کانال هُنرواره | Art


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Искусство


🖇هُنر نوسانی غیرقابل انفکاک است،
میانِ تکنیک و جنون...📝

این‌جا پُر از کاراکتر و قصه است...🌠
راه ارتباطی👇
t.me/HidenChat_Bot?start=176722911
اولین پست کانال👇
https://t.me/Honarrvareh/8

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Искусство
Статистика
Фильтр публикаций


تعدادی از آثار چشم‌نوازِ نقاشی از گربه‌ها که توسط "هنریت-رونر_کنیپ"
(Henriëtte_Ronner-Knip)

هنرمند و نقاشِ هلندی_بلژیکی خلق شده‌اند.

#نقاشی 
@Honarrvareh


عکسی از "هنریت-رونر_کنیپ"
(Henriëtte_Ronner_Knip
)
(1821_1909)
هنرمند و نقاشِ هلندی_بلژیکی که بیشتر به خاطر نقاشی‌هایش از حیوانات، مخصوصاً گربه‌ها شناخته می‌شود.
در ادامه تعدادی از آثارِ زیبای او را با هم ببینیم.

⬇️⬇️⬇️
#نقاشی
@Honarrvareh


"Melodramma"
Artist: "Andrea_Bocelli"
Album: "Cieli di Toscana"
Released: "2001"

@Honarrvareh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
اجرای زیبای ترانه‌ی ایتالیایی "آوازِ عشق" (Melodramma) توسط "آندره_بوچلی" (Andrea_Bocelli)
خواننده‌ی معروف ایتالیایی با همراهی "استپان_هاوزر" (Stjepan_Hauser)
نوازنده‌ی ویولونسل اهل کرواسی

@Honarrvareh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
مستند BBC با عنوان "نگاهی به تاریخچه‌ی مانگا" (Manga) که کُمیک یا رمانِ گرافیکی است که از ژاپن نشأت گرفته‌ است. رمان گرافیکی (Graphic novel) یک نوع کتاب با محتوای داستان‌های مُصَور است که با ترکیب کلمات و تصاویر به عنوان قالبِ کتاب در نظر گرفته می‌شود که می‌توانند به صورت داستان باشند، البته معمولاً یک داستان مستقل با طرح پیچیده‌ای ارائه می‌دهند. بیشتر مانگاها مطابق با سبک توسعه‌یافته در ژاپن در اواخر قرن نوزدهم هستند و در هنرِ ژاپن، فُرمِ روایتِ داستان در مانگا دارای پیشینه‌ی تاریخی طولانی است. اصطلاح مانگا در ژاپن برای اشاره به کُمیک و کارتونیست استفاده می‌شود. در خارج از ژاپن به‌طور معمول، این کلمه برای اشاره به کُمیک‌هایی که نخستین بار در ژاپن منتشر شده، استفاده می‌شود. فقط صد سال از عمر مانگا یا همان کُمیک می‌گذرد اما در همین مدت کوتاه توانسته تأثیر زیادی بر شیوه‌های روایت تصویری جهان بگذارد. بعضی حتی تا آن‌جا پیش می‌روند که آن را زبان آینده‌ی جهان می‌خوانند.

#مستند
#تصویرسازی
@Honarrvareh


🗂️برای ورود به مجموعه‌ای جامع از هنر، برای هنردوستان، کلیک کنید

🎬سینما     |  💬 فلسفه

🎵موسیقی |  📖ادبیات

🖌️نقاشی    |  📸عکاسی

لینک ورود🔻

🖇️
https://t.me/addlist/OaD015LAwVswMTlk

➕اگه از قبل پوشه رو داشتید، آپدیت کنید

📌هماهنگ کننده:
@Filmsofun


"ای امیدِ دل من"
خواننده: "غلامحسین_بنان"
ترانه‌سرا: "اسماعیل_نواب‌صفا"
آهنگساز: "پرویز_یاحقی"
سال اجرا: 1336


