Postlar filtri


✅ نامه شهریاری به پزشکیان

🔸 وضعیت بحرانی دارو و تجهیزات!

■ دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در نامه ای به مسعود پزشکیان رئیس جمهور، نوشت: بررسی های میدانی، اسناد و مستندات حوزه سلامت، عدم اجرای صحیح قانون، سوءمدیریت‌ها و ترک فعل‌ها در حوزه تامین و تخصیص منابع مالی سلامت و نیز عواقب خطرناک و خسارات ناشی از تصمیمات غیرکارشناسی در حوزه تامین منابع ریالی و ارزی، از طریق حذف ارز دولتی از دارو تجهیزات و ملزومات پزشکی باعث شد این کمیسیون با قید فوریت درخواست جلسه به ریاست حضرت عالی و با حضور اینجانب، وزرای بهداشت، تعاون، صمت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس بانک مرکزی را نماید.

■ آنچه که اهمیت فوریت این جلسه را بیش از پیش داشته بدهی های دولت و دانشگاه های علوم پزشکی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین افزایش بی رویه این بدهی‌ها است که نتیجه آن آینده بسیار خطرناک در حوزه سلامت، افزایش پرداختی از جیب بیماران خواهد بود.

@pharmaanews


● محمدرضا واعظ مهدوی رئیس انجمن علمی اقتصاد سلامت: به طور متوسط بین ۱۸ تا ۳۰ درصد قیمت تمام‌ شده انواع داروها، مواد اولیه دارویی است و حدود ۳۰ درصد هزینه‌ها، مواد جانبی تولید دارو است و حدود یک سوم نیز هزینه بسته‌بندی است.

● مواد اولیه دارویی تا قبل از دولت سیزدهم، با ارز ۴۲۰۰ عرضه و تأمین می‌شد. متأسفانه در دولت سیزدهم، ارز ۴۲۰۰ به ۲۸۵۰۰ افزایش پیدا کرد و همه دلسوزان اخطار دادند که افزایش قیمت ارز را نادیده نگیرید، چرا که اثراتش را بر کل قیمت تمام‌شده باقی می‌گذارد، اما دولت گذشته متأسفانه این کار را کرد.

● دولت چهاردهم نیز نرخ ارز را از ۲۸۵۰۰ به ۳۸۵۰۰ افزایش داده است، بنابراین افزایش قیمت تمام‌شده رخ می‌دهد.

● مواد جانبی و مواد بسته‌بندی با دلار نیمایی تهیه می‌شد که ۴۸ هزار تومان بوده و حالا دولت دوباره در راستای همین سیاست غلط کاهش ارزش پول ملی، این ۴۸ هزار تومان را به ارز آزاد رسانده است؛ یعنی اولش به ۵۶ هزار تومان، بعد ۶۰ هزار تومان، سپس حدود ۸۰ هزار تومان و الان حدود ۹۰ هزار تومان است. طبیعتاً اینها خودش قیمت تمام‌ شده را افزایش می‌دهد و وزارت بهداشت هم عملاً به جای اینکه بیاید و برای منافع مصرف‌کننده اقداماتی انجام دهد و تلاش‌هایی کند، ظاهراً در جناح و جریان شرکت‌ها و کمپانی‌ها قرار گرفته و دارد بر کوس افزایش قیمت‌ها می‌کوبد و روز به روز افزایش قیمت‌ها را تسهیل می‌کند، بدون اینکه اقداماتی برای کاهش قیمت انجام دهد.

