عقل سرخ | مهدي محمدي


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


مشاور رییس مجلس در امور راهبردی
@aqlesorkh

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


دورنمایی از سال ۱۴۰۳

▪️سال ۱۴۰۳ سال دشواری خواهد بود ، اما تهدیدهای آن قابل تبدیل به فرصت های فوق العاده اند ، مثل همیشه ، فرصت ها و تهدید ها در هم فرو رفته اند ، با این تفاوت که مسائل حاد تر ، راه حل ها پر ریسک تر ، و منابع لازم برای حل مسائل ، کمیاب تر است ، در این وضع ، هر یک واحد موفقیت ، ارزش مضاعف خواهد داشت

▪️در سیاست خارجی ، مسائل اصلی ، انتخابات آمریکا ، و دیگری نظم جدید منطقه است
دموکرات ها به مخمصه افتاده اند ، اما
به سادگی انتخابات را نخواهند باخت
اگر ترامپ پیروز شود ، ایران فشاری بی سابقه را تجربه خواهد کرد ، اما برای آن آماده تر از قبل است چرا که میداند ترامپ بیش از آن از درگیری میترسد

▪️همزمان ، جنگ غزه ، نزاعی بر سر نظم آینده منطقه ایجاد کرده ، جنگ در غزه همچنان طولانی خواهد بود اما به طور موازی ، نزاعی گسترده وجود خواهد داشت ، در این باره ، سرنوشت روند عادی سازی چه میشود ، ساختار جدید مقاومت چه اهدافی انتخاب میکند
و اسرائیل چقدر محدود یا تهاجمی میشود ؟

▪️پرونده هسته ای راکد است ، ولی راکد نمی ماند
محاسبهٔ آمریکا دربارهٔ فشار پذیر بودن دولت و کاهش تاب آوری عمومی ایران در سال دهم ، خود را به شکل حرکتی جدید به سوی #برجام_توسعه_یافته نشان خواهد داد ، به ویژه اگر ترامپ رئیس جمهور شده باشد

▪️در ایران دو مسئله حاد خواهد شد
نخست ، طمع عده ای به آینده #قدرت
و دیگری #انتخابات_۱۴۰۴
این دو مسئله به هم مرتبطند اما یکی نیستند

▪️ پیداست جماعتی که عمدتاً کارفرمای #نفرت_پراکنی هستند ، به آیندهٔ قدرت در ایران طمع کرده اند ، خطای آنها این است که در نظر نمیگیرند رهبری در ایران ، بسیار قوی تر از آن است که اساساً محلی برای این قبیل پروژه ها باقی بماند ، تنها عده ای ماهیت خود را نشان میدهند و تعیین #تکلیف میشوند

▪️ انتخابات ۱۴۰۴ هم بسیار پیچیده خواهد بود ، #اصلاح_طلبان در پی #۷۶ یا #۸۸ سازی آن خواهند بود
دولت نیز برای یک رقابت انتخاباتی سه مشکل اصلی خواهد داشت
#وضع_بد_ اقتصادی
#محدودشدن مدافعان اصلی آن به افرادی که جامعه ، تصور تند روی از آنها دارد
و از همه مهمتر #حفظ_اجماع دربارهٔ آقای #رئیسی

▪️در مورد اقتصاد ، من دانش و تخصصی ندارم اما
از منظر امنیت ملی ، موضوع اصلی اینست که به تعویق انداختن تصمیم های بزرگ ، هر روز سخت تر خواهد شد و اجرایی کردن آنها هم ، چالش های اجرایی و اجتماعی جدی خواهد داشت
با این حال همچنان ، هر دستاوردی ولو کوچک ، در چشم مردم ، بسیار بزرگ خواهد بود

▪️سرجمع جامعه و سیاست در ایران ، لطماتی دیده که حمل بارهایی چنین سنگین را برای آن دشوار خواهد کرد

من اما گمان میکنم
درست در لحظه ای که گمان نمی رود ، #رهبری در ایران تصمیم هایی بس مهم و تاریخ ساز خواهد گرفت
بسیاری از آنچه می بینیم ، تنها مقدمات آن اتفاقات بزرگ تر است.
@mahdi_mohammadi61


