6Rang


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


شش‌رنگ (شبکه لزبین‌ها و ترنس‌جندرهای ایرانی)
تماس مستقیم از طریق تلگرام:
@Iran6rang_Tamas

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
سمیرا حقوقی عزیز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.
سمیرا حقوقی معتقد است تجربه زندگی ازاد و بدون تبعیض رویا نیست و هر آدمی فارغ از گرایش جنسی و هویت جنسیتی حق زندگی برابر دارد از این رو خواهان جرم‌زدایی از روابط همجنسخواهانه‌ست.
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
در روز جهانی افراد پنسکشوال بیاید با هم به افتخار عشق فراتر از جنسیت، حاضر بشیم برای یک جشن کوچولو.
آها راستی یادتون نره که هیچ محدودیتی برای عشق وجود نداره و عشق می‌تونه به هر شکل و رنگی باشه.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78255/
🏳️‍🌈
۷۶ سال از تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر می‌گذرد. این اعلامیه ۳۰ ماده‌ای در تاریخ ۱۰ دسامبر ۱۹۴۸ در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تصویب رسید. اعلامیه‌ای همه‌شمول بدون نظر گرفتن مرزهای جغرافیایی و ویژگی‌های هویتی انسان‌ها.
اعلامیه‌ای برای «تمام» انسان‌ها.
بر این اساس، صرف‌نظر از هویت جنسیتی یا گرایش جنسی، همه انسان‌ها دارای حقوق برابر هستند.
ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر، که اولین سند حقوقی تنظیم ‌کننده حقوق ماست، حق آزادی بیان را برای همه تضمین می‌کند. بر اساس این حق، ما اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ نیز حق داریم آزادانه در مورد «هستی» خود حرف بزنیم.
این در حالیست که در سراسر جهان، افراد به دلیل اینکه چه کسی را دوست دارند، چه لباسی می‌پوشند، و در واقع چه کسی هستند، مورد حمله قرار می‌گیرند. 
در روز ۱۰ دسامبر، روز جهانی حقوق بشر، بار دیگر تأکید می‌کنیم: حقوق ال‌جی‌بی‌تی+، حقوق بشر است!
ما وجود داریم!
اینجا هستیم!
و صرف‌نظر از آشکار بودن  گرایش جنسی و یا هویت جنسیتی خواهان حقوق برابر برای همه هستیم!
@6rangiran


📍https://6rang.org/78261/
🏳️‍🌈
آموزش مسائل مربوط به بهداشت جنسی برای افراد ال‌جی‌بی‌تی+ در سیستم آموزشی جمهوری اسلامی، که در قوانین آن رابطه بین دو همجنس را جرم‌انگاری می‌کند وجود ندارد و حتی صحبت کردن و اطلاع رسانی حول این موضوعات با مجازات همراه است.
به همین دلیل افراد ال‌جی‌بی‌تی+ در فضای مدرسه و دانشگاه هیچ گونه آموزشی در خصوص بهداشت جنسی به خصوص در روابط غیر دگرجنس‌گرایانه نمی‌بینند. جای خالی منابع آموزشی به زبان مادری اشخاصی که به دلیل بازماندن از تحصیل فارسی صحبت نمی‌کنند، وضعیت را حتی اسفناک تر نیز می کند.
به طور مثال افراد ال‌جی‌بی‌تی+ عرب در صورتی که آموزش مسائل مربوط به بهداشت جنسی به زبان فارسی وجود داشته باشد به دلیل بازماندن از تحصیل و نبود این منابع به زبان عربی با تبعیض مضاعف روبه‌رو شده و از آموزش حول مسائل جنسی باز می‌مانند.
از آنجایی که صحبت‌ کردن در مورد مسائل جنسی در کشور ما همیشه تابو بوده است، طبیعتاً آموزشی هم در این‌ زمینه داده نشده و ناآگاهی‌ها عموماً از این مسأله نشأت می‌گیرد و این باعث میشود تا افراد از سلامت جنسی خود نیز بی اطلاع باشند.
عدم آموزش افراد حول موضوع سلامت جنسی باعث میشود تا افراد از داشتن رابطه جنسی سالم دور بمانند. بدیهی است علی‌رغم وجود تفاوت‌های بیولوژیک بین دو جنس، نابرابری‌های فرهنگی و اجتماعی تاثیر عمده‌ای بر افزایش بار بیماری ناشی از مسائل جنسی در زنان دارد.
این در حالی است که اصل ۱۷ یوگیاکارتا به تضمین بهره‌بندی افراد از حق برخورداری از بالاترین سطح ممکن سلامت بدون تبعیض بر مبنای گرایش جنسی یا هویت جنسیتی و ماده ۱و۳ پیمان‌نامه حقوق کودکان  به محتوای آموزشی و لزوم آموزش درباره «اچ‌آی‌وی» و ایدز اشاره دارد.
ما در شش‌رنگ عربی، با تولید موارد آموزشی به زبان عربی سعی در آگاهی رسانی به  افراد ال‌جی‌بی‌تی+ عرب را داریم و از فعالین درخواست می‌کنیم تا در این آگاهی‌رسانی ما را یاری کنند.
@6rangiran




