6Rang


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha


شش‌رنگ (شبکه لزبین‌ها و ترنس‌جندرهای ایرانی)
تماس مستقیم از طریق تلگرام:
@Iran6rang_Tamas

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Statistika
Postlar filtri


📍https://6rang.org/78448/
🏳️‍🌈
دونالد ترامپ برای دومین بار رئیس‌جمهور ایالت متحده آمریکا شد و به عنوان چهل و هفتمین رئیس‌جمهور این کشور به شکل رسمی شروع به کار کرد.
این در حالی است که دشمنی و نفرت‌پراکنی ترامپ علیه اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ سابقه‌ای طولانی دارد.
او در آخرین اظهارات خود در مجلس تحلیفش باری دیگر اشخاص نان‌باینری، اینترسکس و سایر جنسیت‌های خارج از دوگانه زن/مرد را به رسمیت نشناخت و با تاکید بر دوگانه زن و مرد گفت: «از امروز سیاست رسمی ایالات متحده آمریکا این است که فقط دو جنسیت وجود دارد، زن و مرد!»
سخنان نفرت‌پراکنانه‌ی ترامپ پیش‌تر در خصوص منع خدمت اشخاص ترنس در ارتش، منع حضور آن‌ها در ورزش زنان و همچنین تاکید بر خانواده سنتی بارها انتقاد اعضا و فعالین ال‌جی‌بی‌تی+ را برانگیخته بود.
در این پست نمونه‌هایی از این نفرت‌پراکنی‌ها را خواهید دید.
شما هم شاهد موارد دیگری از سخنان نفرات‌پراکنی مسئولان دولتی داخلی و خارجی شده‌اید با ما به اشتراک بگذارید.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78436/
🏳️‍🌈
دولت عراق با تصویب اصلاحیه‌ای بر قانون مبارزه با کار جنسی که در سال ۱۹۸۸ تصویب شده بود، رابطه رضایتمند بین دو همجنس، مراقبت‌های بهداشتی تایید کننده بیان و هویت جنسیتی متنوع را در این کشور جرم‌انگاری کرد.
این اصلاحیه که خشونت و تبعیض علیه ال‌جی‌بی‌تی‌های عراقی‌ را بیشتر مشروعیت می‌بخشد در ۲۸ آوریل ۲۰۲۴ به مجلس ارائه و از ۱ ژوئیه ۲۰۲۴ لازم‌الاجرا شد.
بر اساس این اصلاحیه، روابط همجنس‌گرایانه با ۱۰ تا ۱۵ سال حبس، فعالین و مدافعین حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ که «همجنس‌گرایی را تبلیغ می‌کنند» حداقل هفت سال حبس و ۱۰ میلیون دینار جریمه و مراقبت‌های بهداشتی تایید کننده جنسیت با سه سال حبس مواجه‌اند. علاوه بر این، پوشیدن لباس‌های نامتناسب با جنسیت تعیین شده یا مردانی که «از زنان تقلید می‌کنند»، تا سه سال حبس یا حداقل ۵ میلیون دینار جریمه همراه دارد.
همچنین در ماه مه ۲۰۲۳، کمیسیون رسانه و ارتباطات کشور عراق کلمات «جنسیت» و «همجنس‌گرایی» را در رسانه‌های کشور ممنوع اعلام کرد و به‌جای آن استفاده از اصطلاح «انحراف جنسی» را الزامی کرد.
این قانون موج جدیدی از ترس و ناامنی، سرکوب، دستگیری‌های خودسرانه، خشونت، شکنجه و بدرفتاری در بازداشت را افزایش داده است.
شش‌رنگ ضمن اعلام همبستگی با جامعه کوییر عراق و محکوم کردن تصویب و اجرای این قانون را نقض بارز حقوق بشر از جمله حق برابری و عدم تبعیض (اصل دوم قوانین یوگیاکارتا)، حفاظت در برابر سوء استفاده‌های پزشکی (اصل هجدهم)، حق برخورداری از امنیت شخصی (اصل پنجم) و حق حریم خصوصی(اصل ششم) دانسته که می‌تواند منجر به ابزاری برای سرکوب هرچه بیشتر گروه‌های به حاشیه رانده شود.
نباید فراموش کرد حقوق فردی هر انسانی، حقوق امتیازی نیستند بلکه آنها سنگ بنای عدالت و انسانیت هستند.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78424/
🏳️‍🌈
محمد مقیسه و علی رازینی، از قضات بدنام دادگاه انقلاب در جمهوری اسلامی امروز ۲۹ دی در برابر ساختمان دیوان عالی کشور کشته شدند.
براساس 《بانک اطلاعاتی ناقضان حقوق بشر》 که توسط سازمان عدالت برای ایران راه‌اندازی شده است، هر دو از ناقضین فاحش حقوق‌بشر بودند.
علی رازینی مقام‌‎ قضایی- امنیتی با سابقه‌ای سیاه بود که به گفته خودش، بسیاری از افرادی که برایشان حکم اعدام صادر کرده، جوان بودند و دادگا‌ه‌های آنها بیشتر از «۳۰ دقیقه» طول نمی‌کشیده است.
بر اساس روایت‌هایی که در کتاب جنسیت x، به کوشش شادی امین آمده، علی رازینی در مواجهه با اقلیت‌های جنسی و جنسیتی از این فرصت برای آزار و تحقیر آن‌ها استفاده می‌کرد. به ویژه افراد ترنسی که برای مجوز مجبور به رجوع به او بودند.

