مکتوبات هیأت ‌الزهرا(س) دانشگاه شریف


Kanal geosi va tili: Eron, Forscha
Toifa: ko‘rsatilmagan


💠 انسان مسئولیت ماست
📚 فرصتی برای معرفت افزایی بینشی، اعتقادی و مذهبی
➕ به همراه
🌿 نشریه فرهنگی-اجتماعی «حیات»
🌙 نشریه تخصصی مذهبی «منبر»
🌺 نشریه زن و خانواده «ریحانه»
📜 نشریه ادبی-هنری «محتشم»
✨ ارتباط با ما: @Maktubat_admin

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Eron, Forscha
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


خلاصه سخنرانی روز اول فاطمیه اول، حجت الاسلام سوزنچی

امام صادق(ع) می‌فرمایند:«إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ فِي لَيْلَةِ اَلْقَدْر، اَللَّيْلَةُ فَاطِمَةُ وَ اَلْقَدْرُ اَللَّهُ فَمَنْ عَرَفَ فَاطِمَةَ حَقَّ مَعْرِفَتِهَا فَقَدْ أَدْرَكَ لَيْلَةَ اَلْقَدْرِ (بحارالأنوار, جلد۴۳, صفحه۶۵)»

کسی که حقیقت حضرت فاطمه(س) را درک کند، شب قدر را درک کرده، خب شب قدر چه ویژگی خاصی دارد؟ آن چیزی که همه می‌دانند این است که از هزار ماه بهتر است و اگر حساب کنید تقریبا 83 سال می‌شود که این یک عمر کامل است و یک شب با انسان کاری می‌کند که یک عمر می‌تواند بکند و با درکی که از حضرت زهرا(س) به دست آورده می‌تواند حرکتی انجام دهد که یک عمر انجام این حرکت طول می‌کشد و چون حضرت می‌دانند که مردم نمی‌توانند پس در ادامه می‌فرمایند:
«إِنَّمَا سُمِّيَتْ فَاطِمَةَ لِأَنَّ اَلْخَلْقَ فُطِمُوا عَنْ مَعْرِفَتِهَا»
هرچند می‌توانیم در حد وسع خودمان با تامل در آیات و روایات چیزی متوجه بشویم.

بحث حضرت زهرا(س) با بحث فسلفه خلفت و آفرینش گره خورده و در زیارت حضرت در مفاتیح الجنان می‌خوانیم:«يا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَک اللَّهُ‏ الَّذى‏ خَلَقَک قَبْلَ اَنْ يخْلُقَک»
«ای امتحان شده، خدایی که خالق است تو را آفرید، قبل از اینکه تو را بیافریند تو را امتحان کرد.»
در نگاه دینی‌ هر کسی حضرت زهرا(س) را درک کرده، یک چیزی در اندازه و ابعاد شب قدر درک کرده و درک شب قدر سنگین است چرا که علما یک سال تمام شب‌ها را تهجد داشتند تا یک شب قدر را درک کنند و یک شبی که معادل یک عمر است برای همین باید بفهمیم حقیقت حضرت زهرا(س) چیست.

یک پله پایین‌تر از حضرت زهرا(س) کسی را که می‌شناسیم حضرت زینب(س) است که اعجاب ما را بر می‌انگیزد؛ به دلیل آن پارادوکس شخصیتی حضرت زینب(س)، هر وقت که بخواهیم مثالی بزنیم در مورد کسی که بسیار مصیبت دیده می‌گوییم حضرت زینب(س) و همچنین سراغ نداریم کسی را که این حجم از مصیبت را در زمانی کوتاه دیده‌باشد، اگر فهم امامت را نداشته‌باشیم که اگر داشته‌باشیم این مصیبت بسیار سنگین‌تر است ولی اگر نداشته‌باشیم و صرفا فهم عامیانه داشته‌باشیم، عظمت این مصیبت ها را درک می‌کنیم.

هجده نفر از خانواده نزدیک حضرت جلوی چشم‌شان تکه تکه شدند و بعد ماجرا و مصائب اسارت و در نهایت با تمامی این مشکلات و کشته شدن پدر و مادر و برادرانش در مقابلش چشمان مبارک‌شان، وقتی از ایشان می‌پرسند که زندگی را چگونه می‌بینی می‌گوید جز زیبایی ندیدم و این یعنی که حضرت طعم زندگی را چشیده‌است که این همه مصیبت ایشان را ناراحت نمی‌کند و تازه ایشان فرزند حضرت زهراست و تازه یک رگه از مصیبت را نسبت به مادرش چشیده‌است. پس حضرت زهرا(س) چطور شخصیتی است؟
«وَمَا خَلَقۡتُ ٱلۡجِنَّ وَٱلۡإِنسَ إِلَّا لِيَعۡبُدُونِ (سوره ذاریات آیه 56)»

فعلا مسئله ما این است که فلسفه خلقت انسان چیست. خداوند می‌فرمایند که برای عبادت خلق کرده سوال پیش می‌آید که مگر مخلوق غیرعبد نیز آفریده‌است؟ در سوره مریم آیه 96 خداوند می‌فرمایند که کل آسمان ها و زمین را برای عبادت خلق کرده پس گویی به نظر می‌رسد این نکته عبادت برای انس و جن نکته‌ای خاص نباشد و سوال پیش می‌آید که فلسفه خلقت انسان چیست؟ انسان را به چه دلیلی خلق کرده‌است؟

وقتی در آیات قرآن جست و جو می‌کنیم، اتفاقا تنها موجودی که خیلی عبد نمی‌شود همین ...

ادامه این ارائه را از اینجا یا در ویرگول بخوانید.

همچنین می‌توانید آیات و روایات این سخنرانی را در این فایل مطالعه کنید.

#خلاصه_سخنرانی
#فاطمیه_اول

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


فاطمیه_اول_۱۴۰۳_حضرت_فاطمه_و_تأملی_دوباره_در_فلسفه_خلقت_1.pdf
236.9Kb
فایل خلاصه سخنرانی، آیات و روایات روز اول فاطمیه اول، حجت الاسلام سوزنچی

#خلاصه_سخنرانی
#فاطمیه_اول

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


▪️ خلاصه تصویری سخنرانی حجت الاسلام سوزنچی

• کسی که حقیقت حضرت زهرا(س) را درک کند، {گویا} حقیقت شب قدر را درک کرده‌است. بحث زندگی حضرت زهرا بشدت با فلسفه آفرینش مرتبط است.
وَمَا خَلَقۡتُ ٱلۡجِنَّ وَٱلۡإِنسَ إِلَّا لِيَعۡبُدُونِ

• تنها موجودی که ممکن است عبد نشود انسان است.
عبد شدن در عالم یعنی چه؟ چرا باید عبد شویم؟ همه موجودات و پدیده های عالم تحت ربوبیت خداونداند! 
• فلسفه خلقت، عبودیت است.(چرا؟)
خداوند معجونی (انسان) آفریده‌است که دو تیکه است.
نه مقدس کامل است و نه غیرمقدس.
انسان خلق نشده که تبدیل به فرشته شود، بلکه خلق شده تا آدم باشد (ما به این نکته واقف نیستیم چون فلسفه خلقت را نمی‌دانیم!)
• انسان حامل امانتی الهی است! امانتی که آسمان ها و زمین بار آن نتوانند بکشند! آن امانت الهی، فلسفه خلقت است!
امانتی که باید آن را پس دهد و آن را ادا کند.

