کانال جلیل محبی


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


کانال تلگرام، ایتا، بله، روبیکا و توییتر و ویراستی: jalilmoheby
پیج اینستاگرام: jalilmoheby1

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


جامعه را نمیشناسیم. هنر نداریم.
و تا بخواهی ادعا…

https://t.me/jalilmoheby




Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish


سخنرانی‌ها dan repost
✍️ ما حوزویان کوتاهی کردیم و من استغفار می‌کنم
⚡️به ظاهر دین پرداختیم، به باطن آن اهمیت ندادیم

🖊 علی اکبر صادقی رشاد در همایش ملی «فقیه سالک» ویژه بزرگداشت حاج آقامجتبی تهرانی🔻

@sokhanranihaa
🔹ما از جایگاه قلب غافلیم، قلب هم در ادبیات ایرانی و هم در ادبیات دینی جایگاه فوق العاده ای دارد. یکی از واژه هایی که بیشترین ترکیب را در زبان فارسی ساخته اند، کلمه «دل» است و در ادبیات دینی هم بی نظیر است چون بیش از ۱۴ هزار بار واژه «قلب» در روایات آمده است.

🔹من ۵۶ وصف در قرآن درباره قلب پیدا کردم و ۶۰۷ وصف در روایات در شأن قلب آمده است. قلب سلیم از ریا و شرک و شک پاک است و در اختیار خداست. در روایات آمده که قلب، حرم خداست و چرا آن را به دیگران می سپارید که غصبی بالاتر از غصب قلب نیست.

🔹ما قلب مردم را فراموش کردیم چون قلب خودمان را فراموش کردیم و به «قال» چسبیدیم. کارهای فراوانی در ۴۵ سال شده ولی بیش از قلب به ظاهر پرداخته ایم و نقش ما طلبه ها در این زمینه زیاد است. ما باید هوای دل مردم را داشته باشیم. زمانی که به ظاهر دین پرداختیم، به باطن آن اهمیت ندادیم. به فقه و اصول اهمیت دادیم ولی از اخلاق و معنویت غافل شدیم. بزرگان ما در هفته گاهی فقه و اصول می گویند اما چندجلسه اخلاق می گویند.

🔹جوانان ما در این تهاجم فرهنگی اسیر شده و به دام افتاده اند. ما می بینیم کسی که زخمی یا اسیر می شود تکریم می ‌شود ولی اسیر جبهه فرهنگی را طرد می‌کنیم. ما حوزویان کوتاهی کردیم و من استغفار می‌کنم. گرچه شب و روز کار می‌کنم و گاهی تا صبح مشغول مطالعه و کار هستم ولی باز هم خودم را مقصر می دانم. آقامجتبی هوای دل مردم را داشت. شب‌های احیا حدود ۵۰۰ هزار نفر در جلسات آقامجتی حاضر می‌شدند و او از عمق دین برای مردم می‌گفت. گاهی جلسات فقه را تعطیل می‌کرد و اخلاق می‌فت.


.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @namehayehawzavi
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹


دو سه سخنرانی اخیر رهبر انقلاب باز هم حاوی یک اصل تاریخی مسلم است:
واقعیتِ سیاست، ساختنی است نه دنبال کردنی…

https://t.me/jalilmoheby


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
‏عاشق بود که میفهمید این ملت چه ارزشی دارد. حساب کتاب می‌کرد. اما از نوع خدایی.
‏عاشق بود…


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
توضیح نکته فوق
@jalilmoheby




Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اشبه الناس…




آرمان ما dan repost
🔻 #نشست_87ام؛ یاران انقلاب اسلامی 🔻


باموضوع:
🔻قانون عفاف و حجاب؛ آنچه بود، آنچه شد!
الزامات و محدودیت های قانون گذاری در حیطه فرهنگ🔻

با حضور:
👤 حجت‌الاسلام جلیل محبی؛
معاون حقوقی_سیاسی مرکز پژوهش های مجلس و طراح طرح اولیه قانون عفاف و حجاب
👤 سرکار خانم هدا مصطفایی؛
دانش پژوه دکتری مطالعات زنان و خانواده و پژوهشگر و فعال حوزه مطالعات خانواده