🔴«بکشید پایین من نگاه کنم ببینم چه تفاوتی با زن طبیعی دارد.»🔴

همچنین محمد مقیسه که از سال‌های آغازین پس از انقلاب ۱۳۵۷ در دستگاه قضایی ایران از قضات جنجالی پرونده‌های سیاسی و امنیتی نقشی محوری داشت، در جریان کشتار زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ در زندان گوهردشت نیز نقشی اساسی داشت.
او مسئول محاکمه بسیاری از زندانین سیاسی به ویژه بعد از اعتراضات ۱۳۸۸ بود.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78416/
🏳️‍🌈
رضایت جنسی، یکی از ستون‌های اصلی هر رابطه‌ست و در دنیای رنگارنگ جامعه ال‌جی‌بی‌تی+، جایی که تنوع جنسیتی و گرایش‌های مختلف وجود داره عشق و رابطه جنسی به شکل‌های مختلفی تجربه میشه.
اما یک چیز مشترکه: رضایت.
و صحبت درباره رضایت جنسی از اهمیت زیادی برخورداره.
رضایت یعنی چی؟ یعنی هر فرد حق داره آزادانه و بدون هیچ اجباری درباره بدن خودش تصمیم بگیره.
یعنی "نه" یعنی "نه" و "آره" یعنی "آره".
باید بدونین هر فردی حق داره آزادانه و بدون هیچ فشاری تصمیم بگیره که چه می‌خواد و چه نمی‌خواد.
پس برای ساختن جامعه‌ای که در اون همه افراد احساس امنیت و آزادی کنن، باید به رضایت جنسی به عنوان یک حق اساسی نگاه کنیم.
🔴می‌تونین مطلب کامل رامتین شهرزاد درباره رضایت جنسی را در وبسایت رادیو زمانه و یا در وبسایت شش‌رنگ بخونین.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78097/
🏳️‍🌈
پیوتر ایلیچ چایکوفسکی از سرشناس‌ترین و محبوب‌ترین آهنگسازان روس است و اولین آهنگساز روسی بود که موسیقی رومانتیکش تأثیر ماندگاری در سطح بین‌المللی گذاشت.
او در فهرست بزرگ‌ترین آهنگسازان کلاسیک،‌ معمولاً در میان ده‌ها نفر برتر و همتراز با کسانی چون موتزارت Mozart ،‌بتهوون Beethoven و باخ Bach قرار می‌گیرد.
بحث در مورد زندگی شخصی چایکوفسکی،‌به ویژه تمایلات جنسی او فراوان بوده  و تلاش‌های شوروی برای حذف تمام ارجاعات به همجنس‌گرایی و نشان دادن او به عنوان یک دگرجنس‌گرا را، نشان میدهد. اما در هر صورت،امروزه زندگی‌نامه‌نویسان به طور کلی موافق هستند که چایکوفسکی همجنسگرا بود و همچنین از آشکار شدن گرایش جنسی‌اش همیشه در هراس بود.
اگرچه این آهنگساز در نامه‌هایی که به برادرش نوشته است درباره‌ی تمایلات جنسی خود به طور مفصلی آشکار سازی کرده اما شهرت بی‌نظیر و ترس از زیر پا گذاشتن قراردادهای اجتماعی او را از زندگی آشکار با یک شریک مرد باز داشته بود.
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
نوجوان است…
شجاع و آسیب‌پذیر در قاب مستندی که از آن ۲۰ سال می‌گذرد،
کسی که در خفقانِ تابوها، صدایِ خاموشِ قلبش را فریاد می‌زند؛
صدایش را برای نارضایتی از نقش‌ها، محدودیت‌ها و تابوهایی که جنسیتش در جامعه به او تحمیل کرده بلند کرده و از عشقی که در دلش می‌جوشید با افتخار حرف میزند.
آن نگاهِ شجاعانه در برابر دوربین و همکلاسی‌هایش، هنوز هم می‌تواند لرزه بر اندام ما بیاندازد.
