مُحَلِّل


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: Siyosat


محلل: تحليلگر، مفسر، ناقد، منتقد
📌 لینک کانال در ایتا:
https://eitaa.com/Muhallel

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
Siyosat
Statistika
Postlar filtri


ترامپ در حالی از مالکیت بر غزه سخن رانده که چند روز پیش رهبر معظم انقلاب اسلامی یک جمله هوشمندانه گفتند و آن "غلبه غزه با قدرت نظامی آمریکا پس از جنگ با او" بود. به عبارتی رهبر انقلاب مواجه غزه را در اینجا نه با قدرت نظامی رژیم که درگیری غزه را مستقیما با آمریکا توصیف کردند که نتیجتا باعث پیروزی مقاومت شده است. این نتیجه هر نوع رویارویی جدید حتی درگیری حماس و ارتش یا مزدوران امنیتی آمریکا نیز خواهد بود.

@Muhallell


تحلیل اقدامات ترامپ در مدت اخیر نشان می‌دهد وی با اتخاذ استراتژی چکش، در هر موضوع با استفاده از تولید رعب، تلاش می‌کند به مرگ بگیرد تا طرف مقابل به تب راضی شود. هیاهو و سروصدای بسیار و همچنین استفاده از کلمات یا بعضی اقدامات آوانگاردی مشهود است، نهایتاً چه در شیوه و چه در حصول نتیجه، تفاوتی با اقدامات پیشین خودش یا بایدن ندارد. واو به واو این را در بحث تعرفه‌ها و درگیری با مکزیک دیدیم. در برخورد با ایران هم می‌بینیم که خالص شده طرح وی همان چماق و هویج معروف است اما شاهدیم آن را با حرف‌هایی مانند "محو کردن ایران از روی نقشه" یا "جنگ جهانی سوم" یا "تماس و صحبت با رئیس جمهور و رهبر ایران" ترکیب می‌کند تا چهره ویژه‌ای برای خود دست و پا کند. این رویکرد شاید در کوتاه مدت دستاوردهایی نصیب آمریکا کند اما در بلند مدت به ضرر سیاست آمریکاست.

در خصوص یادداشت فوق نیز شاهد بودیم که ساعاتی قبل از دیدار با نتانیاهو رخ داد و بلافاصله منابع عبری طرح بحث حمله به ایران در جلسه این دو نفر را تکذیب کردند؛ به نظر می‌رسد ترامپ با امضای یادداشت فوق و اعلام آن قبل از دیدار با نتانیاهو عملاً این پیام را به نتانیاهو رساند که فعلا طرح دیگری برای ایران دارد.

موارد مهم دیگری در خصوص سیاست‌ها و استراتژی‌های ترامپ در خصوص ایران وجود دارد که با گذشت زمان و آشکار شدن ابعاد مختلف آن بهتر می‌توان آن‌ها را شرح داد.

@Muhallell


تا ساعات آینده یک یادداشت جدید ریاست جمهوری از سوی ترامپ صادر خواهد شد که در آن به وزارت خزانه داری دستور می‌دهد که فشار حداکثری اقتصادی آغاز گردد از جمله اعمال تحریم‌ و مکانیسم اجرایی بر کسانی که تحریم‌ها را دور می‌زنند. به عبارتی کمپین "به صفر رساندن فروش نفت ایران" اجرا می‌شود. نکته اینکه اعلام این تحریم‌ها دقیقا در زمانی است که نتانیاهو در واشینگتن حضور دارد که می‌تواند پیامی به وی نیز داشته باشد. البته آمریکا برخی فشارها را به صورت پنهان آغاز کرده بود اما این بار علنی خواهد شد. شبکه‌های فروش نفت کشور از حساسیت زیادی برخوردارند که اخیرا تلاش شده ظرفیت‌های قدیمی احیا شود.