📍https://6rang.org/78236/
🏳️‍🌈
در این مطلب پرداختیم به روایت ادیب، کوییر افغانستانی که در سالهای نوجوانی وقتی به دنبال آرامش و راهی برای پیدا کردن التیام از دردهایش بود با مراجعه به درمانگری کوئیرستیز شکل دیگری از خشونت و کودک‌ازاری و .... را تجربه کرد..
حال که ادیب این روزهای سخت و سرد را پشت سر گذاشته و به عنوان فعال حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+، حقوق جوانان و نوجوانان در کانادا در حال فعالیت و کمک است با روایت تجربه‌ای که از سر گذرانده و سربلند و موفق بیرون آمده می‌خواهد نور امیدی باشد برای زخم‌های مشترکی که بسیاری از ما آن‌ها را تجربه کرده‌ایم..
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
الهه صدر عزیز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.
الهه صدر باور دارد افراد با گرایشات جنسی و هویت‌های جنسیتی متفاوت براساس هنجارهای تعریف شده در جامعه ایران بسیار تحت آزار و خشونت و تبعیض‌های قانونی،اجتماعی و فرهنگی قرار دارند و به حاشیه رانده ‌می‌شوند از این رو خواهان جرم‌زدایی از روابط همجنسخواهانه‌ست.

