Graphicnews


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


گرافیک خبری و اطلاع رسان ( آثار مریم سلیمی و بهروز مظلومی فر 09125877348 )
@salimi56 تماس تلگرام

Related channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


در دوره دوم ترامپ؛
به عصر گسترش هوش مصنوعی، رمرز ارزها و محتواهای جعلی سلام کنید
!

مریم سلیمی (دکترای علوم ارتباطات):
به نظر می رسد با ورود ترامپ به دوره دوم ریاست جمهوری خود، جهان در آستانه‌ تغییرات قابل توجهی در زمینه توسعه اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی، رمز ارزها، شکل‌گیری نسل جدید رسانه‌ها بر پایه هوش مصنوعی، تغییر در مدل‌های رسانه‌ای، تغییرات پارادایمی در رسانه‌های خبری و... قرار داشته باشد.
از سویی نگرانی‌هایی نسبت به شتاب بیشتر گسترش محتواهای جعلی و از طرفی فرجام اتحاد ترامپ با صاحبان غول‌های فناوری و رسانه‌ای با توجه به برخی اختلافات آن‌ها، سیاست‌های احتمالی الاکلنگی در ایجاد تعادل بین رمز ارزها و دلار، احتمال نوسانگیری شدید ترامپ و دولتش به یاری رسانه‌ها و شایعات و محتواهای جعلی از بازارهای رمز ارز و... وجود دارد. 
ثمره کلیه این اتفاقات، رویدادها، رفتارها و تصمیمات، قوانین و... منتج از آن‌ها، تأثیرات خود را بر حوزه‌های رسانه‌ای و ارتباطی به طور مستقیم و غیرمستقیم خواهد داشت که توجه به آن‌ها بسیار ضروری است.
http://asriran.com/004KUh

@graphicnews


نمونه عملی و گام به گام استفاده از هوش مصنوعی در حوزه روابط عمومی

نمونه عملی بهره گیری از هوش مصنوعی در حوزه روابط عمومی نوشته مریم سلیمی عضو کمیته علمی دهمین کنفرانس روابط عمومی و صنعت را در روایتی گزارش گونه و تجربه نگارانه در دیالوگ با گراک و کوپایلت در دو لینک زیر مطالعه فرمایید:
https://media.shafaqna.com/news/563907/
▫️ مشروح این مطلب را در اینجا بخوانید

دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت با حضور مدیران، کارشناسان و علاقمندان روابط‌عمومی و صنعت ۲۷ بهمن ماه در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد
استادان، دانشجویان، فعالان و علاقمندان به حوزه‌های ارتباطات، روابط‌عمومی، جامعه اطلاعاتی و صنعت که تمایل دارند در این کنفرانس به ارائه مقاله بپردازند، می‌توانند تا تاریخ  ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، نسبت به ارسال اصل مقاله خود به آدرس الکترونیکی info@prconference.ir اقدام کنند
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این کنفرانس و ارسال مقالات می‌توانند به پایگاه خبری ما آنلاین مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۸۳۵۶۲۱۱ تماس حاصل نمایند
▫️دانلود (دریافت) فرم ثبت‌نام و ارایه مقاله دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت
@prconference


*نخستین دوره جامع آموزش سواد رسانه ای در استان همدان*

🔸با بررسی نمونه های بین المللی، کشوری و استانی

📑به همراه مدرک معتبر دانشگاهی

💵💵 با ۶۰ درصد تخفیف شهریه

📌ویژه خبرنگاران، روابط عمومی‌ها و فرهنگیان حوزه سواد رسانه

👩🏼‍🏫🧑🏼‍🏫با تدریس اساتید مجرب کشوری

⭕️به دلیل برگزاری کارگاه‌های متعدد ظرفیت ثبت نام محدود می‌باشد

🔗 لینک ثبت نام: https://sateb.uast.ac.ir/term/view/2487

📲جهت تکمیل ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر:

