"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


مرجع رسمی اخبار و دید گاههای آذر منصوری
در تلگرام
در اینستاگرام:azar_mansoori43
در کلاب هاووس ! https://www.clubhouse.com/@mansooriazar?utm_medium=ch_profile&utm_campaign=_0hQH35jeO13CokVU3z53A-332858:
در توئیتر:
https://twitter.com/
MansooriAzar?s=0

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


‏مکرر گفته ایم بدون تبادل و تعامل با دنیا اقتصاد کشور سامان نمی یابد و فقر رو به تزاید جامعه ایران یکی از تبعات آن است. تقویت صنایع دفاعی برای دفاع کشور در منطقه پرآشوب خاورمیانه یک ضرورت است، اما جنگ اصلی جهان امروز بیشتر اقتصادی است.
‏آیا کشور برای جنگ اقتصادی آمادگی دارد؟
@azarmansouri


پایگاه اطلاع‌رسانی دولت ـ پاد dan repost
🔺بخشنامه مهم معاون اول رئیس‌جمهور به کلیه دستگاه های اجرایی و استانداری ها

🔹تاکید بر رویکرد دولت چهاردهم درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی

🔹لزوم هماهنگی با معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور درخصوص انتصاب معاونان، مشاوران و مدیران کل امور زنان و خانواده دستگاه ها و استانداری ها

@PadDolat


🖊جامعه تشنه توازن است

✍️ محمد جواد کاشی

✳️جامعه با اقتصاد زندگی می‌کند، با فرهنگ و هنر و دین بالنده می‌شود، با سیاست راهی برای حل مشکلات خود پیدا می‌کند و با قدرت نظامی و پلیس از خود حراست می‌کند. هر کدام نقشی و جایگاهی ویژه در تداوم و غنای جامعه سیاسی دارند. اگر هر یک خیال کند کارکردهای دیگر را هم باید به آن سپرد جامعه رو به سوی بحران و انحطاط می‌برد.

✳️بیش از دو دهه است نهاد نظامی و پلیس مدعی همه کارکردهای متنوع اجتماع سیاسی ما شده است.
قدرت نظامی پشتوانه شکوفایی اقتصادی قلمداد شده. ارزش‌های مبارزه و مقاومت و جنگ، به مثابه شاکله حیات فرهنگی و دینی معرفی شده و در صحنه سیاسی همه بازیگران با معیارهای دوستان و دشمنان طبقه‌بندی شده‌اند.

✳️حاصل، جامعه پریشان امروز است. به همین چند روز اخیر توجه کنید. جامعه دلنگران جنگ است. در کازرون یک فرد مسلح جان امام جمعه شهر را می‌گیرد و در دم به خود شلیک می‌کند،  در سیستان و بلوچستان یک گروه مسلح با نیروی نظامی کشور درگیر می‌شود و تعداد قابل توجهی از نیروهای نظامی کشته می‌شوند.

✳️در چنین بزنگاهی دستگاه تبلیغاتی نظام جمهوری اسلامی نیز بابت سبک بودن حمله اسرائیل شادی می‌کند، انگار نه انگار چهار نیروی نظامی این کشور در نتیجه این حمله به شهادت رسیده‌اند.

✳️جامعه ایران برای حراست از خود نیازمند نیروی نظامی است، اما پیش از آن نیازمند یک اقتصاد شکوفاست تا زندگی کردن ممکن باشد. نیازمند فرهنگ و دین و هنر است تا جامعه عمق پیدا کند، و نیازمند عرصه پررونق حیات سیاسی است تا خرد جمعی بر حیات اجتماعی سایه بیاندازد.

✳️نیروی نظامی و بازیگران عرصه اقتصاد و فرهنگ و سیاست همه کارکردهای ضروری دارند. اما جامعه نیازمند خردی است که میان این ضرورت‌ها توازنی برقرار کند. سروری هر کدام بر دیگری فاجعه‌بار است.
@azarmamsouri


🚨 محسن امین‌زاده: اقتصاد ما امکان ندارد در انزوا توسعه پیدا کند

🚨 ثروت ملی ما فدای کسب و کار کاسبان تحریم شده است

✍️کاسبان تحریم در مخالفت با FATF صف کشیده‌اند

❇️محسن امین‌زاده، معاون وزیر خارجه دولت اصلاحات در نشست «اجماع پذیری سیاست خارجی در ایران»، گفت:
ما قدرت زیادی در عرصه نظامی داریم و توان تسلیحاتی ما هر روز قدرتمندتر شده است. اما قدرت اقتصادی ما هر روز دارد کوچکتر می شود.

