آکادمی ارتباطات


Channel's geo and language: Iran, Persian


آکادمی ارتباطات، مدرسه اي است از مطالب و اطلاعیه های آموزشي در حوزه ارتباطات، رسانه، روابط عمومي، فناوريهاي نوين ارتباطي، خصوصا هوش مصنوعی AI.

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Statistics
Posts filter


🔶 زندگی مدرن و ۴۲ تغییر برای خانواده ایرانی

🔺 یافته‌های مرکز آمار می‌گوید در سال‌های اخیر، اندازه خانواده‌ها کوچک‌تر شده و تعداد فرزندان کاهش یافته است. همزمان، تعداد خانواده‌های تک‌والدی افزایش داشته است.

🔺 نرخ طلاق در ایران طی دو دهه گذشته افزایش یافته که مطالعه روی آن نشان‌دهنده تغییراتی در نگرش مردم ایران نسبت به ازدواج و روابط زناشویی است.

🔺 از سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۲، میزان ازدواج ۴۶ درصد کاهش یافته و در همین بازه زمانی، طلاق افزایشی ۴۷ درصدی داشته‌است.

🔺 میانگین سن ازدواج هم برای مردان و زنان صعودی بوده و به ترتیب به ۲۸ و ۲۳.۹ سال رسیده است.

🔺 حضور اینترنت و رسانه‌های اجتماعی اینترنتی، ارتباطات خانوادگی و سبک زندگی خانواده ایرانی را تغییر داده است.

🔺 الگوهای پس‌انداز و سرمایه‌گذاری خانواده‌ها تغییر کرده و علاوه بر مسکن، خرید و نگهداری ارز، سکه و طلا، سهم قابل توجهی را پیدا کرده است. سرمایه‌گذاری در امور غیر مادی مثل تحصیلات و توسعه مهارت‌های زندگی نیز قابل توجه است.

#پژوهش_اجتماعی

متن کامل را اینجا بخوانید

🆔 @irna_research
@commac




♨️ تفاوت سه هوش مصنوعی مطرح جهان در پاسخ به یک سوال

کانال آکادمی ارتباطات، از سه ابزار هوش مصنوعی یک سوال مشخص پرسید که:
"فقط اسم یک کشور را نام ببر که تنها کشور قدرت بلامنازع هوش مصنوعی در جهان است."

پاسخ ها را ببینید:

❎پاسخ دیپ سیک چینی: (بدون اینکه خنده اش بگیرد و به روی خودش آورد که اگر چت جی پی تی نبود تا الان او هم وجود نداشت)
چین

✳️پاسخ کوین علی بابا چین:
ایالات متحده آمریکا

✅پاسخ چت جی پی تی:
آمریکا
🆔 @commac


رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی در گفت‌و‌گو با #ایرنا:

بی‌رغبتی جوانان ۱۸ تا ۲۴ سال برای تحصیل در دانشگاه

🔹رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با اشاره به بی‌رغبتی جوانان ۱۸ تا ۲۴ سال برای تحصیل در دانشگاه، به تشریح دلایل این پدیده اجتماعی و ارتباط مستقیم آن با مقوله اشتغال در سال‌های اخیر پرداخت.

🔹طاهری‌نیا گفت: نکته مهم در خصوص اقبال اندک طیف سنی ۱۸ تا ۲۴ سال برای تحصیل در دانشگاه‌ها این است که انتظار خانواده‌ها و واجدان شرایط تحصیل در دانشگاه از تحصیل، گاهی لزوما اشتغال بود و وقتی این انتظار تامین نشود انگیزه تحصیل از دست می‌رود بنابراین پیوند مستقیمی با موضوع اشتغال دارد.


🔹معاون وزیر علوم بیان کرد: نکته دوم این است که گاهی برخی افراد به واسطه اینکه به شغلی دست پیدا کردند انگیزه‌ای برای ادامه تحصیل ندارند. ما در خانواده‌ها شاهد هستیم بین شغلی که در دسترس دارند و تحصیل در دانشگاه ترجیح می‌دهند شغل داشته باشند تا تحصیل در دانشگاه.

🔹وی افزود در بسیاری از دانشگاه‌های دنیا نیز وقتی دانشجو در دوران تحصیل کاری مرتبط با دانش و مهارت پیدا می‌کند انگیزه برای ادامه تحصیل ندارد و به اشتغال روی می‌آورد مجموع این کار به نفع جامعه است که هر کسی متناسب با توانمندی و مهارت جایی که دوست دارد و موثرتر است حضور داشته باشد لزومی ندارد که براساس سازماندهی که داریم حتما دانشجو باشد.

