کلینیک کسب و کار پایش۲۴


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


👈رشد سودآوری و افزایش بهره‌وری
👈آناليز کسب و کار بر اساس داده‌های موجود
👈عارضه‌یابی، مدیریت ریسک و پيش‌بینی آينده کسب و کار
👈اتوماسیون فرآیندهای کسب و کار و مدیریت گلوگاه‌ها
تماس: ۲۲۰۵۰۳۱۲

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
توی خونه‌ بمونید حتی اگر خلبانید، دکتر رو از توی خونتون‌ ببینید... www.sbm24.com


پروژه کیو ‌سازوکار پرداخت در اینده نزدیک است. با عضویت در ان سهام شرکت به صورت رایگان به شما‌تعلق میگیرد. لینک دعوتنامه برای شما ارسال شده است. در صورت تمایل بر روی ان کلیک کنید.


Initiative Q is an attempt by ex-PayPal guys to create a new payment system instead of payment cards that were designed in the 1950s. The system uses its own currency, the Q, and to get people to start using the system once it's ready they are allocating Qs for free to people that sign up now (the amount drops as more people join - so better to join early). Signing up is free and they only ask for your name and an email address. There's nothing to lose but if this payment system becomes a world leading payment method your Qs can be worth a lot. If you missed getting bitcoin seven years ago, you wouldn't want to miss this.

Here is my invite link: https://initiativeq.com/invite/m9pKkA1jH

This link will stop working once I’m out of invites. Let me know after you registered, because I need to verify you on my end.


Репост из: 💰قیمت آنی ارز💰
🔸آیا موافق تصویب FATF هستید ؟
Опрос
  •   1- آری
  •   2- خیر
3370 голосов


Репост из: اخبار دارو و سلامت
همایش "کاربرد هوش تجاری در صنعت دارو"
سوم بهمن ماه جاری
ثبت‌نام از طریق ایوند در لینک زیر👇
https://evnd.co/aT2qp
@phanair


Репост из: Crypto Farmer
Invite Friends Link
t.me/CryptoFarmerBot?start=44402970

⚠️ Warning: Many users reported this account as a scam. Please be careful, especially if it asks you for money.


Репост из: @TkanalSubTitleBot
ضمن تبریک عید قربان
از شما دعوت میگردد از تخفیف ۱۰% خرید عید تا عید این شرکت بهره مند شوید


https://www.instagram.com/p/BlQcQe4DZvw/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=15zgxklpphy1y

فقط چند ساعت مهلت باقی است ☺🌷
کلینیک کسب وکار پایش۲۴
#Hello_Summer_Event Coming soon #سلام_تابستان بزرگترین ایونت تاریخ باشگاه انقلاب ۲۸ تیرماه از ساعت ۶ عصر تا ۱۲ شب ما از شما مدیر پرمشغله دعوت می‌کنیم ❤ منتظر دیدار شما عزیزان هستیم. مدیران و دوستان خود را تگ کنید ❤ #گروه_مارکتینگ_باشگاه_انقلاب #حال_خوب #حال_خوب_کسب_و_کار #حس_خوب #شاد_زیستن #تابستان ...


فقط چند ساعت مهلت باقی است
@payesh24


🇩🇪⚽️ آلمان در «تله موفقیت»؟

👁‍🗨دیدگاهی از ساشا اشمیت استاد دانشگاه مدیریت اتو بایس‌هایم و مدیر مرکز ورزش و مدیریت این دانشگاه

▫️تیم ملی آلمان برای اولین بار در تاریخ جام جهانی در مرحله اول حذف شد. این برای «مانشافت» یک فاجعه محسوب می‌شود. به خصوص وقتی در نظر بگیریم که این ناکامی در زمان یکی از موفق‌ترین مدیریت‌های تاریخچه این تیم اتفاق می‌افتد.

▫️این برای اولین بار نیست که قهرمان جهان در دوره بعدی جام جهانی در همان مرحله اول حذف می‌شود. فرانسه در سال ۲۰۰۲، ایتالیا در جام جهانی ۲۰۱۰ و اسپانیا در جام جهانی ۲۰۱۴ همه به عنوان مدافعان قهرمانی در مرحله اول ناکام شدند. به این پدیده «تله موفقیت» می‌گویند که نه تنها در ورزش، بلکه در دنیای کسب‌وکار هم پیش می‌آید. این کاملاً طبیعی و حتی انسانی است که آدم دلش را به آنچه دست یافته خوش کند و فکر کند این موفقیت بالاخره یک جوری تداوم پیدا خواهد کرد.

