سایکولنـد | Pѕycнolαɴd


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


‏【ψ】 منبع اطلاعات عمومی و تخصصی روانشناسی و معرفی کارگاه های معتبر ‏【ψ】

هماهنگی تبلیغات: @maryam_musv
کانال مشاوره تحصیلی:@ravanpouya28

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri




💥😌بهترین فرصت ورود به بازار کار برای دانشجویان روانشناسی ، علوم تربیتی و فرهنگیان 💥☺️


💥💥تخفیف ۳۵ درصدی جامع ترین کارگاه تربیت مشاور تحصیلی💥💥

🤩🤩فرصتی عالی برای دانشجویان رشته روانشناسی و علوم تربیتی
،فرهنگیان و مشاورین مدارس و همه علاقمندان
              به مشاوره تحصیلی🤩🤩

✔️🔴این کارگاه به صورت پنج جلسه آفلاین (مجموعا ۸ساعت) ارائه خواهد شد.


💥💥خلاصه نکات کارگاه به صورت کاملا اختصاصی در قالب ارائه میگردد pdf
و همینطور یک ماه پشتیبانی رایگان برای هر کارورز از اپشن های ویژه کارگاه است .💥💥


🔻 ایدی جهت هماهنگی
     و ثبت نام

👇🏻👇🏻👇🏻

@maryam_musv

کانال تلگرام
👇🏻👇🏻👇🏻
@ravanpouya28


😌این کارگاه یه کارگاه رایگان هدیه داره.


🔊 اعلام زمان ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴

💢 بر اساس اطلاعیه منتشر شده، زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1404 از ساعت 11:00 صبح 6 بهمن ماه آغاز می شود و تا ساعت 14:00 بعد از ظهر 15 بهمن ماه ادامه خواهد داشت. لذا، متقاضیان شرکت در این آزمون می توانند در بازه زمانی تعیین شده با مراجعه به سایت سنجش پزشکی نسبت به نام نویسی اقدام کنند.

⏳ زمان ثبت نام: از 6 بهمن تا 15 بهمن ماه 1403


🌐 برای مطالعه جزئیات زمان ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴ کلیک کنید.

@psycholand24


5- محدودیت های واقع بینانه
چنانچه والدین بسیار سهل انگار باشند و کودک با هیچ گونه محدودیت واقع بینانه ای روبرو نشود، کودک برای نیازهای دیگران پشیزی ارزش قائل نمی شود. اگر در محیط زندگی کودک هیچ گونه محدودیت واقع بینانه ای وجود نداشته باشد، احتمالا طرح واره استحقاق در ذهن کودک شکل می گیرد.
نکته قابل توجه این است که در ارتباط با پنج نیاز اول، چنانچه این نیازها برآورده نشوند، ممکن است یکی از طرح واره ها یا هر دو طرح واره در ذهن کودک نقش ببندد. این حوزه‌ها ملاک‌هایی را برای رشد هیجانی سالم فراهم می‌کنند. البته هیچ‌کس به عنوان کودک (یا بزرگسال) تمام نیازهایش ارضاء نمی‌شود. اما ما با تجارب اولیه شکل می‌گیریم و این بستر هیجانی ماست.

@psycholand24


4- تفریح و شادی
چنانچه در دوران کودکی عشق، محبت، همدلی، درک و راهنمایی را از اعضای خانواده و همسالان دریافت نکنیم، به احتمال قریب به یقین یک یا دو طرح واره زیر در ذهن ما نفوذ پیدا می کنند:
محرومیت هیجانی یا انزوای اجتماعی

@psycholand24


3- ابراز نظر و هیجانات سالم
در محیط سالم، بچه ها تشویق می شوند نیازها و تمایلات خو را بیان کنند. اگر محیط، مانع این کار شود، بچه ها به تدریج یاد میگیرند نیازها و تمایلات خود را در مقایسه با نیازها و تمایلات والدین، کم ارزش تلقی کنند. اغلب بچه هایی که در این محیط ها بزرگ شده اند خاطراتی از تنبیه و تحقیر دارند و خودشان را کم ارزش تلقی می کنند و دست کم می گیرند. زمانی که جلوی نیاز به خودابرازگری کودک گرفته شود، احتمالا طرح واره های اطاعت و معیارهای سخت گیرانه در ذهن فرد نقش می بندد.

