رسانه، فرهنگ - نشانه


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Telegram


مقالات، کتاب‌ها، سخنرانی‌ها و کارگاه‌های تحلیل گفتمان، نشانه‌شناسی و تحلیل متن، فلسفه تحلیلی، هرمنوتیک

اولین مطلب کانال
https://t.me/irCDS/3

https://t.me/irCDS

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Telegram
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: نقد اندیشه
مرور شاهکارهای هنری ایران در موزه ملک

مراسم رونمایی از کتاب نفیس «دَر جواهرنشان» از مجموعه کتاب‌های شاهکارهای هنری در آستان قدس رضوی در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار شد.

این کتاب نوشته دکتر سید مسعود بنکدار و درباره تاریخچه در جواهر نشان منحصر بفرد حرم مطهر رضوی است که به «در مرصع» معروف است و هم اکنون در قابی شیشه‌ای بر بالای روضه منوره قرار گرفته است. در این اثر سیر تاریخی در مرصع از زمان ساخت در عصر فتحعلی شاه تا تعمیر در سال‌های اخیر همراه با مشخصات این در تالیف شده است.

در آیین رونمایی کتاب «در جواهرنشان» آیت‌الله احمد مروی تولیت آستان قدس، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ، امیرمهدی حکیمی رئیس مرکز آفرینش‌های هنری آستان قدس، نادره رضایی، معاون هنری و رائد فریدزاده معاون سینمایی وزارت فرهنگ، مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث، امیر خوراکیان رئیس موزه ملی ملک، مدیرمسئول نقد اندیشه و امیرخانی رئیس کتابخانه ملی حضور داشتند.

محمدجواد استادی که اجرای این مراسم را برعهده داشت، به مروری بر تاریخچه شاهکارهای هنری ایران پرداخت و امیرمهدی حکیمی نیز گزارشی از روند انتشار این اثر را ارائه داد.
@naghdeandisheh


رسانه ها و جامعه-نهایی-1.pdf
307.0Кб
‍ ‍ 🔹 کتاب «رسانه‌ها و جامعه؛ قدرت، پلتفرم‌ها و مشارکت» منتشر شد

کتاب «رسانه‌ها و جامعه» با عنوان فرعی «قدرت، پلتفرم‌ها و مشارکت» نوشته‌ی نیکولاس کاراه با ترجمه‌ی دکتر پویا نعمت‌اللهی از سوی  مؤسسه انتشاراتی سیمای شرق به بازار نشر عرضه شد.

تمرکز کتاب حاضر بر شناخت‌شناسی انتقادی رسانه‌های پلتفرمی و نقش آنها در مناسبات قدرت است.

کتاب «رسانه‌ها و جامعه؛ قدرت، پلتفرم‌ها و مشارکت» در ده فصل و ۳۴۵ صفحه باقیمت ۴۶۰ هزار تومان از سوی مؤسسه انتشاراتی سیمای شرق به بازار کتاب عرضه شده است.

مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند برای فعالین عرصه‌ی علوم ارتباطات، علوم سیاسی و علوم اجتماعی و همچنین سیاست‌گذاران فرهنگی و رسانه‌ای مفید باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را از دیجی‌کالا تهیه کرده و یا با شماره‌تلفن ۸۸۳۵۶۰۷۶ تماس بگیرند.

لینک خرید از دیجی‌کالا
https://www.digikala.com/product/dkp-17448786/

@irCDS


‍ 🔹 کتاب «رسانه‌ها و جامعه؛ قدرت، پلتفرم‌ها و مشارکت» منتشر شد

کتاب «رسانه‌ها و جامعه» با عنوان فرعی «قدرت، پلتفرم‌ها و مشارکت» نوشته‌ی نیکولاس کاراه با ترجمه‌ی دکتر پویا نعمت‌اللهی از سوی  مؤسسه انتشاراتی سیمای شرق به بازار نشر عرضه شد.

تمرکز کتاب حاضر بر شناخت‌شناسی انتقادی رسانه‌های پلتفرمی و نقش آنها در مناسبات قدرت است.

نویسنده سیر تاریخی فراگرد برساخت بازنمایی و هویت را مورد بررسی قرار داده و اشاره می‌کند که در بخش اعظم قرن بیستم، این فراگرد از سوی صنعت فرهنگ توده‌ای سازماندهی می‌شد. آنگاه در طول یک نسل و از اوایل دهه ۱۹۹۰ به این‌سو عملاً پلتفرم‌های رسانه‌ای به نهاد غالب و مسلط در صنایع فرهنگی تبدیل شدند.

کتاب با اتخاذ رویکرد انتقادی نسبت به فرهنگ مشارکتی رسانه‌های دیجیتال و ادغام چارچوب تجاری و الگوریتمی مدل‌های کسب‌و‌کار پلتفرم‌ها، پدیده «نظارت‌پذیری» را نتیجه‌ی بلاواسطه‌‌ی سازماندهی و کنترل مشارکت مخاطبان دانسته و آن را روشی قطعی برای اعمال قدرت قلمداد کرده است.

