@drbehrouzmeghdadi2


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


مطالب و پاسخ به پرسش های رایج در خصوص بیماری های نوزادان و کودکان

http://bit.ly/مشاوره_تلفنی_با_دکتر_بهروز_مقدادی

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


از بازیهای تعاملی با دیگران لذت میبرد
در حالی که شما مطالعه میکنید، به صفحات کتاب نگاه میکند
برای ایجاد صدا اشیا را به کف زمین یا روی میز میکوبد

در چه صورت باید کودک نه ماهه را به پزشک نشان دهم؟
هر کودکی سرعت رشد خاص خود را دارد اما اگر متوجه شدید کودک یکی از مشکلات زیر را دارد، به پزشک مراجعه کنید:
هنگامی که اتاق را ترک میکنید هیچ واکنشی نشان نمیدهد
نمیتواند به سمت خوابیده به روی شکم، بغلتد
واکنش های ناخوداگاه نوزادی را ترک نکرده است
اگر کودک مهارتهایی را که داشته است از دست داده یا ضعف در یک طرف بدن نشان میدهد حتما او را نزد پزشک ببرید.
 هر چیزی که شما را نگران کرده یا هر سوالی در مورد کودک دارید، بهتر است از پزشک بپرسید.
برچسب ها
نه-ماهگی-نوزاد

دوستدار شما دکتر بهروز مقدادی
منبع : سایت دکتر بهروز مقدادی


نه ماهگی: شرایط رشد کودک در ماه نهم زندگی چگونه است؟
 اکنون سرعت رشد کودک شما رو به کندتر شدن میرود. هنوز باید مرتبا قد، وزن و دور سر کودک اندازه گیری شود و روی جدول رشد علامت گذاری شود تا الگوی رشد او تحت نظر باشد. رشد کودک با رشد ماههای قبل او مقایسه میشود نه کودکان دیگر. تا زمانی که رشد ثابت و پایدار داشته باشد، دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.
دلایل کم شدن وزن گیری یا افزایش قد کودک چیست؟
ممکن است یکی از دلایل زیر باعث شده باشد کودک موقتا مطابق انتظار افزایش قد یا وزن نداشته باشد:
1- به تازگی مریض بوده است. اگر کودک چند روز غذا نخورد، به خصوص اگر اسهال یا استفراغ داشته باشد، دچار کاهش وزن میشود. این کاهش وزن جای نگرانی ندارد و مدتی پس از بهبودی، دوباره کودک رشد کرده و این کمبود را جبران میکند.
2- کودک به تازگی راه افتاده است. اگر کودک به تازگی شروع به سینه خیز رفتن، چهار دست و پا رفتن یا هر نوع حرکت دیگری کرده باشد کالری بیشتری می سوزاند بنابراین در ابتدا ممکن است وزن گیری او کم شود. این کاملا طبیعی است و به زودی جبران میشود.
3- کودک کنجکاو است و موقع غذا خوردن حواسش پرت میشود. دنیا جای شگفت انگیزی برای کودک است و مدام در حال یادگیری و کشف چیزهای جدید می باشد. باید مراقب باشید هنگام غذا خوردن چیزی حواس کودک را پرت نکند تا بتواند به اندازه کافی بخورد.
4- شکل و شمایل غذا تغییر کرده است. کودک هر چه بزرگتر میشود توجه بیشتری به شکل و بافت غذا میکند. از زمانی که شروع میکنید به دادن غذاهای جامد، ممکن است کودک به برخی غذاها دیگر علاقه نشان ندهد. اگر میبینید کودکتان به پوره علاقمند نیست، غذاهای انگشتی به او بدهید که بتواند با دست بخورد و لذت ببرد.
اگر به نظر میرسد کودک اضافه وزن دارد، چه باید بکنم؟
در نوزادی و نونهالی احتمال اضافه وزن کم است اما اگر فکر میکنید کودک شما ممکن است دچار اضافه وزن باشد، حتما او را نزد پزشک ببرید و خودسرانه برای کاهش وزن او اقدام نکنید. در این سن نباید به کودک گرسنگی بدهید. معمولا راهکار پزشک برای حل مشکل اضافه وزن در این سنین، افزایش مصرف میوه و سبزیجات و غلات غنی شده است. دقت داشته باشید در سال اول زندگی همچنان شیر باید منبع غذایی اصلی کودک باشد. همچنین افزایش تحرک یک شیوه مهم برای حفظ سلامت کودکان است. محیطی امن و ایمن در خانه ایجاد کنید تا کودک بتواند آزادانه جنب و جوش کند و فعالیت بدنی داشته باشد. تا جایی که میتوانید مدت زمان نشستن کودک را کاهش دهید.
باز هم اگر هر نگرانی یا سوالی دارید، تردید نکنید و از پزشک بپرسید.
کودک نه ماهه چه مهارت ها و توانایی هایی باید داشته باشد؟
 کودک نه ماهه درک جدیدی از دنیای خود دارد. در این سن کودک یاد میگیرد اگر لحظاتی مادر یا پدر را نمی بیند به این معنی نیست که آنها دیگر وجود ندارند بلکه این وضعیت گذراست. اکنون کودک حس دلتنگی در مواقعی که شما نیستید را تجربه میکند. ممکن است در ابتدا دچار اضطراب جدایی شود. اگر چه ممکن است این به نظر بد برسد به خصوص که با گریه و آشفتگی کودک همراه است، اما در واقع چیز خوبی است و نشان میدهد کودک مهارت فک کردن را یاد میگیرد. پس از برگشت، کودک را در آغوش بگیرید و به او دلگرمی بدهید تا دوباره احساس امنیت کند.
توجه داشته باشید کودکان با هم تفاوت دارند و برخی دیرتر و برخی دیگر زودتر به مهارت ها و توانایی های متناسب با سن خود دست می یابند. کودکانی که زودرس متولد شده اند دیرتر از دیگران به نقاط عطف رشد میرسند. در مورد پیشرفت کودک هر سوالی دارید از پزشک میتوانید بپرسید.