@Muhallell


امروز ۱۵ بهمن و در تقویم سیاسی کشور، سالروز واقعه یکشنبه سیاه در ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ است. آن اتفاقات تلخ تنها ۳ ماه پس از نهی جدی رهبر معظم انقلاب مبنی بر عدم آشکارسازی اختلافات در مجلس شورای اسلامی رخ داد. حال بعد از ۱۲ سال، امروز نشست نمادین مشترکی میان سه قوه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد. البته اتحاد و همدلی قوای سه گانه در جهت منافع سیاسی رد است و تنها سیاست‌های کلی نظام و برنامه هفتم توسعه جهت حل مشکلات کشور مبنا و شاخص هر نوع وفاق است. اما اینکه از شرایطی خارج شدیم که رئیس جمهور وزیر اطلاعات را برکنار کند، خود وزیر شود و نهاد حافظ امنیت کشور تبدیل به محل تخلیه زدوخوردهای سیاسی شود، از آن سو رهبر انقلاب اسلامی برای اتمام حجت، جهت برکناری معاون رئیس جمهور نامه رسمی دهند و یا در دوره‌ای رئیس جمهور کشور بیاید و حتی در سطوح اعتقادی به صحبت‌های رهبر انقلاب پاسخ دهد؛ این‌ها همگی جای شکر دارد و البته مرهون تلاش‌های شهید رئیسی نیز است که پس از ۱۲ سال این همدلی قوا را به وجود آورد.

@Muhallell


روز ۳۰ بهمن، سررسید دومین تاریخ خروج رژیم از لبنان است. امری که بسیاری از ناظران پیش‌بینی می‌کنند رخ نداده و اسرائیل همچنان در پنج تپه راهبردی باقی بماند. تقریبا همه سطوح حتی جوزف عون گفته‌اند که عدم عقب نشینی در دومین تاریخ عواقبی دارد. ۵ روز بعد از ۳۰ ام، تشییع بزرگ شهید سیدحسن نصرالله خواهد بود. شاید موشک خاصی در کار نباشد اما این تشییع باز هم به مثابه سوخت بوده و خون تازه‌ای به رگ‌های حزب‌الله تزریق خواهد کرد.

@Muhallell


مجموع تحرکات و نوع تجهیزاتی که ارتش رژیم به سوریه می‌آورد، هیچ شباهتی به حضور موقت ندارد و حاکی از برنامه‌ریزی تل‌آویو برای حضور بلندمدت یا دائمی در سوریه است. احداث راه‌های جدید برای دسترسی به پادگان‌های نظامی و تخریب راه‌های قبلی بخشی از این نشانه‌هاست. در این بین هیچ امیدی به جولانی نیست. وی همین الان هم زیر فشار شدیدی قرار دارد مخصوصا از سوی آمریکا(در ادامه خواهیم گفت). در سفری که میقاتی چندی پیش به دمشق داشت ناظران گفتند که وی بهت زده از کاخ الشعب خارج شده؛ اینکه محتوای صحبت‌های این دو چه بوده مشخص نیست اما گفته شده که الشرع از میقاتی می‌پرسد آقای نخست وزیر به نظر شما انور سادات یک خائن بود؟ میقاتی سکوت می‌کند، شرع مجددا می‌پرسد، میقاتی لبخند می‌زند(یعنی جوابی ندارم) که شرع پس از مکثی می‌گوید:
"من مدتها در مورد این موضوع فکر کردم و افکار و نیروهایی را که ملت عرب تجربه کرده بود، مرور کردم؛ اگر آن موقع جای سادات بودم همین کار را میکردم!
". این وضعیت فردی است که اکنون روی کار است. خلاصه ماجرا این است: جولانی برای اینکه از سوی آمریکا و غرب به رسمیت شناخته شود حتی حاضر به تطبیع با رژیم و چه بسا پذیرش آوارگان فلسطینی در قالب طرح ترامپ نیز خواهد بود! اما وی خودش نیز بهتر می‌داند که تبعات این کار برای او حتی از اردن و مصر و امارات نیز بدتر است و باعث سرنگونی وی خواهد شد.

