فردانامه _حسن کاظم‌زاده


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


🔸تحلیل سرمایه گذاری در سهام و سایر دارایی های مالی
🔸ارائه پیشنهادات برای ترید بهتر
■ ادمین تلگرام:
@hkazemzadeh86
■ سايت
www.fardaname.com
■ اينستاگرام
https://instagram.com/fardaname?utm_medium=copy_link
■ توییتر
@hkazemzadeh86

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri




#تحلیل_بازار

اولین روز مثبت هفته

امروز سه شنبه بازار منفی به مثبت شد و در نهایت به پشتوانه ی اخبار و شایعات مثبت و ثبت نزدیک به 11 هزار میلیارد تومان ارزش معاملات خرد، شاخص کل مثبت بسته شد. امروز اولین روز در این هفته بود که شاخص کل مثبت بسته می شد. روند معاملات به گونه ای نیست که بگوییم از فردا حتما بازار به سمت مثبت بر می گردد و رشد می کند اما به نظر می رسد بخش عمده ای از فشار فروش بازار گرفته شد و می توان انتظار داشت روزهای آتی بهتر از این سه روز اخیر باشد. در پایان معاملات 55 درصد از نمادها مثبت بسته شدند که نشانه ای از تغییر فاز بازار و خروج از فشار فروش است.

سرنوشت نرخ بهره

امروز خبری مبنی بر کاهش نرخ سود گواهی سپرده خاص منتشر شد که مربوط به گواهی های سپرده ی 4 ساله بانک رفاه بود که از چند ماه پیش منتشرشده بود. البته نرخ اسمی این گواهی ها 25 درصد است و نرخ واقعی ممکن است متفاوت باشد. اما هفته ی آینده باید تکلیف نرخ سود گواهی های خاص یک ساله که سال گذشته منتشر شده است و سررسید 11 بهمن ماه دارند بایستی مشخص شود. خیلی ها نرخ 25 درصدی گواهی های بانک رفاه را دلیلی بر احتمال کاهش نرخ گواهی های خاص یکساله از 30 به 25 دانستند اما ممکن است این موضوع اتفاق نیافتد. فارغ از کاهش یا عدم کاهش نرخ اسمی سود گواهی های خاص، سیاست بانک مرکزی در کنترل نقدینگی است که جهت نرخ سود و نرخ بهره را تعیین می کند اما خبر کاهش نرخ گواهی های خاص به 25 درصد در هفته ی آتی می تواند تاثیر روانی مثبت در بازار سهام داشته باشد.

دلار نا آرام

امروز معاملات دلار در بازار آزاد کمی از روزهای گذشته متفاوت بوده و معاملات با هیجان بیشتری توام است. به همین دلیل نرخ های نیز مدام در حال نوسان است. با روی کار آمدن ترامپ و نگرانی نسبت به صادرات نفت و همچنین دسترسی به ارز تمایل به خرید دلار افزایش پیدا کرده است. همین دلار ناآرام یکی از دلایل عدم پا پس کشیدن بانک مرکزی از سیاست های انقباضی است. مجموع روند متغیرهای اقتصادی ما را برای دوره ای که هم تورم بالا باشد و هم نرخ بهره آماده می کند.

رونق ضعیف تر

نسبت ارزش معاملات خرد در دی ماه نسبت به ارزش کل بازار نسبت به ماه های اخیر افزایش پیدا کرد و به 2.7 درصد رسید. اما این نسبت در مقایسه با دوره های رونقی بعد از سال 99 داغ به حساب نمی آید. در اردیبهشت 1402، نسبت ارزش معاملات خرد به ارزش کل بازار به 3.4 نیز رسیده بود و این نشان می دهد علی رغم رشد قیمت سهام بعد از کف ایجاد شده در آبان، بورس نتوانست رونق داغی به خودش بگیرد و رونق ایجاد شده ضعیف ترین روند صعودی چند سال اخیر بوده است. عدم مشارکت بیش از 200 هزار نفر در بورس نیز نشان داد علی رغم ارزندگی بازار سهام و تحولات جدی در آن (تغییر نرخ ارز رسمی) بورس کماکان در بین مردم خوشنام نیست.
📱@fardaname
.


🔴نسبت ارزش معاملات در دی‌ماه گرم شد اما داغ نه!

در دی‌ماه ۲.۷ درصد از ارزش بازار ضمن معاملات خرد در سهام و صندوق‌ها دست به دست شد. ارزش معاملات خرد ۲۷۸ همتی دی‌ماه بالاترین ارزش معاملات خرد پس از اردیبهشت سال گذشته بود.