● البته شرکت‌های دارویی، اعم از واردکنندگان و تولیدکنندگان باید قیمت تمام‌شده‌ را محاسبه کنند و مبنای قیمت‌گذاری قرار بگیرد. نمی‌تواند یک شرکت بخش خصوصی سوبسید بدهد و جنسش را کمتر از قیمت تمام‌شده عرضه کند، اما وزارت بهداشت به جای اینکه افزایش قیمت‌ها را در دستور کار قرار دهد، باید کاری کند که قیمت تمام‌ شده کارخانجات کاهش پیدا کند؛ یعنی باید ترتیباتی بدهد که ارز را با قیمت ارزان‌تر از دولت بخواهد. از بانک مرکزی بخواهد که ارز ارزان در اختیار کارخانجات قرار دهد برای تعمیر خطوط تولید، به اصطلاح ارزهای حمایتی در اختیارشان قرار بدهد و از تولید حمایت کند تا تولیدکننده بتواند با قیمت ارزان کالای خود را عرضه کند./ ایلنا

@pharmaanews


✅ دولت باید از صنعت داروسازی حمایت کند

🔸 وزارت بهداشت نباید دنبال افزایش قیمت دارو باشد

@pharmaanews


✅ گردهمایی زنجیره تأمین دارو در فارمکس

🔸 صفر تا صد صنعت داروسازی در کنار هم

■ زنجیره تأمین دارو، شامل مواد اولیه دارویی، ماشين آلات، بسته‌بندی و داروخانه است.

■ برای اولین بار قرار است صفر تا صد زنجیره تأمین دارو در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی فارمکس ۲۰۲۵ در کنار هم حاضر شوند.

■ نمایشگاه فارمکس، برای شرکت‌های دارویی که محصول نهایی تولید می کنند، بهترین فرصت است تا در کنار سایر حلقه های زنجیره تأمین دارو حاضر شوند و توانمندی های خود را در معرض نمایش بازدیدکنندگان و شرکت کنندگان در نمایشگاه قرار دهند.

■ علاوه بر زنجیره تأمین دارو، قرار است پزشکان و داروسازان فعال در داروخانه‌ها نیز در قالب برنامه بازآموزی که همزمان با نمایشگاه فارمکس برگزار می‌شود، حضور داشته باشند.

● هفتمین نمایشگاه بین‌المللی فارمکس ۲۰۲۵، در روزهای ۲۳ الی ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مرکز نمایشگاهی ایران مال برگزار خواهد شد.

@pharmaanews


✅ فارمکس و فرصت شناسایی استعدادهای دارویی

■ حضور دانشجویان داروسازی و سایر رشته‌های مرتبط با صنعت داروسازی در نمایشگاه فارمکس، این فرصت را برای شرکت‌های دارویی فراهم می آورد تا بتوانند نسبت به شناسایی و جذب استعدادهای جوان اقدام کنند.

■ یکی از غرفه‌های نمایشگاه بین‌المللی فارمکس ۲۰۲۵، به دانشجویان جوان و نخبگان علمی در رشته‌های داروسازی و صنایع وابسته اختصاص دارد.

■ شرکت های دارویی برای پیشبرد برنامه ها و اهداف خود، نیاز دارند با جذب نخبگان علمی جوان، این شرایط را فراهم آورند.

🔸 هفتمین نمایشگاه بین‌المللی فارمکس ۲۰۲۵، در روزهای ۲۳ الی ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، در مرکز نمایشگاهی ایران مال برگزار خواهد شد.

■ کمیته دانشجویی سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی، در پری فارمکس امسال با برنامه های بسیار جذاب و متنوع به استقبال نمایشگاه فارمکس می رود.

@pharmaanews


✅ مطالبات داروخانه‌ها در مسیر پرداخت

🔸 قول سازمان هدفمندی یارانه‌ها

■ به دنبال پیگیری‌های رئیس انجمن داروسازان ایران برای دریافت مطالبات ارزی داروخانه‌ها، رئیس سازمان هدفمندی یارانه ها، قول مساعد برای پرداخت داده است.

■ بر همین اساس، قرار شده است دادند تا پایان بهمن ۱۴۰۳، تا سقف ۵ همت از مطالبات سهم ارز داروخانه های خصوصی از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها پرداخت شود که البته ۴.۲ همت آن طی روز گذشته پرداخت گردیده یا در دستور پرداخت است و الباقی طی هفته پیش رو پرداخت خواهد شد.