برای شرکت در این کمپین، فقط کافیه برای ما ویدئویی با مشخصات زیر  بفرستید.
ویدیوهای شما باید حداکثر ۹۰ ثانیه(۱.۳۰ دقیقه) باشد. 
برای ضبط لطفا با بیان جمله زیر و در انتها پیام خودتون به فعالین و کنشگران ما رو در دعوت به این کمپین همراهی‌کنین.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78228/
🏳️‍🌈
سال ۲۰۱۸ در پاکستان قانونی برای حمایت از افراد ترنس تصویب شد که به قانون «جنس سوم» معروفه و یه گام خیلی مثبت در خصوص اقلیت‌های جنسی و جنسیتی تو این کشور به حساب می‌‌یاد.
قانون جنس سوم این حق رو به هر کسی میده که خودش رو به عنوان مرد، زن، هر دو و یا هیچ کدوم معرفی کنه و این هویت جنسیتی رو در اسناد رسمیش مثل کارت شناسایی، گذرنامه و گواهینامه و... هم ثبت بکنه.
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
جنسیت سوم چه کسانی هستن؟
کجا زندگی میکنن؟
یا بهتره بگیم حقوق‌شون در چه کشورهایی به رسمیت شمرده میشه؟
ملیکا زر با این ویدیو و تحقیقاتی که از جزوه 《جهان دیگری ممکن است》 انجام داده، خیلی راحت برامون از تاریخ مبارزات و قوانین در کشور پاکستان توضیح میده.
با خوندن تاریخ کشورهای همسایه ایران می‌تونیم بهتر متوجه راهی که به پیروزی مبارزاتشون شده بشیم.
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
سالها مبارزه زمان برد تا برای تمام دنیا و افراد کوئیرستیز جا بندازیم که عشق، عشق است.
عشقی که هنوز هم در سرزمین‌هایی مثه ایران، جرمی بزرگ تلقی میشه.
ولی همچنان در وجود تک‌تک شماها جاری‌ست.
بدونین هر رنگی از خانواده بزرگ ال‌جی‌بی‌تی+ هستین
نمادی از شجاعت و امیده.
اون روز خاص در ایران ما، روزی که هر عشقی آزاده، دور نیست.
فراموش نکنین که عشق همیشه پیروزِ به تمام قضاوت‌ها، تبعیض‌ها و محدودیت‌ها.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78222/
🏳️‍🌈
دادگاه عالی هنگ‌کنگ بعد از ۶ سال فعالیت و تلاش فعالین حقوق اقلیت های جنسی و جنسیتی بالاخره حق برخورداری از مسکن و ارث برابر برای زوج‌های همجنس را به رسمیت شناخت. 
این تصمیم بعد از اعتراض یک زوج همجنسگرا در خصوص «خانواده عادی» نشناختن این زوج توسط دولت آغاز شد. این اعتراض آغازگر اعتراض‌های بعدی به قوانین این کشور در خصوص زوج‌های همجنس شد. 
وکیل دولت هنگ‌کنگ پیش‌تر گفته بود سیاست مسکن در راستای «تولید مثل» زوج‌های دگرجنسگرا تعیین شده است، اما دادگاه عالی این مساله را تبعیض‌آمیز و محروم کردن زوج‌های همجنس از تشکیل زندگی مشترک خانوادگی عنوان کرد. دولت هنگ‌کنگ گفته بود همسران همجنس بر اساس قانون مشمول عنوان «همسر» نیستند و به این دلیل حق خرید خانه مشترک دولتی ندارند.  
این در حالی است که بر اساس اصل ۲۴ یوگیاکارتا، هر کس حق دارد صرف نظر از گرایش جنسی و هویت جنسیتی تشکیل خانواده دهد و این «خانواده» باید بر اساس این اصول از روی دولت‌ها به رسمیت شناخته شود. 
دادگاه عالی همچنین دفاعیه دولت در خصوص محرومیت از ارث زوج‌های همجنس را «تبعیض‌آمیز و غیرقانونی» عنوان کرد. 
لازم به ذکر است که دولت هنگ کنگ علارغم این هنوز ازدواج همجنسگرایان را به رسمیت نشناخته است، اما دو سال به دولت برای به‌ رسمیت‌شناختن شراکت میان زوج‌های همجنس مهلت داده است.
نیک اینفینگر آغازگر اعتراضات به حق مسکن و ارث بعد از این پیروزی در دادگاه گفت: «این مبارزه فقط برای من و شریکم نیست، بلکه برای همه زوج‌های همجنس در هنگ‌کنگ است.»
@6rangiran


📍https://6rang.org/78214/
🏳️‍🌈
قبل از این که نظام سلطنتی نپال سقوط کنه، رابطه جنسی بین دو همجنس مثل ایران تو این کشور با پیگرد قانونی همراه بود ولی سال ۲۰۰۸ نظام جدید «جمهوری نپال» تاسیس میشه و در همون سال دادگاه عالی نپال رای قانونی کردن همجنسگرایی را صادر می‌کنه اما به همین راحتی آزادی پیش نمیره و ...
@6rangiran




Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
اینترسکشنالیتی، تقاطع تبعیض‌ها، دیدگاه متقاطع، گره‌گاه و یا به هر اسم دیگه‌ای که میشناسیمش یه روش نگاه کردنه.
یا همونطور که توی ویدیو هم می‌بینین و می‌شنوین یه عینکه!
چرا شش‌رنگ این عینک رو به چشاش زده؟
ما این عینک رو به چشم‌هامون زدیم تا خودمون رو به یک شکل تبعیض محدود نکنیم.
چون ما هدفمون یه جامعه دموکراتیک، برابر و آزاده و این امر بدون رها شدن همه‌ی کسایی که تحت تبعیض قرار دارن ممکن نیست.
مثلا فکر کنین در ایران، ما فقط برای حقوق زنان تلاش کردیم و به نتیجه هم رسیدیم، خب این خیلی خوبه، اما آیا این تغییر زندگی زن ترنس بلوچ سنی و بی‌شناسنامه رو چقدر می‌تونه تغییر بده؟
چقدر می‌تونه براش آزادی و دموکراسی بیاره؟
این شاید برابری جنسیتی برای یه زن بیاره،‌ اما بلوچ بودن، بی‌شناسنامه بودن و ترسجندر بودنش چی؟
اما ما در عین حال می‌دونیم که این پرداخت هم‌زمان با این تبعیض‌های به هم گره خورده اصلا کار ساده‌ای نیست، اما این رو هم می‌دونیم که اینترسشنالیتی به ما افق دید وسیع‌تر و همه شمول‌تری میده.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78194/
🏳️‍🌈
ولادیمر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با امضای تصویب قانونی، فرزند‌خواندگی کودکان روس به شهروندانی که در کشورشان تغییر/تطبیق جنسیت قانونی داده‌اند را ممنوع کرد.
پوتین که در سال ۲۰۱۲ این ممنوعیت را برای شهروندان ایالات متحده آمریکا گذاشته بود این بار حداقل ۱۵ کشور اروپایی و استرالیا، آرژانتین و کانادا را نیز از فرزندخواندگی کودکان روس محروم کرد.
خبر این ممنوعیت در حالی منتشر شد، که در آمریکا نیز وضعیت اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ به خصوص در ۲ سال اخیر عقب‌گرد جدی داشته است. به گفته اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا، ۴۷۴ طرح در راستای محدود کردن حقوق این اعضاء در دست بررسی و تصویب است.
خبر پیشنهاد اسکات بسنت، مرد همجنسگرا، اقتصاددان و سرمایه‌دار آمریکایی توسط ترامپ برای سمت وزیر خزانه‌داری خود با توجه به ستیز عیان ترامپ علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ تعجب‌ها را برانگیخته است. در صورت تایید سنا «بسنت» اولین وزیر همجنسگرا در تاریخ آمریکا خواهد شد، اما دلیل این انتخاب چیست؟ همسویی او با ترامپ و حمایت‌های مالی‌اش یا حفظ تنوع در کابینه؟ شما قضاوت کنید.
دشمنی و نفرت‌پراکنی علیه اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ و زنان هم در روسیه و هم آمریکا سابقه طولانی دارد. پیشتر نیز دادگاه عالی روسیه، هرگونه فعالیت را برای دفاع از حقوق افراد جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ ممنوع و جرم‌انگاری کرده بود.
ممنوعیت تبلیغ کنترل جمعیت به بهانه «تلاش غرب برای تضعیف روسیه از طریق کاهش جمعیت» از دیگر اقدامات نفرت‌پراکنانه و تبعیض‌آمیز است که حقوق و آزادی‌های زنان را نشانه گرفته است.
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
پونزده سال کنارتون بودیم..
با هم ساختیم،
باهم خندیدیم،
باهم گریه کردیم..
روزای خوب و بد کم نداشتیم امابهم ایمان داشتیم و اجازه ندادیم، اتفاقی مارو از هدف‌مون دور کنه.
خوشحالیم از وجود تک‌تک شمایی که هرروزی که گذشت خونه امن‌مون و بزرگ و بزرگتر کردین.
تولد تشکل شما،
شش‌رنگ مبارک
@6rangiran