❇️در چنین شرایطی تهدیدات جدیدی هم علیه کشور آغاز شده است. آیا قدرت اقتصادی ما تاب و توان چنین وضعیتی را دارد؟ اگر ندارد چرا تدبیر نشده و به چنین وضعیتی دچار شده ایم؟

❇️شما می‌دانید که چه جنگ‌هایی در ارتباط با پیوستن به FATF در داخل کشور وجود دارد. همه کاسبان تحریم در مخالفت صف کشیده اند.

❇️چرا اصرار دارند که همچنان مشکل را حل نکنیم و وارد FATF نشویم؟ چون سال‌ها است یک اقتصاد زیرزمینی شکل داده‌اند و نگران حفظ آن هستند. در این اقتصاد جمعیت کاسبان تحریم شکل گرفته و به ثروت و قدرت رسیده اند و حالا نمی‌خواهند از این شرایط بگذرند./ جماران

@azarmansouro


✍🏻آذر منصوری

✳️دیدن تصاویر تکان دهنده یکی از دختران ما در دانشگاه آزاد به غایت تلخ و تکان دهنده بود.

✅راه پیشگیری از تکرار چنین فجایعی پرهیز از رفتارهایی است که این مناقشه را تشدید می کند. تردید ندارم که تمامی رویکردهای سلبی و پلیسی شکست خورده است.

✅همه موافقان این رویکرد را به گفتگو دعوت می کنم

#توییت
@azarmansouri


یونیسف:‌ اسرائیل همچنان در غزه کودک می‌کُشد

❇️برمبنای گزارش رئیس یونیسف تنها در جبالیا، حملات اسرائیل در ۴۸ ساعت گذشته جان ۵۰ کودک را گرفته است. مقام‌های پزشکی در غزه نیز می‌گویند برخلاف توافق‌های قبلی یک پهپاد، کلینیک محل واکسیناسیون فلج اطفال را در غزه تنها چند دقیقه پس از خروج هیأت سازمان ملل، مورد هدف قرار داده است.
@azarmansouri


عباس آخوندی dan repost
🔹فضاسازی برای شورای عالی امنیت ملی

🖋عباس آخوندی، 13/8/1403
🔻اخیرا سردار محمد اسماعیل کوثری مطالبی را به عنوان خبر از نشست شورای امنیت عالی کشور انتشار داده‌اند . بی‌گمان حفظ احترام ایشان به عنوان یک فرمانده که برای دفاع از این سرزمین در دوران جنگ تحمیلی جنگیده‌اند بر من و ما واجب است. لیکن، این مساله موجب نمی‌شود که به این سخنان ایشان که خارج از عرف سیاسی و نظامی است نقدی وارد نشود.

1- تصمیم در باره انجام عملیات نظامی و یا صلح یک اقدام سیاسی است و باید توسط مقامات سیاسی مسئول اتخاذ شود. طراحی عملیات، انجام و راهبری آن اقدامی نظامی است که توسط نیروهای نظامی اتخاذ می‌گردد. این رویه‌ای است معمول در سراسر جهان و مورد تاکید از سوی مرحوم امام (ره) و رهبری. از همین رو، رهبری در همین ارتباط فرمودند: "البته کیفیت کار را باید مسئولان ما به درستی تشخیص و آنچه به صلاح این کشور و ملت است انجام دهند تا آنها بفهمند ملت ایران کیست و جوانان آن چگونه‌اند؟" ایشان هم‌چنان فرمودند: "بحث، بحث صرفاً انتقام نیست؛ بحث یک حرکت منطقی است، بحث مقابله‌ی منطبق با دین و اخلاق و شرع و قوانین بین‌المللی است و ملّت ایران و مسئولین کشور در این جهت هیچ‌گونه تعلّلی و کوتاهی‌ای نخواهند کرد." سردار کوثری پیش از اعلام تصمیم از سوی مسئولان در این اظهارنظر، حرکت منطقی را به اقدام نظامی تقلیل دادند و با قطعیت اقدام نظامی از سوی ایران و تا حدودی نحوه‌ی آن را اعلام کردند. آشکارا این اقدام یک فضاسازی برای یک آرایش نظامی است که هیچ معلوم نیست چنین رویکردی سیاست اتخاذی مقامات مسئول ایران باشد. قاعدتا ایشان به عنوان یک فرد نظامی به تبعیت از دستور رهبری می‌بایست در انتظار تصمیم مقامات مسئول می‌ماند. همه می‌دانیم که منطقه با آتش‌افروزی‌های رژیم اسرائیل در آستانه‌ی یک جنگ تمام عیار قرار دارد و سنت اسلامی و ایرانی -ضمن آمادگی کامل، کناره‌گیری از جنگ است، مگر آن‌که جنگ بر ملت چون جنگ تحمیلی 8 ساله تحمیل شود. قطعا این نوع اظهارنظرهای خام می‌تواند پیامدهای سنگینی برای ملت ایران داشته باشد.