مهارت های زبانی و برقراری ارتباط کودک نه ماهه چگونه باید باشد؟
پس از سیر شدن، با بستن دهان یا حرکت سر "نه" میگوید
کلمه نه را درک میکند
ماما و بابا میگوید اما نه فقط به والدین خود
میتواند دست خود را به نشانه بای بای تکان بدهد و بگوید "بابای"
شروع به اشاره کردن به اشیا میکند
مهارت های عاطفی و اجتماعی کودک نه ماهه چگونه است؟
ممکن است از غریبه ها بترسد
هنگامی که پرستار یا مادر بیرون میرود، دلتنگی میکند
به دنبال قوت قلب و آسودگی خاطر از پرستار یا والدین خود میرود (مثلا شروع میکند به چهار دست و پا رفتن برای این که مطمئن شود مادر یا پدر در خانه هستند)
برای احساس امنیت و آرامش به اشیا یا اسباب بازی هایش (مثلا عروسک مورد علاقه) میچسبد
کودک نه ماهه چه مهارتهای یادگیری و فکری دارد؟
وجود اشیاء را درک میکند و میفهمد اشیا یا اشخاص در این لحظه در جای خود قرار دارند حتی اگر نتواند آنها را ببیند (مثلا وقتی شما عروسکی را زیر پتو پنهان میکنید، متوجه وجود آن در زیر پتو میشود و به دنبال آن میگردد




رشد کودک در ماه هفتم زندگی چگونه است؟
کودکان در هفت ماهگی اندازه شان بزرگتر میشود، مهارت های فیزیکی یاد میگیرند و توانایی تعامل با دنیای پیرامون خود را پیدا میکنند اما بیشتر چیزهایی که تا به اینجا یاد گرفته اند، چیزهایی است که قرار است در خوردن غذاهای جامد به کارشان بیاید. هنوز شیر خشک یا شیر مادر غذای اصلی کودک هفت ماهه است اما طعم ها و بافت های جدید غذا را نیز به تدریج میشناسد.
کودک در ماه هفتم زندگی چقدر رشد میکند؟
کودک در ماه هفتم 450 تا 560 گرم وزن اضافه میکند و یک تا دو سانتیمتر به قدش افزوده میشود. اگر از زمان تولد تا کنون مرتب اندازه گیری های قد و وزن و دور سر کودک را انجام داده باشید، پزشک این اندازه ها را روی جدول رشد علامت زده و الگوی رشد کودک را مشخص میکند. تا زمانی که الگوی رشد کودک ثابت باشد مشکلی در رشد او وجود ندارد.
توجه داشته باشید کودکان اندازه و شکل بدن متفاوتی دارند و صرفا با مقایسه دو کودک با هم، نمیتوانید نتیجه بگیرید رشد کودک خوب است یا بد.