#عکس_نوشته
#فاطمیه_اول

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


▪️ معرفی کتاب محوری فاطمیه اول

📖 خار و میخک
✍️ اثر شهید یحیی السنوار

احمد! من بعد از اینکه با تمام گوشت و پوستم عاشق شدم، تصمیم گرفتم این ریسمان را قطع کنم. حتی با اینکه رابطه‌ام با او از دایره‌ای عفت و حد مجاز خارج نشد و یک کلمه هم با او حرف نزدم، از عمق جان عاشقش بودم!
وقتی با پافشاری آن حس سنگین و تند فکرها مواجه شدم، از خودم پرسیدم آیا واقعا عاشقش هستم؟ و خودم جواب دادم: قطعا. آن موقع به خودم گفتم: مثل تعهدهایی که در زندگی ما فلسطینی‌ها جریان دارد، اگر عشقت صادقانه باشد، باید فداکاری کنی و هرچه در فساد و شر را به رویت باز می‌کند ببندی.
هرچیزی که تصویر یا چهره محبوب را مخدوش می‌کند، حتی نسیم‌هایی که به صورت محبوب می‌خورد یا با احساساتش بازی می‌کند، باید متوقف شود. ما مثل بقیه نیستیم احمد! شبت به خیر.

پرسیدم فکر نمی‌کنی زیاده‌روی می‌کنی؟
آنقدر که من می‌دانم، انقلابیون...

این کتاب را با 70 درصد تخفیف هم اکنون از طاقچه دریافت کنید.

#معرفی_کتاب
#فاطمیه_اول

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


▪️ معرفی کتاب محوری فاطمیه اول

📖 خار و میخک
✍️ اثر شهید یحیی السنوار

بررسی کلیدواژه‌های شوک و القرنفل یا همان خارو میخک ما را با رمز و رازی آشنا می‌کند و در می‌یابیم که عنوان رمان با هوشمندی و براساس منطق مبارزه و پیروزی نهایی حق بر باطل انتخاب شده‌است.
الشوک
الشوکه به معنای قدرت و شدت است و در اصل از شوک به معنای خار گرفته شده‌است و همچنین به سرنیزه‌های سربازان و هرگونه اسلحه شوکه گفته می‌شود.
در جایی دیگر می‌خوانیم شوک به معنای خار است. راغب می‌گوید به اسلحه و سختی نیز اطلاق می‌شود، نیش عقرب را به جهت تشبیه به خار شوک گفته‌اند.
با این حساب واژه شوک یا خار در عنوان کتاب نشانی از نیرو‌های مسلح یهودی اشغالگر است.
قرنفل
میخک تاریخچه غنی در فرهنگ‌ها دارد. میخک‌ها بومی مدیترانه هستند و در طول قرن‌ها بخاطر زیبایی و خواص درمانی کشت می‌شده‌اند. رشد میخک‌ها بصورت توده‌ای است میخک‌ها قد کوتاهی از ۳۰ تا ۶۰ سانتیمتر دارند، اما به همان نسبت در عرض نیز گسترده می‌شوند. کلیدواژه‌های ...

این کتاب را با 70 درصد تخفیف هم اکنون از طاقچه دریافت کنید.

#معرفی_کتاب
#فاطمیه_اول

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


▪️ معرفی کتاب محوری فاطمیه اول

📖 خار و میخک
✍ اثر شهید یحیی السنوار

یحیی السنوار، شیرمرد مقاومت اسلامی، این رمان را زمانی که در زندان‌های رژیم صهیونیستی به چهار بار حبس ابد محکوم شده‌بود، نوشت. سنوار در مقدمه این کتاب می‌گوید:« هر چیز دیگری در این کتاب، کاملا واقعی است؛ یا آن را زیسته‌ام و یا بسیاری از این رویدادها را از زبان کسانی که خود و خانواده‌ها و همسایگانشان در طول دهه‌ها در سرزمین عزیز فلسطین تجربه کرده‌اند، شنیده‌ام و دیده‌ام.»
این کتاب تصویری از مردمی است که میان زندان یا آزادی، سکوت یا فریاد و ذلت یا مقاومت قرار گرفته‌اند. یحیی سنوار از بادام‌های تلخ و شیرین سخن گفته‌است؛ بادام‌های تلخ جنگ و مرگ که مردم را به بلوغ و رشد می‌رساند و بادام‌های شیرینِ امید و عشق که آنان را به زندگی پیوند می‌دهد. این تضاد بین ...

#معرفی_کتاب
#فاطمیه_اول

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


▪️ خلاصه سخنرانی هیات هفتگی حجت الاسلام مفیدی

می‌دانید که جریان مقاومت که شکل گرفت، در مقابل داعش داعیه‌دار و سردمدار آن شهید نصرالله بود.
سرعت جریان‌ها در آخر الزمان به شدت زیاد است که برای درک هرکدام سال‌ها و ماه‌ها زمان نیاز است و وضعیت به طوری‌ست که هر ساعت یک خبر جدید داریم!
یک جریان‌های بزرگی مثل شهادت یحیی سنوار، شهید هنیه و شهید نصرالله و ... رخ دادند ولی این شهدا نسبت به بقیه جریان‌ساز بودند.
از چندین کشور همچون کشورهای عربی و غیرعربی پیگیری کردند که مقاوت لبنان از بین برود.
جریانی هم که عرض شد بزرگانی دارند که این بزرگان در چند روز و چند وعده بمباران‌ها شهید شدند. چه حسی ما نسبت به شهادت حاج قاسم داشتیم؟ گویا چندین شهید سلیمانی در همین‌ها بازه‌های کوتاه داشتیم!
حال رویکرد ما نسبت به این موضوعات چه باشد؟
رویکرد اول این است که با نگاه ناامیدانه بگوییم که بسیاری ازبزرگان رفتند و دیگر کارتمام شده‌است.
رویکرد دوم اما این است، اگر سید حسن نصرالله شهید شد، هزاران سید حسن نصرالله دیگر داریم!این هم درست نیست. ضربه به شدت سنگین بوده‌است!
امیر المومنین تا اواخر عمرشان عزادار پیامبر(ص) بوده‌اند. مثل این شهدایی که ما داده ایم، بشدت سخت بدست می‌آید و نیروی انسانی عظیمی بوده‌اند!
برای مثال سید حسن نصرالله ویژگی‌هایی شخصیتی خاصی داشتند. او کسی بود که پایه های دینی را در هر صورت توجه و مورد نظر قرار می‌داد. کسی بود که در سخت ترین شرایط با دشمن جنگ روانی راه می انداختند.
لذا با این داغ بزرگ نکته ایی باید توجه کرد. قرآن در این شرایط می‌گوید
«وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن كُنتُم مُؤمِنينَ -آل‌عمران۳۹»
ناراحت نشوید غمگین نباشید!
که نزدیک ترین مثال برای حال حاضر، جنگ احد است. زیرا در آن جنگ آدم‌های بزرگی به شهادت رسیدند. داغ هم اکنون عمیق است و جگرسوز اما با این احوال با استناد به قرآن باید مستحکم ایستاد.
در جای دیگر قرآن می‌گوید. خدا این هارا قرار نداد مگر اینکه به شما بشارت بدهیم نصر از جانب خداوند است!
دقیقا جریان شهدا از همین جنس است.
اگر کسی بعد از شهادت فردی افسرده می‌شود، درست نیست! بلکه نگاهی اشتباه است! چون خداوند بشارت داده‌است. شهدا دستشان بازتر است کاری می‌کنند سخت تر از کارهای دنیوی!
لذا اگه می‌بینید، بعد ازشهادت خودتان را در راه آن شهید می‌بیند راه درستی را انتخاب کرده‌اید.
نباید سست شد نباید کوتاه آمد.
همه این صحبت‌ها به زمان و مکان حال است، ما نگاه‌مان به قله است.
و می‌توان حضرت زینب کبری(س) را در قله این راه دید. از فضائل حضرت زینب تا ...