2- سردار کوثری خبرهایی از دورن شورای عالی امنیت ملی اعلام می‌کند. از جمله می‌گوید: «تصمیم نهایی درباره پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی در شورای عالی امنیت ملی گرفته شده است. اکثر بالاتفاق یا بگوییم همه اعضای شورای عالی امنیت ملی با پاسخ نظامی ایران به اسرائیل موافقت کرده‌اند". آیا سردار کوثری عزیز سخنگوی شورای عالی امنیت ملی کشور هستند؟ شورا رییس، دبیر و سخنگو دارد. اگر تصمیمی اتخاذ شده‌است که باید اعلام عمومی شود، قاعدتا آنان باید اعلام کنند. آشکار است که این گونه پیش‌آگهی‌ها برای فضاسازی و فشار بر شورای عالی امنیت ملی است. انتظار از جناب آقای پزشکیان به‌عنوان رییس شورای مزبور این است که در این موقعیت با خبررسانی صحیح مانع این نوع خبرهای غیررسمی از سوی عالی‌ترین مرجع امنیت ملی که بر سرنوشت ملت و بر فضای ملی و بین‌المللی تاثیر می‌گذارد شوند.


3- افزون بر مطلب پیش‌گفته، ایشان ترکیب نیروها را نیز اعلام کرده‌است: "طرح پاسخ با هماهنگی نیروهای مقاومت انجام خواهد شد". وی می‌گوید: «گروه های مقاومت در منطقه برای پاسخ به رژیم صهیونیستی با نیروهای نظامی ما همسو و همراه هستند. ممکن است پیش از عملیات اعضای جبهه مقاومت نظراتی داشته باشند، بخواهند نظری دهند، آن هم قبل از تصمیم نهایی است. بنابراین پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی با همراهی نیروهای مقاومت قطعی است و حتما اقدام خواهیم کرد". فارغ از این‌که این گزاره خلاف راهبردهای دفاعی ایران و حتی نیروهای مقاومت است، که نیازی به ورود به جزئیات آن نیست. دلیل اعلام چنین مواضعی اساسا آشکار نیست.

🔻به‌هرروی، چنانچه ایشان مطالب را به عنوان اظهارنظرهای شخصی خود می‌گفتند خرده‌ای بر ایشان نبود. لیکن زمانی که به‌عنوان خبر قطعی از سوی بالاترین مرجع امنیتی کشور بیان می‌کنند دارای پیامدهای رسمی است و نمی‌توان به‌سادگی از کنار آن گذشت. منتظر اظهار نظر مقامات مسئول در باره بیانات ایشان مانیم.


KhatamiMedia dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اینستاگرام خاتمی مدیا منتشر کرد

#سیدمحمدخاتمی در سفر به #یزد با حضور در منزل #شهید سید علی‌محمد فروغ‌نیا با پدر و مادر این شهید دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار خاتمی با تجلیل از رشادت #ایثارگران و صبوری خانواده‌های آن‌ها و گفت: مردم ما همیشه قدردان جان‌فشانی شهدا و بردباری خانواده‌های آن‌ها و‌خانواده های ایثارگران هستند.
رئیس جمهوری اسبق ایران در پایان این سفر یک روزه با حضور بر تربت پاک سومین شهید محراب، آیت الله #صدوقی، به مقام شامخ آن مجاهد شهید ادای احترام کرد.

