TGStat
TGStat
Qidiruv uchun matnni kiriting
Ilg‘or kanal qidiruvi
  • flag Uzbek
    Sayt tili
    flag Russian flag English flag Uzbek
  • Saytga kirish
  • Katalog
    Kanal va guruhlar katalogi Kanallar qidiruvi
    Kanal/guruh qo‘shish
  • Reytinglar
    Kanallar reytingi Guruhlar reytingi Postlar reytingi
    Brendlar va shaxslar reytingi
  • Analitika
  • Postlarda qidiruv
  • Telegram'ni kuzatish
داستان کده شبانه

16 Aug 2022, 16:21

Telegram'da ochish Ulashish Shikoyat qilish

رف نه جوون بود و نه خوشتیپ بلکه یه پیرمرد حدود ۷۰ ساله با ریش ها و موهای ژولیده بود. وقتی مریم وارد مغازه ی پیرمرد شد سلام کرد. پیر مرد که به گفته ی رضا اسمش آقا رضا بود سرش رو از روی روزنامه ای که داشت میخوند آورد بالا و قبل ازینکه سلام بده از بالا تا پایین مریمو برانداز کرد.
“سلام خانوم بفرمایید”
مریم دیالوگی که آماده کرده بود یه بار دیگه توی ذهنش مرور کرد و گفت: “آقا رازیانه دارید؟”
“بله خانم داریم.چقد میخواید؟”
هیچ کس به جز مریم و آقا رضا توی مغازه نبود برای همین مریم میتونست راحت حرفشو بزنه: " راستش نمیدونم دقیقن چقد. من یه مدته که پریود هام منظم نیست برای همین میخواستم رازیانه بخورم تا هورمون هامو تنظیم کنه. به نظر شما چقدر لازمه تا پریود هامو منظم بکنه؟"
پیرمرد که یکم جا خورده بود گفت: “به نظرم شما فعلا ۲۰۰ گرم ببرید اگه باز هم جواب نداد بیاید من همیشه اینجام هرچقدر خواستید در خدمتم”
“خیلی هم عالی پس ۲۰۰ گرم بهم بدید”
همینطور که آقا رضا داشت رازیانه رو وزن میکرد مریم با یه لبخند ملیح و لحن طناز اضافه کرد: " البته حس میکنم اگه دوست پسرم بلد بود منو درست بکنه هورمون هام خود به خود درست میشدن. حیف که تو این دور زمونه یه مرد با تجربه که بلد باشه خانوم ها رو ارضا بکنه کم پیدا میشه"
و همینطور که پیرمرد داشت با بهت به مریم نگاه میکرد، مریم تصمیم گرفت بیشتر ازین کشش نده و بره سر اصل مطلب: “راستش آقا رضا، دوست پسرم امیر گفته که گویا به شما یه مقدار قرض داره منم گفتم شاید اگه یه آقای با تجربه مثل شما منو بکنه هر دو طرف میتونیم سود ببریم. هم شما از امیر شکایت نمیکنید و
هم شما میتونید با من حال کنید.نظرتون چیه؟”
حالا بچه های توی خونه من از شما میپرسم، آیا یه پیرمردی که راحت ۱۰ ساله کس نکرده از یه کس جوون و با کیفیت مثل مال مریم میگذره؟جواب درست مشخصا خیر هست و اینطور شد که مریم روز بعد با شورت و سوتین قرمزی که تازه خریده بود روی تخت آقا رضا دراز کشیده بود و منتظر بود که کس و کون رو بر باد بده.
آقا رضا لخت مادرزاد وارد اتاق شد و مریم نزدیک بود حالش بهم بخوره چون درسته که آقا رضا با لباس زشت بود اما بی لباس حتی از بالباس هم زشت تر بود. شکم بزرگ پر مو و کله ی نیمه تاس آقا رضا واقعا زننده بود و مریم همین الان هم از اومدن پشیمون شده بود ولی چاره ای نداشت که همونجا رو تخت بخوابه و پاهاشو باز نگه داره. آقا رضا بین پاهاش زانو زد و شورت قرمز مریمو کنار داد تا کسشو برانداز کنه. مریم میتونست تو چشمای آقا رضا ببینه که از کسش خیلی خوشش اومده.
دو دیقه بعد شورت و سوتین مریم دراومده و بود آقا رضا داشت با دو تا انگشت کسشو ماساژ میداد.
“خب خانم کوچولو،تو ۳ تا سوراخ داری که امشب میخوام از هر سه تاش استفاده کنم پس بیا واسه سوراخات اسم بذاریم.اگه میخوای از دوست پسرت شکایت نکنم، اسم هر سوراخیو که بردم بلافاصله در اختیارم میذاریش.فهمیدی؟”
مریم سرش رو به علامت تایید نشون داد.
آقا رضا با یه دست کیرشو گرفت و برد طرف دهن مریم و گفت" خب من به این سوراخت میگم جا آبی چون قراره آبمو بریزم توش پس هرقت گفتم جا آبی، دهنتو میاری تا استفاده کنم" و بعد همینطور کیرشو کشید روی گردن و سینه های مریم و رفت پایین تا به کسش رسید و ادامه داد:" به این میگیم کس خیس کیر خواه، نه یه کلمه بیشتر نه یه کلمه کمتر.پس اگه گفتم اسمش چیه چی میگی؟"
مریم تکرار کرد:" کس خیس کیر خواه"
“بارک اله دختر خوب”
آقا رضا کیر رو یکم عقب تر برد تا روی سوراخ کون مریم قرار گرفت.مریم دیگه واقعا ترسیده بود چون تا حالا کیر به این بزرگی تو کونش نرفته بود.
" خوب حالا اینی که اینجاست رو بهش میگیم سوراخ دخترای بد چون اگه خوب از جا آبی و کس خیس کیر خواهت استفاده نکنی و به حرفای من گوش نکنی ،(ازینجا میکنمت"
مریم که دیگه داشت از ترس میلرزید گفت: " قول میدم از دو تا سوراخ دیگم راضی باشی تو رو جون هرکی دوست داری کاری به کونم نداشته باش"
به محض اینکه این حرف از دهن مریم در اومد آقا رضا انگشتشو با مایع لوبریکانانتی که روی میزدراور کنار تخت بود مرطوب کرد و آروم کرد تو کون مریم و گفت:" بهت گفتم اگه دختر بدی باشی و از قوانین سرپیچی کنی ازینجا میکنمت حالا هم چون به کونت گفتی کون و نگفتی سوراخ دخترای بد پس ینی دختر بدی بودی و از همین سوراخت شروع میکنم ولی اولش میخوام مطمئن شم دردت نمیگره"