اما از نظر نسبت آن به ارزش کل بازار حتی به نزدیکی نسبت ۳.۴ درصدی اردیبهشت ۱۴۰۲ هم نرسیده است. همچنین این نسبت در شهریور ۱۴۰۰ عدد ۳.۲ درصدی را نشان می‌دهد. بازار کمی از سرمای یکسال و نیم گذشته فاصله گرفته اما هنوز تا داغ شدن فاصله زیادی دارد.

📱@fardaname




🔴 گزارش صندوق‌های درآمد ثابت!

جدول بالا لیست صندوق‌های درآمد ثابت بازار به همراه مهم‌ترین پارامترهای آنها در دی‌ماه می‌باشد.

✔️ برای بهمن‌ماه، صندوق "دامون" با پیش‌بینی سود ۲.۸۳ درصد ماهانه در صدر قرار می‌گیرد و پس از آن به ترتیب صندوق‌های آرامش،‌ کارما و صنهال هستند.

📊 اطلاعات آماری سودهای پیش‌بینی شده برای بهمن‌ماه:
میانگین وزنی = ۲.۳۸٪ (ماه قبل ۲.۳۷٪)
بیشترین = ۲.۸۳٪ (ماه قبل ۲.۷۵٪)
کمترین سود = ۱.۵۳٪ (ماه قبل ۱.۶۹٪)
میانه = ۲.۳۷٪ (ماه قبل ۲.۳۴٪)

✔️ در دی‌ماه بالاترین بازدهی قیمت را صندوق "آرامش" حاصل کرد و بعد از آن به ترتیب یارا، کارما و صنهال قرار گرفتند.
همچنین، در زمینه تغییر ارزش خالص دارایی‌ها (NAV)، صندوق "رابین" و بعد از آن به ترتیب کیان،‌ آرامش و ارمغان بالاترین عملکرد را به ثبت رساندند.

📍 نکته سرمایه‌گذاری: بر اساس میزان سرمایه‌ای که می‌خواهبد وارد این بخش بازار کنید، حجم و ارزش معاملات نمادها از مهمترین پارامترهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.



📱 @fardaname
#صندوق_درآمدثابت


#تحلیل_بازار

منفی اهرمی

بورس ایران کماکان مسیر هیجانی خودش را طی می کند با این تفاوت که هیجان این چند روز در جهت منفی بوده است. اساسا بورس ایران در بیشتر مواقع درگیر هیجان است و کم پیش می آید معاملات توام با رفتار هیجانی نباشد. حالا بعد از چند هفته رشد که به دلیل افزایش سریع نرخ دلار رسمی خیلی سریع و هیجانی بود، بدن ها سرد شده است و سهامداران اینبار در مسیر منفی همان هیجان را به کار می برند. برای کسانی که هیجانی می خرند و هیجانی می فروشند چه چیزی بهتر از صندوق های اهرمی. همانگونه که در روزهای مثبت این صندوق ها بیشترین توجه را به خودشان جلب می کردند، حالا در روزهای منفی نیز فشار فروش مداوم روی همین صندوق ها سرخط خبرهای روزهای منفی است. امروز ارزش معاملات نسبت به روز شنبه که شدید منفی بود بهتر شد و به حدود 10 همت رسید اما از یکشنبه که بازار کمی متعادل تر بود، ارزش معاملات کمتری ثبت شد. 82 درصد از نمادها نیز منفی بسته شدند که باز نسبت به شنبه کمی بهتر بود اما باز هم اکثریت نمادها منفی و صف فروش بودند.

حباب منفی و تنگنای نقدینگی

دولت برای پوشش بودجه، اوراق منتشر می کند در حالی که بانک مرکزی برای کنترل تورم، سیاست انقباضی در پیش دارد. از طرف دیگر رشد دلار نیما نیاز به سرمایه در گردش را افزایش داده است. در واقع ما در شرایطی هستیم که همزمان همه پول می خواهند ولی چون دولت زورش بیشترش است پول فقط گیر او می آید و از طرف دیگر بانک مرکزی برای کنترل تورم سعی می کند پولی در بازارها نباشد و در نتیجه شاهد تنگنای شدید نقدینگی هستیم. همین تنگنای نقدینگی باعث می شود قیمت سهام به ارزش ذاتی نرسد و در اکثر مواقع ما شاهد حباب منفی در بورس باشیم.