■ همچنین، قرار است طی دو هفته اول اسفند ۱۴۰۳ نیز ۵ همت دیگر سهم ارز داروخانه های خصوصی پرداخت شود.

@pharmaanews


✅ ارتباط مصرف خودسرانه دارو و کبد چرب

● دکتر نازیلا یوسفی سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور سازمان غذا و دارو: مصرف خودسرانه دارو نه‌ تنها می‌تواند روند درمان کبد چرب را مختل کند، بلکه در برخی موارد فرصت درمان مؤثر را از بین می‌برد.

● بیماری کبد چرب در اثر ذخیره بیش از حد چربی در بافت کبد ایجاد می‌شود که علت اصلی آن سبک زندگی نامناسب، رژیم غذایی پرچرب و کمبود فعالیت بدنی است.

● متأسفانه تبلیغات برخی فرآورده‌ها در فضای مجازی این تصور نادرست را ایجاد کرده که مصرف دارو بدون تغییر سبک زندگی می‌تواند بیماری را درمان کند. در حالی که این باور غلط، بیماران را از مسیر درمان اصلی منحرف کرده و ممکن است فرصت کنترل بیماری را از دست بدهند.

● کبد چرب یکی از بیماری‌هایی است که در حال حاضر داروی تأیید شده‌ای برای آن در دسترس نیست. برخی داروهای موجود تنها در شرایط خاص و تحت نظر پزشک تجویز می‌شوند.

● بیماران نباید با مصرف خودسرانه دارو، فرصت درمان صحیح را از دست بدهند. برای کنترل کبد چرب، مراجعه به پزشک و رعایت اصول تغذیه‌ای و سبک زندگی سالم ضروری است.

@pharmaanews


✅ اجماع بر سر پرداخت مطالبات داروخانه‌ها با دستور پزشکیان

🔸 اینجا بخوانید👇

https://www.mehrnews.com/news/6377683

@pharmaanews


✅ معرفی محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز

▫️شوینده‌ها: مایع ظرفشویی گلیسیرین (سوپر جام)، مایع سفیدکننده (آذر پلاس)، پودر لباسشویی دستی و ماشینی (دوباج)، تمیزکننده بدن و صابون حجم‌دهنده صورت (PASTEL).

▫️محصولات بدن: اسپری بدن (MY WHY / BYLY) و رولان (SUECIA).

🔹سازمان غذا و دارو تأکید کرده است: استفاده از این محصولات ممکن است منجر به حساسیت‌های پوستی، مشکلات تنفسی و سایر عوارض بهداشتی شود. شهروندان باید هنگام خرید محصولات بهداشتی، از اصالت کالا اطمینان حاصل کرده و فقط از مراکز معتبر تهیه کنند.

@pharmaanews


Pharma News (فارما نیوز) dan repost
تو را ما چشم در راهیم... نیمه شعبان مبارک

@pharmaanews


Pharmex 2021😷 dan repost
✅اطلاع رسانی فارمکس خاورمیانه در شانزدهمین نمایشگاه دارویی آسیا

🔸نمایندگی نمایشگاه فارمکس خاورمیانه در چین با حضور در نمایشگاه دارویی آسیا، نمایشگاه فارمکس خاورمیانه را به غرفه داران و بازدیدکنندگان معرفی کردند.

🔸نمایشگاه دارویی آسیا در داکا پایتخت بنگلادش برگزار میگردد، امسال در این رویداد بیش از ۸۰۰ شرکت مشارکت دارند.

🔹با توجه به تمهیدات صورت گرفته امسال شرکت های زیادی در پاویون بین الملل فارمکس حضور خواهند داشت

@pharmexMe


✅ سه مطالبه داروخانه‌ها از سازمان تأمین اجتماعی

■ انجمن داروسازان ایران، به نمایندگی از داروخانه‌های بخش خصوصی کشور، سه مطالبه را از سازمان تأمین اجتماعی خواستار است.

