دانشگاه باز


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


همراه ما باشید با فکر باز در "دانشگاه باز"
👇👇👇👇👇
@daneshgahebaz
‌‌https://t.me/joinchat/AAAAAEnMqTnWp9S7iGn8iA

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


📃 اکونومیست: به نظرسنجی‌ها توجه نکنید: قماربازان اطمینان دارند که ترامپ برنده است!

🌿 به رغم اینکه نتیجه نظرسنجی های انجام شده نشان می دهد که رقابت بین دو نامزد دموکرات و جمهوری خواه انتخابات آمریکا بسیار نزدیک دنبال می شود، قماربازانی که روی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری شرط بندی می کنند اطمینان دارند که دونالد ترامپ برنده رقابت هفته آینده خواهد بود. پولی مارت، یک بازار پیش بینی که شاهد تبادل 2.6 میلیارد دلار در زمینه انتخابات بوده، شانس برنده شدن ترامپ را دو سوم می داند. قماربازان معتقدند که نظرسنجی ها برای سومین بار متوالی دارند رئیس جمهور سابق را دست کم می گیرند.
 
 🌿 چنین خطایی مطمئنا امکان پذیر است. متوسط نظرسنجی های انجام شده حاکی از این است که کامالا هریس یا دونالد ترامپ در هر یک از هفت ایالت چرخشی با اختلافی کمتر از ضریب خطای عادی یک نظرسنجی پیشتاز هستند. نگرانی دموکرات ها این است که اشتباه قابل توجه موسسات نظرسنجی در سال های 2016 و 2020 تکرار شود یعنی زمانی که ترامپ عملکردی بهتر از انتظار در انتخابات داشت. اما تضمینی نیست که این خطا امسال در همان مسیر قبلی اتفاق بیافتد. موسسات نظرسنجی برای عدم تکرار اشتباهات قبلی تمام تلاش خود را کرده اند. همانگونه که پیش بینی اکونومیست نشان می دهد، بر اساس اشتباهات تاریخی نظرسنجی ها، طیف وسیعی از سناریوها در روز انتخابات محتمل است اما نظرسنجی ها بهترین شاخص برای پیش بینی نحوه رای دادن مردم هستند.
 
🌿 مبنای نظرسنجی ها مطالعه یک نمونه آماری محدود از رای دهندگان است. خطا می تواند به انحاء مختلف رخ دهد. مغایرت آماری عادی که بر همه نظرسنجی ها تاثیر می گذارد همواره وجود دارد به خصوص در نظرسنجی هایی که نمونه آماری کوچکی انتخاب می شود. ریسک تغییرات دقیقه نودی یا الگوهای مشارکت غیرمنتظره نیز همواره وجود دارد. و بزرگترین دردسر موسسات نظرسنجی اطمینان یافتن از این موضوع است که نمونه آماری آنها کل جامعه هدف را نمایندگی می کند. محققان به سختی تلاش می کنند تا راه های جدیدی برای مراجعه به رای دهندگان بیابند، به پاسخ دهندگان از گروه های مختلف جمعیتی انگیزه ببخشند و از «وزن ها» برای افزایش اهمیت نسبی گروه های فاقد نماینده مناسب استفاده کنند.
 
🌿 موسسه فیفتی تری ایت، میانگین نظرسنجی های انتخابات ریاست جمهوری را از سال 1976 تاکنون محاسبه کرده است. به طور متوسط میزان شکاف بین یافته های نظرسنجی ها و اختلاف رای واقعی منجر به پیروزی در سطح ملی 2.7 درصد و در سطح ایالت ها 4.2 درصد بوده است. این موسسه در حال حاضر برآورد می کند که بزرگترین پیشتازی برای هر کدام از کاندیداها در هفت ایالت چرخشی تنها 2 درصد است که مربوط به ترامپ در ایالت آریزوناست.
 