@Muhallell


امروز قصد داشتم متنی در خصوص اهمیت هوش مصنوعی بنویسم که زمیر این سخنان را مطرح کرد. اگر بگویند دعوای ما با رژیم صهیونی فارغ از مسائل فلسطین چیست؟ پاسخ واضح است: دو پادشاه در یک اقلیم نمی‌گنجند! البته حتی اگر ما قبول کنیم که دو پادشاه وجود داشته باشد، رژیم یک کلمه را دنبال می‌کند: انحصار. اگر او نمی‌گذارد ما هسته‌ای داشته باشیم، نه اینکه ما قصد زدن بمب بر اسرائیل را داشته باشیم، خودشان می‌دانند که ما چنین نخواهیم کرد بلکه آنها می‌گویند چون در منطقه غرب آسیا فقط آنها بمب دارند، هیچ کشوری حق داشتن بمب یا بازدارندگی هسته‌ای را ندارد. لذا یک زیرساخت مهم دشمنی ما با رژیم، نبرد بر لبه فناوری است. در حوادثی مانند عملیات یا پیجری یا عملیات وعده صادق 2 ما شاهد این نبرد فناوری هستیم. اکنون بحث هوش مصنوعی جدی است. چند روز پیش نیز شیخ نعیم قاسم تاکید کردند که یکی از دلایل برتری نظامی رژیم در ماه‌های گذشته، استفاده گسترده دشمن از هوش مصنوعی بود. در ایران با تاکیدات حضرت آیت الله خامنه‌ای، هوش مصنوعی می‌بایست همتراز انرژی هسته‌ای و موشکی توسعه یابد. البته ما کارهای زیادی برای انجام داریم و نمی‌توان از اکنون ادعا کرد اما هیچ بعید نباشد که ما روزی را ببینیم که جوخه‌های ترور و خرابکاری رژیم صهیونیستی، به دنبال هدف قرار دادن دانشمندان و متخصصان و مراکز هوش مصنوعی ما باشند.

@Muhallell


أخٌ‌في‌الله dan repost
ایال زمیر، رئیس جمایتکار ستاد کل آینده عرررتش اسقاطیل، گفت: دشمنان ما، از ایران تا غزه، از یمن تا بیروت و دمشق، درباره ما اشتباه می‌کنند. مردم اسقاطیل و عرررتش آن قوی هستند.

او امروز در کنفرانس برنامه‌های کاری وزارت جنگ سخنرانی کرد و گفت: مدیریت ارشد وزارت جنگ و اعضای ستاد کل عرررتش، مسئولیت بزرگی در قبال بقای اسقاطیل دارند. این وزارتخانه در طول جنگ به هدف اصلی خود، یعنی تأمین مداوم نیازهای عرررتش در دو حوزه اصلی، تسلیحات و بازسازی، عمل کرده است.

زمیر تأکید کرد که عرررتش در طول جنگ خطوط تولید تسلیحات را که بسته شده بودند، بازگشایی کرد، خطوط تولید موجود را گسترش داد و توانایی‌های جدیدی ایجاد کرد. کاهش وابستگی به جهان، هم از نظر امنیتی و هم اقتصادی، به نفع ما است.

او افزود: دشمنان اسقاطیل میزان قدرت ما را درک نمی‌کنند. ما در یک رقابت تسلیحاتی و فناوری جهانی قرار داریم. در این منطقه رحم و مروت وجود ندارد. مردم اسقاطیل و عرررتش آن قوی هستند. در لحظات حساس، این ملت جنگجو بودن خود را ثابت می‌کند.

وی همچنین گفت: عرررتش از وضعیت بحرانی برخاست، دشمنان در تمام جبهه‌ها شکست خوردند و رهبرانشان زیر آوار دفن شده‌اند، اما نبرد هنوز پایان نیافته و چالش‌های بزرگی پیش رو داریم. سال ۲۰۲۵ سالی پر از درگیری خواهد بود و وزارت جنگ باید به ساخت قدرت ادامه دهد.

