بابک غفوری‌آذر | Babak Ghafooriazar


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Новости и СМИ


کانال تلگرامی بابک غفوری‌آذر، روزنامه‌نگار‌
توئیتر: twitter.com/babakazar
اینستاگرام: instagram.com/babakazar

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Новости и СМИ
Статистика
Фильтр публикаций


#پادکست #صحنه ۷۷۰

🔸تصویر ژاله علو در سینما؛ از اغواگری به فرزانگی

🔸با درگذشت #ژاله_علو در نخستین روزهای دی ماه سال ۱۴۰۳، فرهنگ و هنر ایران یکی از آخرین بازمانده‌های نسلی از زنان هنرمند را از دست داد که از پیشگامان فعالیت هنری در دوران مدرن تاریخ ایران محسوب می‌شدند. خانم علو نه فقط با بازیگری‌اش که همچنین با صدای پرطنین و حجیم و شخصیت قاطعش در اغلب نقش‌هایی که ایفا می‌کرد، شناخته می‌شد. شماره ۷۷۰ پادکست صحنه، مروری است بر جایگاه و نقش‌آفرینی‌های ژاله علو در سینما، به مناسبت درگذشت این هنرمند شناخته شده. در این شماره ضمن مروری تاریخی بر چند نقش‌آفرینی مهم ژاله علو در سینما با سعید نوری، نویسنده و پژوهشگر تاریخ سینمای ایران گفت‌وگو شده است. تهیه واجرا: بابک غفوری آذر

🔸#پادکست «صحنه» را می‌توانید با کیفت صدای
بهتر در همه پادگیرها از جمله کست‌باکس هم گوش کنید.
@babakgha


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
‌بیتا فیاضی، هنرمند شناخته شده حوزه تجسمی، دوسالانه سرامیک ایران را روز دوشنبه بدون رعایت حجاب اجباری افتتاح کرد. اقدامی که با خشم خبرگزاری مهر روبرو شده و از آن به عنوان «هنجارشکنی و بی‌احترامی به قوانین رسمی کشور» یاد کرده است.
@babakgha


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
خب چه کسی یا کسانی پشت تلفن بودند؟ اگر مسئولان جشنواره برلین بودند که رسوایی بزرگی برایشان می‌شود. قاعدتا اگر قصد افشاگری است باید جزئیات بیشتری گفته شود.

پی‌نوشت: در دوره گذشته جشنواره برلین علاوه بر «کیک محبوب من»، فیلم «خمیازه بزرگ» که با حجاب ساخته شده بود از ایران حضور داشت.
@babakgha


#پادکست #صحنه ۷۶۹

🔸مروری بر سال سینمایی ۲۰۲۴

🔸شماره ۷۶۹ پادکست صحنه مروری است بر مهم‌ترین فیلم‌های سال ۲۰۲۴ در گفت‌وگو با جمشید اکرمی، نویسنده، منتقد و استاد سینما در دانشگاه ویلیام پترسن آمریکا. آقای اکرمی از جمله منتقدانی است که نشریه معتبر «فیلم کامنت» آمریکا هرساله از او برای شرکت در نظرخواهی‌ انتخاب برترین فیلم‌های سالش دعوت می‌کند. او امسال سه فیلم «#دانه_انجیر_معابد»، «همچنان اینجا هستم» و «امیلیا پرز» را به عنوان بهترین فیلم‌های سال ۲۰۲۴ انتخاب کرده است. تهیه واجرا: بابک غفوری آذر