🌐 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

🇮🇷 @khatamimedia




خبرگزاری خبرآنلاین dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥 مولوی عبدالحمید: اینجا بحث شیعه، سنی و قومیت نیست، ما اینجا یکسان هستیم


مولوی عبدالحمید امام جمعه زاهدان:
▫️ اگر دل توده مردم را به دست بیاورید قدم بزرگی برداشته اید.
▫️در جهت مردم حرکت کنید.
▫️خواسته های به‌حق مردم دیده شود و به آنها پاسخ داده شود


@KhabarOnline_ir | Khabaronline.ir


وقتی جنگی آغاز می گردد هر کسی باید سهمی پرداخت کند.
سیاستمداران سلام،
ثروتمندان باید مخارج
و فقرا هم باید فرزندانشان را گسیل دارند.
وقتی جنگ تمام می شود سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند،
ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و‌ فقرا نیز به دنبال گور فرزندانشان می گردند.
آرتور شوپنهاور

747 0 17 1 10

نهضت آزادى ايران dan repost
🔸رویکرد غرب به نسل‌کشی در فلسطین و لبنان؛ بازتعریف منافع ملی ایران در خاورمیانه‌ی جدید

@Nehzatazadiiran

🔹سخنرانان:

▫️آذر منصوری (رییس جبهه‌ی اصلاحات و دبیرکل حزب اتحاد ملت)

▫️نعیمه عطامنش (پژوهشگر حوزه‌ی فلسفه، مدیر موسسه‌‌ی علمی-پژوهشی راه تابان)

▫️سید علی‌اصغر غروی ( پژوهشگر فلسفه و مفسر قرآن، نماینده‌ی شورای انقلاب و دولت موقت در لبنان و عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران)

▫️یاسر میردامادی (استاد دانشگاه و پژوهشگر دین و فلسفه) 

▫️محمد توسلی (عضو ارشد نهضت آزادی ایران)

▫️حسین رفیعی (فعال سیاسی ملی-مذهبی و پژوهشگر علوم اجتماعی)

▫️حسین کمالی (استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ)

▫️محسن آرمین (رییس دفتر سیاسی حزب توسعه ملی، نماینده‌ی مردم تهران در ششمین دوره‌ی مجلس شورای اسلامی و پژوهش‌گر دینی)

▫️مهدی معتمدی‌مهر (عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران)

زمان برگزاری: پنجشنبه ۱۷ آبان‌ ۱۴۰۳، ۷ نوامبر ۲۰۲۴
۲۰:۳۰ به وقت ایران، ۱۸:۰۰ به وقت اروپای مرکزی

برگزاری در بستر:
https://www.clubhouse.com/house/گفتگوهای-ملی

#نسل‌کشی
#غزه
#حقوق_بشر
#منافع_ملی

@goftegoha_melli

@Nehzatazadiiran


♻️ خبرنامه هفتگی حزب اتحاد شعبه تهران// نسخه آزمایشی
⏱️ جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳

✳️ اخبار و مواضع حزب

♦️کنگره حزب برای ابتدای دی‌ماه در حال برنامه‌ریزی است. در اکثر شعب استانی، مجامع تشکیل شده و افراد دارای حق رأی در کنگره انتخاب و معرفی شده‌اند. در شعبه تهران نیز دیروز نشست مشترک نمایندگان ارکان شعبه و دفاتر شهرستان‌ها در دفتر حزب برگزار شد و پس از رأی‌گیری، خانم منصوری دبیرکل حزب به سخنرانی پرداخت.

♦️حزب اتحاد ملت در محکومیت حمله اسرائیل به ایران بیانیه داد و ضمن تسلیت به خانواده شهدا، خواستار کنترل سطح تنش و تلاش برای تشکیل دولت مستقل فلسطین شد. (متن بیانیه)

♦️دفتر سیاسی حزب در جلسه هفته قبل به استماع گزارش تفصیلی کمیسیون اقتصادی درباره وضعیت فقر در کشور و نقش تحریم‌ها در سرعت تغییر طبقه متوسط به فقیر پرداخت.