09370319738


Forward from: Ibna
🔰در گفت‌وگو با ایبنا مطرح شد؛
سونامی کتاب‌های تولید شده با هوش مصنوعی در راه‌ است/ ضرورت تدوین استاندارد برای کتاب‌های مصنوعی


🔸بوشهر- مدرس روزنامه‌نگاری، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه علوم ارتباطات با هشدار دادن نسبت به در راه بودن سونامی کتاب‌ها و مقالاتِ صرفاً تولیدشده با هوش مصنوعی گفت: متولیان حوزه کتاب، بخش‌های ناظر حوزه کتاب در وزارت ارشاد، ناشران و… در این خصوص هوشیار باشند و به تدوین استانداردهایی برای ارزیابی محتوای تولید شده با هوش مصنوعی اقدام کنند.

🔸سرویس استان‌های خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - الهام بهروزی: هوش مصنوعی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین برندهای تکنولوژی در سال‌های اخیر توانسته در بسیاری از ابعاد زندگی بشری انقلابی برپا کند و به کنشگری بپردازد. یکی از حوزه‌هایی که هوش مصنوعی به‌ویژه در دو سه سال اخیر به آن ورود کرده، صنعت تولید محتوا است که افسار کار را کم‌کم از دست انسان گرفته و با کمترین زمان، متن درخواستی اپراتور را در اختیارش می‌گذارد.

🔻مشروح گفت و گو:

ibna.ir/x6vFN

@ibna_official


Forward from: شبکه تلویزیونی ارتباطات ایران
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
در آستانه برگزاری دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت

دکتر مریم سلیمی، عضو کمیته علمی کنفرانس
📽 روابط‌عمومی‌ باید قدرت پیش‌بینی بحران را داشته باشد

دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت با حضور مدیران، کارشناسان و علاقمندان روابط‌عمومی و صنعت ۲۷ بهمن ماه در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.
گفتنی است، استادان، دانشجویان، فعالان و علاقمندان به حوزه‌های ارتباطات، روابط‌عمومی، جامعه اطلاعاتی و صنعت که تمایل دارند در این کنفرانس به ارائه مقاله بپردازند، می‌توانند تا تاریخ ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، نسبت به ارسال اصل مقاله خود به آدرس الکترونیکی info@prconference.ir اقدام کنند.
علاقمندان به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این کنفرانس و ارسال مقالات می‌توانند به پایگاه خبری ما آنلاین مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۸۳۵۶۲۱۱ تماس حاصل نمایند.

▫️دانلود (دریافت) فرم ثبت‌نام و ارایه مقاله دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت

🌐 شبکه تلویزیونی ارتباطات ایران👇
⚜️ @iranctv


Forward from: رسانه
✅«سواد هوش مصنوعی (۲)؛ تکنیک‌هایی برای بهبود پرامپت؛ از تغییر وزن کلمات تا پرامپت منفی»؛ نوشتاری از مریم سلیمی

شفقنا رسانه- یک دکترای علوم ارتباطات ضمن اشاره به تکنیک‌هایی برای بهبود انواع پرامپت همچون تغییر وزن کلمات، پرامپت منفی و... بر لزوم وضوح و شفافیت، دقت، بیان ساده، ارائه جزئیات دقیق، استفاده از مثال و نمونه و الگو، استفاده از عبارات مترادف، بهره‌گیری از عناصر متضاد، توصیف دقیق، توازن بین جزئیات و کلیات، استفاده از تمایزات کوچک و خاص، زمان‌بندی و تنظیمات خاص، استفاده از سبک‌های مختلف و… در مسیر بهبود پرامپت تاکید کرد.

https://media.shafaqna.com/news/563754/


📍چگونه یک پرامپت خوب بنویسیم؟
مربوط به مطلبی با عنوان "به زودی به فصل پرامپتهای ذهنی می رسیم!"  نوشته مریم سلیمی
که در آن به ویژگی‌های پرامپت و پرامپتهای ذهنی اشاره شده است.