لینک خبر
@IRNA_1313
🆔 @commac


🎯 راداگینگ؛ راه و رسم جدید ترک اعتیاد به گوشی است

🔴 ارلینگ هالند، مدتی پیش، ویدئویی کوتاه از خودش منتشر کرد که روی صندلی هواپیما نشسته بود و زیر آن نوشته بود: «هفت‌ساعت راداگینگ، بدون گوشی، بدون خواب، بدون آب، بدون غذا، فقط نقشه». زیر آن متن هم هشتگ زده بود: «آسونه». ویدئوی او به سرعت ویروسی شد و طرفدارانش با تحسین و تمجید می‌گفتند: «ارلینگ ماشین است!». البته هالند اولین آدم مشهوری نیست که ویدئویی دربارۀ راداگینگ منتشر می‌کرد، این رسم، به مد فرهنگی جدیدی تبدیل شده است که نوعی مبارزه‌جویی در برابر فرهنگِ سرگرمی‌ها و حواس‌پرتی‌های آنلاین است.

🔴 پیروان راداگینگ با آگاهی از فریب‌های رنگارنگ صنعت سرگرمی برای دزدیدن توجه ما، دیگران را دعوت می‌کنند که شجاعانه با «پوچی و ملال زندگی روزمره» چشم‌در‌چشم شوند و در برابر جذابیت‌های اعتیادآور شبکه‌های اجتماعی یا بازی‌های ویدئویی کم نیاورند.

🔴 مسافران سفرهای هوایی پیش‌قراول این مد بوده‌اند. راه‌و‌رسم آن‌ها، ساده و به یک معنی بکر و وحشی است: قرار است هجده ساعت روی یک صندلی تنگ، وسط آسمان، حبس شوی؟ خیلی هم خوب. گوشی‌ات را خاموش کن، به هیچ وسیلۀ الکترونیکی دیگری دست نزن، و هیچ کاری نکن. خیره شو به پشتیِ صندلی جلوی رویت و «تحمل کن». اسم این مد جدید را گذاشته‌اند «راداگینگ» (rawdogging) که ترجمۀ تحت‌اللفظی‌اش تقریباً به معنی زندگی‌کردن مثل یک سگ وحشی است: اگر این زرق‌و برق‌های فرهنگی را کنار بگذاریم و به طبیعت برگردیم، نجات پیدا می‌کنیم.

🔴 ایان بوگاست، بازی‌ساز و روزنامه‌نگار، می‌گوید رادگینگ یکی از مصادیق ظهورِ نوع جدیدی از زهدگرایی است که به‌ویژه در میان مردان باب شده است. زیرا این روزها زنده‌ماندن روی زمین به‌ معنای رنج‌بردن از رگبار دائمی هوس‌هایی است که چنان به‌راحتی در دسترس‌اند که برای جلوگیری از وسوسهٔ آن‌ها به مبارزه‌ای دائمی نیاز است.

🔴 بوگاست می‌گوید این نوع زهدگرایی در ابتدا شبیه بودیسم به‌نظر می‌رسد. پشت‌پا زدن به لذت‌های زودگذر برای آزادکردن روح. اما اگر دقیق‌تر به ماجرای این مد فرهنگی نگاه کنیم، تناقضی بزرگ را در آن می‌یابیم: پروپاقرص‌ترین حامیان راداگینگ، تقریباً بلافاصله بعد از آنکه پروازشان به زمین نشست، سر و کله‌شان در شبکه‌های اجتماعی پیدا می‌شود و با افتخار اعلام می‌کنند: «هجده‌ساعت بدون گوشی! من دوام آوردم و پیروز شدم!» وقتی این پست‌ها را می‌بینیم، شاید به ذهنمان برسد که کل این زهدِ هجده‌ساعته، چیزی نیست جز مقدمه‌ای برای نمایش بعد از آن.

🔴 راداگنیگ به یک معنی، صرفاً آخرین جلوه از تلاش‌های مستمر بشر برای بازگشت به گذشتۀ طلایی‌ای است که در آن به طبیعت نزدیک بودیم و تکنولوژی و رسانه و ساخته‌های دست بشر، خلوص انسانی‌مان را از میان نبرده بود. اما افسوس که همیشه این تلاش‌ها از تناقضی بزرگ رنج می‌برند: بازگشت به زندگی خالص ممکن نیست، البته اگر همچین چیزی واقعاً وجود داشته باشد.