Репост из: كميل خجسته
☀️ جوان‌ها باید در مقابلش بایستند

اول اینکه عدالت با دست آلوده به دست نمی‌آید. هر متهمی حقوقی دارد. هر شهروندی حریم خصوصی دارد. در افشاگری‌های توییتری این چند وقت نه حقوق متهم رعایت شد؛ نه حریم خصوصی شهروند حفظ شد.
این سبک افشاگری، خودش ضد عدالت است. با درفش بی‌عدالتی نمی‌شود پرچم عدالت را بالا آورد.
البته از طرف دیگر اینکه مسئولین و فرزندانشان باید مراقب باشند چرا که هم آن‌ها امانت‌دار بیت‌المال هستند و هم جامعه به آن‌ها توجه ویژه‌ای دارد.
الگوی ما علی(ع) است که در دادگاه عدل به قاضی گفت که باید رفتارت بین من و شاکی یکسان باشد و به حاکم دستور داد چون ضعیفان جامعه زندگی کند.

📝اما منظور یادداشت این موضوع نیست.بلکه توجه به نکته سومی است و آن اینکه این چه رفتار تکرارپذیری است که سر بزنگاه‌ها پیدایش می‌شود؟! مثلا در ایامی که معاون اول قوه قضاییه استعفا داده تا جریان رسیدگی به پرونده فرزندش تحت تاثیر قرار نگیرد؛ افشاگری علیه آقای صدیقی صورت می‌گیرد. آن اولی چه فرصت مهم تبلیغاتی برای کشور ایجاد می‌کرد که ای مردم! ببینید که حاکمیت چگونه در مبارزه با فساد جدی است ولی آن دومی چه پتکی بر اعتماد مردم به نظام زد؟! یا چند وقت پیشتر نزدیک ۲۲بهمن، یک فایل صوتی منتشر شد و چنان لجن علیه س‌پ‌اه و حاجی شهید بغداد پرت کردند که رهبری از خودش هزینه داد و علیه آن واکنش نشان داد که «به س‌پ‌اه تهمت بزنند، لجن پراکنی کنند و در ضمن به شهید بزرگواری مثل شهید سلیمانی.»
در ادامه همین صحبت است که رهبری بیان می‌کنند «دشمن دو راه را پیش گرفته، یکی فشار اقتصادی،یکی هم لجن‌پراکنی رسانه‌ای تا مردم را از نظام جدا کند».
فرمول افشاگرها رو شده است. غالبا از اکانت توییتری یا کانال نیمه محرمانه‌ای شروع، از بی‌بی‌سی، اینترنشنال سر در می‌آورد؛ شب در برنامه‌های ماهواره‌ای به آن پرداخته می‌شود و در این هجوم بزرگ، ناگهان سپهر منفعل رسانه‌ای کشور دستور کارش بحث روی آن قرار می‌گیرد و به همه گروه‌ها و کانال‌های مردمی و خانوادگی بحث سرایت می‌کند و تا فردایی که پیشگاه حقیقت شود پدید؛ آن اتهام، بدون دفاع وکیل مدافعی بر ذهن بی‌دفاع افکار عمومی می‌نشیند.
اینجوریست که احساس تبعیض و فساد تا مغز استخوان جامعه فرو می‌رود و او را می‌شکند. جامعه‌ای که می‌توانست به خود ببالد برای دادگاه فرزند معاون قوه، حالا در پیله این رفته که «این هم از آخوندشون!» یا جامعه‌ی خوشحال از ۲۲بهمن، زیر فشار فایل صوتی افشاگری علیه سپاه می‌رود.

🧭 این حالت را چه کسی دوست دارد؟ نفیو معمار تحریم‌های امریکایی علیه ایران می‌گوید «به‌وجود آمدن احساس تبعیض در جامعه تحریمی یک هدف است تا احساس اجتماعی تحریم‌شدگی شکل بگیرد.» و «انتشار رسانه‌ای گزارش فساد از درون حاکمیت نشانه‌ای است که کشور هدف تحریم، زیر فشار قرار گرفته است.» چرا امریکایی‌ها به این فشار نیاز دارند؟ او در کتاب هنر تحریم‌هایش می‌نویسد تا «درد و فشار روی آن، آستانه مقاومت جامعه را بشکند.»
شواهد نشان می‌دهد این وضعیت از دو حال خارج نیست. باد که سند یا سندنما را به در حیاط خانه یا رستوران افشاگرها نمی‌اندازد. این استنادها چگونه به دستشان می‌رسد؟روشن است که کشور با یک صحنه امنیتی‌رسانه‌ای روبرو شده که یا مکمل پازل امریکایی‌ها یا خودش جزئی از پازل تشدید فشار آنهاست.