در ادامه سه ترانه‌ی خاطره‌انگیز و بسیار دلنشین با ترانه‌سراییِ زنده‌یاد استاد "اسماعیل_نواب‌صفا" و با صدای گرم و دلنشین استاد "غلامحسین_بنان" و استاد "حسین_قوامی" را ارسال می‌کنم تا با هم بشنویم و لذت ببریم.
⬇️⬇️⬇️


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
ویدیویی از شعرخوانیِ زنده‌یاد استاد "اسماعیل_نواب‌صفا" که ایشان در این ویدیو یکی از اشعار زیبایش را می‌خواند که در ادامه درج می‌کنم،

به عشقِ هر که دل بستم، از اول خَصمِ جانم شد
به هر کَس مِهر کردم، عاقبت نامهربانم شد
کسی از راهِ دلسوزی، نَزَد بر آتشم آبی
وفایِ شمع را نازم که عمری هم‌زبانم شد
رهایی نیست مَقدورم، زِ بندِ عشقش ای ناصِح
من آن صیدم کَز اول، دامِ صیاد آشیانم شد
به دستش تا سپردم دل، چو لاله داغ‌دارم کرد
به پایش تا فشاندم جان، چو نرگس سرگِرانم شد
هزاران خونِ دل خوردم که بینم بی‌رقیب او را
چه سود از خلوتِ وصلش که شَرمم پاسبانم شد
"صفا" می‌سوخت چون پروانه و می‌گفت دِلشادم
که هم‌چون شمع روشن در جهان، رازِ نهانم شد

@Honarrvareh ‌ ‌


دلی كز آتشِ عشقی نسوزد، سوختن دارد
لبی كز عاشقی حرفی نداند، دوختن دارد
از آن در آتشِ عشقِ تو گريانم كه می‌دانم
ميانِ آب و آتش شمعِ محفل، سوختن دارد
نياموزی چو من ای لاله‌رُخ، درسِ وفا هرگز
كه با خونِ جگر درسِ وفا آموختن دارد
مُنَوَر كرده‌ام با شمعِ جانم راهِ جانان را
به پيشِ پایِ جانان، شمعِ جان افروختن دارد
"صفا" در دل به غير از مِهرِ مَهرويان نَيندوزد
كه در ويرانه‌یِ دل، گنجِ عشق اندوختن دارد...

شعر و عکس: از زنده‌یاد استاد "اسماعیل_نواب‌صفا" (1384_1303)
نویسنده، محقق، شاعر و ترانه‌سرا

@Honarrvareh


این نقاشی به درستی دوگانگیِ بین ناخودآگاه و خودآگاهِ انسان را که انگار در این‌جا از یک‌دیگر جدا شده‌اند را توصیف می‌کند. رنه ماگریت با به تصویر کشیدن چهره‌ی فردی که به دونیم تقسیم شده تا پیچیدگی‌های کوچکِ درون آن آشکار شود، این دوگانگی را نشان می‌دهد. "راز دوگانه" اثری قابل‌ تأمل است که رنه ماگریت آن را در زمان اقامتش در پاریس خلق کرده است، این یک نقاشی فیگوراتیو است و مربوط به زمانی می‌باشد که توسطِ رنه ماگریت به عنوان سال‌های سوررئالیستیِ پاریس توصیف می‌شود، او با آثار هنری خود عنوانی را ایجاد کرده بود که درجه‌ی خاصی از رمز و راز را در آثارش و برای مخاطبانش به تصویر بکشد، او خود درباره‌ی این اثرش بیان کرده بود که جهان بدون رازهایی که در بیشتر آثار هنری‌اش به تصویر کشیده است وجود نخواهد داشت و جهان همانند آثارش پُر از رمز و رازهای کشف نشده است. رنه ماگریت این اثرِ خاص را در زمان جنگ نقاشی کرد و جنبش سوررئالیستی در این زمان به نوعی بیشترِ آثار او را تحت‌تأثیر قرار داد. به نظر می‌رسد که موضوع اصلیِ "راز دوگانه" این است که مخاطب بفهمد چه چیزی می‌تواند زیرِ پیکر انسان پنهان شود و در زیر این چهره‌ی بیرونیِ انسان و درونِ او چه چیزهایی می‌گذرد. رنه ماگریت هم‌زمان با کار بر روی این نقاشی هنوز تحت‌تأثیرِ غمِ از دست دادنِ مادرش بود. او علی‌رغم این‌که رویکردی کاملاً شخصی به تصویر داده می‌خواسته حتی زیر آن چهره‌ی بی‌احساس را نیز نشان بدهد و هرج و مرجِ درونی انسان را این‌گونه به تصویر بکشد که قابل پنهان کردن نیست هرچند این راز در چهره‌ی این تصویر پنهان شده است.

