Postlar filtri


✳️پاکستان و هند توافق کردند

🔹️پاکستان و هند توافق کردند تا نیروهای خود در مرز کشمیر را تا تاریخ ۳۰ مه به وضعیت عادی بازگردانند.

🆔@Damavand_khabar


✳️سایه سنگین اظهارات ویتکاف روی دور پنجم مذاکرات

🔹دور پنجم مذاکره با آمریکایی‌ها، هنوز شروع نشده؛ اما عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده آمریکا مطرح‌کردن خواسته‌های زیاده‌خواهانه‌اش را در فضای رسانه‌ای شروع کرده است. استیو ویتکاف روز گذشته در گفت‌وگو با ای‌بی‌سی به این موضوع اشاره کرد که آمریکا در مذاکرات با ایران، یک خط‌قرمز دارد و آن‌هم این است که اجازه نمی‌دهیم، 1 درصد ظرفیت غنی‌سازی وجود داشته باشد و در ادامه هم گفت: «همه چیز با یک توافق شروع می‌شود که شامل غنی‌سازی نباشد. ما نمی‌توانیم این را بپذیریم، چون غنی‌سازی امکان تسلیحاتی‌شدن را فراهم می‌کند و ما اجازه نمی‌دهیم، بمبی به اینجا برسد.»

🔹این دومین مصاحبه و اظهارنظر زیاده‌خواهانه ویتکاف در مورد برنامه هسته‌ای ایران است، پیش از شروع دور چهارم مذاکرات هم او مشابه این ادعا را مطرح کرده و گفته بود، «ایران نباید برنامه غنی‌سازی هسته‌ای داشته باشد و توافق زمانی انجام خواهد شد که ایران تأسیسات غنی‌سازی هسته‌ای خود را نابود کند.»

🔹 این اظهارات مشخصاً دنبال‌کردن ایده لیبی‌سازی برنامه هسته‌ای ایران است. بعد از برگزاری دور چهارم مذاکره، دستگاه وزارت خارجه ایران در واکنش به اظهارات ویتکاف به این موضوع اشاره کرد که مواضع آمریکایی‌ها در میز مذاکره و در گفت‌وگو‌های رسانه‌ای متناقض است. این بار اما ویتکاف ادعا‌های صریح‌تر و تندتری در مورد غنی‌سازی و فعالیت هسته‌ای ایران مطرح کرد؛ ادعا‌هایی که این گمانه را تقویت می‌کند زور طیف تندروی کابینه ترامپ به طیف معتدل‌تر چربیده است.

🔹تأکید وزیر خارجه به اینکه با خواسته‌های غیرواقعی به جایی نمی‌رسیم هم نشان می‌دهد ایران یک ایده و چهارچوب مشخص در مذاکرات با آمریکا دارد و همچنان آن را دنبال می‌کند. ایران برای ایجاد اعتماد برای عدم ساخت سلاح هسته‌ای آمادگی دارد؛ اما از حق غنی‌سازی صلح‌آمیز کوتاه نخواهد آمد و نکته مهم‌تر آنکه در مقابل زیاده‌خواهی آمریکایی‌ها کوتاه نخواهد آمد و هر توافقی را بهتر از بی‌توافقی نمی‌داند و هراسی هم از ترک‌کردن میز مذاکره ندارد.

🔹فارغ از این موارد اما به نظر می‌رسد گفت‌وگوی مذاکره‌کنندگان ارشد ایران و آمریکا پیش از شروع دور پنجم مذاکرات وارد مرحله تازه‌ای از مواضع تند و واکنش‌های پرچالش شده است. این اظهارات روی دور پنجم مذاکرات سایه سنگینی می‌اندازد و این سؤال را به وجود می‌آورد که آیا مذاکرات جدید قرار است پرچالش، پرتنش و سخت باشد یا همانند دوره‌های قبلی مذاکراتی آمریکایی‌ها به تناقض‌گویی‌ها در میز مذاکره و رسانه با هدف دست‌کاری افکار عمومی و فشار به تیم مذاکره‌کننده ادامه خواهند داد.
🆔@Damavand_khabar


خسارت سنگین بانک آینده در ۹ ماه نخست سال ۱۴۰۳: زیان انباشته ۳۱۳ تریلیونی!

