استقلال کِلاب 💙


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: Sport


کانال رسمی "استقلال کلاب"، متفاوت ترین پایگاه هواداران استقلال
*منبع پستهای ما خبرگزاریهای رسمی است*
ارسال سوژه، تبلیغات و ارتباط با ما: @estclub1324
سوال فقط درباره مباحث آماری: @esteghlalclub1324
(لطفا فقط برای کارهای ضروری پیام دهید)

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
Sport
Statistika
Postlar filtri


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
یادی کنیم از مصاحبه شنیدنی حجازی با تلویزیون هلند که سالها قبل انجام شد

امروز مراسم چهاردهمین سال درگذشت #اسطوره از ساعت ۱۰ صبح برمزار او در بهشت زهرا برگزار خواهد شد

#حجازی
🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324

819 0 12 3 47

خب بریم سراغ اسامی جدید 🚶

/فرهیختگان
🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324


قهرمان لیگ اروپا(تا پایان نیمه اول زمان برای تغییر نظرتون دارید)
So‘rovnoma
  •   منچستريونايتد
  •   تاتنهام
175 ta ovoz


دریافت ۷۰ میلیارد + ۳۵۰ هزار دلار از بانک شهر برای رضایتنامه و پیش قراردادها

باشگاه پرسپولیس مبالغی را برای پیش پرداخت و دریافت رضایت‌نامه این بازیکنان پرداخت کرده که تمام این مبالغ برای خرید بازیکنان جدید توسط بانک شهر تأمین شده است. در نامه‌ای که خبرنگار تسنیم به آن دست پیدا کرده، باشگاه پرسپولیس برای پرداخت مبلغ رضایت‌نامه، پیش پرداخت و حق کارگزاری چهار بازیکن داخلی و یک بازیکن خارجی جدید خود، مبلغ ۳۵۰ هزار دلار به علاوه ۷۰ میلیارد تومان (در مجموع حدود ۱۰۰ میلیارد تومان) را از بانک شهر درخواست کرده که تمام این مبالغ نیز توسط این بانک در اختیار مدیران باشگاه قرار گرفته تا قرارداد بازیکنان جدید این تیم بسته شود.

پرسپولیسی‌ها تا این لحظه این پول را صرف خرید پیام نیازمند، رضا شکاری، محمدامین کاظمیان، مجتبی فخریان و تیوی بیفوما کرده‌اند.

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324

2.4k 0 10 11 46

مشکل دروازه‌بانی استقلال هم حل شد 😰😭

#موقت
🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324

2.5k 0 12 41 76

حتی فجر سپاسی هم بازیکن گرفت
کی؟
گیتاریست

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324


نامه رسمی بانک شهر به کنسرسیوم بانکی برای اجرای تصمیمش برای ترک مدیریت باشگاه پرسپولیس

مدیریت بانک شهر تصمیم گرفته است تا از مدیریت باشگاه پرسپولیس خروج کند. در همین راستا امروز نامه ای به شرح زیر به کنسرسیوم بانکی ارسال کرده است و خواهان این شده برای تصمیم گیری نهایی سوم خرداد جلسه ای برگزار شود.

پ.ن: با این وضعیت و اختلافات داخلیشون، بازار رو جارو کردن! اون وقت ما .. !

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324

2.6k 0 18 22 73

Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
ریکاردو ساپینتو پیشکسوت اسپورتینگ و تونی اولیویرا پیشکسوت بنفیکا که سابقه حضور بر روی نیمکت‌های #استقلال و‌ تراکتور را دارند، طرفداران دو تیم را قبل از فینال جام حذفی پرتغال به آرامش و دوستی دعوت کردند.

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324


چرا باید تاجرنیا بشینه پاسخ هزار نفرو بده؟!
شما تیمت رو بساز، تیم خوب خودش پاسخ میلیونها هوادار رو میده آقای رئیس هیات مدیره !

#تاجرتوییت #توییت_نیا
🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
درویش ۱ ماه قبل:
نیازمند؟ همونی که سپاهانه؟ نه، اصلا اطلاعی ندارم!

درویش امروز:
از ۳ ماه قبل با نیازمند درحال مذاکره بودیم!

