. این عوامل، با ثبت یک یوزرنیم مشابه به شکل *aiarabiya_far* (که در آن حرف "i" را به‌صورت بزرگ نوشته بودند)، قصد داشتند تاجر اسرائیلی را فریب داده و گمراه کنند.

سیستم کاری آن‌ها به این شکل بوده/هست:

- تمام مطالب منتشر شده در کانال اصلی العربیه به‌طور خودکار به کانال جعلی ارسال می‌شود.
- ارسال پیام به قربانی از طرف آی دی شبیه العربیه.
- در این پیام‌ها، آدرس کانال اصلی العربیه فارسی ذکر می‌شود، اما لینک ارائه‌شده به کانال جعلی در تلگرام هایپرلینک شده است.

گزارش:
https://www.kan.org.il/content/kan-news/defense/847025/

@NarimanGharib


Iran International TV tonight revealed the identities of nine operatives from Parsian Rayan Borna (پارسیان افزار رایان برنا) Software Company, a cover organization linked to the Ministry of Intelligence of the Islamic Republic. The company is involved in cyberattacks, including one on Albania, and manipulates public opinion using fake social media accounts. https://x.com/NarimanGharib/status/1878192810542657978

تلویزیون ایران اینترنشنال، امشب هویت ۹ نیروی عملیاتی شرکت پارسیان افزار رایان برنا، یک شرکت پوششی وابسته به وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی را افشا کرد. این شرکت علاوه بر انجام حملات سایبری، از جمله حمله به آلبانی، با اکانت‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی افکار عمومی را دستکاری می‌کند.

مشاهده گزارش:
https://youtu.be/mYuTtYMM-f0?t=169

@NarimanGharib


به تازگی گوگل به کاربران ایرانی اطلاع داده است که حساب های گوگل آنالیتیکس آن‌ها را طبق بند ۱۴ شرایط استفاده که اجازه پایان دادن به توافق با اطلاع را می‌دهد، تعلیق کرده است. با این حال، اگر این اقدام به تحریم‌های آمریکا مرتبط باشد، این تصمیم غیرموجه به نظر می‌رسد. طبق «مجوز عمومی D-2» صادر شده توسط
اوفک(خزانه داری آمریکا)، خدماتی مانند گوگل آنالیتیکس که امکان مرور وب و اشتراک گذاری اطلاعات را فراهم می‌کنند، در صورتی که الزامات مرتبط (مانند EAR99 یا ECCN 5D992.c) را رعایت کنند، می‌توانند قانونی تلقی شوند.

Recently, Google has informed Iranian users that their Google Analytics accounts are being suspended, citing Section 14 of the Terms of Service, which allows termination with notice. However, if this action is related to U.S. sanctions, it appears unwarranted. Under General License D-2 issued by OFAC, services like Google Analytics that enable web browsing and information sharing could be permissible, provided they meet the relevant classifications (e.g., EAR99 or ECCN 5D992.c).

If sanctions are not the issue, it is unclear why Google has decided to terminate these accounts, especially when such services may fall under legally authorized exemptions outlined in General License D-2.

@NarimanGharib


وزارت خزانه‌داری آمریکا سه‌شنبه ۱۱ دی‌ماه دو نهاد جمهوری اسلامی و روسیه را برای تلاش «تحریک تنش‌های سیاسی-اجتماعی و تأثیرگذاری بر رای‌دهندگان ایالات متحده در جریان انتخابات سال ۲۰۲۴ آمریکا» را تحریم کرد.

یکی از این نهادها، مرکز تولید انگاره های شناختی Cognitive Design Production Center (CDPC)، یکی از سازمان‌های تابعه سپاه پاسداران است که دست‌کم از سال ۲۰۲۳، به نمایندگی از سپاه، عملیات‌ نفوذ را برای برانگیختن تنش‌های سیاسی-اجتماعی در میان رای‌دهندگان ایالات متحده برنامه‌ریزی کرد.

یکی از کارکنان این شرکت «سعید نو دهقان» نام دارد. او مسئول تهیه سرور برای این نهاد است و قبلا در اینترنت افشا شده است، در کنار او این اسامی هم قبلا افشا شده است:

محسن نوری، مهدی خرامان، مصطفی عدالت‌خواه، مسعود مدیری راد، حسن شمس آبادی، حامد ونک، حسین خرازی


The US Treasury Department on Tuesday, December 31, 2024, sanctioned two entities from the Islamic Republic and Russia for attempting to "incite socio-political tensions and influence US voters during the 2024 US elections."