در این کنفرانس، گزارش‌های سال ۲۰۲۴ وزارت جنگ ارائه شد که شامل خرید تسلیحات و تقویت بی‌سابقه نظامی به ارزش ۲۲۰ میلیارد شکل بود، از جمله ۱۵۰ میلیارد شکل برای تولید داخلی. همچنین از اجرای ۶۷۰ پرواز و ۱۳۰ مأموریت دریایی برای انتقال تجهیزات نظامی خبر داده شد.

در طول جنگ، اسقاطیل شاهد بزرگ‌ترین عملیات انتقال تسلیحات در تاریخ خود بوده است، با ارسال بیش از ۵۰ هزار تُن موشک، بمب، خودروهای زرهی و تجهیزات نظامی. همچنین خطوط تولید مهمات زمینی دو برابر شده و کارخانه‌های جدیدی برای تولید تجهیزات جنگی راه‌اندازی شده است.

وزارت جنگ همچنین از راه‌اندازی یک اداره جدید برای توسعه هوش مصنوعی و سامانه‌های خودمختار خبر داد. در سال ۲۰۲۴، بیش از ۵۹۴۲ خانواده جدید به جمع خانواده‌های اسقاطیهای عرررتش پیوسته و بیش از ۱۵ هزار زخمی تحت مراقبت قرار گرفته‌اند.

این گزارش نشان می‌دهد که اسقاطیل به دنبال تقویت ظرفیت‌های نظامی و کاهش وابستگی خارجی است، درحالی‌که همچنان با چالش‌های امنیتی مواجه خواهد بود.


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
نقل قولی که از سردار حاجی‌زاده در حال دست به دست شدن است: "هیچکسی نمی‌تواند دستور رسمی نظامی رهبر انقلاب را برای هرگونه عملیاتی لغو کند و یا بگوید که امکان اجرای آن نیست. اکنون به این مرحله رسیده‌ایم" مربوط به بخشی از مستند نگهبان آسمان است نه باید و نباید #وعده_صادق۳

🔗 نقطه‌زن (@noghtezan_info)

@Muhallell


الا ای پاسدارِ انقلابِ کشورِ عشق
نام نیکویت همیشه ثبت، اندر دفتر عشق
تو کردی اقتدا در عزت و ایثار به آنکس
که هستی‌اش فدا بنمود و گردید”مظهر عشق”

🌸میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار مبارک باد

@Muhallell


ریشه تمام طرح‌های ترامپ برای منطقه، عادی‌سازی اسرائیل در خاورمیانه است. رژیم صهیونیستی یک پادگان تحمیلی به منطقه است و هدف از قطار عادی‌سازی نه برقراری روابط سیاسی - تجاری که هضم و بومی‌‌سازی اجباری این عنصر مصنوعی در اکوسیستم منطقه‌ای است.
اکنون ترامپ در ملاقات و تماس و برخورد با هر فرد و پرونده‌ای در منطقه، فقط دو جمله دارد: نظرت درباره عادی‌سازی چیست؟ آیا فلسطینی‌ها را می‌پذیرید؟
لذا نه عادی‌سازی محدود به سعودی است و آمریکا نهایتاً به دنبال ورود قطر، عمان، اندونزی، مالزی و حتی سوریه و لبنان و اکراد به این قطار است و نه طرح اخراج فلسطینی‌ها محدود به انتقال به مصر و اردن می‌شود بلکه انتقال به سوریه و لبنان را نیز شامل می‌شود. ما باید بپذیریم که دشمن در حال تداوم جنگ قبلی خود علیه غزه و لبنان به اشکال متنوع دیگر است. ما نیز نفوذ خود را از دست نداده‌ایم بلکه به دنبال تغییر مسیر بازی در منطقه هستیم.