نویسنده معتقد است این پلتفرم‌های رسانه‌ای افزون بر ساختن و انتشار معنا میان مخاطبان انبوه، منجر به ادغام دو فرایند شده‌اند. فرایند اول ناظر بر مشارکت در خلق و به گردش درآوردن معنا بوده و فرایند دوم مربوط به جمع‌آوری و پردازش انبوه داده‌ها است..

نویسنده آنگاه به تشریح پیکربندی پلتفرم‌‌ها از حیث خصیصه‌ی مشارکتی و الگوریتمی آنها پرداخته و یک پارادوکس اپستمولوژیک را مطرح می‌سازد.

ازیک‌طرف رسانه‌های پلتفرمی اشکالی از ارتباطات را ممکن می‌سازند که خصیصه‌های مشارکتی، فزاینده‌ی قدرت و دموکراتیک دارند و هم‌زمان اشکالی از نظارت و کنترل شدید را نیز فراهم می‌آورند.

نویسنده در بخشی از کتاب هشدار می‌دهد که ما نباید اسیر اسطوره شویم؛ همان اسطوره‌ای که می‌گوید شبکه‌ها ما را قادر کرده‌اند تا در تصمیم‌های مهم جهان یا جامعه مشارکت داشته باشیم.

واقعیت آن است که همه چیز در نزد پلتفرم‌های دیجیتال به «اقتصاد توجه»  بستگی دارد.
سازمان‌دهی الگوریتمی پلتفرم‌ها به‌گونه ای است که برای برخی از صورت‌های بیانگری، نوعی ارجحیت قائل می‌شود.

نیکولاس کاراه دانشیار ارتباطات و هنر در دانشکده علوم‌انسانی، هنر و علوم اجتماعی در دانشگاه کوئینزلند استرالیا و مدیر مرکز فرهنگ و جوامع دیجیتال همین دانشگاه است. این اولین کتابی است که از این پژوهشگر به زبان فارسی منتشر می‌شود.

کتاب «رسانه‌ها و جامعه؛ قدرت، پلتفرم‌ها و مشارکت» در ده فصل و ۳۴۵ صفحه باقیمت ۴۶۰ هزار تومان از سوی مؤسسه انتشاراتی سیمای شرق به بازار کتاب عرضه شده است.

مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند برای فعالین عرصه‌ی علوم ارتباطات، علوم سیاسی و علوم اجتماعی و همچنین سیاست‌گذاران فرهنگی و رسانه‌ای مفید باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را از دیجی‌کالا تهیه کرده و یا با شماره‌تلفن ۸۸۳۵۶۰۷۶ تماس بگیرند.

لینک خرید از دیجی‌کالا
https://www.digikala.com/product/dkp-17448786/

@irCDS


📻 پادکست کنج

🎧 کنجی برای شنیدن داستان‌های اشخاص، مکان‌ها و رویدادهایی در دل تاریخ

اپیزود پنجم: قصه یک صندلی در کاخ گلستان

این اپیزود کوتاه، تکمله‌ای بر ماجرای حرمسرای ناصری است که در آن شیئی به یادگار مانده از روز قتل ناصرالدین‌شاه بررسی می‌شود.

نویسنده و راوی: محمد رزمگه
تهیه‌کننده: تکین قشنگی

🔷 پادکست کنج را دنبال کنید.

کست باکس:
https://castbox.fm/vb/754426773

شنوتو:
https://shenoto.com/album/podcast/274769/اپیزود-پنجم-قصه-یک-صندلی-در-کاخ-گلستان

اینستاگرام:
https://www.instagram.com/podcastkonj?igsh=ang4NWZkaGs4dnEw

تلگرام:
https://t.me/konjpadcastt

#پادکست
#کنج
#پادکست_کنج
#حرمسرای_ناصری
#ناصرالدین‌شاه
#ناصرالدین_شاه
#کاخ_گلستان


Репост из: کانال تبادلات ژرف
🌻برای سبگ زندگی ایده آل نیاز به چه داری ؟
رشد و آگاهی

🎯دعوت هستی به مجموعه رشد و آگاهی
👇👇👇👇

https://t.me/addlist/X0Y1m3BcAmNiMmFk
🤞اما پیشنهاد ما
1.محصولات ارگانیک و سالم
2.کتاب لحظات پاییزی
3.
زیبایی و جذابیت


Репост из: محمد هاشمی
نکته جالب توجه در ارتباط این فیلم کوتاه از حرف های وندرس و حرف های من در جلسه نقد فیلم این است که وندرس در این فیلم کوتاه، از ارزش عکس های دوربین های پلاروید و حقیقت ناب بودن آنها سخن می گوید. در فیلم روزهای عالی هم هیرایانا با همین دوربین ها عکس می گیرد و آنها را در ظرف های ویژه ای نگهداری می کند که وندرس هم در آن فیلم کوتاه، از آنها می گوید. در واقع می توان گفت جریان یافتن حقیقت ناب در سلوک وی در زندگی روزمره هیرایانا با عکاسی اش با دوربین پولاروید، که آن هم حقیقت بدون روتوش را ثبت می کند، نسبت دارد و وندرس، آگاهانه به چنین نسبتی در فیلم روزهای عالی توجه داشته است.