کجاست حالا آن دختر؟
آیا به‌خاطر عشق نافرجامش دوست داشت جراحی تطبیق جنسیت انجام دهد؟
یا مثل بسیاری از ما همجنسگرا بود ولی عرف جامعه، خانواده و پزشکان او را به سمت عمل اصلاحی سوق دادند؟
اصلا عشقِ نوجوانیش به سرانجام رسید یا سرنوشت، او را به سمتِ عشقی دیگر سوق داد؟
آیا هنوز در ایران مانده است، یا مانند بسیاری از خانواده ال‌جی‌بی‌تی+، مهاجرت کرده تا شاید نفسی بکشد؟
آیا به دلیل هویت یا گرایش جنسی‌اش دستگیر و زندانی شده است؟
هر سوال، خنجری است که به قلبم فرو می‌رود.
هر سوال، نمادی از رنج و درد خانواده ال‌جی‌بی‌تی+ ایرانی است که جامعه‌ به جای حمایت، با بی‌مهری، ستم و تبعیض جواب‌شان را می‌دهد.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78382/
🏳️‍🌈
آندری کوتوف، مدیر آژانس مسافرتی دوستدار ال‌جی‌بی‌تی+ با نام «من تراول» Men Travel، در بازداشتگاهی در روسیه در بازداشت دست به خودکشی زده و پیکر بی جان او در سلولش پیدا شده است.
گفته می‌شود مدیر آژانس مسافرتی «من تراول» که به مشتریان همجنسگرا خدمات ارائه می‌کرده است، به اتهام «سازمان‌دهی و مشارکت در فعالیت‌های افراط‌گرایانه» تحت پیگرد قرار داشت.
پیش از مرگ کوتوف، رسانه مستقل «مدیا زونا» Mediazona گزارش داده بود که کوتوف اتهامات وارده را رد کرده و گفته است که با وجود عدم مقاومت در برابر دستگیری، ماموران او را کتک زده و در هنگام بازداشت به او شوک الکتریکی وارد کرده‌اند.
این خبر در زمانی منتشر شد که فشارها بر حقوق ال‌جی‌بی‌تی+ در روسیه افزایش یافته است.
کمی بیش از یک سال پیش، دیوان عالی روسیه با صدور حکمی که «جنبش بین‌المللی ال‌جی‌بی‌تی+» را افراط‌گرایانه تعریف می‌کرد، عملاً فعالیت‌های مرتبط با ال‌جی‌بی‌تی+ را ممنوع کرد. این تصمیم، فضایی از ترس و سرکوب ایجاد کرده و فعالین، اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ و حامیان را، با خطر پیگرد قضایی و زندان مواجه کرده است.
جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ بیش از یک دهه است که در روسیه تحت فشارهای قانونی و اجتماعی قرار دارد و مرگ کوتوف تنها یک نمونه از این تبعیض و فشار سیستماتیک است.
این فشار به ویژه بعد از جنگ روسیه و اوکراین افزایش پیدا کرده است. ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، این جنگ را یک جنگ نیابتی با غرب توصیف کرده و مدعی شده است که غرب با حمایت از حقوق ال‌جی‌بی‌تی+ قصد دارد روسیه و «ارزش‌های سنتی خانواده» را در این کشور نابود کند.
سرکوب اعضا و فعالین جامعه ال‌جی‌بی‌تی+، نقض حقوق و فشار سیستماتیک بر آن‌ها در کشورهایی که سیاست دشمنی با اقلیت‌های جنسی و جنسیتی را در دستور کار خود دارند همیشه با بهانه‌هایی مانند «حفظ خانواده» و ربط دادن این مساله به «دشمن» همراه بوده است. روندی آشنا که در ایران نیز شاهد آن هستیم!
@6rangiran