@Muhallell


توافق فوق بالاخره رخ داد و فصائل مقاومت متعهد می‌شوند تا اطلاع ثانوی از دستورات شخص محمد شیاع‌السودانی به عنوان فرماندهی کل قوای عراق پیروی کرده و از هر گونه اقدام خارج از چارچوب فوق خودداری کنند. در عوض نیز بحث انحلال و ادغام در حشد موقتاً پایان می‌یابد و سلاح فصائل حفظ می‌شود.

سران فصائل با مقاومت خود با استدلال مقابله با رژیم صهیونیستی، تداوم حضور آمریکا، خطر بازگشت داعش و سلاح داشتن گروه‌های کردی و بقای بیت شیعی، توانستند بحث انحلال و ادغام را موقتا جمع کنند اما نظرشان این است که دولت در مذاکره با آمریکا باید حضور اشغالگر را تا پایان سال جاری میلادی پایان دهد.

تهران نیز با توجه به اشتغالات متعدد، از ابتدای این روند یک استقلالی هم به دولت داد و هم به گروه‌ها. اما نظر ایران این بود که به جای انحلال و ادغام، فصائل از حملات و فعالیت نظامی دست کشیده، نوعی سکوت و پنهان‌‌سازی حکفرما شود و البته گروه‌ها در روندی موازی از حیث نظامی تقویت شده و خود را در عرصه سیاسی با هوشمندی حفظ و ارتقا دهند. این شیوه مطابق نیازهای روز، نظریه سردار قاآنی از ابتدای تصدی ایشان بر فرماندهی قدس بوده است و از همان اولین سفرهای ایشان به بغداد در ۹۸ و ۹۹ دنبال شده است. نظریه‌ای که بعضاً توفیقاتی نیز داشته است.

لازم به ذکر است که اخیراً سودانی به دنبال ائتلاف سیاسی با برخی سران اطارالتنسیقی برای انتخابات پارلمانی جاری بوده که فعلا با هادی العامری به توافق رسیده است. یکی از الزامات این توافق سیاسی نیز تعیین تکلیف گروه‌ها و ادغام آن‌ها در حشد است.

به جز این بحث، بغداد در تلاش است تا برای در امان ماندن از سیاست‌های ترامپ، یک سپر منطقه‌ای و بین‌المللی برای خود از حیث میانجی‌گری درست کند.

از این رو سودانی در تلاش است که بغداد را تبدیل به کانال ارتباط ایران و آمریکا کرده و حتی تجربه مذاکرات هسته‌ای بغداد در سال ۱۳۹۱ نیز تکرار شود. همچنین وساطت بین ترکیه و SDF از دیگر طرح‌های عراق است.

همچنین از اواسط ماه جاری قرار است نشست یا نشست‌هایی در بغداد در خصوص امنیت منطقه‌ای(احتمالاً در سطح وزرای خارجه) با محوریت تحولات سوریه، با حضور ایران، ترکیه، کشورهای عربی و غربی و اروپایی برگزار شود که تدارکات برگزاری آن در حال انجام است.

@Muhallell


جملات ما نمی‌توانند ابوخالد را توصیف کنند. اما اگر بپرسند فقط و فقط باید دو ویژگی شخصیتی شهید را ذکر کرد؛ قطعا پاسخ همه این است اول تواضع و وفاداری فراوان وی و دوم علم بی حد و حصر او.
تقریبا چیزی نبود که ابوخالد نداند؛ از فیزیک و شیمی و مهندسی صنایع نظامی گرفته تا تاکتیک‌های جنگی و تسلط بر سه زبان عربی و عبری و انگلیسی.
با این حال شاهدان گواهی می‌دهند که علی‌رغم این علم بی‌همتای شهید، ابوخالد تواضع فراوانی داشت و اخلاق و روی گشاده وی زبانزد بوده است.
شهید ضیف در بمباران سال ۲۰۰۲ غزه، چشم راست خود را از دست داد و ستون فقرات وی آسیب شدیدی دید. صهیونیست‌ها گمان می‌کردند که با این ضربه ضیف ویلچرنشین است او اما به دلیل عمل‌های جراحی پیچیده توانست سرپا بایستد اما همواره یک درد سخت در ستوان فقرات خود به همراه داشت که وی را به شدت اذیت می‌کرد؛ شدت درد و پرهیز از استفاده از قرص‌های مُسَّکِن، باعث شد تا جسم ابوخالد روز به روز نحیف‌تر شد. رحمت و رضوان الهی بر او باد‌.