🔹براساس گزارش‌های رسیده به صابرین‌نیوز، بانک آینده طی تنها ۹ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۳۱۳ هزار میلیارد تومان زیان انباشته ثبت کرده است. برای درک ابعاد این خسارت می‌توان به این نکات اشاره کرد:
🔹 با این مبلغ می‌توانستند حدود ۱۹ نیروگاه برق در کشور احداث کنند.
🔹 بانک آینده در هر دقیقه حدود ۸۰۰ میلیون تومان به زیان انباشته خود می‌افزاید.
🔹 زیان روزانه این بانک به ۱,۱۶۲ میلیارد تومان می‌رسد.
🔹 طی تماشای یک مسابقه فوتبال ۹۰ دقیقه‌ای، حدود ۷۲ میلیارد تومان به زیان انباشته بانک آینده افزوده می‌شود!

این ارقام ابعاد بی‌سابقه بحران مالی در این بانک و نظام اقتصادی کشور را بیش از پیش آشکار می‌کند.

@damavand_khabar


✳️چرا انقلاب ما شکست‌خوردنی نیست؟
چقدر دقیق پاسخ داد رهبر انقلاب:


🆔@Damavand_khabar


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥 حرف حساب امروز مردم بر سر مزار رئیس جمهور شهید: به همه مدیران بگویید تنها راه حل مسائل کشور تلاش شبانه روزی است

@Damavand_khabar


✳️دیپلماسی اقتصادی دولت؛ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران

🔹در راستای تقویت روابط اقتصادی تهران و مسکو و در چارچوب سیاست‌های کلان دیپلماسی اقتصادی دولت، با درایت و همراهی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مجوز تأسیس نخستین شعبه یک بانک روسی در کشور صادر شد و به‌زودی، شعبه «میر بیزینس بانک »، فعالیت خود را در تهران آغاز خواهد کرد.

🆔@Damavand_khabar


✳️ خدمات ماندگار شهید رئیسی در ۳۳ ماه کار جهادی

🔹️سید ابراهیم رئیسی با تلاش و کار جهادی و روحیه خستگی‌ناپذیر، در مدت کوتاه دولت سیزدهم کارهایی انجام داد که در خاطر مردم ماندگار است. این گزارش، به پاسداشت زحمات شبانه‌روزی اوست.

🔹️سید ابراهیم رئیسی، وقتی در مردادماه ۱۴۰۰، دوران ریاست جمهوری خود را آغاز کرد که روزانه ۷۰۰ نفر به دلیل فقدان واکسن کرونا فوت می‌کردند؛ چون دولت دوازدهم، تهیه واکسن را به پذیرش FATF گره زده بود. رئیسی با خزانه خالی که قادر به پرداخت حقوق کارکنان دولت نبود، رو‌به‌رو شد. انبار کالاهای اساسی در حال خالی شدن بود و قیمت دلار با وجود امضای برجام، ۱۰ برابر شده بود. خاموشی‌های گسترده، عرصه را بر مردم و صنایع تنگ کرده بود و....

🔹️تهیه واکسن از داخل و خارج و پایان دادن به مرگ روزانه ۷۰۰ هموطن، ساخت مسکن، نیروگاه، پالایشگاه، توسعه میادین نفتی و گازی، راه و بزرگراه، مترو، سد، راه‌آهن، خودکفایی گندم، جهش‌های صنعتی و نفتی، افزایش پرداخت یارانه نقدی، اعطای کالابرگ بدون تنش، افزایش ۵۰ درصدی تولید خودرو و از سرگیری واردات خودرو پس از وقفه‌ای پنج ساله، احیای شیر مدارس بعد از ۱۰ سال، پیشرفت هسته‌ای، فرستادن ۱۲ ماهواره به فضا، پیشرفت در نانو و... آن هم بدون برجام و FATF، تنها گوشه‌ای از خدمات شهید رئیسی و دولت انقلابی اوست.

🔹️بر اساس آمارهای سال ۱۴۰۲، جمهوری اسلامی ایران در رتبه ۱۵ تولید علم، رتبه 5 نانوتکنولوژی، رتبه ۸علوم شناختی، رتبه ۱۰ تکنولوژی، رتبه ۱۸ هوش مصنوعی و رتبه ۱۳ سلول‌های بنیادی در جهان قرار داشت. تعداد کل شرکت‌های دانش‌بنیان فعال کشور ۹۵۹۹ واحد است که در سال ۱۴۰۰ برابر با ۶۶۳۲ واحد بود.

