آنتی زایون-اخبار جنگ


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Новости и СМИ


🚨اخبار ایران
🚨اخبار جهان
🚨محور مقاومت و جهان
🚨آخرالزمان
🚨اغتشاشات
🚨جنگ نرم

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Новости и СМИ
Статистика
Фильтр публикаций


نتانیاهو: محور همه گفت‌وگوهای ما با ترامپ باور او به توافق با ایران است

🔹بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه جروزالم‌پست گفت که اعتقاد دونالد ترامپ به ضرورت رسیدن به توافق با ایران «محور تمامی چیزهایی است که ما داریم درباره آن صحبت می‌کنیم.»

🔹در حالی که سیاست موسوم به فشار حداکثری موفقیتی در متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران نداشته است نتانیاهو گفته که اگر این سیاست می‌تواند از ایران هسته‌ای جلوگیری کند بایستی آن را دنبال کرد.

🔹نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از این مصاحبه عنوان کرد با این نظر ترامپ مبنی بر اینکه ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند کاملاً موافق است.

🔹وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه درباره اظهار نظرهای ترامپ در خصوص تعامل با ایران چه نظری دارد گفته که راهبردهای مختلفی را می‌توان در قبال ایران می‌توان در پیش گرفت اما تمرکز بایستی بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد.

@Anti_zions313


Репост из: توجه
🔴 دوستان توجه کنید اینجا یک کارگاه انگشتر سازیه که انگشترهای دست سازش رو حراج کرده .

💎 ازش میتونید با قیمتهای باور نکردنی و بدون واسطه آثار خاص و کلکسیونی یا برای استفاده روزمره تهیه کنید + ضمانت اصالت و کیفیت .

💎 اگرم نمیخواید خرید کنید حتما یه سر بزنید ممکنه یک روز نیازتون بشه .

👇وارد شوید👇👇


https://t.me/silverAleyassin110
https://t.me/silverAleyassin110


اونقدر به دشمن فشار وارد شده که
اینستا همین پست رو از پیج دیفندر ایران حذف کرد و زحمات این تیم محدود شد

می‌خوان عملیات جدیدشون رو رسانه‌ای کنن
وظیفه هممون اینه که بریم و حسابی حمایتشون کنیم تا کم نیارن:
https://t.me/+zCMZ1UJF8As3Y2Zk


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔴الله اکبر/رسمی
30 دوربین از اماکن حساس ایالات متحده
توسط تیم سایبری دیفندر ایران هک شدند!


سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینیان ممنوع است

🔹دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحدهرگونه انتقال یا اخراج اجباری افراد از سرزمین‌های اشغالی، ناقض قوانین بین‌المللی و اکیداً ممنوع است.

🔹 با احترام کامل به قوانین بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بشر، ضرورت دارد که به سمت مرحله بعدی آتش‌بس (غزه) حرکت کنیم، همه گروگان‌ها (اسرا) و زندانیان آزاد شوند، جنگ پایان یابد و غزه بازسازی شود.

@Anti_zions313


اظهارات ترامپ در مورد غزه، صدای آلمان را هم درآورد

🔹آلمان مانند شمار دیگری از کشورهای اروپایی، به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا در مورد غزه واکنش نشان داده و تأکید کرد که این باریکه مانند کرانه باختری، به فلسطینی‌ها تعلق دارد.

@Anti_zions313


وزیر اول اسکاتلند: طرح ترامپ درباره غزه خطرناک است

🔹سوینی، وزیر اول اسکاتلند: بعد از ماه‌ها مجازات جمعی و مرگ بیش از 40 هزار نفر در غزه، هر پیشنهادی مبنی بر این که فلسطینیان باید از خانه‌هایشان رانده شوند، غیرقابل‌قبول و خطرناک است.

🔹نباید هیچ گونه پاکسازی قومی وجود داشته باشد، تنها راه‌حل مناسبِ دو کشوری، صلح پایدار را به ارمغان می‌آورد.

@Anti_zions313


پاسخ اسپانیا به ترامپ: فلسطینیان باید در غزه بمانند

🔹آلبارس، وزیر خارجۀ اسپانیا: من می‌خواهم در این مورد خیلی واضح بگویم: غزه سرزمین فلسطینیان غزه است و آنها باید در غزه بمانند.

@Anti_zions313


نتانیاهو به ترامپ پیجر هدیه داد!

🔹دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی گزارش داد که نتانیاهو یک پیجر را به عنوان هدیه به ترامپ اهدا کرد تا به او عملیات انفجار پیجرها علیه حزب‌الله لبنان را یادآوری کند.

@Anti_zions313


جبهه مردمی فلسطین: کوچ فلسطینی‌ها فقط به اراضی ۱۹۴۸ خواهد بود

🔹جبهه مردمی فلسطین در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: غزه فروشی نیست و ساکنان آن غزه را تنها در این صورت ترک می‌کنند که به شهرها و روستاهای اشغالی در سال ۱۹۴۸ بروند.

🔹ما اظهارات خطرناک رئیس جمهور آمریکا که به دنبال کوچ اجباری مردم ما از نوار غزه است، محکوم می‌کنیم.

🔹اظهارات ترامپ به منزله اعلام جنگ علیه مردم ما است. غزه علیه کوچ اجباری و طرح‌های استعماری مقاومت خواهد کرد.

