source of neuroscience


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: Tibbiyot


این‌جا منابع و لینک‌های مربوط به علوم اعصاب، علوم شناختی، برنامه نویسی و روش‌های سرچو می‌ذارم؛ در واقع یه متالینکه، با نیمچه نظری خودمونی از منظر خودم :)🧠
"واسه نظم دادن و این‌که گم نکنین لینکا رو♥️"

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


ممنون از آیسو، من بعدا چندتا نکته به اینا اضافه می‌کنم🫡


Déjà Vu dan repost
در محیط کاری و آکادمیک، حفظ رفتار حرفه‌ای برای ایجاد یک محیط کارآمد و پربازده بسیار مهمه. بعد از مدتی تجربه‌ی کار و دانشگاه و تعامل در فضای مجازی، متوجهِ یک‌سری آداب و اصول نانوشته‌ در این‌ها شدم که گاهی می‌بینم مورد بی‌توجهی واقع می‌شن. خودمم اولِ کار بعضی از این‌ها رو‌ نمی‌دونستم، پس این متن یادآوری خوبی برای خودمم هست.

۱. اگر قراره دیر برسید، بهتره قبلش تماس بگیرید و اطلاع بدید
. اینطوری نشون می‌دید که به زمان دیگران احترام گذاشتید. وقتی هم رسیدید، بدون اضطراب و دستپاچگی یا بهانه‌سازیِ اضافی، مؤدبانه معذرت‌خواهی کنید و تضمین کنید که تلاش می‌کنید دیگه تکرار نشه.

۲.
وقتی به یکی برای بار اول پیام می‌دید، خودتون رو حتماً معرفی کنید. دقیقاً کی هستید؟ رشته و حیطه‌ی کاری‌تون چیه؟ اون شخص رو از کجا می‌شناسید؟ و در نهایت بعد از همه‌ی این‌ها، بگید باهاش چیکار دارید. این مورد ممکنه بدیهی به‌نظر برسه، اما خیلی پیش اومده یک آدمی برای بار اول بهم پیام بده و بگه "سلام خوبی" و بعدش هیچی نگه.
خب بالفرض شما می‌خواید به یک نفر پیشنهاد همکاری بدید. طرف سرش شلوغه و روزانه ده‌ها نفر بهش پیام می‌دن؛ پس مجبوره گزینش کنه زمان و انرژی‌اش رو صرف چه کسی کنه. شما می‌رید بهش می‌گید "سلام خوبی". نه می‌دونه کی هستید، نه می‌دونه باهاش چیکار دارید، نه می‌دونه برای لاس زدن پیام دادید یا کار کردن، و نه حتی می‌دونه انسان هستید یا ربات! دقیقاً به چه دلیل باید پیامتون رو جواب بده؟!

۳. وقتی می‌خواید سؤال بپرسید، نگید "می‌شه سؤال بپرسم". مستقیم سؤالتون رو بپرسید!
مخصوصاً وقتی در یک گروه شلوغ پیام‌ می‌دید یا از یک کانال‌نویس، وبلاگ‌نویس یا بلاگر سؤال دارید. اگر یک نفر جواب سؤالتون رو بدونه و بخواد جواب بده، جواب می‌ده. اگرم ندونه، نمی‌ده. نیازی نیست مسیر رو الکی طولانی‌ کنید و وقت بقیه رو بگیرید.

۴. کارهای پیشینِ آدم‌ها رو مطالعه کنید و از کارشون تمجید کنید.
این مورد، طلایی‌ترین مورد این فهرسته به‌نظرم. آدم‌ها دوست دارن بدونن چرا اون‌ها رو انتخاب کردید. چه برای یک دوستی ساده پیام داده باشید چه برای پیشنهاد همکاری، حتماً یک نکته‌ی مثبت یا وجه تمایزی در اون فرد دیدید که رفتید سراغش! اون رو همون اول مطرح کنید. "آقای ایگرگ من مقالات اخیر شما رو خوندم و بسیار تحت تأثیر قرار گرفتم" یا "خانم ایکس شما خیلی خوشگل هستید، میل دارید یه چایی باهم بخوریم؟" یا "جنابِ زد من مدتیه کانالتون رو دنبال می‌کنم و از پست‌های فلان و بهمان‌تون خوشم اومده". اگر به آدم‌ها نشون بدید که چقدر بهشون توجه داشتید و چه خصلت‌هایی رو در اونا تحسین می‌کنید، احتمالش زیاده اون‌ها هم بهتون توجه کنن.