● پرداخت سهم بیمه پایه تا دی ماه
● پرداخت سهم ارز نا پایان دی ماه
● اصلاح قرارداد بین داروخانه ها و سازمان‌های بیمه

@pharmaanews


✅ انتقاد رئیسی از بایکوت اطلاعات حوزه سلامت کشور

🔸 باید از علم دنیا استفاده کنیم

● دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، در پنجمین کنگره همگرایی در علوم غدد و متابولیسم: صحبت از هوش مصنوعی دیگر مربوط به سال های آینده نیست و اگر دیر بجنبیم، خیلی عقب می افتیم.

● در آینده نزدیک باید خانه های بهداشت و مراکز سلامت الکترونیک بسازیم و به سمت هوش مصنوعی و تکنولوژی های جدید برویم.

● متأسفانه دچار یک نابسامانی در حوزه سلامت هستیم.

● یکی از مشکلات حوزه سلامت کشور که سال به سال بدتر می شود، گران بودن خدمات است که باید ارزان شود.

● خیلی از خدمات تشخیصی و درمانی توسط پزشکان فوق تخصص صورت می گیرد که منجر به گران شدن خدمت می شود. در حالی که نیاز نیست چنین رویه ای صورت بگیرد.

● ما باید از علم دنیا استفاده کنیم.

● در سه سال گذشته هیچ اطلاعاتی از حوزه سلامت کشور ما به مجامع بین‌المللی داده نشده و این تأسف بار است.

@pharmaanews


■ عصر سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳، جلسه ای با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، رئیس انجمن داروسازان ایران، مدیرعامل تیپیکو، رئيس هیات مدیره سندیکای صاحبان داروهای انسانی ایران،
در خصوص موضوع پیگیری مطالبات و اطلاعیه شماره ۱ مبنی بر توقف خرید از شرکت‌های زیرمجموعه شستا و تیپیکو در محل سازمان غذا و دارو برگزار گردید.

■ مشکلات موجود در حوزه مدیریت اقتصادی داروخانه ها، شرایط بحرانی حاضر و انتظارات داروخانه ها از سازمان‌های بیمه گر به عنوان شرکای کاری و نیز سازمان هدفمندی به عنوان سازمانی که هدف از تشکیل آن ایجاد چابکی در امر تخصیص سهم ارز ترجیحی بود، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

■ در ادامه حاضرین با تقسیم مسیرهای ارتباطی، مصمم شدند نسبت به پیگیری تسویه مطالبات سهم ارز و سهم سازمان داروخانه ها با اثر هم افزایی، همراستا با هم اقدام نمایند.

■ بنابراین گزارش، دکتر شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران، در تماس تلفنی با دکتر نوروزی رئیس سازمان هدفمندی یارانه ها، ضمن تبادل نظر در خصوص مطالبات سهم ارز داروخانه های خصوصی و بیان مجدد مشکلات فراوان ناشی از کمبود نقدینگی داروخانه ها، به اهمیت تسریع در بازپرداخت ۶ ماه مطالبات معوق همکاران تاکید نمود.

■ در ادامه رئیس سازمان هدفمندی ضمن اعلام پیگیری جدی و مستقیم رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص لزوم تسویه هرچه سریع‌تر مطالبات سهم ارز داروخانه ها، نسبت به واریز بخشی از این مطالبات طی روزهای باقیمانده از بهمن ماه ابراز امیدواری کرد.

@pharmaanews


✅ تشریح جزئیات یک نشست مشترک؛

🔸 اجماع بر سر پرداخت مطالبات داروخانه‌ها

■ در ادامه بخوانید👇

@pharmaanews


✅ سرپرست اداره مواد اولیه دارویی منصوب شد

🔸 عالمی به جای شمالی آمد

■ دکتر اکبر عبداللهی اصل مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، دکتر مهراد عالمی را به عنوان سرپرست اداره مواد اولیه دارویی منصوب شد.