🔹️بنابر آمار آژانس بین‌المللی انرژی (IEA)، ایران در سال میلادی ۲۰۲۱ به تعداد دو میلیون و ۹۹۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرد، اما در سال ۲۰۲۴ به سه میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه رسید.

🔹️یکی دیگر از سیاست‌های اثرگذار و مثبت دولت سیزدهم افزایش حداقل دستمزد کارگران بود. در سه سال دولت سیزدهم حداقل دستمزد کارگران ۱۷۰ درصد افزایش یافت به نحوی که به طور میانگین سالانه ۴۰ درصد حداقل دستمزد کارگران رشد داشته است. همچنین در دولت شهید رئیسی، چند مرحله اعطای کالابرگ الکترونیک صورت گرفت که نقش زیادی در بهبود وضع معیشتی هفت دهک جامعه داشت.

🔹همچنین نرخ تورم نقطه به نقطه مسکن از ۹۳ و ۷ دهم درصد سال ۹۹ به ۲۲ و ۹ دهم درصد ۱۴۰۳ کاهش یافت. بازار مسکن تا قبل از روی کار آمدن دولت سیزدهم دچار نوسانات افزایشی بود؛ به طوری که در بازه زمانی هشت ساله قبل از آن میانگین قیمت مسکن در تهران با رشد ۷۵۸ درصد از متری سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به متری ۳۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید، اما تورم مسکن در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تهران تک رقمی شد.

🔹پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها یکی از اقدامات مهمی بود که در دوره سه ساله دولت سیزدهم به آن اهتمام ویژه‌ای شد. با اقدامات انجام شده از سوی دولت سیزدهم، هفت میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار؛ یعنی ۲۵ میلیون نفر تحت پوشش شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها قرار گرفته‌اند.

🔹ایران در دوران ریاست جمهوری ابراهیم رئیسی به پیمان شانگهای و گروه بریکس پیوست. بریکس در واقع نماینده نیمی از جمعیت و ۳۰ درصد از اقتصاد جهان است که با سرعت زیادی در حال افزایش است.

🔹گفتنی است، دولت سیزدهم در حالی با شهادت رئیس‌جمهور به پایان رسید که در حال رفع یا کاهش چشمگیر مشکلات کشور به‌خصوص در حوزه اقتصاد بود و بسیاری از طرح‌ها، در دولت جدید متوقف یا کند شده است./ کیهان

🆔@Damavand_khabar


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
این ویدئو را ببینید تا با نظر واقعی سید علی مدنی‌زاده راجع به شوک‌درمانی آشنا شوید. نظر دکتر مدنی زاده راجع به شوک‌درمانی آنچه که ریپورتاژ حملات بی‌تقوایانه دلار زدایان و پروژه‌بگیرها بیان می‌کنند نیست بلکه کاملا برخلاف آن است.

@damavand_khabar


انتخاب مدنی زاده، حلقه بسته مدیریتی را می شکند/ او از معدود چهره هایی است که کلان ایده برای اقتصاد ایران دارد

🔹حمایت تمام قد مهدی دارابی، مدیر گروه پولی و بانکی مرکز پژوهش‌های مجلس از احتمال معرفی سیدعلی مدنی‌زاده به‌عنوان گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد:

🔹قرار است این بار نخبگان علمی کشور-نه از حلقه‌های تکراری قدرت- وارد میدان اجرا شوند؛ سال‌هاست که این مسیر بسته به‌نظر می‌رسید.
🔹مدنی‌زاده آمده تا این ذهنیت را بشکند. او فقط تئوریسین نیست؛ در سازمان برنامه و بودجه، سیاست‌گذاری مالی را تجربه کرده است.
🔹 در بانک مرکزی، کنترل ترازنامه را پایه‌گذاری کرده؛ اگر آن سیاست نبود، تورم ۱۴۰۱ تا ۷۰٪ می‌رسید.
🔹 اقتصاد ایران بیش از هر چیزی، نیاز به کلان ایده حکمرانی برای رفع چالش های قدیمی دارد؛ مدنی‌زاده یکی از معدود چهره‌هایی است که چنین نگاهی را با خود دارد.
🔹 آیا وقت یک انتخاب متفاوت و کارآمد در راس وزارت اقتصاد نرسیده؟