@Muhallell


یکی از محورهای مذاکراتی مرحله دوم آتش‌بس غزه، آزادی اسرای حزب‌الله است که تعمیم اتصال جبهه‌ها به عرصه سیاسی است. كامل يونس،حسن جواد، يوسف عبدالله، ابراهيم الخليل، محمد جواد، حسين شريف و عماد امهز ۷ نفر از اسرای مقاومت لبنان هستند + یکسری از پیکرهای شهدا. البته در درگیری‌های اخیر مردمی نیز برخی افراد توسط نظامیان صهیونیست ربوده شده‌اند.

@Muhallell


وضعیت عجیبی در خصوص روند انتخاب کابینه نواف سلام وجود دارد. در این مدت وی روزانه با احزاب سیاسی جلسه داشته، جلساتی که معمولاً مثبت پیش‌ می‌رود‌، توافق می‌شود اما سلام بعد از جلسه زیر همه چیز می‌زند، دوباره جلسات مثبت و الی آخر. در خصوص وزارت دارایی که مهم‌ترین وزارتخانه برای شیعیان محسوب می‌شود، نبیه بری بر انتصاب یاسین جابر پافشاری می‌کند هر چند وی ایده آل نیست اما اگر وی نباشد، گزینه بعدی از دست شیعیان خارج است. حال جالب چیست؟ یکی از نزدیکان موثر سلام به دلیل اختلافاتی که با برادرِ تاجر یاسین جابر داشته نمی‌گذارد وی وزیر شود! مسخره‌تر از آن، سلام برای انتصاب وی به دنبال استعلام از وزارت خزانه‌داری آمریکا است! قبلا نیز پست وزارت بهداشت را از حزب‌الله گرفتند با این استدلال که بخش بهداشت نیاز به کمک بین‌المللی دارد و وزیری یک فرد حزب‌الله باعث می‌شود کمکی صورت نگیرد!

@Muhallell


غنچه تا بگشود لب، خونین‌دلم آمد به یاد
لاله را دیدم چراغ محفلم آمد به یاد

در فضای باغ دیدم داغ‌های لاله را
چشمِ در خون خفتهٔ داغِ دلم آمد به یاد

جلوه‌گر شد موج تا در دیده‌ام با اضطراب
پرفشانی‌های مرغ بسملم آمد به یاد


تا کی من از فراق تو رنج و بلابرم
تا چند در هوای تو جور و جفا برم

بر من همه بلا ز دل مبتلا رسد
تا کی من این بلا ز دل مبتلا برم

هر شب ز سوز سینه به دوزخ مدد دهم
هر روز از آب دیده به دریا عطا برم

کس را ز غصه و غم من نیست آگهی
این قصه با که گویم و این غم کجا برم


حاج ابوخالد محمد الضیف در واقع در همان ۱۱ مردادماه سال جاری به شهادت رسیده بودند اما تا تایید دقیق آن زمان برد. پس از تایید شهادت ایشان، حادثه ترور دکتر اسماعیل هنیه رخ داد. مجموع این دو باعث شد که فرماندهی قسام تصمیم بگیرد که به جهت عدم تضعیف روحیه و فروپاشی، سیاست اعلامی را سکوت مبهم قرار دهد زیرا در آن زمان هدف رژیم این بود که با زدنِ رئوس دفتر سیاسی و شاخه نظامی حماس، به خواسته‌های خود برسد. با گذشت زمان و شهادت یحیی سنوار، این عدم اعلام به دلیل عدم فروپاشی روحی و همچنین نام نبردن از جانشین ایشان (محمد سنوار) بیش از پیش اهمیت یافت. اکنون و با پایان جنگ و کسب پیروزی‌ها در مرحله اول آتش‌بس، بهترین زمان جهت اعلام شهادت فرماندهان بود.