ادامه خلاصه سخنرانی را از اینجا یا در ویرگول بخوانید.

#یادداشت
#طوفان_الاقصی
#فلسطین

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


نقش و وظیفه ما اکنون نسبت به وضعیت فلسطین و لبنان چیست؟

ارائه آقای مهدی افراز حول وقایع اخیر فلسطین و جبهه مقاومت.
با این سه پیش فرض من نکته ای که میخوام بگم این هست که، حیاتی ترین مسئله رژیم چی بود؟ اینکه یک سرزمینی امن برای یهودیان صهیونیست ایجاد کنند و به رسمیت هم شناخته بشوند.
حالا اعراب هم بعد از شکست از اسراییل به سمتی رفتند که که با آمریکا و اسراییل پیمان‌های صلح بستند و به اسرائیل را به رسمیت شناختند که دیگه اوجش پیمان های مادرید و اسلو بود که حتی جنبش آزادی‌بخش فلسطین هم اسرائیل رو به رسمیت میشناخت و اینجا دیگه آرمان فلسطین در یک خطر بزرگی افتاد.
این مسیر عادی سازی رو امریکا از ۱۹۷۳ شروع کرد تا دوره‌ای که دیگه ترامپ اومد معامله قرن رو مطرح کرد که در ادامه همون رسمیت و عادی سازی بود و اولین پیمان صلح رو هم با امارات منعقد کرد و پایتخت اسرائیل به اورشلیم انتقال یافت و در گام دوم هم بحرین اضافه شد که به نام پیمان صلح ابراهیم بود.
حالا چرا صلح ابراهیم؟ چون جنگ اعراب و یهودیان بر سر نسل دو فرزند ابراهیم بود. اسحاق که بنی اسراییل و اسماعیل که میشن اعراب و پیمان صلح ابراهیم یعنی برگردیم به نژاد مشترک‌مون و اصطلاحا دعواها را کنار بگذاریم. در رینگ دوم این پیمان هم عربستان، اردن و مصر بودن و در رینگ سوم عراق و لبنان و سوریه بود.
آمریکا داشت در طرح‌های اقتصادی و سیاسی اینو دنبال می‌کرد و یکی از مهمترین طرح‌ها برای قیچی کردن جریان مقاومت بود.
طوفان الاقصی دقیقا در نقطه‌ای محقق شد که زیرساخت‌های توافقات با خیلی کشورها پیش می‌رفت و دیگه کم کم داستان فلسطین رو به نابودی می‌برد. طوفان الاقصی اولا اومد گفت مسئله اسرائیل مسئله فلسطینه‌ و گفتند ما دو کشوری هم قبول نداریم و کلا یک کشور فلسطین است.
عصبانیتی که رژیم به خرج میده که از عصبانیت امریکا هم بود این هست که یک دفعه آرمان فلسطین دوباره نه فقط در جهان اعراب بلکه در کل جهان زنده شد‌.
طوفان الاقصی در کلیت اتفاقی که رخ داد یک ...

ادامه این ارائه را از اینجا یا در ویرگول بخوانید.

#یادداشت
#طوفان_الاقصی
#فلسطین

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


اصول و راهبردهای مقاومت و نسبت آمریکا با اسرائیل

ارائه آقای مهدی افراز حول وقایع اخیر فلسطین و جبهه مقاومت.
پرده دوم: طرح جریان مقاومت برای نابودی اسرائیل
مسئله دوم طرحی‌ست که جمهوری اسلامی و جریان مقاومت برای نابودی اسرائیل طراحی کرده‌اند.
مقاومت پیش از این‌ها هم وجود داشته اما نقطه عطف مقاومت رو میشه خروج اسرائیل از سرزمین‌های جنوبی لبنان دونست که مقاومت به شکل قدرتمندی‌تری ظاهر شد.
بعد از جنگ ۳۳ روزه اتفاقاتی رخداد که که حماس هم بعد از این قضایا قدرت رو در نوار غزه به دست گرفت. این جنگ اولین نقطه‌ای بعد از تاسیس تفکر اسرائیل بود که اسرائیل شکست خودشو پذیرفت و حتی فرماندهان خودش را بازخواست کرد.
و مقاومت به حدی در این ۲۰ سال رشد کرد که جریان مقاومت به یک نحو روشن‌تر و راهبردی‌تر به دنبال نابودی اسرائیله.
اینن طرح ۴ اصل اساسی دارد:
اصل اول این است پیشرانی و محوریت به رهبری فلسطین است. این یعنی جریان مقاومت بدون حضور جامعه فلسطین کاری نمی‌کند.
اصل دوم محاصره کامل نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی‌ست.
اصل سوم ایجاد نا امنی داخلی در رژیم صهیونیستی‌ست. ما در یه سیر ۲۰ ساله‌ای غزه و عشایر کرانه رو مسلح کردیم و شما اکنون این ناامنی رو هم می‌توانید در داخل اسرائیل مشاهده کنید.
اصل چهارم این هست هزینه‌های نگهداری رژیم صهیونیستی به صورت تصاعدی برای آمریکا بالا برود. این هزینه میتواند قتصادی، تمدنی و‌.. باشه.
شش راهبرد هم داریم ما برای این اصول داریم:
راهبرد اول، حضور و استقرار در نواحی منتهی به جولان که بسیار مهم است و شاید بشه گفت از دلایل مهم حضور جمهوری اسلامی در سوریه هم همین قضیه حضور ما در بلندی‌ها جولان بود.
در همون زمان بحران سوریه، چهره بسیار محبوب سید حسن حتی دچار خدشه شد و جریان اخوان المسلمین و حتی برخی سران حماس هم خلاف جهت مقاومت در سوریه حرکت می‌کردند.
تا حدی که الان چندین لشکر ویژه و بین المللی در جولان ما داریم و بسیار استراتژیک هست این بلندی‌ها.