گزارش های پاییز

دیشب ترافیکی از گزارش های عملکرد شرکت ها بود که برای فصل پاییز در کدال منتشر می شد. جا دارد همین جا یک خسته نباشید فحش گونه به عزیزانی که یک ماه مهلت دارند اما گزارش را در ساعات پایانی در کدال منتشر می کنند بفرستیم. اما در مورد گزارش های پاییز می توان گفت اکثریت نمادها مطابق انتظار بودند (انتظار بالایی از آنها نمی رفت که همان هم محقق شد) اما تعداد نمادی که وضعیت بدتری از انتظارات داشتند، بیشتر از تعداد نمادی بود که وضعیت بهتری از انتظارات داشتند. در واقع گزارش های پاییز دلیل کافی برای خرید ارائه نکرد. به هر حال هنوز اثرات تغییر نرخ ارز رسمی کشور در صورت های مالی ننشسته ولی انتظاری هم از پاییز نمی رفت.

ترامپ آمد

ترامپ آمد و برنامه دارد با فشار اقتصادی کاهش درآمدهای نفتی ایران و همچنین دسترسی ایران به ارز صادراتی، میز مذاکره و در نهایت توافق را به نتیجه برساند. احتمالا با توجه به سرعت عمل او خیلی زود سراغ این برنامه می رود. ما نمی دانیم آیا می تواند مثل 4 سال قبل در برنامه ی فشار اقتصادی خودش موفق شود یا نه اما در هر صورت دورانی در حال شروع شدن است که تورم و نرخ بهره بالا خواهد بود. حتی اگر فشار کار کرد، تورم ها و نرخ بهره هایی را تجربه خواهیم کرد که تا الان تجربه نکردیم. بورس می تواند در چنین دورانی بازده بدهد اما سوال اساسی این است، آیا بورس بازده دلاری خواهد داد یا نه؟ قطعا برخی سهم ها می توانند بازده دلاری بدهند اما کلا با دورانی نوسانی و سخت روبرو هستیم اما می توان امیدوار بود بعد از دلار و طلا، جذاب ترین دارایی سهام باشد. البته که در مواقعی ابزارهای سود بدون ریسک جذابیت بیشتری نسبت به اینها خواهند داشت. اما هر چیزی که نقدشوندگی نداشته باشد، اوضاع خرابی خواهد داشت.
📱@fardanameh
.


🔴پاییزِ صنایع در مقایسه با تابستان

با بررسی گزارش فصل پاییز بیش از ۳۰۰ نماد، میانگین موزون رشد سود عملیاتی صنایع بورسی نسبت به تابستان مطابق نمودار پیوست است.

در صنایعی که بیشتر مورد توجه بازار هستند، پالایشی و کانی فلزی عملکرد مناسبی را نشان‌ دادند و بعد از آن‌ها فولادی‌ها، فلزات رنگی و اوره‌سازها قرار دارند.

در نمادهای مورد بررسی بیشترین رشد متعلق به صنایع
محصولات کاغذی
فعالیت مهندسی
فعالیت‌های مرتبط با اوراق بهادار (فراکاب)
سخت افزار و تجهیزات
و خودرو بود.

ضعیف‌ترین رشدها در سود عملیاتی صنایع
چاپ و نشر
پیمانکاری صنعتی
حمل و نقل بار زمینی
حفاری
و نوشیدنی گزارش شده است.

📱@fardaname


▶️در این لایو در رابطه با نماد های قند و شکر صحبت خواهیم کرد.
#قهکمت #قیستو #قزوین #قجام #قچار #قمرو

📱برای دیدن لایو ها به اینستاگرام ما بپیوندید.
📱@fardaname




#تحلیل_بازار

تابلوی زد و خوردی

بورس امروز به معنای واقعی شاهد زد و خورد شدید به فروشندگان و خریداران بود و در نتیجه ی این زد و خورد ارزش معاملات مجددا به حدود 11 هزار میلیارد تومان رسید. این ارزش معاملات البته برای روزی با این حجم نوسان خیلی قابل توجه نبود و نشان می دهد فعلا خریداران قوی وارد بازار نشده اند. بازار هم در شرایطی بسته شد که 64 درصد از نمادها منفی بودند. در مجموع بازار خیلی بهتر از دیروز بود اما می توان ادعا کرد حداقل در یکی دو هفته ی آتی خبری از آن هیجان های هفته های قبل نیست و بیشتر می توان انتظار داشت سهم هایی با گزارش ها یا اخبار خوب رشد کنند و عموم بازار حس درجا به سهامداران بدهد.

