جانباز احمدی نژادی


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


تازیانه شومی که با نقاب مصلحت دین بر گُرده حقیقت نواخته میشود، تنها مسیر سقوط حکومت را هموارتر خواهد نمود.
انقلاب اسلامی، ارث پدری کسانی نیست که برای ماندن در قدرت مخالفین خود را منحرف می نامند.
ارتباط با ما
@karbalaeihoseniy

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций








در پناه حق تعالی باشید به همراه خانواده محترم.
https://www.instagram.com/p/CqBFK_ZodqJ/?igshid=MDJmNzVkMjY=


قرار چه بود و مسیر کدام و مقصد کجاست؟!
https://www.instagram.com/p/CpEIUtcuKaZ/?igshid=MDJmNzVkMjY=


Репост из: تحلیل فنّی
#جهاد_تبیین
#احمدی_نژاد


http://t.me/tahlil_haye_fanni


Репост из: عبدالرضاسلطانی
⭕ سکوت داریم تا سکوت؛ یکی در کاخ‌عمارت زعفرانیه به خروجی پروژه ۸ ساله خود می‌نگرد و دیگری هر روز شاهد و شنوای درد مردم است و کیست که بتواند کتمان کند اگر نبود زیرساخت‌های خدمات و مجاهدت‌های وی در عرصه مسکن‌های مهر، وام‌های کم‌بهره، بانک اطلاعات و سازمان هدفمندی یا سهم تعیین شده از سهام عدالت، کشور وضعیتی بغرنج‌تر از امروز داشت. به‌واقع اگر دست‌آوردهای ۸ ساله عدالت در برابر پروژه تخریب ۸ ساله اعتدل نبود، اکنون معادله‌ی بحران کشور، چه خروجی داشت!

🆔 @abdorezasoltani








.
صحبت های جالب و شنیدنی
"گل خاتون" در حال پخت نان
و چقدر ساده و صادقانه گفت در یک کلام همه چیز را این کد بانوی روستایی.

#قانون
#روستا
#آبادی
#قزوین
#لک
#لر
#کرد
#لرستان
#کرمانشاه
#کردستان
#اقوام_ایرانی
https://www.instagram.com/p/Ch913_KIEvA/?igshid=MDJmNzVkMjY=


Репост из: دولت بهار
🔴 بازنشر/ تصاویر استقبال پرشور مردم لیکک بهمئی از دکتر احمدی‌نژاد

➖ شهریور ۱۳۹۷

@dolatebahar


Репост из: روزنامه فرهیختگان
📸 اولین بار بحث ورود بانوان به ورزشگاه چه زمانی مطرح شد و رسانه‌های اصلاح‌طلب چه موضعی درباره آن گرفتند؟

مدیرعامل خبرگزاری برنا نوشت:
🔻هنوز یادمان هست که اولین بار بحث ورود زنان به ورزشگاه در دولت احمدی نژاد و نه روحانی مطرح شد که روزنامه های اصلاح طلب مخالف آن بودن!

@FarhikhteganOnline2


.
مدعیان،
بازهم بگوئید شهدا شرمنده ایم!!
https://www.instagram.com/p/ChfjZgQI0Gn/?igshid=MDJmNzVkMjY=


Репост из: آزاد اندیشی/ ایوب مکرمی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔸نهاد امنیتی خیلی راحت خلاف واقع گزارش میکند، شنود میکند و کسی پیگیر نمیشود!

🔸چگونه چند نهاد امنیتی با سیاه نمایی بر علیه یک متهم، قاضی را چهار میخ و مجبور به قضاوت ناعادلانه بر علیه متهم میکنند!

🔸مسئول ارشد امنیتی که گویا آشنایی در حد اجمال هم از قانون اساسی ندارد!

🔸نهاد امنیتی که در جایگاه پزشکی قانونی هم جلوس فرموده!