🌿 نظرسنجی ها در سال های 2016 و 2020 به ویژه در ایالت های محل رقابت بین دو حزب به صورت سیستماتیک آرای ترامپ را دست کم گرفتند. پس از انتخابات سال 2016 تحلیل های موسسه ایپور نشان داد که یک چرخش دیرهنگام به سمت نامزد جمهوری خواه شکل گرفته و در نمونه های آماری به نظرات فارغ التحصیلان دانشگاهی وزنی بیش از حد واقعی داده شده است. اکثر موسسات شروع به وزن کشی نمونه های خود کردند تا در انعکاس میزان تحصیلات رای دهندگان بهتر عمل کنند.
 
🌿 در سال 2020 نیز به دلایلی متفاوت دست کم گرفتن آرای ترامپ تکرار شد. این بار موسسه ایپور متوجه عاملی شد که بر اساس آن احتمال اینکه رای دهندگان جمهوری خواه به نظرسنجی ها پاسخ بدهند کمتر بوده است. یکی از تئوری ها این بود که احتمال اینکه آنها در دوران همه گیری کرونا در خانه بمانند پایین تر بوده است. تئوری دیگر برای توضیح این عامل این بود که رای دهندگان جمهوری خواه به موسسات نظرسنجی اعتماد ندارند و این آنها را از پاسخ دهی به سوال کنندگان دلسرد می کند.
 
🌿 از سال 2020 موسسات نظرسنجی برای دسترسی به نمونه های آماری ای که کل جامعه هدف را به خوبی نمایندگی کنند با دردسر مواجه بوده اند. آنها روش هایی را آزمایش کرده اند که برای بخش های خاصی از جامعه جذاب است (مثلا ارسال کارت پستال هایی که  دارای تصاویر وطن پرستانه هستند) و همچنین حالت های جدیدی مانند پیام های متنی را امتحان کرده اند. کسی نمی داند که آیا این راهکارها برای جلب نظر پاسخ دهندگان کافی بوده است یا حامیان ترامپ همچنان تمایلی به مشارکت در نظرسنجی ها ندارند. اگر اشتباهات رخ داده در سال های 2016 یا 2020 حتی به میزانی کمتر تکرار شود، برای هریس فاجعه بار خواهد بود و او ممکن است انتخابات را در همه 7 ایالت چرخشی ببازد.


◀️ایران در آستانه جنگی ویرانگر است

✍مهدی نصیری

📝۴۶ سال شعار آمریکا ستیزی و اسراییل براندازی اکنون بیش از هر زمان دیگر در حال به بار نشستن است!
از اولین نتایج ستیز انقلاب ۵۷ با جهان که از جمله به تحریک صدام حسین برای حمله به ایران پرداخت، جنگی ویرانگر با عراق بود که به بهای جان صدها هزار ایرانی و عراقی و تلف شدن هزاران میلیارد دلار از دو کشور مسلمان و همسایه تمام شد. بعد از ۸ سال نبرد خونین بالاخره آقای خمینی که هرگز اجازه کوتاه آمدن و مذاکره را نمی داد و صلح را خیانت به رسول الله می دانست، کوتاه آمد و جام زهری که برای ملت آب حیات بود، نوشید و نائره جنگ خوابید، هر چند در بیانیه های بعدی اش همچنان بر شعار فتح سنگرهای کلیدی جهان و به خاک مذلت نشاندن ابرقدرتها کوبید و این دستمایه ای برای جانشینش شد تا راه او را ادامه دهد و ایران و ایرانیان را به نقطه کنونی که نگرانی از جنگ ویرانگر دیگری است بکشاند!  

البته برای رسیدن به نقطه با شکوه! و غرور آفرین! کنونی که سنگرهای منطقه ای جمهوری اسلامی یکی پس از دیگری در حال فتح و نابود شدن است، صدها میلیارد دلار هزینه شد و ایران دهها سال به عقب رفت و جان دهها هزار نفر ایرانی و سوری و عراقی و لبنانی و یمنی و فلسطینی و اسراییلی گرفته شد تا ام القرای خود خوانده جمهوری اسلامی سری در میان قدرتهای جهانی در بیاورد!

