پرسشنامه روانشناسی و مشاوره


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


تبلیغات 👇
@Fa_morade
@ahagh93

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


www.madsg_.com-498-vasvaseh-mavad.pdf
739.2Kb
پرسشنامه وسوسه مصرف مواد مخدر
🍃🌹@psy_azmoon




ADHD-پرسشنامه کانرز والدین.pdf
754.8Kb
پرسشنامه کانرز والدین

🍃🌹@psy_azmoon


ID5-انعطاف پذیری شناختی-CFI.pdf
554.7Kb
پرسشنامه انعطاف پذیری شناختی

🍃🌹@psy_azmoon




کتابخانه روان شناسی دانشجو:

📚پرسشنامه ۹۰ سوالی با ۱۵ خرده مقیاس هوش هیجانی بار-آن (1988) به همراه تفسیر ونمره گذاری تاریخچه؛؛نمره گذاری و روایی و پایایی

🍃🌹@psy_azmoon


4_393474722924331120.pdf
979.0Kb
پرسشنامه مایرز - بریگز ، MBTI،

🍃🌹@psy_azmoon






کتابخانه روان شناسی دانشجو:

✅پرسشنامه اضطراب بک

🌲مشخصات آزمون:

☑️هدف: اندازه‌گیری شدت اضطراب

☑️مخاطب: افراد 17 تا 80 ساله
(به‌ویژه، بیماران روان‌پزشکی سرپایی)

☑️تعداد ماده‌ها: 21 ماده

☑️مدت زمان اجرا: حدود 7 دقیقه

✅معرفی پرسشنامه اضطراب بک (BAI)

☑️پرسشنامه اضطراب بک (BAI) که نام انگلیسی آن Beck Anxiety Inventory است توسط آرون تی بک و همکارانش در سال ۱۹۸۸ ساخته شد. این پرسشنامه دارای ۲۱ گویه است که علایم اضطراب را فهرست کرده است و بیشتر به چک لیست شباهت دارد.
☑️پرسشنامه اضطراب بک (BAI) برای اندازه‌گیری اضطراب در نوجوانان و بزرگسالان ساخته شده است و هر یک از ماده‌های آن یکی از علایم شایع اضطراب یعنی علایم ذهنی، علایم بدنی و هراس را می‌سنجد.
☑️این پرسش نامه دارای روایی بالا بوده، ضریب همسانی درونی آن (ضریب آلفا ) 0.92 و پایایی آن به روش بازآزمایی با یک هفته فاصله 0.75 گزارش شده است ( فتحی آشتیانی، 1388).
☑️پنج نوع روایی محتوا، همزمان، سازه، تشخیصی و عاملی برای این آزمون سنجیده شده است که همگی نشان دهنده کارایی بالای این ابزار در اندازه‌گیری شدت اضطراب می‌باشد.
☑️نمره گذاری
این پرسشنامه یک مقیاس 21 ماده ای است که گزینه 1 صفر نمره  گزینه 2 یک نمره  گزینه 3 دو نمره  گزینه4 سه نمره میگیرد.در صورتی که نمره شما بین 0-7 باشد هیچ اضطرابی ندارید.اگر بین 8-15 باشد اضطراب خفیف.اگر بین 16-25 باشدمتوسط. واگر بین26-63 باشد نشان دهنده اضطراب شدید می باشد.

🍃🌹@psy_azmoon




کتابخانه روان شناسی دانشجو:

✅پرسش نامه افسردگی بک (BDI)

☑️ شامل 21 گروه سوال است

☑️ برای نخستین بار در سال 1961 توسط آرون بک، بکوارد، مندلسون، مارک و ارباف تدوین شد.

☑️روایی و اعتبار این پرسش نامه در سال های 1971، 1979، 1985، 1986 به ترتیب مورد بررسی قرار گرفت و ثابت شد.

☑️21 ماده این میزان در کل شامل 94 سوال، به صورت عبارات ترتیبی که هر کدام از ماده ها مربوط به یک علامت خاص افسردگی می باشد، تنظیم شده است.
✅ارزش های کمی هر ماده از 0 تا 3 به این ترتیب تعیین شده است:
☑️0 سلامت روانی در ماده مورد نظر
☑️1 احساس اختلال خفیف در ماده مورد نظر
☑️2 احساس اختلال شدید در ماده مورد نظر
☑️3 احساس اختاتل حاد و شدید در ماده مورد نظر
☑️از این پرسش نامه چندین فرم تهیه شده است، در این جا فرم معمولی آن که شامل بیست و یک ماده (بک و بک ،1972) است معرفی می شود.