♦️شورای مرکزی حزب در جلسه سه‌شنبه این هفته دکتر رحیم عبادی را به عنوان رئیس مرکز مطالعات حزب انتخاب کرد. این رکن طبق بند ۱۱ ماده ۱۷ اساسنامه زیر نظر دبیرکل تشکیل شده و قرار است به نوعی اتاق فکر حزب و محل ارتباط با اندیشمندان و صاحبنظران در سطح ملی باشد.

♦️شعبه سیستان و بلوچستان حزب از انتخاب استاندار اهل‌سنت برای این استان استقبال کرد و در عین حال یادآور شد که رفع محرومیت‌ها و کمبودها نیازمند همراهی تمام ارکان حاکمیت است. (متن پیام)


✳️ اظهارنظرهای حزبی

♦️آذر منصوری دبیرکل حزب در جمع اصلاح‌طلبان همدان: باید فرماندارانی به کار گرفته شوند که گفتمان دولت را پیاده کنند.

♦️حسین نورانی‌نژاد، قائم‌مقام دبیرکل: اگر وفاق، حل مسائل انباشته شده مردم را در بر نگيرد، شكست مي‌خورد. نه انتصابات مساله مردم است و نه وفاق. مساله مردم اقتصاد، اشتغال، رفع فيلترينگ، مسائل اجتماعي مثل حجاب، حل مسائل سياست خارجي، رفع موانع كسب و كار و... است.


✳️ موضوع ویژه ۱

♦️ سخنگوی دولت در نشست خبری خود ضمن تأکید بر پیگیری دولت برای رفع فیلترینگ گفت که برای این کار نیاز به لشکرکشی نیست. این تعبیر فاطمه مهاجرانی باعث شد که برخی اصلاح‌طلبان از ادبیات وی انتقاد کنند. ازجمله عبدالله رمضان‌زاده که توئیت کرد: «توصیه به خودداری از پیگیری رسانه‌ای مطالبات به مصلحت هیچکس نیست.» اما انتقادها در مواردی به موج حملاتی شبیه شد که برخی گفتند توسط فعالان توئیتری نزدیک به آذری‌جهرمی هدایت می‌شود.


✳️ موضوع ویژه ۲

♦️سه‌شنبه این هفته جلسه‌ی شورای شهر تهران صحنه‌ی یک درگیری بی‌سابقه بین دو عضو شورا بود. منحرف شدن یک اتوبوس در میدان شهدا که باعث کشته و زخمی شدن چند شهروند شد، موضوع حمله تشکری‌هاشمی به زاکانی بود که چرا وضع اتوبوس‌های تهران اینقدر نابسامان است. بابایی دیگر عضو شورا هم تشکری را متهم کرد که به سازمان بازرسی کل کشور رفته تا جلوی واردات اتوبوس‌ها را بگیرد. در این بین، لو رفت که زاکانی می‌خواسته اتوبوس‌ها را غیرقانونی وارد کند و بازرسی کل کشور هم جلوی آن را گرفته! حالا قرار است یکشنبه زاکانی به صحن شورا بیاید و توضیح بدهد. با این حساب احتمالا باید منتظر دعواهای بیشتری در سال آخر این شورا بود.


✳️ اخبار تهران

♦️تشکری هاشمی عضو شورا، زاکانی را متهم کرد که امپراتوری رسانه‌ای و تجارت‌خانه راه انداخته و برای جلب حمایت بین رسانه‌ها پول‌پاشی می‌کند.

♦️عقبگرد زیست‌محیطی در شهرداری تهران: اتوبوس‌های سه‌کابینه دیزلی می‌شوند؟

♦️شورای شهر روی موضوع مرخصی‌ها و سفرهای خارجی شهردار تهران حساس شده. ظاهرا داماد زاکانی در سه سال اخیر بیش از ۸۰ سفر خارجی داشته. (متن گزارش)

♦️وعده پلیس راهور تهران برای استفاده از هوش مصنوعی برای مدیریت ترافیک

♦️پروژه ساخت ورزشگاه بزرگ تهران متوقف شد. وزیر ورزش می‌گوید مشکل، تأمین منابع مالی است.

