ایران آزاد و آباد (مهدی نصیری)


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: Telegram


یادداشتهای مهدی نصیری و مقالات انتخابی از دیگران.
از این که فرصت گفتگو و پاسخ به پیامهایتان را ندارم پوزش می خواهم.
پیام به مهدی نصیری
@mahdinasiri238
تماس برای آگهی
@Hmostafavy
یوتیوب
https://youtube.com/@MahdiNasiri-1342

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


🔷 کانال تلگرامی 《استاد اکبرنژاد》 مدرّس خارج فقه و اصول حوزه علمیه👇👇

▪️کانال تلگرام:
https://t.me/akbarnejad_ir
https://t.me/akbarnejad_ir
▪️اینستاگرام
http://instagram.com/akbarnejad_ir

📣لطفا حمایت کنید، خیلی برای ایشان حمایت شما ارزشمند است.


🔰🔰آگهی🔰🔰آگهی🔰🔰آگهی🔰🔰


♦️مراسم امسال مهندس بازرگان با این عنوان برگزار شده است: «بازرگان، وفاق ملی و احتیاج روز».

هرچند آن مرحوم دستش از دنیا کوتاه است و به نامش چنین می‌کنند؛ اما ‏پرسش تاریخی که می‌توان پرسید اینکه: چه می‌شد اگر امثال مهندس بازرگان این «احتیاج روز» را سال ۵۷ رعایت کرده بودند و این فاجعه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و زیست‌محیطی را در حق ملت بزرگ ایران و سرزمینمان نمی‌آفریدند؟ و ایران بزرگ را به این حضیض نمی‌کشاندند؟
وفاق با شاه چه ایراد داشت؟ اگر آقایان مفتون توده‌های مذهبی امام‌یافته نمی‌شدند و کمی از خودگذشتگی کرده و جلوی به قول خودشان آن سیل ایستاده بودند چه می‌شد؟ شهوت سرنگونی آن بیمار سرطانی را اگر از دل برون کرده و وفاق می‌کردند چه می‌شد؟چه می‌شد مثلا اگر با بختیار وفاق می‌کردند و معاون او می‌شدند و نخست‌وزیری انقلاب را نمی‌پذیرفتند؟
اینها همه سوالاتی است که وقتی عنوان برنامه‌ای را می‌خواهیم انتخاب کنیم باید تاریخا به آنها پاسخ دهیم و بعد برسیم به امروز! پیش‌نیاز اتخاذ مشی میانه‌روی و وفاق‌طلبی برای برخی جریان‌ها چیزی نیست جز عذرخواهی بابت گذشته وگرنه به راحتی ممکن است به‌جای وفاق به نفاق متهم شوند.

🖊حسن اسدی زیدآبادی

🆔️@tahkimmelat


انتشارات روزنه dan repost
📚 پیشنهاد کتاب: كينز و هايک (برخوردی كه علم اقتصاد مدرن را رقم زد)

بزرگ‌ترین مباحثهٔ تاریخ علم اقتصاد با درخواستی ساده برای یک کتاب شروع شد. در هفته‌های اول سال ۱۹۲۷، فردریش هایک، اقتصاددان جوان وینی به جان مینارد کینز در کینگز کالج کمبریج در انگلیس نامه‌ای نوشت و خواهان کتابی اقتصادی شد که پنجاه سال قبل فرانسیس ایسیدرو اجورث با عنوانی عجیب و غریب نوشته بود: "روحیات ریاضی". کینز یک خط روی کارت پستال ساده نوشت: «متأسفم که باید بگویم "روحیات ریاضی" را در کتابخانه‌ام ندارم.»
اما چرا هایک، اقتصاددانی ناشناخته و کم‌تجربه، به کینز و شاید مشهورترین اقتصاددان جهان نامه نوشت؟ این کتاب به این سؤال پاسخ می‌دهد و تفاوت‌های اصلی میان این دو مرد استثنائی را نشان می‌دهد  که به ایجاد یک دسته‌بندی بزرگ میان ایده‌های لیبرال و محافظه‌کاران انجامید.