🏠 بلوار احمدآباد- نبش ابوذر غفاری 36- پلاک 328
🕑 پنجشنبه ۶ دی ماه ساعت ۱۷:۳۰

🔗 @armane_ma


اگر استقامت و بیانات رهبرانقلاب برای شما قابل درک نیست، این جملات حضرت امام را ببینید. این جملات در ابتدای نهضت در کتاب ولایت فقیه آمده است:

اصولاً دین اسلام و مذهب شیعه و سایر مذاهب و ادیان به همین نحو پیشرفت کرده‌‎ ‌‏است؛ یعنی ابتدا جز طرح چیزی نبوده؛ و سپس بر اثر ایستادگی و جدیت رهبران و پیامبران‌‎ ‌‏به ثمر رسیده است. موسی شبانی بیش نبود و سالها شبانی می کرد؛ آن روز که برای مبارزه‌‎ ‌‏با فرعون مأمور شد، یاور و پشتیبانی نداشت؛ ولی بر اثر لیاقت ذاتی و ایستادگی خود با یک‌‎ ‌‏ عصا اساس حکومت فرعون را برچید. شما خیال می کنید اگر عصای موسی دست من و‌‎ ‌‏جنابعالی بود، این کار از ما می آمد؟ همت و جدیت و تدبیر موسی می خواهد تا با آن‌‎ ‌‏عصا بساط فرعون را به هم بریزد. و این کار از هر کسی ساخته نیست. پیغمبراکرم(ص)‌‎ ‌‏وقتی که به رسالت مبعوث شد، و شروع به تبلیغ کرد، یک طفل هشت ساله (حضرت‌‎ ‌‏امیر(ع)) و یک زن چهل ساله (حضرت خدیجه) به او ایمان آوردند. جز این دو نفر کسی را‌‎ ‌‏نداشت. و همه می دانند که چقدر آن حضرت را اذیت کردند و کارشکنیها و مخالفتها‌‎ ‌‏نمودند. لیکن مأیوس نشد، و نفرمود کسی ندارم. ایستادگی کرد؛ و با قدرت روحی و عزمی‌‎ ‌‏قوی از «هیچْ» رسالت را به اینجا رسانید که امروز هفتصد میلیون جمعیت تحت لوای او‌‎ ‌‏هستند.‏

مذهب شیعه هم از صفر شروع شد. روزی که پیغمبر اکرم(ص) اساس آن را‌‎ ‌‏پایه گذاری کرد با استهزا مواجه گردید!

ولایت فقیه؛ حکومت اسلامی: تقریر بیانات امام خمینی (س)، ص 136

https://t.me/jalilmoheby


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
دکتر سالم جعفری، روانشناس

https://t.me/jalilmoheby




سخنرانی صریح حجه‌الاسلام والمسلمین عباس ولدی در خصوص یک اتفاق مشکوک در جبهه انقلاب

https://t.me/jalilmoheby


کانال هم‌راه dan repost
📍#هم‌راه| چهارمین نشست از سلسه نشست های نخبگان انقلاب اسلامی

🔹قرائت دعای توسل

▫️سخنران این هفته:
حجت‌الاسلام دکتر جلیل محبی
🔹موضوع: نقد و بررسی قانون عفاف و حجاب

🔺سه شنبه ۲۷ آذر ، ساعت ۱۷
🔺مکان: تهران، میدان شهدا، حسینیه شهید همت

◽دوستان‌تان را هم #هم‌راه کنید | در تلگرام، ایتا، بله و اینستاگرام با همین آی‌دی می‌توانید ما را دنبال کنید.
@ham_rahnews




‏11 روز قبل درباره ابلاغ قانون حجاب هشدار دادیم...

‏حالا شورای عالی امنیت ملی هم متوجه این خطر برای جامعه ایران شد و برای دومین بار، به درستی مانع ابلاغ قانون فعلی شد که "نگارنده نسخه جدید آن" کمترین توجهی به تبعات اجتماعی - امنیتی آن نداشت.