@Anti_zions313


حماس: ادعاهای ترامپ نژادپرستانه است

🔹 «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس بامداد چهارشنبه اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره آواره‌کردن فلسطینی‌ها از غزه به کشورهای دیگر را قویاً رد کرد.

@Anti_zions313


ویتکاف: تا ۵ سال آینده امکان بازسازی غزه نیست

🔹 نماینده رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا شامگاه سه‌شنبه گفت که توافق آتش‌بس غزه پیچیده است و در حال کار روی مقصدی برای فرستادن ساکنان آن هستند.

@Anti_zions313


افشاگری صهیونیست‌ها: ۶۰۰۰ نظامی ما در غزه و لبنان کشته شده‌اند

🔹شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم گزارش داد که آمار تلفات واقعی ارتش اسرائیل در جنگ‌های غزه و لبنان، بسیار فراتر از آمارهای واقعی است.

@Anti_zions313


انتقام‌گیری ارتش اشغالگر از غزه، این‌بار در روستای «طمون»

🔹تهاجم سنگین به شمال کرانه باختری، به روستای «طمون» رسیده است؛ اشغالگران از زمین و هوا با پهپاد و بولدورز به مصاف هسته‌های مقاومت رفته‌اند.

@Anti_zions313


شکایت لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت

🔹وزارت خارجه لبنان شکایتی را به شورای امنیت در پی نقض قطعنامه ۱۷۰۱ و توافق آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی و نادیده گرفتن کامل تعهدات ذی‌ربط آن ارائه داد.

@Anti_zions313


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
برج دیده‌بانی پادگان «تیاسیر» در کنترل نیروهای مقاومت

🔹رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند که ن رزمندگان فلسطینی در پادگان تیاسیر برج دیده‌بانی پادگان تیاسیر را تحت کنترل خود در آورده‌اند.

🔹ویدئوی منتشر شده شلیک شدید نظامیان اسرائیلی به سمت این برج را نشان می‌دهد.

@Anti_zions313


جنگ، برای تخلیه نوار غزه، ادامه دارد

🔹هفده روز از توقف جنگ در میدان نظامی نوار غزه گذشت اما جنگ در عرصه‌های دیگر مثل میدان دیپلماسی برای محقق کردن اهداف اصلی رژیم اسرائیل ادامه دارد.

🔹دو هدف اصلی جنگ، نابود کردن گروه‌های مقاومت و تخلیه نوار غزه از سکنه آن بود که هیچ یک طی ۱۵ ماه جنگ محقق نشد. اما اسرائیل به پشتوانه آمریکا، اکنون سرگرم بررسی نحوه محقق کردن این دو هدف است. یکی از موضوعات اصلی سفر نتانیاهو به آمریکا و دیدار امروزش با دونالد ترامپ، بررسی کوچ اجباری مردم غزه به دیگر کشورهاست.

@Anti_zions313


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
هلاکت و جراحت ۸ نظامی صهیونیست در عملیات استشهادی در کرانه باختری

🔹در پی تیراندازی به نظامیان صهیونیست در شمال کرانه باختری، ۸ نظامی صهیونیست زخمی شده‌اند. گزارش‌هایی نیز از هلاکت دو تن از آنها منتشر شده است.

🔹اورژانس رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرده است که ۸ نظامی در این تیراندازی زخمی شده‌اند که وضعیت دو تن از آنها بسیار وخیم است.

@Anti_zions313


💢 گزارشگر ویژه سازمان ملل: کشتار زنان توسط اسرائیل بخشی از نسل‌کشی هدفمند در غزه است

💬 «ریم السالم» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور خشونت علیه زنان و دختران:

🔻 حملات اسرائیل به زنان فلسطینی بخشی از استراتژی نسل‌کشی سیستماتیک است و کشتار زنان صرفاً به دلیل فلسطینی بودن آنها جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت محسوب می‌شود.

🔻 ۸۰۰ هزار زن در غزه به اجبار از خانه‌های خود آواره شده‌اند و حدود یک میلیون زن و دختر به شدت در وضعیت ناامنی غذایی قرار دارند. ۷۰۰ هزار زن در سنین باروری از سوءتغذیه شدید رنج می‌برند و نمی‌توانند حتی مواد اولیه بهداشتی را تهیه کنند.

🔻 کارشناسان حقوق بشر خواستار استفاده از اصطلاح «نسل‌کشی زنان» برای توصیف جنایات علیه زنان در غزه شده‌اند که صرفا به دلیل فلسطینی بودن کشته می‌شوند.

@Anti_zions313


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
💢 شراکت کانادا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه

💬 جاگمیت سینگ، رهبر حزب دموکراتیک جدید کانادا:

🔻 در موضوع غزه کانادا به اندازه کافی اقدام نکرده و در آنچه در این درگیری وحشتناک در حال وقوع است، همدست بوده است.

🔻 ما اعلام کردیم که باید محاکمه‌هایی برای جنایات جنگی علیه افرادی که مسئول هستند، برگزار شود. ما خواستار تحریم‌های شدید، به‌طور خاص علیه نتانیاهو و تک‌تک اعضای کابینه جنگی او هستیم.

🔻 حقیقت این است که این‌ اقدامات هم در مقایسه با وحشتی که در غزه رخ داده و تعداد جان‌هایی که از دست رفته‌اند، ناکافی به نظر می‌رسد.

@Anti_zions313

Показано 20 последних публикаций.