رشد و وزن کودک به چه چیزهایی بستگی دارد؟
1- ژنهایی که از شما به او منتقل شده است
2- مقدار و کیفیت غذایی که میخورد
3- وضعیت سلامتی
4- مقدار ترشح هورمونهایی که بر رشد تاثیر میگذارند
برای اطمینان از رشد مناسب کودک، چه چیزهایی را باید در نظر داشته باشم؟
اگر نگران رشد کودک هستید و میخواهید به پزشک مراجعه کنید، ابتدا پاسخ سوالات زیر را در نظر داشته باشید و بنویسید تا پزشک بتواند تشخیص و تصمیم درستی اتخاذ کند:
- چند بار در روز کودک غذا میخورد؟
- در هر وعده، چه مقدار میخورد؟
- اگر کودک را از شیر خود تغذیه میکنید، در هر مرتبه چه مدت سینه را میمکد؟
- چه چیزهای دیگری علاوه بر غذای اصلی، به کودک میدهید؟
- کودک اغلب چند بار در روز یا هفته، دفع مدفوع دارد؟ شکل و شمایل آن چگونه است؟
- کودک چند مرتبه در روز ادرار میکند؟
همچنین وضعیت سلامتی کودک از شما پرسیده میشود. اگر سابقه خانوادگی بیماری خاصی دارید به اطلاع پزشک برسانید. یادتان باشد کودکان زودرس، کوچکتر از کودکان کامل هستند و این هیچ اشکالی ندارد بلکه مهم ثابت بودن سرعت رشد است.

اگر کودک به سرعت وزن میگیرد، باید نگران باشم؟
معدودی از کودکان شیرخواره و نوپا دچار اضافه وزن و چاقی میشوند. اگر در این زمینه نگرانی دارید حتما پیش از هر اقدامی با پزشک صحبت کنید. هرگز سعی نکنید با کم کردن غذای او به کاهش وزنش کمک کنید. کودک برای رشد سالم به انواع مواد مغذی نیاز دارد. بر اساس وضعیت او پزشک توصیه های لازم را به شما خواهد داشت. همچنین دقت کنید ببینید آیا کودک تحرک لازم رادارد؟ کودکان در این سن باید جنب و جوش زیادی داشته باشند. فضا را برای کودک امن و ایمن کنید تا بتواند آزادانه فعالیت کند. مدت زمان نشستن در صندلی، روروئک یا تخت را محدود کنید و بگذارید تحرک داشته باشد. 


دوستدار شما دکتر بهروز مقدادی

منبع : سایت دکتر بهروز مقدادی




در چه صورت باید کودک را به پزشک نشان دهم؟
هر کودکی سرعت رشد متفاوتی دارد اما هر چیزی که شما را نگران کرده است باید به پزشک بگویید. در موارد زیر موضوع را با پزشک در میان بگذارید:
علاقه کمی به دیگران نشان میدهد و به ندرت لبخند میزند یا صدا در می آورد
ارتباط چشمی کمی برقرار میکند
شی را از یک دست به دست دیگر نمیدهد
با کمک پشتیبان هم نمیتواند بنشیند
در خوردن پوره با قاشق مشکل دارد (مثلا غذا را از دهان بیرون میریزد)
برخی مهارتهای خود را از دست داده است یا در یک طرف بدن ضعف نشان میدهد