One of these entities, the Cognitive Design Production Center (CDPC), is an organization affiliated with the Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) that has been planning influence operations on behalf of the IRGC since at least 2023 to provoke socio-political tensions among US voters.

One of this organization's employees is named "Saeed No Dehghan." He is responsible for providing servers for this entity and has previously been exposed on the internet. Alongside him, these names have also been previously exposed:

Mohsen Nouri, Mehdi Kharaman, Mostafa Edalatkhah, Masoud Modiri Rad, Hassan Shamsabadi, Hamed Vanak, Hossein Kharazi

@NarimanGharib


Hossein Ronaghi - حسین رونقی dan repost
توماج صالحی: جانِ برادر لب‌هایش را باز کرد و جانِ دوباره به خانواده داد.❤️

از توییتر توماج

از توماج، مهدی یراحی و مردم عزیز و شجاع ایران و همه کسانی که همراه و همدرد بودند و با اینکه یک تن بودم اما مرا در این راه سخت تنها نگذاشتند ممنونم.


@Hosseinronaghi


گزینه ریاست FBI ترامپ در میان آخرین اهداف هکرهای جمهوری اسلامی

به گزارش سی‌ان‌ان، کاش پاتل، گزینه پیشنهادی دونالد ترامپ برای ریاست پلیس فدرال آمریکا (FBI)، اخیراً از سوی این نهاد آگاه شده که هدف حمله سایبری از سوی جمهوری اسلامی قرار گرفته است. بر اساس این گزارش، هکرها موفق شده‌اند به بخشی از ارتباطات او دسترسی یابند. علاوه بر پاتل، برخی دیگر از نزدیکان ترامپ نیز در ماه‌های اخیر با حملات مشابهی روبه‌رو شده‌اند. به عنوان نمونه، تاد بلانچ، که گزینه معاونت دادستان کل محسوب می‌شود، هدف حملات هکرهای چینی قرار گرفته است.

این اتفاق تنها بخشی از مجموعه حملات سایبری گسترده‌ای است که علیه تیم ترامپ انجام شده است. لیندزی هالیگان، یکی دیگر از وکلای ترامپ، نیز به طور جداگانه هدف حمله‌ای سایبری از سوی جمهوری اسلامی قرار گرفته است. دونالد ترامپ جونیور نیز اعلام کرده که FBI به او هشدار داده که یکی از "اهداف اصلی" ایران محسوب می‌شود. پیش‌تر، در ماه ژوئن، هکرهای جمهوری اسلامی موفق شدند به حساب ایمیل راجر استون، یکی از متحدان قدیمی ترامپ، نفوذ کنند و تلاش کردند از طریق این حساب به ایمیل یکی از مقامات ارشد کمپین ترامپ دسترسی یابند.

اقدامات اخیر جمهوری اسلامی ممکن است پیامدهای جدی‌ای برای آنها در زمان بازگشت ترامپ به کاخ سفید در ژانویه به همراه داشته باشد. با توجه به سابقه سیاست‌های سخت‌گیرانه ترامپ علیه جمهوری اسلامی و اظهارات تیم او که کَش پاتل در دولت اول ترامپ نقش کلیدی در مقابله با جمهوری اسلامی ایفا کرده است، احتمال می‌رود این حملات سایبری به اتخاذ سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تر علیه جمهوری اسلامی منجر شود.

@NarimanGharib


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اختصاصی: هویت شش عضو جدید گروه «سایه سیاه» افشا شد
Exclusive: Identities of Six More BlackShadow Group Members Revealed (En version)

گروه تروریستی «سایه سیاه»، که به‌عنوان یکی از گروه‌های سایبری زیر مجموعه وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی (MOIS) فعالیت می‌کند، اخیرا دوباره فعال شده است! این گروه که پیش‌تر هویت آن تحت شرکت پوششی با نام «راهکارهای فناوری اطلاعات جهت‌پرداز» مستقر در تهران افشا شده بود، از سال ۲۰۲۰ اقدامات مخربی را علیه نهادهای مختلف اسرائیلی ترتیب داده است. هدف آن‌ها تخریب کردن زیرساخت های غیرنظامی، سرقت اطلاعات حساس و ایجاد ناآرامی‌های اجتماعی است.

دیروز حساب خبری Terror Alarm در شبکه اجتماعی اکس و تلگرام با انتشار عکس و ویدیویی، اطلاعات جدیدی درباره دفتر تازه تأسیس این گروه در تهران ارائه کرد. امروز اما قصد دارم شش عضو دیگر این گروه را افشا کنم. پیش‌تر، برخی از اعضای این گروه به همراه آدرس‌های قبلی دفاتر گروه سایبری «سایه سیاه» در رسانه‌ها معرفی شده بودند.

