پزشکان ایران


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


🌀علاقه دکتر ظفرقندی به آزمودن آزموده ها:

رئیس هیات مدیره داروسازی ثامن، رئیس سازمان غذا و دارو شد.

🔹 با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مهدی پیرصالحی نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران و رئیس هیات مدیره شرکت داروسازی ثامن به عنوان رئیس سازمان غذا و دارو منصوب و جانشین سیدحیدر محمدی در این سمت شد.

🔹وی پیش از این در دوران سعید نمکی نیز مدت کوتاهی در این جایگاه بود که به دلیل اختلافات کنار رفت.

پی نوشت:
دکتر ظفرقندی به نظر می رسد، علاقمند به آزمودن آزموده هاست، اما حقیقت اینجاست که آزموده را آزمودن خطاست.
پیش بینی می شود دوره ریاست مجدد پیرصالحی بر سازمان غذا و دارو چندان به طول نکشد.


@IMS_NEWS
Channel ➣ @IR_Doctors


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🌀 تووالو؛ بهشتی که شاید زیر آب برود !


تووالو، جزیره‌ای کوچک و دورافتاده در اقیانوس آرام جنوبی، به‌دلیل گرم شدن زمین و بالا آمدن سطح آب اقیانوس‌ها، در آستانه ناپدید شدن قرار دارد. این کشور زیبا با سواحل خلوت و آب‌های کریستالی، یک بهشت بکر برای مسافران ماجراجوست.

✈️ تنها راه دسترسی به تووالو از طریق یک ایرلاین گران‌قیمت در فیجی است که همین محدودیت، بازدید از این جزیره را دشوار کرده. در سال‌های اخیر، کمتر از ۱۲۰۰ نفر در سال به این جزیره سفر کرده‌اند.

🔒 یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد تووالو، میزان بسیار پایین جرم و جنایت و نبود نیروی مسلح است. تصمیمات سیاسی در این کشور کوچک، به دلیل جمعیت کم، توسط گروه‌های محدود و نزدیک به جامعه گرفته می‌شود.

تووالو، با تمام آرامش و زیبایی‌هایش، یادآور این است که تغییرات اقلیمی خطری واقعی برای سرزمین‌های زیبا و زندگی بشری است

Channel ➣ @IR_Doctors


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🌀ایلان ماسک: تا ۲۵ سال دیگه، مغز ما می‌تونه مستقیما به هوش مصنوعی وصل بشه

Channel ➣ @IR_Doctors


🌀چگونه شغلتون رو حفظ کنید؟

❓ How to save your job?

🔸 یکی از توانایی‌های انسان نسبت به دیگر حیوانات توانایی ساخت ابزار بود که ما را از بقیه موجودات جدا کرد. برای جذاب‌تر شدن ابتدا ارزش انسان به توانایی‌های خودش مثل چهره زیبا، اندام قوی، مهارت‌های سودمند، توانایی ذهنی بالا یا مواردی از این دست بود؛ ولی امروز جذابیت‌های انسانی به داشتن ابزارهای بیشتر متمایل شده است. کسی جذاب‌تر است که ابزار بیشتری داشته باشد.

🔹 ولی در این حین خود این انسان به ابزار انسانی دیگر تنزل درجه پیدا می‌کند (که برای بسیاری از ماها قطعا این اتفاق در دوره‌هایی از زندگیمان رخ داده است). این اتفاق وقتی شدیدتر می‌شود که رقابت نیز برای ابزار شدن، سنگین‌تر شود. در حدود نیم قرن گذشته با کاهش ارزش پول ملی کشورمان این اتفاق به شدت سیر صعودی پیدا کرده است.

کاری نمی‌شود کرد، فقط باید آگاه شد.

آنکس که بداند و نداند که بداند
بیدارش نمایید، بسی خواب نماند

Channel ➣ @IR_Doctors


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🌀پلیس فتا:

اگر از حسابتان پول برداشت شد، در یک ساعت اول با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل فرمایید تا مبلغ برداشت شده، مسدود و به حسابتان برگردانده شود‌.