#سواد_هوش_مصنوعی
#پرامپت
#پرامپت_ذهنی
@graphicnews


📍پیش شرط های پرامپت نویسی چیست؟
مربوط به مطلبی با عنوان "به زودی به فصل پرامپتهای ذهنی می رسیم!" نوشته مریم سلیمی
#سواد_هوش_مصنوعی
#پرامپت
#پرامپت_ذهنی
@graphicnews


Forward from: روزنامه نوآوران
💢💢به زودی به فصل پرامپت های ذهنی می رسیم!

◽در حال حاضر با دستور متنی، صوتی و.... و به یاری چارچوبهایی به هوش مصنوعی می گوییم چه چیزی را می خواهیم تا او از آنها به ما خروجی ارائه دهد. در ابتدا نیز از این خروجی ها شگفت زده می شویم و تصور می کنیم که این نهایت خلق توسط یک هوش مصنوعی مولد است، ولی قطعاً ارتباط ذهنی ما با ماشین ها، انقلابی جدید به وجود خواهد آورد و از هم اکنون باید منتظر آن بود و برای آن روز آمادگی لازم را کسب کرد.

ادامه مطلب در نوآوران آنلاین

✳️@NoavaranOnline


Forward from: کنفرانس روابط عمومی
نقش روابط‌عمومی در مدیریت بحران ناترازی‌ها و توسعه صنعتی
🔹 محورها و مهلت ارسال مقالات به دهمین «کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت» مشخص شد

محورهای دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت که با موضوع اصلی «نقش روابط‌عمومی در مدیریت بحران ناترازی‌ها و توسعه صنعتی» در تاریخ ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، منتشر شد.
به گزارش دبیرخانه دائمی کنفرانس روابط‌عمومی، شهناز هاشمی، رئیس کمیته علمی این کنفرانس با بیان اینکه امروزه و در دنیای پرتحول اقتصادی و صنعتی، صنایع با بحران‌های پیچیده‌ای نظیر ناترازی‌ها و چالش‌های مختلف روبه‌رو هستند که می‌تواند به طور مستقیم بر عملکرد و رشد آن‌ها تأثیر بگذارد افزود: در این شرایط، روابط‌عمومی به عنوان یک ابزار استراتژیک و اثرگذار، نقش حیاتی در مدیریت بحران‌ها و تسریع روند توسعه صنعتی ایفا می‌کند.
وی ادامه داد: ناترازی‌ها در صنایع به معنای ناهماهنگی‌ها و اختلافات در زنجیره تأمین، کمبود منابع، یا چالش‌های مالی و مدیریتی هستند که می‌توانند موجب اختلالات جدی در فرآیند تولید و بهره‌برداری شوند و روابط‌عمومی با استفاده از ابزارهای ارتباطی و رسانه‌ای می‌تواند در مدیریت این بحران‌ها و کاهش اثرات منفی آن‌ها مؤثر واقع شود.
رئیس کمیته علمی این کنفرانس افزود: در دهمین دوره این رویداد، موضوعاتی همچون «روابط‌عمومی و صنعت؛ راهبردهای ارتباطی نوین برای مقابله با ناترازی‌ها»، «روابط‌عمومی و صنعت؛ مدیریت رسانه‌ای در بحران»، «روابط‌عمومی و صنعت؛ مشارکت فعالانه جامعه مدنی در مدیریت و تقلیل بحران‌ها»، «روابط‌عمومی و توسعه پایدار؛ مدیریت مسئولانه مصرف»، «روابط‌عمومی و بهبود حکمرانی در صنعت؛ نقش دولت در مدیریت ناترازی‌ها»، «روابط‌عمومی و صنعت در عصر دیجیتال: فرصت‌ها و چالش‌ها» و «روابط‌عمومی و مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها در بحران ناترازی‌ها» به عنوان محورهای اصلی در نظر گرفته شده‌اند.
هاشمی در پایان گفت: در این کنفرانس به مقالاتی که به موضوعات «مطالعات موردی موفق در حوزه مدیریت بحران در صنایع مختلف»، «نقش هوش مصنوعی در تحلیل داده‌ها، پیش‌بینی و مدیریت بحران‌ها»، «استفاده از پلتفرم‌های اجتماعی در ایجاد گفت‌وگو و تعامل با مخاطبان» و «اهمیت آموزش و توانمندسازی کارشناسان روابط عمومی در حوزه دیجیتال» بپردازند اولویت داده خواهد شد.
این کنفرانس با حضور مدیران، کارشناسان و علاقمندان روابط‌عمومی و صنعت در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.
گفتنی است، استادان، دانشجویان، فعالان و علاقمندان به حوزه‌های ارتباطات، روابط‌عمومی، جامعه اطلاعاتی و صنعت که تمایل دارند در این کنفرانس به ارائه مقاله بپردازند، می‌توانند تا تاریخ ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، نسبت به ارسال اصل مقاله خود به آدرس الکترونیکی info@prconference.ir اقدام کنند.
علاقمندان به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این کنفرانس و ارسال مقالات می‌توانند یا سایت maonline.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۸۳۵۶۲۱۱ تماس حاصل نمایند.