خروج از اهرمی ها

از آنجائیکه معامله گران کوتاه مدت احساس می کنند در کوتاه مدت کلیت بورس یا حداقل نمادهای بزرگ رشد سریعی نخواهند داشت، شاهد خروج پول از نمادهای اهرمی هستند. بعضا سهامداران سهام دیگر نیز به هوای صف فروش آنها اقدام به فروش می کنند. طبیعتا کسانی که نمادهای ارزنده ی خودشان را به خاطر صف فروش فلان نماد اهرمی می فروشند، متضرر این داستان خواهند بود. در واقع همانگونه که در رشد شتابان اهرمی ها بهتر از نمادها خصوصا نمادهای کوچک و متوسط حرکت کردن، قاعدتا در زمانی که رشد شتابان تمام شده، نباید منفی آنها در تصمیم سهامداران نمادهای غیرمرتبط موثر باشد.

دستکاری یا عدم دستکاری

نمادهایی که دچار شرایط مبهم هستند معاملات مبهمی دارند. مثلا شما کمتر می شنوید بگویند تابلوی نمادهای بنیادی بزرگ و کوچک دستکاری می شود. چرا که یک منطق تحلیلی بر این نمادها حاکم است و همین منطق بنیادی اجازه ی دستکاری نمی دهد. اما نمادهایی که شرایط بنیادی مبهمی دارند همیشه در تابلوی متهمی دارند. به عنوان نمونه مثلا نمادهای خودرویی جایی است که همیشه برخی از فعالان بازار معتقد هستند در آنها دستکاری صورت می گیرد. به نظر نمی رسد دو طرف این مباحثه به نتیجه برسند مگر اینکه زمان بگذرد و شرایط بنیادی نمادهای مذکور برطرف شود.

📱@fardaname
.


🔴دوره ی معامله گر بنیادی
✔️مدت زمان کلاس:18 ساعت(آفلاین)
✔️مدرس:حسن کاظم زاده
✔️سطح کلاس:پیشرفته
یک سال پشتیبانی برای تمامی سوالات شما!
❗️(چنانچه در نهاد های مالی مشغول هستین مشمول تخفیف میشوید)

برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر مراجعه کنید.
📱@poshtibanifardaname


🔴بهبود تامین در ترجیحی، عقب نشینی در تجاری

در هفته گذشته ۲۱۸ میلیون دلار به کالاهای اساسی ارز اختصاص یافت. اما سهم بخش تجاری تنها ۶۶۰ میلیون دلار بود تا با ۱۱ میلیون دلار در خدمات عدد ۸۸۹ میلیون دلاری به هفته اخیر تعلق گیرد.

یکی از عوامل کاهش تخصیص در این هفته را می‌توان تعطیلی وسط هفته دانست. همچنین سامانه ارزی جدید بانک مرکزی این هفته کاملا وارد مدار می‌شود و کارایی آن را باید از این به بعد سنجید.

📱@fardaname




🔴بازگشت به میانه!
نسبت ارزش معاملات کل و خرد ماهانه بازار سرمایه به میانه ۷ ساله بازگشته است. میانه نسبت ارزش کل معاملات به مبلغ تراکنش‌های شاپرک ۱۴ درصد و برای معاملات خرد ۱۱ درصد است.

میانگین این نسبت‌ها در ۸ ماهه ابتدایی سال جاری به ترتیب به ۶ و ۴ درصد افت کرده بود. بر اساس این نسبت‌ها شرایط بازار شباهت زیادی به نیمه سال ۹۷ و رشد بازار در پی خروج ترامپ از برجام دارد.
📱@fardaname


#تحلیل_بازار

آرامش در خاورمیانه، خونریزی در بورس

بورس امروز را بی رمق شروع کرد و تقریبا از همان اوایل بازار بسیاری از نمادها به رهبری صندوق های اهرمی صف فروش شدند و این صف فروش ها تا انتهای بازار پابرجا ماند تا در نهایت با افت ارزش معاملات به کمتر از 7 هزار میلیارد تومان، 84 درصد از نمادها منفی بسته شوند. یک روز منفی و کم حجم که یادآور دوران سیاه رکودی گذشته بود و بسیاری از سهامداران را نگران کرد. همین نگرانی نیز باعث تشدید عرضه می شود. در مجموع تلاش چند باره برای شکستن سد 3 میلیون واحدی به نتیجه نرسید و عدم حضور مشارکت کننده ی زیاد در بازار باعث شد فعلا از فاز خرید خارج شویم و سهامداران منتظر آینده باشند.