فردا پادکست 🎧


«دانه انجیر معابد» در فهرست ۱۵ نامزد اولیه جایزه اسکار

آکادمی اسکار روز سه‌شنبه فهرست نامزدهای اولیه چند رشته جوایز سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد و فیلم «دانه انجیر معابد» ساخته محمد رسول‌اف در فهرست ۱۵ نامزد اولیه رشته بهترین فیلم بین‌المللی قرار گرفت.
این فیلم که بدون دریافت مجوزهای حکومت ایران و رعایت قوانین سانسور جمهوری اسلامی ساخته شده، به نمایندگی از آلمان در رقابت‌های اسکار شرکت می‌کند.
فیلم‌های «امیلیا پرز»، «هنوز اینجا هستم»، «نی‌کپ»، «دختری با سوزن»، «داهومی»، «آواز بوقلمون»، «آرماند»، «ورمیگیلو»، «امواج» و «جریان» از دیگر فیلم‌های راه‌یافته به فهرست ۱۵ نامزد اولیه اسکار بهترین فیلم‌ بین‌المللی هستند.
فیلم «دانه انجیر معابد» پیشتر نامزد دریافت جایزه گلدن گلوب هم شده بود.
فیلم «در آغوش درخت» ساخته بابک خواجه پاشا که به نمایندگی از جمهوری اسلامی برای رقابت در رشته بهترین بین‌المللی معرفی شده بود در میان ۱۵ نامزد اولیه قرار نگرفت.
@babakgha


یک رسانه راستی‌آزمایی سوری و برخی فعالان حقوق بشر اعلام کردند مردی که هفته گذشته در گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، خود را زندانی معرفی کرد، در واقع افسر اطلاعات نیروی هوایی سوریه بوده که به دلیل اختلاف با یکی از مقامات ارشد بر سر تقسیم سود حاصل از اموال مصادره شده در زندان به سر می‌برد.
نام واقعی این فرد سلامه محمد سلامه اعلام و گفته شده که او در عملیات نظامی علیه غیرنظامیان، بازداشت‌های خودسرانه و قتل جوانان در حمص نقش داشته است.
در گزارش شبکه سی‌ان‌ان از یک زندان در اطراف دمشق، مردی که خود را عادل حربل معرفی می‌کرد، می‌گفت که سه ماه در بازداشت به سر برده و در مورد تماس‌های تلفنی‌اش به دست نیروهای اطلاعات نظامی سوریه بازجویی شده است. اما نتایج راستی‌آزمایی‌های وب‌سایت «وریفای سوریه» نشان داد نام فردی به اسم «عادل حربل» در ثبت سوابق عمومی وجود ندارد و شهروندان مختلفی نیز با مشاهده تصویر این فرد از حضور او در ارتش سوریه خبر دادند.
انتشار گزارش سی‌ان‌ان واکنش‌های منفی و انتقادات زیادی به دنبال داشته است. این شبکه خبری به تازگی متفاوت بودن هویت این فرد را تایید کرده است.
@babakgha


عبور فروش جهانی «کیک محبوب من» از مرز یک میلیون دلار

با ادامه اکران فیلم «کیک محبوب من» در کشورهای مختلف دنیا، فروش جهانی این فیلم از مرز یک میلیون دلار گذشت و در آستانه رسیدن به رقم یک میلیون و صد هزار دلار است.
این ساختۀ مشترک مریم مقدم و بهتاش صناعی‌ها به تازگی در کشور هلند اکران شده که پس از گذشت ۴ هفته از اکرانش در این کشور فروشی نزدیک به ۴۰۰ هزار دلار داشته است.
فروش فیلم «کیک محبوب من» در حالی از مرز یک میلیون دلار گذشته که نمایش آن هنوز در چند کشور مهم اروپایی ازجمله فرانسه و اسپانیا آغاز نشده است.
موفقیت فیلم «کیک محبوب من» در جذب تماشاگران بین‌المللی، در ادامه استقبال از برخی فیلم‌های دیگر جریان غیررسمی و زیرزمینی سینمای ایران در کشورهای مختلف دنیا رخ می‌دهد. فیلم «آیه‌های زمینی» ساخته مشترک علیرضا خاتمی و علی عسگری پس از اکران در چند کشور اروپایی به مرز فروش ۹۰۰ هزار دلار رسیده و فروش جهانی فیلم «دانه انجیر معابد» هم در آستانه رسیدن به رقم ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار است.
(عکس، پوستر دانمارکی فیلم «کیک محبوب من» است.)
@babakgha


Репост из: Vahid Online وحید آنلاین
پرستو احمدی، خواننده و آهنگساز، در یکی از کاروانسراهای ایران کنسرتی را بدون حجاب اجباری با نام «کنسرت کاروانسرا» اجرا و آن را از یوتیوب پخش کرد.