🌐کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference


Forward from: کنفرانس روابط عمومی
🔹 معرفی اعضای کمیته علمی دهمین کنفرانس روابط عمومی و صنعت

ستاد برگزاری دهمین کنفرانس روابط عمومی و صنعت، اسامی اعضای کمیته علمی این رویداد را اعلام کرد.
بر اساس این خبر، دکتر #شهناز_هاشمی به عنوان رئیس کمیته علمی و دکتر #مریم_سلیمی، دکتر #محمدرضا_رسولی، دکتر #احمد_یحیایی_ایله‌ای و دکتر #حسین_امامی به عنوان اعضای کمیته علمی دهمین کنفرانس روابط عمومی و صنعت انتخاب شده‌اند.
قرار است این گروه از متخصصان برجسته در حوزه روابط عمومی به ارزیابی مقالات، تعیین محورهای اصلی کنفرانس و شکل‌دهی به برنامه علمی این رویداد بپردازند.

دهمین کنفرانس روابط عمومی و صنعت با هدف بررسی آخرین دستاوردهای علمی و عملی در حوزه روابط عمومی و صنعت و ایجاد فرصتی برای تبادل نظر و گفتگوی کارشناسان و فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی👇
⚜️ @prconference


Forward from: روزنامه نوآوران
💢💢آماده ارتباط با حیوانات و گیاهان به یاری هوش مصنوعی باشیم

◽جهان ارتباطی آینده متأثر از تحولات تکنولوژیکی به طرز شگرفی وسعت و تنوع می یابد و باید مهیای آن بود. همچنین شاهد اشکال جدیدی از ارتباط نیز از جمله ارتباطات عاطفی و بعضاً عمیق با هوش مصنوعی، ربات ها و... (عاری از کیفیت آن ها) خواهیم بود. این ارتباطات می توانند در برخی مفاهیم همچون خانواده، عشق، سبک زندگی و... موثر باشند.

ادامه مطلب در نوآوران آنلاین


✳️@NoavaranOnline


Forward from: روابط عمومى؛ علم تا عمل
💬 قابل توجه متخصصان روابط عمومی؛
💬 فرم فراخوان مقاله و ثبت‌نام دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت منتشر شد

📄 دهمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت با موضوع اصلی «نقش روابط‌عمومی در مدیریت بحران ناترازی‌ها و توسعه صنعتی» در تاریخ ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

📄 استادان، دانشجویان، فعالان و علاقمندان به حوزه‌های ارتباطات، روابط‌عمومی، جامعه اطلاعاتی و صنعت که تمایل دارند در این کنفرانس به ارائه مقاله بپردازند، می‌توانند تا تاریخ ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، نسبت به ارسال اصل مقاله خود به آدرس الکترونیکی info@prconference.ir اقدام کنند.