گویا حوادث یک سال اخیر پس از جنگ نابخردانه و تروریستی ۷ اکتبر حماس که بهانه نابودی هزاران فلسطینی و نابودی شهر غزه را توسط اسراییل فراهم آورد و نیز جنوب لبنان و مناطق شیعه نشین بیروت و دیگر مناطق شیعه نشین مانند بعلبک را به مناطقی جنگی تبدیل کرد، هنوز حاکمیت را به نوشیدن جام زهری دیگر از آن نوع که آقای خمینی نوشید، متقاعد نکرده و با وجود ترس و نگرانی ای که کاملا از وجنات و جبین حاکمیت پیداست، همچنان بر ادامه نبرد موشکی با اسراییل اصرار دارد.

هر چند شواهدی از عقب نشینی و تلاش برای مذاکره دیده می شود اما چندین برابر آن، رجزخوانی برای جنگ و حمله از سوی فرماندهان سپاه به گوش می رسد.
حتی اگر وقوع جنگی تمام عیار بین ایران و اسراییل قطعی نباشد ولی در حد احتمالی قابل اعتنا مطرح باشد، وظیفه همه نیروهای سیاسی ایران دوست این است که با تمام توان خود به حاکمیت هشدار دهند که از ورود به این گرداب هائل و خطرناک اجتناب کرده و ایران را به سمت نابودی پیش نبرند.

حاکمیت باید این نکته را دریابد که او و نیروهای نیابتی اش آغازگر این جنگ بوده اند نه اسراییل، و این بدان معناست که اسراییل پشتیبانی و لااقل سکوت بسیاری از کشورها و بخش وسیعی از افکار عمومی و نهادهای بین المللی را در کنار حمایت تمام عیار نظامی و سیاسی آمریکا همراه خود دارد.

به نظرم در این میان نقش ۲ رییس جمهور سابق آقایان خاتمی و روحانی که به نمایندگی از اکثریت ایرانیان تلاشهای وافری برای تنش زدایی و آشتی با جهان، آمریکا و غرب انجام دادند اما با مقاومت شدید حاکمیت مواجه شدند، برای مخاطبه علنی با نظام و هشدار جهت پرهیز از این جنگ بسیار ضروری است. حتی این مسئولیت متوجه آقای احمدی نژاد نیز می باشد که در دور دوم ریاست جمهوری اش در مسیر تنش زدایی و برقراری روابط با آمریکا حرکت کرد. 

باید به حاکمیت و سرداران جنگ دوست ـ که بعضا عامل تداوم جنگ با عراق بودند ـ یادآور شد که اگر سودای جنگ دارند و البته بیش از همه بر نابرابری توان نظامی و اطلاعاتی خود با دشمنشان آگاه هستند که در حمله اخیر اسراییل به ایران بر همگان آشکار شد، به گونه ای بجنگند که تنها خود در معرض فیض شهادت و سفر به آخرت باشند. ملت مظلوم ایران در آرزوی زندگی و آزادی و آبادی تحت حاکمیتی دموکرات، مشروطه و نه مطلقه است و مدتهاست که بهشت مورد نظر حاکمان مدعی دین و دینداری جمهوری اسلامی را نه به دو گندم که به جویی فروخته اند.
۱۲ آبان ۱۴۰۳


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥 مداحی حسین طاهری در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان بسیجی با خامنه ای:

🔹سید علی خامنه ای فاتح جنگ است

🔹او اذن دهد در صف پیکار ردیفیم/ لب تر کند امروز، سحر قدس شریفیم


عبدالله گنجی روزنامه‌نگار اصول‌گرا با انتشار عکسی از دیدار پزشکیان با اعضای مجمع محققین و مدرسین در ایام انتخابات نوشته:

"بدتر شد که! بعد از کشور دانستن اسرائیل حالا عکس آیت‌الله منتظری را هم در محفل مجمع مدرسین نصب کرده‌اند تا بگویند او رهبر ماست."