♦️میثم بصیرت: نتیجه طرح مجلس، تثبیت مدیریت شهری اقتدارگرا و نظارت استصوابی در انتخابات شورای شهر است (متن کامل)

♦️انتقاد ایمانی جاجرمی از تقسیم استان تهران: این ایده خطرناک است و تبدیل به یک معضل برای حکومت می‌شود.

♦️خسارت ۱۵ هزار میلیاردی آتش‌سوزی بازار آهن شادآباد (منبع)


✳️ دیگر خبرها و مطالب بااهمیت

♦️ایران در مسیر زنانه‌ شدن سالمندی/ ایسنا

♦️دولت خواستار توقف در ابلاغ مصوبه مجلس درباره عفاف و حجاب شد.

♦️در دو هفته گذشته حداقل ۲۰ نفر از اعضای شورای‌شهر و شهرداران در کشور بازداشت شده‌اند.

♦️آرش نصر اصفهانی، جامعه‌شناس: باید از حضور اتباع افغانستانی در کشور بهره عمومی ببریم. خروج نیروی کار افغانستانی می‌تواند به ورشکستگی بنگاه‌های اقتصادی منجر شود. (متن مصاحبه)

♦️دیوان محاسبات: از ۱۳۰۰ میلیارد تومان واریزی، فقط ۲۰ میلیارد تومان صرف مقابله با آسیب‌های اجتماعی شده است./ ایلنا

♦️ایران جزو معدود کشورهایی که در شهرهایش شاهد تیرهای برق هستیم. (یادداشت آرش بیک‌پور)

♦️ آیا می‌توان مشکل «تورم مسکن» را با «زمین زیاد» حل کرد؟ (+)


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
استقبال مولوی عبدالحمید از انتصاب استاندار جدید سیستان و بلوچستان
@azarmansouri


کانال اطلاع رسانی جبهه اصلاحات همدان dan repost
✅ بازتاب سفر خانم آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات ایران و دبیر کل حزب اتحاد ملت ایران به همدان، در روزنامه همدان پیام روز شنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۵

🇮🇷#جبهه_اصلاحات_همدان
🇮🇷@jebheeslahathamedan


🔸 مصاحبه با خانم‌ها آذر منصوری، مریم باقی و مریم بهادری در خصوص مشارکت سیاسی زنان

🔹موژان اشرفی

🔹منبع: نشریه سیاسی نهضت آزادی ایران شماره دوم


📌برای بررسی علل و موانع مشارکت سیاسی زنان در ایران به سراغ سه تن از زنان کنش‌گر سیاسی و پژوهش‌گر در این رابطه رفتیم تا این مسئله را از نگاه آنان نیز بررسی کنیم.

📌آذر منصوری: اگر بخواهم موانع مشارکت سیاسی را برشمارم به نظرم اصلی ترین مانع را باید در جامعه مردسالار دید. جامعه ای که هم اقتصادش هم فرهنگش و هم سیاستش تحت تاثیر مردسالاری است و طبیعتا در چنین جامعه ای از بدو کودکی این فرهنگ در آن نهادینه می شود. زنان و مردان ما از کودکی می آموزند که زن در چه موقعیتی رشد کند، چه اختیارات و وظایفی داشته باشد، چه مسئولیت هایی داشته باشد، چقدر قدرت داشته باشد و مرد چقدر قدرت می تواند داشته باشد.

📌مریم باقی: برای برخی موقعیت های سیاسی و تصمیم سازی اساسا برای زنان درب آهنی وجود دارد و وارد نمی شوند و دیگر سقف شیشه ای مطرح نیست. ریاست جمهوری با ابهام قانونی در تعریف رجل سیاسی، شورای نگهبان، مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام از نهادهای کاملا مردانه اند. 

📌مریم بهادری: مشارکت سیاسی زنان در تمامی کشورها تا چندی پیش در دو سطح متفاوت بررسی می‌شده است. ۱_ در سطح‌ نخبگان که این نوع مشارکت سیاسی هم‌ به شکل انتخاب کردن و هم‌ به شکل انتخاب شدن بوده است و عموما زنان از خانواده‌های متنفذ سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی مذهبی از حق توامان انتخاب کردن و انتخاب شدن بهره‌مند بوده‌اند و ۲_مشارکت سیاسی در سطح عادی که در شکل انتخاب‌کردن به شمار‌ می‌رفته است و البته سطح اول مشارکت سیاسی زنان پس از اخذ حق رای بوده است.
@azarmansouri

