Postlar filtri


⛔️ این روزها تصویری ساختگی از مرجعیت عظیم الشأن حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی در کانال های حکومتی در حال انتشار است که با روتوش تصویر و حیله‌گری به ایشان اتهام بی‌توجهی به شعیره مقدس تطبیر و قمه‌زنی داده شده است...

والله که : یریدون لیطفئوا نور الله بأفواههم و الله منم نوره.

@BidariShia


🔴 حضور فرزند منتظری (مُنکر فدک حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها) در بیت مرجعیت تشیّع!!

احمد منتظری فرزند حسینعلی منتظری، در مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جواد علیه‌ السلام در بیت مرجعیت حضور یافت...!

⁉️ آیا وقت آن نرسیده که مدیریت بیتِ تنها إحیا کننده‌ شعائر اهلبیت علیهم‌ السلام تجدید نظری نسبت به عملکرد خود داشته باشند؟!

@BidariShia


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
💠 سخنان دلسوزانه یکی از اعضای بیت آیت‌ الله العظمی شیرازی در خصوص برخی سوء مدیریت‌ها که تخریب مرجعیت را در پی دارد...

@BidariShia


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
📃 بیانیه علما و اندیشمندان اسلام در کنگره بزرگداشت عالم و دانشمند برجسته شیعه، آیت الله سید محمد سعید حکیم رحمة‌الله‌علیه

📍نجف‌أشرف

@BidariShia


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔴 ببینید که چطور متأسفانه برخی سوءعملکردها منجر به تخریب مرجعیت بزرگ خاندان آیت الله العظمی شیرازی میشه! چرا باید در روز شهادت رئیس مذهب تشیع امام صادق علیه السلام هیچ گونه تعظیم شعائر در کار نباشد...

@BidariShia


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
⚫️ بار دیگر برخی رسانه های معلوم الحال و وابسته، با تقطیع بخشی از سخنان یادگار مرجعیت عظیم الشأن شیعه، آیت الله العظمی سید حسین شیرازی مدظله العالی فرزند مکرم مرجعيت محيی شعاير، جسارت دیگری را رقم زده اند.

چنین اقدامات و برداشت‌های سخیفی از سخنان معظم له، در حالیکه خود ایشان از خاندان و فرزندان مرجعیت می باشند، از جهالت و کینه‌ی عمیقی که علیه این خاندان دارند، ناشی می‌شود.

ما مقلدین و ارادتمندان به مرجعیت و پرچمداران تعظیم شعائر آل الله، حمایت دوباره‌ی خود از بیت مرجعیت، را اعلام می‌كنيم.

@BidariShia


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔸 از ساعاتی قبل کلیپی از فرمایشات مرجعیت شیعه، حضرت آیت الله العظمی سید صادق شیرازی حفظه الله به صورت گسترده در حال انتشار است؛ روشن است که فهم و درک این فرمایشات عمیق، در توان هر کسی نبوده و فضلا، اهل علم و اعاظم دین و حوزه هستند که باید در اینگونه فرمایشات تأمل کنند و در واقع فهم قاصر برخی از افراد باعث شده است که خبیثانه به تقطیع و گزینش سخنانِ معظم له پرداخته و با این گونه کارها، اقدام به خدشه دار نمودن جایگاه رفیع مرجعیت و بزرگ احیاگر شعائر نمایند.

@BidariShia


بیداری شیعه dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
کلام مرجعیت: تولی و تبری در کلام آیت الله العظمی وحید خراسانی. https://t.me/joinchat/AAAAAD1WDliSJ5Aw_S_t7Q


بیداری شیعه dan repost
🔴 اسلام و صلح طلبی

💢 اسلام مسلمانان را به برقراری صلح حتی با دشمنان تشویق و ترغیب میکند؛ لهذا در آیات زیادی از قرآن به صلح و آشتی اشاره شده:

(ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ السَّيِّئَةَ) "بدى را به شيوه‏ اى نيكو دفع كن" مؤمنون_۹۶

