نکات ناب و حکمت های آیت الله حائری شیرازی


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله حائری شیرازی
نظرات و پیشنهادات 👈 @haeri1395
ادمین فروش کتاب:
شماره تماس: 02536704311
09195194676

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
♨️ کلیپ تصویری ♨️

🔸جشن دهۀ فجر را به زندگی بچه ها بیاورید🔸

🔹آیت الله حائری شیرازی🔹

#جشن_خانگی
#دهه_فجر
@haerishirazi


صدور انقلاب به پارک‌ها ! (3).jpg
1.1Мб
صدور انقلاب به پارک‌ها !

فایل وضعیت

@haerishirazi


🔹آیت الله حائری شیرازی🔹

🔸صدور انقلاب به پارک‌ها !🔸

انقلاب باید خودش را به پارک‌ها هم صادر کند. ما اگر نتوانیم انقلاب خودمان را به پارک‌ها صادر کنیم، آیا می‌توانیم به اروپا صادر کنیم؟ خیلی خوش‌خیال هستیم! ما اگر از ساختن پارک‌هایمان مأیوس شویم، آیا می‌توانیم امیدوار باشیم که فرانسه را عوض کنیم؟
شما چرا باید از پارک‌ها بترسید؟ وقتی به پارک‌ها رفتید، اذان گفتید، بلند شدید و نمازجماعت خواندید، این خودش می‌شود ارزش! وقتی ارزش شد، دیگران هم از نماز خواندن خجالت نمی‌کشند و یواش‌یواش می‌آیند و نماز می‌خوانند.

@haerishirazi


0718-وضعیت.jpg
951.3Кб
به کودک اعتماد کنید تا قابل اعتماد شود!

فایل وضعیت

@haerishirazi


🔹آیت الله حائری شیرازی🔹

🔸به کودک اعتماد کنید تا قابل اعتماد شود!🔸

انسان‌ها حامل فطرت هستند. باید این فطرت بیدار شود تا خودش ناظر بر خودش و واعظ خودش باشد. اگر بخواهد دیگری را مراقب و مواظب خودش بداند، این مسئله‌ای را حل نمی‌کند. شما هرچه قفل و بند پول‌هایتان را در خانه بیشتر کنید، بچه‌هایتان بیشتر دزد می‌شوند؛ اما هرچه‌‌ بیشتر پول را دمِ دست بگذارید و بگویید: هرچه‌‌ احتیاج داشتی بردار؛ او هم بردارد و بگوید: این مقدار برداشتم‌؛ چشم‌ و دل‌ سیرتر و امانت‌دارتر می‌شود.

📖 راه رشد، جلد یکم، صفحه ٢٠۶

@haerishirazi


🔊 بشنوید

🌔 سخنرانی شب عید مبعث

▫️توضیح عبارت «اللّهُمَّ اِنّي اَسئَلُکَ بِالتَّجَلِی الاَْعْظَمِ في هذِهِ اللَّیْلَة» در دعای شب مبعث

@haerishirazi


۰۷۲۵-۲ وضعیت.jpg
1.1Мб
امنیت در اظهار نظرهای علمی؛ موجب پویایی اجتهاد در حوزه

فایل وضعیت

@haerishirazi


🔹آیت الله حائری شیرازی🔹

🔸امنیت در اظهار نظرهای علمی؛ موجب پویایی اجتهاد در حوزه🔸

اجازه بدهیم طلاب در حوزه بحث‌هایشان را بکنند تا بتوانند حرف تازه داشته باشند، نوآوری داشته باشند. اگر شما در حوزه استبداد به خرج دهید، جلوی فهم و درک و اجتهاد گرفته می‌شود. چرا؟ چون امنیت اظهار نظر گرفته می‌شود. مناظره، امنیت می‌خواهد. شرط امنیت هم همین است که طرف منزوی نشود به خاطر حرفی که زده! اگر شما روی هر بحثی برچسب سیاسی زدید، افراد می‌بینند باید هزینۀ زیادی بپردازند و در نتیجه نظراتشان را کتمان می‌کنند و اینگونه نوآوری از بین می‌رود. تحقیقات علمی جایگاه خود را دارد، بحث سیاسی هم جایگاه خود را. طرف در بحث علمی، انکار یک ضروری کرده؛ خوب بکند! چه اشکال دارد؟ امام راحل نقل کردند که آقای بروجردی می‌گفتند من حاضرم به یکی از این ملحدین وجوهی بدهم تا بیاید حرف‌های الحادی‌اش را در قم مطرح کند و از این طریق علما مجبور شوند تحقیق کنند و این باعث نوآوری بشود!