سال نو مبارک 🌸






اندکی از بسیارها!
9/1 گرچه به دلیل کم کاری شدید دولت، وضعیت وخیم اقتصادی و فضای بی رحمانه تخریب، انتظار رهبر معظم انقلاب درباره مشارکت بالای مردم در انتخابات مجلس محقق نشد، اما همین که دشمن پس از آشوب های سال گذشته از تعطیل کردن مردمسالاری در ایران ناامید شد، جای شکر بی شکایت و حمد بی نهایت دارد.
9/2 از حیث آماری انتخابات 1402 خصوصا در تهران بسیار معنادار است. مشارکت تقریبا به میزان انتخابات سال 98 اما پراکندگی آرا بسیار بالا بوده است. در سال 98 هر فرد به طور میانگین نام 16 نفر را در برگه رای خود نوشته اما این عدد در سال 1402 به 11 نفر کاهش پیدا کرده است. نسبت رای باطله به رای ماخوذه هم در 98، 10 درصد بوده اما اکنون به 15 درصد رسیده است.
9/3 در یک ارزیابی اولیه این نشان دهنده آن است که مرجعیت های سیاسی سنتی فروپاشیده اما چیز جدیدی هم به جای آن ننشسته است. رای دهندگان در تهران لیستی رای نداده اند و اساسا توافقی درباره اینکه چه چیز درست و چه چیز نادرست است، میان آنها وجود نداشته است. به این معنا، جریان انقلابی در تهران دچار یک اختلاف نظر بی سابقه شده که درباره هدف ایجاد آن باید تامل کرد.
9/4 مشخصا رای محمدباقر قالیباف به یک چهارم رای انتخابات قبلی کاهش یافته است. یک دلیل اصلی تخریب هاست که از روز اولی که او پای به مجلس گذاشت آغاز شده است. من فکر می کنم باید به تک تک تخریب ها -که حتی یک مورد از آنها درست نبود- پاسخ داده می شد گرچه که کسانی عقیده دارند اگر پاسخ داده می شد هم چیزی تغییر نمی کرد. تا جایی که من می دانم قالیباف درباره منشا، ماهیت و سرچشمه تخریب ها به روشنی سخن خواهد گفت.
9/5 علت دوم کاهش رای قالیباف بی شک این است که اجازه شنیدن سخن رهبر انقلاب درباره انقلابی بودن مجلس و کارنامه درخشان آن به نسبت مجالس گذشته اساسا داده نشد. بخش های مهمی از بدنه انقلابی در تهران فکر می کند مجلس هیچ کاری نکرده و گروه هایی خاص عامدا همه تلاش خود را کردند تا قضاوت رهبر انقلاب درباره این مجلس در ذهن انقلابیون بی اعتبار شود. دلایل این امر از خود انتخابات مهم تر است.
9/6 در هر حال تخریب اثر کرده است. بدهی قالیباف به انقلابیون روشن کردن منشا و ماهیت تخریب ها و مبارزه با سازمان کار پشت پرده آن است و از آن سو، البته جامعه انقلابی نیز باید از خود بپرسد که دلیل این همه تمرکز بی رحمانه بر یک نفر از داخل و خارج چیست؟ و آیا داستان بر سر مجلس است؟
9/7 یک مسئله بسیار بنیادین البته درک این نکته است که نسل جدیدی از انقلابیون ظهور کرده که در بستر شبکه عمل می کند و جامعه و جهان متفاوتی از گذشتگان دارد. من تصور می کنم از این پس باید بسیار بیشتر از تلاش برای ایجاد مکانیسم های انتخاباتی، باید به ایجاد مکانیسم های گفت وگو با این نسل اندیشید. این هم یک تکلیف جدید است.
9/8 البته همه اینها به یک معنا فرعیات است. اصل مسئله این است که داستان نه انتخابات مجلس بود و نه شخص قالیباف. مسئله بسیار فراتر از این است و ماشین تخریب داخلی و خارجی که ایجاد شده هم اهدافی بسیار بزرگ تر دارد. مشخصا از نظر برخی، قالیباف اولین گزینه از فهرست افراد مهمی است که باید از سر راه برداشته شوند. نوبت بقیه به زودی خواهد رسید گرچه که تخریب آنها به آسانی قالیباف نخواهد بود.
9/9 باقی بماند شاید وقتی دیگر. گرچه که وقتی هم نیست!
@mahdi_mohammadi61