۵. از زیر کار در نرید و فرار نکنید!
وقتی به کسی بدهکار هستید، نه‌تنها پیام و تلفنش رو فوراً جواب بدید، بلکه خودتون بهش یادآوری کنید که حواستون به بدهی هست حتی اگر توان بازپرداخت نداشته باشید. همیشه ممکنه به دلایلی در کارتون تأخیر ایجاد بشه یا پروژه‌ای رو نتونید تحویل بدید. فرار نکنید و هی فکر نکنید "بذار کار رو تموم کنم بعد زنگ می‌زنم". پاسخگو باشید و وضعیت کار رو توضیح بدید و بگید چرا تموم نشده. (این نکته رو چندوقت پیش یه‌جا خونده بودم، اما نمی‌دونم نویسنده‌اش کی بود.)

۶. از آدم‌ها بابت زمانی که براتون می‌ذارن تشکر کنید.
زمان ارزشمندترین دارایی هر آدمه، و اگر کسی بدون اینکه وظیفه‌اش باشه زمانی رو برای کمک به شما اختصاص داده، حتماً قدردانی کنید. طلبکار نباشید و جوری رفتار نکنید انگار کمک به شما وظیفه‌ی آدم‌هاست. قدردانی‌تون رو با شفافیت ابراز کنید.

۷. آبروی کسی رو جلوی جمع نبرید.
آدم‌ها برای ساختن آبرو و اعتبارشون، سال‌ها زحمت کشیدن‌. از یک فرد خاص در یک جمع عمومی -گروه، جلسه، کلاس و مهمونی- انتقاد نکنید. اگر انتقادی دارید، خصوصی مطرح کنید‌. انتقاد از یک نفر در جمع، نهایت بی‌فرهنگیه؛ اگر در غیابش بود که حتی بدتر! جدا از این‌ها، حتی اگر سازنده‌ترین انتقاد رو هم مطرح کنید، این احتمال وجود داره که برای خودتون یک دشمن ابدی بتراشید؛ چون آدم‌ها کسانی که به اعتبارشون خدشه وارد کردن رو نمی‌بخشن.

این‌ها نکاتی بودن که به ذهن خودم‌ می‌رسیدن. شما هم اگر چیزی به ذهنتون می‌رسه، می‌تونید برام بنویسید. اگر هم انتقادی بود، بگید. همچنین خوشحال می‌شم با دیگران به اشتراک بذارید.
@talktoaysoobot


نوروز همه‌ی شما عزیزان من پیروز باشه🧠👾
امسال پر از بار و یادگیری و خوشحالی و سلامت باشه واستون قشنگ‌ها🍓


و راستی بگم که با معین شریعتنیا و آرش صدری و خیلی مشاورهای خفن خفن دیگه توی لاین مشاورین احیا کار می‌کنیم. شما می‌تونید اونجا به این انسان‌های با مغز بزرگ دسترسی داشته باشید و ازشون مشورت بگیرید👾🧠

الان هم یکمی از ویدئوهای معرفی رو من اسپویل کردم که به روی خودتون نیارید👹


💻اکانت Perplexity Pro رو در این پست معین شریعتنیای خفن معرفی کرده بودش. بدون اغراق امتحان کردن اکانت پروی این سایت یکی از خفن‌ترین تجربه‌های من در گشتن توی دنیای AIها بودش. به هرکس که داره مقاله می‌نویسه، پروژه‌ها و کدهای عیدش روی دستش باد کرده و مجبور هر داکیومنت سنگین و پر از فکری رو به ددلاین برسونه امتحان کردن این سایت توصیه می‌شه. واقعا زمان و روانتون رو می‌خره :)

توی این سایت هم با کد تخفیف از طرف من می‌تونید تهیه کنید اشتراکو👾
کد تخفیف:
sourceofneuroscience