ادامه این ارائه را از اینجا یا در ویرگول بخوانید.

#یادداشت
#طوفان_الاقصی
#فلسطین

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


سیر تحول فکری آرمان فلسطین. - ویرگول

ارائه آقای مهدی افراز حول وقایع اخیر فلسطین و جبهه مقاومت.

پرده اول:

سیر تحول فکری آرمان فلسطین

ما یک سیر تطوری از تاسیس اسرائیل در سال ۱۹۴۸ در روابط اعراب با اسرائیل داشتیم و سیر تطور مشابهی را در خود ایران هم داشتیم.
ما در مبارزه با استعمار سه تفکر رو در مبارزه با استعمار داشتیم. در بحث ملی شدن صنعت نفت تفکرات ناسیونالیستی رو داشتیم، همانطور که در فلسطین هم داشتیم که جبهه خلق فلسطین به نوعی رویکرد ملی‌گرایانه داشتتد و بعدا هم تبدیل شد به روحیه پان عربیسم و دفاع از نژاد عرب.
در اون زمان هم جمال عبدالناصر با تفکری مشابه دکتر مصدق با تفکرات ملی‌گرایانه، پرچم مبارزه با اسرائیل رو بلند کرد. این‌ها طی شد و در ایران مصدق سقوط کرد و از اونطرف هم پس از شکست در جنگ ۱۹۶۷ اعراب با اسرائیل این جریانات در خود اعراب هم به نحوی به حاشیه رفت و منحل شد.
بعد از این رویکردهای سوسیالیستی و مارکیسستی روی کار اومدن، همانطور که در دهه ۴۰ شمسی هم در ایران این تفکر رشد کرده‌بود، اون زمان هم فلسطین برای خودش مرکزی از جریانات چپ شده‌بود.
این جریانات چپ هم بعد از شکست‌های زیاد سازمان آزادی بخش فلسطین و توافق‌های اسلو همزمان با سقوط شوروی هم به حاشیه رانده‌شد.
بعد از این قضایا همانند ایران روش مبارزات شیفت کرد به سمت اسلام سیاسی که به رهبری شیخ احمد یاسین و جریان حماس که از ۱۹۷۳ شکل گرفت و همجوش این جریان جهاد اسلامی هم شکل گرفت و بعد از شکست جریان‌های قبلی، جامعه فلسطین به این سمت بسیار متمایل شد تا آرمان‌های خودش رو شکل بده.
همین جریان هم از دهه ۴۰ به بعد در ایران شکل و قوت گرفت. مرحوم فتحی شقاقی هم در کتابی به عنوان امام خمینی تنها راه حل همین سیر رو توضیح میده که ما چه تجربیاتی رو از سر گذروندیم و به نتیجه‌ای نرسیدیم و دیگر سفت و محکم نشستیم پای مقاومت اسلامی تا به اهداف و آزادی‌مون برسیم.
ایشون مشخصا مکتب امام رو برای رسیدن به اهداف مشخص می‌کنه.
چیزی که با عنوان حماس اکنون می‌شناسیم ...

ادامه این ارائه را از اینجا یا در ویرگول بخوانید.

#یادداشت
#طوفان_الاقصی
#فلسطین

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


◾️ سرزمین نجیب‌زادگان

هویت یک ایرانی بر چه مبنایی استوار است؟ فرهنگ، دین، زبان، تاریخ یا مرزهایش؟ منطقا پاسخ این سوال باید تمام جنبه‌های اجتماعی و فردی افراد یک جامعه را در بر بگیرد. پس چه کلمه‌ای جز خود ایران زیبنده پاسخ این پرسش است؟ ایران فصل مشترک همگی ماست. ایران آن بیرقی‌ست که همگان را با سخاوت زیر سایه خود پذیرفته و پرورش می‌دهد. چه زیبا نامی که بر هویت ما زده‌اند.
ایران؛ سرزمین نجیب‌زادگان. اما نجابت همانقدر که صفت زیبایی‌ست، مسئولیت هم به همراه دارد. نجابت باید ماندگار شود. نجابت اصالت می‌طلبد. اما اصالت یعنی چه؟

هرچه بیشتر در مورد این واژۀ لطیف و شکیل جست و جو کردم بیشتر به بن بست خوردم. آخر به این نتیجه رسیدم اصالت در زبان نمی‌گنجد. اصالت را فقط می‌توان فهمید، به نمایش گذاشت و آن را حفظ کرد. اصالت برای یک ایرانی آنقدر جنبه‌های گسترده‌ای دارد که گویا فراموش کرده چه گوهر نابی در دستانش دارد. تاریخش باستانی‌ست، فرهنگش غنی‌ست، ادیانش از آغاز الهی‌ست، زبان‌ها و گویش‌هایش نغز و بدیع مطلق است، مرزهایش تا آنجا که تمدن وجود داشته را فتح کرده و در نهایت تمدنش اصیل است. اما آیا ما این گوهر را به نحو درست نزد خود تیمار کردیم تا به درستی به نسل بعدی برسانیم؟ آیا پای ایران همانطور که باید ایستادیم؟ چقدر در برابر فرهنگ‌های ضد تمدنی شرق و غرب ایستادیم؟ اسیر ضدفرهنگ‌های جاهلانه شدیم یا آن‌ها را به زانو درآوردیم؟ آیا همچنون پدرانمان که انگلیس و مغول و روس و رومی و یونانی را در خود هضم کرد، آن‌ها را مغلوب اصالت‌مان کردیم؟

هر نسلی باید به اندازه خودش پاسخگوی نسل‌های قبلی و بعدی‌اش باشد. ماهم باید خود را در جایگاه آنان ببینیم و خود را قضاوت کنیم! از ما می‌پرسند در برابر افاضه گویی‌های تاریخی جمهوری آذربایجان و شرق و غرب چه کردیم؟ برای رسیدن به مدیترانه و گسترش فرهنگ به شرق و غرب همچون کوروش کبیر چه کردیم؟ برای حفاظت از جزایر و به طور کل تمامیت ارضی خود چه کردیم؟ چطور مانند شاهان صفوی، نادرشاه، کریم‌خان و امیرکبیر و هزاران وطن‌دوست دیگر برای ایران از خود گذشتیم؟
بیش از 2500 سال تمدن در نسل کنونی‌اش در برابر تهدیدهایی ایستاده به مانند تهدیدهای گذشتگان! فقط ابزار و شیو‌ه‌های تهدیدکنندگان تغییر کرده‌است! اکنون ماییم و تهدیدهایی از تمد‌ن‌هایی که از عمر پدربزرگان‌مان عمر کمتری دارند! رژیم صهیونی آپارتاید که از آغاز عمر نحس 70 ساله‌اش کاری جز قتل و غارت نکرده! استان آذربایجان شمالی‌مان که با هدایت خائنان بی‌هویتش به مردمش تاریخ دروغین تحویل می‌دهد و اعراب حاشیه خلیج فارسی که موجودیت کمتر از یک قرنی‌شان را مدیون انگلیس و آمریکا هستند. آن وقت یکی‌شان که تازه به 50 سالگی‌اش رسیده و تا قبل از آن روی نقشه با نام سرزمین دزدان دریایی از آن یاد می‌شده، ادعای حاکمیت بر جزایری دارد که حتی در اسناد تاریخی پدران انگلیسی‌شان هم به نام ایران است.