وی، جایگزین حسین شمالی شده است که پیش از عهده دار این سما بود.

@pharmaanews


برنامه بازآموزی در فارمکس ۲۰۲۵

🔸 فرصت تبلیغات شرکت‌های دارویی

■ قرار است همزمان با برگزاری هفتمین نمایشگاه بین‌المللی فارمکس ۲۰۲۵، دوره بازآموزی برای داروسازان و پزشکان برگزار شود.

■ حضور داروسازان که در داروخانه‌ها مشغول خدمت هستند و پزشکان مطب دار در دوره بازآموزی، یک ویژگی و فرصت خیلی مهم برای شرکت‌های داروسازی است که بتوانند محصولات خود را پرزنت کنند.

■ با توجه به رقابت شرکت‌های دارویی در عرضه محصولاتی که تولید می کنند، پرزنت داروها در نمایشگاهی که هم داروخانه داران هستند، هم پزشکانی که مطب دارند؛ می تواند به داغ تر شدن رقابت شرکت‌های دارویی کمک کند.

🔸 هفتمین نمایشگاه بین‌المللی فارمکس ۲۰۲۵، در روزهای ۲۳ الی ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، در مرکز نمایشگاهی ایران مال برگزار خواهد شد.

@pharmaanews


✅ افزایش قیمت ۴۰۰ قلم داروی تحت پوشش تأمین اجتماعی

● شهرام غفاری معاون درمان سازمان تامین اجتماعی، از افزایش قیمت بیش از ۴۰۰ قلم از داروهای تحت پوشش تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: به دنبال افزایش قیمت دارو طی چند وقت اخیر، سازمان‌های بیمه‌گر با تاخیر در جریان این افزایش قیمت قرار گرفتند؛ با یک هفته الی ۱۰ روز تاخیر، قیمت‌های جدید داروها در سامانه‌های بیمه‌گر اعمال شد و با توجه به عدم تغییر یارانه‌های دارو، سهم ریالی بیمه‌ها و بیماران افزایش یافت.

● وی با اشاره به میزان افزایش قیمت داروها، افزود: میزان افزایش قیمت داروها از ۱۰ تا ۲۰ درصد تا چند برابر متغیر است اما در مجموع این افزایش قیمت مشمول بیش از حد ۴۰۰ قلم داروی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی شده است.

@pharmaanews


✅ بیمه‌ها پول داروخانه ها را نمی دهند

🔸 حق الناس است...

● دکتر محمد رئیس‌زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران: بیمه‌ها چندین ماه است که مطالبات داروسازان را پرداخت نکرده‌اند، ۱۷ هزار داروخانه دچار مشکل هستند و چک‌هایشان برگشت خورده است.

● این حق الناس است و این درحالی است که بیمه‌ها هیچ جریمه‌ای هم پرداخت نمی‌کنند. اگر همان داروخانه یک روز حق بیمه کارمندش را رد نکند، بیمه جریمه‌اش می‌کند. اما چندین میلیون و میلیارد پول آن داروخانه را ۹ ماه و بیشتر نمی‌دهند و پاسخگو هم نیستند.

● ۱۷ هزار داروخانه حداقل ۱۷ هزار میلیارد تومان از بیمه تامین اجتماعی و سازمان هدفمندی یارانه‌ها طلب دارند. چک بسیاری از آنها برگشت خورده و حساب آنها بسته شده است و نمی‌توانند داروی جدید از پخش بگیرند./ ایسنا

@pharmaanews


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
✅ ماجرای مدیران وزارت بهداشت که در بخش خصوصی کار می کنند

🔸 دکتر سیدعلیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران: مردم را باید مهم تر از کار خودمان بدانیم.

@pharmaanews

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.