@damavand_khabar


✳️بدون برجام، بدون FATF, شهید رئیسی معطل بیگانگان نبود

✍️ مسعود براتی

🔹 رهبر معظم انقلاب بر الگو بودن شهید رئیسی برای دولت‌ها تاکید کردند. ایشان به دلیل نقاط قوتشان در دولتمردی می‌تواند الهام‌بخش و معیاری برای ارزیابی دولت‌مردان در زمان‌های مختلف باشد. یکی از نقاط قوت مهم شهید رئیسی عدم معطل ماندن و معطل نگه‌داشتن امورات کشور نسبت به تحولات خارجی و اراده بیگانگان بود. این ویژگی زمانی بهتر درک می‌شود که آن را با رویکرد رئیس جمهور قبل از ایشان مقایسه کنیم. آقای روحانی بعد از شکست ایده برجام که شکست ایده مذاکره برای رفع تحریم بود، این اعتراف را کرد که «من بلد نیستم» کشور را بدون روابط خارجی اداره کنم. منظور او از روابط خارجی هم روابط با کشورهای غربی و رفع تحریم‌ها بود. اما شهید رئیسی از همان ابتدا رویکرد خود را بر اساس واقعیت‌های صحنه روابط بین‌الملل و سیاست خارجی بنا کرد و برای اداره کشور معطل و منتظر تحولات خارجی و اراده‌های دیگران نماند.

🔹 تفاوت نگاه دولت‌های روحانی و رئیسی در عمل مشهود بود. در دولت روحانی، تأمین واکسن کرونا با شکست مواجه شد و روزانه حدود ۷۰۰ نفر جان باختند؛ مشکلات به FATF و تحریم‌ها نسبت داده شد. اما در دولت رئیسی، با دیپلماسی فعال و بدون تغییر در FATF یا تحریم‌ها، مسئله واکسن حل شد. همچنین، در دولت روحانی، فروش نفت و میعانات گازی به دلیل تحریم‌ها با مشکل مواجه بود و میعانات ذخیره‌شده روی آب به بحران اقتصادی و امنیتی تبدیل شده بود. در دولت رئیسی، با تدابیر فعالانه، این مشکل رفع شد، فروش نفت افزایش یافت و تولید گاز برای زمستان تأمین شد.

🔹 عضویت در سازمان همکاری‌های شانگهای مورد دیگری است که خوب است بازخوانی شود. در سال ۹۹ وزیر خارجه وقت ادعا کرد که بدون حل مشکل FATF ایران نمی‌تواند در این سازمان عضو شود. این را یکی از نمایندگان مجلس در رسانه‌ها مطرح کرد. اما شهید رئیسی بعد از استقرار در پاستور، با تعامل فعالانه با روسای جمهور کشورهای عضو سازمان خصوصا کشورهای چین و روسیه، زمینه عضویت ایران را در این سازمان ایجاد کردند و ایران به عضویت رسمی این سازمان درآمد. این عضویت پیام‌های سیاسی روشنی برای کشورهای غربی و خصوصا آمریکا داشت. پیامش این بود که اراده‌ها برای نادیده گرفتن معادلات مطلوب آمریکا در حال تقویت شدن است. عضویت در گروه بریکس هم به همین اندازه مهم بود. سازمان شانگهای یک سازمان امنیتی با حاشیه اقتصادی است اما گروه بریکس اساسا یک نهاد اقتصادی است.

🔹 عضویت ایران در این گروه که متشکل از قدرت‌های اقتصادی نوظهور است که این قدرت‌ها آینده اقتصادی دنیا را شکل می‌دهند، در حالیکه هم تحریم است و هم در فهرست سیاه FATF است، یعنی اینکه حتی در مناسبات اقتصادی هم زور آمریکا دیگر نمی‌چربد. این واقعیت را شهید رئیسی توانست به خوبی استفاده کند چرا که نگاهش با روحانی فرق می‌کرد و باورش این بود که نه تحریم و نه FATF مانع کنش‌گری فعال ایران در صحنه جهانی و بهره‌گیری از فرصت‌های آن نیست.

🔹مذاکرات در دولت شهید رئیسی برای احقاق حقوق مردم ایران دنبال می‌شد اما شهید رئیسی و دولت او معطل نتیجه مذاکرات نبود. به معنای واقعی کلمه شهید رئیسی این توصیه رهبر انقلاب را که مذاکرات یکی از ده‌ها کار وزارت خارجه باید باشد و به همین نسبت یکی از صدها کار دولت باید باشد، اجرا کرد و دست‌آوردهای خوبی را نیز حاصل کرد. شهید رئیسی به این موضوع باور داشت. در زمان ایشان دیپلماسی فعال با کشورهای همسو و همسایه بسیار موثر بود.