پرستو احمدی در جریان خیزش انقلابی، قطعه «از خون جوانان وطن» را اجرا کرده بود که با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو شد و در مهرماه ۱۴۰۲ هم پرونده‌ای برای او در قوه قضاییه تشکیل شده بود.
در این ویدیو اجرای قطعه «مرا ببوس» را از او در اجرای «کنسرت کاروانسرا» می‌بینید که احسان بیرقدار، سهیل فقیه‌نصیری، امین طاهری و امیرعلی پیرنیا هم به عنوان نوازنده او را همراهی کردند.
@VahidOOnLine
طرح ایران به گردنش انداخته و اول ویدیوی اجراش نوشته، نمی‌خواد از حق آواز خوندنش بگذره.
-#پرستو_احمدی احتمالا بعد این کنسرت ویدیویی امشب به دردسر بیافته، اما شجاعانه و بدون حجاب از حقش نگذشت.
#زن_زندگی_آزادی
MaryamMoqaddam
#پرستو_احمدی تو ایران کنسرت بی‌تماشاچی برگزار کرده و گذاشته یوتیوب. وقتی هر قطعه تموم میشه به وجد میای و همون لحظه که همه باید تشویق کنن صدای سکوت میاد. خیلی غم‌انگیزه.
mosh_tabaa

دوستان اگه میتونید برید 📱 صفحه پرستو احمدی در یوتیوب و ازش حمایت کنید. حداقل اینکه میتونید ویدیوهاش رو لایک کنید و سابسکرایب کنید.
Amooamirkhan

📡 @VahidOnline


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
رهبر جمهوری اسلامی در سخنرانی روز چهارشنبه‌اش پیرامون اتفاقات اخیر در سوریه اذعان کرد که نیروهای حکومت ایران در روزهای گذشته آماده اعزام به سوریه برای کمک به بشار اسد بودند اما اسرائیل و آمریکا با بستن آسمان و زمین سوریه مانع از اعزام این نیروها شدند. این اظهارات و اذعان به اینکه اسرائیل و آمریکا مانع از اعزام نیرو از ایران به سوریه شدند، در نوع خود کم‌سابقه است.
صحبت‌های رهبر اسلامی مطابق ادبیات او به شرح زیر است:
«ما در همین شرایط دشوار هم آماده بودیم. اینجا به من آمدند گفتند که همه امکاناتی که برای سوری‌ها امروز لازم است را ما آماده کرده‌ایم. آماده‌ایم که برویم. آسمان‌ها بسته بود. زمین بسته بود. رژیم صهیونیستی و آمریکا هم آسمان سوریه را بستند و هم راه‌های زمینی را بستند. امکان ندارد. این جوری است قضایا.»
@babakgha