▫️همراه با موفقیت معمولاً رخوت هم می‌آید. مشکل دقیقاً همین جاست. بخصوص در عصر دیجیتال سکون به معنای مرگ است. کسب‌وکارها امروز سریع‌تر از هر زمان دیگری می‌میرند. علت اصلی ناکامی در بازار هم نه رقبا بلکه خود شرکت و ترس‌‍‌اش از تجدید ساختار و تغییر استراتژیک است.

▫️دلیل این ناکامی در موفقیت خود سازمان نهفته است. به خصوص سازمان‌های بزرگ که در فعالیت اصلی‌شان سال‌هاست موفق‌اند، باید بین دو استراتژی «اکتشاف» و «استخراج» تعادل برقرار کنند. شرکت‌هایی که زیادی «استخراج» می‌کنند و برای «اکتشاف» وقت کافی نمی‌گذارند، در این میان شکست می‌خورند.

▫️موفقیت جلوی دید این شرکت‌ها را گرفته است. آنها از ترس این که کانال‌های درآمدی موجود را از دست ندهند، به مدل‌های موفق کسب‌وکار خود دل خوش می‌کنند و زمان و پول کمی را برای تجدید ساختار استراتژیک خود به عنوان بستر موفقیت‌های آینده خرج می‌کنند.

▫️تیم ملی آلمان یک بار بعدِ قهرمانی در جام جهانی ۱۹۹۰ گرفتار این بلا شد. آن موقع مسئولین فدراسیون فکر می‌کردند برای مدت‌ها شکست‌ناپذیر باقی خواهند ماند و برای همین فرصت اصلاحات ضروری به موقع را از دست دادند. در واقع قهرمانی در جام جهانی ۱۹۹۰ و بعداً قهرمانی در جام ملت‌های اروپا سال ۱۹۹۶ باعث شد مدیریت فدراسیون فوتبال آلمان تشخیص ندهد که چقدر اصلاحات ساختاری‌ ضروری بودند.

▫️برای اجنتاب از دام موفقیت باید شرکت‌هایی مثل گوگل، آمازون و اپل را الگو قرار داد. این شرکت‌ها با مدیریت استراتژیک و پوست‌اندازی مرتب و ارائه محصولات جدید در دام موفقیت نیفتاده‌اند. آنها موفق شده‌اند تعادل میان «اکتشاف» و «استخراج» را برقرار کنند. تعادل میان نوآوری و ثبات. میان کارآمدی و انعطاف‌پذیری.

▫️صحبت از هنر مدیریتِ تضادهاست. دانشمندان از سازمان‌های باصطلاح «یکسان‌دست» یا «دودست» می‌گویند. سازمان‌هایی که مثل یک پیانیست و یا یک شناگر از هر دو دست خود می‌توانند استفاده کنند و هم کسب‌وکار امروز را مدیریت می‌کنند و هم خود را با تغییرات آینده وفق می‌دهند.

▫️ناکامی در روسیه را به هیچ وجه نباید به عنوان شکست استراتژی بلندمدت بیرهوف و لوو دانست. فدراسیون فوتبال آلمان با درسی که در دهه ۹۰ گرفت، حتی پیش از قهرمانی در جام جهانی ۲۰۱۴ با «ابرپروژه ۲۰۲۴» از برنامه ده ساله جدید خود رونمایی کرد. در مرکز این برنامه نوسازی کاملِ استراتژیک و پروژه عظیم آکادمی جدید فدراسیون فوتبال آلمان است.

▫️این آکادمی قرار است فراتر از یک کمپ تمرینی مجهز برای تیم‌های ملی این کشور باشد. آکادمی «د.اف.ب» قرار است یک مرکز نوآوری و پژوهش و توسعه و یک جور آزمایشگاه و اتاق فکر برای فدراسیون باشد. به عنوان نمونه این مرکز قرار است تمامی فناوری‌های جدیدی که ممکن است به یک نوعی به کار تیم ملی آلمان بیاید را زیر نظر بگیرد و در صورت لزوم آنها را پیاده‌سازی کند. هدف اصلی تاسیس این آکادمی جدید، تضمین موفقیت پایدار تیم‌های ملی آلمان است.