غم دارد که ما با این تمدن در برابر این خرده تمدن‌ها بایستیم! اما این فرصت ماست! این فرصت ماست که از پیشرفت‌های آنان در باقی حوزه‌ها که آنان را گستاخ کرده درس بگیریم و با قدرت علمی، فرهنگی، نظامی و تمدنی‌مان درسی درست حسابی از اصالت به آنها بدهیم.

ایران شیری بود که به واسطه نالایقی‌های حکومت‌های پیشین درعقب‌افتادگی‌های علمی، نظامی و دوری از اصالتش تبدیل به این گربه شده‌است. اکنون این گربه دوباره شیرشده و باید شیر بماند و هر روز قدرتمندتر شود. هر کدام از ما باید در بخش خود وظیفه‌اش را برای این شیر انجام دهد. یکی‌ فرهنگی، یکی تاریخی، یکی علمی، یکی اقتصادی و یکی نظامی. اکنون ما باید تشخیص دهیم چه چیزی بر علیه ایران است و چه چیزی به سودش. اکنون ما پای ایران هستیم و خواهیم‌بود.
ما باید آنقدر در تمامی حوزه‌ها قدرتمند و با اقتدار باشیم که کسی جرئت نکند حتی زیر اسم خلیج فارس بنویسد خلیج عربی.-در نقشه گوگل زیر اسم خلیج فارس وقتی زوم می‌کنید نام جعلی خلیج عربی نوشته شده‌است-
جرئت نکند بگوید ایران زیرمجموعه جمهوری جعلی آذربایجان بوده و تاریخ پر از اصالت ایران را تحریف کند و به ترک‌های اصیل ایرانی توهین کند. نیاید کلمه فارسی تنب به معنای تپه را تبدیل به طنب کند تا ادعای مالکیت عربی کند. بوموسو به معنی بوم سبز را به ابوموسی جعلی تغییر ندهد. تاریخ غنی اسلامی و پیشا اسلامی ایران عزیز قابل تحریف نیست!

خطاب به سران عرب، اروپایی و آمریکایی: جزایر سه گانه و تنگه هرمز برای شما ...

ادامه این یادداشت را از اینجا یا در ویرگول بخوانید.

✍️ امیرحسین شهیدی 01 کامپیوتر
#یادداشت
#ایران
#جزایر_سه_گانه_ایرانی
#IRANTTB

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


پارسال همین روز!

بخش دوم

• جنایت‌های رژیم صهیونیستی از خطوط قرمز فراتر رفته و این امر چه‌بسا همه را به تحرک وا دارد. واشنگتن از ما می‌خواهد اقدامی نکنیم، اما خودش حمایتی گسترده از اسرائیل دارد. ایالات متحده پیام‌هایی را به محور مقاومت ارسال کرد، اما با پاسخ عملی و علنی در میدان مواجه شد.
▪️سید ابراهیم رئیسی

• فلسطین نقطۀ حساس جابجایی دو تمدن است و این تنها بخشی از سر و صدای شکستن هیمنۀ استکبار جهانی است. معلوم شد تفکر مقاومت تازه در آغاز ماجراست و پایان پذیر نیست و تحقق تمام وعده های امام و رهبری هنوز در راه است. آیا برای غرب گرایان هنوز زمان یکفر بالطاغوت فرا نرسیده است؟
▪️ علیرضا پناهیان

• عملیات حماس در غزه منطبق بر اصل دفاع مشروع است؛ دفاع صاحبان یک سرزمین در برابر اشغالگرانی که با زور آن را غصب کرده‌ و بدون اعتنا به قطعنامه‌‌های بی‌شمار سازمان ملل همه روزه مرتکب جنایت علیه غیرنظامیان می‌شوند. این جدال جز با خروج اشغالگران از سرزمین‌های اشغالی پایان‌پذیر نیست.
▪️ محمود صادقی

• مهم نیست که نتانیاهو و بایدن در مورد فاجعه بیمارستان غزه چه می گویند. آنهایی که کشتار دیر یاسین،صبرا و شتیلا .... را دیده و جنایتهای قصابانی چون آریل شارون را به یاد دارند، ماهیت صهیونیستها را خوب می شناسند . به گواه تاریخ ،این شیوه جنایتها ملت فلسطین را استوارتر کرده است.
▪️ عبدالناصر همتی

امان از توحش انسان قرن بیست و یکم!
همه فریادهای سیاستمداران برای دفاع از حقوق آنسان دروغ است. حق با هابز بود که گفت "انسان گرگ انسان است".
کاش به جای مردان سیاست علف هرز روئیده بود
▪️ Abdollah Ramezanzadeh

• الان یکی از وقتاییه که میشه بعضی از این رسانه‌های حال‌بهم‌زن رو شناخت و در بقیه مواقع هم بهشون بی‌اعتماد بود.
فاز بی‌طرفی گرفتن و اینکه جنگ کلا بده و حالا حماس هم فلانه و این مزخرفات، در مقابل چند دهه جنایت و زیرپا گذاشتن همه ارزش‌های انسانی، نشون میده کجای کارتون مشکل داره.
▪️ عبدالصمد حقیری

سید حسن نصرالله :ما دولت که هیچ، قریه که هیچ، مزرعه که هیچ، حتی طویله ای به اسم اسرائیل را هم به رسمیت نمی‌شناسیم. #طوفان_الأقصى #طوفان_القدس
▪️ محمدمهدی عزیززاده

#توییت_نگار
#فلسطین
#طوفان_الاقصی

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


پارسال همین روز!

○ به مناسبت سالگرد عملیات طوفان الاقصی، بخش کوچکی از واکنش‌های توییتری سیاست‌مداران و دانشجویان دانشگاه را انتخاب کردیم تا با شما به اشتراک بگذاریم. این انتخاب به نوعی یادآوری رویدادهای پارسال و بازتاب نظرات افراد مختلف درباره این عملیات است.

