ϟϟ Nazi Unity ϟϟ


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: Siyosat


💢 برای "انسان" و به نام "ایران" اینجاییم.
✅ "نازی یونیتی؛
👊 برای ❌نابودی❌ تمام عناصری که به اهداف و آرمان هایمان آسیب می زند."
✊ احیا کنندگانِ "سوسیالیست ملی کارگران ایران"
⚠ ️«آرشیو مطالب در کانال پین شده است.»
🤝 ارتباط با ادمین:
🆔 @Fascism_Unity

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
Siyosat
Statistika
Postlar filtri




💢 کسانی که تا دیروز دم از آزادی میزدند و میگفتند قوانین دینی مانند محرم یا نامحرم بودن، برای افراد محدودیت ایجاد میکند، حالا خودشان به این نتیجه رسیدند که اگر آنها را در زندگیشان پیاده کنند، به نفع خودشان است...

ϟϟ @Nazi_unity ϟϟ




🔴 درودی بیکران بر آذری ها و ترک زبانان غیور ایران زمین که با اینگونه حرکات، مشتی بر دهان تجزیه طلبان ناآگاه و پان ترکهای نادان مینوازند.

💢 زنده باد ایرانی، ایرانمان جاوید باد...

ϟϟ @Nazi_unity ϟϟ


🔴 مناطقی که در دوره قاجار توسط روسیه تزاری و برتانیا از ایران جدا شدند...

ϟϟ @Nazi_unity ϟϟ




💢 #روابط_ایران_آلمان
💢 قسمت اول؛

💢 در بین سال‌های ۱۸۷۰ تا ۱۹۱۷ که موجودیت ملی ایران از سوی انگلیس و روسیه به مخاطره افتاده بود. از نظر سیاستمداران ایرانی، آلمان کشوری بود که می‌توانست به عنوان حکومتی که دیدگاهی استعماری نسبت به ایران نداشت و همچنین پیشینه حزب نازی که به دنبال مباحث مربوط به نژاد آریایی بود و ایرانی‌ها را آریایی نژاد و هم نژاد خود می‌دانست، با ورود به صحنه ایران به عنوان قدرت ثالثی خود را مطرح کند و از ایران در برابر روسیه تزاری و بریتانیا حمایت نماید. از این‌رو در غیاب حضور پر قدرت دولت‌های دیگر (فرانسه، آمریکا)، آلمانی‌ها تنها امید مردم و حاکمان ایران بودند و اشتیاق برای برقراری روابط سیاسی و اقتصادی با آن کشور زیاد بود. آلمانی‌ها نیز بر این باور بودند که اجرای یک سیاست فعالانه در خاورمیانه، منافع آنان را بخصوص در بخش اقتصادی تأمین می‌کند. از این‌رو با درخواست ایران همراهی کردند. دهه ۱۹۱۰ میلادی بود که ایرانیان متوجه شدند بیش از آنکه می‌بایست روی آلمان حساب باز کرده بودند و آلمان بنابر مصالح خودش گاه با دشمنان ایران از جمله روسیه توافقات مهمی انجام می‌دهد...