@psycholand24


2- هویت، خودمختاری و کفایت
ارضای این نیاز برای دستیابی به استقلال سالم و جدایی سالم از والدین ضروری است. چنانچه از دوران کودکی به ما مسئولیت داده نشود، ما را به انجام کارهای مستقلانه تشویق نکنند و توانایی های ما را زیر سوال ببرند، احتمالا فرصت شکل گیری طرح واره هایی مثل وابستگی یا آسیب پذیری در ذهن ما مهیا می شود. به تدریج عزت نفس سالمی در ما شکل می گیرد، اما اگر در دوران کودکی از حمایت والدین و همسالان برخوردار نباشیم، احتمال شکل گیری طرح واره هایی مثل نقص/شرم یا شکست وجود دارد.

@psycholand24


1- دلبستگی ایمن
این نیاز از بدو تولد وجود دارد. رفتار اعضای خانواده با ما در سنین نوزادی و کودکی در شکل گیری امنیت بنیادین نقش بسزایی دارد. اگر محیط دوران نوزادی و کودکی، امن و باثبات نباشد، به احتمال زیاد یک یا دو طرح واره زیر در ذهن ما شکل می گیرد:
رهاشدگی و بی اعتمادی، بدرفتاری

@psycholand24


نظریه جفری یانگ

جفری یانگ ، پنج تکلیف اصلی دوران کودکی را شناسایی کرده است. طبق نظر وی هر کودک هنگامی که به دنیا می‌آید با 5 نوع نیاز هیجانی روبروست که اگر این نیازها برآورده نشوند، در شخصیت کودک طرحواره های ناسازگاری تشکیل می‌گردد. این نیازها عبارتند از:
1- دلبستگی ایمن
2- هویت، خودمختاری و کفایت
3- ابراز نظر و هیجانات سالم
4- تفریح و شادی
5- محدودیت های واقع بینانه
این نیازها، جهان شمول هستند. همۀ انسانها، این نیازها را دارند، اگرچه شدّت این نیازها در بعضی افراد بیشتر است. فردی که از سلامت روان برخوردار است، می تواند این نیازهای هیجانی اساسی را به طور سازگارانه ای ارضاء کند. گاهی اوقات تعامل بین خلق و خوی فطری کودک و محیط اولیّه، به جای ارضاء این نیازها، منجر به ناکامی می شود. هدف ریشه های تحولی طرحواره های ناسازگار اولیه و درمانی، این است که به بیماران کمک کند تا راه های سازگارانه تری برای ارضاء این پنج نیاز هیجانی بیابند.
این حوزه‌ها شامل آنچه یک کودک نیازمند دیگران است، آنچه که نیاز دارند تا برای انجام دادن یاد بگیرد، و نحوۀ مشارکت است. با مراقبت مطلوب، کودک نیز به شکلی مطلوب در تمام پنج حوزه رشد خواهد کرد.
طرحواره‌ها زمانی ایجاد می‌شوند که نیازهای دوران کودکی ارضاء نشده باشند .

@psycholand24


اگر شما به دنبال راهی برای افزایش خودشناسی و پیشرفت در زندگی هستید، نگران نباشید که اشتباهاتی مرتکب شوید. بلکه از این اشتباهات یاد بگیرید و به سمت هدفتان حرکت کنید، چرا که هرگز نمی‌توان به بالا رفت بدون اینکه به زمین بخورید."

این گفتار از کارل یونگ، یکی از بزرگترین روانشناسان تاریخ، نشان می‌دهد که برای پیشرفت در زندگی، لازم است خودمان را با خطاها و اشتباهات مواجه کنیم و از آنها برای بهبود و بهتر شدن استفاده کنیم. به جای فرار از خطاها، باید آنها را به عنوان فرصتی برای یادگیری و پیشرفت در نظر گرفت.

@psycholand24
















📕کارگاه خیانت زناشویی دکتر حمیدپور

⬇️


🔴هماهنگی و دریافت تعرفه تبلیغات کارگاه ، کانال و پوستر های کارگاه ( روانشناسی ) در کانال سایکولند:
🆔
@maryam_musv

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.