🔴 بوگاست می‌نویسد: تلاش برای رسیدن به وضعیت خلوص، حتی خلوصی خیالی، ارزشمند به ‌نظر می‌رسد. تلاش برای نزدیک‌شدن به طبیعت، یا نزدیک‌شدن به نوعی وضعیت دست‌نخوردگی تخیلی، باعث می‌شود حس کنیم فراتر رفته‌ایم. مسافرت هوایی استعارهٔ مناسبی برای این حس برتری‌جویی است و برای پیروان راداگینگ به روش پیروزی تبدیل شده است. کار تطهیر بالا می‌گیرد و پیروان راداگینگ در پروازها به بهشت نزدیک‌تر می‌شوند. ولی انگار هر دفعه از رسیدن به بهشت بازمی‌مانند و دوباره به زمین برمی‌گردند.

📌 آنچه خواندید مروری کوتاه است بر مطلب «هجده ساعت دست به گوشی نمی‌زنم، تا بعدش در شبکۀ اجتماعی به کارم افتخار کنم» که در سی‌وسومین شمارۀ مجلۀ ترجمان علوم انسانی منتشر شده است. این مطلب در تاریخ ۱۳ آبان ۱۴۰۳ در وب‌سایت ترجمان نیز بارگذاری شده است. این مطلب نوشتۀ ایان بوگاست است و بهناز دهکردی آن را ترجمه کرده است. برای خواندن نسخۀ کامل این مطلب و دیگر مطالب ترجمان، به وب‌سایت ترجمان سر بزنید.

📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/u58012
🆔 @commac




امیرعلی خلج، پژوهشگر حوزه ارتباطات
🔹در جهان امروز، «روابط‌عمومی فردا» کارآمد است

امروز، شرایطی که سازمان‌ها و شرکت‌ها به‌عنوان نهادهای اجتماعی مولد تجربه می‌کنند، تفاوت‌های بسیاری با همین دیروز دارد. تا همین چند سال پیش، به‌ویژه پیش از همه‌گیری کووید ۱۹ در سال ۲۰۲۰، روابط‌عمومی بیشتر به‌عنوان ابزاری برای اطلاع‌رسانی، تبلیغات و مدیریت شهرت شناخته می‌شد و در مواجهه با بحران‌ها رویکردی واکنشی داشت و تنها پس از وقوع، می‌کوشید تا با دارایی‌ها، مهارت‌ها، و توانمندی‌های ارتباطی، بحران را مدیریت کند، اما امروز به‌واسطه‌ی دگرگونی‌های فناورانه، اجتماعی، اقتصادی، زیست‌محیطی و غیره و به‌ویژه تغییر ویژگی‌ها و ماهیت بحران‌ها، نه‌تنها عملاً و رسماً به‌عنوان یکی از ارکان اصلی مدیریت بحران و توسعه پایدار به شمار می‌آید؛ بلکه به لطف ابزارهای فناورانة نوینی مانند تحلیل پیشگویانه (Predictive Analytics)، می‌تواند مسئله‌ها را پیش از تبدیل‌شدن به بحران رصد کرده و سازمان را برای رویاروشدن با آنها آماده سازد.
مرور نمونه‌ها و سوابق تاریخی نشان می‌دهد که سازمان‌هایی توانسته‌اند در دوران بحران‌هایی مانند همه‌گیری‌ها، رکودهای اقتصادی و تحولات فناوری، دوام آورده و حتی کم‌وبیش به مسیر رشد خود ادامه دهند که ارتباطات مؤثر، شفاف، و سریعی داشته‌اند. به‌این‌ترتیب، روابط‌عمومی دیگر مانند بخش‌های مربوط به ساقة مغز، عملکردی واکنشی ندارد، بلکه مانند قشر پیش‌پیشانی مغز، یک بخش و نیروی استراتژیک برای هدایت سازمان در شرایط پیچیده و پیش‌بینی‌نشده تلقی می‌شود. ازآنجاکه بحران‌های امروز، از نظر ماهیت و ویژگی‌هایی شامل سرعت انتشار، شدت تأثیر، پیچیدگی، تعداد ابعاد، میزان حساسیت‌های عمومی و انتظارات از سازمان‌ها‌، بسیار متفاوت‌تر از بحران‌هایی هستند که درگذشته تجربه شده بودند، بی‌تردید برای مدیریت ارتباطات بحران، به روابط‌عمومی‌هایی نیاز است که چابک، مجهز به فناوری‌ها و ابزارهای نوینی مانند تحلیل پیشگویانه، و برخوردار از بینشی آینده‌پژوهانه باشند. به‌عنوان‌مثال، در شرایطی که اخبار و اطلاعات به‌سرعت در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شوند، روابط‌عمومی نه‌تنها باید در کمترین زمان ممکن پیام‌هایی درست را به گروه‌های هدف منتقل و از گسترش اطلاعات نادرست جلوگیری کند، بلکه باید بتواند نخستین نشانه‌های وقوع بحران در آینده را پیش‌بینی و سناریوهای مختلف را طراحی و تمرین کند تا درنهایت، با اتکا به پروتکل‌های ارتباطی مشخص، میزان آسیب‌های احتمالی را کاهش دهد.
با این رویکرد، روابط‌عمومی قادر خواهد بود که علاوه بر مدیریت بحران، نقشی اساسی در توسعه‌سازمانی داشته باشد. امروزه، رویکردهای نوینی مانند روابط‌عمومی داده‌محور و استفاده از هوش مصنوعی در تحلیل مخاطبان، به سازمان‌ها کمک می‌کند که ارتباطات خود را هدفمندتر و اثربخش‌تر پیش برند.
در دورانی که در آن، تنها اصل ثابت برای سازمان‌ها و شرکت‌ها، همیشگی بودن تغییرات است و ایجاد تحولاتِ پی‌درپی به یک قاعده تبدیل شده، روابط‌عمومی آینده‌پژوه دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است. روابط‌عمومی‌هایی که از چنین رویکردی داشته باشند، نه‌تنها در زمان بحران عملکرد بهتری خواهند داشت، بلکه در توسعه نیز نقشی محوری ایفا خواهند کرد.

دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت با موضوع اصلی نقش روابط عمومی در مدیریت بحران ناترازی‌ها و توسعه صنعتی» و با حضور مدیران، کارشناسان و علاقمندان روابط‌عمومی و صنعت ۲۷ بهمن ماه در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.
گفتنی است، استادان، دانشجویان، فعالان و علاقمندان به حوزه‌های ارتباطات، روابط‌عمومی، جامعه اطلاعاتی و صنعت که تمایل دارند در این کنفرانس به ارائه مقاله بپردازند، می‌توانند تا تاریخ ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، نسبت به ارسال اصل مقاله خود به آدرس الکترونیکی info@prconference.ir اقدام کنند.
علاقمندان به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این کنفرانس و ارسال مقالات می‌توانند به پایگاه خبری ما آنلاین مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۸۳۵۶۲۱۱ تماس حاصل نمایند.

▫️دانلود (دریافت) فرم ثبت‌نام و ارایه مقاله دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت

⚜️ @prconference
🆔 @commac


🔸نشانه‌های آزار جنسی در کودکان؛ آنچه والدین باید بدانند

🔹هر بار که خبری از تجاوز به کودک منتشر می‌گردد، انگار قلب انسان فشرده می‌شود و غم روی دوش‌مان سنگینی می‌کند، متأسفانه، آمار این جنایت دلخراش کم هم نیست؛ این مسئله زمانی نگران‌کننده‌تر می‌شود که اشکال غیرفیزیکی خشونت، مانند سوءاستفاده‌های کلامی یا آنلاین به آن اضافه می‌شود.

لینک خبر
@IRNA_1313
🆔 @commac


کاربران اینترنت ماهواره‌ای در ایران به ۳۰ هزار نفر رسید

🔹در حالی که در گزارش آذرماه سال جاری مجله فوربس تعداد کاربران استارلینک در ایران ۲۰ هزار کاربر تخمین زده شده بود، بر اساس گزارش جدید انجمن تجارت الکترونیک، بیش از ۳۰ هزار کاربر یکتای اینترنت ماهواره‌ای در ایران از این فناوری استفاده می‌کنند./سیتنا

@NewJournalism
🆔 @commac


⭕️‌تنها ۶ درصد شرکت‌های آمریکایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

☑️ @persiannbloomberg
بلومبرگ فارسی✔️
🆔 @commac


🔴نمونه هایی از کار نشانه شناسی در خبر و دیتا ژورنالیسم در گزارش الجزیره

🔹بسیاری از گزارش های ویدئویی الجزیره در حد یک ترم آموزشی نکته های دقیق و مهم آموزشی دارند برای خبرنگاران از رسانه های دیجیتال گرفته تا ژورنالیسم تلویزیونی که می تواند به عنوان مطالعه موردی در کلاس و کارگاه ها استفاده شود.