🔹 توسعه روابط سیاسی و اقتصادی و احیای روابطی که در دور روحانی دچار مشکل شده بود، رقم خورد. روابط با ترکمنستان یکی از آنها بود. روابطی پر سود و فایده برای مردم ایران که در دولت روحانی بسیار آسیب دید. (در برخی مقاطع قبل از دولت روحانی، تجارت دو کشور به حدود ۴ میلیارد دلار رسیده بود که متاسفانه در دولت روحانی به حدود ۲۰۰ میلیون دلار سقوط کرده بود که دلیل آن اختلافات بدون مبنا در خرید گاز از ترکمنستان بود) در دوره شهید رئیسی علاوه بر حل اختلافات گذشته، روابط احیا شد و تجارت میان دو کشور در مسیر توسعه قرار گرفت. در نهایت باید گفت الگو شهید رئیسی باید الهام بخش و سرلوحه دولتمردان در دوره‌های دیگر باشد. چیزی که شواهد نشان می‌دهد از آن دور شده‌ایم. به هر میزان که از این الگو فاصله بگیریم، در تامین منافع ملی و منافع مردم بیشتر دچار مشکل خواهیم شد.

🆔@Damavand_khabar


فلسفه‌ای که آموخته نشد، بلکه حضور یافت

مرحوم استاد حشمت‌پور:
🔹«فلسفه را نه با درس خواندن، بلکه به‌صورت درونی و ناگهانی دریافتم. نمی‌دانم چگونه، اما یک روز متوجه شدم آن را کاملاً می‌دانم.»/ ایکنا

@damavand_khabar


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
✳️🎥 رهبر انقلاب: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمی‌دانست خود را در ردیف مردم،‌ مثل مردم و حتی کوچکتر از مردم می‌دانست.

🆔@Damavand_khabar


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
✳️🎥هم‌اکنون؛ ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی(ره) و آغاز مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت. ۱۴۰۴/۲/۳
🆔
@Damavand_khabar


✳️آقای عارف کجای اقدام دولت، تدبیر بود؟!


🔹اخیراً محمدرضا عارف معاون اول رئیس­ جمهور در نشست هم‌اندیشی جمعی از منتخبین سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان آذربایجان شرقی گفته است: «در زمینه رفع فیلترینگ، نظام تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کشور به این نتیجه یعنی رفع فیلترینگ رسیده است و به دنبال آن بودیم که با تدبیر انجام شود که البته معتقد به تسلط و اشراف اطلاعاتی برای امنیت ملی هستیم اما رفع فیلتر خواسته‌ای بود که دکتر پزشکیان در مبارزات انتخاباتی به مردم قول دادند و امروز به صورت گام به گام در حال اجرا شدن است».

🔹معاون اول رئیس ­جمهور از رفع فیلترِ باتدبیر سخن گفته و یا معتقد به تسلط و اشراف اطلاعاتی برای امنیت ملی است. چند ماه پیش، دو سکوی آمریکایی در ایران رفع فیلتر شد؛ کجای تصمیم دولت تدبیر وجود داشت و یا اقدام به نفع امنیت ملی بود؟ در حالی دولت برای صاحبان این دوسکو فرش قرمز پهن کرد که صاحبان این دو سکو به خواسته های مسئولان ما وقعی ننهادند و به آنها اجازه دادند هر طور که خواسته بتازند و داده های مورد نیاز را درو کنند! دولت ما برای همان سکویی که در فتنه 401، آتش بیار فتنه بود، جاده باز کرد!


🔹مبانی نظام مقدس جمهوری ­اسلامی مشخص است؛ قانون اساسی این کشور و برخی بندهای آن که می تواند در مورد فضای مجازی هم صدق کند - ازجمله: اصل دوم (بند 6، قسمت ج)، اصل سوم (بند 1 و 5) و اصل نهم - موجود است؛ مبانی رهبر معظم انقلاب­ اسلامی و بیانات صریح ایشان درباره فضای­ مجازی – چه در جلسات عمومی و چه در جلسات خصوصی - مشخص است؛ احکام صادر شده از سوی ایشان چه در زمان تشکیل شورای ­عالی ­فضای­ مجازی و چه در زمان صدور حکم انتصاب اعضای این شورا در دوره دوم موجود است؛ خروارها سند تصویب شده در شورای عالی فضای­ مجازی موجود است؛ قوانین موجود کشور مشخص هستند. در کنار اینها، نظام شریعت و مبانی دینی ما هم مشخص است.