@Muhallell


گر تیغ برکشد که محبان همی‌زنم
اول کسی که لاف محبت زند منم

گویند پای دار اگرت سر دریغ نیست
گو سر قبول کن که به پایش درافکنم

امکان دیده بستنم از روی دوست نیست
اولیتر آن که گوش نصیحت بیاکنم

آورده‌اند صحبت خوبان که آتش است
بر من به نیم جو که بسوزند خرمنم

من مرغ زیرکم که چنانم خوش اوفتاد
در قید او که یاد نیاید نشیمنم

دردیست در دلم که گر از پیش آب چشم
برگیرم آستین برود تا به دامنم

گر پیرهن به در کنم از شخص ناتوان
بینی که زیر جامه خیالیست یا تنم

شرط است احتمال جفاهای دشمنان
چون دل نمی‌دهد که دل از دوست برکنم

دردی نبوده را چه تفاوت کند که من
بیچاره درد می‌خورم و نعره می‌زنم

بر تخت جم پدید نیاید شب دراز
من دانم این حدیث که در چاه بیژنم

گویند سعدیا مکن از عشق توبه کن
مشکل توانم و نتوانم که نشکنم


چرا رژیم تروریست در لبنان مانده است؟

حضور ارتش اشغالگر در جنوب لبنان توسط آمریکا تا ۲۰ روز دیگر تمدید شده است که چند روز آن نیز گذشته. سوال این است که رژیم دقیقا قرار است در این ۲۰ روز چه کند؟ آیا می‌تواند کل زیرساخت‌های حزب را تخریب کند؟ یا شهرک‌نشینان شمال را بازگرداند؟ یا منطقه حائل ایجاد کند. به نظر پاسخ تمام این سوالات منفی است؛ رژیمی که نتوانسته در دو ماه تمام این کارها را انجام دهد در ۲۰ روز نیز نمی‌تواند. همچنین زیرساخت حضور رژیم در جنوب لبنان فراهم نیست و حضور مردمی نیز اجازه تداوم اشغال را نمی‌دهد. به نظر می‌رسد هدف رژیم، تکمیل معادله داخلی است. به عبارتی دیگر، پس از آتش‌بس، شرط‌بندی آمریکا و رژیم بر دشمنان داخلی با هدف حذف کامل مقاومت از معادلات است. آن‌ها تصور می‌کنند با ضربات وارده حزب‌الله دیگر توانایی تاثیرگذاری منطقه‌ای ندارد و اکنون شرایط فراهم است که با اقدامات داخلی‌، این عدم تاثیرگذاری به محیط داخلی لبنان نیز تسری یابد اما دشمنان داخلی حزب‌الله نباید تنها مانده و حضور ارتش رژیم به مثابه لبه دوم قیچی بر مقاومت عمل می‌کند زیرا با اقدامات نقض آتش‌بس و همچنین پیوند با نیروهای اشغالگر در سوریه برای اشراف بر بقاع و حضور تحریر الشام همواره تهدید حمله تروریست‌ها به لبنان وجود دارد. به طور خلاصه یعنی باید دشمن خارجی از مرکبا و کفر کلا با پشتیبانی هرمون و دشمن داخلی از عین‌التینه و بعبدا با پشتیبانی عوکر، مقاومت را اصطلاحاً قیچی کرده و سپس تهاجم کامل و احتمالی از سمت بقاع و سوریه به درون لبنان وجود دارد. مانور اقتدار الثنائی الشیعی در انتخاب جوزف عون و همچنین طوفان مردمی در جنوب تا کنون هر دو لبه قیچی فوق را کُند و ناکار کرده است.

@Muhallell

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.