نام کتاب: کینز و هایک
نویسنده: نیکلاس وپشات
مترجم: محمدرضا فرهادی‌پور
قطع: رقعی
تعداد صفحات: ۴۲۸

#انتشارات_روزنه #کتاب

🛒خرید اینترنتی کتاب با تخفیف
📖مطالعۀ ۲۰ صفحۀ نخست


▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه

☎️ 02188721514


🔰🔰آگهی🔰🔰آگهی🔰🔰آگهی🔰🔰


🔴 ضرورت دستگاه قضایی مستقل
✍ مرضیه حاجی هاشمی

🗒 بالاخره بیستم ژانویه از راه رسید و مراسم تحلیف ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» برگزار شد. سخنان ترامپ در این مراسم، تکرار وعده‌های انتخاباتیش بود که مثل همیشه حد متعادل و میانه‌ای نداشت. به طور مثال وعده‌هایی چون خروج از «پیمان سبز» و «پیمان تغییرات آب و هوایی» فقط برای رضایت کارگران آمریکایی به اندازه‌ای که می‌تواند، برای کشورهای دیگر به ویژه حامیان محیط زیست، تنفر برانگیز باشد، برای منتفعان از این وعده، شوق انگیز است یا وعده تغییر نام «خلیج مکزیک» به خلیج آمریکا و ...، سیاست‌هایی که موافقان و مخالفان را به بالاترین میزان می‌انگیزند.

⬅️ اما آنچه که بیش از همه این وعده‌ها مورد توجه متخصصان است، نظم سیاسی دموکراتیک و ساختار تقسیم  قدرت در قوای سه گانه «ایالات متحده» است که احتمال می‌رود، دستخوش تغییرات جدی در این دوره ریاست جمهوری ترامپ قرار گیرد. یک سند محرمانه که از سوی سفیر آلمان در آمریکا برای دولت فدرال «آلمان» در روزهای اخیر، تهیه شده است و خبرگزاری «رویترز» بدان دسترسی یافته، بیانگر ابراز نگرانی «آندریاس میشائلیس» سفیر آلمان از تغییرات بنیادی در نظم سیاسی ایالات متحده توسط دونالد ترامپ و دولت اوست.

⬅️ در این سند محرمانه آمده است که برنامه‌های ترامپ، «تمرکز حداکثری قدرت در دست رئیس جمهوری به بهای تضعیف کنگره و ایالت ها» را تعقیب می‌کند. ساختار سیاسی آمریکا نیز مانند همه دموکراسی‌های مدرن، دارای یک هسته اصلی است که به آن Checks and  Balances گفته می‌شود. این هسته اصلی، مکانیسم‌های کنترل و موازنه ای هستند که قدرت را در سراسر یک نظام سیاسی توزیع می‌کنند و مانع اعمال کنترل کامل هر فرد یا نهادی بر همه نظام سیاسی و دیکتاتوری در تصمیم‌گیری‌ها می‌شود.

⬅️ میشائلیس در سند محرمانه خود می‌نویسد: «ترامپ یک دستور کار جدی برای برهم زدن حداکثری را دنبال می‌کند. اصول دموکراتیک و نظام تقسیم قدرت در آمریکا (Checks and  Balances) به طور گسترده‌ای تضعیف خواهد شد. قوه قانونگذاری، مجریه و رسانه‌ها از استقلال خود محروم شده و مورد سوء استفاده سیاسی قرار خواهند گرفت».

⬅️ مسأله مهم دیگر که حضور ابر سرمایه‌دارانی چون «ایلان ماسک» به عنوان مشاور در کنار ترامپ می تواند، وجود آن را تایید می‌کند، قدرت گرفتن «بیگ تک» در ساختار قدرت سیاسی ایالات متحده است. در سند مذکور هم آمده است که در دولت ترامپ، شرکت‌های بزرگ فناوری نیز قدرت مشترک، در حکومت به دست خواهند آورد. بازوی بسیار پرتوانی برای بهره گرفتن از روش‌های نامطلوب علیه منتقدان و شرکت‌های رسانه‌ای.

⬅️ در این سند همچنین آمده است که «کنترل بر وزارت دادگستری و «اف بی آی» برای اهداف ترامپ از جمله اخراج‌های دسته جمعی، اقدامات تلافی جویانه و تضمین مصونیت قانونی او نقش محوری دارد و حتی استفاده از ارتش در داخل کشور برای انجام وظایف پلیسی ممکن است، عملی شود»؛ با این وجود، این ساختار سیاسی به گونه‌ای است که دستگاه قضایی به ویژه «دادگاه عالی» قادر خواهد بود، در مواقع اضطراری که به ضرر منافع ملی است، مداخله جدی نموده و جلوی خودکامگی و تصمیم‌گیری فردی تنش زا را بگیرد. اینجاست که ضرورت دستگاه قضایی مستقل بیش از پیش آشکار می‌شود.

