بانک حقوق💎


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


بانک حقوق

بانک حقوق💎
خوش آمدید
تاسیس ۷مهر۹۴
بزرگ ترین اجتماع حقوقدانان وحقوق خوانان از سراسر کشور عزیزمان ایران
✔اخبار موثق و فوری حقوقی
✔اخباراستخدامی
راه ارتباط با ما
@b2admin
@amin14125
@Sajev
📷اینستاگرام
instagram.com/bankehoghoogh

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


بصورت کاملا رایگان

نحوه انجام معاملات املاک قبل و بعد از تصویب قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول را حرفه ای و به شیوه نوین یاد بگیر
👇👇👇
🎁 هدیه دادبانان: در این خصوص شما دعوتید به شرکت در کارگاه امروز ساعت ۱۸

https://t.me/dadbanandanalawfirm
https://t.me/dadbanandanalawfirm

ظرفیت محدود تا حذف نشده سریع وارد کلاس شوید ☝️☝️☝️☝️☝️


دادبانان (دکتر فرهاد بیات) dan repost
🔹 نحوه انجام معاملات املاک قبل و بعد از تصویب قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول را حرفه ای و به شیوه نوین یاد بگیر
👇👇👇
🎁 هدیه دادبانان: در این خصوص شما دعوتید به شرکت در کارگاه امروز ساعت ۱۸

🔹 لینک شرکت در جلسه اول دوره دعاوی پرکاربرد ملکی به صورت آنلاین و مهمان، امروز ساعت ۱۸ الی ۲۱

https://webinar.dadbanan.com/ch/class5852

امروز ساعت ۱۸ دکمه مهمان را بزنید، لینک را کپی و در مرورگر گوگل کروم آپدیت شده پیست کنید، مستقیم روی لینک نزنید حتما لینک را کپی کنید، فییلترشکنتون خاموش باشد.

🔹 لینک ثبت نام دوره دعاوی پرکاربرد ملکی
https://dadbanan.com/course/506

🔹 لینک ثبت نام سیزدهمین کارگاه وکیل حرفه ای در دعاوی ملکی
https://dadbanan.com/package-details/126

🔹 تلفن پشتیبانی، واتساپ و تلگرام و پیام رسان بله و ایتا:
📲09104502525
⁦☎️⁩02175323000

🔹آیدی:
@dadbanandana

https://t.me/dadbanandanalawfirm

https://eitaa.com/dadbanandana


پرداخت حق‌الثبت برای مهریه الزامی می‌شود/ مهریه بالای ۲۰۰ سکه شامل ۱۵ درصد حق‌الثبت می‌شود

نائب رئیس کمیسیون قضایی مجلس:
🔹در طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی اهرم بازدارنده‌ای را پیش بینی کردیم که از مسابقه افزایش تعداد سکه مهریه در بین مردم جلوگیری کنیم؛ در همین راستا یکی از تدابیر صورت گرفته، افزودن حق الثبت مهریه به قانون و الزام زوجین برای پرداخت آن در زمان عقد است که خود این حق الثبت هر چقدر مهریه بالاتر باشد، سنگین‌تر خواهد بود.
🔹طبق این طرح تا سقف ۱۴ سکه، حق ثبت به مهریه تعلق نمی‌گیرد.
🔹میزان هزینه، برای مهریه‌ های بین ۱۴ تا ۱۰۰ سکه، چهار دهم درصد قیمت سکه‌‌ها، است.
🔹میزان هزینه، برای مهریه‌‌های بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه، ۲ درصد است.
🔹از مهریه‌‌های ۲۰۰ سکه به بالا ، ۱۵درصد، به عنوان حق ثبت، اخذ می‌ شود.