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324

3k 0 23 12 82

قربانی:
استقلال و یکی دو تیم دیگر در ایران از طریق مدیر برنامه‌هایم تماس گرفته‌اند ولی هیچ‌وقت مستقیماً با خودم صحبت نکرده‌اند. بااین‌حال همه چیز بستگی به پایان فصل دارد. هنوز با الوحده قرارداد دارم و اگر تیمی بخواهد من را جذب کند، باید رضایت باشگاه را جلب کند. باز هم تأکید می‌کنم که باید ببینیم در پایان فصل با الوحده چه اتفاقی می‌افتد و چه نتایجی را می‌گیریم و اینکه در پایان فصل به لیگ نخبگان صعود می‌کنیم یا لیگ قهرمانان 2. به هر صورت اتفاقاتی که در ادامه خواهد افتاد سرنوشتم برای ماندن یا رفتن از الوحده را روشن خواهد کرد./ فرهیختگان

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
درگیری گل گهر و ملوان روی این صحنه:
فرعباسی کارت گرفت؟


در این صحنه گلر ملوان فکر میکنه پنالتی‌های بازی با سپاهان تموم شده و شروع به شادی میکنه و لباسش رو درمیاره. طبیعتا باید کارت بگیره. یک کارت زرد تا آخرین لحظه بازی در دست داور بود و مشخص نشد داور اون را به فرعباسی نشان داده یا نه. کارت زردی که اگر می‌گرفت، از بازی نیمه‌نهایی محروم می‌شد.

حالا گل‌گهر گفته او محرومه و نباید بازی کنه! این درحالی است ‌که داور کارت رو ثبت نکرده و موضوع خیلی حساس شده.

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324


جلالی در تمرین امروز شرکت خواهد کرد و خبرهای مربوط به اینکه او اجازه تمرین نداشته، صحت ندارد

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324


گویا در تمرین دیروز و بعد از مورد انضباطی اندونگ، بین او و مجتبی جباری درگیری به وجود می‌آید و جلالی که از همه به صحنه نزدیکتر بوده، برای اینکه کار به جاهای باریکتر کشیده نشود، وارد ماجرا می‌شود تا طرفین را از هم جدا کند منتها او هم توسط جباری جریمه شده و به مانند اندونگ، تا اطلاع ثانوی حق حضور در تمرین تیمش را ندارد.

باید دید باشگاه استقلال چه واکنشی به اتفاقاتی که در تمرین دیروز این تیم رخ داده، نشان خواهد داد./ فوتبالی

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324

2.8k 0 11 33 82

ایرنا: جباری در تمرین استقلال نام اندونگ را در فهرست تیم دوم قرار داد و در جریان تمرین نیز به عملکرد اندونگ معترض بود. این مسائل با واکنش این بازیکن همراه شد و نارضایتی شدید او را به‌دنبال داشت. جباری نیز تصمیم گرفت اندونگ را در اختیار باشگاه قرار دهد. حالا تا زمان برگزاری جلسه انضباطی اندونگ حق تمرین ندارد.


آنا: روز گذشته در جریان تمرین روز گذشته استقلال اندونگ بازیکن گابنی از موضوعی ناراحت می شود و رفتار خوبی از خود نشان نمی دهد و ضمن داد و بیداد موقع بیرون آمدن از زمین بطری آب هم پرتاب می کند که این رفتارها باعث ناراحتی مجتبی جباری می شود و به وی اعلام می کند تمرین را ترک کند و به باشگاه هم نامه می زند که این بازیکن در اختیار کمیته انضباطی قرار گیرد. باشگاه هم به اندونگ نامه زده که باید در کمیته انضباطی حاضر شود و در مورد این رفتارش توضیح دهد.

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324


بلیت فروشی بازی با نفت:
اینجا را کلیک کنید

پای جام در میونه پس باید رفت. قیمتها هم‌ کاهش یافته.

بریم برای پر کردن صندلیهای موجود. اعتراضی هم دارید حین بازی نه، فقط بعد از بازی .