✅این پرسش نامه یک آزمون خود آزما است که برای تکمیل آن 5 تا 10 دقیقه وقت لازم است و برای فهمیدن کامل معنای ماده ها خواندن در سطح کلاس پنجم تا ششم مورد نیاز است.

✅اعتبار و روایی
از هنگام تدوین BDIتاکنون، ارزیابی های بسیاری توسط محققان و پژوهشگران در مورد آن صورت گرفته است.

☑️گلدمن و متکاف در سال 1965 به منظور دست یابی به میزان افتراقی افسردگی در میان دو گروه افسرده و سالم به این نتیجه دست یافتند که عدد 17، عدد مناسب افتراق در بین این گروه است. همچنین متکاف برای میزان همبستگی پرسش های بالینی روان پزشکی و پرسش نامه بک به یک نتیجه همبستگی در سطح بالا رسید.

☑️می و همکاران 1969 تأکید کردند که این آزمون از نظر تشخیص دارای روایی بوده و قادر به پیش بینی است. بک، استیر و گاربین( 1988 )، در یک تحلیل سطح بالا از کوشش های مختلف برای تعیین همسانی درونی، ضرایب 73/0 تا 92/0 با میانگین 86/0 را به دست آوردند.

☑️ارزشیابی روایی محتوایی، سازه و افتراقی و نیز تحلیل عاملی عموماً نتایج مطلوبی داشته اند. محتوای ماده های BDI با هم فکری و هم رأی متخصصان بالینی در مورد نشانه های مرضی بیماران افسرده تدوین شده و شش مورد از نه مقوله DSM III برای تشخیص افسردگی نیز در آن گنجانیده شده است(بک و همکاران، 1961).

☑️روایی همزمان با درجه بندیهای بالینی برای بیماران روان پزشکی نشانگر ضرایب همبستگی از متوسط تا بالا و r = 72 Mdn 0/55 – 0/96 است(بک و همکاران، 1988).

☑️همبستگی این آزمون با مقیاس درجه بندی همیلتون برای افسردگی (73/0)، مقیاس خودسنجی افسردگی زونگ(76/0)، و مقیاس افسردگی MMPI (76/0) به دست آمده است(بک و همکاران، 1988).

☑️استیر، بک، براون و برچیک(1987) گزارش کردند که افراد مبتلا به افسردگی عمده در مقایسه با افراد مبتلا به افسرده خویی نمره های نسبتاً بالایی در این آزمون می گیرند. در حالی که دیلی، پیکات، لمپریر، و میروز(1963) نتوانستند تفاوتی بین افسردگی درون زاد، افسردگی رجعتی و افسردگی روان زاد پیدا کنند.

✅نحوه نمره گذاری

☑️برای بررسی نتایج، آزمونگر باید نمراتی را که آزمودنی با کشیدن دایره مشخص کرده است، با یکدیگر جمع کند. باید یاد آور شد که فقط یک جمله از هر ماده که بالاترین ارزش را دارد، مورد قبول در محاسبات است. جمع نمرات از 0 تا 62 می تواند نوسان داشته باشد، نمره منفی منظور نمی گردد. این درجات در تشخیص افسردگی پیشنهاد شده است(باید توجه داشت که این درجات به دو صورت ذکر شده است).

☑️1- میانگین بهنجار (15 - 1 ) یا (18 - 1 ): افرادی که افسردگی ندارند و در سطح عادی هستند.

☑️2- افسردگی خفیف (31 - 16) یا ( 28 - 18 ): افرادی که به افسردگی در سطح خفیف مبتلا هستند.

☑️3- افسردگی متوسط( 47 - 32 ) یا ( 35 - 29 ): افرادی که به افسردگی در سطح متوسط مبتلا هستند.

☑️4- افسردگی عمیق(62 - 48 ) یا ( 63 - 36 ): افرادی که به افسردگی در سطح شدید مبتلا هستند.

✅دستور العمل:
 این پرسش نامه شامل 21 گروه سوال است. خواهشمند است جمله های هر گروه را به دقت مطالعه مطالعه کنید و فقط دور شماره جمله ای که بیش از چند از جمله دیگر حالت و احساسات شما را بیان می کند، یک دایره بکشید. دقت کنید که در هر گروه از جمله ها فقط باید یک جمله را انتخاب کنید. در ضمن، برای پاسخ دادن به سوال ها، حالت های خود را از دو ماه گذشته تا کنون در نظر بگیرید.

🍃🌹@psy_azmoon

















20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.