سیناپس dan repost
🔍 بهترین ژورنال‌یاب‌ها برای پیدا کردن مجله مناسب مقاله

اگه تا حالا برای پیدا کردن مجله مناسب مقاله‌ کلی وقت گذاشتیم و آخرش هم مطمئن نبودیم که انتخاب درستی کردیم، این مطلب دقیقاً برای ماست! امروز می‌خوام لیستی از بهترین #ژورنال‌یاب‌ها رو معرفی کنم، ابزارهایی که بهمون کمک می‌کنن مجله‌ای رو پیدا کنیم که بیشترین شانس پذیرش مقاله‌ مون رو داره.
انتخاب مجله مناسب همیشه یکی از سخت‌ترین مراحل انتشار مقاله‌ است، اما با این ابزارها، می‌تونیم سریع‌تر و هدفمندتر تصمیم بگیریم. ژورنال‌یاب‌ها به‌طور کلی به سه دسته تقسیم می‌شن

👓 ژورنال‌یاب‌های ناشری فقط مجلات یه ناشر خاص رو پوشش می‌دن.
👓ژورنال‌یاب‌های دیتابیس‌محور مجلاتی که تو یه پلتفرم یا نمایه خاص مثل PubMed یا Web of Science نمایه شدن، پیشنهاد می‌دن.
👓 ژورنال‌یاب‌های عمومی و چندناشری به یه ناشر خاص محدود نیستن و طیف وسیع‌تری از مجلات رو پوشش می‌دن.

بریم سراغ معرفی این ابزارهای کاربردی!
⚪️ ژورنال‌یاب‌های مخصوص ناشران
اگه یه ناشر خاص مدنظرتونه و دوست دارین مقاله‌تون رو تو یکی از مجلات اون منتشر کنین، این ابزارها کمک زیادی می‌کنن.

ژورنال‌یاب الزویر
journalfinder.elsevier.com
ژورنال‌یاب وایلی
journalfinder.wiley.com
ژورنال‌یاب تیلور اند فرنسیس
authorservices.taylorandfrancis.com
ژورنال‌یاب MDPI
mdpi.com/about/journalselector
ژورنال‌یاب IEEE
publication-recommender.ieee.org


🔹ژورنال‌یاب‌های مبتنی بر دیتابیس‌ها و نمایه‌ها
اگه می‌خواین مقاله‌تون حتماً تو یه دیتابیس علمی معتبر نمایه بشه، این ابزارها کمک زیادی می‌کنن.
ژورنال‌یاب پابمد/مدلاین (JANE)
jane.biosemantics.org
برای مقالات علوم پزشکی و زیستی عالیه.

ژورنال‌یاب Web of Science (Manuscript Matcher)
mjl.clarivate.com/manuscript-matcher
مجلاتی که تو Web of Science نمایه شدن رو پیشنهاد می‌ده. رایگانه، ولی باید لاگین کنین.

➡️ژورنال‌یاب‌های عمومی و چندناشری
اگه نمی‌خواین خودتون رو محدود به یه ناشر خاص کنین و دنبال یه انتخاب گسترده‌تر هستین، این ابزارها می‌تونن کمک کنن.
ژورنال‌یاب Researcher.Life
researcher.life/journal

ژورنال‌یاب Journal Guide
journalguide.com

ژورنال‌یاب Edanz Journal Selector
edanz.com/journal-selector

چطور از ژورنال‌یاب‌ها بهترین استفاده رو ببریم؟
اگه می‌خواین بهترین پیشنهادها رو بگیرین، حتماً این نکات رو رعایت کنین:
چکیده مقاله و کلمات کلیدی رو وارد کنین تا سیستم‌ها بتونن مجلات مرتبط‌تر رو پیشنهاد بدن.
موضوع مجله رو چک کنین و مطمئن بشین که مقاله‌تون به حوزه اون مجله می‌خوره.
به اعتبار مجله، ضریب تأثیر (Impact Factor) و اینکه تو چه نمایه‌هایی ثبت شده، دقت کنین.
قبل از ارسال #مقاله، حتماً راهنمای نویسندگان مجله رو بخونین تا مطمئن بشین مقاله‌تون مطابق با استانداردهای اون #مجله هست.