💢 جنگ جهانی اول:
💢 جنگ جهانی اول یک دوره مهم در همکاری ایران و آلمان ضد روسیه و انگلیس بوده‌است. آلمان سعی داشت از طریق سازماندهی و مدیریت با پول و اسلحه، ملت‌های مسلمان از جمله ترکیه، عراق، ایران و افغانستان را ضد انگلستان بشوراند و به این ترتیب با گشایش جبهه‌ای در جنوب، قدرت روسیه را برای جنگ مستقیم با آلمان کم کند. در این راستا می‌توان اعزام مستشار نظامی ویلهلم واسموس را نام برد که نقش مهمی در جنوب ایران علیه انگلیسی‌ها اجرا کرد. در ابتدای جنگ ایران طی اعلامیه‌ای بی‌طرفی خود را اعلام کرد ولی آلمان سعی داشت ایران را از بی‌طرفی خارج سازد و به نفع خود وارد جنگ کند. این حربه موفقیت‌آمیز بود و ورود لشگرهای روسی به شمال ایران مانع از آن شد که لشکر روسیه به قفقاز سرازیر شود. در ۱۹۱۵ آلمانی‌ها از حکومت موقتی ایران که به ریاست نظام‌السلطنه مافی در کرمانشاه تشکیل شده بود حمایت کردند. در ۱۷ آبان ۱۲۹۴ (۱۰ نوامبر ۱۹۱۵) قراردادی بین حسن مستوفی‌الممالک، نخست‌وزیر ایران و پرنس هانری رویس، وزیر مختار آلمان در تهران به امضا رسید که به موجب این معاهده دو دولت متعهد شدند از یکدیگر در برابر تهدیدات خارجی حمایت کنند و آلمان پذیرفت در صورت حمله انگلیس و روسیه، کمک‌های نظامی به ایران گسیل دارد. آلمان به موجب امضای عهدنامه برست-لیتوفسک در ۳ مارس ۱۹۱۸ به این عهدنامه عمل کرد. در این پیمان شوروی مجبور بود تمامیت ارضی ایران را به رسمیت بشناسد و نیروهای نظامی ایران کشور که در حال پیشروی به سمت تهران بودند، بازگشتند. در جریان نهضت جنگل نیز چند افسر آلمانی از جمله سرگرد فون‌پاشن به عنوان مشاور نظامی در خدمت ایرانیان بودند.

ادامه دارد...

ϟϟ @Nazi_unity ϟϟ




💢 #بررسی_احزاب_سیاسی_در_ایران
💢 #حزب_توده
💢 قسمت آخر؛

💢 حزب توده در سال‌های ۱۳۳۲–۱۳۵۷ به عنوان یک نیروی سیاسی علنی و قانونی در ایران حضور نداشت. هر چند حزب در دههٔ ۱۳۴۰ و با انتشار نشریه و اداره برنامه رادیو پیک ایران ارتباط با هواداران خود در داخل کشور را حفظ می‌کرد. کوششی که در اواخر این دهه برای ایجاد یک سازمان مخفی (معروف به تشکیلات تهران) در داخل ایران صورت گرفت به خاطر نفوذ سازمان امنیت در آن به جایی نرسید و به بازداشت و شکنجه و اعدام عده‌ای از توده‌ای‌ها منجر شد.

💢 سیاست حزب توده ایران در جهت حمایت از انقلاب ایران و ائتلاف با نیروهای ملی و مذهبی علیه نظام سلطنتی بود. حزب توده شعارهای ضدآمریکایی خمینی و طرفدارانش را وجه مشترک مهمی میان حزب توده و طرفداران خمینی می‌دانست. حزب توده که فعالیت خود در جامعه را پس از ۲۵ سال سرکوب رژیم شاه آغاز می‌کرد، با وجود شمار کم کادرها توانست هزاران نفر را در صفوف خود منسجم کند. انتشار ده‌ها نشریه و انبوهی از کتب، فضای جامعه را دگرگون کرد و تأثیرات مهمی را بر جای گذاشت و نسل نوینی را تربیت کرد.

💢 حزب توده ایران در دوران انقلاب ایران از رهبری روح‌الله خمینی پشتیبانی نمود و تا جایی پیش رفت که حتی صادق خلخالی را به عنوان نامزد خود در انتخابات مجلس معرفی کرد. نفود سیاسی و اجتماعی حزب توده در اوایل انقلاب، انقدر زیاد بود که سید علی خامنه ای میگوید:
« در یک برهه از زمان و در همان اوایل انقلاب همه چیز در تیول حزب توده بود… چنین حالتی را من و هر کسی در اوایل انقلاب حس می‌کرد که توده‌ای‌ها و جریان چپ، به خصوص حزب توده بر همه چیز مسلط بودند و اصلاً حرکت انقلاب را می‌خواستند منحرف کنند...»