Channel ➣ @IR_Doctors


🌀راهکارهای کاهش خشونت علیه کادر درمان :

✍️دکتر حسن رودگری

🔺در خصوص سوالی که برای پیشگیری و کاهش آزار و حمله به کادر پزشکی پس از قتل ناجوانمردانه همکار عزیزمان رخ داد باید اشاره نمود که جهت کاهش خشونت در حق کادر درمان و یا هر قشر خدماتی دیگر، دو راه کار عمده داریم که دومی تا حد زیادی ریشه در اولی نیز دارد.

1️⃣تامین قانون مناسب و متناسب که ضمن بازدارندگی، قدرت شمول و اجرا و تادیب بالا داشته باشد

2️⃣ فرهنگ سازی که هم قانون میخواهد و هم همکاری حاکمیت و رسانه ها را می طلبد.

🔺در جوامع پیشرفته غربی و از جمله مثلا مراکز NHS اولین تابلو در بدو ورود حمایت و تکریم از تلاش پرسنا و سپس اشاره محکم به تعقیب جزایی و کیفری هرگونه آزار کلامی و فیزیکی به پرسنل است. سرعت واکنش نیروهای بازدارنده مستقر در مراکز عمدتا کمتر از یک دقیقه پس از مشاهده آزار می باشد و هیچ ضابط انتظامی و یا قاضی کوچکترین مماشات و تخیف در برخورد ندارند و حتی اگر عامل واقعه قصور و اشتباه کادر درمان باشد اما برخورد با فرد مهاجم (کلامی یا فیزیکی) در اولویت است و سپس یک محکمه تخصص خوشنام و معتمد طرفین (نظام پزشکی) به علت وقوع حادثه در صورت وجود شکایت می پردازد که در صدورمحکومیت و یا برائت تعارف ندارند. فقط فرقش در این است که اگر سازمان نظام پزشکی آن ها حکم به محکومیت کادر درمان در وقوع حادثه بدهد، یک تشکیلات حقوقی و روانپزشکی قوی هم برای طی مراحل اجرای حکم در اختیار محکوم علیه قرار می گیرد تا زندگی اش از هم نپاشد.

🔺بنابرین راه کار دو تاست:

۱)تدوین و تصویب قوانین مناسب و متناسب برای دفاع از کادر درمان در مقابل آزار و تهاجم از هر نوعی حتی اگر قصور پزشکی واقع شده باشد اما به قصوری بوده به آن هم عادلانه و بی تعارف رسیدگی شود. قوانین باید نمود و اجرایی فوری و مستقیم و بدون بوروکراسی استحاله گرا داشته باشند. قوانین باید دایما اعلام، ذکر و آموزش شوند. هم مردم و هم کادر درمان و هم دستگاه های خدماتی، انتظامی و قضایی و رسانه ها باید از ان مطلع و تشویق به اقدام فوری و خارج از رویه های عادی و زمان بر شوند. قوانین به دو صورت بازدارنده و سپس کیفری در صورت وقوع وضع شوند و جرایم در حق کادر درمان همانند آن چه در حق نیروی پلیس است با تشدید حکم و تسریع در اجرا اعمال شوند. .


۲) فرهنگ سازی در این مورد تا حد زیادی بدوا ریشه در وجود قوانین متناسب دارد واعمال قوانین خود گام اول در فرهنگ سازی است. در مرحله بعد آموزش اهمیت کادر درمان و رعایت شان آنها و عواقب هجمه به انان است. که بهتر است از کتب مدرسه آغاز و در تمام رسانه های حقیقی و مجازی، کلاس های درس، دیوارهای شهر، منابر و غیره این موضوع به صورت دستورکار دائم تذکر و آموزش داده شود و البته برای همه گروه های حساس مثل پزشکان، کادر درمان، قضات، پلیس و معلمین.

از سوی دیگر فرهنگ سازی در بین کادر درمان که جایگاه خود را نه بالا و نه پایین بلکه در سطح دید اجتماع و پیشینه تاریخی ببیند و ضمن باور خود به فراگیری اخلاق پزشکی و رفتار مناسب شان حرفه ایی خویش بپردازند تا خود موجب برانگیخته شدن یک هجمه بر علیه خویش نگردند. آموزش اخلاق پزشکی و رفتار و گفتار حرفه ایی ضمنا از وظایف حکومت و نطام آموزش پزشکی و دانشگاه ها و اساتید می باشد. در این حیطه یک ضعف و قصور مفرط به چشم میخورد که منجر به رفتار و گفتار نامناسب و حداقل نامتناسب در شرایط خاص می گردد. هرچند این نمی تواند بهانه برای آزار، توهین و یا برخورد فیزیکی با کادر درمان باشد ولی میتواند باعث شکایت خدمت گیرنده از خدمتگزار سلامت گردد. فرهنگ سازی در جهان مدرن بدون همراهی رسانه ها، هنر و هنرمندان و چهره ها کار مشکلی است اما با همراهی آنان تسهیل می گردد.