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324


بازیکن گرون شد؟ تعلل شماست
بازیکن تمدید نکرد؟ تعلل شماست
هوادار دخالت میکنه میگه این رو بگیر ، این رو نگیر؟ تعلل شماست
سرمربی نداریم؟ تعلل شماست
هر مشکلی که وجود داره مقصرش خودتونید

هوادار همه‌جای دنیا مطالبه های مختلفی میکنه، حرفهایی میزنه و.. اما مدیریت قوی مدیریتی است که حرفهای درست رو بشنوه اما صفر تا صد تصمیم رو خودش بگیره. گاهی پیش میاد که اکثریت اشتباه میکنند و مدیریت با یک‌تصمیم مهم یک سال بعد به همه نشون میده حق با او بوده. ولی وقتی مدیریت با نظر دوست و آشنا درحال انتخاب بازیکنه و حتی جرات اعلام اسامی کمیته به اصطلاح فنی خودش رو نداره، این یعنی اتفاقا شما نشستید ببینید هوادار چی میگه میرید دنبال همونا، بعد نمی تونید بخرید و آخرش مثل بچه کوچولوها گریه می‌کنید میگید این نذاشت، اون نذاشت !!

🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324

2.7k 0 7 14 125

🔷دیدیه اندونگ از استقلال کنار گذاشته شد

🔹در آستانه بازی نیمه نهایی جام حذفی با تصمیم مجتبی جباری سرمربی استقلال، دیدیه اندونگ از این تیم کنار گذاشته شد. گفته می‌شود در حاشیه تمرین دیروز استقلال به اندونگ گفته شد فعلاً از حضور در تمرینات خودداری کند تا کمیته انضباطی باشگاه در خصوص او تصمیم بگیرد./خبرورزشی

#R13
🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324

2.8k 0 22 6 181

دلیل تغییر ساعت استقلال - صنعت نفت مشخص شد

مطابق پیگیری‌ها، مشخص شد دلیل تغییر ساعت این بازی، درخواست باشگاه استقلال به سازمان لیگ بوده است.

باشگاه استقلال با توجه به گرمای هوا و برگزاری بازی در اول هفته به منظور استقبال بیشتر هوادارانش این درخواست را به سازمان لیگ ارائه کرده بود./ایسنا

#R13
🔗 instagram.com/fcesteghlalclub.ir
🆔 @Esteghlalclub_1324


كانال رسمى باشگاه استقلال dan repost
نظری جویباری: هرگز به استقلال خیانت نکردم و نخواهم کرد/ به زودی اخبار خوشی را در ارتباط با نقل و انتقالات خواهید شنید

علی نظری جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال، در گفت‌وگو با رسانه رسمی این باشگاه در خصوص وضعیت این تیم صحبت کرد.

مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به بازی حساس استقلال در مرحله نیمه نهایی جام حذفی گفت: تغییر زمان بازی با نفت آبادان یک ظلم مضاعف در حق هواداران استقلال بود. در حالی که هیچ منعی برای برگزاری بازی در روز دوم خرداد وجود نداشت، با این حال مجموعه مدیریتی استقلال با وجود ارسال اعتراض رسمی به سازمان لیگ نسبت به تغییر زمان برگزاری مسابقه، موفق به برگزاری بازی در روز دوم خرداد نشدیم و ناچاریم در روز سوم خرداد با نفت بازی کنیم. در شرایطی که به خوبی می‌دانیم بسیاری از هواداران استقلال به دلیل ترافیک و حضور در محل کار خود امکان حضور در ورزشگاه را ندارند اما برای رفاه حال هواداران محترم باشگاه هزینه خرید بلیت را تا بیش از پنجاه درصد کاهش دادیم تا هواداران در ورزشگاه حضور پیدا کنند و با حمایت از تیم در ورزشگاه خانگی زمینه صعود استقلال را فراهم آورند تا غلبه بر تیم نفت آبادان شاهد حضور در فینال رقابت‌های حذفی باشیم.

وی در ادامه توضیح داد: شاگردان مجتبی جباری با همدلی و اتحاد هم قسم شدند تا با موفقیت در این مسابقه، خاطره‌ای شیرین را برای هواداران در ورزشگاه آزادی رقم زنند. قطعا هواداران نیز با حضور در ورزشگاه آزادی تا دقیقه ۹۰ از تیم حمایت خواهند کرد تا در کنار هم شاهد حضور در فینال رقابت‌های حذفی باشیم.