آقا رضا یکم دیگه مایه لوبریکانت اضافه کرد و دو تا انگشت دیگه کرد تو کون مریم تا جا واسه کیرش باز بشه و مریم هم همینطور ناله میکرد اما آقا رضا توجه نمیکرد و بیشتر توجهش به کس مریم بود که جلوش باز مونده بود.کسش سفید بود یه مو هم نداشت و جون میداد واسه اینکه یه کیر کلفت بره توش.
وقتی که کون مریم جا باز کرد و آماده شد، آقا رضا کاندومو کشید رو کیرش و آروم واردش کرد و یکم دیگه مایع به کیرش مالید.کون تنگ مریم مثل بهشت بود با منظره ی یه کس

3.1k 0 3
Katalog
Kanal va guruhlar katalogi Kanallar to‘plamlari Kanallar qidiruvi Kanal/guruh qo‘shish
Reytinglar
Telegram-kanallar reytingi Telegram-guruhlar reytingi Postlar reytingi Brendlar va shaxslar reytingi
API
Statistika API'si Postlar qidiruvi API'si API Callback
Kanallarimiz
@TGStat @TGStat_Chat @telepulse @TGStatAPI
O‘qish
Blogimiz Telegram tadqiqoti 2019 Telegram tadqiqoti 2021 Telegram tadqiqoti 2023
Kontaktlar
Справочный центр Qo‘llab-quvvatlash Email Vakansiyalar
Har xil narsalar
Foydalanuvchi shartnomasi Maxfiylik siyosati Ommaviy oferta
Botlarimiz
@TGStat_Bot @SearcheeBot @TGAlertsBot @tg_analytics_bot @TGStatChatBot