Репост из: محمدباقر قالیباف
💬 دعوت قالیباف از کسانی که تا الان به او رای داده‌اند: تلفن را بردارید و یک نفر دیگر را راضی کنید تا در انتخابات شرکت کند

📮 کانال رسمی اطلاع‌رسانی محمدباقر قالیباف
▫️  تلگرام | بله | ایتا | روبیکا | توییتر

🔗 @Ghalibaf


Репост из: محمدباقر قالیباف
📮 لیست اصلی جبهۀ انقلاب

📍 شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و جبهۀ پایداری

🔗 محمدباقر قالیباف | ۶۷۵۲
📌 مرتضی آقاتهرانی | ۱۷۱۵
📌 محمدحسین حسین‌زاده بحرینی | ۳۴۳۹
📌 علیرضا سلیمی | ۴۹۷۸
📌 سیدمحمود نبویان | ۸۴۸۹
📌 حسن خجسته | ۳۶۹۱
📌 علی‌اصغر پورمحمدی | ۲۶۶۹
📌 محمداسماعیل کوثری | ۷۲۳۸
📌 محمدسعید احدیان | ۱۲۲۴
📌 مصطفی غفاری | ۶۳۹۳
📌 بابک نگاهداری | ۸۶۴۸
📌 مرتضی کامل‌نواب | ۶۹۶۵
📌 سعید آجورلو | ۱۲۱۷
📌 امیرابراهیم رسولی | ۹۲۴۹
📌 زهرا قلن‌بر | ۶۸۴۷
📌 الهی عطایی | ۶۱۹۱
📌 فاطمه حائری شیرازی | ۹۲۲۶
📌 فاطمه قاسم‌پور | ۶۷۱۷
📌 زهره طبیب‌زاده | ۵۷۹۸
📌 زهره‌سادات لاجوردی | ۷۳۷۲
📌 حسین نجابت | ۸۴۹۶
📌 عبدالحسین روح‌الامینی | ۴۵۷۸
📌 مالک شریعتی | ۵۲۹۲
📌 سیدمجتبی صفایی | ۵۶۵۷
📌 میلاد میرزایی | ۸۳۹۱
📌 رضا تقی‌پور | ۲۷۹۷
📌 مجتبی زارعی | ۴۶۷۱
📌 غلامحسین رضوانی | ۴۴۸۷
📌 مهدی شریفیان | ۵۳۱۳
📌 علی خضریان | ۳۷۸۳

👇 فایل باکیفیت لیست را از اینجا دریافت کنید.

📮 کانال رسمی اطلاع‌رسانی محمدباقر قالیباف
▫️  تلگرام | بله | ایتا | روبیکا | توییتر

🔗 @Ghalibaf


Репост из: پایگاه خبری تحلیلی مشرق
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥پناهیان : بی انصافی نکنیم، مجلس انقلابی مجلس خوبی بوده، کارهای مهمی کرده، اقدامات صحیحی به نفع مردم انجام داده
این مجلس تو سیاسی بازی نرفت

@mashreghnews_channel




Репост из: عقیق
🔻حاج محمود کریمی: با توجه به همه گله مندی هایم، امسال هم رأی می دهم

🔹حاج محمود کریمی در یادداشتی مردم را به رأی دادن دعوت کرد.
متن یادداشت بدین شرح است:
بِسْمِ الله الرَّحْمَٰن الرَّحيمِ

برادران و خواهران عزیزم؛
با توجّه به همه گله‌مندی‌هایم، امسال هم رأی می‌دهم؛ به این دلیل که اولاً تکلیف شرعی است و دوم این‌که اگر رأی ندهم، طبیعتاً حق هیچ اعتراضی در آینده ندارم. سوم این‌که الان گله‌مندیم و اگر مشارکت پائین بیاید، فردا شکست‌خورده‌ایم و دشمن بی‌رحمی که به غزه رحم نمی‌کند درها را باز می‌بیند و دلایل بسیار دیگر…
نگاه می‌کنم و دقّت به این‌که آتش دشمنان بر روی چه کسانی بیشتر متمرکز شد تا دودستگی و چنددستگی ایجاد کند؛ دقیقاً به همان اشخاص رأی خواهم‌داد. صالح یا اصلح و یا خدای ناکرده ایراد آن‌ها به شورای محترم نگهبان که تأیید صلاحیت کرده برمی‌گردد و در روز حساب جواب دارد.
به امید سربلندی ایران عزیزتر از جان