💢 رهبران حکومت تازه تأسیس جمهوری اسلامی، خود را کاملا بی‌نیاز از کمونیست‌هایی که حامل افکار الحادی بودند، دریافتند. پس از حذف دیگر گروه‌های سیاسی نوبت به حزب توده رسید. رهبران و کادرهای حزب دستگیر و روانه زندان‌ها شدند تا اندکی بعد تعدادی از آن‌ها تن به اعترافات تلویزیونی و مکتوب دادند و بسیاری از رهبران و هواداران دوآتیشه نیز به جوخه‌های اعدام سپرده شدند.

💢 با تلاش خاوری و با حمایت حزب دموکراتیک خلق افغانستان، همه رهبران و کادر باقی‌مانده حزب توده ایران در سال ۱۳۶۴ در کابل جمع شدند و در کنفرانس ملی حزب توده ایران شرکت کردند و بعد از ضربات سنگین سال‌های ۱۳۶۱–۱۳۶۲ برای اولین بار زیر یک سقف نشستند. کنفرانس ۱۰ نفر را به عنوان هیئت سیاسی حزب توده ایران برگزید. از کنفرانس ملی سال ۱۳۶۴ به بعد تقریباً هر ۶ سال یک بار، کنگره ادواری حزب برگزار شد و در حال حاضر نیز حزب تودهٔ ایران به فعالیت ادامه می‌دهد و نشریهٔ «نامهٔ مردم» ناشر نظرات حزب به رهبری علی خاوری است.

ϟϟ @Nazi_unity ϟϟ




#سخن_بزرگان
ϟϟ @Nazi_unity ϟϟ




💢 #بررسی_احزاب_سیاسی_در_ایران
💢 #حزب_توده
💢 قسمت چهارم؛

💢 همسویی حزب با شوروی و دفاع آن از کمونیسم (گرایش استالینیستی)، موجب خروج برخی مخالفان از صفوف حزب شد و پس از شکست فرقهٔ دموکرات، انشعابی در حزب رخ داد و گروهی از روشنفکران به رهبری خلیل ملکی حزب را ترک کردند و بخشی از رهبران حزب به ناچار به خارج از کشور رفتند. محمدرضا پهلوی در بهمن ماه ۱۳۲۷ در دانشگاه تهران مورد سوءقصد قرار گرفت. روایت رسمی این بود که یک متعصب مذهبی وابسته به حزب توده مسئول ترور بوده‌است. پس از آن دولت، حزب توده را منحل اعلام کرد.

💢 پس از این اعلان، حزب به فعالیت مخفی روی آورد و بخشی دیگر از رهبران حزب به خارج از کشور رفتند. قدرت یافتن حزب در تمامی دههٔ ۱۳۲۰ ادامه یافت و در جریان ملی‌شدن نفت و دولت دکتر مصدق در اوایل دههٔ ۱۳۳۰، حزب توده تبدیل به نیرومندترین، متشکل‌ترین و سازمان یافته‌ترین جریان سیاسی کشور شده بود.

💢 با آغاز نهضت ملی شدن نفت و نخست‌وزیری دکتر مصدق، حزب تودهٔ ایران به عنوان یکی از بازیگران صحنهٔ سیاسی ایران به مخالفت با دولت مصدق پرداخته و او را عامل انگلیس و آمریکا اعلام می‌کرد. علت اصلی این مخالفت، تقابل سیاست موازنه منفی مصدق با سیاست حزب توده مبنی بر دادن امتیاز نفت شمال به شوروی بود. بعد از قیام ۳۰ تیر و تلاش برای مقید سازی شاه به لزوم اجرای قانون اساسی حزب توده به صورت محدود از این موضوع حمایت می کرد. اما هرگز از دولت مصدق و نهضت ملی شدن نفت حمایت کامل را بجا نیاورد...

💢 نقشهٔ کودتای ۲۸ مرداد با همکاری بریتانیا و آمریکا طرح شد و پس از چندبار تجدید نظر و مشورت با عناصر اصلی به تصویب رسید؛ ولی در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ حزب، بر خلاف تبلیغات خود در روزهای پیش از آن، نتوانست اقدام مؤثری در مقابله با کودتا کند. پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و تثبیت ایران در حریم نفوذ غرب، سازمان‌های حزبی تحت تعقیب و سرکوب حکومت قرار گرفتند که به بازداشت و شکنجه و اعدام عده‌ای از توده‌ای‌ها منجر شد. پس از کودتا بخش بزرگی از رهبران حزب تا سال ۱۳۳۶ مجبور به ترک ایران شدند، به بلوک شرق گریختند و بسیاری از آنان تا انقلاب ایران نتوانستند به ایران بازگردند...