این شش عضو با نام‌های
میثم نصرتی آذر،
سید حسین موسوی خوشدل،
سید مجتبی رضوی کنتی،
محسن سلیمانی
حمید توسلیان
و امیرحسین باقری شناخته می‌شوند.

این گروه جز هزینه مالی و بی آبرو کردن ایرانیان در عرصه جهانی چیز دیگری به بار نیاورده است. عملا هر دفعه که حمله‌ای انجام می‌دهند، حملات آنها در همان ابتدا شناسایی و خنثی می‌شود. ادعا می‌کنن که گروه بزرگ و قوی در ایران هستند اما در عمل آنها حتی توانایی این را ندارند از اعضای خود مراقبت کنند تا افشا نشن. خیلی راحت پشت کی‌بورد میشینن و دست به عملیات تروریستی میزنن اما در عمل در خیابان‌های تهران، شناسایی می‌شوند و حتی دیگر توانایی این موضوع را ندارند که بگن شرکت آنها با وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ارتباطی ندارد، جالب تر از همه اینها، این است که تا الان چندین بار مکان شرکت را تغییر دادند و هر دفعه فیلمی از دفتر آنها در اینترنت منتشر شده است. این همه تلاش برای چیست؟ در ذهن این تروریست ها چه میگذرد که اینگونه دوست دارند تمام دنیا را علیه مردم ایران کنند.

کمی از فعالیت‌های اخیر آنها براتون بگم، در هفته‌های گذشته هر حمله فیشینگ جدیدی که انجام دادند شناسایی و خنثی شده.

همانطور که گفتم، این گروه فعالیت‌های خود را از طریق مراکز عملیاتی مستقر در تهران انجام می‌دهد و قبلا رسانه‌ها و مقامات سیاسی از همکاری نزدیکی این گروه با واحد سایبری حزب‌الله و دیگر نیروهای تحت حمایت جمهوری اسلامی خبر داده بودند. این گروه همچنین با نام‌های دیگری همچون «Agrius» , «Deadwood» , «SharpBoys» و «DEV-0022» نیز شناخته می‌شود.
پیش‌تر، همزمان با افشای اسامی برخی کارکنان شرکت «جهت پرداز» در رسانه‌های فارسی‌زبان، فعالیت این گروه دچار مشکلات داخلی شده بود، اما مثل اینکه کافی نبود و دوباره آنها با اسم ایران و ایرانی، اهداف تروریستی خود را علیه غیرنظامیان ادامه دادند.

آدرس جدید و لو رفته از «جهت پرداز»:
تهران - خیابان مطهری، خ سلیمان خاطر، کوچه اصلی پور، پلاک ۷
آدرس های قبلی این شرکت:
پلاک ۲۳ خیابان نورمحمدی در خیابان شریعتی و دیگری پلاک چهار کوچه قنبرزاده چهار در خیابان عشقیار واقع در بزرگراه سلیمانی.

@NarimanGharib


پس از تلاش‌هایی برای سوءقصد به جان رئیس جمهور منتخب آمریکا، دونالد ترامپ، یک کمپین فیشینگ جدید با داستان نادرستِ تلاش مجدد برای ترور توسط یک تک‌تیرانداز ایرانی سعی در فریب قربانیان دارد.

این ایمیل از آدرس جعلی که خود را به عنوان نیویورک تایمز معرفی کرده است، ارسال می‌شود​. با کلیک کردن بر روی لینک، قربانی به یک فرم فیشینگ هدایت می‌شود که تظاهر می‌کند ESET است؛ این فرم از کاربر درخواست می‌کند تا رمز عبور حساب دامنه‌ی شرکتی یا سازمانی خود را وارد کند.

https://x.com/ESETresearch/status/1857042262963708065
@NarimanGharib


تحلیل جامع بدافزار WezRat: سلاح سایبری جدید گروه ایمن نت پاسارگارد

تیم تحقیقاتی Check Point (CPR) پس از انتشار اطلاعیه مشترک امنیت سایبری توسط FBI، وزارت خزانه‌داری آمریکا و اداره امنیت سایبری اسرائیل (INCD)، تحلیل جامعی از یک بدافزار سفارشی ماژولار سرقت اطلاعات به نام WezRat ارائه کرده است.

این بدافزار به گروه سایبری رژیم "ایمن نت پاسارگارد" نسبت داده شده و این گروه مسئول چندین عملیات سایبری اخیر در آمریکا، فرانسه، سوئد و اسرائیل شناخته شده است.