۱۲۰ سوال درباره دادگاه صلح.pdf
6.9Mb
🔹 کتابچه ۱۲۰ سوال درباره دادگاه صلح که لازم است بدانید به همراه پاسخ آن‌ها


مسیر موفقیت در حقوق ازاینجا آغاز می شود💯


💯💯 بالاترین مدرک شایستگی حرفه ای

‼️آزمون وکالت پایان  راه نیست⁉️

♦️ مشاوره رایگان ارسال ۵۲۰ به ۳۰۰۰۶۰۱۸

⭕️ برگزاری دوره به صورت کاملا مهارت محور
⭕️همکاری قضات، وکلا و اساتید مجرب در تدریس دوره
⭕️آشنایی با فرآیندهای اجرایی در محاکم
⭕️ ارائه مباحث منطبق بر نیاز بازار کار

✅ جهت دریافت اطلاعات بیشتر وارد لینک زیر شوید:


https://survey.porsline.ir/s/omQrq4V

https://survey.porsline.ir/s/omQrq4V
🔷🔷⚖👆👆


Amalyat125.pdf
1.6Mb
🚨 دفترچه راهنمای آزمون استخدام نیروی پیمانی مشاغل عملیاتی آتش نشانی شهرداری های کشور

زمان ثبت نام: ۱ آذرماه
زمان پایان: ١٠ آذرماه
زمان کارت ورد به جلسه: ٤دی ماه
زمان برگزاری آزمون: روز جمعه ٧ دی ماه


🔹 دادستان انتظامی قضات: جلسات رسیدگی در دادگاه‌های خانواده بدون حضور قاضی مشاور رسمیت ندارد

قدیانی دادستان انتظامی قضات کشور با اشاره به ماده ۲ قانون حمایت از خانواده که دادگاه باید با حضور رئیس و قاضی مشاور خانواده تشکیل شود، اظهار کرد: چنانچه جلسه دادگاه با حضور قاضی مشاور خانواده برگزار نشود، دادگاه رسمیت نخواهد داشت که قضات خانواده باید به این مقوله مهم توجه داشته باشند.

این گفته در حالی است که منتظری رئیس دیوان عالی کشور طی بخشنامه‌ای در تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ خطاب به شعب تخصصی رسیدگی کننده به پرونده‌های خانواده در دیوان عالی کشور با اشاره به رأی وحدت رویه ۷۴۱ مورخ ۱۳۹۴/۰۳/۲۶ هیئت عمومی و بازرسی‌های صورت گرفته از محاکم بدوی و تجدیدنظر خانواده در استان تهران و البرز و مکاتبات سرپرست مجتمع‌های قضایی، عدم حضور قاضی مشاور زن مطابق ماده ۲ قانون حمایت خانواده را بلامانع دانست و به شعب تخصصی خانواده دیوان عالی کشور عدم نقض پرونده‌ها به عنوان نقص تحقیقات به علت عدم حضور قاضی مشاور زن را متذکر شد.

📌 منبع: میزان


✴️ جذب دانشجوی فراگیر در دانشگاه پیام نور متوقف شده است

سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور گفت:

🔸امکان ثبت نام و تحصیل در دانشگاه پیام نور فقط از طریق سازمان سنجش آموزش کشور انجام می شود، فریب موسسات آموزشی خصوصی را نخورید.

🔸دانشگاه پیام نور در تمامی مقاطع تحصیلی جذب به صورت فراگیر ندارد و چندین سال است که این نوع پذیرش متوقف شده و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد پیام نور فقط از طریق سازمان سنجش صورت می‌گیرد.


✴️ پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری ۱۴۰۱ در بهمن آغاز به کار می‌کنند

معاون امور اسناد سازمان ثبت:

🔸تا انتهای بهمن ماه پذیرفته شدگان آزمون سردفتری سال ۱۴۰۱ تعیین تکلیف می شوند و آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که دوره کارآموزی را طی کرده و گواهی شان صادر شده دیگر ضرورتی برای اختبار نخواهند داشت.

🔸همچنین برای آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که کارآموزی‌شان بیش از ۶ ماه است فرصتی دادیم که چنانچه کمیته اختبار صلاحیتشان را تایید کرده حکم شان را صادر کنیم و مانده کارآموزی شان را ضمن خدمت بگذراند که نهایتاً منجر به صدور گواهی شان خواهد شد.


📚 #حقوق‌مدنی #۱۱

📝 #اماره‌تصرف

مطابق با ماده ۳۵ ق.م که در این مورد مقرر می دارد :《تصرف به عنوان مالكيت، دليل مالكيت است مگر اينكه خلاف آن ثابت شود.》

❇️ #نکته
قاعده فوق را، «قاعده يد» يا «اماره تصرف» گويند كه با قاعده «علی اليد» متفـاوت اسـت؛ طبـق قاعده اخير،استيلا غيرقانونی بر حق غير، موجب ضمان است (م ۳۱۱ ق.م.).