➖شرحی بر دادگاهم/ #ایوب_مکرمی
➖ #لطفا_ببینید_و_نظر_بدهید

🇮🇷 t.me/A_Mokarrami


Репост из: کانال مهدی نصیری
🔴 تداوم صدرنشینی احمدی‌نژاد، توقف ریزش و آغاز افزایشِ محبوبیت خاتمی و ظریف، و سقوط محبوبیت رئيسی

نکاتی در تحلیل نظرسنجی مردادماه استاسیس

✍️ محمدرضا جلائی‌پور

در شرایطی که متاسفانه نظرسنجی‌های معتبر داخلی دربارهٔ محبوبیت چهره‌های سیاسی یا برگزار نمی‌شود یا اجازهٔ انتشار نمی‌یابد نتایج نظرسنجی اخیر استاسیس ارزش تحلیل دارد. نمونهٔ معرف و نمایا، سابقهٔ پیش‌بینی درست نتایج انتخابات، انتشار شفاف داده‌ها و شیوهٔ نمونه‌گیری و سازگاری نتایج نظرسنجی‌های پیشین همین نهاد با سایر نظرسنجی‌های معتبر داخلی و خارجی نتایج نظرسنجی اخیر استاسیس را (با بازهٔ خطاپذیری ۲.۷ درصد و اطمینان ۹۵ درصد) قابل اعتنا می‌کند. در تحلیل نظرسنجی‌های تکرارشونده (همچون استاسیس) ارزیابی روندها اهمیت بیشتری دارند که به سه موردش اشاره می‌کنم:

1️⃣ تداوم محبوبیت بالای احمدی‌نژاد

احمدی‌نژاد همچنان محبوب‌ترین چهره‌ٔ سیاسی در ایران است و سطح محبوبیت‌اش (۶۵ درصد) در سال‌های اخیر نسبتا ثابت مانده است. البته درصد محبوبیت چهره‌ها با درصد رایی که در انتخابات می‌توانند بیاورند ‌و حتی پایهٔ اجتماعی جریان سیاسی‌شان متفاوت است و بخشی از جمعیت همزمان نگرش مثبتی به چهره‌های سیاسی جریان‌های مختلف و بعضا متعارض سیاسی دارد.

نقدی‌کردن یارانه‌ها، مسکن مهر، سهام عدالت، سه دور سفر به همهٔ مراکز جمعیتی ایران، پاسخ به سه میلیون نامه، خرج گشاده‌دستانه و حامی‌پرورانهٔ درآمد بی‌سابقهٔ نفتی در هشت سال ریاست جمهوری، زبان ساده و همه‌فهم و استفاده از عناصر مذهبی و ملی در ادبیات و تبلیغات، و معرفی خود به عنوان نیروی خارج از الیگارشیِ سیاسی از عوامل محبوبیت‌آفرین برای محمود احمدی‌نژاد بوده است، صرف نظر از این‌که این موارد را کارشناسانه و خادم خیر همگانی می‌دانیم یا نه. در سال‌های بعد از ریاست جمهوری نیز استفادهٔ موثر از رسانه‌ها، محتوای عوام‌پسندِ مواضع و تداوم نمایش موضع اعتراضی و ضدالیگارشی به حفظ محبوبیت او کمک کرده است.

2️⃣ توقف ریزش و آغاز افزایش محبوبیت خاتمی و ظریف

بعد از تشدید تحریم‌ها توسط ترامپ در طول دولت دوم روحانی محبوبیت خاتمی، ظریف و روحانی با شیب تندی رو به کاهش گذاشت،‌ در حالی‌که محبوبیت‌شان در ماه‌های بعد از برجام به اوج رسیده و رکورد محبوبت چهره‌های سیاسی در ایران را زده بود (بیش از ۷۵ درصد). اما اخیرا روند ریزش رای این چهره‌ها متوقف شده و با شیب نرمی روند افزایش محبوبیت محمد خاتمی (امروز ۴۹ درصد) و جواد ظریف (امروز ۴۶ درصد) آغاز شده است. روحانی محبوبیت کمتری دارد (۲۴ درصد) ولی روند نزولی محبوبیت‌اش متوقف شده است.

در ایام انتخابات بعضا تحلیل‌گران تصور می‌کنند صرف شرکت یا عدم شرکت در انتخابات سرمایهٔ نیروهای سیاسی را به باد می‌دهد. داده‌های نظرسنجی‌های معتبر اما نشان می‌دهد نه شرکت در انتخابات از محبوبیت چهره‌ها می‌کاهد و نه عدم شرکت این محبوبیت را افزایش می‌دهد. خاتمی همچنان محبوب‌ترین اصلاح‌طلب مانده است. عوامل تعیین‌کننده در محبوبیت چهره‌های سیاسی عوامل دیگری‌اند؛ مهم‌ترین‌شان رضایت از وضعیت اقتصادی و تصویر جامعه از آینده.