▫️ناکامی در روسیه یک گام به عقب است، اما استراتژی بلندمدت فدراسیون فوتبال آلمان برای سازگاری با تلاطم‌های و تغییرات ضروری آینده و نیفتادن در «تله موفقیت» بدون تردید استراتژی درستی است.
🔴@payesh24


پل های ارتباطی با ما ☟
☎️ 22050312

📲 @payesh24
🌐www.payesh24.com


شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) را می‌توان به عنوان ابزاری قدرتمند و حیاتی برای مدیران و رهبران سازمانی در راستای پایش عملکرد و درک میزان موفقیت و نیز انطباق با مسیر برنامه راهبردی معرفی نمود.
@payesh24






تفاوت بین FS وBP درکسب وکار چیست؟

🎯 بعضی از کار آفرینان به درستی نمی دانند‌ برای ارتباط برقرار کردن با شرکا، سرمایه گذاران، وام دهندگان، حامیان و خریداران بالقوه ایده های خود، نیاز به طرح توجیهی دارند یا طرح کسب و کار؟
در اینجا تفاوت های این دو را به طور خلاصه خدمتتان توضیح میدهیم:

🔺 ١- طرح توجیهی یا FS برای کشف و بررسی سودآوری و کاربردی شدن یک ایده کسب و کار تهیه می شود.
به عبارت دیگر قبل از غرق شدن در موضوع می خواهیم بدانیم آیا این ایده کسب و کار ارزش صرف زمان، هزینه و منابع ما یا سازمان ما را دارد یا نه؟ این در حالیست که طرح کسب و کار یا BP پس از آنکه مشخص شد ایده کسب و کار توجیه فنی و اقتصادی دارد تدوین می شود و برنامه دستیابی به سودهای پیش بینی شده در FS را مستند می کند.

🔺 ٢- در FS با دنیایی از اعداد و ارقام و محاسبات روبرو هستیم در حالیکه در BP عمدتا با استراتژی ها و برنامه های تاکتیکی مورد نیاز برای شروع، رشد و توسعه کسب و کار درگیر مواجه می شویم.

🔺 ٣- در FS با مقوله ای به نام زیست پذیر بودن ایده کسب و کار روبرو می شویم در حالیڪه BP به دنبال رشد و بقای آن ایده در قالب هویت زنده و خلق شده ای به نام کسب و کار می باشیم.

🔺 ٤- یک FS میزان سودآوری بالقوه ایده کسب و کار را کشف می کند در حالیکه BP به کارآفرین کمک می کند تا بودجه مورد نیاز برای شروع یا توسعه کسب و کار از سرمایه گذاران را دریافت نماید.

💡 حال به چند نڪته اساسی توجه نمایید!
🔺 اگر یک FS جامع و مناسب دارید، خیلی سریع و ساده تر از نوشتن BP از صفر، می توانید آن را به یک طرح کسب و کار تبدیل نمایید!
🔺 نوشتن FS قبل از BP الزامی نیست اما می تواند در صورت عدم توجیه یا امڪان ناپذیر بودن ایده به دلایل فنی و اقتصادی شما را از صرف زمان و هزینه های تدوین یک BP نجات دهد.
🔺 در FS شما می توانید چندین سناریو برای ایده کسب و کار خود را تحلیل ڪنید اما در BP باید روی یک سناریو اصلی تمرکز کنید و مقدمات اجرایی شدن آن را فراهم نمایید.
و در نهایت باید بدانیم FS زنده و پویاست و در طول عمر کار و کسب ما بطور مستمر بروز می شود.
🎯#کلینیک کسب وکار پایش ۲۴
@payesh24


🔰باید پذیرفت حمایت از کالای ایرانی، نیازمند #اعتمادسازی است و بهترین مسیر اعتمادسازی، #برندسازی است.

🔹تصویر: برخی بنیان‌گذاران برندهای ارزشمند ایرانی
@payesh24




Репост из: @TkanalSubTitleBot
کشتی هابخاطرآب اطرافشان غرق نمیشوندبلکه آنهابه دلیل آبی که داخلشان جمع میشودغرق میشوند
هیچگاه اجازه ندهیدکه اتفاقات پیرامون شمابه درونتان نفوذکندو شماروپایین بکشد

@payesh24


همراهان گرامی
خواهشمندیم در بازنشر آن همچون همیشه در کنارمان باشید...
@payesh24


Репост из: @TkanalSubTitleBot
در فراسوی فرحناکی فواره ی نور
روی ابریشم سبزینه ی شوق
هفت سین غزل انداخته ایم
من و باران و گل و عشق و نسیم
محفلی ساخته ایم
تا غزالینه قدم رنجه کند فروردین
تا خرامینه هوا باز شود عطرآگین
تا معطر شود آواز پر بلدرچین
تیک و تاک تپش ثانیه ها می گویند
که بهارینه ترین معجزه ها آمده است
پس در این آغاز بهار
به تو تقدیم صمیمانه ترین تبریکم
ای برازنده ترین!
فال نواَت
حال نوات
سال نوات
غرق خوشبختی باد...
بهترینها را در این سال و همه سال برایتان آرزومندم
🎯 ارادتمند : بابک عطار

Показано 20 последних публикаций.

81

подписчиков
Статистика канала