📍https://6rang.org/78377/
🏳️‍🌈
مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، فیسبوک، اینستاگرام و تردز با ایجاد تغییراتی جدید در سیاست‌های خود به کاربران اجازه می‌دهد سخنان نفرات‌آمیز علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ بیان کنند و این افراد را به دلیل گرایش جنسی و هویت جنسیتی خود، «بیمار روانی» بنامند.
متا روز سه‌شنبه ۷ ژانویه با ادعای «احیای آزادی بیان» اعلام کرد:«با توجه به مباحث سیاسی و مذهبی درباره‌ی ترنسجندر‌یسم و همجنس‌گرایی همچنین استفاده‌ از کلماتی مانند «عجیب» و ادعاهای مربوط طبقه‌بندی جنسیت یا گرایش جنسی بر اساس بیماری یا ناهنجاری روانی را مجاز می‌دانیم.»
این در حالی‌ست که پنجمین نسخه از کتاب راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM)، مرجع طبقه‌بندی بین‌المللی بیماری‌ها (CDI) و سازمان جهانی بهداشت (WHO) سالهاست گرایش به همجنس و ترنس بودن را از فهرست بیماری‌های روانی حذف کرده‌اند.
این تغییرات در میان کارشناسان و مقامات سیاسی واکنش‌های شدیدی به دنبال داشته و پیش‌بینی می‌شود این شرکت در مسیر برخورد با قانون‌گذاران در بریتانیا و اتحادیه اروپا قرار بگیرد.
شش‌رنگ ضمن محکوم کردن این تغییرات معتقد است این اتفاق به افزایش نفرت‌پراکنی و خشونت علیه گروه‌های آسیب‌پذیر منجر خواهد شد که به اسم آزادی بیان به سود شرکت‌های بزرگ مانند متا و ایکس و به ضرر آزادی بیان واقعی و سلامت کاربران ال‌جی‌بی‌تی+ و مهاجر است.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78371/
🏳️‍🌈
حرف آخر رو اول بگیم، دیگه از حرف سازمان بهداشت جهانی بالاتر؟
سازمان جهانی بهداشت جهانی ۱۷ مه ۱۹۹۰ همجنسگرایی را از فهرست اختلالات روانی خارج کرده. یعنی چیزی نزدیک به ۳۴ سال پیش! ۳۴ سال، یعنی بیش از ۳ دهه!
تازه انجمن روان‌پزشکی آمریکا همین کار و تو سال ۱۹۷۳ انجام داده. یعنی ۵۱ سال پیش!
از سال ۲۰۰۴ هم همین روز یعنی ۱۷ مه به عنوان روز جهانی مبارزه با همجنس‌گراهراسی، ترنس‌هراسی و دوجنس‌گراهراسی نام‌گذاری شده تا توجه دنیا به این مساله جلب بشه!
اونوقت ما چی؟
ما هنوز باید ثابت کنیم که چیزی که تو بهش میگی بیماری یکی از اصلی‌ترین گرایش‌های طبیعی جنسیه!
@6rangiran


📍https://6rang.org/78365/
🏳️‍🌈
بر اساس جدیدترین هشدار سی‌دی‌آر موج جدیدی از حملات فیشینگ به فعالان مدنی ایرانی از طریق پیامک تلفن همراه آغاز شده است.
مهاجمان این حملات را با استفاده از پیامک‌های جعلی به افراد مورد نظر آغاز کرده و ادعا می‌کنند که حساب تلگرام آنها در معرض غیرفعال شدن قرار دارد پس از آنها می‌خواهند تا برای تایید حساب خود روی لینکی که برای آنها فرستاده می‌شود کلیک کرده و در ادامه کد QR که ایجاد می‌شود اسکن کنند.
توصیه می‌کنیم هوشیار باشید و برای جلوگیری از سرقت اطلاعات خود به نکات زیر توجه کنید:
دقت کنید: در این لینک، نام تلگرام به اشتباه "telrgram" نوشته شده است.
خونسردی خود را حفظ کنید: ساختار ضعیف جملات و داشتن لحنی با سطح بالایی از فوریت می‌تواند برای شما استرس‌زا باشد و ایجاد اضطراب کند.
کلیک نکنید: هرگز روی لینک‌های مشکوک کلیک نکنید و اطلاعات شخصی خود را وارد نکنید.
ورود مستقیم: برای تایید حساب، از اپلیکیشن رسمی تلگرام استفاده کنید.
تغییر رمز عبور: اگر اطلاعات خود را وارد کرده‌اید، رمز عبور خود را فورا تغییر دهید.
شناسایی لینک‌ها: قبل از کلیک، نشانگر را روی لینک ببرید تا آدرس واقعی آن را ببینید. آدرس‌های ناقص یا غلط املایی نشانه خطرند. همچنین می‌توانید لینک‌های مشکوک را در ابزارهایی مانند Google Safe Browsing کپی و پیست کنید تا بررسی کنید که آیا ایمن هستند یا نه.
اگر فکر می‌کنید قربانی این حملات شدید، فوری با ما تماس بگیرید. امنیت شما مهم است!
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
محمد مهدی کریمی‌نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن، در مصاحبه‌ای  با خبرگزاری حوزه، افراد ترنس را «بیمارانی روانی با اختلالات روحی» توصیف کرد.
این در حالیست که منابع رسمی و علمی بین‌المللی مانند (مرجع تشخیص اختلالات روانی) دی‌اس‌ام ۵ و یا (طبقه بندی بین المللی بیماری) آی‌سی‌دی ۱۱، سال‌هاست ترنس بودن را از لیست اختلالات و بیماری‌ها خارج کرده‌اند.