@haerishirazi


🎙پادپخش

🌒 چرا امام کاظم (ع) خرمای زهرآلود را آگاهانه تناول کردند؟

@haerishirazi


0707-وضعیت (3).jpg
1.0Мб
نهی از منکر، دلت را زنده می‌کند

فایل وضعیت

@haerishirazi


🔹آیت‌ الله حائری شیرازی🔹

🔸نهی از منکر، دلت را زنده می‌کند🔸

اساس ترقی معنوی، در اضطرار است. کاری باید کرد و صبری باید کرد تا در نتیجهٔ صبر، به حد اضطرار برسی. در حد اضطرار، مشمول «أمن یجیب المضطر» می‌شوی و این، اولِ زنده شدن دل است و اولِ حرکت است. خب شما می‌گویید وقتی که جبهه می‌رفتیم، در جبهه مضطر می‌شدیم، دلمان زنده می‌شد و آدم می‌شدیم؛ اما در پشت جبهه چه چیزی داریم؟

امر به معروف و نهی از منکر را دارید! این چیزی است که آدم را مضطر می‌کند. وقتی که امر به معروف کردی، #مسخره‌ات می‌کنند، و فشار استهزاء به جایی می‌رسد که مضطر می‌شوی. وقتی مضطر شدی، دعایت مستجاب می‌شود. وقتی مضطر شدی، دلت زنده شده. وقتی دل زنده شد، انسان، آدم می‌شود. امر به معروف و نهی از منکر، زمینه‌ساز اضطرار دائم است. هر که بیشتر امر به معروف و نهی از منکر بکند، بیشتر اذیتش می‌کنند و بیشتر رنجَش می‌دهند، لذا بیشتر مضطر می‌شود.

@haerishirazi


قابل اشتعال.jpg
850.4Кб
قابل اشتعال!

فایل وضعیت

@haerishirazi


🔹آیت‌ الله حائری شیرازی🔹

🔥 قابل اشتعال! 🔥

مادر من آسم گرفت؛ دکتر به او گفت نان نخور. مدت‌ها نان نخورد. حساس شده بود. یک‌روز نشسته بودم پهلویش. یک نفس عمیقی کشید و گفت «بوی نان می‌آید». دیوار منزل ما بلند بود؛ اما فهمیدیم پشت دیوار در آن طرفِ کوچه، کسی داشته رد می‌شده و از قضا نان تازه گرفته بوده! از آنجا که مادرم مدتی نان نخورده بود و اشتهایش تیز شده بود، بوی نان را از این فاصله استشمام می‌کرد!

مردی که ازدواج نمی‌کند، مثل این مادر آسمی من می‌شود. مادر من از فاصلۀ دور بوی نان را حس می‌کرد؛ این فرد از فاصلۀ دور، یک خبر، یک فیلم، یک عکس، یک صحنه رویش اثر می‌گذارد. یعنی حساس می‌شود و قابلیت اشتعالش بیشتر می‌شود!

@haerishirazi


♨️ به لطف و عنایت الهی، کتاب دیگری از مجموعه آثار مرحوم آیت الله حائری شیرازی (ره) آمادۀ چاپ شد.

مجوز چاپ کتاب صادر شده و ان شاء الله ظرف چند روز آینده به زیر چاپ خواهد رفت 😍

در این کتاب، به یکی از چالش‌برانگیزترین مباحث سال‌های اخیر یعنی امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر پرداخته شده و در ضمن آن، مباحثی نیز در مورد
#حجاب و ... مطرح شده است.