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
ویم وندرس،
کارگردان فیلمهای ماندگاری چون پاریس تگزاس و بال‌های هوس پیش از اینکه کارگردان باشد،‌ یک عکاس است.

او از تجربهٔ یگانهٔ عکاسی پولاروید می‌گوید.

𝓐




Репост из: محمد هاشمی
روز شنبه 3 آذرماه 1403 در نشستی آنلاین که از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا برگزار می شد، فیلم روزهای عالی ویم وندرس را از دیدگاه جستجوی معنا بر اساس مبانی حکمت شرق تحلیل کردم. فایل صوتی تحلیلم به علاوه پاورپوینتی که حامل تصاویر مورد بررسی در فیلم است، در بالا به اشتراک گذاشته شده و قابل استفاده برای دوستان بزرگوار عضو کانال است.




Репост из: آموزش سواد سایبری
محتوای شاهنامه به تفکیک تعداد ابیات به پادشاه زمان.


Репост из: آموزش سواد سایبری
بیش از ۱۰۰۰ داستان ایرانی محلی رو میتونید با هر کلید واژه ای جست و جو کنید.
‏⁦

eranshahr.com/ganjine


Репост из: آموزش سواد سایبری
اگر دنبالِ کتاب یا مجله‌ای هستید اینجا سرچ کنید؛ انگار همزمان در LibGen, Z-Lib, Sci-Hub, DuXiu و ... سرچ کردید. هدفِ این سایت آرشیوکردنِ کلِ میراثِ مکتوبِ بشریته. متن‌بازه؛ اگر روزی از کار بیفته دوباره یه جایِ دیگه بالا می‌آد. تا الان ۱ پتابایت آرشیوکرده.

annas-archive.org


Репост из: تـحریرِ خیـــال
65cca5524c386-9737-48-1.pdf
371.4Кб
روش‌شناسی محمد عابدالجابری در نقد عقل عربی

نویسندگان:
عباس اسکندری خلیلانی
موسی نجفی

مقاله‌ای از پدرم در باب عابدالجابری.
این مقاله در صدد است با بررسی برخی از آثار محمد عابدالجابری، اندیشمند معاصر مراکشی، به روش شناسی او در تدوین منظومه نظری موسوم به تکوین عقل عربی بپردازد. این اعتقاد که روش ﭼﯿﺰی از ﭘﯿﺶﺳﺎﺧﺘﻪ و ﻣﻌﯿﻦ و در ﺑﺮدارﻧﺪه دﯾﺪﮔﺎﻫﯽ ﭘﯿﺸﯿﻦ، ﺛﺎﺑﺖ و ﻓﺮﺳﺨﺖ ﻧﯿﺴﺖ؛ بعنوان هسته اصلی روش شناسی جابری و اقتباس های مختلف روشی او از اندیشمندان و مکاتب مختلف و گاه متعارض غربی نشان داده می شود. او روش را ابزاری بدون هدف می شمارد که به نسبت موضوع، وجه تاریخی آن، حیات اجتماعی و... امکان اﻧﻌﻄﺎف، اﻧﻄﺒ ﺎق یا تغییر دارد. روش جابری در پژوهش میراث عربی- اسلامی آمیزه ای از روش ساختاری، تحلیل تاریخی و تفکیک بین عناصر ایدئولوژیک و معرفتی است.


Репост из: آرش حیدری
@Heydariarash.pdf
9.1Мб
نگریستن به تاریخ از میان عکس‌ها

گفتگویی دربارۀ جایگاه عکس در تاریخنگاری، الگوهای تفسیر و خوانش آن‌ها و نسبتش با تاریخ انتقادی.

منبع: مجلۀ کالوتیپ @Calotypemag
مهر ۱۴۰۳


Репост из: آموزش سواد سایبری
«مأمور پست هستم» ترفند جدید کلاهبرداران مجازی

- کلاهبرداری در فضای مجازی هر روز با روش‌ها و ترفندهای تازه و مختلفی به‌روز می‌شود. در جدیدترین روش مجرمان در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان داخلی توسط اکانتی پیامی با این مضمون می‌فرستد:
«اسم من جعفری است. من پستچی هستم. ابلاغیه قضایی و احضاریه سوم را برایتان آوردم؛ نبودید اما چون شماره‌تان روی نامه بود برداشتم. با این کد شناسایی وارد لینک شوید و احضاریه سوم را ببینید.»
- وقتی فرد بر روی لینک ارسالی کلیک می‌کند بدافزار روی گوشی‌اش نصب می‌شود و برای تمام مخاطبان وی همین پیام به همراه لینک ارسال می‌شود؛ اگر فرد شماره کارت و اطلاعات دیگری وارد کند هم بلافاصله حسابش را خالی می‌کنند.


Репост из: وابِل
4001113910503_241122_154535.pdf
626.9Кб
سوابق و نمونه‌های داستان "موش‌ و گربه" در ادب فارسی با تکیه بر منظومه موش و گربه عبید زاکانی

📝 دکتر حسین ذوالفقاری

#مقاله



Показано 18 последних публикаций.