https://t.me/M_Hajihashemi_iran1


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
هیچ شرحی لازم نیست؛
این راه و رسمی است که اقای پزشکیان قول داده‌اند که قرار خللی در ادامه آن به وجود نیاید.
@MahmoudianMehdi

6.5k 0 162 5 96

مهدی نصیری را در فضای مجازی دنبال کنید: 👇

یوتیوب
https://youtube.com/@MahdiNasiri-1342

اینستاگرام
https://www.instagram.com/mahdin6142
تلگرام
https://t.me/iranazadvaabad


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
«من، دانلد جان ترامپ، رسماً سوگند یاد می‌کنم ادارۀ ریاست‌جمهوری ایالات متحد را وفادارانه انجام دهم و با نهایت توانم در حراست، محافظت و دفاع از قانون‌اساسی ایالات متحد بکوشم»

ترامپ آمد. بیراه نیست اگر بگوییم تأثیر انتخابات آمریکا بر شهروند ایرانی بیشتر است تا بر شهروند آمریکایی. او اظهارنظر روشنی نکرده که در مواجهه با جمهوری اسلامی چه خواهد کرد.

اما نشانه‌ها:

یک
: ادارۀ امور را به کسانی واگذار کرده که بی‌پروا اهل مقابله با جمهوری اسلامی و دفاع از اسرائیلند. دو: دورۀ اول ریاست او ابهامی دربارۀ خط‌مشی او نمی‌گذارد. سه: دسترسی کشورهای دوست و رقیبِ آمریکا به ترامپ بیشتر از ایران است و بعید نیست روسیه هم برای رهایی از اوکراین از ایران هزینه کند. چهار: اروپا که قبلاً در مورد ایران حاضر به همکاری با ترامپ نبود، اخیراً تغییر رویه داده. پنج: اصرار اسرائیل بر تداوم جنگ با محورهای منتهی به تهران.

بنابراین، فشار حداکثری بازخواهد گشت و دو گزینه بیشتر نمی‌ماند: جنگ سردی بسیار پرفشار با لطمات اقتصادی نامعلوم؛ یا مذاکره و حصول توافقی که نیازمند دادن امتیازاتی بیش از برجام است.

@tarikhandishi | تاریخ‌اندیشی

7.4k 0 63 12 165

مرگ آن دو پرورش‌یافته‌ی مدرسه‌ی حقانی و برکشیده‌ی دستگاه قضایی اسلامی یادآور این مطلب است که میراث بهشتی برای ما چه بوده. و اگر کسانی همچنان در پی ساختن تصویری نوگرا و عدالتخواه از او به‌عنوان بدیل وضع موجود هستند، باید به حالشان تاسف خورد.
اما اینکه بهشتی زبان‌های خارجی می‌دانسته یا کتابی از فلان مستشرق آلمانی ترجمه کرده که مجوز چاپ نمی‌گیرد، فضیلت نه، که مشکل خود اوست؛ اژدهایی را پرورده‌اند که خودشان را هم بلعیده است.
بنابراین، می‌توان نسل جدید در جنبش ژینا را درک کرد که مانند نسل ما عمر و عقل خود را برای جست‌وجوی بدیل عدالتخواه یا آزادیخواه در دل جریانات و چهره‌های مرده و زنده‌ی این انقلاب و این نظام تلف نمی‌کند و نه فقط اصلاحات، که حتی جنبش سبز را هم به هیچ می‌گیرد. (با احترام بسیار برای مهندس موسوی و خانم رهنورد، بابت هزینه‌ی سنگینی که در پی این تغییر رویه و استقامت بر آن پرداختند و می‌پردازند.)
البته اگر این نسل چیزهایی را بهتر می‌بینند و آسان‌تر تصمیم می‌گیرند، بدان علت است که روی شانه‌های نسل ما ایستاده‌اند. نسلی برآمده از تربیت تمام ایدئولوژیک خانواده‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و... که پایش در لجن جمهوری اسلامی فرو رفته و برای بیرون آمدن از این باتلاق سخت عرق روحی ریخته و حتی خون داده است. "اما شما وقتی به روزی رسیدید / که انسان یاور انسان بود / درباره‌ی ما / با رأفت داوری کنید!"
@RezaNassaji

8.3k 0 102 5 203

تعداد ایرلاین های هوایی آمریکا که پرواز های یک هفته اش معادل کل سال ایران است، ۲۶ عدد
تعداد ایرلاین های ایران ۲۴ عدد!!
چین:۲عدد
هندوستان:۳ عدد

فکر‌میکنید چرا؟
رانت ارز ترجیحی!
رانت ارز ترجیحی کاری کرد ملت مستضعف ایران در شدیدترین تحریم های تاریخ از جیب، دلار با ارزش خودش را بدهد تا ایرلاین ها سبز شوند!
مانند لوازم خانگی!
مانند خودرو!