کریمی‌نیا در این مصاحبه با استفاده از دسته بندی «ترنس واقعی» و «غیر واقعی»  لازمه‌ی جراحی‌های «تغییر جنسیت» را تایید پزشکان، روانشناسان و فقها اعلام می‌کند .
به گفته او، افرادی که «ترنس غیرواقعی» شمرده می‌شوند به دلایلی از جمله «شکست‌های عاطفی متوالی»، «نیاز به ازدواج» و «فرار از سربازی» خود را ترنس معرفی می‌کنند. «در بررسی این افراد مشخص می‌شود که هیچ مشکل جسمی یا روحی ندارند و صرفاً با انگیزه‌های غیرعقلایی به دنبال تغییر جنسیت هستند. هیچ فقیهی برای این گروه مجوز عمل جراحی تغییر جنسیت صادر نمی‌کند.»
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
حسن که در میانه‌های دهه چهل زندگی خود است، شب‌ها به عنوان راننده تاکسی کار می‌کند. یک صبح هنگام بازگشت به خانه، زنی جوان با کفش‌های پاشنه بلند می‌بیند که حسرت‌ها و تمایلات او را برمی‌انگیزد. همان روز، او از مرزهای زندگی معمولی‌اش عبور کرده و همراه با همسر و فرزندانش به سمت یک فاجعه کشیده خواهد شد.
استیلتو: تراژدی صورتی یک خانواده، (Stiletto “A Pink Family Tragedy) فیلم کوتاه و پر مفهوم از جان مردان دوغان است که از شور و شوق کوییر لبریز است، این فیلم کوتاه تفسیری بی‌پرده و تحریک‌آمیز از نقش‌های جنسیتی سنتی و نهاد ازدواج ارائه می‌دهد. این فیلم سفری هیجان‌انگیز از کمدی تا ملودرام است که روش‌های غیرمعمول برای حفظ یک خانواده را به تصویر می‌کشد.
این فیلم جایزه بهترین فیلم و بهترین بازیگر مرد را اذعان خود کرده است.
📍https://jetfilmizle.media/stiletto-izle.html
فیلم را می‌توانید اینجا ببینید.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78351/
🏳️‍🌈
در این پست به کنوانسیون استانبول و مفاد آن پرداختیم.
چرا مهم است و چرا تورکیه از آن خارج شده؟
به جز تورکیه ۳۴ کشور از ۴۷ کشور شورای اروپا «کنوانسیون استانبول» رو امضا و تصویب کردن و متاسفانه ترکیه اولین و تنها کشور شورای اروپایی هست که از این کنوانسیون بین‌المللی حقوق بشر خارج شده.
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
ماری هوگ عکاس لزبین و فمینیست نروژی است که عکس‌های خودش و پارتنرش بولته برگ، نوعی ساختارشکنی به حساب می‌آید.
آرشیو خصوصی این زوج لزبین عکاس که بعد از مرگ آن‌ها منتشر شد نشان می‌دهد که چطور ماری  ژست یک «مرد» قهرمان را به خود می‌گیرد و عکاس‌خانه برای آن‌ها تبدیل به محلی برای شکستن هنجارهای موجود در حیطه‌ی هویت و جنسیت شده است.
می‌توان چنین استنباط کرد که این حرکت رادیکال برای حقوق زنان باعث شد تا ماری و بولت همراه با سیاست نروژ به عکاسان فمینیست تبدیل شوند.
آنچه‌ که در این عکس‌ها اهمیت دارد این است که اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ای که ماری و بولته از آن‌ها عکاسی کرده‌اند لبخند می‌زنند و معلوم است که احساس راحتی دارند. چیزی کمیاب برای اعضای این جامعه!
بولت برگ در ۷۲ سالگی و ماری هوگ هم پنج سال بعد در سن ۸۳ سالگی درگذشت. آرشیو شناخته شده آنها از ۴۴۰ نگاتیو شیشه‌ای و کارتن تصاویر خصوصی در سال ۱۹۸۰ در انباری که این زوج در اختیار داشتند کشف شد. این مجموعه اکنون در اختیار موزه پریوس است.
عکس‌های بالا نمونه‌هایی از این آرشیو خصوصی است که این زوج همجنسگرای عکاس از اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ گرفته‌اند.
@6rangiran