۱۰ اسفندماه ۱۴۰۲
#محمود_کریمی

✅کانال عقیق
@aghigh_ir




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
ویدئویی از زبان سردار حاجی زاده درباره دکتر محمدباقر قالیباف
@mohammadi61


Репост из: محمدباقر قالیباف
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔴اطلاعیۀ تصویری و مهم محمدباقر قالیباف دربارهٔ لیست‌های جعلی انتخاباتی

🔖 محمدباقر قالیباف:

📌 فقط عضو لیست اصلی جبههٔ انقلاب هستم.

📌 شنیده‌ام که قرار است لیست جعلی قرمزرنگی شبیه لیست اصلی منتشر کنند؛ مردم سردرگم نشوند و از صحت لیست اطمینان حاصل کنند.

📌 هر کسی به من رأی می‌دهد، لطفاً به همۀ اعضای لیست اصلی جبهۀ انقلاب هم رأی بدهد.

📮 کانال رسمی اطلاع‌رسانی محمدباقر قالیباف
▫️  تلگرام | بله | ایتا | روبیکا | توییتر

🔗 @Ghalibaf


◾️ زمانی طولانی از کار سپری شده و وقت آن است که درباره آنچه گذشته کمی شفاف تر سخن گفته شود. خلاصه ترین تعبیر این است: ائتلافی از کسانی که باوری به تعبیر رهبر معظم انقلاب درباره انقلابی بودن این مجلس ندارند، روبروی کسانی صف کشیده اند که باور دارند سخن رهبر انقلاب فصل الخطاب است.
◾️ از حالا پیداست که مجلس آینده چالش های فراوان دارد. انتخابات 1404 در راه است و مجلس باید بتواند قاطعانه از دولت حمایت کند. جمع قابل توجهی از مرتبطان اصلاحات و دولت سابق، از حوزه های محلی در تلاش جدی برای ورود به مجلس هستند و جریان انقلاب در مجلس آتی کاری دشوار پیش رو دارد.
◾️ توقع این بود که جریان انقلاب در مواجهه با چالشی چنین جدی یکپارچه عملکرد  و حول دستور کار رهبر انقلاب درباره انقلابی بودن مجلس اجتماع نماید، اما کسانی که پروژه گرفته اند که مجلس همکار دولت انقلابی را تضعیف کنند، تا جایی که توانستند زخم زدند و تخریب کردند.
◾️ عموم انقلابیون البته می دانند که راس جریان انقلاب در هم افزایی به سر می برد و به تعبیر رهبر انقلاب این بدنه است که باید خود را هماهنگ کند. مهم ترین پروژه ای که این ایام اجرا شده تلاش برای ایجاد شکاف در میان انقلابیون بویژه میان دولت و مجلس بوده اما این برنامه شکست خورده است.
◾️ هم دکتر قالیباف و هم شورای ائتلاف در این مدت به خوبی می دانستند که کاری مهم تر از نیفتادن در این بازی ندارند. پیدا بود که هدف تشکل سازی های پی در پی و به میدان کشاندن غوغاییان رویارو قرار دادن ارکان جبهه انقلاب است. ما به جای خود حریف، به استراتژی آن حمله کردیم.
◾️ با همین منطق، همه اعضای ائتلاف، بیش از هر چیز از این مراقبت کردند که وحدت میان انقلابیون حفظ شده و در صفوف آنها رخنه نشود.اتحاد با جبهه پایداری به عنوان یکی از شناسنامه دارترین تشکل های انقلابی با همین هدف صورت گرفت. دسیسه ها انجام شد که این وحدت انجام نشود اما کارگر نیفتاد.
◾️ همزمان تاکید شد که باید شرط همکاری با دولت در بستن لیست لحاظ شود و برغم بسیاری حرف و حدیث ها و تلاش ها، این امر نیز مراعات شد. تنها کسانی از این دایره بیرون ماندند که از اساس به هیچ نوعی از وحدت و همکاری باور ندارند و تنها به رای آوری با تخریب و بد دهنی امید بسته اند.