(وَإِنْ جَنَحُوا لِلسَّلْمِ فَاجْنَحْ لَهَا وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ) "اگر به صلح گراییدند تو نیز بدان گرای" انفال_۶۱

(يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا ادْخُلُوا فِي السِّلْمِ كَافَّةً) "ای کسانی که ایمان آوردید همگی در صلح و آشتی در آیید" بقره_۲۰۸

💢 ممکن است کسی آیه ی زیر را نقصی بر صلح خواهی اسلام تلقی کند ؛ آنجا که خداوند میفرماید: (محَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ) "محمد پیامبر خداست و کسانی که همراه اویند بر کافران سخت گیرند ولی با خود مهربانند" فتح_۲۹

💢 ما نیز پاسخ میدهیم که آری چنین چیزی در #قرآن وجود دارد ولی برای بالاترین درجه ی ضرورت است ، درست مانند یک عمل جراحی خطرناک که تنها در بالاترین درجه ی ضرورت و ناچاری بدان اقدام میشود.

💢 به همین جهت پیامبر و ائمه ی اطهار همواره در کاستن اسباب دشمنی و ستیز سعی داشتند ، برای مثال در روز فتح مکه ، آن گاه که پیامبر بر همه ی دشمنان سر سخت خویش پیروز شدند ، در مقابل شعار خالد بن ولید که در میان سپاه اسلام ندا داده بود : (امروز روز کشتاری عظیم است) فرمودند : (بلکه امروز روز نرم دلی و عطوفت است) سپس به اسیران رو کرده و فرمودند: (اِذهبُو فَانتم الطُلقَاء) "بروید که شما آزاد شد گانید."

✍🏻 آیت الله سید محمد شیرازی
📚 برگرفته شده از کتاب اسلام و جامعه

#رحمت #شرح_و_تحلیل_آیه_ای_از_قرآن

@bidarishia


بیداری شیعه dan repost
چند لحظه تامل در کلام مرجعیت 🧐🧐🔹آیت الله سید صادق شیرازی:
بی تردید تقرفه آفرینی ساخته دست دشمنان است، وحدت سیاسی بایسته ی مسلمانان است.

در روز ششم ماه جمادی الأول 1438ق (1395/11/16) جمعی از فضلا و روحانیان و نیز شماری از شخصیت های اجتماعی کشور بحرین با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند و به رهنمودهای ایشان گوش فرا دادند.

مرجع عالیقدر ابتدا گوشه هایی از سیره ی حکومتی امیرمؤمنان حضرت علی بن ابی طالب علیهما السلام، به ویژه آزادی هایی که ایشان در تمام عرصه ها و مخصوصاً در زمینه ی سیاسی برای مردم قائل شده بودند را بازگفتند و فرمودند: ما باید تمام دنیا را به سمت و سوی حکومت امیرمؤمنان علیه السلام فرا بخوانیم، چراکه با جهانیان سخن فراوانی داریم و می خواهیم آنان را به سیره حکومتی مولایمان دعوت کنیم؛ اما با کمال تأسف در حال حاضر کشورهای اسلامی مرکز مشکلات است.

یکی از حاضران از مرجع عالیقدر پرسید: نظر شما درباره ی تفرقه ای که میان شیعیان و اهل سنت به ویژه در شرایط فعلی به وجود آورده اند چیست و آیا فکر نمی کنید که این تفرقه ساخته و پرداخته ی دشمنان اسلام و مسلمانان است؟