مسلمان!
این عکس سال‌هاست در آن مجمع نصب شده است. رهبر...؟!
  در یک ملک خصوصی شاگردان آیت‌الله منتظری عکس او را نصب کنند، تابتان بی تاب می‌شود؟!

به تعبیر عطاءالله مهاجرانی:
✍" سالها پیش وقتی آیت‌الله منتظری از زندان شاه آزاد شده بود، امام خمینی در پیامی برای ایشان نوشتند:"جنایتکاران به شما و ملت از سایه شما رجال عدالتخواه می‎ترسند."
آن واهمه‌ها همچنان باقی‌ست و نام و یاد آیت‌الله منتظری مثل آیه نور شعله می‎کشد و راه را نشان می‎دهد. در روزگاری که تحریف دین و ارزش‌ها مهمترین فتنه است و آدمکشان - گزارش جوان کشی‌شان را در زندان کهریزک اعلام کردند - ... نام آیت‌الله منتظری یک حجت است که اسلام و مسلمانی روایت دیگری دارد بریء از قتل و حبس و شکنجه و دروغ و خرافه!
تو در نماز عشق چه خواندی که سال‌هاست‌ این شحنه‌های پیر‌ از مرده‌ات هنوز پرهیز می‎کنند؟"


زنان فرانسه شاعر می زایند
زنان سوئد آزاده.....
زنان چین کارگر...
زنان آمریکا شهروند
زنان فلسطین مدافع......

وزنان بال بریده ایران
مهاجر می زآیند
نه آن مهاجری که پائیز برود وبهار بر گردد
مهاجری که برود ودیگر بر نگردد


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
✅ببینید به طفل‌های معصوم ملت چگونه و چه نوع آموزشی داده می‌شود!!


.
🔵رییس مرکز بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی بهشتی:

«از کشورهای همسایه، زوج‌های زیادی برای درمان ناباروری به ایران می‌آیند و [الحمدلله بارور برمی‌گردند]».


.
🔴دژکام امام‌جمعه شیراز: چنان اسرائیل را می‌زنیم که آمریکا و فرانسه ...گیجه بگیرند.


کمال خرازی و تایید ادعاهای اسرائیل در مورد برنامه هسته‌ای نظام

علی افشاری

‏🟢 مصاحبه کمال خرازی از کارگزاران قدیمی بلوک قدرت جمهوری اسلامی و معتمدان خامنه‌ای با المیادین اعترافات مهمی دارد:

🟢 او می‌گوید که جمهوری اسلامی توانایی ساخت تولید سلاح هسته‌ای را دارد، تنها فتوای خامنه‌ای موقتا جلوی آن را گرفته است. او تهدید می‌کند که اگر ایران، بخوانید نظام تهدید موجودیتی بشود «دکترین هسته‌ای» تغییر خواهد کرد.

🟢 بدین‌ترتیب او اعتراف می‌کند که هدف از برنامه هسته‌ای از ابتدا استفاده نظامی بوده و در همه دو دهه گذشته در پشت سر تکذیب‌های رسمی، نهادهای نظامی و تخصصی هسته‌ای کشور در حال کسب قابلیت تولید سلاح اتمی بودند!

🟢 همچنین فتوی خامنه‌ای صرفنظر از اینکه صلاحیت افتا ندارد، مثل مابقی اظهاراتش دروغ و مصلحتی بوده است. در واقع از ابتدا تولید بمب اتمی و یا شمایل آن را گرفتن، دکترین هسته‌ای نظام بوده و چیزی عوض نشده است.

🟢 حرف‌های خرازی تاییدکننده اظهارات دولت اسرائیل در دو دهه گذشته و توجیه‌کننده تحریم‌های دولت امریکا از دید امنیت ملی آن کشور نیز است.