دوستدار شما دکتر بهروز مقدادی
منبع : سایت دکتر بهروز مقدادی


رشد کودک در ماه ششم زندگی چگونه است؟
کودکان در شش ماهگی مهارت های جدید زیادی یاد میگیرند که به آنها کمک میکند خوردن غذاهای جامد را شروع کنند. در واقع در ماه ششم زندگی کودک، زمانی میرسد که کودک برای اولین بار طعمی به جز شیر خشک یا شیر مادر را امتحان میکند. اگر چه هنوز غذای اصلی او شیر است اما امتحان کردن و آشنا شدن با طعم ها و بافت های جدید شروع میشود.
کودک در ماه ششم زندگی چقدر رشد میکند؟
وزن کودک تا این ماه دیگر احتمالا به اندازه دو برابر وزن تولد رسیده است. کودکان در این سن 450 تا 560 گرم وزن میگیرند و یک تا دو سانتیمتر قدشان بلندتر میشود.
در چه صورت باید نگران وضعیت سلامتی کودک باشم؟
کودک از زمان تولد باید تحت نظر باشد و قد و وزن و اندازه دور سر او مرتبا اندازه گیری شود. تا زمانی که سرعت رشد و الگوی رشد او در جدول رشد بدون تغییر باشد، جای نگرانی نیست. توجه داشته باشید هر کودکی اندازه و شکل بدنش متفاوت است و نباید فکر کنید کودکتان باید به اندازه کودکان دوروبرتان بزرگ شود. هر نگرانی که دارید با پزشک مطرح کنید و سعی نکنید تغییری در وضعیت کودک ایجاد کنید.
رشد کودک به چه عواملی بستگی دارد؟
ژنهایی که از والدین به ارث میبرد
کیفیت و کمیت غذا
وضعیت سلامتی
عملکرد هورمونهایی که بر رشد تاثیر میگذارند
توجه داشته باشید کودکانی که زودتر از موعد به دنیا آمده اند، کوچکتر از بقیه کودکان هستند و تا زمانی که سرعت رشدشان مناسب باشد کوچکتر بودن آنها هیچ جای نگرانی ندارد.
آیا باید کالری کودکان چاق را کاهش دهم؟
اگر فکر میکنید کودکتان اضافه وزن دارد او را نزد پزشک ببرید. هرگز نباید خودتان غذای کودک را کم کنید تا وزن او کاهش یابد. کودکان به مواد مغذی زیادی نیاز دارند و در سال اول زندگی غذای اصلی آنها باید شیر باشد.
از چه زمانی دادن غذای جامد را شروع کنم؟
از شش ماهگی میتوانید دادن غذای جامد را شروع کنید. برای شروع از غذای تکه غله ای مانند برنج استفاده کنید و سپس غذاهای دیگر مانند پوره میوه ها و سبزیجات یا گوشت را اضافه کنید. گوشت باید پس از شش ماهگی و پس از این که کودک با میوه ها و سبزیجات آشنا شد، داده شود.
کودک شش ماهه چه توانایی ها و مهارتهایی باید داشته باشد؟
 شش ماهگی نقطه عطف جالبی در رشد کودک است و در این ماه کودک گام بزرگی برمیدارد چون اکنون سمت چپ مغز با سمت راست ارتباط برقرار میکند. کودک میتواند شروع به عقب و جلو تاب خوردن میکند تا با حرکت دادن هماهنگ دست و پا، آماده سینه خیز رفتن شود یا بتواند اسباب بازی را از یک دست به دست دیگر بسپارد. رسیدن به نقاط عطف ویژگی های مهمی هستند که بر اساس آنها پزشک تشخیص میدهد کودک طبق انتظار، رشد میکند یا نه. توجه داشته باشید که طبیعی است برخی کودکان کمی زودتر و برخی دیگر دیرتر به برخی مهارتها دست یابند. کودکان زودرس معمولا دیرتر به نقاط عطف رشد میرسند.

 مهارت های زبانی و برقراری ارتباط در کودکان شش ماهه چیست؟
 با بیرون آوردن زبان خود صدا در می آورد و شروع به در آوردن صداهایی مانند "دا"، "با"، "گا"، "ما" میکند
 شروع به نجوا کردن میکند ("بابابابا")
 کم کم اسم خودش را تشخیص میدهد
 برخی کلمات مانند حمام را میفهمد
 از صدایش بریا جلب توجه و ابراز احساسات استفاده میکند
رشد بدنی و حرکتی کودکان شش ماهه چگونه است؟
شروع به سینه خیز رفتن و احتمالا تاب خوردن به عقب و جلو (بر روی زانو) میکند
با داشتن یک پشتیبان، میتواند بنشیند
با کمک میتواند بایستد و با کمک دیگران از حالت ایستاده میتواند بالا و پایین بپرد
میتواند اشیاء را از یک دست به دست دیگر بدهد
 واکنش های غیر ارادی نوزادی (مانند گرفتن انگشت دیگران) از بین میروند
میتواند اشیائی را که مد نظرش است با انگشتها بگیرد و بردارد
به هر دو طرف میتواند غلت بزند (از پشت به رو و از رو به پشت)
رشد عاطفی و اجتماعی کودکان شش ماهه چگونه است؟
چهره های آشنا را میشناسد و به آنها با لبخند واکنش نشان میدهد
با صداهای بلند یکه میخورد و ممکن است از ترس گریه کند
از نظر اجتماعی فعال است و برای جلب توجه شما لبخند میزند و هنگامی که با او ارتباط برقرار میکنید واکنش نشان میدهد
خوشحالی، لذت، ناراحتی و خشم خود را بیان میکند
مهارتهای یادگیری و فکری کودکان شش ماهه چگونه است؟
همه چیز را در دهان میگذارد تا محیط خود را بهتر بشناسد
به هر چیزی که در میدان دیدش است میخواهد دست یابد
به سمتی که میخواهد برود حرکت میکند مثلا وقتی میبیند شما به اتاقی دیگر میروید، بازوهای خود را بالا میبرد و به سمت شما خم میشود
پس از این که شیئی از دستش افتاد، به کف زمین نگاه میکند و به شما نشان میدهد اسباب بازی کجا افتاده است