یک دلار رانتی بگیر
دو‌ و سه و هفت برابر از جیب مردم سود کن!

امثال صمصامی/جبراییلی کمونیست هم نیستند! فقط به فکر مفت فروشی اموال مردم و توسعه سرمایه داران رانتی هستند!
@Newwaypolitics
https://t.me/iranazadvaabad

9.4k 0 139 11 149

Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
📌 استودیو پات را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:


🔗کانال اینستاگرام

🔗کانال یوتیوب



@studio_patt


🔰🔰آگهی🔰🔰آگهی🔰🔰آگهی🔰🔰


🔹‏مبنای قرارداد ‎#کرسنت فروش گازی بود به امارات که بخاطر عدم زیرساختِ استخراج سوزانده می‌شود
گفتند به‌صرفه نیست و قرارداد را یکطرفه لغو کردند، نتیجه شد ۱۸میلیارد دلار غرامت و ۲۵میلیارد دلار خسارت درآمدی که حاصل نشد و ناترازی انرژی، آلودگی هوا، سونامی سرطان و خائنینی که مجازات نشدند!
@MohammadParsiii
https://t.me/iranazadvaabad

9.8k 0 159 8 194

فقط چند نمونه از عملکرد قاضی رازینی

از فعالیت‌های قضایی علی رازینی در قامت قضاوت در دادگاه روحانیت، رسیدگی به پرونده‌ای بود که در نهادهای امنیتی به «جریان منتظری» عنوان گرفته بود و قاعدتا برای هر جریان میز مشخص و کارشناس امنیتی وجود دارد. در این باره چند نکته تاریخی از آقای علی رازینی قابل توجه است:
۱. پس از برکناری اسدالله لاجوردی از دادستانی اوین که با فشارهای نمایندگان آیت‌الله خمینی و شخص آیات منتظری، صانعی و اردبیلی صورت گرفت، علی رازینی جایگزین وی شد. آقای منتظری از این انتصاب تعجب می‌کرد و آن را در جهت اصلاح گذشته نمی‌دانست. نمایندگانی از آقای منتظری به زندان‌ها سرکشی می‌کردند که با واکنش منفی لاجوردی و سپس علی رازینی مواجه می‌شد تا جایی که رازینی پس از مدتی دیگر اجازه ورود نماینده آقای منتظری به زندان اوین را نمی‌دهد.
۲.در ماجرای دستگیری مرحوم سید مهدی هاشمی و تعداد دیگری با این بهانه، علی فلاحیان معاون وزیر اطلاعات(شاکی و مدعی!) دادستان، و علی رازینی قاضی پرونده شد. در جریان این پرونده عمده اتهامات سید مهدی منبعث از اعترافات وی بود. اما علی رازینی به یکی از هم پرونده‌های وی گفته بود اعترافات سید مهدی ارزشی ندارد! اما با این حال علی رازینی از آیت‌الله خمینی می‌پرسد طبق فتوای شما سید مهدی محارب است؟ جواب: او فوق محارب است. سوال: مطابق فتوای شما نمی‌توان اعدامش کرد! پاسخ: دیگر آقایان چه می‌گویند؟ پاسخ: برخی می‌گویند با این شرایط، حکمش اعدام است. آقای خمینی: طبق این نظر عمل کنید.
آیا از قرائن بدست می‌آید حکم اعدام در نظر علی رازینی شبهه‌ناک بوده و خواسته با پشتوانه‌ای قوی حکم بدهد؟! نمی‌دانیم!
با انتصاب علی رازینی به عنوان حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت که اولین پرونده سنگین آن رسیدگی به اتهامات مرحوم سید مهدی هاشمی بود، انتقاداتی در باره این انتصاب مطرح شد زیرا وی از دوستان و مربوطین با دادستان - معاون وزرات اطلاعات - بود و جدای از آن، با آیت‌الله منتظری نیز زاویه داشت و مشخص بود که انتخاب وی با برنامه از پیش تعیین شده و برای اجرای حکم مشخص بوده است.
۳. علی رازینی که در سال ۷۷ ترور و مجروح شد، رایزنی‌ها در باره عوامل افزایش یافت. روزنامه جمهوری و مسیح مهاجری، یکی از احتمالات را، ترور توسط گروه سید مهدی هاشمی عنوان می‌کرد! بعدا معلوم شد گروه دیگر با کسب اجازه از نوه مرحوم آیت‌الله میلانی چنین کردند. بعدا گفته شد آقای رازینی از شکایت خود در باره ضاربان صرف نظر کرد.
۴. پس از حصر آیت‌الله منتظری (۱۳۸۱- ۱۳۷۶) در اقدامی با سابقه، منزلی با حکم علی رازینی مصادره شد. آیت‌الله منتظری به لحاظ حقوقی و شرعی تعجب می‌کند:
"دفتري در اصفهان داشتم كه آقاي علي رازيني قاضي دادگاه ويژه حكم كرده فروخته شود به نفع دادگاه ويژه، من نفهميدم چرا؟!"