🔺در عین حال باید اعتراف نمود که سازمان نظام پزشکی که می بایست هم در تقنین مناسب پیگیر باشد و هم در فرهنگ سازی ورود عملی و رسانه ایی داشته باشد تاکنون بسیار منفعل و بدون تاثیر عمل نموده و هیچ برنامه چشم انداز و یا استراتژیک در این دو زمینه ندارد و تنها به عکس العملهای بی یا کم خاصیت مقطعی و صدور بیانیه و سخنرانی های خودتبلیغی در هنگام وقوع جرایم علیه کادر درمان بسنده نموده است.

حمایت از کادر درمان یک عزم ملی و یک اراده حکومتی می خواهد که هتوز هیچکدام به حد کفایت و اثرگذاری نرسیده و حتی خود کادر درمان نیز تسلیم شرایط شده اند

۲۴ آبان ۱۴۰۳

Channel ➣ @IR_Doctors


🌀آی وی اف رایگان با اسپرم پاول دوروف

🔻پاول دوروف رییس تلگرام اعلام کرد هر خانمی که برای بارداری از اسپرم او استفاده کند هزینه کامل IVF و سایر مخارج بیمارستانی بارور شدنش را پرداخت میکند.

پاول دورف، مالک تلگرام، به تازگی پستی جنجالی در کانال خود منتشر کرده که حاکی از این است که بیش از ۱۰۰ فرزند بیولوژیکی دارد

دورف توضیح داده که ۱۵ سال پیش، یکی از دوستانش که به دلیل مشکلات ناباروری نمی‌توانستند فرزند داشته باشند، از او درخواست کرده که در کلینیکی اسپرم اهدا کند. او ابتدا این درخواست را به شوخی گرفت، اما بعداً متوجه شد که درخواست جدی است

مدیر کلینیک به او گفته بود که "اسپرم با کیفیت بالا" کمبود دارد و از دورف خواست که بیشتر اسپرم اهدا کند تا به زوج‌های بیشتری کمک کند. دورف با این درخواست موافقت کرد و به عنوان اهداکننده اسپرم به کمک زوج‌های نابارور آمد.

دورف قصد دارد DNA خود را به صورت منبع باز منتشر کند تا فرزندان بیولوژیکی او بتوانند راحت‌تر یکدیگر را پیدا کنند

دورف همچنین می‌خواهد به رفع استیگما (برچسب منفی) از مفهوم اهدای اسپرم کمک کند و مردان سالم بیشتری را به این کار تشویق کند

Channel ➣ @IR_Doctors


🌀 روشنگری و خردورزی

👨‍🦱دکتر آذرخش مکری

#پادکست

Channel ➣ @IR_Doctors


🌀کپسول سارکو که اولین بار در سال ۲۰۱۹ معرفی شد، یک روش خاص برای مرگ بدون درد رو فراهم می‌کنه. این کپسول با جایگزینی اکسیژن با نیتروژن، فرآیند هیپوکسی یا کمبود اکسیژن رو به‌وجود میاره و در مدت ۱۰ دقیقه مرگ رو به همراه داره. هزینه این کپسول شیک ۲۰ دلاره که تنها برای مصرف نیتروژنه. مدیر اجرایی این پروژه، کپسول سارکو رو «راهی زیبا برای مرگ» توصیف کرده و حداقل سن استفاده از اون رو ۵۰ سال در نظر گرفته؛ البته برای افراد بالای ۱۸ سال با بیماری‌های جدی هم استثنائاتی وجود داره.

طبق گزارش‌ها، بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲، ۶۱۱ نفر از کشورهای مختلف، به‌ویژه آلمان، انگلیس و فرانسه، برای استفاده از این روش به سوئیس سفر کردند.