نکات کلیدی:

- آخرین نسخه این بدافزار اخیراً از طریق ایمیل‌های جعلی که ادعا می‌کردند از طرف اداره امنیت سایبری اسرائیل هستند، در سازمان‌های اسرائیلی پخش شد.
- این بدافزار قابلیت‌های متعددی از جمله اجرای دستورات، تصویربرداری از صفحه نمایش، آپلود فایل، ثبت کلیدهای فشرده شده و سرقت محتوای کلیپ‌بورد و فایل‌های کوکی را دارد.
- گروه مذکور در سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ عملیات‌های مختلفی را در کشورهای آمریکا، فرانسه، سوئد و اسرائیل انجام داده است، از جمله:

* هک سرویس پیامک سوئد در اواسط ۲۰۲۳
* نفوذ به یک شرکت پخش IPTV آمریکایی در دسامبر ۲۰۲۳
* عملیات نفوذی در المپیک تابستانی ۲۰۲۴
* چندین عملیات تأثیرگذاری در اسرائیل تحت نام‌های مستعار مختلف

این بدافزار بیش از یک سال فعال بوده و در این مدت ماژول‌های جدیدی به آن اضافه شده و زیرساخت‌های پشتیبان آن تغییرات متعددی داشته است.

اطلاعات بیشتر:

https://research.checkpoint.com/2024/wezrat-malware-deep-dive/

@NarimanGharib


کمپین "شغل رؤیایی ایرانی" که توسط تیم تحقیقاتی امنیت سایبری ClearSky شناسایی شده، یک کمپین هدفمند توسط گروه تهدیدی TA455 است که صنعت هوافضا را با ارائه پیشنهادات شغلی جعلی هدف قرار می‌دهد.

در این کمپین، بدافزاری به نام SnailResin توزیع می‌شود که منجر به فعال شدن درب پشتی SlugResin می‌شود. ClearSky این بدافزارها را به زیرگروهی از گروه Charming Kitten نسبت داده است. با این حال، برخی از شرکت‌های تحقیقاتی سایبری، فایل‌های بدافزار را به گروه Kimsuky/Lazarus از کره شمالی نسبت داده‌اند.

شباهت‌های میان تکنیک‌های حمله، فایل‌های بدافزار و روش جذب با "شغل رؤیایی" نشان می‌دهد که یا Charming Kitten به منظور پنهان کردن فعالیت‌های خود در حال تقلید از گروه Lazarus است، یا اینکه کره شمالی تکنیک‌ها و ابزارهای خود را با ایران به اشتراک گذاشته است.

این کمپین از حداقل سپتامبر ۲۰۲۳ فعال بوده است. پیش از این، Mandiant نیز فعالیت‌های جاسوسی مشکوک ایران را علیه صنایع هوافضا، هوانوردی و دفاعی در کشورهای خاورمیانه از جمله اسرائیل و امارات متحده عربی، همچنین ترکیه، هند و آلبانی گزارش کرده بود. پروفایل‌های جعلی در لینکدین که توسط این کمپین استفاده می‌شود، نسخه‌های جدیدتری از پروفایل‌هایی هستند که قبلاً توسط Mandiant شناسایی شده بودند، از جمله یک پروفایل جعلی با نام "Careers 2 Find" که پیش‌تر به وبسایت جعلی "1st Employer" وابسته بود.

نحوه عملکرد کمپین

TA455 با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی و پروفایل‌های لینکدین، یک فایل ZIP حاوی فایل‌های مخرب را توزیع می‌کند. این فایل ZIP، که شامل فایل‌های قانونی است، از دامنه‌ای شبیه به یک وب‌سایت استخدامی دانلود می‌شود. به قربانیان یک راهنمای PDF داده می‌شود تا نحوه "دسترسی ایمن" به وب‌سایت را یاد بگیرند و به این ترتیب از انجام اشتباهاتی که ممکن است مانع "آلوده شدن" شوند، جلوگیری شود. پس از دانلود فایل، قربانی بر روی فایل EXE مشخص‌شده کلیک می‌کند که فایل DLL مخرب "secur32[.]dll" را از طریق بارگذاری جانبی DLL فعال می‌کند. بدافزار، آدرس IP قربانی را بررسی کرده و اطلاعات را از حساب GitHub که آدرس سرور C&C در آن ذخیره شده است، دانلود می‌کند.