معظم له فرمودند: بی تردید تفرقه آفرینی، ساخت دست دشمنان است. من بر آنم که اختلاف سیاسی امری است اشتباه و نادرست، ولی پراکندگی دینی و بهتر است بگوییم اختلاف دینی، امری طبیعی است. به عنوان مثال، زیبایی لبنان در این است که کشوری چند طایفه ای است و طوایف گوناگونی در آن جا زندگی می کنند و البته هر طایفه ای به اندیشه و شعار و نشانِ خود می بالد، اما مهم این است که این طوایف نباید با یکدیگر بجنگند.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی تأکید کرده، فرمودند: طوایف، باید با یکدیگر وحدت و اتحاد سیاسی داشته باشند، اما وحدت دینی نه، چراکه وحدت دینی بی معناست، زیرا هرکس اعتقادی دارد و به آن فرا می خواند و در این موضوع کاملاً آزاد است. مطلب مهم و بایسته ی توجه این است که طوایف از منازعه و جنگ میان خود و برداشتن اسلحه و به کارگیری آن بر ضد یکدیگر بپرهیزند.

http://persian.shirazi.ir/shownews.php?Code=5154

🔹عضویت در کانال @bidarishia


بیداری شیعه dan repost
🔹چند دقیقه تامل 🧐🧐🧐توصیه #بنیاد_جهانی_آیت_الله شیرازی به نیروهای سیاسی #عراق:
وحدت کلمه داشته باشید و از فروغلتیدن در چالش ها و منازعات پرهیز کنید.

بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی طی نامه ای دوستانه از نیروهای سیاسی عراق خواست که وحدت کلمه داشته باشند و از فرو افتادن در چالش ها و منازعات پرهیز کنند.

در بخشی از این نامه آمده است: بالا گرفتن چالش های رسانه ای میان نیروهای سیاسی اهل سنت و شیعیان به ویژه در برهه اخیر برای ما سخت دردآور بود؛ برهه ای که در کنار یکدیگر با تروریسم و همراه با دیگر فرزندان ملت مجاهد عراق می جنگیدند تا کشور و ملت را از این پدیده و خونریزی نجات دهند.

این جنگ به دلیل نبودن وحدت کلمه و اختلافات سیاسی که از دیرباز و تا به امروز بوده و همچنان پابرجاست بهترین فرزندان عراق را به کام مرگ فرستاده و بلا و محنت و مصیبت های گوناگون و مستمری را بر این ملت و کشور تحمیل کرده است.

🌐مطا
لعه مشروح خبر در سایت @bidarishia


بیداری شیعه dan repost
💢 همکاری بین مسلمانان (✍🏻 مرحوم آیت الله سید محمد شیرازی)

♦️ما باید همکاری را بین همه مسلمانان با هر نوع سلیقه، گرایش، اختلاف مذهبی، اختلاف در روش، اجتهاد، کشور، ملیت، جنسیت و رنگ برقرار کنیم تا اتحاد کلمه و تعاون به عنوان اصل کلی گردد.

♦️همگی در بیان دیدگاه، مناقشه و توضیح حقیقت، حق دارند اما این حق چیزی است و ستیزه جویی، اتهام زدن، تفرقه و دوری از یکدیگر و در نتیجه بهره مندی استعمارگر کافر چیزی دیگر.

♦️اگر بخواهیم حکومت الهی را به جامعه بازگردانیم، باید در برابر دشمنان واقعی خود صف هایمان را یکی کنیم مفهوم این سخن آن نیست که ضرورتا گروهی به نفع گروه دیگر دست از باورهای مذهبی خود بکشد ؛

♦️بلکه هرکس طبق باورهای اصولی و فقهی خود عمل کند، ولی در بازگرداندن آقایی گسترده جهان اسلام و ایجاد امت واحده اسلامی صف واحدی تشکیل دهد.

📚 برگرفته شده از کتاب بیداری مسلمانان
https://t.me/joinchat/AAAAAD1WDlhlbRrcbreBzA


بیداری شیعه dan repost
✳️✳️بسم الله الرحمن الرحیم ✳️✳️

آیا تمامی اهل سنت ناصبی هستند⁉️

1⃣ناصبی به کسی گفته می شود که دشمنی با اهل بیت داشته و بغض آنها را به دل دارد و به هر مسلمانی ناصبی گفته نمیشود.