Channel ➣ @IR_Doctors


🌀🖤تسلیت به خاطر مرگ دلخراش همکار متخصص قلب در یاسوج

▪️می‌گویند ایران بهشت پزشکان است، اما نمی‌فهمم چرا بهشتیان را با گلوله هدف قرار می‌دهند، چرا این بهشتیان از بهشت فرار می‌کنند و چرا گاهی خود را از این بهشت می‌رهانند؟

▪️ در این بهشت، زیبنده نیست که بهای خدمت پزشکان با خون و جان پرداخته شود.


Channel ➣ @IR_Doctors


🌀نیمی از پزشکان از طرف بیماران خود مورد آزار جنسی قرار می گیرند.

🔺طبق یک مطالعه جدید، ۴۵ درصد پزشکان در سراسر جهان می‌گویند که دست‌کم یک‌بار از طرف بیماران خود مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته‌اند. در کانادا، این مشکل جدی‌تر است.

در این مطالعه گسترده، حدود ۱۸۸۰۳ پزشک از هفت کشور، ازجمله کانادا، شرکت کردند.

منظور از آزار و اذیت جنسی در این تحقیق، صحبت یا شوخی با ماهیت جنسی، لمس نابجا یا لخت شدن بی‌مورد در زمان معاینه است.

۵۲.۲ درصد پزشکان مرد و ۳۴.۴ پزشکان زن با این رفتارها روبرو شده‌اند.

در این تحقیق ۵۸.۹۹ درصد پزشکان کانادایی گفتند که با آزار جنسی بیماران خود روبرو شده‌اند.

🔹کانادا از این نظر پس از بریتانیا (۷۵.۲۹) در رتبه دوم قرار گرفت. در حالی که تنها ۳.۶۶ درصد پزشکان مالزیایی و ۲۱.۱۷ درصد پزشکان آلمانی این رفتار را تجربه کرده‌اند. در استرالیا ۵۴.۴ درصد، در آمریکا ۴۵.۸۱ درصد و در اسرائیل ۳۷.۱ درصد پزشکان این رفتارها را گزارش کردند.

بسیاری از پزشکان گفتند که پس از این آزار و اذیت‌ها، شروع به قفل کردن درهای مطب یا نصب دوربین‌های امنیتی در محل کارشان کردند.


Channel ➣ @IR_Doctors


000515698.pdf
217.4Kb
🌀کاهش زمان تشخیص سرطان با کمک هوش مصنوعی!

🔺این مطالعه بررسی می‌کند که هوش مصنوعی (AI) چقدر خوب می‌تواند سرطان سینه را در ماموگرافی پیدا کند. محققان دریافتند که هوش مصنوعی می‌تواند با کاهش تعداد هشدارهای کاذب به پزشکان کمک کند تا سریع‌تر کار کنند. هوش مصنوعی همچنین می‌تواند به تشخیص زودتر و دقیق‌تر سرطان کمک کند. برخی سیستم‌های هوش مصنوعی حتی می‌توانند مناطق مشکوک روی ماموگرافی را به خوبی پزشکان تشخیص دهند.

Channel ➣ @IR_Doctors


🌀من هم یک انسانم

🔺کارولین التون در کتاب من هم یک انسانم، نگاهی به زندگی شخصی پزشکان انداخته است. او به جنبه‌هایی از زندگی پزشکان اشاره دارد که عموما از چشم ما دور مانده‌اند یا درست دیده نشده‌اند. این کتاب به ما کمک می‌کند تا ذهنمان را از قضاوت‌های غلطی که نسبت به شغل پزشکی و زندگی پزشکان دارد، پاک کنیم.

Channel ➣ @IR_Doctors


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🌀چرا پیدا کردن پارتنر مناسب اینقدر سخت شده

پیدا کردن پارتنر مناسب در سنین ۳۰ تا ۶۰ سال



دکتر سامرند سلیمی روانپزشک در این مورد توضیح میده .

Channel ➣ @IR_Doctors


🌀کنگره (مجلس نمایندگان + سنا) و وظایف آن:

🔺کنگره ایالات متحده آمریکا از دو مجلس تشکیل شده است که اولی مجلس نمایندگان و دومی مجلس سنا است.