#نقاشی
@Honarrvareh


تابلوی نقاشی "راز دوگانه"
(The Double Secret)

اثر "رنه_ماگریت"(René_Magritte)
هنرمند و نقاش برجسته‌ی بلژیکی که آن را با تکنیک رنگ و روغن روی بوم و سبک "سوررئالیسم" در سال 1927 خلق کرده است و هم‌اکنون در "موزه‌ی هنرهای زیبای شیکاگو" نگهداری می‌شود.

#نقاشی
@Honarrvareh


در این نقاشی، مردی با پالتو و کلاه در یک فضای بیابانی ایستاده است و در کنار او یک ماهی و یک پرنده قرار دارند، مرد می‌تواند نماینده‌ی انسان مدرن باشد که در دنیای پیچیده و پُر از چالش‌های امروزی قرار دارد. ماهی موجودی است که در زیر آب زندگی می‌کند و می‌تواند نمایانگر جنبه‌های پنهان وجود انسان باشد که در دنیای مدرن کمتر به آن توجه می‌شود و برعکس، پرنده نماد آزادی و پرواز است و می‌تواند نمایانگر جنبه‌های مثبتِ زندگی، امید و آرزوها باشد. تضاد بین ماهی و پرنده نشان‌دهنده‌ی دوگانگی و تضاد در زندگی انسان مدرن است، فضای نقاشی بیابان را نشان می‌دهد که محیطی خشک و برهوت است و مرد و ماهی و پرنده در آن ایستاده‌اند، این فضا می‌تواند نمادی از احساسِ بی‌معنایی و بی‌پناهی در دنیای مدرن باشد یا به نوعی نمایانگر چالش‌هایی است که انسان‌های مدرن با آن مواجه هستند. این اثر هنریِ هیجان‌انگیز فکرِ مخاطب را به چالش می‌کشد و توانایی رنه ماگریت را در محو کردن مرزهای بین واقعیت و تخیل را به نمایش می‌گذارد و می‌توان گفت او یک ترکیبِ سوررئال ایجاد کرده که پیچیدگی‌های درونی انسان را با به تصویر کشیدن این عناصر در یک ردیف بررسی می‌کند.

#نقاشی
@Honarrvareh


تابلوی نقاشی "حضور ذهن"
(The presence of spirit)

اثر "رنه_ماگریت"(René_Magritte)
هنرمند و نقاش برجسته‌ی بلژیکی که آن را با تکنیک رنگ و روغن روی بوم و سبک "سوررئالیسم" در سال 1960 خلق کرده است و هم‌اکنون در "موزه‌ی هنر مدرن فولک‌وانگ" (Museum Folkwang) در شهر "اِسِن" (Essen) در آلمان نگهداری می‌شود.