—————
https://www.clearskysec.com/irdreamjob24/
https://www.clearskysec.com/wp-content/uploads/2024/11/Iranian-Dream-Job-ver1.pdf

@NarimanGharib


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🖤🖤🖤🖤


امروز، من همراه گروه لب دوختگان گزارشی اختصاصی را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

گروه سایبری تروریستی «شهید شوشتری» که با نام «ایمن نت پاسارگاد» (370/1/1 aka. EmenNet Pasargad) نیز شناخته می‌شود، بار دیگر فعالیت‌های خود را از سر گرفته است تا بر انتخابات اخیر ایالات متحده آمریکا تأثیر بگذارد.

براساس اطلاعات به‌دست‌آمده، گروه سایبری شهید شوشتری کمپین جدیدی را به‌منظور نفوذ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا راه‌اندازی کرده است. هدف این گروه ایجاد اختلال و تنش در انتخابات، به‌ویژه در ایالت‌های ناپایدار (موسوم به ایالات خاکستری) است. از ابتدای سال ۲۰۲۴، این گروه اقدام به جمع‌آوری اطلاعات درباره این ایالت‌ها کرده و در جهت برهم زدن روند انتخابات، پیام‌هایی را به‌طور مستقیم برای نامزدهای سنای آمریکا در یکی از ایالت‌های کلیدی و مردد ارسال کرده است.

برای اولین بار تصمیم داریم تعدادی از ایمیل‌های استفاده‌شده توسط اعضای گروه شهید شوشتری در این عملیات را در دسترس عموم قرار دهیم.
eugeneshwageraus[@]outlook[.]com
michaellsingh[@]yahoo[.]com

اما هدف عملیات این گروه سایبری جمهوری اسلامی چه چیزی بوده است؟

هدف اصلی این کمپین، ایجاد اختلال در روند ثبت‌نام، آلوده سازی سامانه‌های رای دهی، گسترش شایعات و ایجاد هرج‌ومرج، و در نهایت ضربه زدن به زیرساخت‌های انتخابات ایالات متحده امریکا است. این نخستین باری نیست که این گروه سعی در دخالت در انتخابات ایالات متحده دارد؛ در سال ۲۰۲۰ نیز تلاش مشابهی انجام شد. در آن زمان، سید محمدحسین موسی کاظمی ۲۴ ساله و سجاد کاشیان ۲۷ ساله که بعداً متهم شدند، موفق به دسترسی به اطلاعات محرمانه انتخاباتی از وب‌سایت یکی از ایالت‌ها شدند و از طریق ایمیل‌های تهدیدآمیز درصدد ترساندن رای‌دهندگان آمریکایی برآمدند. اما نه تنها در هدف خود ناکام ماندند، بلکه توانایی‌های محدودشان آشکار شد و شکست خوردند.

محمد باقر شیرینکار، با نام مستعار مجتبی تهرانی، مدیر گروه شهید شوشتری را بر عهده دارد. او در فرماندهی سایبرالکترونیک سپاه (جنگال) فعالیت می‌کند.

نکته جالب و قابل تأمل درباره شیرین‌کار این است که او فردی بدخلق و خشن است و به دروغگویی شهرت داره و رفتارهای او باعث ایجاد اختلافات زیادی در گروه شده است.
شیرینکار همچنین ارتباط نزدیک و مستقیم با برخی از چهره‌های کلیدی فرماندهی سایبر الکترونیک سپاه دارد. از جمله این افراد می‌توان به امیر لشگریان(حمیدرضا)، فرمانده سپاه سایبری، و علی مقدسی حاجی‌آباد، رئیس گروه سایبری واحد ۳۰۰ اشاره کرد؛ چهره‌ای که تصویر او مدت‌هاست در رسانه‌ها شناخته شده است.


گروه شهید شوشتری پیش از این نیز حملات سایبری علیه اسرائیل و امارات متحده عربی انجام داده است. این گروه برای ضربه‌زدن به تیم اسرائیلی در مسابقات المپیک، ویدئوهایی منتشر کرده و نتایج این اقدامات خود را در پلتفرم و کانال‌های "Al Tahera" و "Zeus Is Talking" به اشتراک گذاشته بود. آن‌ها همچنین در گذشته به چندین وب‌سایت دولتی امارات متحده عربی و دیگر کشورها، از جمله فرانسه، حمله کرده‌اند که از جمله این حملات سایبری، حمله به وب‌سایت مجله فرانسوی شارلی ابدو بوده است.

اطلاعات بیشتر:
Fa: https://www.iranintl.com/202410316617
En: https://www.iranintl.com/en/202411019667
@NarimanGharib

18 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.