👌ناصبی از ماده « نصب» در اصل به معنای بر پا داشتن چیزی است و از آنجا که شخص عداوت و دشمنی خویش را آشکار می سازد در معنای دشمنی نیز به کار می رود و یکی از معانی « نصب» عداوت و دشمنی است
📚مفردات راغب ص807

👌لذا طریحی می نویسد:
« ناصبی و نواصب کسانی هستند که بغض علی ( و اهل بیت ) را داشته و با آنها دشمنی می کنند »
📚مجمع البحرین ج2 ص174

2⃣در روایات اهل بیت نیز آمده است که ناصبی کسی است که با آنان دشمنی کند.

👌امام صادق فرمود:
«ناصبی کسی است که دشمن ما اهل بیت باشد»
📚بحار الانوار ج27 ص226

👌در روایت دیگر آمده است که عبدالله بن سنان از امام صادق سوال کرد:
« کسی است که نصب و دشمنی او با شما آشکار است و ناصبی است آیا مومن می تواند با او ازدواج کند؟
❗️فرمود: خیر
📚الکافی ج5 ص349
👌پیامبر گرامی فرمود
« هر کس ناصب و دشمن علی باشد دشمنی خدا را کرده است»
📚امالی صدوق ص673

3⃣همه اهل سنت ناصبی و دشمن اهل بیت نیستند زیرا آنان محبت اهل بیت را به دل دارند و در کتبشان روایت کرده اند که پیامبر گرامی فرمود:
« اهل بیتم را به خاطر من دوست بدارید»
📚صحیح ترمذی ج2 ص308

🔶ونقل می کنند که فرمود:
«اساس اسلام حب من و اهل بیتم است»
📚کنزالعمال ج6 ص218

👌وفرمود:
« هر کس بر حب آل محمد بمیرد شهید و آمرزیده و تائب و با ایمان کامل مرده است»
📚تفسیر فخر رازی ج27 ص165

👌و در مورد بغض داشتن و دشمنی کردن با اهل بیت نقل می کنند که پیامبر گرامی فرمود:
« هر کس بغض و دشمنی اهل بیت را داشته باشد خداوند او را وارد آتش جهنم می کند
📚مستدرک الصحیحین ج3 ص150

4⃣با توجه به این که برخی از شعب اهل سنت محبت اهل بیت را دارند و شهادتین را بر زبان جاری می کنند شیعیان طبق روایاتشان آنان را مسلمان می دانند و جان و مالشان را محترم می شمارند.
📚بحار الانوار ج65 ص225 باب 24

5⃣اما ناصبی که بی جهت شمشیر بر اهل بیت کشیده است و به آنان حمله کرده و با آنان دشمنی می کند از اسلام خارج است و کافر و نجس محسوب می شود
📚وسائل الشیعه ج3 ص419 باب14

❗️و تا زمانی که در حال جنگ و دشمنی با اهل بیت باشند مال و جانشان به سبب دفاع از حریم اهل بیت احترامی ندارد تا شرشان کم شود.
📚وسائل الشیعه ج17 ص298 باب95
📚وسائل الشیعه ج28 ص215 باب27

6⃣البته کشتن ناصب تنها با اجازه و اذن امام یا نائب امام باید باشد و اگر بدون اذن امام ناصبی کشته شود دیه برای مومن به دلیل کشتن ناصبی ثابت است.
📚الکافی ج7 ص375
📚رجال کشی ج2 ص632

🔵https://t.me/joinchat/AAAAAD1WDlhlbRrcbreBzA


بیداری شیعه dan repost
ادامه پاسخ آیت الله سید محمد شیرازی به شبهه سب در قران: پس همانا کینه توزی و عناد جز کینه و دشمنی چیزی برجای نمی‌گذارد، و از همین رو در مثل معروف آمده است:( لا یجتنی الجانی من الشوک العنب؛ کسی با دادن خار به انگور نمی رسد) پس هرچیزی ثمره و نتیجه‌اش مانند خودش است. اخلاق نیکو نیز نتیجه‌اش خوش‌‌اخلاقی در طرف مقابل است. و اما اخلاق بد و زشت، رفتارهای بد و نامناسب را به وجود می آورد.»