📄 علاقمندان به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این کنفرانس و ارسال مقالات می‌توانند یا سایت maonline.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۸۳۵۶۲۱۱ تماس حاصل نمایند.

📥 لینک دانلود (دریافت) فرم ثبت‌نام

#روابط_عمومی #فراخوان #کنفرانس_روابط_عمومی #صنعت
🌐 PRNewsAgency
@PublicRelationsIR


Forward from: روابط عمومى؛ علم تا عمل
💬 یک مدرس سواد رسانه‌ای مطرح کرد؛
💬 روایتی از تجربه «پرامپت‌نویسی» در یکی از مدارس ابتدایی ایران/ امیدوارم آموزش‌و‌پرورش در حوزه ارتقای سواد هوش‌مصنوعی پیشگام شود

📄 #مریم_سلیمی نوشت: «امیدوارم آموزش و پرورش در حوزه ارتقای سواد هوش مصنوعی پیشگام شود و با روشهای علمی صحیح، به ارتقای این سواد در دانش آموزان یاری رساند و حرکت هایی چون پرامپت نویسی و… را در مدارس مختلف مورد حمایت قرارداده و طی یک برنامه ریزی درسی و آموزشی، به سواد هوش مصنوعی در دروس مختلف عنایت ویژه علمی و کاربردی داشته باشد.»

📄 مریم سلیمی، مدرس دانشگاه و مولف کتاب های تفکر و سواد رسانه ای و سواد خبری در مطلبی با عنوان «پرامپت نویسی به مدارس ابتدایی ایران رسید» به تجربه پرامپت نویسی در یکی از مدارس ایران پرداخت و نوشت: حرکت جالب یکی از مدارس غیرانتفاعی ایران سبب تشویق دانش آموزان این مدرسه به شرکت در یک مسابقه پرامپت نویسی به زبان انگلیسی برای درس زبان خود شده است.

📄 در این مسابقه که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شده از دانش آموزان خواسته شده تا ایده جذابی درباره دبستان خود را در پرامپت خلاقانه به زبان انگلیسی ارائه کنند تا مدرسه با استفاده از هوش مصنوعی آن را به یک اثر هنری تبدیل کند و سپس با رأی گیری عمومی به برنده جایزه داده شود.

📄 در یک تجربه شخصی، دخترم که کلاس دوم ابتدایی است پرامپت خود را نوشت و به imagine داد و نتیجه این شد.

بیشتربخوانید ...

#روابط_عمومی #سواد_هوش_مصنوعی #هوش_مصنوعی #شفقنا #سوادرسانه
🌐 PRNewsAgency
@PublicRelationsIR


📌قابل توجه دانشجویان، فعالان و جویندگان کار در حوزه های ارتباطی و رسانه ای

اگر جویای کار در حوزه های رسانه ای و روابط عمومی هستید، کانال تلگرامی فرصت شغلی ارتباطات یاری گر شما خواهد بود. این کانال در پاسخ به دغدغه برخی اساتید ارتباطی، برای کمک به پیوند دانشگاه و بازار کار در این حوزه شکل گرفته است.
https://t.me/communicationsjobs


@communicationsjobbs


🟥مربع پیروزی ترامپ؛ رسانه ها، داده ها، هوش مصنوعی و رمز ارزها/نبرد سلبریتی های فناوری در مقابل سایر سلبریتی ها/ پیروز انتخابات آمریکا ماسک بود نه ترامپ

مریم سلیمی، دکترای علوم ارتباطات: این روزها تحلیل‌های بسیاری در خصوص دلیل پیروزی ترامپ منتشر می شود از رای جوانان، کارگران و اسپانیایی تبارها به او تا غفلت هریس از تحولات به وجود آمده در رای دهندگان و رویکردها و دغدغه های آنها و تمرکز صرف کاملا بر روش‌ها و الگوهای سنتی.
واقعیت این است که بر انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا عوامل پیدا و پنهان بسیاری موثر بودند که از شاخصترین آنها شاید بتوان چنین یاد کرد:
حمایت تمام قد ماسک از ترامپ از جمله این دلایل بود که برای رئیس جمهور فعلی آمریکا چهار امکان مهم به همراه داشت، بهره گیری از رسانه های اجتماعی و حجم‌وسیع داده ها، داده کاویها و روش‌های موثر اثرگذاری بر مخاطبان، استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در کمپینهای تبلیغاتی و... و نیز حمایت جدی جامعه کریپتو، در ادامه حمایت ماسک از ترامپ.
متن کامل این یادداشت را در لینکهای زیر مطالعه بفرمایید:
https://www.tabnak.ir/005Kgp