#نقاشی
@Honarrvareh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
ویدیوی بررسی "عکس‌های ماندگار دنیا" از مجموعه‌ "رسانه‌ی پارسی" که این قسمت درباره‌ی عکسی با عنوان "قحطی در سومالی" می‌باشد، عکسی که "جیمز_نَچوی" عکاس آمریکایی در سال 1992 از زنی که در یک فرغون منتظر است تا او را به مرکز تغذیه برسانند گرفت و بعد از آن بود که کمک‌های فراوان از گوشه و کنار دنیا، جانِ نزدیک به یک و نیم میلیون انسان را از گرسنگی نجات داد.

#عکاسی
@Honarrvareh


"جیمز_نَچوی" این عکس را در سال 1992 از شرایط نابسامان ناشی از قحطی در سومالی به تصویر کشید، هم‌زمان با بالا رفتن قیمت غذا در سومالی و ناکامی کمک بین‌المللی، سومالی غرق در درگیری مسلحانه شده بود. با این وجود، کسی در غرب به این موضوع اعتنایی نداشت، در نتیجه این عکاس آمریکایی با مسئولیت خودش به سومالی رفت و در آن‌جا کمیته‌ی بین‌المللی صلیب سرخ به حمایتش آمد، او با خود کوله‌باری از عکس‌های قابل‌تأمل آورد از جمله عکسِ زنی که در یک فرغون منتظر است تا او را به مرکز تغذیه برسانند. پس از آن‌که این عکس به عنوان عکس خبر اصلی مجله‌ی "نیویورک تایمز" به چاپ رسید، جهان متأثر شد و در نتیجه‌ی این عکس، حمایت عمومی از عملیات صلیب سرخ که بزرگ‌ترین عملیات این سازمان از زمان جنگ جهانی دوم محسوب می‌شد، شکل گرفت. بعد از آن بود که کمک‌های فراوان از گوشه و کنار دنیا، جانِ نزدیک به یک و نیم میلیون انسان را از گرسنگی نجات داد. این‌جا هست که قدرتِ یک عکس به این شکل، خودش را نشان می‌دهد.

#عکاسی
@Honarrvareh


عکسی از "جیمز_نَچوی"
(James_Nachtwey)

عکاس آمریکایی که در ژانر عکاسیِ خبری فعالیت می‌کند، او در رشته‌ی تاریخ هنر و علوم سیاسی فارغ‌التحصیل شد و بعدها به دکترای افتخاری هنرهای زیبا در آمریکا نائل آمد. عکس‌های او از جنگ ویتنام و جنبش حقوق مدنی آمریکا تأثیر عمیق و بِسزایی در تصمیم او برای عکاسی داشت. او عکاسی را به‌طور خودآموز فراگرفت و از تجربه و دانش عکاسان خبری دیگر نیز استفاده نمود. او همچنین در صحنه‌ی حملات 11 سپتامبر حاضر بود و عکس‌های قابل‌قبولی در این‌باره ارائه کرده‌ است. "جیمز_نَچوی" بارها در مسیر انجام وظیفه‌ی حرفه‌ای شغل خود، آسیب دید و در طول پوشش گسترده‌ی خبری در جنگ مجروح شد و هنوز کاملاً بهبود نیافته بود که برای ثبت ویرانی‌های حادثه‌ی سونامی در دسامبر سال 2004 به جنوب‌شرقی آسیا سفر کرد. در ادامه یکی از عکس‌های معروف او را با هم ببینیم.

⬇️⬇️⬇️
#عکاسی
@Honarrvareh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
ویدیویی درباره‌ی تحلیل و بررسی و خوانشِ حکایتِ زیبای "غریب بغدادی" از دفتر ششمِ "مثنوی معنویِ مولانا" توسط دکتر "رشید_کاکاوند"

(قسمت دوم)
@Honarrvareh


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
اجرای زنده و پُراحساس موسیقیِ "ایروان من" (My Yerevan) توسطِ "ساموئل_یِروینیان"
(Samvel_Yervinyan)

نوازنده‌ی ویولون ارمنی

@Honarrvareh

Показано 19 последних публикаций.