Nikikid | نیکی‌کید dan repost
نحوه ارسال پیام و ثبت سفارش
✅مطالعه بفرمایید✅


ارسال پیام از طریق تلگرام
👇🏻👇🏻👇🏻
@nikikid_order


Nikikid | نیکی‌کید dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🐟 شربت امگا ۳ نوردیک 🐟

جزو شربت هایی هست که اصلا طعم و بوی ماهی نداره

با طعم پرتقال‌🍊

امگا ۳ مکملی عالی برای رشد مغز و تقویت حافظه است 🧠

@nikikid
@nikikid_order


Nikikid | نیکی‌کید dan repost
شربت نوتریژن قد موجود ✅😍


Nikikid | نیکی‌کید dan repost
کیا منتظر مومتازون بودن؟ شارژ شده ❤️

@nikikid_order


Maryam_akbari psychologist dan repost
تحقیقات نشان داده است دیدن تلویزیون در حین غذا خوردن معمولا برای خانواده مناسب نیست .یکی از عللی که خانواده ها تلویزیون را روشن نگه می دارند این است که از درگیری بیشتر پرهیز کنند .
واضح ترین علت این است که تلویزیون ارتباط بین اعضای خانواده را مختل می کند.
قویا توصیه می کنیم که اعضای خانواده هنگام غذا خوردن به یکدیگر توجه داشته باشند و توسط هر نوعی از رسانه های صونی و تصویری از یکدیگر غافل نشوند و با اشتراک گذاشتن اتفاقات روزمره با یکدیگر وقت خود را بگذارنند .


Maryam_akbari psychologist dan repost
وقتی والدین کیلومترها طی می کنند تا یک وقت یک بیک را با فرزندانشان بگذارنند یک پیام واضح و شفاف به آنها می دهند شما در حال حاضر برای من از هر چیزی دیگری مهم تر هستید شما ارزشمندید زیرا وقت من را پربارتر می کنیددر شرایطی که والدین بیش از حد مشغول کار و درگیری های روزمره خود هستند
وقتی که والدی برای فرزندش وقت اختصاصی میگذارد این کار باعث ایجاد یک رابطه فوق‌العاده بین والد و فرزند خواهد شد‌. زمان فرد به فردی که مرتب اجرا شود مزایای دیگری نیز دارد. پادزهر برای بچه ای است که با خواهر یا برادرش رقابت می کند.
وقت اختصاصی برای کودک در کودکانی که طبیعت حساس دارند کمک کننده است ودر مواقعی که کودکی در خانه به هر علتی نیاز به توجه ویژه دارد نیز مفید واقع می شود.




Nikikid | نیکی‌کید dan repost
معجون رویال ژل زهره آنا

◇ حاوی عسل گل، گرده، ژل رویال، پروپولیس، ملاس خرنوب، بره موم، آغوز، کلسیم گلوکونات، روی گلوکونات، ویتامین C

◇ معجون عالی برای تقویت سیستم ایمنی
◇ کمک به افزایش اشتها
◇ کمک به تقویت عمومی بدن و از بردن ضعف جسمانی
◇ کمک به رشد استخوان‌ها
◇ کمک به افزایش تمرکز
◇ با طعم کاکائو
◇ محصول ترکیه

میتونید به همراه صبحانه با عسل و کره بادام زمینی و ... میل کنید


@drbehrouzmeghdadi2 dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
ماساژ براي بهبود کولیک نوزادان