در واقع، شاخه قانون‌گذاری حکومت در آمریکا، یک نظام دوپارلمانی(به نام سنا و مجلس نمایندگان) است که در مجموع روی هم کنگره نامیده می‌شود.

ریشه نظام قانون‌گذاری دوپارلمانی در آمریکا به دوران پیش از استقلال این کشور باز می‌گردد.

نمایندگان مجلس نمایندگان، نماینده نامیده میشوند.
نمایندگان مجلس سنا، نیز سناتور خوانده می‌شوند.

🔺مجلس نمایندگان که بخش پایینی در شاخه قانون‌گذاری حکومت آمریکا است، ۴۳۵ کرسی دارد که انتخابات آن هر دو سال یک‌بار و در سال‌های زوج برگزار می‌شود.این انتخابات، وقتی در میانه یک دوره چهار ساله ریاست‌جمهوری (پس از گذشت دو سال از ریاست‌جمهوری هر رئیس‌جمهور) برگزار ‌شود، انتخابات میان‌دوره‌ای خوانده می‌شود. پس دوره خدمت نمایندگان مجلس نمایندگان آمریکا، دو ساله است.

🔺طول دوره خدمت سناتورها در مجلس سنای آمریکا نیز ۶ سال است. مجلس سنا که بخش فوقانی شاخه قانون‌گذاری در حکومت آمریکا است، ۱۰۰ کرسی دارد. انتخابات این کرسی‌ها به‌نحوی انجام می‌شود که ایالت‌های مختلف هر دو سال یک‌بار برای انتخاب یک‌سوم کرسی‌ها، پای صندوق‌های رأی بروند.

🔺اختیارات:

• در کل وظایف کنگره(مجلس نمایندگان + سنا) آمریکا عبارتند از قانونگذاری، تصویب بودجه دولت، اعلان جنگ، تصویب معاهدات خارجی، تأیید وزرای معرفی شده توسط دولت، تأیید قضات دیوان عالی فدرال، استیضاح رئیس‌جمهور و ابطال وتوی رئیس‌جمهور.

• تصویب معاهدات خارجی بر عهده مجلس سنا است و رئیس‌جمهور باید طبق قانون اساسی آمریکا، در انتصابات خود، «مشاوره و رضایت» مجلس سنا را درنظر بگیرد. از این حیث، قدرت مجلس سنا، بیش از مجلس نمایندگان است.


🔺 مجلس نمایندگان می‌تواند روند استیضاح رئیس‌جمهور را کلید بزند و با اکثریت ساده بیش از ۵۰ درصدی رأی به استیضاح رئیس جمهور بدهد.

• با این حال، در روند استیضاح رئیس‌جمهور، مجلس نمایندگان تنها نقش دادستان را ایفاء می‌کند و پس از رأی به استیضاح، پرونده استیضاح رئیس‌جمهور به مجلس سنا می‌رود و این مجلس سنا است که در مقام قاضی یا هیئت منصفه در مورد برکناری یا برکناری رئیس‌جمهور تصمیم‌گیری می‌کند.

• در مورد سایر مقامات دولتی نیز رویه به همین صورت است و مجلس نمایندگان نمی‌تواند به تنهایی وزرا را عزل کند.

• مجلس نمایندگان تقریباً حق تحقیق و تفحص در هر موردی را دارد و این تحقیق و تفحص ابزار نظارتی کنگره آمریکا است.

هم مجلس نمایندگان و هم سنا، اکثر طرح‌ها و لوایح را به بحث و بررسی خواهند گذاشت؛ با این حال، تنها مجلس نمایندگان می‌تواند طرح‌هایی را به جریان بیندازد که هدف آن‌ها افزایش درآمدهای دولت و افزایش مالیات‌هاست. برای تبدیل، یک طرح یا لایحه به قانون، تصویب هر دو مجلس مورد نیاز است.


🔺 بدون همراهی مجلس نمایندگان آمریکا هم رئیس جمهور این کشور، همچنان قدرت زیادی دارد و می‌تواند کار خود را با استفاده از فرامین اجرایی به پیش ببرد.

رئیس‌جمهور آمریکا حتی می‌تواند طرح‌هایی که در دو مجلس تصویب شده‌اند را وتو کند؛ برای باطل کردن وتو‌های رئیس‌جمهور، هر مجلس باید با دو سوم آرا به ابطال وتوی وی رأی دهد که دست‌یابی به آن، کار دشواری محسوب می‌شود.

