دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


۲۶ سال است، فعّال بازار سرمایه و بورس‌ها هستم.
برای ارتباط شخصی با من
@khezli
برای ارسال پیام محرمانه بدون این‌که اسم شما دیده شود:
https://HarfBeMan.pw/@hokhezli

نظرها، پیشنهادها و انتقادهای شما، بهترین هدیه و کمک است.

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


-598860032_1380425941_241228_172405.pdf
1.8Mb
خبرنامه مدیریت بدهی‌های عمومی دولت شماره 127

هفته منتهی به 5 دی 1403
@hkhezli


افراد قوی


به زبان ساده dan repost
حکایت ارز نیمایی و ترجیحی و فساد سنگین


🪻تنهایی اساسا" از نبودن کسی شروع میشه که باید باشه و نیس!

شوهرش را دکتر خطاب می کرد.
همانطور که با سرانگشتان ناخن‌های از ته گرفته‌اش بازی میکرد گفت:

« دکتر ساعت هفت از خواب بیدار می‌شود، دوش می‌گیرد و صبحانه می‌خورد، بعد میرود بیمارستان. ناهار هم خانه نمی‌آید.

شب حدود ساعت ده از مطب برمی‌گردد، شامش را می‌خورد و تا ساعت یازده تلویزیون نگاه می‌کند و بعد هم کتابی ورق می‌زند و می‌خوابد.»

لبخند تلخی روی لبش نمایان می‌شو :

« مسواک میزند و می‌خوابد. »

می‌گوید:
تمام زندگی دکتر توی همین سه خط  خلاصه می‌شود. دلم می‌خواهد بپرسم « ...تو کجای این سه خط قرار داری؟ »

@chehel_salegi

نمی‌پرسم، عادت به کنجکاوی ندارم، شنونده‌ی خوبی هستم اما... خودش می‌گوید « خیلی تنها هستم. »

می‌گوید :

« با وجود اینکه تنها نیستم، خیلی تنها هستم... دست خودم را می‌گیرم میبرم توی جمع. باشگاه، کلاس نقاشی، انواع و اقسام جلسه‌های روانشناسی. جاهایی که آدم زیاد باشد، تاتر، سینما، کنسرت... تمرین میکنم شبیه آدم‌های دیگر باشم، توی پارک با غریبه‌ها حرف می‌زنم حتی، گرم می‌گیرم، مثل همین الان که با شما هم‌صحبت شدم. حرف می‌زنم ببینم بقیه چطور زندگی می‌کنند.

تنهایی‌هایشان را چطور پُر می‌کنند، زندگی‌هایشان چقدر شبیه زندگی من است، تنهایی‌هاشان چقدر... »

یادم می‌آید سال‌ها پیش نوشتم :

«تنهایی اساسا" از نبودن کسی شروع می‌شود که باید باشد و نیست... »

اما انگار تنهایی برای بعضی از آدم‌ها با بودن کنار آدم دیگری شروع می‌شود.

مریم سمیع‌زادگان

کانال چهل‌سالگی
قاسم حلاجیان

@safar_chehelsalegi


کانال خبر ویژه 💯 dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔺پروفسور جان گاتمن که عمر حرفه ای اش را روی تحقیق بر روابط زوجین گذاشته است، یک جمله طلایی در 80 سالگی می گوید: «در روابط زوجین چیزی به اسم انتقاد سازنده وجود ندارد.»

@khabare_vije | Khabarevije.ir


آیا در سوریه ورق بر می گردد و خوشبینی های اولیه در مورد پیروزی آسان گروه های مسلح اخوانی با تردید روبرو می شود؟ اگر علاقه مندید مطلب زیر را بخوانید.

تصاویری که این یکی دو روز از سوریه بیرون آمده هولناک است. از شکنجه علویان در اماکن عمومی و اعدام های جمعی (توئیت زیر یکی از آنهاست) که فیگارو هم به شرح آن قضایا پرداخته است.
‏⁦ lefigaro.fr/international/…⁩


نفوذ پنجاه ساله علوی ها در بوروکراسی سوریه و نیز پیوند آنها با جامعه علوی ترکیه ( که ۲۵ تا ۳۰ درصد ترکیه را تشکیل می دهند) می تواند یک بحران نه تنها در داخل خاک سوریه بلکه حتی در ترکیه بدل شود.