اگه شما هم ژورنال‌یاب دیگه‌ای می‌شناسین که تو این لیست نیست و تجربه‌ای از کار با این ابزارها دارین حتماً به اشتراک بذارین مرسی
اگه این مطلب براتون مفید بود ری اکشن بزنید اگر هم نه دیس لایک کنید که سری بعد با یه موضوع دیگه بیام 🪩
🌀 Vitamental


من دکتر شاه‌نظر رو از زمان المپیاد زیست می‌شناسم. به نام و نشون نویسنده‌ی کتاب ژنتیک کلاسیک و آمار زیستی که همیشه هیجان‌انگیز بود.
هنوزم اگه قرار باشه ده نفر انتخاب کنم که سوپرپاور دارن یکیشون ایشونه؛ از مدالیست المپیاد زیستی که آمار و ریاضی رو خیلی قشنگ بلد بود و یاد می‌داد، تا جراح قلبی که دیتاآنالیست دیجی‌کالاست!
فکر نمی‌کنم ایشون هیچ وقت گرمشون بشه، Because I’m one of his biggest fan :)

این روضه‌ها رو هم خوندم که بگم این کانال سورس‌آف چیزهای رندوم ایشونه:
https://t.me/tpinline



#NeuroChannel


مثل حس ماه!?? dan repost
Academic_Phrasebank_Navigable_PDF_2023_Diane_Pecorari,_Philip_Shaw.pdf
1.6Mb
Academic Phrasebank
©2023 The University of Manchester


Evidence dan repost
▫️بانک اصطلاحات و جملات برای نوشتن متون علمی به زبان انگلیسی

نگارش آکادمیک (Academic Writing) زبان و الگوی خاص خود را دارد. در مقالات علمی که به زبان انگلیسی می‌نویسیم، مهم است که از ساختار درست تبعیت کنیم. الگوها و ساختارهای کلی وجود دارند که در اکثر مقالات علمی تکرار می‌شوند.

کتاب‌ها و سایت‌هایی وجود دارند تحت عنوان Academic Phrasebook یا Academic Phrasebank که این الگوها و ساختارها را در قالب‌ اصطلاحات و جملات گردآوری کرده‌اند و نویسندگان می‌توانند از آنها استفاده کنند. در این پست سه سایت معرفی می‌کنم و یک کتاب الکترونیکی را تقدیم می‌کنم که در مجموع هزاران اصطلاح و جمله را در اختیار شما قرار می‌دهند.

1- کتاب:
The Only Academic Phrasebook You'll Ever Need: 600 Examples of Academic Language

این کتاب نوشته آقای Luiz Barros است و در سال 2016 منتشر شده است. در این کتاب 600 اصطلاح متداول گردآوری شده است که بر اساس بخش‌های مختلف مقاله (مقدمه، نوشتن اهداف، مرور متون، روش اجرا و ...) سازماندهی شده‌اند. این کتاب جزو کتاب‌های پرفروش آمازون به شمار می‌رود.

2- دانشگاه منچستر- Academic Phrasebank

دانشگاه منچستر انگستان هم یک زیردامنه اختصاصی برای Academic Phrasebank خودش ایجاد کرده است. تعداد زیادی از اصطلاحات و جملات بر اساس بخش‌های مختلف یک کار پژوهشی همراه با مثال ارائه شده است:

https://www.phrasebank.manchester.ac.uk

3- سایت Trinka: بخش Academic Phrasebank

شرکت Trinka ابزارهای علمی مختلفی را با بهره گیری از هوش مصنوعی تدوین کرده است. بررسی گرامر و سرقت علمی متون از جمله آنهاست که البته رایگان نیستند. این شرکت در سایت خودش، یک Academic Phrasebank جامع و کاملاً رایگان را ارائه می‌کند که تعداد دقیق آنها را نتوانستم پیدا کنم ولی به نظر می‌رسد شامل چندین هزار اصطلاح و جمله باشد. امکان جستجو یا مرور آنها در سایت زیر وجود دارد:

https://www.trinka.ai/academic-phrasebank

4- سایت Ref-N-Write- بخش Academic Phrasebank

به ادعای خودش دارای بیش از 20 هزار اصطلاح و جمله است! از طریق لینک زیر می‌توانید به آنها دسترسی داشته باشید.

https://www.ref-n-write.com/academic-phrasebank

🔘 اما در سایت، فقط چند جمله و مثال از هر قسمت در دسترس است. این سایت افزونه‌ای برای WORD درست کرده است که بانک کامل اصطلاحات از آن طریق در دسترس است. خبر بد اینکه این افزونه رایگان نیست. اما خبر خوب اینکه کرک این افزونه در دسترس است و از طریق سایت دانلودلی می‌توانید دانلود و فعال‌سازی نمایید.