تعجب آقای منتظری از آن جهت است که یهود و نصارا که در ذمه هستند مالشان محترم است گرچه از ذمه نیز خارج شوند اما چگونه یک مسلمان شیعی در حکومت اسلامی مالش احترام ندارد! و می‌گوید:
" حالا من نمي‌دانم به چه مناسبت خانه‌اي كه دفتر من بوده و در آن درس گفته مي‎شد يا ممكن بود وجوهاتي بياورند، آقاي علي رازيني حكم كرده فروخته شود به نفع دادگاه ويژه؟! دفتر مشهد را هم همين طور توقيف كردند. اين حسينيه هم توقيف است. چند روزي آمدند شعار دادند ... همين طور اين وضعيت آنجا باقي است. اينها را من چطور به حساب جمهوري اسلامي بگذارم؟ وقتي كه آقايان مي‎گويند حقوق بشر در كشور كاملا رعايت مي‎شود من برايم يك جوک است، براي اين‌كه من يكي از پايه‌گذاران انقلاب بودم وقتي كه بنا باشد مال من احترام نداشته باشد و حقوق من رعايت نشود چطور باور كنم كه حقوق ديگر مردم رعايت ‎شود؟ "اللهم أصلح كل فاسد من امور المسلمين". (دیدگاه‌ها، ج۲، ص ۴۷۳).

@lotfi_mojtaba
https://t.me/iranazadvaabad

8k 0 153 5 184

🔴 خاطره‌ای از روز سوگند اوباما، نکته‌ای درباره سوگند ترامپ

✍️حسین علیزاده

امروز که بازگشت ترامپ به قدرت این گمان را دامن‌زده که بر جمهوری اسلامی سخت بگیرد، به یاد آوردن دو خاطره از روز سوگند اوباما در دور اولش، می‌تواند آموزنده باشد که چه فرصت‌ها سوخت شد.
خاطره یکم) کمتر کسی به یاد می‌آورد که اوباما در روز سوگند خود گفته بود «اگر ایران مشت گره کرده خود را کنار بگذارند، دست دوستی ما به سوی آنها دراز شده است.» اینکه رییس جمهور امریکا، در نخستین سخنرانی خود، از ایران نام ببرد و از دست دوستی با ایران خیلی معنا داشت.
خاطره دوم) در نخستین اقدامات خود، اوباما به کلیه سفارت‌های امریکا در سرتا سر کشورها دستور داد، مقامات ارشد سفارت‌های ایران را به روز ملی امریکا دعوت کنند. این در حالی بود که ایران و امریکا در قطع رابطه بودند. ( در آن هنگام من معاون سفارت ایران در هلسینکی بودم و برای من نیز دعوتنامه رسمی از سوی سفارت امریکا در فنلاند ارسال شد. در روز ارسال دعوتنامه، جداگانه ایمیلی از سفارت امریکا دریافت کردیم که خواستار اطمینان از دریافت دعوتنامه بود. پاسخ دادیم دریافت شده است. افزون بر این، در همان روز به ضیافت روز ملی سوئد دعوت بودم. در حالی که با جمعی از دیپلمات‌ها حلقه زده بودیم، سفیر امریکا به سوی من آمد. در همان جمع، دست دراز کرد و دست دادیم و گفت آمده‌ام اطمینان حاصل کنم که دعوتنامه را دریافت کرده‌اید. من نیز تایید کردم و او رفت. لحظه‌ای نگاهم به چشمان دیپلمات‌های اطرافم از کشورهای گوناگون افتاد که از اهتمام امریکا برای دعوت از دیپلمات ایرانی چشمانشان برق می زد. لحظه غروزآفرینی برایم بود و خاطره‌اش از ذهنم پاک نمی‌شود.)