🟢 اینکه جمهوری اسلامی الان سلاح اتمی داشته و یا بزودی به آن دست پیدا کند، در این واقعیت تفاوتی ایجاد نمی‌کند که این ابزار تضمین امنیتی برای بقای جمهوری اسلامی ایجاد نمی‌کند.


از ۱۰ شهر پربازدید جهان از لحاظ تعداد گردشگر ۴ شهر متعلق به خاورمیانه است، ایران با داشتن رتبه پنجم جاذبه‌های طبیعی و رتبه دهم جاذبه‌های باستانی و تاریخی، جایی در صنعت توریسم ندارد.


استاد بزرگ هوایی کردن جوان ها؛ مهندس شریعتی!

✍امیرحسین خالقی

کسانی از اهل فن امثال علی شریعتی و تعدادی دیگر از جمله حبیب‌الله پیمان، ابوالحسن بنی‌صدر، محمد نخشب و کاظم سامی را سوسیالیست‌های مسلمان می‌نامند، از این لفظ چنین برمی‌آید که بناست با حفظ اعتقادات مذهبی به دنبال آرمان‌های سوسیالیسم مانند عدالت اجتماعی باشند.

از میان سوسیالیست‌های مسلمان البته علی شریعتی اقبال بیشتری یافت، با آنکه ابوالحسن بنی‌صدر هم از اقتصاد توحیدی گفت و حتی از قدرت سیاسی هم بی‌نصیب نماند و امثال حبیب‌الله پیمان هم در ترویج‌ اندیشه‌شان کم نگذاشتند، ولی به جایگاه ویژه علی شریعتی و نفوذ معنوی وی نرسیدند.

شریعتی البته که از مفاهیمی مانند ارزش اضافی و کلونیالیسم و امپریالیسم و برده‌داری و مانند آن که در بحث‌های اقتصاد سیاسی و تاریخ اقتصاد رایج‌اند زیاد بهره می‌گرفت، ولی روشن بود که مثل بسیاری دیگر چیز زیادی از علم اقتصاد به معنای خاص فهم و بررسی علمی تولید و توزیع و مصرف نداند. مساله‌اش هم اینها نبود، مثل خیلی‌های دیگر دغدغه‌اش استثمار بود و بیشتر به بازتوزیع فکر می‌کرد و البته نگاه مثبتی به مالکیت خصوصی نداشت.

علتش هم روشن بود، برای برانگیختن جوان‌ها و نوجوان‌هایی که مخاطبانش بودند به اینها نیاز داشت، حرف از کمیابی هرچند توصیف درستی از واقعیت باشد، ولی به کار هوایی کردن جوان‌ها نمی‌آید. در یکی از مشهورترین حرف‌هایش گفته بود: سوسیالیسم انسان را از بندگی اقتصادی در نظام سرمایه‌داری و زندان مالکیت استثماری و منجلاب بورژوازی، آزاد می‌کند و روح پست سودجویی فردی و افزون‌طلبی مادی را که جنون پول‌پرستی و قدرت‌ستانی و هیستری رقابت و فریبکاری و بهره‌کشی و سکه‌اندوزی و خودپرستی و اشرافیت طبقاتی زاده آن است، ریشه‌کن می‌سازد و جامعه را و زندگی را جولانگاه آزاد و باز و یاری‌دهنده‌ای برای تجلی روح حق‌پرستی و تعالی وجودی و تکامل اجتماعی و رشد نوعی می‌کند...