🔺خلاصه:

بنابراین سنا و مجلس نمایندگان روی هم می‌شود کنگره؛ و این کنگره این وظایف را دارد:

قانون‌گذاری
تصویب بودجهٔ دولت
اعلان جنگ
تصویب پیمان‌های خارجی
تأیید مقامات دولتی
تأیید قضات دیوان عالی فدرال ایالات متحده آمریکا
استیضاح رئیس‌جمهور (روند استیضاح در ایالات متحده آمریکا)
ابطال وتوی رئیس‌جمهور (وتوی مصوبات کنگره ایالات متحده آمریکا)


🚫اکنون و در امروز اکثریت کنگره یعنی سنا و مجلس نمایندگان، جمهوری‌خواه هستند.

• همچنین ۶ قاضی از ۹ قاضی مادام العمر دیوان عالی نیز محافظه کار هستند

اکثریت فرمانداران نیز جمهوری‌خواه هستند؛

این یعنی شیمی آمریکا در این ۴ سال سرتا پا جمهوری خواه است .

Channel ➣ @IR_Doctors


🌀وزیرمحترم بهداشت ،جناب دکتر ظفرقندی گرانقدر،

سوال


🔺با دو دوره ریاست بر نظام پزشکی و حمایت‌های بی‌دریغ صنفی از جمله انجمن‌ها و نظام پزشکی که در زمان رای اعتماد از شما شد،چرا هنوز هیچ نشانه‌ای از حضور چهره‌های صنفی در انتصابات وزارت بهداشت دیده نمی‌شود؟

🔺گویا وعده‌های شما برای گسترش چتر مشارکت و توزیع فرآیند تصمیم گیری، تنها در کلام باقی مانده‌اند و در عمل هیچ گامی برای تحقق آن‌ها برداشته نشده است.

🔺حتی در ساده‌ترین مسائل، مانند انتصاب دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی،بدون مشورت با انجمن‌های مرتبط و صاحبان فرایند اقدام شده است.
چطور در فرآیندهای کلیدی و مرتبط، هیچ جایگاه مشورتی برای اصحاب صنف قائل نشده‌اید؟

🔺اینکه در تصمیم‌گیری‌های مهم، نقش انجمن‌ها و اصحاب صنف به نادیده گرفته می‌شود، عملاً خلاف گفته‌ها و سابقه شما در نظام صنفی و پزشکی و وعده‌های زمان رای اعتماد است.

🔺شما که همیشه از حمایت و هم‌افزایی صنفی سخن می‌گفتید، چرا تاکنون برای نشان دادن ارزش این پشتوانه‌ها اقدامی نکردید؟

Channel ➣ @IR_Doctors


🌀 پهنای باند زیاد وفاق در وزارت بهداشت :

🔺روند انتصابات در وزارت بهداشت به جایی رسیده که انگار همه چیز در سایه‌ی «وفاق ابدی» دارد رنگ و بوی یکنواختی می‌گیرد؛ شاید بد نباشد کمی هم نمک نقد به این آش اضافه کنند تا بشود طعم واقعی تغییر را حس کرد.

➕دکتر کریمی، معاون درمان، مثل کوه در جلسات حاضر است و گویی در آن ارتفاع به چشم‌انداز زیبای زندگی و البته ریش همه ما می خندد. اما از آن سو، دکتر طباطبایی و دکتر سجاد رضوی هم مثل سیب زمینی‌های نیمه‌پخته در آب جوش، صبر کرده‌اند که کی بالاخره نوبتشان می‌رسد،آیا صندلیِ معاونت به آن‌ها هم لبخند می زند و آن‌ها را از این انتظار رها می کند؟

➕و اما تکلیف معاون دارو و غذا هم که همچنان در هاله‌ای از ابهام است؛ گویا هنوز کسی نمی‌داند این سمت در سرنوشت چه کسی است.