سهیلا گلستانی داور جشنواره روتردام شد

سهیلا گلستانی، بازیگر و کارگردان ایرانی به عنوان یکی از اعضای هیئت داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره فیلم روتردام در هلند معرفی شد. این جشنواره روز سه‌شنبه اسامی داوران دوره سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد و نام خانم گلستانی در کنار سینماگران دیگری از کشورهای بریتانیا، اندونزی و هنگ‌کنگ برای داوری فیلم‌های بخش مسابقه ببر به چشم می‌خورد.
نام سهیلا گلستانی در حالی برای داوری جشنواره روتردام اعلام شده که حضور او در این جشنواره به دلیل وجود پرونده‌های قضایی علیه او به دلیل بازی در فیلم «دانه انجیر معابد» در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. مسئولان قضایی جمهوری اسلامی برای تعدادی از عوامل فیلم «دانه انجیر معابد» پرونده‌های قضایی به اتهام‌های مختلف تشکیل داده‌اند و تعدادی از آنها ازجمله خانم گلستانی ممنوع‌الخروج شده‌اند. جشنواره فیلم روتردام از ۳۰ ژانویه ۲۰۲۵ (۱۱ بهمن) آغاز می‌شود.
سهیلا گلستانی پیشتر برای بازی در فیلم «دانه انجیر معابد» نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر زن جوایز اسکرین آسیا-پاسیفیک شده بود. او در این فیلم نقش همسر یک بازپرس تحقیق دادسرای انقلاب تهران را در میانه اعتراض‌های سال ۱۴۰۱ بازی می‌کند.
در جریان اعتراض‌های سال ۱۴۰۱، سهیلا گلستانی همراه حمید پورآذری، کارگردان تئاتر، پس از انتشار ویدئویی در همراهی با اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» توسط مأموران امنیتی بازداشت شد.
در آن ویدئو تعدادی از هنرمندان تئاتر از جمله خانم گلستانی با لباس سیاه و بدون حجاب اجباری مقابل دوربین دیده می‌شدند.
فیلم «دانه انجیر معابد» که بدون رعایت قوانین سانسور حجاب اجباری بازیگران زن ساخته شده، نخستین بار اواخر اردیبهشت ماه امسال در جشنواره کن به نمایش درآمد و برنده جایزه ویژه داوران این جشنواره شد. این فیلم از سوی آلمان برای شرکت در جوایز اسکار ۲۰۲۵ معرفی شده و به تازگی نیز نامزد دریافت جایزه معتبر گلدن گلوب در رشته بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان شده است.
@babakgha


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
با باز شدن یکی از درهای مخفی زندان امنیتی «صیدنایا» در اطراف دمشق تصاویر تکان‌دهنده‌ای در حال انتشار است. در این یکی از این تصاویر، کیسه‌هایی از استخوان‌ها و اجساد افراد منتشر شده که به نظر می‌رسد در روزها و ساعت‌های پایانی حیات حکومت بشار اسد اعدام شده‌اند.‌ امدادگران همچنان در تلاش برای دسترسی به بخش‌های مخفی این زندان هستند.
اتفافات دو روز اخیر، احتمال مواجه شدن دنیا با واقعیت وجود «آشوویتس» دیگری تا همین سال ۲۰۲۴ را بیشتر کرده است.
افشای این حد از سبعیت و جنایت‌ دیکتاتور سابق باید خبر بدی برای دیکتاتور های مستقر باشد.
@babakgha


«دانه انجیر معابد» نامزد جایزه گلدن گلوب شد

نامزدهای جوایز گلدن گلوب سال ۲۰۲۵ روز دوشنبه معرفی شدند و فیلم «دانه انجیر معابد» ساخته محمد رسول‌اف نامرد دریافت جایزه بهترین فیلم‌ غیرانگلیسی زبان این جوایز معتبر شد. این فیلم با آثاری چون «امیلیا پرز» از فرانسه، «همه آنچه نور تصور می‌کنیم» از هند، «همچنان اینجا هستم» از برزیل، «ورمیگیلو» از ایتالیا و «دختری با سوزن» از دانمارک برای دریافت جایزه معتبر گلدن گلوب رقابت خواهد کرد.
یک روز پیش از اعلام نام نامزدهای جوایز گلدن گلوب فیلم «دانه انجیر معابد» برنده جایزه بهترین کارگردان برای محمد رسول‌اف از نظر انجمن منتقدان فیلم لس‌آنجلس شده بود. این فیلم یک هفته پیش هم به عنوان بهترین فیلم بین‌المللی هیئت ملی نقد آمریکا انتخاب شده بود.
برندگان هشتاد و دومین دوره اهدای جوایز گلدن گلوب روز یکشنبه ۵ ژانویه ۲۰۲۵ در لس‌آنجلس معرفی می‌شوند.
@babakgha