در مطالعات روابط بین‌الملل و امنیت منطقه‌ای، مفهوم Solidarity theologies یا اتحاد باورهای دینی به عنوان چارچوبی برای تحلیل اتحادهای مذهبی یا قومی در شرایط بحران استفاده شده است.در جریان حمله آمریکا به عراق پیوند بین شیعیان ایران و عراق بکلی نادیده گرفته شد که بعدا باعث نفوذ جمهوری اسلامی در عراق و مایه اصلی گرفتاری آمریکا در عراق شد.
‏پیوند مذهبی، علی‌رغم تفاوت‌های فرهنگی و تاریخی، میان دو جامعه چند ده میلیونی علویان ترکیه و سوریه همیشه کم و بیش وجود داشته است. مقاله زیر به بررسی نزدیکی های هویتی میان گروه‌های مذهبی علویان ترکیه و سوریه در جریان جنگ داخلی سوریه پرداخته است. علویان این دو کشور، اشتراکات مذهبی خود را برای مقابله با تهدیدات خارجی مانند گروه‌های سنی تندرو به کار می گیرند.
‏⁦ tandfonline.com/doi/full/10.10…⁩


در داخل ترکیه نقش و نفوذ اجتماعی، اقتصادی و سیاسی علوی ها رو به افزایش است.در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، قلیجداراوغلو رهبر حزب جمهوری خواه خلق، اپوزیسیون اصلی ترکیه در یک پیام ویدیویی با عنوان "علوی ام" که وایرال شد گفت "هویت و تبار من علوی است".
‏⁦ shorturl.at/uWs7N
‏اهمیت رأی علوی ها به حدی بود که اردوغان هم در تلاش برای جلب نظر این جامعه منسجم همان زمان گفت: "یک علوی تمام عیار هستم و از عاشقان حضرت علی ام!"

‏به نظر می رسد که در آغاز یک جنگ داخلی با دخالت نیروهای خارجی در سوریه هستیم.


فرهاد قدوسی شبکه X:

‌این‌ پست آقای ویوک رامازوامی کاندید سابق ریاست جمهوری از حزب جمهوریخواه و همکار و همفکر نزدیک ایلان‌ ماسک جالب توجه است و قطعا در آمریکا جنجالی خواهد شد:

دلیل اینکه شرکت‌های برتر فناوری اغلب مهندسان خارجی و نسل اول را به جای آمریکایی‌های "بومی" استخدام می‌کنند، به خاطر کمبود هوش ذاتی آمریکایی‌ها نیست (توضیحی تنبلانه و نادرست). بخش مهمی از آن به کلمه "ف" برمی‌گردد: فرهنگ. سؤالات سخت نیازمند پاسخ‌های سخت است و اگر واقعاً جدی هستیم که مشکل را حل کنیم، باید با حقیقت روبرو شویم:

فرهنگ آمریکایی ما برای مدت طولانی (حداقل از دهه ۹۰ و احتمالاً بیشتر) میانمایگی را بر تعالی ترجیح داده است. این از دانشگاه شروع نمی‌شود، از سنین پایین شروع می‌شود.

فرهنگی که ملکه مراسم رقص را بیش از قهرمان المپیاد ریاضی، یا ورزشکار را بیش از رتبه اول کلاس تحسین می‌کند، بهترین مهندسان را تولید نخواهد کرد.

فرهنگی که کوری از "پسر دنیای ما" یا زک و اسلیتر را بیش از اسکریچ در "نجات با زنگ" یا 'استفان' را بیش از استیو اورکل در "مسائل خانوادگی" می‌ستاید، بهترین مهندسان را تولید نخواهد کرد. [اشاره به شخصیت‌های سریال‌های خانوادگی شبه کمدی مشهور]

(حقیقت: من *چندین* خانواده مهاجر را در دهه ۹۰ می‌شناسم که فعالانه تماشای این برنامه‌های تلویزیونی را برای فرزندانشان محدود می‌کردند دقیقاً به این دلیل که میانمایگی را ترویج می‌کردند... و فرزندانشان تبدیل به فارغ‌التحصیلان فوق‌العاده موفق STEM شدند).
[STEM= Science, Technology, Engineering and Mathematics]

فیلم‌های بیشتری مثل Whiplash را دیدن، و کمتر تکرارهای"دوستان." [ Friends] را دیدن.[کمک میکنند]. تدریس خصوصی ریاضی بیشتر، شب‌نشینی کمتر. مسابقات علمی آخر هفته بیشتر، کارتون‌های صبح شنبه کمتر. کتاب بیشتر، تلویزیون کمتر. خلاقیت بیشتر، "استراحت" کمتر. فعالیت‌های فوق برنامه بیشتر، "پرسه زدن در مرکز خرید" کمتر.