❇️ #نکته
منظور از تصرف، سلطه و اقتدار«عرفی» است كه شخص بر مالی دارد.

❇️ #نکته
تصرفی دليل مالكيت است كه به عنوان مالكيت باشد، يعنی متـصرف، مـال را بـه منظـور اعمـال حـق مالكيت يا حقوق عينی ديگر در دست داشته باشد وتصرف ولی ، وكيل و امين، دليـل مالكيـت كـسی است كه اين اشخاص از طرف او اقدام ميكنند. با اين حال، تصرف به عنوان مالكيت فرض ميشود مگر اين كه ثابت شود كه شروع تصرف به نيابت از ديگری بوده است كه در اينـصورت مـدعی بايـد مبنـای تغيير عنوان تصرف را اثبات كند بنابر نظـر ديگـری، منظـور از«بـه عنـوان مالكيت» اين است كه متصرف ادعای مالكيت داشته باشد، خواه تصرف بالمباشره باشـد يـا بـه واسطه. البته اين اظهار نياز به اثبات ندارد زيرا تـصرف، مالكانـه محـسوب ميشود مگر خلاف آن اثبات شود.

👈 ادامه دارد......

✍ تدوین : مرتضی شبدیز

با ما همراه باشید...👇
بانک حقوق 💎

https://t.me/bankehoghogh


کتاب_آرای_وحدت_خبرخوان_حقوقی_میزان_.pdf
51.0Mb
🔹 کتاب کلیه آرای وحدت رویه دیوان عالی کشور از ۱۳۲۳ تا پایان آبان ۱۴۰۳

بیش از ۵۷۰ رای وحدت رویه به صورت یکجا

تعداد صفحات: ۵۹۷

🔹 دو رای وحدت رویه ۸۵۳ و ۸۵۴ را نیز دارا می‌باشد.


📌واریز وجه کلیه معاملات به کارت بانکی نفر سوم ممنوع شد

بانک مرکزی بخشنامه الزامات قانونی مبارزه با پولشویی را به شبکه بانکی و مشتریان بانک‌ها ابلاغ کرد.

برهمین اساس و در راستای ارتقای سطح اثربخشی و کارایی نظام مبارزه با پولشویی، وجود تناظر و احراز تطابق فیمابین "تراکنش‌های بانکی اشخاص" با "جریان اسناد و اطلاعات مربوط به مبادلات کالا‌ها و خدمات آنها" الزامی است.

بررسی‌های تکمیلی که از طریق پایش نقل و انتقالات اشخاص دارای فعالیت‌های غیرمجاز از قبیل معامله‌گران غیرمجاز ارزی؛ معامله‌گران غیرمجاز دارایی‌های مجازی؛ فعالین حوزه قمار و شرط‌بندی؛ اخلال‌گران بازار پول؛ ارز و فلزات گران‌بها و اشخاص مظنون به پولشویی حاصل شده، حاکی از آن است که بعضاً وجوه واریز شده توسط تعداد قابل توجهی از مشتریان شبکه بانکی، به درخواست طرف معامله آنها و متأسفانه عمدتاً با پذیرش شعبه مؤسسه اعتباری یا عدم اجرای صحیح مقررات مربوط در مؤسسه اعتباری، به حساب غیر واریز می‌شوند، بدون آن‌که واریز‌کننده، اطلاعی از موضوع و ماهیت فعالیت اقتصادی طرف تراکنش (واریز شونده) داشته باشد.

زین پس اشخاص باید وجه معامله را به حساب همان طرف معامله یا قرارداد واریز کنند و از انجام هرگونه تراکنش و معاملات مالی الکترونیکی غیرقابل ردیابی احتراز کنند.

همچنین شبکه بانکی نقل و انتقالات الکترونیکی وجوه بالاتر از "چهار میلیارد‌ریال" روزانه مشتری حقیقی و کلیه نقل و انتقالات الکترونیکی وجوه بالاتر از "۱۰ میلیارد‌ریال" روزانه مشتری حقوقی و حساب‌های سپرده تجاری مشتری حقیقی، انتقال وجه را منوط به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه کند.