📍https://6rang.org/78177/
شش‌رنگ در پیش‌جلسه بررسی جهانی دوره‌ای وضعیت حقوق بشر در ایران (UPR)، همراه با پنج تشکل حقوق بشری دیگر، به عنوان سخنران شرکت کرد. شش‌رنگ برای سومین دوره به عنوان تنها تشکل با تمرکز بر روی حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ ایران در این جلسات شرکت کرد.
بررسی دوره‌ای جهانی وضعیت حقوق بشر، یک سازوکار مهم سازمان ملل است که در چهارچوب آن، همه کشورها موظفند هر پنج سال یک بار گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر خود به جامعه جهانی ارائه کنند.
چهارمین نشست دوره‌ای وضعیت حقوق بشر(یو.پی.آر) در ایران، در ژانویه ۲۰۲۵ برگزار خواهد شد. تیم شش‌رنگ در هفته پیش جلسه یو‌.پی‌.آر در مقر سازمان ملل برای آگاهی رسانی و دفاع از حقوق اقلیت های جنسی و جنسیتی ایران حضور پیدا کردند.
سلماز آزاد از سوی شش‌رنگ در این اجلاس مقدماتی در حضور نمایندگان کشورهای متنوع جهان سخنرانی خود در مورد موارد نقض حقوق اقلیت‌های جنسی و مطالباتمان را ارائه داد. او در این سخنرانی به جرم‌انگاری روابط هم‌جنس‌ها، موضوع شوم اعدام در قانون مجازات اسلامی برای رابطه همجنس‌خواهانه و تقاضای لغو آن، دستگیری‌های گسترده و فشار بر خانواده‌ها و فعالین، عمل‌های تطبیق جنسیت و استاندارد‌های غیر قابل پذیرش در ایران و همچنین استفاده از روش‌های «درمان‌های اصلاحی» برای افراد با گرایش جنسی متفاوت، اشاره کرد و از کشور‌های حاضر خواست که مطالبات و توصیه‌هایی در این موارد به جمهوری اسلامی ارائه داده و نگذارند که نقش گسترده حقوق جامعه‌ نزدیک به هشت میلیون در ایران با سکوت رو به رو شود.
شش‌رنگ این‌بار نیز پس از تجربه‌ی چنین فعالیتی در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۹ در هفته‌ پیش‌نشست‌ یو پی آر ایران که از ۱۸ تا ۲۲ نوامبر در ژنو انجام شد، با نمایندگان بیش از بیست کشور عضو سازمان ملل، اتحادیه اروپا و دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر، دیدار و مذاکره کرد و اسناد و گزارشات خود را در اختیار آن‌ها قرار داد..
در دوره‌های قبلی، جمهوری اسلامی ایران از بیش از ۲۵ توصیه در مورد لغو اعدام برای روابط همجنس خواهانه، رفع تبعیض بر اساس گرایش جنسی و هویت جنسیتی گرفته است.
در این دوره فضای متفاوتی را شاهد بودیم. تاثیرات حضور سه دوره پی در پی و ارائه گزارش سایه از جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ ایران، باعث ایجاد فشارهای بین‌المللی به جمهوری اسلامی به اشکال متفاوت شده است.

این نشست که به مناسبت بررسی دوره‌ای وضعیت حقوق بشر در ایران برگزار شد، فرصتی برای برجسته‌کردن مطالبات جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ و درخواست اصلاحات اساسی در قوانین و سیاست‌های موجود بود.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78161/