Репост из: Khabgard | خوابگرد
یادت به‌خیر رضا؛
نیستی ببینی تهِ «هلال شیعیِ» خامنه‌ای و قاسم سلیمانی شد بازی شطرنجی که فیل و اسبش را در غزه و لبنان زدند، قلعه‌اش را در یمن منکوب کردند و وزیرش را در سوریه انداختند و حالا فقط علی مانده و سربازان حزب‌اللهش در عراق که آن‌ها هم تازه فهمیده‌اند باید ساز ملی‌گرایی بزنند.

@KhabGard


علی حسن العلی سال ۱۳۶۵ دانشجوی سال اول ۱۸ ساله‌ای بود که نیروهای امنیتی حکومت سوریه او را بازداشت کردند. ۳۹ سال در زندان‌های حکومت حافظ اسد و پسرش بشار اسد ماند. روز پنج‌شنبه در سن ۵۷ سالگی از زندانی در حما همراه سایر زندانیان با پیشروی مخالفان و تصرف شهر آزاد شد.
سوریه این روزها و ساعت‌ها سرشار از این داستان‌هاست.
زمان داستان‌های مشابه ایران کی می‌رسد؟
گزارش روزنامه گاردین درباره این مرد را اینجا بخوانید.
@babakgha


بخشی از هزینه‌های این سال‌های جمهوری اسلامی در سوریه و آنچه «محور مقاومت» می‌خوانند، یکی هم هزینه‌های تولید و نمایش انبوه محصولات تصویری نمایشی تبلیغاتی بود که حالا با اتفاقات روزهای اخیر در سوریه دوباره دیدنشان می‌تواند خنده بیشتری بر لب بنشاند.

نام‌هایشان کم نیست:

به وقت شام (ابراهیم حاتمی‌کیا)
قلب رقه (خیرالله تقیانی‌پور)
سریال پایتخت ۵ (سیروس مقدم)
سریال سقوط (سجاد پهلوان‌زاده)
سریال حبیب (جود سعید)
جشن تولد (عباس لاجوردی)
امپراطور جهنم (پرویز شیخ‌طادی)
و
...
@babakgha


هانا کامکار و «تجربه وصف ناشدنی» اولین بازی بی‌حجابش

«آن اولین سکانسی که قرار بود گرفته شود و موهای من باز بود، تجربه عجیبی بود. نمی‌توانم وصف کنم آن لحظه چه حسی داشتم. قابل وصف نیست. مهم این بود که خودم بودم. چیزی به زور دورم پیچیده نشده بود. من حتی در فیلم‌های کوتاهی که بازی کرده بودم به خاطر فیزیکم از کش‌هایی که برای درد دست استفاده می‌شود به دورم می‌پیچاندند تا فیزیکم زیاد دیده نشود. با چنان وضعیتی آدم چگونه می‌توانست بازی کند؟ در شاهد هیچ کدام از این موارد نبود. دوربین را از این زاویه نگذار و از این زاویه بگذار تا فلان اتفاق نیفتد و فلان چیز دیده نشود، نبود.»
هانا کامکار پس از خروج از ایران در گفت‌وگو با پادکست «صحنۀ» رادیو فردا توضیحاتی درباره بازی در فیلم «شاهد» و فضای کنونی فرهنگ و هنر ایران داد.
او گفت قصد دارد در زمینه فیلمسازی و خوانندگی به فعالیت‌هایش در خارج از ایران ادامه بدهد اما تاکید کرد با انتظار زیادی از کشور خارج نشده است.
@babakgha