🔸برای مشاهده این دو نمونه از گزارش های الجزیره که زیرنویس فارسی هم دارد روی هر لینک کلیک کنید:
1- نمونه ای برای دیتا ژورنالیسم (روزنامه نگاری داده محور)
https://t.me/AjaNews_persian/3378
2- نمونه ای از نشانه شناسی در کار خبری
https://t.me/AjaNews_persian/3379
✳️ @commac


🔴 چرا نوجوانان و جوانان ایرانی برای بیان احساسات و تجربیات شخصی، تلگرام را به شبکه‌های اجتماعی دیگر ترجیح می‌دهند؟ آیا افزایش استفاده از تلگرام می‌تواند به افزایش احساس انزوا منجر شود؟

این سوالاتی است که حسین امامی، مدرس دانشگاه و پژوهشگر حوزه رسانه های اجتماعی در گفتگو با روزنامه قدس به آن پاسخ داده است. وی می گوید:

🔹 در حال حاضر، بیش از ۲۴۴ هزار کانال فارسی‌زبان در تلگرام فعالیت می‌کنند که بخشی از آنها محتوای شخصی، احساسی یا دل‌نوشته‌ها را شامل می‌شود.

🔸برای بسیاری از جوانان و نوجوانان، شبکه‌های اجتماعی همچون تلگرام بستری برای بیان احساسات، تجربیات و دیدگاه‌های شخصی فراهم می‌کنند

🔹در مقابل، شبکه‌هایی مانند اینستاگرام که فضای عمومی‌تر و تعاملی‌تری دارند، کاربران را در معرض نگاه‌ها و قضاوت‌های بیشتری قرار می‌دهند. این تفاوت باعث می‌شود افراد برای بیان مسائل شخصی و احساسی، تلگرام را ترجیح دهند.

🔸 نقش کانال‌های شخصی فراتر از صرفاً ابراز احساسات است. این فضاها می‌توانند فرصتی برای کاهش استرس، تخلیه هیجانات و حتی دریافت حمایت عاطفی از سوی دیگران فراهم کنند.

متن کامل این گفتگو را در گزارش روزنامه قدس بخوانید.
✳️ @commac


✅گوگل ادعا می کند؛ هکرهای ایرانی در حملات فیشینگ از هوش مصنوعی جمینای استفاده می کنند

شفقنا رسانه- گزارش تازه «گروه اطلاعاتی تهدیدات گوگل/ GTIG» ادعا می‌کند که هکرهایی از ایران، چین و کره شمالی از چت‌بات شرکت گوگل به نام «جمینای/ Gemini» برای بهبود عملکرد خود در حملات فیشینگ استفاده می‌کنند.

https://media.shafaqna.com/news/564290/
@commac


🎥«دیپ سیک» چینی، بازیگر جدید هوش مصنوعی در جهان

🔹رقابتی از جنس هوش مصنوعی بین ایالات متحده و چین در حال شکل‌گیری است. با رونمایی از پلتفرم چینی «دیپ سیک» در روز ۲۷ ژانویه، سهام شرکت‌های فناوری آمریکایی تا یک تریلیون دلار ریزش کرد. این چت بات هوش مصنوعی، به دلیل هزینه کمتر و کارایی مشابه در رقابت با «چت جی پی تی» جلو افتاده است.

🔹اما کدام کشورها استفاده از «دیپ سیک» را ممنوع و آن را فیلتر کردند؟ در این گزارش ببینید.

@IRNA_1313
🆔 @commac


پرواز فانوس آرزوهای هوش مصنوعی چین
 در آسمان سیلیکون ولی!

📌مریم سلیمی (دکترای علوم ارتباطات و پژوهشگر ارتباطی): چین امسال در آستانه‌ سال نوی خود، فانوس آرزوهایش در حوزه هوش مصنوعی (همچون دیپ سیک، علی بابا و...) را درگستره آسمان جهانی به پرواز درآورد تا ضمن حیرت سیلیکون ولی و شوک بر بازارهای سهام و رمرز ارز، نور و امید را برای سرزمین اژدها (با رویای بزرگ رهبری جهان در حوزه هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰) به ارمغان آورد.شاید بتوان چنین گفت که پیام آشکار چین دربدو قدرت گرفتن ترامپ (که رئیس جمهور آمریکا آن را زنگ بیدارباش برای صنایع فناوری این کشور تلقی کرد)، اعلام ورود به فاز جدیدی از نبردهای هوش مصنوعی، داده ای و اطلاعاتی اژدها و عقاب برای سیطره جهانی باشد.باید دید فرجام نبردها و رقابت‌های بین المللی در حوزه هوش مصنوعی (که هر روز شدیدتر و حیاتی تر می شود)، درکنار سایر عوامل سرنوشت ساز «جام سلطه» را در رهبری اذهان و جهان از آن چه کسی خواهد کرد و این رقابت‌ها چه آموزه­ ها و پیامهایی برای ایران ورسانه های آن دارد؟
 متن کامل درعصر ایران
http://asriran.com/004L2t