• مقصّر خود شمایید ای ستمگران صهیونیست! خودتان بلا را به سر خودتان آوردید. عامل این طوفان خود شما هستید. وقتی ظلم و جنایت از حد گذشت، وقتی درنده‌خویی به نهایت رسید، باید منتظر طوفان بود. یک ملت غیر از واکنش غیورانه و شجاعانه در مقابل این چنین دشمنی هیچ راهی ندارد. ‎#طوفان_الأقصى
▪️فارسی KHAMENEI.IR

• امروز یکی از عریان‌ترین مصادیق دشمنی با خدا، دین، مسلمانان و بلکه انسانیت، رژیم غاصب صهیونیستی است.
کمی شرافت یا حُرّیّت، برای درک این مطلب، کافیست و تخصص چندانی نمیخواهد.
دریغ و درد اگر جوامع اسلامی، حتی در این حداقل هم توافق نکنند و در دفاع از مردم فلسطین، متحد نباشند.
▪️ حامد کاشانی

• عملیات امروز مقاومت اسلامی فلسطین در عمق سرزمین‌های اشغالی، کام ملت‌های مسلمان را شیرین کرد و اثبات نمود که رژیم کودک‌کش در احتضار است.
ما از این عملیات و هر اقدامی که به صهیونیست‌های غاصب ضربه بزند، حمایت تمام و کمال می‌کنیم.✌️✌️
#طوفان_الأقصى #فلسطين_قضيتي
▪️ احمد وحیدی

• Appeasing Israeli war criminals, who are indeed the modern reincarnation of Nazis, has enabled exacerbating barbaric savagery.

Shame on the West.
Shame on the UN.
Shame on the world.

▪️ Javad Zarif

• و هیچ فرقی بین یزیدیان ٫ داعش و صهیونیست ها نیست
روز هفتم محرم یزید آب را روی اباعبدالله بست
دی ماه سال ۱۳۹۵ داعش آب را روی حلب بست امسال صهیونیست ها اب را روی غزه بست

اما نتیجه دو گروه قبل چه شد ؟!
چیزی جز نابودی بود؟
پس عاقبت اسرائیل هم مشخص است
#طوفان_الأقصی
▪️ علیرضا بیدآبادی

• خدا به تمام مردم و رزمنده های فلسطینی توان و استقامت بده ❤️
ان شاء الله چند وقت دیگه تو میدون فلسطین جشن محو شدن #غده_سرطانی اسرائیل رو بگیریم
▪️ علی ناظمیان

#توییت_نگار
#فلسطین
#طوفان_الاقصی

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


رویای لایتناهی.pdf
176.5Kb
▪️ رویای لایتناهی...

انتشار به مناسبت سالگرد طوفان الاقصی.

ایمان، زمانی معنا پیدا می‌کند که پای چیزی باورناپذیر در میان باشد همچنان که امید تنها زمانی مطرح می‌شود که در تاریک‌ترین لحظات زندگی به سر می‌بریم. شاید به این دلیل هم باشد که این دو مفهوم و پایبندی به آنها تا حدی برایمان دشوار است: باور به آنچه باورپذیر نیست و امید به راهی که پایانش نامشخص است! اما پربیراه نیست اگر بگویم در نبرد با ابلیس نیز این دو سلاح برای پیروزی کافی‌ست. به راستی چه چیزی نیرومندتر از رویا و امید به پیروز و روزهای خوش است؟ آن چیست که بتواند...

📎 ادامه این یادداشت را در فایل بالا مطالعه کنید.

✍ پرستش اسدی ۰۰ شیمی
#آرشیو نشریات مراسم شهید دکتر هنیه
#یادداشت
#فلسطین

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


▪️ خلاصه سخنرانی استاد #قاسمیان در مراسم یادبود شهید سید حسن نصرالله

وَعْدًا مَفْعُولاً
مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِينَ رِجَالࣱ صَدَقُواْ مَا عَٰهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَيۡهِۖ فَمِنۡهُم مَّن قَضَىٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنۡهُم مَّن يَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبۡدِيلࣰا

«از میان مومنین مردانی هستند که راست گفتند در وعده‌ای که گذاشته‌بودند. برخی‌شان وعده را به پایان رساندند و برخی هم منتظر بودند ، وعده‌ها را هم عوض نکردند.»
در شرایط فعلی اتفاقات به سرعت در حال رخ دادن است و این وعده‌ی خداست در آخرالزمان. در واقع الان یک گره ای هست که دیگر با مذاکرات ساده قابل حل نخواهدبود.انشالله امشب دو موضوع را بیان خواهیم‌کرد: اولین بحث تحلیلی است. سپس عرض می‌کنیم که حال در شرایط فعلی چه کنیم؟
حال به بحث تحلیلی می‌پردازیم. گاهی انسان نمی‌خواهد اتفاقی بیفتد ولی خدا می‌خواهد آن کار هرطور که شده انجام شود. این درگیری جبهه حق با جریان یهود تحت عنوان وَعْدًا مَفْعُولًا در قرآن بیان شده‌است. یعنی از آن مواردی‌ست که حتما اتفاق خواهدافتاد. حالا مدل آن جنگ می‌تواند مختلف باشد و مانند جنگ هایی مثل احزاب، بدر و... باشد.
بنابراین شرایطی که الان در آن قرار داریم همان وَعْدًا مَفْعُولاً هست و راه فراری از آن نیست و ما داریم وارد یک درگیری جدی آخر الزمانی می‌شویم و طبق وعده‌های آخرالزمانی جبهه‌ی مقاومت شامل امت فارس است. هرچند اساسا تقسیم بندی‌های مرزی امروزی رد می‌شود و بر اساس فقه دارالاسلام فقط ایران یا لبنان یا غزه نیست. یعنی در کل دارالاسلام بر اساس مرزبندی عادی تعیین نمی‌شود. اما آنچه که واضح است جبهه مقاومت بخشی از دارالاسلام امروزی‌ست. به همین دلیل امام بزرگوار فتوا داده‌است که اگر به دارالاسلام هجوم بشود وظیفه‌ی کل دارالسلام مقابله با دشمن است. پس نمی‌توان گفت که به لبنان حمله شده و ربطی به ما ندارد. برخی‌ها اینگونه تحلیل می‌کنند که اگر ما پاسخ ندهیم برای ایران مشکل پیش می‌آید. اما این تحلیل ضعیفی‌ست. چون برای دارالاسلام این اتفاق افتاده‌است. یعنی کل جبهه ضربه خورده‌است. پس طبق فتوای حضرت امام امروز وظیفه است که هرکسی هرکاری می‌تواند بکند.
حالا امروزه نیز برخی می‌گویند احتیاط کنیم. اما خود سیدحسن نصرالله جواب این حرف را داده‌است. او پس از شهادت حاج قاسم فرمود:"به نظر شخصی من (با مسئولیت خودم) اگر از ترور حاج قاسم به راحتی عبور بکنیم و این مسئله را ساده بپنداریم در موقف موقعیت‌های بسیار خطیری قرار می‌گیریم." بنده در ماجرای شهادت حاج قاسم هم عرض کردم ترور ایشان ...

ادامه‌ی این سخنرانی را از اینجا یا در ویرگول بخوانید.

#سخنرانی
#فلسطین
#سید_حسن_نصرالله

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


پرونده مقاومت- آغاز نصرالله.pdf
4.0Mb
آغاز نصرالله

📖 پرونده #مقاومت هیات الزهرا ویژه #شهادت شهید قدس، سید حسن نصرالله منتشر شد.