منتظر انتشار این کتاب
#جذاب باشید ...

@haerishirazi


اجتناب از نگاه تک‌بعدی به توسعه.jpg
1.1Мб
اجتناب از نگاه تک‌بعدی به توسعه

فایل وضعیت

@haerishirazi


🔹آیت الله حائری شیرازی🔹

🔸اجتناب از نگاه تک‌بعدی به توسعه🔸

می‌خواهند میزان مرغ و تخم‌مرغ را توسعه بدهند‌؛ می‌آیند به آن هورمون تزریق می‌کنند تا تعداد بیشتر بشود. حال‌آنکه تخم‌مرغ هورمونی دستگاه‌های بدنی انسان را تعطیل می‌کند.
بگوییم توسعه، ولو مضر به سلامتی؟! تخم‌مرغ بیشتری تولید کنیم، حتی اگر مریضمان بکند؟! گاو بیشتری تولید کنیم، حتی اگر بیماری به ما بدهد؟!

هیچ‌‌کس نیست که منکر توسعه باشد؛ طوری که امکان توسعه باشد و ما بگوییم نه! مسئله اینجاست که بعضی توسعه را مطلق معنا می‌کنند. توسعهٔ مطلق یعنی توسعهٔ اقتصادی ولو با تنزّل فرهنگی!

@haerishirazi


کجا هستی؟.jpg
1.2Мб
کجا هستی؟

فایل وضعیت

@haerishirazi


🔹آیت الله حائری شیرازی🔹

🔸 کجا هستی؟ 🔸

▫️گاهی اگر می‌توانید #شب‌های_چهارشنبه بروید #جمکران. یک شب مثلاً تا صبح آنجا بمانید. از سوز دل بگویید.

▫️ندیدید آدم وقتی چیزی گم می‌کند، چقدر دنبالش می گردد؟ یکی از آقایان هست که بچه‌اش وقتی هفت ماهه بوده، گم شده. الان امام جمعۀ یکی از شهرهاست. همه او را به این عنوان می‌شناسند! وقتی می‌گوییم آقای فلانی، می‌گویند: «همان که بچه‌اش گم شده است را می‌گویی؟»
وقتی یک بچه‌ای از ما گم می‌شود در این شهر می‌گردیم، در آن شهر می‌گردیم، همه‌جا می‌رویم و اعلام می‌کنیم. از همه‌کس سراغش را می‌گیریم. از این مملکت به آن مملکت می‌رویم و اسمش را همینطور همه‌جا تکرار می‌کنیم. هر وقت هم اسم مثلاً بچه‌ای برده می‌شود، رنگ بابا تغییر می‌کند. یک #سوزی در دل او هست.

▫️خب این آقا امام زمان (ع) هم #گمشدۀ_ما است. اگر ما توجه داشتیم که چه کسی بالای سرمان بوده، «حال» پیدا می‌کردیم و می‌نشستیم روی این فکر می کردیم. خود این ناله دارد که «چرا من ناله ندارم». خود این درد دارد که «چرا انسان درد ندارد». انسان بنشیند یک دفعه با خودش فکر کند که چرا من همه را دیده‌ام اما او را ندیده‌ام؟ صدای همه را می‌شنوم اما صدای او را نمی‌شنوم؟
از من یتیم‌تر کی هست؟ هر بچه یتیمی لااقل عکس بابایش را دیده است. یک یادبودی از بابایش را برایش گذاشته‌اند که گاهی خودش را با آن مشغول می‌کند. من بگویم تو کجا هستی؟ به کدام طرف رو کنم و صدایت بزنم؟ کجا دنبالت بگردم؟ در صحرا بیایم دنبالت بگردم؟ در کوه‌ها هستی؟ #کجا_هستی؟

#سه_شنبه_های_مهدوی

@haerishirazi




حکومت_نسبت_به_کاهش_ارزش_پول،_ضامن_است.jpg
1.0Мб
حکومت نسبت به کاهش ارزش پول، ضامن است

فایل وضعیت

@haerishirazi

Показано 20 последних публикаций.