ایستگاه ترامپ

دو روز دیگر ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا در کاخ سفید مستقر می شود و سرمایه گذاران ایرانی منتظر رفتار دولت جدید اون با ایران خصوصا در مورد فروش نفت و دسترسی به ارز هستند. دلار فعلا در 80 هزار تومان قرار گرفته است و نه خریدار قدرت شدیدی برای رشد بیشتر در کوتاه مدت دارد و نه فروشنده (بانک مرکزی) اصرار یا توان کاهش آن را. به نظر همه منتظر هستند تا ببینند چقدر نفت صادر خواهد شد و چقدر از ارز آن و سایر صادرات در دسترس خواهد بود. اما شرایط کلی اقتصادی نیز اجازه نمی دهد دلار رشد شارپ گونه داشته باشد چرا که کماکان تنگنای نقدینگی بر کلیت بازارها حاکم است.

نرخ بهره کاهش پیدا نکرد

یک انتظاری در بازارها، خصوصا بازار سهام وجود داشت که که نرخ بهره در بهمن ماه و موعد سررسید شدن گواهی های سپرده 30 درصدی، کمی کاهش پیدا کند. این انتظار بعد از صحبت های فرزین، رئیس بانک مرکزی قوت نیز گرفته بود. اما رشد دلار نیما (نیاز بیشتر به سرمایه در گردش) در کنار انتشار و فروش اوراق دولتی بدون سیاست پولی انبساطی بانک مرکزی نه تنها اجازه نداد نرخ بهره کاهش پیدا کند، بلکه نرخ سود اخزا و کلا سطح نرخ بهره کمی افزایش نیز پیدا کند. دلیل اصلی نرخ بهره ی بالا، تنگنای پولی است که دوباره در حال فشار آوردن به همه ی بازارهاست. با دلار داغ بانک مرکزی قطعا جلوی جریان پول را در بازارها خواهد گرفت. هیچ چیز مهمتر از تورم برای بانک مرکزی و کلا حاکمیت نیست.

فشار اهرمی

در بالا رفتن بازار در خط مقدم توجه هستند و در اصلاح ها نیز همگان سعی می کنند سریع از آنها در بروند، خصوصا اگر حباب مثبت داشته باشند. اینها ابزارهای اهرمی هستند و تا آخر نیز چنین رفتار خواهند کرد. در رشدها قهرمان و در اصلاح ها ضدقهرمان. دوباره به اصلاح رفتیم و اهرمی ها خصوصا آنهایی که حباب مثبت دارند، بیشترین فشار فروش را بر بازار می آورند، مثل صعود که بیشترین جذب پول را داشتند.
📱@fardaname
.


🔴 کاهش سهامداران فعال

در هفته گذشته که با اصلاح بازار همراه بود، تعداد کدهای فعال سهامداری در بازار در هردو سمت خریدار و فروشنده کاهش پیدا کرد. (179،930 کد خریدار و 481،002 کد فروشنده)
همچنین سهم حقیقی‌ها از معاملات خرد سهام و حق تقدم (خرید و فروش) افزایش یافت و از 72 درصد به 74.5 درصد رسید.


📱 @fardaname


🗓 سررسید گواهی سپرده های 30 درصدی

✔️ بسیاری از مخاطبان فردانامه در مورد تاریخ سررسید گواهی سپرده ی 30 درصدی و نرخ جدید این گواهی ها در دوره انتشار جدید سوال پرسیده اند.

✔️ همانگونه که در تصویر (شفافسازی بانک ملت) مشخص است سررسید این گواهی ها برای بانک های مختلف 11 بهمن ماه است

✔️ نرخ گواهی های جدید قطعا وابسته به جو بازار دلار خواهد بود. اگر بازار دلار داغ باشد می توان انتظار داشت همین 30 درصد برای گواهی های جدید تداوم داشته باشد. اگر بازار دلار آرام تر باشد، احتمال کاهش تا 26 درصد وجود دارد

✔️ در حال حاضر انتشار یا عدم انتشار گواهی های جدید نیز مشخص نیست. در صورت عدم انتظار گواهی های جدید، منابع آزاد شده احتمالا در همان بانک ها به شکل سپرده های یک ساله و بالاتر و با همین نرخ ها، خواهند ماند.