ادامه دارد...

ϟϟ @Nazi_unity ϟϟ




Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
آخوندی که پای خودش را از دایره دجالها بیرون کشید؛

💢 "عمامه از سر بر می دارم و کلاه شرف میهن پرستی بر سر میکنم. در برابر اراده و خواست آزادانه ملت ایران که در اینده ای نه چندان دور تحقق خواهد یافت سر تعظیم فرود می‌آورم..."

❌ پ.
ن: بسیاری از آخوندها هم از این حقیقت مطلع اند که جمهوری اسلامی در این چهل و اندی سال، چه تحریفات گسترده ای را بر علیه دین انجام داده است و باید کم کم تصمیم بگیرند که بر علیه این نظام فاسد برخیزند یا به سکوتشان ادامه دهند...

ϟϟ @Nazi_unity ϟϟ




💢 #بررسی_احزاب_سیاسی_در_ایران
💢 #حزب_توده
💢 قسمت سوم؛

💢 علی‌رغم موفقیت حزب در جذب کارگران شهری و طبقهٔ متوسط حقوق بگیر، این سازمان در جذب طبقهٔ متوسط مرفه یا مالک و خرده‌بورژوازی بازار، از جمله تجار کوچک، مغازه‌داران، بازرگانان، صاحبان کارگاه‌ها، صنعتگران مستقل و علما و روحانیون ردهٔ پایین، به رغم تلاشش، ناموفق بود. ناکامی حزب در میان این طبقه از جامعه را می‌توان با تضادهای اقتصادی میان کارگران و کارفرمایان و از سویی با اختلافات ایدئولوژیک میان اسلام روحانیت و رادیکالیسم غیر مذهبی مورد نظر حزب مارکسیست توده، مورد تبیین قرار داد.

💢 به غیر از دو روحانی برجسته، عمدهٔ روحانیون نسبت به حزب توده بی‌اعتماد بودند. زیرا نه تنها مرام مارکسیستی داشت بلکه از سکولاریسم، حقوق برابر برای مسلمانان و غیر مسلمانان، حق رای زنان، ایجاد مدارس مختلط و کشف حجاب نیز پشتیبانی می‌کرد.

💢 علی‌الخصوص یهودیان ایران دارای دید بسیار مثبتی نسبت به حزب توده بودند و این حزب به صورت مشخص با یهودستیزی اسلامی که در بین مردم ایران رایج بود مخالفت می‌کرد. حزب توده تنها حزبی در بین حزبهای ایران بود که با آغوش باز از یهودیان استقبال می‌کرد. همچنین بسیاری از یهودیان ایران جنبش بلشویک در شوروی را جنبشی یهودی می‌دانستند زیرا درصد زیادی از سران حزب بلشویک در روسیه یهودی زاده بودند و طبیعی است که کمونیست از یهودیان و یهودیان از کمونیست دفاع کنند.

💢 ادامه دارد...

ϟϟ @Nazi_unity ϟϟ




ایا نئو نازی هارا به عنوان یک نازی قبول دارید؟
So‘rovnoma
  •   خیر انها دست پرورده یهودبرای بدنام کردن نازیسم و ارمان های انها‌کاملا متفاوت با ارمانهای پیشوا هستند
  •   بله
65 ta ovoz


ایا به عنوان یک ایرانی کشور های اسکاندیناوی روسیه اروپایی و امریکا را به عنوان یک کشور از ژن و نژاد اریایی قبول دارید؟
So‘rovnoma
  •   خیر فقط کشورایی مثل ایران و المان قوم هایی در شمال هندوستان را قبول دارم
  •   بله انها از نظر ژنتیکی و قیافه کاملا مثل یک اریایی هستند
59 ta ovoz

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

188

obunachilar
Kanal statistikasi