◾️ لیست فعلی سنجیده ترین لیست موجود است که از دل یک فرآیند پیچیده 6 ماهه بیرون آمده. ائتلاف انبوهی از مستندات در اختیار دارد که چگونه از دل بیش از 1400کاندیدا در تهران لیست فعلی بسته شده است. در جلسه نهایی که لیست بسته شد، قالیباف حق رای هم نداشت چه رسد به اینکه سهم داشته باشد.
◾️ حال این لیست را مقایسه کنید با لیست هایی که آن را یک فرد خاص بسته یا یک محفل کوچک درباره آن تصمیم گرفته است و جالب است که چنین افرادی ائتلاف را به سهم دهی متهم می کنند در حالی که مشکل واقعی شان چیزی جز این نیست که چرا خودشان رد لیست قرار نگرفته اند.
◾️ طبیعی است هیچ لیستی نمی توان بست که همه از آن راضی باشند اما هیچ کدام از لیست ها نمی تواند ادعا کند حتی یک صدم وقت و دقتی که شورای ائتلاف برای انتخاب افراد گذاشت را صرف کرده باشد. کار سختی هم نیست. مدعیان لیست ها توضیح بدهند که فرآیند بستن لیست آنها چه بوده است.
◾️ شورای ائتلاف ابتدا 1400 کاندیدا را از طریق نظرخواهی از کانون های اقشاری خود به 220 کاندیدا تقلیل داد. سپس از طریق سه شبانه روز مصاحبه با حضور همه اعضا و ده عضو منتخب دیگر، از طریق مکانیسم نمره دهی 90 نفر را انتخاب کرد. جالب است که قالیباف اساسا در این جلسات حضور هم نداشت!
◾️ در گام بعد طی یک جلسه بسیار طولانی که همه اعضای ائتلاف در آن حضور داشتند -و از قضا قالیباف در آن حق رای هم نداشت- ابتدا 40 و سپس 20 نفر را انتخاب شدند. این 20 نفر به اضافه ترکیبی از گزینه های شهر ری و اسلامشهر و سبد کاندیداهای جبهه پایداری، فهرست 30 نفره تهران را تشکیل داد.
◾️ قالیباف برای بستن این فهرست بخش بسیار بزرگی از گزینه های مورد علاقه خود را کنار گذاشت و در حالی که پیشنهاد می شد در یک محفل خصوصی فهرست را ببندد، به صراحت گفت به تصمیم جمعی شورای ائتلاف پای بند خواهد بود.ریشه حملات این روزها همین است که آن نتیجه برای برخی خوشایند نبوده است.
◾️ نه قالیباف و نه ائتلاف مصون از خطا نیستند اما در این ظلمتکده تخریب و توهین نه سهم خواستند، نه توهین کردند و نه تصمیم محفلی را به عمل جمعی ترجیح دادند. اکنون لیستی شکل گرفته که متمایز از همه لیست های موجود است. همه برادران انقلابی نیز محترمند و رقابتی نیکو انجام خواهد شد.
◾️ درباره ضرورت رای دهی لیستی از منظر آمار و ریاضیات انتخابات هم چند کلمه خواهم نوشت. همچنین درباره تخریب ها. امروز صبح وقتی از دشواری ها و فشارها به دکتر قالیباف گفتم جوابش این بود که نازک نارنجی نباشید؛ ما در جبهه بدون گلوله می جنگیدیم! والعاقبه للمتقین
@mahdi_mohammadi61




Репост из: محمدباقر قالیباف
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔴 فوری | پیام ویدئویی قالیباف دربارۀ فهرست جبهۀ انقلاب: ائتلاف نیروهای انقلاب فقط یک فهرست مشترک منتشر کرده است

📌 برای تحقق هشت وعده، از شما می‌خواهم به تمام ۳۰ نفر لیست جبهۀ انقلاب رأی دهید.

📌 کار مجلس و پیگیری قوانین راهبردی کاری جمعی است. گاهی یک نماینده که که به کار جمعی اعتقاد ندارد و به‌جای منافع ملی، به‌دنبال منافع شخصی و گروهی خود می‌رود، می‌تواند پیگیری یک کار پراهمیت را سال‌ها معطل کند یا حتی غیرممکن کند.

📌 اعضای فهرست جبهۀ انقلاب می‌‌توانند هشت ضرورتی که وعده دادم را در صورت حضور جمعی در مجلس دوازدهم پیگیری کنند.

🗳 برای دیدن لیست اصلی جبهۀ انقلاب، این پست را ببینید.