تأکید می‌گردد که به موجب ماده (۵) قانون مبارزه با پولشویی مصوب سال ۱۳۸۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی، کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی عهده‌دار اجرای الزامات مبارزه با پولشویی می‌باشند و براین اساس باید تبصره (۲) ماده (۵۰) آیین‌نامه اجرایی ماده (۱۴) الحاقی قانون مبارزه با پولشویی مصوب جلسه مورخ ۲۱‏/۰۷‏/۱۳۹۸ هیأت محترم وزیران که اشعار می‌دارد؛ "اشخاص مشمول باید از انجام هرگونه تراکنش و معاملات مالی الکترونیکی غیرقابل ردیابی احتراز کنند" را به اجرا گذارند.

همچنین به موجب تبصره (۲) ماده (۱۴۳) آیین نامه مذکور، اشخاص یادشده باید اطلاعات، سوابق، اسناد و مدارک مربوط به معاملات خود را به نحوی نگهداری و مدیریت نمایند که قابلیت بازسازی زنجیره معاملات را در صورت نیاز ایجاد کند. علاوه بر آنها، به موجب ماده (۱۵) دستورالعمل مبارزه با پولشویی در شرکت‌های تجاری و موسسات غیرتجاری مصوب جلسه مورخ ۲۳‏/۰۳‏/۱۳۹۱ شورای عالی مبارزه با پولشویی، اشخاص باید وجه معامله را به حساب همان طرف معامله یا قرارداد واریز نمایند.

با ما همراه باشید...👇
بانک حقوق 💎

اینستاگرام🔻
instagram.com/bankehoghoogh


🔵 پرداخت حق عضویت ۶۰۰ نفر در کتابخانه جایگزین حبس شد

قاضی فتاحی در رسیدگی به یک پرونده، با بهره‌گیری از ماده ۶۴ قانون مجازات اسلامی، یک متهم را ملزم به پرداخت حق عضویت ۶۰۰ نفر در کتابخانه عمومی سردشت کرد.

توسعه فرهنگ، نیاز مهم و اصلی جامعه است، باید با استفاده از شیوه‌های گوناگون، کتابخوانی را در جامعه فرهنگ سازی کرده و مردم را به سوی مطالعه سوق داد.

پیش از این در دادگاه سردشت دزفول، یک رای جایگزین حبس در خصوص تامین کتاب‌های موردنیاز کتابخانه خصوصا کتب درسی این کتابخانه صادر شده بود.

📌 منبع: میزان


🔵 اختصاص شعبه ۱۱۶۲ دادگاه کیفری دو تهران به دعاوی فروشندگان وی پی ان غیر قانونی و سوء استفاده از پهنای باند بین الملل

شعبه ۱۱۶۲ دادگاه کیفری دو تهران به طور ویژه به پرونده‌های مربوط به فروشندگان VPN غیرقانونی و افرادی که از پهنای باند بین‌المللی سوءاستفاده می‌کنند اختصاص یافت.


🔹 اختصاص شعب رسیدگی به جرائم منافی عفت در دادگاه‌های صلح تهران

شعب 201، 202 و 203 مجتمع قضایی شماره 11 دادگاه‌های صلح تهران به‌طور اختصاصی به رسیدگی جرائم 7 و 8 مربوط به اعمال منافی عفت اختصاص یافتند. این اقدام با هدف افزایش دقت، سرعت، و کارآمدی در رسیدگی به این دسته از جرائم صورت گرفته است.


نظر به اینکه اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری مصوّب ۱۳۹۲، از موارد رسیدگی فوق‌العاده و ناظر به آراء خلاف شرع بیّن و جزو اختیارات رئیس قوه قضائیه است، لذا با تجویز آن و صدور حکم از شعب خاص دیوان عالی کشور، طبق ماده ۴۸۲ همین قانون، درخواست اعاده دادرسی شخص ذی‌نفع صرفاً در صورتی که رای صادره به جهت دیگری غیر از جهت قبلی با مسلّمات فقهی مغایرت داشته و از مصادیق ماده ۴۷۷ باشد، پذیرفته خواهد شد. بنابراین درخواست اعاده دادرسی نسبت به آراء مذکور با استناد به موارد مندرج در ماده ۴۷۴ قابل پذیرش نیست.