📷تصویر از گراک (
مبتنی بر ورودی مطلب)
@graphicnews
🆔 @commac


🎯 جامعۀ پشمکی چطور جایی است؟
— ما در روزگاری زندگی می‌کنیم که همه چیز کیفیتی ساختگی به خود می‌گیرد

📍سوزان سانتاگ در سال ۱۹۹۶ هشدار داد که «جدیت»، در سایۀ مصرف‌گرایی، در حال نابودی است و می‌گفت: با غلبۀ فرهنگی که ارزش‌های اصلی‌اش از صنعت سرگرمی می‌آید، جدیت به پلۀ آخر رسیده است. او از دنیایی گفت که در آن همه‌چیز، حتی مفاهیم عمیقی چون دانش و شکوفایی انسانی، به کالاهایی قابل فروش و آسان‌فهم تبدیل خواهند شد. در این دنیای تازۀ «سبُک»، همه‌چیز باید خوشایند و ملایم باشد، و هر چیز جدی به‌عنوان مانعی برای کسب‌وکار کنار گذاشته می‌شود تا جایی که مردم دیگر به سختی می‌توانند چیزی را واقعی و اصیل بپندارند. به جامعۀ پشمکی خوش‌آمدید: جایی که در آن همه‌چیز سست و کم‌استحکام است و مثل پشمکی می‌ماند که تا در دهان می‌گذاریم آب می‌شود و از آن فقط نوعی مزۀ شیرین باقی می‌ماند.


✍🏻 ترجمۀ عرفان قادری
🔖 ۱۵۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۰ دقيقه
                                       
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/h62003
🆔 @commac


🔴دوره مهارت کاربست هوش مصنوعی در آموزش، 17 بهمن در تهران برگزار می شود

🔹ورکشاپ 4 ساعته هوش مصنوعی در آموزش با تدریس دکتر حسین امامی، مدرس و پژوهشگر هوش مصنوعی، در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود.

🔸در این کارگاه، شرکت کنندگان، قادر خواهند بود تا با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای کار آموزش خود از آن بهره بگیرند و همچنین مباحثی که باید در خصوص هوش مصنوعی در سطوح مختلف آموزش دهند را بر اساس دو مدل جهانی مطرح فراگیرند.

🔹این دوره ویژه اعضای هیات علمی واحدهای استان تهران و دو دانشگاه جهاددانشگاهی(علم و فرهنگ و علم و هنر) می باشد.

🔸به شرکت کنندگان این دوره گواهی‌نامه معتبر ارائه خواهد شد.

🔸 https://www.roytab.ir/Default/GenerateForm/456
↪️ @commac


درباره دوره دانش افزایی فرهنگی ویژه اعضا هیئت علمی جهاددانشگاهی

https://www.roytab.ir/daneshafzaei1403
↪️ @commac


♦️گزارش بلومبرگ درباره هوش مصنوعی

🚨 به لشکر سایبری قدس بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/542441666C7e7c280a3b
↪️ @commac


🔸شرکت جاسوسی اسرائیلی واتس‌اپ را هک کرد

🔹«واتس‌اپ» جمعه اعلام کرد که شرکت جاسوس‌افزار اسرائیلی «پاراگون سلوشنز» این پیام‌رسان را هدف حمله سایبری قرار داد و حساب‌های ده‌ها نفر از جمله خبرنگاران و اعضای جامعه مدنی را هک کرد.

🔹 یک مقام شرکت «متا» که مالک واتس‌اپ است، به رویترز گفت، این پیام‌رسان در نامه‌ای به پاراگون درخواست کرد که این اقدام را متوقف کند.

🔹به گفته وی، واتس‌اپ این تلاش هکری را مختل کرده است و شرکای صنعتی و نهادهای مجری قانون از این اقدام مطلع شده‌اند.

لینک خبر

@IRNA_1313
🆔 @commac

20 last posts shown.