📍https://6rang.org/78335/
🏳️‍🌈
آیا در مورد حزب همجنسگرایان ترکیه چیزی می‌دونین؟
حزب سبز رادیکال دموکرات که از طرف مطبوعات ترکیه به حزب همجنسگرایان معروف شد، در سال ۱۹۸۵ با رهبری ابراهیم ارن شروع به برگزاری جلسه با گروه‌های مختلف کرد.
در این حزب همجنسگرایان و اشخاص ترنس هم به همراه فمینیست‌ها، ضدنظامی‌ها، سبزها و آتیست‌ها شروع به سازماندهی شدن کردن.
این حزب همچنین شروع به انتشار نشریه‌ای تحت عنوان «روزنامه‌ی صلح سبز» کرد.
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
این اشخاص فقط ۲۵ نفر از ستاره‌های ترنس هستن که با وجود همه چالش‌ها در این دوران تلاش کردن برای تاثیرگذاری و مشاهده‌پذیری برای عدالت، برابری و پذیرش در جامعه.
این افراد هرکدام با مبارزه و شجاعتی که داشتن به دنیا نشون دادن که هم میشه متفاوت بود و هم موفق.
شما دوست دارین از زندگی کدوم‌شون بیشتر بدونین؟


🏳️‍🌈
در این پست اینفوگرافی، از قوانین تورکیه در خصوص همجنسگرایان براتون میگیم.
در تورکیه روابط جنسی بین دو همجنس جرم انگاری نمی‌شود و مجازات اعدامی که تهدیدی برای همجنسگرایان در ایران هست رو تجربه نمیکنن.
جراحی تطبیق جنسیت قانونی‌ست اما درمان‌های اصلاحی هم ممنوع نیست!
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
شما رو به تماشای فیلم «شادترین فصل» در روزهای کریسمسی دعوت می‌کنیم.
شما هم اگه فیلم‌های کریسمسی کوئیر می‌شناسین، برامون کامنت کنین.
@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🏳️‍🌈
دونالد ترامپ اعلام کرد که به ناقص سازی جنسیتی کودکان پایان خواهد داد و اخراج افراد ترنس از ارتش و مدارس، و همچنین جلوگیری از حضور مردان در ورزش‌های زنان را پیش خواهد برد.
او در سخنرانی که توسط گروهی از جناح محافظه کار جمهوری خواهان ترتیب داده شده اعلام کرد که سیاست رسمی دولت آینده او، تنها به رسمیت شناختن دو جنسیت، مرد و زن خواهد بود.
ترامپ در سخنرانی روز یکشنبه ۲۲ دسامبر خود با وعده اقدامات فوری و اساسی علیه آنچه «دیوانه‌بازی ترنسجندرها» نامید، دوران ریاست جمهوری آینده خود را «عصر طلایی» برای آمریکا خواند و متعهد شد افراد ترنس را از تقریباً همه حوزه‌های زندگی عمومی حذف کند.
این اظهارات، با گزارش‌های پیشین مبنی بر قصد ترامپ برای احیای ممنوعیت خدمت ترنس‌ها در ارتش در «روز اول» ریاست جمهوری‌اش، همسوست؛ اقدامی که ممکن است هزاران نفر را از کار برکنار کند. این ممنوعیت، که در سال ۲۰۱۹ اعمال شده بود در سال ۲۰۲۱ توسط جو بایدن «عقب‌مانده» توصیف و لغو شد.
دونالد ترامپ صراحتاً اعلام کرد: «من دستورات اجرایی را برای پایان دادن به کودکان، امضا خواهم کرد.»

@6rangiran


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
یلدا، طولانی‌ترین شب سال به همه ما عشق، امید و برابری رو یادآوری میکنه...
یلداتون مبارک به همه رنگ‌های کمان زندگی..
فراموش نکنین شما زیباترین نقاشی طبیعت هستین
@6rangiran

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.