بعد از نصب، در قالب یک Tab جدید در نرم افزار Word ظاهر می‌شود. این افزونه علاوه بر Phrasebank، ابزارهایی مثل پارافریزینگ و بررسی سرقت علمی متون انگلیسی را هم در اختیار شما قرار می‌دهد.

امیدوارم این منابع مورد استفاده شما قرار بگیرد. اگر مفید یافتید به دوستان خود نیز ارسال فرمایید.

#book
#writing
#phrasebank
#phrasebook
#plugin
#site

🆔 @irevidence


فرهنگ معین dan repost
بعضی از فیچرهای Perplexity Pro:

- احتمالا با فیچر Pro Search آشنا هستین؛ به کمک این ویژگی نتایج خیلی بیشتری از حالت رایگان این محصول بررسی و خلاصه میشه و سوالات پیچیده‌تر رو هم بهتر جواب میده. در نسخه‌ی رایگان روزانه فقط ۵ سرچ پیشرفته می‌تونین انجام بدین در حالی که در نسخه‌ی پرو بیش از ۳۰۰ سرچ پیشرفته در روز میتونین داشته باشین. تقریبا هرروز از زمانی که با این محصول آشنا شدم و این‌جا معرفیش کردم، از این فیچرشون استفاده می‌کنم و خیلی تایم سیو می‌کنه.

- فیچر جدید Deep Research: بعد از معرفی قابلیت بسیار جذاب Deep Research توسط OpenAI، چند روز پیش Perplexity هم قابلیت مشابهی رو معرفی کرد که به کمک‌اش می‌تونین برای سوالات بسیار پیچیده‌تر، جواب‌های بسیار کامل‌تری در فرمت یک مقاله / گزارش کامل دریافت کنین. بسته به پیچیدگی سوال‌تون، ممکنه تا چند دقیقه هم سرچ کردن و خوندن منابع مرتبط با اون سوال طول بکشه! همون‌طور که در تصویر هم می‌بینین، پرفورمنس خیلی خوبی هم توی بنچمارک Humanity's Last Exam که توی این اپیزود پادکست هم معرفیش کردیم داشته.

2 / 4


فرهنگ معین dan repost
🔥 فرصت محدود خرید اکانت یک ساله Perplexity Pro فقط با ۲۵ دلار! 🔥

سلام بچه‌ها

تعداد محدودی اشتراک یک‌ساله پرو محصول Perplexity.ai موجود هست که با قیمت خیلی پایین‌تر ۲۵ دلاری (به‌جای ۲۰۰ دلار که هزینه‌ی واقعی این اشتراک هست) میتونین تهیه کنین.

به عنوان یک معرفی خیلی مختصر، Perplexity یک موتور جست‌وجوی هوشمنده که برای جواب دادن به سوالات شما، ابتدا وب رو سرچ می‌کنه و نتایج مرتبط‌ترین سایت‌ها رو به کمک قوی‌ترین مدل‌های AI مثل GPT-4o و Claude 3.5 Sonnet براتون خلاصه‌ می‌کنه که میتونه ساعت‌ها زمان برای سرچ و پیدا کردن مطلب مورد‌نظرتون رو سیو کنه.

1 / 4


سلام عزیزانم🧠. این پیام برای امسال دکتر شروین صفوی هستش در راستای اپلای دانشجوی PhD برای آزمایشگاه نوروساینس ایشون:
این توضیح مختصر در مورد تم PhD

https://docs.google.com/document/d/1qyuPbNznU9u0tLOuja_SuA0W3bTrz63LXlcwJ9mEi_4/edit?usp=sharing

اینم فرم اپلیکیشن:

https://forms.gle/Dyvzp6kn1y2ssKKW8

اگه خواستن بشتر هم در مورد فعالیت پژوهشی گروه بدونن، به سایت گروه سر بزنن (cmclab.org) (البته یه مقدار به روز نیست ولی همچنان اطلاعات کلی داره). خیلی مرسی پیشاپیش از لطفت 🙏

پانویسِ ادمین:
دکتر صفوی بسیار بسیار استاد و انسان مهربان و بی‌نظیری هستن. به هرکس خیلی خفنه، PhD نوروساینس داره اپلای می‌کنه و می‌خواد یه استاد خوب داشته باشه بدین این پوزیشن رو. 💘