در ۲۰ نوامبر ۱۹۹۸، ریتا هستر، زن ترنس سیاه، در یک حمله ترنس‌فوبیک با ۲۰ضربه چاقو در منزلش در بوستون آمریکا به قتل رسید. در ۴ دسامبر همان سال به خاطر این حادثه دلخراش راهپیمایی با شمع در سمت منزل ریتا صورت گرفت که بزرگترین راهپیمایی تا آن زمان بود و قتل ریتا تبدیل به سمبلی برای جنایت‌های مربوط به اشخاص ترنس شد. 
یک سال بعد یعنی در سال  ۱۹۹۹، فعال ترنسجندر آن اسمیت، به یاد ریتا هستر، پروژه‌ی اینترنتی «یادبود درگذشتگان» را شروع کرد که آغازگر روز و هفته‌ی جهانی «یادبود افراد ترنس قربانی جنایت نفرت» شد. 
هفته‌ای که بهانه‌ای برای آگاهی‌رسانی در مورد اشخاص ترنس در سراسر جهان، و یادآور مشکلات و تبعیضاتی است که این اشخاص با آن درگیر هستند. 
افراد ترنس که از طرد شدن از خانواده گرفته تا مشکل در اجاره خانه و انجام کارهای روزانه با نگاه‌ها و رفتارهای تبعیض‌آمیز روبه رو هستند بی‌شک بیشترین خشونت و بی‌عدالتی‌ها را در جامعه تجربه می‌کنند. 
داده‌های تحقیقات مربوط به قتل اشخاص ترنس تنها در سال ۲۰۲۳ نشان می‌دهد که از ۳۲۱ قتل گزارش شده ۹۴ درصد از کسانی که جانشان را از دست داده‌اند زن ترنس یا ترنس با پوشش «زنانه» بوده‌اند، نیمی از به قتل رسیدگان کارگر جنسی بوده‌اند و ۸۰ درصد از قتل‌ها نیز به دلیل نژادپرستی رخ داده است. 
سوگواری به تنهایی چیزی را تغییر نخواهد داد، شما نیز به یاد جان‌های نامیرای دوستان و عزیزان ترنسجندر چون الا و مهسا که قربانی این نفرت‌پراکنی ها شده‌اند برخیزید و شمعی روشن کنید، نامشان را فریاد بزنید و در مورد اشخاص ترنس به اطلاع‌رسانی بپردازید.
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
تصمیم گرفتیم برای رفع برخی ناروشنی‌ها و سوتفاهمات و اتهامات جعلی مطرح شده از سوی عده‌ای در فضای مجازی و در روزهای اخیر، توضیحاتی ضروری را برای مخاطبین و افکار عمومی علاقمند ارائه دهیم.
فکر کردیم به جای انتشار بیانیه کتبی، ملیکا زر، مدیر اجرایی شش رنگ، به نمایندگی از همه دوستان و دوست‌داران شش‌رنگ این نکات را با شما در میان بگذارد.
لطفا هر پیشنهاد و انتقادی را مستقیما با ما در میان بگذارید تا همبسته و پرانرژی برای رسیدن به آرزوهایمان برای جهانی دیگر، قدم برداریم.
ما ادامه پرقدرت این مبارزه و مقاومت را به شما و به خودمان بدهکاریم.
@6rangiran


🏳️‍🌈
پانزده سال پیش، جرقه‌ای کوچک در دل تاریکی روشن شد.
شش‌رنگ در کلبه‌ای در جنگل‌های اطراف فرانکفورت متولد شد. با ایده« فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو براندازیم» و تلاش کرد تا بتونه مأمن کسانی باشه که سالها در سکوت و تنهایی به دنبال هویت خودشون می‌گشتن‌.
بیشتر شدیم و در شهرهای کوچک و بزرگ ایران همدیگر را یافتیم، تلاش کردیم پلی بشیم به سوی پذیرش، برابری،آزادی و عشق.
کم راهی نرفتیم اما میدونیم که هنوز هم راه سخت و پر پیچ و خمی در پیش داریم.
فراموش نمی‌کنیم که شما نور امید ما هستید و به ما یاد دادید که حتی در سخت‌ترین روز و شب‌ها هم عشق و همبستگی پیروزِ میدان است.
در بحبوحه‌ی جلسات، کنفرانس‌ها و فعالیت‌های مستمر، شش‌رنگ وارد شانزدهمین سال فعالیت خود شد.
این سالگرد بر ما مبارک.
@6rangiran

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.