اگر رضایت از وضعیت اقتصادی و امید به بهبود در آینده بالا باشد محبوبیت جریانِ در قدرت بالا می‌رود (مشابه سال ۹۴ تا ۹۶ که محبوبیت ظریف و روحانی و خاتمی افزوده شد) و اگر نارضایتی از وضعیت اقتصادی و ناامیدی از آینده بالا باشد، محبوبیت جریانِ در قدرت و نیز محبوبیت حامیانش ریزش می‌کند (مشابه ۹۶ تا ۱۴۰۰ که محبوبیت خاتمی و ظریف و روحانی ریزش کرد) و محبوبیت جریان‌های بدیل و رقیب افزایش می‌یابد (مشابه افزایش محبوبیت رئیسی در سال‌های ۱۴۰۰-۹۶ و نیز افزایش کنونیِ محبوبیت ظریف و خاتمی).

3️⃣ ریزش شدید محبوبیت رئیسی و قالیباف

بر اساس چند نظرسنجی معتبر داخلی و خارجی محبوبیت رئیسی در شش ماه اول بعد از انتخابات ۱۴۰۰ افزایش یافت (از جمله به دلیل واکسیناسیون موفق کرونا)، اما در شش ماه دوم با شیب تندی کاهش یافته و به ۳۳ درصد رسیده است (رضایت از عملکرد او ۲۸ درصد شده، حتی ۵ درصد کمتر از محبوبیت‌اش). محبوبیت قالیباف نیز ریزش تندی داشته و به ۲۷ درصد رسیده است. به نظر می‌رسد مهم‌ترین دلیل این میزان ریزش که بیش از سال اولِ همهٔ روسای جمهور قبلی است، وضعیت بد همهٔ شاخص‌های اقتصاد کلان و افزایش فقر و نابرابری است.

بر اساس همین نظرسنجی‌ِ استاسیس اکثریت ایرانیان با محدودسازی دسترسی به اینترنت مخالف‌اند و قاعدتا یکی از دلایل ریزش شدید محبوبیت رئیسی و قالیباف کاهش سرعت و افزایش قیمت و فیلترینگِ اینترنت است. در صورت احیای برجام و رفع تحریم‌ها و گشایش اقتصادی موقتی که ایجاد می‌کند شاید ریزش پایگاه رئیسی و قالیباف موقتا متوقف شود، اما اجرای طرح صیانت می‌تواند اثر احیای برجام را تا حدی خنثی کند و به نارضایتی‌ دامن بزند.

@jalaeipour
📚@nasiri42


Репост из: عبدالرضاسلطانی
⭕️ محمودِ ملت و ملتِ محمود

🔻نتایج استاسیس همچون پُتک بر سر غفلت‌زدگانِ از مردم فرود آمده؛ چپ و راست، که پس از آبان ۱۳۹۸ برای مردم و حتی نخبگان احزاب، یکی محسوب شدند، و پس از انتخابات ۱۴۰۰، دیگر چیزی برای رو کردن نداشته و ندارند، حالا از دیدن نتایج نظرسنجی جدید، مات و مبهوت مانده و قاعدتا دیگر نمی‌دانند با سوپر پدیده‌ای به‌نام محمود احمدی‌نژاد، دقیقا دیگر باید چه کنند. راه‌حل اما ساده است:
تسلیم شدن در برابر حقیقت و باطن ایران، ناسزا نگفتن به رای مردم، بازگشت به مسیر الهی پیامبران و اصلاح گذشته، جبران و تمکین بر نظر ملت.
شاید همین حالا هم برای جبران دیر شده باشد، اما اگر برای عذرخواهی از ملت اراده و انگیزه نشان بدهند، در روزگاری که نظر مردم، به کُنشِ فعال تبدیل می‌شود، شاید حریمِ اعتبار محمود احمدی‌نژاد، مانع از رخ دادن اتفاقات خاص برای حضرات شود؛ لذا راه‌حل یافتن تهمت و ناسزایِ جدید به مردم و محمودِ ملت، یا انتقام از مردم نیست، بلکه عدم مقاومت در برابر عقلانیت است!

🆔 @abdorezasoltani


Репост из: دولت بهار
🔴 احمدی‌نژاد، محبوب‌ترین شخصیت سیاسی ایران

طبق نظرسنجی جدید موسسه استاسیس در تیر و مرداد ۱۴۰۱ احمدی نژاد محبوب‌ترین شخصیت سیاسی ایران بوده و محبوبیت وی از نظرسنجی قبلی بیشتر شده است.

@dolatebahar

Показано 18 последних публикаций.

390

подписчиков
Статистика канала