📮 کانال رسمی اطلاع‌رسانی محمدباقر قالیباف
▫️  تلگرام | بله | ایتا | روبیکا | توییتر

🔗 @Ghalibaf


Репост из: کشکول|محسن مهدیان
✅لیستی رای بدیم یا نه؟

🔻بعد از سخنان امروز رهبرانقلاب درباره نحوه انتخاب نامزدها، این مساله مطرح شد که ایشان مخالف رای دادن لیستی هستند. برخی هم در مخالفت گفتند از سخنان رهبری این برداشت نمی شود و باید ارجاع داد به گذشته که رهبری انقلاب موافق رای لیستی است.
واقعیت این است که اساسا موقف سخنان رهبری انقلاب درباره تائید یا تکذیب رای لیستی  نبود و نیست. ایشان توضیح دادند که چطور باید افرادی را که نمی شناسیم با رجوع به مطلعین انتخاب کنیم.
🔻اما سوال اصلی اینست که آیا برای رای به لیست هیچ استدلال دیگری بجز رجوع به سخنان رهبری وجود ندارد؟
❇️نکته اول و پیش از ورود به بحث این تذکر ضروری است که اگر نسبت به فردی نفیا و یا اثباتا شناخت کامل داریم، باید به حجت شخصی عمل کنیم و اساسا لیستی رای دادن و ندادن مساله ثانوی است.
🔻اما اگر شناختمان اجمالی است؛ اینجا رای لیستی خودش موضوعیت دارد. چرا؟
برخی تصور می کنند رای لیستی صرفا برای دفع خطر و نفی پیروزی رقیب است. اینطور نیست. این نیز یکی از کارکردهای آنست. اما رای لیستی خودش فوائدی دارد.
1⃣اول اینکه لیست به خودی خود سطحی نازلی از کار حزبی است. یعنی کسانی که بهم قرابت دارند دور هم جمع شدند و لیست دادند. رای به شبه تشکیلات به آرای پراکنده ارجح است. چون کار تیمی در مجلس بسیار اهمیت دارد و مانع لابی های فسادگونه می شود. از همه مهمتر موجب پیشبرد اراده ها و تصمیمات می شود. جمع در آینده نیز نظارت پذیر تر است. جمع به خودی خود مانع تخلف است و غیره.
2⃣و اما دوم مهمتر است. لیستی که از دل فرآیند های ائتلافی بیرون می آید اهمیت بالاتری دارد. چرا؟ چون وحدت و ائتلاف ثمره بلوغ سیاسی گروه هاست. یعنی ما با گروه هایی مواجهیم که بدون عدول از گرایش سیاسی خود، حاضر شدند برای ائتلاف با هم مدارا کنند. این خودش یک شاخص انتخاب است. چون این گروه ها بلوغ کار جمعی دارند و در جامعه هم احتمالا از قطبی سازی های موهوم پرهیز می کنند و توان ایجاد وفاق ملی خواهند داشت.
البته ممکن است عده ای به خروجی لیست و یا فرآیند ها اعتراض داشته باشند. این اعتراض ها نیز ممکن است بحق باشد. اما باید دو نکته را توجه کرد. اول اینکه هیچ فرآیند و هیچ لیستی در نهایت بدون اعتراض نخواهد بود. نقد همیشه هست. دوم اینکه طراحی و ترمیم فرآیند، باید پیش از بسته شدن لیست ها باشد نه پس از انتشار لیست نهایی. طبیعی است که ایجاد ائتلاف امری نفس گیر و طراحی فرآیند، زمان بر و بدون اشکال نخواهد بود.
3⃣و نکته سوم صرفا یک محاسبه عقلانی و احتمالی است. رای لیستی از تشتت ارا جلوگیری می کند و احتمال رای آوری افرادی که مناسب تر برای مجلس هستند را بیشتر می کند. مثلا رای ما به فرد خارج از لیست که احتمال می دهیم بخاطر عدم شناخت مردم رای نمی آورد، باعث می شود نفر دیگری رای بیاورد که از نفرات لیست ضعیف ترست.
با این توضیح لیستی رای دادن خودش موضوعیت دارد. در نهایت همان تذکر اول؛ اگر کسی شناخت کامل نسبت به افراد دارد باید به حجت شخصی خود عمل کند نه لیست.
@mahdian_mohsen

Показано 20 последних публикаций.