۳) کتاب الفقه؛ الرأی العام و الإعلام- چاپ اول:موسسه الوعی الاسلامی،بیروت،۱۴۲۷ ق –  ص۵۷۳ :

ملتزم‌بودن به پاک‌داشتن کلام ازجهت لفظ و کنایه و مانند آن، امری واجب است؛ زیرا پاک‌بودن کلام می‌تواند مردم را به انسان جذب کند، بیش از آن هنگام که کسی بخواهد با دشنام و خشونت و افترا، دیگران را به خویش جذب کند. ازاین‌جهت قرآن کریم می‌فرماید: «وَ لاَ تَسُبُّواْ الَّذِینَ یدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ فَیسُبُّواْ اللّهَ عَدْواً بِغَیرِ عِلْمٍ» و امام‌علی علیه‌السلام  می‌فرماید: «إِنِّی أَکْرَهُ لَکُمْ أَنْ تَکُونُوا سَبَّابِینَ» و نصوص دیگری که دراین‌باره وارد شده است…

لذا در احادیث ما نیز وارد شده است که امام‌صادق(ع) فرمود: «إِنْ عَیرَکَ أَحدٌ بِمَا لیسَ فِیکَ فَلَا تُعَیرْهُ بِمَا فِیه.» (اگر کسی به آنچه در تو نیست، به تو عیب گرفت، تو به آنچه در اوست، بر او عیب نگیر.) این، روشی است که می‌توان با آن دشمن را هدایت و اصلاح کرد…

و [از همین رو] قرآن کریم در وصف رسول خدا- صلی الله علیه و آله – می‌فرماید: (وَ إِنَّا أَوْ إِیاکُمْ لَعَلَى هُدًى أَوْ فِی ضَلَالٍ مُّبِینٍ-و بى‌تردید ما یا شما، یا بر راه هدایت قرار داریم و یا در گمراهى آشکار- سبأ، ۲۴) این سخن درحالی است که رسول اعظم- صلی الله علیه و آله – می‌داند او صددرصد هدایت یافته است و دشمنانش صددرصد در گمراهی به سر می‌برند. [اگرچه] بیان چنین سخنی [ازجهت اعتقاد پیامبر] صحیح نیست، این، روشی است که با آن می‌توان دشمن را به خویش جذب کرد و از دشمنی‌اش فرو کاست. البته پیامبر- صلی الله علیه و آله – همان‌گونه‌که سخن می‌گفت، عمل نیز می‌کرد. مثلاً با وجود جنگِ کافران و مشرکان با رسول‌خدا- صلی الله علیه و آله – و مسلمانان در مکه و مصادرۀ اموال آن‌ها، آن حضرت در جنگِ بدر به آنان آب داد.

اما داستان سخن پیامبر- صلی الله علیه و آله – به یهود که: (یا إِخْوَهَ الْقِرَدَهِ وَ الْخَنَازِیر-ای برادران [کسانی‌که به‌صورت] میمون‌ها و خوک‌ها [مسخ شدند]) این نقل جزء دروغ‌های اسرائیلی است که خیال یهود آن را پدید آورده است و بعضی از مسلمانان بدون تحقیق از مصدر خبر، آن را نقل کرده‌اند. ازاین‌جهت مصدر صحیحی برای این قصه در هیچ کتاب معتبری نمی‌یابیم؛ همان‌گونه‌که پیش‌تر آن را بیان کردیم. (سیدمحمد حسینی شیرازی، الفقه؛ الرأی العام و الإعلام، ص۵۷۴) https://t.me/joinchat/AAAAAD1WDlhlbRrcbreBzA


بیداری شیعه dan repost
✅پاسخ آیت الله سید محمد شیرازی به شبهه وجود سب در قرآن:

۱) کتاب من فقه الزهراء(ع)» –  چاپ اول: موسسه رسول اعظم، بیروت،۱۴۱۸ ق –  جلد دوم – ص ۲۹۵:

 کسی نگوید: «پس چرا ما تعبیرات لعن، دشنام و مانند آن را در قرآن کریم می‌بینیم، مانند فرمایش خدوند سبحان: «إِنَّکُمْ وَ ما تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللّهِ حَصَبُ جَهَنَّمَ» و مانند سب و دشنام اشخاص در قرآن: «عُتُلٍّ بَعْدَ ذلِکَ زَنِیمٍ»  و فرمایش خدواند متعال:«أُولئِکَ یلْعَنُهُمُ اللّهُ وَ یلْعَنُهُمُ اللّاعِنُونَ» و فرمایش خداوند سبحان:«أُولئِکَ لَهُمُ اللَّعْنَهُ وَ لَهُمْ سُوءُ الدّارِ» و فرمایش خداوند عزوجل: «وَ إِنَّ عَلَیکَ اللَّعْنَهَ إِلى یوْمِ الدِّینِ» و فرمایش خداوند بلندمرتبه:«وَ لَهُمُ اللَّعْنَهُ وَ لَهُمْ سُوءُ الدّار»

[کسی این‌ها را مطرح نکند؛] زیرا در پاسخ گفته می‌شود: هنگامی‌که نقص و ایرادی واقعی در چیزی وجود داشته باشد و صلاح بر آن است که طرف مقابل و یا اهل و قوم او و یا دیگران [با بیان این نقص‌ها و ایرادات] هدایت شوند، بیان این نقص‌ها لازم بوده و دشنام‌گویی نیست؛ بلکه داخل در ارشاد جاهل و تنبیه غافل و ارائۀ طریق برای گمراهان می‌باشد. پس منع دشنام‌گویی و جواز این‌گونه سخن‌گفتن، دارای دو مورد و موضوع متفاوت هستند که این تفاوت پیش از آنکه حکمی شرعی باشد، مطلبی عقلانی است.

بر این مطلب باید افزود که کلمات لعن و مانند آن که در قرآن کریم بسیار وجود دارند، هیچ‌گاه به اسمای مشخص مذکور نسبت داده نشده‌اند؛ بلکه همواره خطاب به صاحبان صفات رذیله و اُمَمِ [منحرفِ] گذشته بوده‌اند. پس محوریت این لعن‌ها بر صفات، افکار، عقاید و انواع سلوک و عمل می‌باشد، نه بر محور افراد مشخص. اما تعبیرهایی که نسبت به اسمای مُعینی بیان شده است، مانند: «تَبَّتْ یَدا أَبِی لَهَبٍ» پس این تعبیرها از باب تزاحم ملاک‌ها و مقدم‌داشتن اهم می‌باشد؛ چنانچه بر کسی پوشیده نیست.

۲) کتاب السبیل إلى إنهاض المسلمین- چاپ هفتم:موسسه فکر الاسلامی، بیروت، ۱۴۱۴ق- ص۱۵۳

«واجب است که شعار ما در هرحرکتی سلام باشد، سلامی که در گفتار، رفتار، نوشتار ما جاری است و سلام در هر جایگاه و نسبت به هر کدام از مردم…

پس ضروری است که صلح و سلام را نسبت به جنبش ها و حرکت‌هایی که در جهان اسلام درحال فعالیت هستند حفظ کنیم، زیرا اولاً «سلام» موجب توجه  و التفات مردم می‌شود، و ثانیا موجب خویشتن‌داری دشمنان می‌گردد، و از همین رو امیرالمؤمنین(ع) به اصحابشان فرمودند:«إنی أکره لکم أن تکونوا سبابین؛ ناپسند می‌دانم که شما دشنام‌دهنده باشید» و قبل از این سخن قرآن حکیم فرموده بود: «وَلَا تَسُبّواْ الّذِینَ یَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ فَیَسُبّواْ اللّهَ عَدْواً بِغَیْرِ عِلْمٍ؛ [شما مؤمنان] به [معبود] آنان‌که جز خدا را می‌خوانند، دشنام ندهید تا مبادا آن‌ها از روی دشمنی، به‌نادانی خدا را دشنام گویند‏.»