📎متن کامل مصاحبه را در لینک زیر مطالعه فرمایید:
https://telegra.ph/NAI-10-04-7


‏سه انتصاب دولت در استانهای ⁧ #کردستان ⁩، ⁧ #خوزستان ⁩ و ⁧ #سیستان_و_بلوچستان ⁩ با رویکرد تحقق ⁧ #ایران_برای_همه_ایرانیان ⁩ و با هدف توجه به حقوق مصرح ملت بزرگ ایران در فصل سوم قانون اساسی است. این انتصاب ها در کنار اقداماتی از جمله تامین لوازم توسعه یافتگی در این مناطق می تواند امیدبخش باشد.
@azarmansouri


در حالیکه تشکیلات مبارز حماس از سال ۲۰۱۷ با اعمال تغییراتی اعلام کرده است که تشکیل کشور مستقل فلسطین را در درون مرزهای ۱۹۶۷ پذیرفته است، چرا عده ای در ایران قائل به خواسته این مبارزان خط اول دفاع از تجاوز و اشغالگری اسرائیل نیستند؟

@azarmansouri


امتداد dan repost
حسین نورانی‌نژاد: در فقدان امر سیاسی، آش انتقاد از انتصابات شور شده است / مسأله مردم نه وفاق است و نه انتصابات، بلکه حل مسائلشان است / وفاق هم مانند اصلاحات یک راهبرد است، نه هدف

🗣حسین نورانی‌نژاد قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت در گفت و گو با اعتماد:
🔹هرچند دكتر پزشكيان در انتخابات رای آورده‌اند اما تحولي آنچنان بزرگ به لحاظ سياسي رخ نداده كه افراد اثرگذار در ستادهاي دكتر پزشكيان به راحتي از سد موانع امنيتي و حراستي و گزينشي عبور كنند. پزشكيان كانديداي اختصاصي اصلاح‌طلبان بود اما از همان زمان كارزار انتخاباتی معلوم بود كه امكان يک دولت كاملا اصلاح‌طلب وجود ندارد. نه مقدورات سياسي چنين است و نه ذائقه سياسي دكتر پزشكيان.

🔹بحث انتصابات صرفا بين برخي فعالان سياسي و ستادي است. در واقع نيروهايي كه تغيير و تحولات واقعی و تدريجي را جدی‌تر دنبال مي‌كنند، به شوري برخي كه کمتر سابقه تحرک سياسي مخالف با وضع موجود داشته‌اند، تمركز بر انتصابات ندارند. عموم جامعه حتي راي‌دهندگان به پزشكيان هم كه واقعا مساله‌شان اين چيزها نيست.

🔹منتظران شنبه که انتظارشان در انتصابات پاسخ نگرفته، آش انتقاد از انتصابات را شور کرده‌اند.

🔹نيروهایی كه با راي به پزشكيان، به دنبال تغيير واقعی‌اند، سعي مي‌كنند در اين مقطع كمتر فشار آورده و مواضع‌شان بيشتر سمت و سوي رويكردی، سياسی و سياستی داشته باشد.

🔹با دو رويكرد مواجهيم؛ يك جريان بيشترين تمركز خود را روي اسامي در انتصابات گذاشته‌اند و جريان ديگري هم وجود دارد كه دنبال مساله‌يابي، اولويت‌بندي آنها و كمك به دولت براي حل آنهاست.

🔹سرمايه اجتماعي دولت با انتصابات بر باد نمي‌رود بلكه با عدم توفيق در حل مسائل و تحقق وعده‌ها بر باد مي‌رود.

🔹اگر نگرانی و انتقادات ناظر بر انتصاب افراد غير‌متخصص یا کسانی باشد که از مخالفان گفتمان دولتند، این نقد وارد است. اما در مورد بسياري از نقدها، اين احساس وجود ندارد.

🔹اصلاح‌طلبان پيشرو و کسانی كه تمركز آنها بيشتر بر پيشبرد اصلاحات و تغییر است و تاثير بر رفتار قدرت را مهم‌تر از كسب قدرت مي‌دانند و واقعيت‌هاي سياسي كشور را در نظر دارند، انتقادات كمتري شنيده مي‌شود. اصل مساله آنها تحقق وعده‌هاي دولت و حل مسائل کشور است.