‏جریانات خودسر البته هر روز دستاویزی برای تصاعد فشار اجتماعی تا مرز فروپاشی درونی دارند؛ از تجمع ضد رفع فیلترینگ و تجمع مطالبه وعده صادق و تجمع حجاب... تا ترند کردن هر روزه استیضاح پزشکیان و برکناری اعضای کابینه؛ تا جایی که نهاد عالی امنیت ملی هر روز باید درگیر دفع شر اینان باشد.

‏مخالفت با ابلاغ این قانون البته به معنای پذیرش بی قانونی در حوزه عفاف و حجاب نیست اما با همان نگاهی که سران قوا و شعام نیز با ابلاغ آن مخالفت کردند، قانونگذار باید طیف گسترده ای از متغیرهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی را در نظر بگیرد.

‏مهم نیست که جامعه هدف این قانون و بخش کیفری آن 5 درصد یا 10 درصد قانونگریز -طبق ادعای طراحان - هستند؛ بلکه فشار روانی ناشی از اعلام چنین طرحی بر کلیت جامعه وارد می شود.

‏درک این موضوع که جامعه و حاکمیت با انواع ناترازی‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند و همزمان باید بر تحولات منطقه متمرکز باشند و برخی گروههای خودسر را هم مدیریت کنند، از بدیهیات سیاستگذاری در شرایط امروز است که شورای عالی امنیت ملی به درستی آن را تشخیص داد و اقدام کرد.

‏دولت نیز فرصت دارد تا لایحه اصلاح شده ای را مجددا به مجلس ارسال کند و ساماندهی این حوزه با واقع نگری دنبال شود.
(سردبیر مشرق نیوز )

https://t.me/jalilmoheby


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
وزیر هوش مصنوعی امارات …
@jalilmoheby


روزنامه فرهیختگان dan repost
خیانت سیستماتیک در حق حزب‌اللهی‌ها

محمد زعیم‌زاده، سردبیر روزنامه فرهیختگان:
🔻یکی از اهداف مهم سخنرانی اخیر رهبر انقلاب که پس از رویداد‌های مربوط به سوریه انجام شد، توضیح و تبیین وقایع با رویکرد اطمینان‌بخشی به جبهه مقاومت و بدنه‌ حزب‌اللهی و ارزشی نسبت به این ابررویداد منطقه‌ای بود تا حداقل آن‌ها در دام تحلیل‌های منفعل‌کننده، غیرواقعی و تخدیرگونه نیفتند.

🔻اما کمتر از ۲۴ ساعت بعد از این سخنرانی، یک سخنرانی از یک نماینده‌ مجلس منتشر می‌شود که در حال تحلیل ماجرای شهادت آیت‌الله رئیسی است. او با صراحت و بدون ارائه‌ هیچ سند و مدرکی ادعای برخی حساب‌های کاربری مشهور موساد در شبکه‌های اجتماعی درباره‌ پرواز تلخ اردیبهشت را تکرار می‌کند و یک شبهه‌ عمیق را در ذهن همان بدنه‌ حزب‌اللهی پدید می‌آورد.

🔻این ماجرا از دو منظر قابل تأمل است. نخست از نظر متن و دوم فرامتن ماجرا که حتماً مهم‌تر است.

🔻از نظر نگارنده صرف اظهارنظر در خصوص این موضوع یا موارد مشابه آن ایرادی ندارد و هر فردی می‌تواند در چهارچوب قانون از حق آزادی برخوردار باشد، اما با دو شرط؛ نخست آنکه دلیل و سندی برای ادعای خود بیاورد و دوم با ادعا‌های سابق گوینده هم‌خوانی داشته باشد یا اگر تفاوت دارد، بتواند علت این تفاوت را توضیح بدهد.

🔻در ماجرای سخنان این نماینده تا جایی که صحبت‌های او پخش شده است، اشکالاتی وجود دارد. اولاً برای این ادعا هیچ سندی و مدرک خاصی ارائه نمی‌کند و به نظر می‌رسد بیشتر در حال پرکردن یک نوار است که زحمت راننده‌های محترم تاکسی در مسیر‌های طولانی را کم کند، ثانیاً ۲۴ ساعت بعد از سخنان رهبری، این حرف از جماعتی که خود را از شیعیان تنوری و سیاسیون ذوب در ولایت می‌خوانند، قابل قبول نیست.