https://www.bultannews.com/003b7x

@graphicnews


Forward from: خبرگزاری خبرآنلاین
👤رازهای یک مصاحبه علمی موفق؛ جلسات مصاحبه علمی نباید سفارش‎پذیر باشند


باقر ساروخانی، استاد ارتباطات، در گفت‌وگو با #خبرآنلاین:
▫️اولویت دادن به شایستگی و توانمندیهای افراد مصاحبه شونده باید ارجح بر هر چیز دیگری باشد. هرگز نباید جلسات علمی، سفارش پذیر باشد و حرف اول و آخر را باید علم و معیارهای علمی بزند.

▫️حتماً لازم است تا از قبل شروع مصاحبه، فرمها، چارچوبها، معیارها و شاخصهایی برای ارزیابی افراد مصاحبه شونده تهیه و بر همین اساس نیز جلسه پیش رود تا در نهایت ارزیابی ها به درستی صورت گیرد.

▫️حتما ارزیابی ها در طول و پایان هر مصاحبه ای انجام شود و از اعتماد کردن به حافظه فردی حذر شود چراکه برای هر مصاحبه شونده ای، ارزیابی مربوطه نیاز است.

📌 متن کامل گفت‌وگوی مریم سلیمی را اینجا بخوانید:
khabaronline.ir/xmC4G


@KhabarOnline_ir | Khabaronline.ir


یک دکترای ارتباطات بررسی کرد؛ از جنگ فیک نظرسنجی‌ها، راستی آزمایی‌های حاوی سوگیری تا ارجحیت ماخذ به منبع در جریان مناظره های انتخاباتی
متن کامل در شفقنا
https://media.shafaqna.com/news/558603/
#مریم_سلیمی
#انتخابات
#مناظره

@graphicnews


کارتون با موضوع صلح

اثری از مریم سلیمی

#صلح
#مریم_سلیمی

@graphicnews


⛈️کارتون با طعم تکنولوژی‌های نوین ارتباطی (23)

⚡🌈آیا هوش مصنوعی قادر خواهد بود به حل بحران‌ها و چالش‌های فعلی بشری کمک کند‌؟ چالش‌های آتی چطور؟ آیا با ارائه پیش بینی ها و تحلیل های دقیق، می تواند از بروز برخی جنگها، مشکلات، بحران‌ها و... جلوگیری کند؟ هوش مصنوعی بناست بخشی از راه حل باشد یا بخشی از مشکل؟ آیا هوش مصنوعی می تواند معادلات را از قدرت تا مسائل اقلیمی و... در جهان تغییر دهد؟ آیا هوش مصنوعی می تواند علاوه بر کمک به بهبود زندگی در زمین، او را با آدرس دهی های درست به زندگی در فضا رهنمون شود؟ آیا روزی زندگی با ربات های انسان نما، موجودات فضایی و...، شکل و ترکیب زندگی را در زمین دگرگون خواهد کرد؟ چقدر نگاه ما به هوش مصنوعی و آینده آن واقعی یا آرمان گرایانه یا به نوعی اغراق آمیز است؟ آیا هوش مصنوعی بناست ابزار خدمت و ناجی باشد یا پافراتر خواهد داشت؟

شما چه فکر می کنید؟

اثری از مریم سلیمی

#کارتون
#هوش_مصنوعی
#انسان
#مریم_سلیمی 
@graphicnews

20 last posts shown.