قوانین نظارتی حوزه رمزارزها در کشورهای جهان چگونه هست؟ (نگاهی به چند نمونه از این موارد در جهان) 🧐در این پست قصد داریم یه مرور کلی برروی مقررات جهانی پیرامون رمزارزها داشته باشیم تا گسترهی این قوانین رو برای شما برجسته کنیم و ببینیم سرمایه گذاران و کاربران کریپتو در نقاط مختلف جهان درگیر چه قوانینی هستن.
🟢ایالات متحده امریکا
در این کشور محیط نظارتی پیچیدست و شامل چندین سازمان فدرال میشه. از جمله این سازمان ها باید به SEC (کمیسیون اوراق بهادار و بورس) ، CFTC (کمیسیون تجارت آتی کالا) و IRS (سرویس درآمد داخلی) اشاره کنیم که هر کدوم با دستورالعملهای خودشون بر نحوه انجام معاملات، مالیاتها و طبقه بندی رمزارزها تأثیر میزارن.
🟢اتحادیه اروپا
اتحادیه اروپا داره سعی میکنه به سمت یک چارچوب نظارتی هماهنگ و جامع پیش بره. برای اینکار داره یه مجموعه قوانین رو تدوین میکنه که با نام MiCA (قوانین بازارها در حوزه دارایی های دیجیتال و رمزنگاری شده) شناخته میشه؛ که هدفش شامل ایجاد شرایط عملیاتی شفاف برای کسب و کارهای حوزه رمزارزها و حفاظت قوی از سرمایه گذاران هست.
🟢چین
این کشور که زمانی مرکز تجارت و استخراج رمزارزها شده بود، موضع سختگیرانه ای اتخاذ کرده و معاملات رمزارزها و هر نوع فعالیت تجاری در این حوزه رو، برای مهار خطرات مالی، ممنوع کرده.
🟢ژاپن
ژاپن یک چارچوب نظارتی ایجاد کرده که رمزارزها رو به عنوان یک وسیلهی قانونی پرداخت به رسمیت می شناسه و از صرافی های این حوزه می خواد که مقررات مالی رو رعایت کنن.
⚠️سلب مسئولیت⚠️
دوستان توجه کنید این پست به صورت کلی اقدام به بررسی قوانین نظارتی در چند کشور کرده و بنابراین مطالب گفته شده در اون نباید مبنای تصمیم گیری شما دوستان محترم بشه و حتما در صورت نیاز، خودتون تحقیقات لازم رو به عمل بیارید.
همچنین با توجه به تغییرات روزمره در حوزه رمزارزها، صحت مطالب گفته شده در این پست ممکنه به مرور زمان دچار خدشه بشه.
در پست بعدی به طور اختصاصی نگاهی کلی به قوانین نظارتی در ایران میکنیم.🔜
از اینکه نظرات خودتون رو با ری اکشن نسبت به پست ها و کامنت گذاشتن با ما به اشتراک میزارید بسیار ممنونیم. با ما همراه بمونید...😍
#آموزشی #مفاهیم_پایه #بلاکچین #رمزارز #قوانین_و_مقررات_نظارتی_در_کشورها
@TonAcademy_Fa 👩🎓