➕در کنار این همه بلاتکلیفی، بحث داغ معاون پارلمانی هم به‌طور جدی مطرح است: آیا ایشان با تصمیم خودشان خداحافظی می‌کنند، یا استعفا داده می شوند یا داده اند؟و مهم‌تر از آن، آیا باز هم یکی از چهره‌های کهنه‌کار از تیم‌های هاشمی یا نمکی برای این سمت معرفی خواهد شد تا مبادا چرخه‌ی تکرار آسیب ببیند؟، یا بالاخره چهره‌ای تازه‌نفس مثل دکتر مرتضی خاتمی وارد ماجرا می‌شود و شاید در بر پاشنه‌ای تازه بچرخد؟

➕از آن سو، جایگزینی دکتر گلمکانی به‌جای دکتر ناصحی در بیمه سلامت به مرحله‌ی «شایعه‌ی داغ» رسیده است؛ همان‌طور که همه خوب می‌دانیم، در کشور ما شایعه‌ها گاهی آن‌قدر به واقعیت نزدیک می‌شوند که حتی واقعیت هم از دقتشان انگشت به دهان می‌ماند.

➕و از طرفی، گفته می‌شود روسای دانشگاه‌های شهید بهشتی، لرستان، گیلان، مشهد، بوشهر و چند دانشگاه دیگر همچنان قصد ماندن دارند. شاید بد نباشد برای این رکورد استقامت و استواری در هر شرایطی، مدالی ویژه تقدیمشان شود!

➕و اما دکتر ظفرقندی گرامی؛ شما که یک پا در قایق اصلاحات دارید و پای دیگر در قایق وفاق، این امواج پرتلاطم و دخالت‌های بیرونی، موقعیت شما را اندکی لرزان کرده‌اند. مراقب باشید نکند موجی از راه برسد و شما را از هر دو قایق به بیرون پرتاب کند!

⚠️این کشتی به هدایت و دقت بیشتری نیاز دارد؛ طناب‌ها را محکم بگیرید وگرنه با این طوفان و سیاست‌های پیچیده و گاهی دوگانه، بیم آن می‌رود که کشتی از مسیر دلخواهش خارج شود!

Channel ➣ @IR_Doctors


🌀می‌خواهید زنده بمانید؟ قدم بزنید!

🔺تحقیقاتی در آمریکا نشون داده افرادی که به طور منظم پیاده‌روی می‌کنند، به ویژه 8000 قدم در روز یا بیشتر، 14.9 درصد کمتر نسبت به همسالان بی‌تحرک خودشون در معرض خطر مرگ در طول 10 سال آینده قرار می‌گیرند!

🔺عدم تحرک بدنی یکی از مسائل مهم بهداشت عمومی در سرتاسر جهانه که به 3.2 میلیون مرگ سالیانه کمک می‌کنه و چندین میلیارد دلار هزینه مستقیم مراقبت‌های بهداشتی در جهان رو شامل میشه.

😊 البته این مطالعات درباره قدم زدن رو اعصاب مردم حرفی نزده، پس لطفا روزی 8000 قدم راه برید و با‌ اطرافیان هم مهربون‌تر باشید

Channel@IR_Doctors


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🌀 رقیب نورالینک با تراشه مغزی خود مدعی بازگرداندن بینایی به افراد نابینا شد !

🔺«مکس هوداک»، رئیس سابق نورالینک و مدیرعامل فعلی شرکت Science Corporation که سازنده رابط مغز و کامپیوتر است، این ایمپلنت خاص را با نام Prima معرفی کرده. ایمپلنت این شرکت شبکیه چشم را تحریک نمی‌کند بلکه آن را دور می‌زند و مستقیم از طریق سیگنال‌های الکتریکی با مغز ارتباط برقرار می‌کند.

🔺ایمپلنت Prima با عملی ٨٠ دقیقه‌ای در زیر شبکیه و عقب‌ترین قسمت چشم قرار می‌گیرد. سپس بیمار از عینکی استفاده می‌کند که اطلاعات بصری را دریافت می‌کند و آن‌ها را به الگوهای نور مادون قرمز تبدیل می‌کند. تراشه ٢ میلی‌متری کاشته‌شده در مغز بیمار می‌تواند این اطلاعات را پردازش کند.

🔺هنگامی که تراشه مغزی الگوی نور مادون قرمز را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل کرد، اطلاعات به مغز ارسال می‌شود. پس از تکمیل این فرایند، بیمار می‌تواند به «دید فرمی» برسد؛ به بیان ساده‌تر، اشکال، الگوها و اشیا را درک کند.

Channel@IR_Doctors

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.