بنا به مراتب رای شعبه سی و سوّم دیوان عالی کشور تا حدّی که با این نظر انطباق دارد با اکثریت آراء اعضای هیات عمومی صحیح و قانونی تشخیص داده می‌شود. این رای طبق ماده ۴۷۱ قانون آیین دادرسی کیفری مصوّب ۱۳۹۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی در موارد مشابه برای شعب دیوان عالی کشور، دادگاه‌ها و سایر مراجع اعم از قضایی و غیر آن لازم‌الاتباع است.


مشروح_مذاکرات_رای_وحدت_رویه_شماره_۸۵۴_هیات_عمومی_دیوان_عالی_کشور.pdf
205.0Kb
🔵 مشروح مذاکرات رای وحدت رویه شماره ۸۵۴ هیات عمومی دیوان عالی کشور منتشر شد

رای وحدت رویه شماره ۸۵۴ هیات عمومی دیوان عالی کشور مورخ ۱۴۰۳/۸/۸ در خصوص اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری در روزنامه رسمی منتشر شد.

رای وحدت‌ رویه شماره ۸۵۴ – ۱۴۰۳/۸/۸ هیات‌ عمومی دیوان ‌عالی ‌کشور


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
خیلی مراقب کلاهبرداران باشید


📚 #حقوق‌مدنی

📝 #خیارات‌مشترک


خیارات مشترک اصولاً در همه ی معاملات لازم ممکن است موجود باشند.

✳️ #انواع‌خیارات‌مشترک

۱ .خیار شرط
۲ .خیار رویت و تخلّف وصف
۳ .خیار غبن
۴ .خیار عیب
۵ .خیار تدلیس
۶ .خیار تبعض صفقه
۷ .خیار تخلّف شرط
۸ .خیار تفلیس
۹ .خیار تعذّر تسلیم یا تعذّر اجرای تعهد

❇️ #نکته
همه ی این خیارات درهمه ی عقود لازم جاری نمی شوند؛ مثلاً در وقف که حبس عین و تسبیل منفعت است، هیچ یک از خیارات وجود پیدا نمی کند؛ در نکاح هم موارد خیار محدود است و برخی از خیارات از جمله خیار شرط نیست، یعنی نمی توان شرط فسخ برای زوجین یا یکی از آنان قایل شد.

✳️ #خیار‌شرط
هرگاه در معامله شرط شود که یکی از متعاملین یا هر دو یا شخص ثالثی حق فسخ معامله را درمدت معیّن داشته باشد، این معامله خیاری و حق فسخی که درآن پیش بینی شده است خیار شرط نامیده می شود.

ماده ۳۹۹ قانون مدنی درباره خیار شرط در بیع مقرر می دارد:
《در عقد بیع ممکن است شرط شود که در مدت معیّن برای بایع یا مشتری یا هر دو یا شخص خارجی اختیار فسخ معامله باشد.》

ماده ۴۰۱ ق.م مقرر می دارد《اگر برای خیار شرط مدت معیّن نشده باشد، هم خیار شرط و هم بیع باطل است.》

❇️ #نکته
اگر حق فسخ دایمی یا مادام العمر در قرارداد شرط شده باشد، با نظر به ماده ۴۰۱ق.م، شرط باطل و مبطل عقد است، ولی در عقود مسامحه، یعنی قراردادهایی که تعادل عوضین درآن ها منظور نیست، مانند صلح بالعوض یا محاباتی یا قرارداد بیمه ی عمر، شرط خیار دایمی یا مادام العمر صحیح است.

❇️ #نکته
مدت خیار شرط لازم نیست صریح باشد، بلکه ممکن است بطور ضمنی تعیین شده باشد و از اوضاع و احوال قضیه با توجه به عرف به دست آید.

✍ تدوین :مرتضی شبدیز

📖 #جلسه‌هشتادم

با ما همراه باشید...👇
بانک حقوق 💎

https://t.me/bankehoghogh

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.