سرنوشت آن ابتکارها که اوباما به کار بست چه شد؟
در هر دو مورد، عده ای از جمله جواد لاریجانی به مرثیه‌ثرایی از نقش مخرب امریکا در واژگون کردن دولت مصدق تا زدن هواپیمای مسافربری ایران و امثال آن پرداختند...گفتند و گفتند و گفتند تا آنکه رهبر جمهوری اسلامی آن فرصت تاریخی را سوزاند و گفت این «دست چدنی با دستکش مخملین» است. در ادامه، نیز امریکا دعوت از حضور دیپلمات‌های ایران در روز ملی خود را پس گرفت. آه از نهادم برآمد و فقط به رسم یادگار آن دعوتنامه را گوشه‌ای محفوظ نگه داشته‌ام.
اوباما که مایوس شد، تغییر سیاست امریکا در سخنان وزیر خارجه اش هیلاری کلینتون نمایان شد که گفت امریکا «تحریم‌های کمرشکن» بر ایران وضع خواهد کرد که چنان نیز شد...آثار آن تحریم‌ها اقتصاد ایران را اینک زمین‌گیر کرده است. خامنه‌ای گفته بود ما در برابر تحریم واکسیناسیون شده و در شرایط بدر و خیبر ایم.
اوباما چنان سخت گرفت که در اواخر سال 91 (وهنوز پیش از انتخاب حسن روحانی) خامنه‌ای با گفتگوی با همان اوباما موافقت کرد. اما، پنهانی و در عمان.

روز سوگند ترامپ
در حالی که همه گمان دارند که ترامپ بر تهران سخت بگیرد (و بسیار محمتل است)، اما، او امروز در سحنرانیش پس از سوگند دور دوم، نه به تصریح و نه به تلویح مطلقا اشاره ای به ایران نکرد. در عوض گفت که خلیج مکزیک را «خلیج امریکا» خواهد نامید و کانال پاناما را پس خواهد گرفت. این خود نشانه‌ای است که او باب دیپلماسی را با ایران مسدود نکرده است. در ژوئیه 2019، ترامپ توئیتی زد مبنی بر اینکه «ایرانی‌ها در هیچ جنگی پیروز نشده‌اند ولی در هیچ مذاکره‌ای نیز شکست نخورده‌اند.»
در مسیر مذاکره، اگر دست اوباما «دست چدنی با دستکش مخملین» بود، شک نباید کرد که دست ترامپ «دست پولادین و بدون دستکش» است. آیا بهتر نبود با همان اوباما از همان روز نخست وارد گفتگو می‌شدند؟


           ➖〰️➖〰️➖〰️➖〰️
🌸@diplomathosseinalizadeh
          ─┅─═ঊঈ🌍ঊঈ═─┅─

10.3k 2 218 7 248

Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
Ⓜ️ آره #ترور بد و ناپسنده، اما وقتش که برسه #انیس‌نقاش، عامل ترور #شاپوربختیار رو میاریم سیمای ملی با آب و تاب عملیات ترور رو تعریف و ازش تجلیل می‌کنیم!
🛄
@zistboommedia || مدرسه علوم انسانی
https://t.me/iranazadvaabad

9.8k 0 230 6 204

کتاب های محبوبتان را

با قیمت باورنکردنی از

ما تهیه کنید.🤩


😎باعث افتخار ماست که توانسته ایم

خرید کتاب رو برای همه آسان کنیم🙏


هرشب حدود ساعت ۲۰

بارگذاری کتاب داریم⏰


با موضوعات:

تاریخی شعر و ادبیات رمان سیاسی

اجتماعی روانشناسی مذهبی و ...