هیئت ملی نقد آمریکا بامداد پنج‌شنبه به وقت ایران اسامی سینماگران و فیلم‌های برگزیده‌اش در سال ۲۰۲۴ را اعلام کرد و فیلم «دانه انجیر معابد» برنده جایزه بهترین فیلم بین‌المللی این انجمن معتبر سینمایی در سال ۲۰۲۴ شد. این نخستین جایزه مهم ساخته تازه محمد رسول‌اف در فصل جوایز سینمایی آمریکا محسوب می‌شود و شانس آن را برای نامزدی در جوایز اسکار بالا می‌برد.
همزمان نشریه معتبر هالیوودریپورتر در تازه‌ترین پیش‌بینی‌اش از نامزدهای جوایز اسکار ۲۰۲۴، فیلم «دانه انجیر معابد» را جزو ۵ نامزد نهایی رشته‌های بهترین کارگردان (برای محمد رسول‌اف) و بهترین فیلم بین‌المللی قرار داد.
@babakgha


بیانیه گروهی از سینماگران علیه قانون حجاب و عفاف

بیش از صد سینماگر ایرانی با انتشار بیانیه‌ای، قانون موسوم به حجاب و عفاف را محکوم کردند.

متن کامل این بیانیه و امضاکنندگان آن را در ادامه می‌خوانید:

«قانون تازه‌ی حجاب و عفاف، به مثابه اعلام جنگی تمام عیار با مردم ایران است. گویی اگر بخواهند نقشه‌ای برای تخریب کشور و تفرقه میان مردم بکشند، چنین کنند.
مجازات‌هایی برای تن‌ ندادن به حجاب اجباری زیر عنوان قانون که پشتوانه‌ی مردمی ندارد و حتی شامل کودکان نیز می‌شود، توهین آشکار به یکایک مردم ایران، نقض حقوق زنان و مغایر حقوق بشر است. چگونه مجلس در میان این همه فساد و ناکارآمدی و انواع مشکلات اقتصادی مردم، آسیب‌های زیست‌محیطی و جنگ‌های منطقه‌ای و در یکی از بحرانی‌ترین شرایط کشور، قانونی ضد ایرانی وضع می‌کند که اجرای آن می‌تواند بحران‌های بیشمار ِ دیگری خلق کند؟
ما سینماگران، قانون حجاب و عفاف را تحقیر ایرانیان و مغایر با حقوق انسانی و در ضدیت با میهن‌دوستی می‌دانیم.