اکثر والدین عادی آمریکایی با شک به "آن نوع والدین" نگاه می‌کنند. بیشتر بچه‌های عادی آمریکایی "آن نوع بچه‌ها" را با تحقیر می‌بینند. اگر با آرزوی عادی بودن بزرگ شوید، به عادی بودن دست خواهید یافت.

حالا چشمانتان را ببندید و تجسم کنید که کدام خانواده‌هایی را در دهه ۹۰ (یا حتی اکنون) می‌شناختید که فرزندانشان را طبق یکی از این دو مدل بزرگ می‌کردند. صادقانه و بی‌رحمانه [نسبت به خودتان] باشید.

"عادی بودن" در یک بازار فوق‌العاده رقابتی جهانی برای استعدادهای فنی کافی نیست. و اگر وانمود کنیم که کافی است، چین ما را شکست خواهد داد.

این می‌تواند لحظه اسپوتنیک ما باشد. ما قبلاً از خواب بیدار شده‌ایم و می‌توانیم دوباره این کار را انجام دهیم. انتخاب ترامپ امیدوارانه نشانگر آغاز عصر طلایی جدیدی در آمریکاست، اما تنها اگر فرهنگ ما کاملاً بیدار شود. فرهنگی که دوباره موفقیت را بر عادی بودن، تعالی را بر میانمایگی، نخبگی را بر همرنگی، و سخت‌کوشی را بر تنبلی اولویت می‌دهد.

این کاری است که باید انجام دهیم، به جای غرق شدن در مظلوم‌نمایی (خود را قربانی دیدن) و یا فقط آرزو کردن (یا قانونگذاری) و یا [بدنبال] شیوه‌های استخدامی جایگزین بودن.

من مطمئنم که می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

🔗 Farhad Ghoddoussi

@hkhezli


سهند ایرانمهر dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
پس سحرگاه به درِ خانه‌ی (مادر)رفت، و گوش داد.
آوازِ مادر شنید که طهارت می‌ساخت و می‌گفت: «الهی آن غریبِ مرا نیکو دار...».
بایزید چون این بشنید، بگریست. پس در بزد‌.
مادر گفت: «کیست؟».
گفت: «غریبِ تو».

⁧تذکره‌الاولیا⁩ء عطار نیشابوری
ذکر بایزید بسطامی

#مادر

انیمیشن اثری از: Ayoobanimations
@sahandiranmehr


ریسک‌های پیش روی ایران
نگاه اجمالی به ریسک‌های شناسایی شده برای کشور ایران به ترتیب از رتبه‌های اول تا  پنجم به شرح زیر آورده شده است.

1- تورم
2- محدودیت دسترسی به آب
3- فرسایش‌های اجتماعی
4- نابرابری‌ها( ثروت، درآمد)
5- رکود اقتصادی

در مقایسه کشورهای حوزه
خلیج‌فارس و ایران، تنها کشور با محدودیت دسترسی به آب  که به عنوان ریسک‌های شناسایی شده با رتبه بالا ذکر شده، ایران است. عربستان سعودی، قطر، عمان، کویت، امارات متحده عربی ، بحرین  در مواردی همچون تورم، رکود اقتصادی با ایران مشترک هستند.

ریسک‌هایی همچون پیامدهای نامطلوب هوش‌مصنوعی، انحراف اطلاعاتی و نادرست در کشورهای عربستان سعودی و امارات‌ متحده‌عربی در رتبه‌های ریسک‌های قابل توجه معرفی شده‌اند. به عبارتی می‌توان اشاره کرد،  این کشورها در همسایگی ایران در گذر تحول خود با سرعت بیشتری به ریسک‌های معرفی شده برخورد خواهند کرد و از این رو ایران در تحولات آتی خود به دلیل درگیری با ریسک‌های ذکر شده با هزینه‌هایی روبه رو می‌شود که می‌تواند ادامه مسیر را با دشواری‌های بسیار همراه سازد. در میان کشورهای حوزه خلیج‌فارس، عمان در میان ریسک‌های شناسایی شده با ریسک بدهی‌های دولتی و بیکاری همراه خواهد بود و از سوی دیگر کشور قطر با کمبود نیروی انسانی،  این در حالی است که بیکاری در میان 5 ریسک ابتدای برای ایران شناسایی نشده است و اثرات ناشی از بیکاری را می‌توان در عناوینی همچون رکود اقتصادی مشاهده کرد.