🔻اما این موضوع از منظر فرامتن هم قابل تأمل است؛ چون مسئله فقط یک فرد یا یک گزاره نیست. با میزانسن عجیبی طرفیم که چهار بازیگر مهم دارد؛

1️⃣ ماجرای ضلع اول تا حدی قدیمی و تکراری است. ماسون‌شناسان و پژوهشگران رمل و اسطرلاب قدیمی، چند سالی می‌شود با حمایت‌های پیدا و پنهان، سرشبکه‌ کنشگری سیاسی شده‌اند، سخنرانانی که عموماً سازوکار تولید استدلالشان ارجاع به رمز‌ها و راز‌ها و اخبار پنهانی و ماورایی است. سازوکاری که با یک گارانتی قضایی-امنیتی در سال‌های قبل تلاش کرده به مخاطب بقبولاند که مثلاً رئیس‌جمهور اسبق، جاسوس اسرائیل است.

2️⃣ ضلع دوم مخاطبانی‌اند که عموماً قربانی این طراحی‌‌اند؛ اما خودشان هم بی‌تقصیر نیستند. مخاطبی که به جای پیدا کردن منطق اتفاقات به راز و رمز‌ها علاقه‌مند است، به جای علاقه‌مندی به تحلیل‌های فسفرسوز و چندوجهی به اخباری‌گری و شنیدن کُد‌های تخدیری روی خوش نشان می‌دهد و...

3️⃣ ضلع سوم بستری است که برای پیوند این دو ضلع تدارک شده. «جامعه‌ شبکه‌ای»، اصطلاحی است که در علوم ارتباطات برای توضیح روابط جدید بین قدرت و ارتباطات استفاده می‌شود. کارکرد «جامعه شبکه‌ای» ذیل پیام‌رسان‌های مدرن، تغییر ساخت قدرت از ساختار عمودی به ساختار افقی است؛ یعنی به جای سازوکار بالا به پایین یا پایین به بالا، در ساخت جدید شبکه‌ها قدرت به صورت افقی توزیع می‌شود. البته در این فقره ماجرا کاملاً برعکس و در این جامعه قرار است رابطه‌ها در ظاهر شبکه‌ای باشد؛ اما در عمل مراد و مریدی است.

4️⃣ اما ضلع چهارم که از همه مهم‌تر است طراحان سیاسی و اسپانسر‌های اقتصادی و ذی‌نفعان این فرایند در قدرت هستند. آن‌ها یک شبکه‌ تخدیر‌کننده‌ معرفتی می‌خواهند، یک جامعه‌ توده‌ای که هرچیزی را باور کند و بستری که در عین شبکه کردن این دو، منقطع از بقیه‌ عالم باشد و حس اکثریت بودن را به جامعه‌ مدنظرشان بدهد.

◻️آنچه این روز‌ها در فضای سیاسی و اجتماعی کشور می‌گذرد، حاصل پخت‌وپز این جریان است. یک خطای سیستماتیک که بدنه‌ ارزشی و انقلابی را به جای یک امت رشید و عمیق، یک جامعه‌ توده‌ای می‌خواهد. جامعه‌ای که باور کند ما کرخه و کارون را ساخته‌ایم تا با آن‌ها کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس را غرق کنیم، دیگر هرچیزی را که ما بخواهیم باور می‌کند. اگر به او بگوییم به این‌ها رأی بدهیم چون خادمند رأی می‌دهند. اگر چند سال بعد بگوییم رأی ندهید چون خائنند باز باور می‌کنند و...

◻️البته وقایع اخیر خصوصاً اتفاقاتی که در ماجرای سوریه رخ داد و واکنش‌هایی که در جامعه‌ شبکه‌ای‌شده‌ ایتا بروز کرد، احتمالاً حتی طراحانشان را هم نگران کرده است. حجم تولید خشونت کلامی و توزیع نفرت نسبت به برخی مقامات نظامی و غیرنظامی کشور در حدی بود که نشان می‌دهد این خطای سیستماتیک ممکن است به‌زودی دامن طراحانش را هم بگیرد.

متن کامل را در اینستنت ویو بخوانید.

@FarhikhteganOnline

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.