البته منظور وی از سوسیالیسم به اصطلاح مارکسیسم و کمونیسم (بخوانید اقتصاد دستوری در شوروی و بلوک شرق) نیست و به آنها هم می‌تازد و معتقد است در آنها هم در نهایت خلق و خوی حیوانی آدم‌ها تغییر نمی‌کند و حاصل کار آنها هم در نهایت خیلی تفاوتی با انسان بورژوای غربی ندارد. البته در سوسیالیسم تخیلی شریعتی حرف از بازتوزیع صرف هم نیست و فراتر از اینهاست، گفته بود: روشن است که به چه معنایی ما مارکسیست نیستیم و به چه معنایی سوسیالیستیم. مارکس، به عنوان یک اصل علمی و کلی، اقتصاد را زیربنای انسان می‌گیرد و ما درست برعکس به همین دلیل با سرمایه‌داری دشمنیم و از انسان بورژوازی نفرت داریم و بزرگ‌ترین امیدی که به سوسیالیسم داریم این است که در آن، انسان، ایمان و اندیشه و ارزش‌های اخلاقی انسان، دیگر روبنا نیست، کالای ساخته و پرداخته زیربنای اقتصادی نیست، خود علت خویش است، شکل تولیدی به او شکل نمی‌دهد، در میان دو دست آگاهی و عشق آب و گلش سرشته می‌شود و خود را خود انتخاب می‌کند، می‌آفریند و راه می‌برد.

شریعتی تصور می‌کرد کافی است اراده لازم با کمی چاشنی عشق و عرفان وجود داشته باشد تا بتوان دنیا را گلستان کرد و از کمیابی گریخت و عدالت اجتماعی را تمام و کمال محقق کرد، انگار که اسیدی به نام آگاهی هست که انسان‌ها را دگرگون می‌کند، فقط کافی است دوز کافی از آن را مهیا کنیم تا انسان‌هایی که حتی در نظام‌های کمونیستی هم بعد از مدتی به اصل خود برمی‌گردند، رام و اهلی شوند. چنین نگاهی به میزان توانایی‌های انسان در تغییر احوال جهان البته روشن بود که جز به رویااندیشی نمی‌انجامید و حاصلش ماموریت غیرممکن مهندسی سرشت آدم‌ها بود.

رویکرد رمانتیک شریعتی به همه‌کس و همه‌چیز و اراده‌گرایی وی شاید در میان مخاطب کم‌سن و سال جاذبه ایجاد می‌کرد، ولی آنقدر با واقعیت‌ها فاصله داشت که بعید بود اهل فن آنها را جدی بگیرند. اندیشه او محصولی بی‌کیفیت از فرانسه آن روزگار بود که چپ‌زدگی و میل به تغییر در آن غوغا می‌کرد، می‌خواست همه چیز را عوض کند، بدون آنکه کمترین تصوری از دشواری‌های راه و حتی نتیجه نهایی کار داشته باشد.


چه فرقی می‌کند؟

"به حال کشته‌شده‌ها و یتیم‌شده‌ها و بی‌خانمان‌شده‌ها چه فرقی می‌کند که ویرانی به وجود آمده، به اسم حکومت‌های خودکامه بوده است یا به نام مقدس آزادی و دمکراسی." مهاتما گاندی
#احمد_زیدآبادی


میزان ثروت ترامپ و هریس؛ یک میلیونر در مقابل یک میلیاردر


📹درد دل‌های مرد افغان در کابل: از من نمی‌پرسند گرسنه ام یا سیر، می‌پرسند چرا ریشت کوتاه است؟!

✅یک مرد ۷۱ ساله ساکن کابل با ابراز نگرانی از بیکاری گسترده در افغانستان می گوید که در هیچ‌کدام از دوره‌های حکمرانی در تاریخ معاصر افغانستان، شاهد چنین موج گسترده‌ای از بیکاری نبوده است.

🔹این مرد با اشاره به ریش خود می افزاید: «ماموران طالبان از من نمی‌پرسند که گرسنه‌ام یا سیر، اما پیوسته می‌پرسند چرا ریشت کوتاه است.»/ هرات تایمز


شیخ کاظم صدیقی، امام جمعه‌ موقت تهران: تسخیر لانه جاسوسی انقلاب را بیمه و توطئه را خنثی کرد/ ملت ایران با اعتقادشان همچنان تا آخر در مقابل آمریکا ایستاده است