هادی آفریده - مصطفا‌ آل‌احمد - سعید ابراهیمی‌فر - سپیده ابطحی - امیر اثباتی - محمد احمدی - ماهور احمدی - محمد احمدی‌نیا - همایون اسعدیان - ستاره اسکندری - کتایون ارسنجانی - محسن استادعلی - اشکان اشکانی - مهناز افضلی - مینا اکبری - محسن امیریوسفی - مسعود امینی‌ تیرانی - طاهره ایبد - مژگان اینانلو - مجید برزگر - حسن برزیده - احترام‌ سادات برومند - امید بنکدار - رخشان بنی‌اعتماد - مریم بوبانی - احمد بهرامی - پانته‌آ بهرام - رضا بهشتی - هومن بهمنش - بهنام بهزادی - آزاده بی‌زارگیتی - همایون پایور - پیام پارسافر - جعفر پناهی - امیر توده‌روستا - هانیه توسلی - مهدی جعفری - حمید جعفری - فرزاد جعفری - فریدون جیرانی - علی جلیلوند - وحید جلیلوند - محمد جلیله‌وند - مانی حقیقی - منیژه حکمت - محمد حمزه‌ای - مصطفا خرقه‌پوش - شادمهر راستین - ناهید رضایی - حافظ روحانی - کتایون ریاحی - مرجان ریاحی - علی‌رضا رئیسیان - علی زرنگار - علی زمانی عصمتی - مونا زندی حقیقی - پریسا ساسانی - رضا سبحانی - محمدعلی سجادی - محمد سجادیان - مهتاب سلیمانی- ابراهیم شیبانی - مهوش شیخ‌الاسلامی - محمد شیروانی - جعفر صانعی مقدم - رضا صائمی - ناصر صفاریان - بهتاش صناعی‌ها - ناهید صدیق - نیما عباس‌پور - داوود عباسی - امید عبداللهی - بهمن عبداللهی - محسن عبدالوهاب - پدرام علیزاده - امیرحسین علم الهدی - لیلی فرهادپور - علی فرهمند - هنگامه قاضیانی - علی‌محمد قاسمی- بهمن کامیار - حمید کاویانی - کیوان کثیریان - مسعود کرامتی - مسعود کیمیایی - هوشنگ گلمکانی- مازیار لرستانی - ابراهیم مختاری - نادر مشایخی - علی مصفا - مجیدرضا مصطفوی - سحر مصیبی - فاطمه معتمدآریا - مریم مقدم - گراناز موسوی - محمد‌رضا مویینی - میثم مویینی - فرهاد مهران‌فر - مجتبا میرتهماسب - مازیار میری - سپیده میرحسینی - اسماعیل میهن‌دوست - کیوان مهرگان - مهدی نادری - اسماعیل منصف - اعظم نجفیان - یاسمن نصرتی - رایا نصیری - لیلا نقدی‌پری - مرضیه وفامهر - اصغر هاشمی - مریم یاوری - منصوره یزدان‌جو.»

@babakgha


مستند «ایران، چهره‌های خشم» زندگی افراد درگیر در اعتراض‌های اخیر ایران را نزدیک‌تر از نمونه‌های مشابه نشان می‌دهد. سازنده ایرانی این فیلم با نام مستعار (شورش افکاری) معرفی شده و میرعلی حسینی، روزنامه‌نگار و گوینده شناخته‌شده، راوی آن به زبان فرانسوی است.
(نسخه اصلی منتشر شده این مستند در یوتیوب به زبان فرانسوی است و زیرنویس انگلیسی ندارد.)
اینجا در یوتیوب ببینید.

@babakgha


#پادکست #صحنه ۷۶۸

🔸هانا کامکار و تجربه «وصف ناشدنی» اولین بازی بی‌حجابش

🔸شماره ۷۶۸ پادکست صحنه از مجموعه پادکست‌های رادیو فردا گفت‌وگویی است با هانا کامکار که در فیلم «شاهد» بدون رعایت سانسور حجاب اجباری بازی کرده است. فیلم «شاهد» ساخته نادر ساعی‌ور از تازه‌ترین محصولات جریان قدرت‌گرفتۀ سینمای زیرزمینی ایران است که به تازگی برنده جایزه بخش افق‌های گسترش‌یافتۀ جشنواره فیلم ونیز شد و در جشنواره‌های متعدد دیگری به نمایش درآمد. هانا کامکار نام شناخته شده‌ای در موسیقی و نمایش ایران است. او که برآمده از خانواده‌ای نامدار در موسیقی ایران است، کار بازیگری را از اوایل دهه ۸۰ خورشیدی با بازی در چند نمایش و سریال تلویزیونی آغاز کرد و در دهه ۹۰ نیز در کنار خوانندگی در نمایش‌های مختلفی از جمله «ترانه‌های محلی» به کارگردانی محمد رحمانیان بازی کرد. هانا کامکار که به تازگی از ایران خارج شده در گفت‌وگو با پادکست صحنه درباره بازی در فیلم «شاهد» و فضای کنونی فرهنگ و هنر ایران گفت‌وگو کرده است. تهیه و اجرا: بابک غفوری‌آذر

🔸«صحنه» در کست‌باکس
فردا پادکست 🎧

Показано 20 последних публикаций.