علی نظری جویباری با اشاره به دغدغه هواداران به منظور تقویت تیم در فصل نقل و انتقالات برای حضور موفق در لیگ آتی گفت: به هواداران اطمینان می‌دهم همانطور که وعده دادیم بهترین‌ها را بر اساس منطق و استانداردهای فنی جذب می‌کنيم تا بتوانیم عملکرد مطلوبی در نقل و انتقالات داشته باشیم اما هرگز در این مسیر اسیر توطئه‌ها و فضاسازی جریان دلالی قرار نخواهیم گرفت. من به عنوان یک استقلالی هرگز به استقلال خیانت نکردم و نخواهم کرد، قرار نیست برای حفظ صندلی مدیریتی‌ام در استقلال زیر بار هر شرط و شروطی بروم. این روزها برخی افراد با ریخت و پاش‌های نجومی به دنبال برهم زدن نرخ بازار نقل و انتقالات هستند اما ما نه درگیر این مسائل می‌شویم نه تن به خواسته جریان‌های دلالی می‌دهیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه توضیح داد: ما با یک بازیکن برای حضور در استقلال وارد مذاکره شدیم، برای حضور وی در استقلال پیشنهاد پرداخت سقف قرارداد باشگاه را به وی ارائه کردیم که مورد موافقت این بازیکن قرار گرفت اما باشگاه قبلی او با پرداخت حدود ۴۰ میلیارد تومان بیشتر از رقم پیشنهادی ما با او تمدید کرد. یعنی مبلغی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان، اتفاقات این چنینی اصلا منطقی نیست!

وی در ادامه گفت: شنیده‌ام باشگاهی با بازیکن تازه وارد خود ۱۴۰ میلیارد تومان قرارداد بسته است، بازیکنی دیگر با ۱۲۰ میلیارد تومان قرارداد بسته است، باشگاهی به بازیکن فعلی استقلال مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان پیشنهاد داده است. این عدد و رقم‌ها چگونه در فوتبال ما باب شده است؟ ما در باشگاه استقلال مخالف اجرای قانون سقف بودجه بودیم اما اگر قرار است با این عدد و رقم‌ها نرخ فوتبال بالا برود از فدراسیون می‌خواهیم سهمیه بازیکن خارجی را آزاد کند تا ما به جای پرداخت این رقم‌های عجیب بازیکن با کیفیت خارجی استخدام کنیم.

وی در ادامه توضیح داد: قرار نیست در این مقطع که مدیریت استقلال را برعهده گرفتم با عملکردم باشگاه را زیر بار بدهی سنگین ببرم که مدیر بعدی با آوار سنگین بدهی‌ها روبه‌رو شود. در این مسیر با عقلانیت رفتار خواهیم کرد، به هواداران استقلال اطمینان می‌دهم که در آرامش بهترین اتفاقات را برای آنها رقم خواهیم زد. تا به امروز برای حفظ تمرکز تیم تلاش کردیم رفتاری مرتکب نشویم که به تیم استرس و حاشیه وارد کنیم اما بیکار هم نبودیم و مذاکرات خوبی را با برخی بازیکنان انجام دادیم که به زودی اخبار خوشی را در ارتباط با نقل و انتقالات خواهید شنید.

علی نظری جویباری خطاب به مدیران فدراسیون فوتبال و دستگاه‌های نظارتی گفت: قطعا دوستان در فدراسیون فوتبال بهتر از ما در جریان عدد و ارقامی هستند که این روزها بین باشگاه‌ها، بازیکنان و مدیر برنامه‌ها رد و بدل می‌شوند هستند، بالارفتن غیر استاندارد نرخ فوتبال ایران به سود فوتبال نیست به همین دلیل آن‌ها باید برای کنترل وضعیت موجود وارد عمل شوند، این مسیر فوتبال را به سمت نابودی و ورشکستگی محض سوق می‌دهد و به نفع هیج کسی نیست. فوتبال تنها دلخوشی هواداران است با این ریخت و پاش‌ها زمینه نابودی فوتبال به شدت فراهم می‌شود.

@EsteghlalFcTelegram

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.