علم الهدی در نمازجمعه مشهد: آمریکاستیزی را ما صادر کردیم

💢علم الهدی با بیان این‌که روز تسخیر لانه جاسوسی در بسیاری از محافل تعبیر می‌شد که این حرکت درست نبود و ما با دست خودمان، خودمان را بیچاره کردیم، متذکر شد: اما امروز ما به‌عنوان یک قدرت عظیم منطقه که نه‌تنها در داخل کشور بلکه در جوامع اسلامی حلقه مقاومت ایجاد کرده‌ایم، شناخته می‌شویم، جریان آمریکاستیزی را صادر کردیم به‌گونه‌ای که علاوه بر جوامع اسلامی، جریان استکبارستیزی و نفرت از آمریکا به یک مسئله جهانی حتی در خود آمریکا تبدیل شده است.

📌آمریکا در این ۴۵ سال هرچه در توان داشت از توطئه، فتنه و جنگ به کار گرفت اما همه نقشه‌هایش بی‌نتیجه ماند./مهر


حذف هزینه چندهزار میلیاردی از سبد خانوارها با حذف فیلترینگ

به گفته رئیس انجمن تجارت الکترونیک تهران، حدود ۸۳ درصد از کاربران اینترنتی کشور از فیلترشکن استفاده می‌کنند، این رقم برابر با تحمیل هزینه‌ چندهزار میلیاردی به مردم و اپراتورهاست و با حذف فیلترینگ این هزینه‌ تحمیل‌شده به چرخه‌ اقتصاد دیجیتال و سبد خانوار برمی‌گردد.


🔴خیلی زود دیر می‌شود!

«سرلشکر سلامی خطاب به صهیونیست‌ها: پاسخ اقدام اخیر را خواهید چشید؛ غیر قابل تصور!»

آقای پزشکیان جلوی آب را از سرچشمه نگیرید این سیل خیلی زود شما را با خودش خواهد برد.
اساسا گویی همچنان دولت مصطلح و مستقر مسئول اداره رسمی کشور نیست.تحمیل جنگ و یا استمرار وضعیت جنگی بواسطه بازی‌های کلامی بیشترین هزینه‌اش به جامعه تزریق می‌شود.سخنان فرماندهان نظامی بیش از آنکه عملیات‌روانی در بیرون فهم شود، در وضعیت روانی جامعه و بازار داخل اثرگذاری منفی دارد.

در منظر بیرونی از آن منظر فاقد کارکرد است که آنها آگاه از توانمندی‌های نظامی ایران و موقعیت تحلیل‌رفته میدان جنگ خود بدنبال افزایش درگیری‌ها هستند.

آقای پزشکیان بیایید تعارف را کنار بگذاریم.
ما برای نشنیدن این سخنان بشما رأی دادیم.
جامعه برای عدم وقوع جنگ، بالانرفتن دلار و سکه، روی کار نیامدن جماعت تندرو و متعصب به رقیب شما رأی #نداد!
و حال آنکه همه اینها یک‌به‌یک دارند برروی جامعه ایران و در دولت شما Launchمی‌شوند!

محکم نیاستید محکم زمینتان خواهند زد.آیت‌الله رئیسی با آن سرمایه‌اجتماعی را در کسری از دوسال به اتمام رساندند در افکار عمومی، شما که جای خود دارید.

لیکن خدا می‌داند که اینبار فرق می‌کند، عدم موفقیت پزشکیان و در نتیجه از دست رفتن فرصت اصلاح و چرخش کم‌هزینه برای همه‌شان گران تمام خواهد شد.


گذرنامهٔ شیخ زائد بن سلطان آل نهیان بنیانگذار و رئیس پیشین امارات متحدهٔ عربی٫ با درج نام خلیج فارس


🔹روزنامه کیهان درباره رجیستری آیفون:

🔵 دولت به بمب‌های آمریکایی، مجوز رجیستری داده

🔹 تمایل به غرب و آمریکا در نزد برخی مسئولان دولت به مراحل خطرناکی رسیده

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.