▪️ اعدامی‌های ته صف!
(#یادداشت / امیرحسین شهیدی ۰۱ کامپیوتر)

▫️ #اسرائیل شر مطلق است
(#یادداشت / امیرمحمد رحیمی ۹۹ عمران)

🔳  صفحه‌آرا: محمد طه قاسمی

🗓 هفته دوم مهر ۱۴۰۳
#فایل_نشریه
#نسخه_الکترونیکی

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


آغاز نصرالله

📖 پرونده #مقاومت هیات الزهرا ویژه #شهادت شهید قدس، سید حسن نصرالله منتشر شد.

🗓 هفته دوم مهر ۱۴۰۳
#فایل_نشریه
#نسخه_الکترونیکی

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


▪️ اسرائیل شر مطلق است!

«اسرائیل شرّ مطلق است. اسرائیل ضد اسلام، ضد مسیحیت، ضد ایمان، ضد قومیت عربی، ضد انسانیت و ضد میهن است. بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد. ما اسرائیل را شرّ مطلق می‌دانیم. بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد. اگر اسرائیل و شیطان با یکدیگر بجنگند، ما در کنار شیطان می‌ایستیم. اگر اسرائیل با چپ بجنگد، ما درکنار چپ خواهیم ایستاد. اگر اسرائیل با راست بجنگد، در کنار راست خواهیم‌ایستاد. این است معنای «اسرائیل شرّ مطلق است». من شخصاً در حد مطالعاتم هیچ نهادی را خطرناکتر از اسرائیل نمی‌شناسم.»
امام موسی صدر، رهبر پیشین شیعیان لبنان

امروز خبر ناگوار شهادت سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان، قلوب دلبستگان به جبهه مقاومت را شدیداً آزرد و بار دیگر داغ از دست‌دادن پرچمداری از پرچمداران مبارزه با این سگ هار صهیونیسم را تازه کرد. رژیم جعلی صهیونیستی در اقدامی بزدلانه، مجدداً ترور را سرلوحه‌ی کار خود قرار داد و بار دیگر خوی درندگی خود را بیش از پیش، تایید نمود. روز قبل، بنیامین نتانیاهو در سازمان ملل متحد روبه‌روی صندلی‌های خالی، با در دست داشتن دو تصویر متفاوت،محور مقاومت یعنی ایران، عراق، سوریه، لبنان و یمن را محورت شرارت و اسرائیل، امارات، عربستان، اردن و... را محور نعمت خواند. او بعد از اینکه نظامیانش در یک سال گذشته بیش از ۴۰ هزار نفر اعم از مردم بی‌دفاع را در غزه و لبنان به شهادت رسانده‌اند، همچنان معتقد بود دنیا او را به نسل‌کشی متهم می‌کند و او تنها دارد از خود در برابر نسل‌کشی محافظت می‌کند. این سخنان درحالی زده‌شد که مدتی بعد دستور ترور سیدحسن نصرالله از ساختمان سازمان ملل توسط شخص او صادر شد!
جبهه مقاومت رهبر کم نظیر وپرچمدار برجسته خود را از دست داد؛ اما اثرات جهاد او هرگز از بین نخواهدرفت.اصولاً مجاهد در راه خدا، بعد از شهادتش، بسیار موثرتر از قبل به یاری دین خدا می‌شتابد و شهید سید حسن نصرالله از سیدحسن نصرالله به مراتب قوی‌تر است. جبهه مقاومت به برکت مجاهدت و خون این شهیدان،محکم‌تر از قبل به راه خود ادامه خواهدداد و به این سگ هار، قدرتمندتر از قبل سیلی خواهدزد.به تعبیر رهبر انقلاب:«سید مقاومت یک شخص نبود؛ یک راه و یک مکتب بود و این راه همچنان ادامه خواهدداشت. همانطور که خون شهید سید عباس موسوی بر زمین نماند،خون شهید سید حسن هم بر زمین نخواهد ماند.»
این واقعه تلخ در عین ناگوار بودن، زوال کالبد فرسوده رژیم غاصب را تایید می‌کند.این خشم عمومی که در سراسر جهان نسبت به باند جنایتکار صهیونیسم و شخص نتانیاهو ایجاد شده‌است بسیار مغتنم است. تا به حال سابقه نداشته است که اسرائیل تا به این اندازه مورد خشم و تنفر عمومی قرار گیرد و اصلاً تا بحال تا این اندازه، مردم جهان علناً علیه اسرائیل اعتراضات گسترده انجام نمی‌دادند و از ذات وجود این رژیم منحوس متنفر نبودند. این در نوع خود بی‌نظیر است. وجدان های پاک جهان بیدار شده است و آنها، سوای از دین و آیین‌شان، همگی نغمه آزادی فلسطین را فریاد می‌زنند و پرچمداران مبارزه با اسرائیل را به نیکی یاد می‌کنند. حجت بر بسیاری از مردم جهان تمام شده‌است و تقریباً هیچ کسی نیست که از خوی درندگی این رژیم خبر نداشته‌باشد با فرض آنکه خودش را به خواب نزده‌باشد.اکنون وظیفه همگی ما همان واجب عینی‌ای است که رهبر انقلاب در بیانیه امروز خود به آن اشاره داشتند؛ "بر همه‌ی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزب الله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند."
صاحبان رسانه باید انزجار حقیقی خود از این باند جنایتکار را بی‌پروا فریاد بزنند و صاحبان قلم باید شیواتر و رساتر از هر زمان دیگری بنویسند و روایت کنند تا ...

ادامه‌ی این یادداشت را از اینجا
یا در ویرگول بخوانید.

✍ امیرمحمد رحیمی ۹۹ عمران
#یادداشت
#فلسطین
#سید_حسن_نصرالله

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


▪️ اعدامی‌های ته صف!