نمیدونم چطور خوشحالیم رو از شروع به کار لاین مشاورین احیا ابراز کنم🤍، همینقدر می‌دونم که در روزهای سردرگمی برای کمک به نجات از سردرگمی راه خودشو باز کرد در ذهن ما و میدونم گره‌های زیادی رو باز می‌کنه در زندگی‌ها.
با تمام وجود افتخار می‌کنم که با این انسان‌های خیلی خیلی خفن میتونم همکاری کنم برای اینکه به شماها مشاوره بدن💡
شروع این لاین با عشق زیاد برای شما عزیزان همراهه♥️


EHIA dan repost
🧠💡لاین مشاورین EHIA به مناسبت هفته‌ی آگاهی از مغز شروع به کار کرد!

فرقی نداره کجای راهی!
اینجا سردرگمی یه نشونه‌اس؛ نشونه‌ی اینکه تو داری راه خودتو پیدا می‌کنی🤍
همراه ما چراغ راه و مشاور خودتو از بین حرفه‌ای‌ترین‌ها انتخاب کن!

🔗لینک سایت:
https://consult.ehiaco.ir/

برای اطلاعات بیشتر ما رو در اینستاگرام دنبال کنید✨
https://www.instagram.com/p/DGDigaGNr5D/?igsh=YXRxc3I0bWt0MzNl


NeuroInk Lab dan repost
📌 آزمایشگاه NeuroInk با همکاری انجمن علمی‌ دانشجویی زیست‌شناسی برگزار می‌کند:

🧠 دهمین جلسه ژورنال کلاب علوم اعصاب

📄 موضوع:

Stimulus Competition In Midbrain Network

🧾 لینک مقاله ها:

https://www.jneurosci.org/content/31/14/5186

https://www.jneurosci.org/content/30/5/1727

https://www.nature.com/articles/nn.2573


🗣 ارائه‌دهنده: عارف حسینی زاده (دانشجوی کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی)

👨‍⚕️ با نظارت سیدجواد ساغروانیان (پژوهشگر پسادکتری علوم اعصاب)

🕒 زمان: یکشنبه 14 ام بهمن ماه، ساعت 12 الی 14

🏢 مکان: دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم پایه، کلاس 24

📧 برای عضویت در آزمایشگاه، رزومه و انگیزه نامه خود را به آدرس ایمیل آزمایشگاه ارسال فرمائید.

✅ شرکت برای عموم آزاد و رایگان است

📩 ایمیل: neuroinklab@gmail.com

📶 راه ارتباطی با ما: @Arefhzd


📱نورواینک (NeuroInk Lab)
تلگرام | اینستاگرام | توییتر(ایکس)

📱انجمن علمی دانشجویی زیست‌شناسی
تلگرام | اینستاگرام | سایت | لینکدین


🧠 IPM Cognitive Neuroscience Course


متن تبلیغاتی نمی‌نویسم که جا برای خودم بمونه ؛) دیگه IPM و این اساتید تعریف کردن ندارن، خودشون تعریف علم و نوروساینسن :)

پ.ن: دوره حضوریه.
پ.ن۲: تعداد ثبت‌نام محدوده.
پ.ن۳: قیمت دوره قابل مقایسه هم نیست. ۱ میلیون تومن.
پ.ن۴: اطلاعات بیشترو از ایشون بپرسید: @ParhamZargar


زنان علم : درباب تقابل هوش، تلاش و زیباییِ زنانه

اپیزود اول:
دبیرستانی‌ام و خلاصه‌ی پژوهشی اجتماعی رو می‌خونم: مردان شیک‌پوش و زیبا باهوش‌تر شناخته می‌شن؛ درحالیکه زنان شیک و زیبا در هوش و توانایی ضعیف ارزیابی می‌شن.
اطرافیانم بهم می‌گن:
زنی که زیاد به خودش می‌رسه رو واسه چیز دیگه می‌خوان!
به خودم می‌گم کسی که واقعا درس می‌خونه به قرش نمی‌رسه. این می‌شه شروع بی‌توجهی به سلامت جسم و روانم نوجوانی!