@taakrehabilitation
@TebeAtfal


@drbehrouzmeghdadi2 dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
چطور سرفه کودک را تسکین دهیم؟

💟
 @kudakk


تکرار شونده های کانال خودم dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
✅ #کلیپ

🔆 #ماساژ فک و صورت برای کاهش درد دندان درآوردن در کودکان

♥️برای مادرها ارسال کنید👌

@Manvamamanaam

https://telegram.me/joinchat/AAAAAEbRm1RNsuWfSBKWrA

♥️ من و مامانم ♥️


تغذیه از بدو تولد dan repost
🔰‌آموزش از #پوشک_گرفتن  کودک

🔅ابتدا بهتر است طی یک ارزیابی یک هفته ای وضعیت فرزندتان و زمان تقریبی نیاز به دفع ادرار را به دست بیاورید 💦 و توضیحی اجمالی درباره ادرار و مدفوع و لزوم دفع آن در محلی به نام توالت را به کودکتان آموزش دهید و به او بگوئید در صورت بیان کلامی دستشویی داشتن قبل از دفع و رفتن به توالت او را با یک جایزه مادی مثل بستنی لواشک بهداشتی و ... یا دادن امتیاز و گرفتن یک اسباب بازی مورد علاقه اش مثلاً با هر ده امتیاز تشویق می کنید.
🔅(در ابتدا بهتر است جوایز مادی و بدون فاصله باشد و کم کم از روش اقتصاد ژتونی(امتیاز دهی) استفاده کنید.

🔅البته اگر نگفت و خود را کثیف کرد او را تنبیه نکنید (شاید کودک برای چند روز اختیار مدفوع و ادرارش را به دست بیاورد اما بعد از آن دوباره نتواند خود را کنترل کند. در این صورت او را سرزنش نکنید و فقط مرتب توالت‌رفتن را به او یادآور شوید) و لباس های راحتی و البته کهنه او را استفاده کنید که اگر کثیف شد خیلی ناراحت و عصبانی نشوید.
🔅محیط توالت را برای فرزندتان با وسایل رنگی دلچسب کنید و از لگن مناسب تکیه دار استفاده کنید که بهتر است به انتخاب خود فرزندتان خریداری شود.
اگر از کودکتان خواستید روی صندلی توالت بنشیند، اما ده دقیقه گذشت و او کاری نکرد، مجبورش نکنید تا همچنان روی صندلی بماند. صندلی توالت او را جمع کنید و ساعتی بعد دوباره از او بخواهید این کار را انجام دهد.
🔅مایعات کودک را کم نکنید اتفاقاً بهتر است کودکتان به صورت طبیعی و شرایط روزمره با آموزش کنترل ادرار مواجهه شود و البته ممکن است با کم شدن مایعات دچار یبوست شده و شرایط آموزش را برای شما سخت تر و برای ایشان بغرنج تر کند و نسبت به توالت رفتن و لگن پلاستیکی بیزار کند
🔅مدام از او نپرسید که در چه حالی است آیا جیش دارد نکنه خودت را خیس کنی باید بگویی دستشویی داری و ... بلکه فقط به او دوستانه بگویید که بزرگ شده و می خواهید برایش یک توالت پلاستیکی زیبا به عنوان جایزه بخرید تا مانند بزرگ ترها روی آن بنشیند و توالت کند.
🔅با ترفندهایی که اغلب والدین بلد هستند، طوری رفتار کنید که گویا یک واقعه مهم تاریخی قرار است اتفاق بیفتد.خوشحالی کنید و با شادی همراه کودک به خرید یک توالت بروید. پوشک ها را با کمک کودک جمع کنید و بگویید از این به بعد فقط شب ها و موقع خواب از آنها استفاده می کنید.
🔅 در حضور دیگران به خصوص مادربزرگ و پدربزرگ ها که برای بچه ها عزیز و مهم اند، بگویید: «دختر یا پسرمون بزرگ شده و دیگه پوشک نداره و خودش می ره دستشویی». جایزه و تشویق بعد از هر بار دفع در توالت فراموش نشود.
🔅اگر کودک ببیند بعد از دستشویی سیفون می زنید و دست هایتان را با صابون می شویید و خشک می کنید، این کار را یاد می گیرد و این اصل بهداشتی مهم در او نهادینه می شود.
❌کپی✅فوروارد
http://telegram.me/joinchat/AAAAAEB71SXMCmVuAziOtg

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.