😅از ۱۵٫۰۰۰ تومان به بالا


آدرس کانال👇
https://t.me/entesharatesmailia
https://t.me/entesharatesmailia
https://t.me/entesharatesmailia
https://t.me/entesharatesmailia
https://t.me/entesharatesmailia


از این که کانال مارو دنبال میکنید

بی نهایت سپاسگزاریم🙏

آدرس فروشگاه:قم خیابان معلم میدان روح الله نشر دارالتفسیر

شماره تماس:09353346623 اسماعیلیان


🔰🔰آگهی🔰🔰آگهی🔰🔰آگهی🔰🔰


(ادامه ☝️🏻)

در این شکی نیست، که هرچیزی، تقریباً یا تحقیقاً، حسنی و عیبی دارد، و مهم این است محسنات آن بر عیوبش بچربد؛ و مهم‌تر از این حتی، اینکه اصلاً کنار گذاشتن آن یا پرهیز جدی از خطرات و زیان‌هایش شدنی باشد.

در مورد عصر و نسل اینترنت، همانطور که در باب صنعتی شدن، بسیاری از اعتراضات، به‌ویژه در قیاس با گذشته، به درجاتی از زیاده‌انگاری آمیخته است. یکی از خویشان جوان، در فضایی که چند نفر از ما دور هم نشسته و هر کس در گوشی خود بود، پرسید: قبلاً که این نبود مردم چکار می‌کردند؟ گود کوئسشن! البته‌ که برخی کارها که می‌کردند همانی است که امروزه از کم و کسر آن نگران و نالانیم. از جمله اتصال بیشتر و عمیق‌تر با طبیعت و خویش و همسایه و کسب تجربه‌های آغازین کودکانه حتی از عرصۀ بازی در کوی و برزن.

ولی فقط این نبود؛ به گمان من حتی بیشترش هم این نبود. کم نبود که بچه‌ها با همین رفتن به کوچه و طبیعت برای بازی و به‌ قول امروزی‌ها اکسپلور، خود و همالانشان را در معرض خطر قرار می‌دادند. سرهای شکسته، صورت‌های آسیب‌دیده، در چاه‌ افتادگی، سوختگی، آزار حیوانات، و مواردی از این‌ها بدتر، اتفاقاتی بود که بسا بر اثر همین سرگرم نبودن بچه‌ها در محیط خانه روی می‌داد. در مورد بزرگترها هم ماجرا خیلی بهتر نبود. سربه‌سر گذاشتن و تمسخر و غیبت و ادعاهای گزاف و نقالی خاطرات دروغ و معرکه‌گیری، یا هم سررفتگی حوصله و خاموشی و بُق کردگی و غرقگی در فکرِ حسرات قدیم و انواع فساد و شرارت ناشی از بیکاری هم بود که اگر اینک اینترنت و گوشی بخش‌هایی از آن را منتفی کند باید جزو محسنات آن برشمرد.

بعضی چنان از غور بیش از حد کودکان و نوجوانان در شبکه‌های وب می‌نالند که گویی پنجاه یا صد سال پیش همالان آن‌ها اغلب در حال مطالعه و کوشش و کشف و همیاری و نیکوکاری بودند. اینطور نبود. انبوهی از در و دعواها چه میان همسایه‌ها و چه درون خانه ناشی از «شیطنت» بچه‌ها بود که اینک نیست یا خیلی کمتر است. بسیاری از سر کوچه ایستادن‌ها و متلک گفتن‌ها و یقه‌کشی‌ها و بد و بیراه گویی‌ها میان جوانان، جدای از سطح پایین فرهنگ، یک قسم هم لابد محصول دنیای محروم از سرگرمی اینترنتی بود. همین‌ الان هم گوشی و اینترنت از مردم گرفته شود، لزوماً فقط چیزهای خوب جایگزین آن‌ نمی‌شود.‌ پس شکر و شکايت از آن بهتر است مخلوط باشد.

باری، با فرض اینکه دنیای اینترنت زیان‌ها‌یی هم دارد و گاهی جدی، پرسش این است که در مقابل آن چه می‌توان کرد؛ و پاسخ اینکه هیچ. البته هیچ هیچ که نه. در مقام تربیت و توصیه و اخلاق و اعتدال، همچون در همۀ موارد دیگر در اینجا هم می‌توان و می‌باید کوشید؛ اما اینکه در طمع یک راه حل «اساسی» (لابد خداحافظی با آن و برگشت به اعصار پیشامدرن) زبان خود و گوش دیگران را بفرساییم ترسم بیهوده باشد.

@mardihamorteza

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.