 کشوری مانند هند که به عنوان دومین کشور با رشد اقتصادی بالا نیز با ریسک‌هایی همانند انحراف اطلاعاتی و نادرست، گسترش بیماری‌های عفونی، گسترش فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی، نابرابری‌ها ( ثروت و درآمد) و کمبود نیروی انسانی روبه ‌رو است.  

این موضوع برای چین نیز طی 10سال آینده به عنوان ریسک بالا شناسایی شده است.

همانگونه که مطرح شد، کم و بیش تمامی کشورها طی 10سال آینده با ترکیبی از چالش‌های محیط‌زیستی،  اقتصادی،  اجتماعی و .. روبه رو خواهند بود و لازم است از هم‌اکنون آمادگی همراه شدن با چنین تحولاتی در کشورها ایجاد شود و چه بسا فعالان اقتصادی با نگاه با ریسک‌های پیش‌رو ،  فرصت‌های قابل دستیابی برای گسترش فعالیت‌ها را شناسایی کرده و محدوده امن خود را بیش از قبل توسعه دهند.


Generative AI in Banking_241225_210658.pdf
426.5Kb
هوش مصنوعی مولد در بانک‌ها

#BCG
#آریاسهم

@hkhezli


نیروهای وفادار سازمان

مدیریت علم‌ه

@hkhezli


سرمقاله روزنامه دنیای اقتصاد با عنوان «ایران در جهان هوش مصنوعی: فرصتی برای جهش یا خطری برای عقب‌ماندگی؟» به قلم دکتر سید ایمان میرعمادی، دانشیار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و مدیر مرکز استراتژی و تحول هوش مصنوعی شریف، منتشر شده است.

این مقاله به بررسی جایگاه ایران در عرصه هوش مصنوعی پرداخته و با استناد به «گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۳» فاصله ایران با کشورهای منطقه و پیشرو را از جنبه‌های مختلف تحلیل می‌کند.
در بخشی از مقاله آماده است: «کشورهایی که به موقع به ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی پی برده‌اند، موفق شده‌اند فرصت‌های ویژه‌ای را برای رشد و توسعه خود فراهم آورند و کشورهایی که ابعاد مختلف این انقلاب فناورانه را درک نکنند به سرعت از رقابت اقتصادی و فناورانه جهانی عقب خواهند افتاد. ایران، با وجود پتانسیل‌های قابل توجه، در میانه این دوگانگی قرار دارد: فرصتی برای بهره‌مندی از این موج فناورانه یا غفلت و عقب‌ماندگی در رقابت جهانی.»

برای مطالعه این سرمقاله، به لینک زیر مراجعه کنید:
https://b2n.ir/z05039

برای مطالعه کامل «گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۳»، به سایت مرکز استراتژی و تحول هوش مصنوعی شریف به آدرس aistrategy.tsc.sharif.ir مراجعه فرمایید.


Donya-e-Eqtesad Newspaper
Mohamad Hosein Shaverdi


#هوش_مصنوعی #دنیای_اقتصاد #گزارش_شاخص_هوش_مصنوعی_ایران


گروه مالی فیروزه | Firouzeh dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
⚡️شرایط معاملات اوراق بهادار شبانه‌روزی تسهیل می‌شود

رضا عیوضلو، معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار:

به‌زودی و با اخذ مجوز از شورای عالی بورس با رمزنگاری دارایی‌های بازار سرمایه به شکل توکن، معاملات اوراق بهادار شبانه‌روزی و سرمایه‌گذاری خارجی در بازار سرمایه تسهیل می‌شود
💎@firouzeh


startupdaily_
شرکت سرمایه گذاری گروه ماموت(سرمایه گذاری مکث) در سال گذشته ۳۵ هزار میلیارد تومان فروش داشته است.

ازکی، خودرو ۴۵، دکتر تو، پلاک و یوتوپین، مکث دیجیتال و چاپ آقا
از استارتاپ های هلدینگ مکث هستند

هلدینگ مکس یک شرکت سرمایه گذاری خطرپذیر خصوصی و شریک تجاری ماموت است که تا به امروز در بیش از ۲۰ تیم سرمایه گذاری کرده و بیشتر از همه روی تیم‌های فن‌تکی این سرمایه‌گذاری را انجام داده است. این هلدینگ که عمری دو ساله دارد روی استارتاپ‌های متوسط و کوچک سرمایه‌گذاری می‌کند و آنطور که مدیرانش می‌گویند فعلا قصد ندارد وارد بازارهای بزرگتری نظیر فروشگاه‌های اینترنتی بشود.

@hkhezli


از طنزهای فضای مجازی:

تنها قابلیت آزاد شدن واتساپ اینه که به دوستت راحت پیام بدی بگی بیا تلگرام !