شهید کیست؟
اصلا ارزش شهادت در چیست؟
آیا کلمه شهید یک سپر دفاعی روانی در برابر اندوه از دست دادن نیروهاست یا ابزاری تهاجمی است؟
ما در کدام سوی این تعبیر هستیم؟
پشت طهارت شهید پنهان شدیم یا بوی شهادت می‌دهیم؟
شهادت هدف است یا آرمان؟
سوالاتی که بعد از هر ترور در ذهن‌مان می‌گذرد اما گویی پاسخی برای آن نداریم! خودمان هم گویا نمی‌دانیم قدم به چه میدانی گذاشتیم! قدم به وادی شهادت یا وادی آزادی یا هردو؟
چقدر برای این سرمایه انسانی عظیم ارزش قائلیم؟ آیا خط قرمز ماست؟
به راستی خون‌ها برای‌مان چقدر ارزش دارند؟
ما قدر شهید و شهادت را نمی‌دانیم. ما متوجه ارزش جان‌ها نیستیم که اگر بودیم، پشت نام شهید پنهان نمی‌شدیم!
اگر پنهان نمی‌شدیم، الان لبنان سیبل نبود! الان فرزندان ما لب مرز با کمترین تجهیزات شهید نمی‌شدند، هرچه شد گفتیم دشمن از روی بدبختی رو به ترور آورده! دشمن با ترور به جایی نمی‌رسد! دشمن حمله کورکورانه کرد! دشمن می‌خواهد سطح تنش را بالا ببرد تا ما را به تله جنگ بکشاند و ما منتظر مذاکرات آتش‌بس هستیم و...
خب چه شد؟
شخص دوم مقاومت را روز روشن وسط بیروت، در میان ساختمان‌های مسکونی ترور کردند! بیش از ۴۰ سال سرمایه انسانی سوخت!
اسرائیل بهتر از ما ارزش اهدافش را می‌داند. یک قدم در زمینه ترور افراد از ما جلوتر است! آنقدر هم در روزهای قبلش بازیگوشی کرد تا پاسخ مقاومت را بسنجد، اما وقتی دید پاسخی در همان سطح دریافت نمی‌کند، متوجه شد راه باز است چرا ما نرویم؟
اسرائیل با یک برنامه مدون وارد میدان شده و به صورت سلسله‌ای ترور را شروع کرد تا به نصرالله رسید. وقتی عزمی در پاسخ به ترور هنیه ندید، چرا جلو نیاید؟ وقتی دید ما دستش را در برنامه تضعیف حزب‌الله نخواندیم یا خواندیم و هنوز پای چپ‌مان به پای راست‌مان لایی می‌زند، چرا جلو نیاید؟ اصلا سیاست همین است.
ما بازی قدرت را نفهمیدیم. بازی بازدارندگی را نفهمیدیم. بازی سرمایه انسانی را نفهمیدیم که شاهرگمان زیر چاقوی نفوذ قرار گرفته. استراتژی و هنر جنگ را درک نکرده‌ایم!
اگر بگوییم ۱۰۰ سال در تفکر دیپلماتیک عقب هستیم دروغ نگفتیم! ما هنوز داریم فریب چیزهایی را می‌خوریم که غرب و شرق ۱۰۰ سال است کارتش را رو کرده‌اند.
جنگ یک قانون دارد. شکارکن یا شکارشو. تا وقتی که در نقش شکار هستیم و ابتکار عمل را نداریم همین آش است و همین کاسه!
تا بتوانند می‌زنند و هیچ خط قرمزی هم برایشان وجود ندارد وقتی هم که بدانند قدرت هسته‌ای هستند، می‌دانند ما در بعدی نیستیم که تنش را کنترل کنیم!
ما افتاده‌ایم گوشه رینگ و در حال کلان فکر کردن درباره نابودی تدریجی اسراییل هستیم. به قولی داریم رویا پردازی می‌کنیم! تا وقتی در ابعاد نظامی، رسانه‌ای، اقتصادی، نفوذی و مهم‌تر از همه هسته‌ای در حد و اندازه دشمن نباشیم ابتکار عمل را نداریم! سرعت در کنش‌ها و واکنش‌ها نداریم! بازدارندگی را فقط به صورت موقت ایجاد می‌کنیم. چون در نهایت ...

ادامه‌ی این یادداشت را از اینجا
یا در ویرگول بخوانید.

✍ امیرحسین شهیدی ۰۱ کامپیوتر
#یادداشت
#فلسطین
#سید_حسن_نصرالله

📎 سروش‌پلاس | تلگرام


▪️ طلوع امامت در ۵ سالگی!

امام زمان(عج) در نیمه شعبان سال ۲۵۵ هجری قمری متولد شده و بعد از به شهادت رسیدن پدر بزرگوارشان امام حسن عسکری(ع) در سال ۲۶۰ هجری قمری، یعنی در سن پنج سالگی، به مقام امامت رسیدند.
یکی از سوالاتی در این باره مطرح می‌شود آن است که چگونه می‌توان پذیرفت کودکی در سن پنج سالگی به مقام ولایت و امامت منصوب گردد و به ماموریت حفظ و تحمل احکام الهی انتخاب شود؟ و چگونه می‌تواند در آن صغر سن از حیث علم و عمل، امام و پیشوای مردم و حجت خدا باشد؟!
در پاسخ باید گفت که گویا عده‌ای نبوت و امامت را یک مقام ظاهری ناچیزی پنداشته‌اند که به هیچ قید و شرطی مشروط نیست و هرکس صلاحیت دارد که مامور حفظ و تحمل احکام گردد و هیچ نیازی به استعداد و کمال و امتیاز ذاتی نیست؛ به‌طوری که ممکن بود به جای حضرت محمد(ص) و امیرالمومنین علی(ع)، افراد دیگری به مقام نبوت و امامت انتخاب شوند! اما اگر تامل کنیم و به اخبار اهل بیت علیهم‌السلام مراجعه نماییم، متوجه می‌شویم که موضوع به این سادگی نیست؛ زیرا نبوت، مقام ارجمندی است که شخص واجد آن مقام، با حق تعالی ارتباط و اتصال داشته، از علوم عوالم غیبی برخوردار می‌شود، احکام و قوانین بر باطن و قلب نورانی‌اش وحی و الهام می‌گردد و به طوری آنها را دریافت می‌کند که از هرگونه خطا و اشتباهی معصوم است.
ولایت و امامت نیز مقام بزرگی است که واجد آن مقام به طوری احکام الهی و علوم نبوت را تحمل و ضبط می‌کند که خطا و نسیان و عصیان در ساحت وجود مقدسش راه ندارد و همواره با عوالم غیبی مرتبط است. معلوم است که هرکسی قابلیت و استعداد احراز این مقام والا را ندارد؛ بلکه باید از حیث روح در مرتبه اعلای انسانیت قرار گرفته‌باشد تا سزاوار ارتباط با عوالم غیبی و دریافت علوم و ضبط آنها باشد؛ پس پیغمبر و امام از حیث آفرینش ممتازند و به واسطه همین استعداد و امتیاز ذاتی‌ست که خداوند متعال آن را به مقام والای نبوت یا امامت انتخاب می‌کند.
این امتیاز از همان دوران کودکی در وجود آنان موجود است، اما هر وقت که صلاح بود و شرایط موجود شد و مانعی در کار نبود، آن افراد برجسته، رسماً به مقام و منصب نبوت و امامت معرفی می‌شوند و مامور حفظ و تحمل احکام می‌گردند.
این انتخاب و نصب ظاهری، گاهی بعد از بلوغ یا در زمان بزرگسالی انجام می‌گیرد اما ممکن است در ایام کودکی نیز تحقق پذیرد؛ چنان که حضرت عیسی(ع) در گهواره با مردم سخن گفت و خود را پیغمبر و صاحب کتاب معرفی نمود. خداوند متعال در سوره مریم می فرماید: "عیسی فرمود: من بنده‌ی خدایم که مرا کتاب داده و به پیغمبری برگزیده است و هرکجا باشم مبارکم گردانیده و به نماز و زکات تا زنده هستم سفارشم کرده‌است."
از این آیه و آیات دیگر استفاده ...

ادامه‌ی این یادداشت را از اینجا
یا در ویرگول بخوانید.

✍ امیرمحمد رحیمی ۹۹ عمران
#یادداشت
#امام_زمان

📎 سروش‌پلاس | تلگرام

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.