🔹با این حال، باید از معاون اول رئیس ­جمهور پرسید که منظور شما از نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری، کدام نظام است؟ اگر نظام جمهوری­ اسلامی است، تکلیف فضای­ مجازی آن از مدت­ها قبل روشن شده است و منتظر اجرای آن از سوی دولت هستیم! شایسته نیست که دولت، این قدر درگیر حواشی شود و فرصت سوزی کند!

🔹باید بار دیگر تاکید کرد که اساسا بحث فیلترینگ یک موضوع فرعی است؛ موضوع و محور اصلی مدیریت صحیح فضای مجازی و رهایی از فضای ولنگاری فعلی است که اتفاقا رئیس جمهور هم بر آن تاکید دارند اما تاکنون خروجی مناسب آن دیده شده و حتی اقداماتی برخلاف آن مشاهده شده است.

🆔️@Damavand_khabar


✳️جو آرام در اکثر مناطق کشور

🌤امروز در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار مستقر است. اوایل شب، در شرق و جنوب‌شرق، همچنین در جنوب‌غرب کشور، وزش باد افزایش می‌یابد.

فردا در ساعات بعدازظهر، در شمال استان‌های واقع در شمال‌غرب و برخی نقاط سواحل دریای خزر، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد و برای دامنه‌های جنوبی البرز، شمال‌شرق و شرق کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

🆔@Damavand_khabar


✳️پیام سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در شبکه ایکس: مجمع گفتگوی تهران، پایتخت را به قلب تپنده‌ی وفاق منطقه‌ای تبدیل کرد

🔹مجمع گفتگوی تهران ۲۰۲۵ جلوه‌ای از درک متقابل، گوش‌سپردن مسئولانه و گفت‌وگوی صادقانه بود. این رویداد، تهران را به قلب تپنده‌ی وفاق منطقه‌ای و کانونی برای دیپلماسی در فضایی متفاوت و نوآورانه تبدیل کرد.

🔹از همکارانم در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی و همچنین از مهمانان برجسته‌ای که با حضور و مشارکت ارزشمند خود، این نشست را به موفقیتی کم‌نظیر بدل کردند، صمیمانه سپاسگزارم.

🆔@Damavand_khabar


✳️شرور سابقه‌دار محمود‌آباد زمین‌گیر شد

🔹رئیس پلیس محمودآباد مازندران: امروز یکی از اراذل‌واوباش دارای سابقه متعدد و تحت تعقیب شناسایی شد که حین دستگیری، با سلاح سرد به سمت مأموران پلیس حمله‌ور شد.

🔹نیروهای پلیس نیز به شرور سابقه‌دار شلیک کردند و این فرد پس از انتقال به یکی مراکز درمانی فوت کرد.

🆔@Damavand_khabar


✳️با قیمت‌های جدید گازوئیل با برق اضطراری هم خداحافظی کنید

🆔@Damavand_khabar


✳️ نماینده مجلس: پزشکیان منتظر استیضاح وزیر راه نباشد و زودتر او را عزل کند/ قوه قضاییه به این رسوایی ورود کند!

علی‌اصغر نخعی‌راد نماینده مردم مشهد در مجلس ضمن انتقاد از سفر وزیر راه در سفر به کیش، گفت:
🔹ماجرای سفر خانم صادق، یک رسوایی آشکار است و نباید آقای رئیس‌جمهور منتظر بماند تا مجلس برای استیضاح ایشان اقدام کند

🔹 اینکه یک وزیر به خود اجازه دهد تا اعضای خانواده و بستگان درجه دو و سه‌اش را با هزینه بیت‌المال و نزدیک به یک میلیارد تومان به سفر ببرد موضوعی است که به حیثیت دولت لطمه جدی وارد می‌کند و بهتر است خود رئیس جمهور ایشان را عزل کند

🔹حتی اگر فرض کنیم این هزینه‌ها از طرف وزیر پرداخت شده باشد، باز هم این نحوه سفر رفتن و این سطح از زندگی اشرافی در تضاد کامل با شأن و سبک زندگی مدیران است.

🆔@Damavand_khabar


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥 نماهنگ «هارداسان!؟» بانوای مهدی رسولی

🔹به مناسبت سالگرد شهید خدمت، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی

🆔@Damavand_khabar

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.