📱 @fardaname


#طلانامه
🗓 هفته منتهی به ۲۸ دی ۱۴۰۳

بالاخره آتش‌بس اتفاق افتاد. نسبت به ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و دردهای کشیده شده و خون‌های ریخته شده، خاورمیانه‌ای بسیار متفاوت را در ژانویه ۲۰۲۵ شاهد هستیم. همزمان ایران و روسیه معاهده همکاری امضا کردند و در سوی دیگر دنیا صدای پای ترامپ در کاخ سفید شنیده می‌شود. در این هفته داده‌های تورم کاهشی‌تر از پیش‌بینی‌ها و نرخ خرده فروشی ایالات متحده ضعیف‌تر گزارش شدند تا بازارها امید به کاهشی بیشتر از ۱ مرتبه نرخ بهره را در سال جدید میلادی پیش‌بینی کنند.

انس به بالاترین نرخ ماهانه‌اش رسید و با ۲۰ دلار کاهش در محدوده ۲۷۰۰ دلاری قرار گرفت. دلار هم کاهشی عمل کرد و ۸۰۵۳۰ تومان معاملات کم حجم روز جمعه را بست. کاهش نزدیک به ۱۳۰۰ تومانی دلار ناشی از تزریق یا چشم انداز مثبت به شایعات رد و بدل پیام‌های سیاسی‌ست؟ باید منتظر ماند و دید.

مثقال طلای ۱۷ عیار (مظنه) ۲۲.۶۱۶ میلیون تومانی شد و با کاهش حدود ۴۸۵ هزارتومانی مظنه، هر گرم طلای ۱۸ عیار ۵.۲۲۰ معامله شد. کاهش ۱۱۰ هزارتومانی هر گرم در هفته اخیر. پس از ماه‌ها، حباب طلا منفی شد و با ۲۰ هزار تومان حباب منفی در هر گرم مواجه هستیم.

سکه امامی ۵۶.۰۵۰ میلیون تومان و کاهش ۴۵۰ هزارتومانی در هر قطعه سکه را داشتیم. حباب سکه نیز در محدوده ۴.۶۳۰ قرار گرفت. گواهی سپرده پیوسته تمام سکه بورس کالا نیز روز پنجشنبه با نرخ ۵۵.۹۰۰ میلیون تومان به کار خود خاتمه داده است.

در مرکز مبادله نیز حراج هشتاد و دوم برگزار شد و در این حراج ۱۱۶ کیلوگرم شمش استاندارد با نرخ میانگین ۶.۹۹۷ میلیارد تومان معامله گردید. گواهی سپرده پیوسته شمش طلای بورس کالا نیز در روز پنجشنبه با نرخ ۶۹۴ هزار تومان به کار خود پایان داده است که معادل شمش ۶.۹۴۰ میلیارد تومانی است.



اگر مایل هستین که تیم گندم برای شما در بازار طلا سبدگردانی کند.
اطلاعات زیر را به ایدی @poshtibanifardaname ارسال کنید
1)نام و نام خانوادگی
2)شماره تماس
3)مبلغ سرمایه گذاری

📱 @fardaname




🔴 تحلیل صندوق‌های طلا: #ناب
شیفت به سمت سکه طلا

✔️سبد دارایی صندوق #ناب برطبق آخرین گزارش پورتفو در آذرماه، شامل ۸۲ درصد شمش و ۱۵.۷ درصد سکه طلاست.‌ 

✔️ بازده ۳ ماه گذشته #ناب ۲۴ درصد بوده و  میانگین وزنی بازده صندوق‌های طلا در همین مدت ۲۲ درصد بوده است.

✔️ صندوق #ناب ۳ درصد از ارزش کل صندوق‌های طلا را در اختیار دارد. ارزش دارایی‌های این صندوق امسال از ۴۹۸ میلیارد تومان به ۲،۹۱۱ میلیارد تومان رسیده که ۶۳ درصد از این رشد، ناشی از ورود سرمایه‌گذار جدید بوده است.

🔴 #ناب از ابتدای ۱۴۰۲ تاکنون، روند افزایش وزن شمش در سبد دارایی‌های خود را در پیش گرفته بود به نحوی که یکی از مهم‌ترین صندوق‌های شمش محور بازار محسوب می‌شد. اما در آذرماه و با کاهش شدید حباب سکه، حرکتی معکوس انجام داد و با خرید تعداد ۵،۰۱۲ سکه طلا،‌ این‌بار بر وزن سکه در سبد دارایی خود افزود و آن را از ۳.۸ درصد به ۱۲.۶ درصد رساند. تغییری که می‌تواند برای سرمایه‌گذاران در طلا جالب توجه باشد.


📱 @fardaname
#صندوق_طلا

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.