🔹دو سطح مطالبه داريم؛ يك سطح برخي فعالان كه دغدغه كسب قدرت را دارند و سطح دوم، مردمي كه دغدغه حل مسائل‌شان را دارند. براي مردم مهم نيست چه كسي مسائلشان را حل كند.

🔹هنوز يک خط دقيقی كه دولت را با اجزاي مختلفش به پيش ببرد، دیده نمي‌شود. اين موضوع است كه جاي پرسش و نگراني دارد؛ نه اينكه آيا من نوعي ،جايي در دولت دارم يا نه؟

🔹دولت بايد نشان دهد كه يک ايده حساب شده بر همه اجزای آن حاکم است و به طور تدريجي و برنامه‌ريزي شده و هماهنگ در حال اجراست.

🔹هدف مردم از حضور در انتخابات تحقق وفاق نبوده، همانطور كه اصلاحات هم هدف مردم نبوده است. اصلاحات هم ابزاري است براي تحقق مطالبات مردم. اگر در راستاي اهداف مردم حركت كند مردم استقبال مي‌كنند در غير اين صورت آن را كنار مي‌زنند.

🔹قبل از دولت پزشكيان 3 دوره وفاق را پشت سر گذاشتیم. اول دوره اصلاحات که البته برخي براي وارونه كردن تاريخ و بدیع نشان دادن نظراتی که قبلاً امتحان شده‌اند، چند جمله خاص را از آن دوره بيرون مي‌كشند تا رويكرد اصلاحات را وارونه و تند نشان دهند. در حالي كه رويكرد اصلی، مدارا با مردم و وفاق و همراهي با حاكميت بود. موج دوم به سال 88 باز مي‌گردد. مير حسين موسوي تلاش مي‌كرد بين اصلاح‌طلبان و اصولگرايان تعامل ايجاد كند. حتي سعي مي‌كرد فاصله‌اي با اصلاح‌طلبان پيشرو حفظ کند و با اصولگرايان ميانه ارتباط نزديك‌تري داشته باشد. آقای مهندس موسوي با اين معنا از وفاق، كمپين‌هاي خود را ساماندهي كرد. اعتدال حسن روحاني هم شبیه ایده وفاق بود، وقتی تلاش می‌شد تا ميانه‌روهاي اصولگرا و اصلاح‌طلبان با هم متحد شوند.

🔹هر 3موج قبلی توفيق نیافتند چون نتوانستند بخش ديگر حاكميت را با خود همراه كنند. آنچه دورنماي اميد بخشي از موج چهارم وفاق در دولت پزشكيان ايجاد می‌سازد، همراهي ساير بخش‌هاي حاكميت است.

🔹ادبیات و مشی دکتر پزشکیان هم با این ایده تناسب دارد. مثلاً از خطاهای دوره اعتدال، دستاورد جناحی ساختن از برجام بود. زبان آن دوره اتفاقا تندتر از دوره اصلاحات شد.

🔹یک شرط دیگر این است كه وفاق به نيروهاي سياسي و اصلاح‌طلب و اصولگرا ختم نشود، ملي شود، یعنی مابه‌ازاي اجتماعي داشته باشد. اگر وفاق، حل مسائل انباشته شده مردم را در بر نگيرد، شكست مي‌خورد. به همين دليل تاكيد مي‌كنم نه انتصابات مساله مردم است و نه وفاق. مساله مردم اقتصاد، اشتغال، رفع فيلترينگ، مسائل اجتماعي مثل حجاب، حل مسائل سياست خارجي، رفع موانع كسب و كار و... است.

🔹متن کامل

#امتداد
@emtedadnet


KhatamiMedia dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اینستاگرام خاتمی مدیا منتشر کرد

#سیدمحمدخاتمی در سفر به شهر #یزد از #بافت_تاریخی یزد دیدن کرد. وی ضمن استماع گزارشی از تحولات بافت تاریخی یزد با تقدیر از تلاش های صورت گرفته برای ثبت این بافت در فهرست #میراث_جهانی #یونسکو، بر ضرورت مرمت اصولی و توجه ویژه به ساکنان بافت تاکید کرد.

🌐 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

🇮🇷 @khatamimedia

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.