😊


من و کلماتم :) dan repost
شما با زود بچه دار شدنتون نه تنها به خودتون خدمت کردید، بلکه یه مامان بابای جوون با حداقل فاصله سنی و با امکان برخورداری از درک متقابل فرزندتون خواهید بود.
نه فقط بچه هاتون بلکه به سلامت روان یه نسل خدمت بزرگی کردید، چرا که مامان‌بزرگ بابابزرگ سرحالی خواهید بود و حتی ممکنه وقتی نوه‌هاتون هم بچه دارن شدن، اونارو ببینید و اون‌هاهم از نکات تربیتی کانال شما بهره مند بشن. 🌝

#تربیتی


نوآوری‌باز چی هست؟ نوآوری‌باز چی نیست؟

✨ نوآوری باز یعنی کسب‌وکارها برای نوآور بودن‌ می‌توانند و باید از ظرفیت‌ها و ایده‌های بیرونی در کنار ایده‌های درونی بهره بگیرند.

✨ نوآوری باز یعنی قرار نیست محدودیت دانسته‌ها، دارایی‌ها و توانمندی‌ها، سد راه رسیدن به هدف بزرگ کسب‌وکار شود.

✨ نوآوری باز یعنی باز کردن فرایندهای نوآوری شرکت به روی انواع و اقسام ورودی‌های دانشی و مشارکت بیرونی.

✨ نوآوری باز یعنی سازمان‌ها به دانش استفاده‌نشده یا کمتراستفاده‌شده اجازه دهند که از سازمان بیرون برود و دیگران بتوانند از آن در کسب‌وکار و مدل کسب‌وکار خود استفاده کنند.

❌ نوآوری باز امری لوکس نیست که زمانی که اوضاع روبه‌راه است به سراغش برویم اما در بحران‌ها و زمانی‌که بودجه کم است، اول از همه قید آن را بزنیم.

❌نوآوری باز (فقط) به این معنا نیست که مشکل خود را با گروه یا جمعی از افراد به اشتراک بگذارید تا برای آن راه‌حل ارائه کنند.

❓ اگر نوآوری باز تا این اندازه خوب است، چرا همه سراغش نمی‌روند؟

💡 علی‌رغم منافع نوآوری باز، افراد و شرکت‌های مختلف تعابیر و برداشت‌هایی مختلفی از آن دارند. هنری چسبرو در کتاب نتایج نوآوری باز برداشت‌های نادرست از نوآوری باز و موانع اجرای آن را معرفی کرده است.  

📚 کتاب #نتایج_نوآوری_باز
🔻نویسنده: هنری چسبرو
🔻مترجم: سید کامران باقری
Seyed Kamran Bagheri



🛒 برای آشنایی بیشتر با این کتاب‌ یا مطالعۀ PDF صفحاتی از این کتاب روی لینک زیر کلیک کنید:
https://lnkd.in/dv5x6bZ2

#مدیریت #نوآوری #استارتاپ #کسب_و_کار #اریاناقلم #کارآفرینی #کارافرین #آریاناقلم #نواوری


بهین بورس dan repost
تحولات عملکرد بخش صنعت.pdf
6.5Mb
💢 بررسی تحولات عملکرد بخش صنعت؛ تحلیل روندها و شاخص‌های کلیدی

این گزارش تلاش می‌کند تصویری از صنعت ایران از منظر شاخص‌های بین‌المللی با تاکید بر شاخص
#رقابت‌پذیری صنعتی ارائه دهد. همچنین ضمن تحلیل تحولات عملکردی بخش #صنعت (ساخت) در اقتصاد ایران، شاخص‌های عملکردی در سطح رشته فعالیت‌های صنعتی را مورد بررسی قرار دهد. در بخش دیگر گزارش به توزیع منطقه‌ای صنایع از نظر مهمترین متغیرهای صنعتی پرداخته شده است. 

یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد:
سهم بخش صنعت در اقتصاد ملی در سه دهه اخیر پایین‌تر از ۲۰ درصد بوده و سهم اشتغال این بخش در مقایسه با سهم بخش خدمات نیز کاهش یافته است.

مرکز پژوهش های اتاق ایران

@Behinbourss


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
مقام نهاوند


چشم_انداز_نقره_در_ایران_و_جهان_دی_ماه_۱۴۰۳_241223_202042.pdf
2.5Mb
چشم انداز نقره در ایران و جهان

تامین سرمایه لوتوس

دی ۱۴۰۳

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.