پس دشنام گویی و تجاوز از حق، موجب تنفر دوستان و قدرت دشمنان می‌شود، و چنین معنایی مطلوب نیست، لذا دشنام فایده‌ و حاصلی ندارد و انسان در مواجهه با دشمنان باید این نکته را رعایت کند که با نیکوترین روش پاسخگوی آنها باشد، چنانچه قرآن کریم دراین‌باره می‌فرماید: «ادْفَعْ بِالّتِی هِیَ أَحْسَنُ فَإِذَا الّذِی بَیْنَکَ وَبَیْنَهُ عَدَاوَهٌ کَأَنّهُ وَلِیّ حَمِیمٌ وَمَا یُلَقّاهَا إِلّا الّذِینَ صَبَرُواْ وَمَا یُلَقّاهَآ إِلّا ذُو حَظّ عَظِیمٍ‏: [بدى دیگران را] به شیوه‏اى که نیکوتر است دور کن که [اگر چنین کنى‏] آنگاه آن که میان تو و او دشمنى است همچون دوستى نزدیک و مهربان گردد. و این [خصلت‏] را جز کسانى که شکیبا بوده‏اند نمى‏یابند، و آن را جز صاحب بهره‏اى بزرگ، نخواهد یافت.»

پس بر جنبش‌های اسلامی که در حال فعالیت هستند واجب است که سلام را در فکر و گفتار و نوشتار و در برخوردهایشان گسترش دهند، و حتی هنگامی که راهپمایی یا اعتصاب و مانند آنها را به پا می‌کنند، واجب است که این کارها با آرامش وخوش‌اخلاقی همراه باشد، زیرا مهم آن است که ما به هدفمان برسیم نه این‌که کینه، خشم و بغض و مانند اینها را تخلیه کنیم! 👈👈👈https://t.me/joinchat/AAAAAD1WDlhlbRrcbreBzA


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
حضرت آیت الله وحید خراسانی در درس خارج فقه: وظیفه‌ ما به کرسی نشاندن حق است؛ اما نه با فحش، با حکمت!

@BidariShia


🏴 نظر حضرت آیت الله وحید خراسانی پیرامون عزاداری حضرت محسن‌بن‌علی علیهماالسلام

@BidariShia


مرجع عالیقدر آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی دام ظله dan repost
🔸 #بیانیه #بنیاد_جهانی_آیت_الله_العظمی_شیرازی به مناسبت میلاد خجسته پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله

در آستانه فرا رسیدن زادروز خجسته رسول خدا صلی الله علیه وآله، بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم
خدای متعال در قرآن کریم فرموده است: «کَمَا أَرْسَلْنَا فِیکُمْ رَسُولًا مِنْکُمْ یَتْلُو عَلَیْکُمْ آیَاتِنَا وَیُزَکِّیکُمْ وَیُعَلِّمُکُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ وَیُعَلِّمُکُمْ مَا لَمْ تَکُونُوا تَعْلَمُونَ؛ همان طور که در میان شما فرستاده‌ ای از خودتان روانه کردیم [که] آیات ما را بر شما می‌ خواند و شما را پاک می‌ گرداند و به شما کتاب و حکمت می ‌آموزد و آنچه را نمی‌ دانستید به شما یاد می‌ دهد» (بقره/151).

خدای را چنان که باید می ستاییم و او را چندان شکر و سپاس می گوییم که شایسته رضامندی حضرتش باشد. و درود بیکران و بی حد بر پیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه وآله و خاندان پاک آن حضرت باد.

شکر خدای را که آخرین پیامبرش را از میان ما برگزید و با دین اسلام بر ما منت نهاد، ما را از گروندگان و مؤمنان آن قرار داد و خمیره ما را بر یکتاپرستی و شهادت و امامت سرشت که او حسابرس و کارساز است.

بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی فرا رسیدن زادروز فرخنده سرور کائنات، حضرت ختمی مرتبت، شفیع امت، پیامبر و مولایمان حضرت ابوالقاسم را که درود خدا بر او و امامان هدایتگر از فرزندان ایشان باد، به عموم مسلمانان، به ویژه شیعیان تهنیت عرض می کند. این بنیاد این مناسبت بزرگ را که در جان مؤمنان جای دارد مغتنم شمرده از جهان اسلام و ملت های مسلمان دعوت می کند تا با توجه به شرایطی که ملت های اسلامی در آن گرفتارند مانند عدم وجود وحدت کلمه، وجود اختلافات و فراگیر شدن منازعات و چالش ها و جنگ ها در این جوامع، کتاب و شریعت الهی و سنت ها و آموزه های پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه وآله را ملاک عمل قرار دهند.

🌐مطالعه مشروح خبر در سایت

📲مطالعه مشروح خبر به صورت فایل ورد word👇🏻


بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی در بیانیه ای خطاب به جهان اسلام، از همه ی مسلمانان خواست که وحدت کلمه و دوری از تفرقه را ملاک عملِ خود قرار دهند.

در بخش هایی از این بیانیه آمده است:
بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی فرا رسیدن زادروز فرخنده سرور کائنات، حضرت ختمی مرتبت، شفیع امت، پیامبر و مولایمان حضرت ابوالقاسم را که درود خدا بر او و امامان هدایتگر از فرزندان ایشان باد، به عموم مسلمانان، به ویژه شیعیان تهنیت عرض می کند. این بنیاد این مناسبت بزرگ را که در جان مؤمنان جای دارد مغتنم شمرده از جهان اسلام و ملت های مسلمان دعوت می کند تا با توجه به شرایطی که ملت های اسلامی در آن گرفتارند مانند عدم وجود وحدت کلمه، وجود اختلافات و فراگیر شدن منازعات و چالش ها و جنگ ها در این جوامع، کتاب و شریعت الهی و سنت ها و آموزه های پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه وآله را ملاک عمل قرار دهند.

➕متن کامل بیانیه در پست بعدی

@BidariShia


آیت الله العظمی شیرازی: کسی که شهادتین را بر زبان جاری کند مسلمان است

مرجعیت شیعه آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله طی استفتایی تأکید فرمودند: کسی که شهادتین را بر زبان جاری کند و منکر هیچ یک از اصول اسلامی نگردد مسلمان است.
معظم له این مطلب را در جریان استفتائی که از ایشان راجع به اهل تسنن توسط برخی از مؤمنین شده بود، بیان داشته و فرمودند: هر کس که شهادتین را بر زبان جاری کند و منکر اصول اسلامی نشود، مسلمان است.
مرجعیت شیعه همچنین اضافه فرمودند: همانگونه که از امام صادق علیه السلام نقل شده است در 5 مورد کلمه کافر بر شخص اطلاق می شود.
معظم له تاکید کردند: نوع اول کفر همان حجود یا انکار خدای متعال و انکار بهشت و جهنم است، مورد دوم انکار آیات و نشانه های راستین و ثابت خدای متعال است، نوع سوم (کفر نعمت است) و نوع چهارم کفر ترک است، یعنی شخص عمل به برخی از دستورات قرآن کریم را ترک کند و نوع پنجم کفر به معنی برائت و بیزاری است.
در ادامه پاسخ به این استفتا آمده است: همانگونه که خدای عزوجل در قرآن می فرماید: کفرنا بکم یعنی به شما کافر شدیم یا به عبارت دیگر از شما بیزاری جستیم و از این روست که می گویند در روز قیامت برخی نسبت به برخی دیگر کفر می ورزند یا دوری می جویند.

لینک ویدیو: https://b2n.ir/990488

@BidariShia

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

2 351

obunachilar
Kanal statistikasi