اپیزود دوم:
دانشجوام، می‌ریم کنگره‌ای در علم و می‌بینم خانم‌های شاخص کنگره‌ حداقل آداب آراستگی رو هم رعایت نکردن.(همونجا وضعیت آقایون خیلی بهتره) دکتر فلانی بهم می‌گه تیپ زدی! می‌گم معلومه! کنگره جای معاشرته و آدم برای معاشرت حرفه‌ای باید خوشتیپ باشه! می‌گه اینجوری کسی جدیت نمی‌گیره! تو دلم می‌گم لابد پلشت بودن خوبه، بعد از خودم و تیپم بدم میاد.

اپیزود سوم:
توی IPM اینترنم و ارائه‌ جدید درمورد زنان رو میرم. وسط ارائه درمورد حضور کمرنگ زنان در جایگاه‌های تاپ علمی-مدیریتی، ارائه دهنده می‌گه یکی از دلایل اینه که خانم‌ها چند برابر آقایون سندروم ایمپاستر دارن. چون بهشون القا شده که بخاطر زیبایی لطافتشون شایستگی انجام کار مهم ندارن‌!
بعد خودشو مثال ‌می‌زنه که نه تنها در رقابت کاری این سندروم رو داشته، بلکه در دیت‌ کردن و رابطه هم حس می‌کرده چون زیاد کار می‌کنه دوست داشتنی نیست.

اپیزود چهارم:
سر میز صبحانه با آقایان مدیریم، بحث استخدام زنانه. می‌گن زن خوشگل و خوشتیپ در کار دردسره و ما استخدام نمی‌کنیم. مگر یه جایی باشه بخوایم فقط یارو رو نشون بدیم!
می‌پرسم اگه خانومی برتری واضح داشت و تغییر جدی ایجاد می‌کرد چی؟ می‌بینم اصلا تقریبا زن زیبای باهوش و حرفه‌ای براشون تعریف نشده‌اس! یک صدا می‌گن خیلی درصد این زن‌ها نسبت به مردها خیلی خیلی کمتره، به ریسکش نمیارزه!

#نورومِنبَر


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish


من از سامان (که پست داک نوروساینس هاروارده) یادگرفتم باید به خودم بیام و سوالای درونی عمیقمو پیدا کنم.
این روزها به چیزهای مختلفی مثل این موضوع فکر میکنم و بالا پایین می‌کنم تا ببینم چی بیشتر دغدغه‌ی منه. شما جدیدا برای گشایش درهای علم و ادامه دادن در این راه چیکارا کردین؟


🧠همه چیز درمورد ادامه دادنه!

خب راستش منبر امروز ما درمورد اینه که یه مدتیه بنده یه دعوایی توی مغزمه.
یه طرف این دعوا یه استاد دانشگاه قرتی نشسته که می‌گه بله رویکردهای تقلیل‌گرایانه‌ی دنیای علم قابل احترامن ولی الان فهمیدیم دنیا پیچیده‌تر از اونه و داریم سیستمی نگاه می‌کنیم و سعی می‌کنیم علیت‌گرایی اولیه رو تعدیل کنیم، اونطرفش یه حاجی کارخونه‌دار بازاری نشسته می‌گه خب حالا مَنتون به چند؟ کجاست کاربرد رویکرداتون؟ و راستش در حوزه‌ی درمان و نگاه جامعه‌نگر نوروساینسی، حرف تو دهن استاد گرامی می‌ماسه. شاید با تته پته بگه الان نمیدونیم چیکار کنیم و علم همینه، که خب حاجی میگه شما تاریخ علمو که نگاه کنی تا می‌شده یه نگاهی به کاربرد داشتن و حالا من فعلا پولو میدم شرکتای دارویی که کس موش چال کنن تا بعد! و خب بدون پولم علم درست و حسابی پیش نمیره!
دعوا و سوال توی ذهنم فعلا اینه که سوال واقعی در این حوزه‌ چیه؟ چجوری میشه واقعی‌تر سوال پرسید و به کاربرد نگاه کرد وقتی سیستم شناختی پیچیده داریم؟
بعد اون کاربرد رو که ما وارد می‌کنیم کل سیستم چجوری برای پاسخ به ما تصمیم می‌گیره؟
نمیدونم و نمیدونیم.
همه چی درمورد ادامه دادنه تا راه‌ها روشن بشه!

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.