محمدسعید احدیان


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


©️ کانال رسمی محمدسعید احدیان
🔻 دانش‌آموختۀ مقطع دکترای علوم سیاسی
🔻 دستیار سیاسی و رسانه‌ای @Ghalibaf
🔻 مدیرعامل سابق مؤسسۀ خراسان، و مدیرمسئول سابق روزنامۀ خراسان و آخرین خبر

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


🛡 ‏چرا فراگیر شدن جنگ منتفی است؟

💬 محمد سعید احدیان

📌 اقدام مجدد اسرائیل در برابر پاسخ ایران به تعرض به سفارت کشورمان را حداکثر در حدی محدود پیش‌بینی می کنم که منجر به تقابلی جدی و فراگیر نخواهد شد. دلایل این پیش‌بینی به شرح زیر است:

1️⃣ اسرائیل از نظر فضای سیاسی و اجتماعی داخلی در نقطه ضعف کامل قرار دارد ساکنان سرزمین های فلسطین‌اشغالی بعد از عملیات طوفان الاقصی بشدت نگران امنیت شان هستند مخصوصا که ارتش اسرائیل نتوانست به کمترین اهداف اعلام شده اش در جنگ غزه برسد و اعتماد آنها به سران شان بشدت کاهش پیدا کرده است. دولت نتانیاهو اگر نتوانسته باشد برای افزایش درگیری با ایران پشتوانه افکارعمومی درست کند، نخواهد توانست، به این اقدام دست بزند و با توجه به شرایط داخلی در اسرائیل، امکان حمایت ساکنان این سرزمین از نتانیاهو را برای افزایش تنش با ایران منتفی می دانم.

2️⃣ از نظر نظامی، موفقیت خارج از انتظار حمله ایران به اسرائیل که توانست در موج اول از ساختار دفاعی گنبد آهنین بگذرد، این پیام مهم را به کابینه جنگی اسرائیل داد که این ساختار دفاعی دربرابر حملات مجدد ایران بازدارنده نیست با این تفاوت که اولا ابعاد موج بعدی می تواند بسیار گسترده تر از موج اول باشد و ثانیا اگر ایران تصمیم بگیرد وارد اهداف غیرنظامی در شهرهای سرزمین های اشغالی شود، ابعاد اجتماعی و سیاسی آن برای این رژیم غیرقابل کنترل خواهد بود. همچنین فراموش نکنیم اسرائیل هم اکنون درگیر یک جنگ فراگیر در ابعاد مختلف در غزه، کرانه باختری و جنوب لبنان است و بازشدن جبهه بزرگ جدید برای او بشدت خطرناک است و می تواند ابعاد حملات جبهه مقاومت را بشدت گسترش دهد.

3️⃣ از نظر بین المللی نیز اولا پاسخ متقابل ایران بدلیل اینکه دفاع از حریم خاک خود محسوب می شود، مشروعیت داشت لذا جنگ‌طلبانه تلقی نمی شود. ثانیا دولت نتانیاهو در نظام بین الملل بی اعتبار است و حتی کشورهای حامی او نمی خواهند بی‌دلیل هزینه سبک‌سری های نتانیاهو را بدهند ثالثا تهدیدهای ایران به کشورهای منطقه و آمریکا مخصوصا نمایش اقتدارآمیز توانمندی موشکی ایران، باعث می شود، نه آمریکا و نه هیچ کشوری در منطقه حاضر نباشد، در ادامه درگیری احتمالی طرف اسرائیل قرار گیرد.

4️⃣ در یک کلام دولت نتانیاهو نه از حمایت داخلی و نه از حمایت خارجی برای گسترش دادن درگیری با ایران برخوردار است و نه برای حمله به ایران منطق نظامی وجود دارد لذا این رژیم توان گسترش تقابل با ایران را ندارد لذا می توان پیش بینی کرد این رژیم اولا تلاش می کند ضربات کاری خورده شده را کم اهمیت تصویر کند ثانیا فضای سیاسی و پیگیری های بین المللی را دربرابر اقدامات نظامی پررنگ کند تا نیاز به پاسخ نظامی متقابل کمرنگ تر شود و ثالثا «حداکثر» با اقدامات کم اهمیت امنیتی یا نظامی تلاش کند ، تصویرسازی کند که پاسخ ایران را داده است اما نه بگونه ای که نیاز باشد ایران حملات مجددی شبیه موج اول را تدارک ببیند.

5️⃣ درپایان لازم است یکبار دیگر خدا را شکر کنیم که چنان رهبری استراتژیست و حکیم داریم که می داند چه زمانی، چه نوع واکنش بازدارنده ای داشته باشد که هم بهانه و فرصتی به دشمن برای ماجراجویی ندهد، هم ایران را در چشم مردمان دنیا عزیز کند و هم امنیت کشور را تامین و خطر هرگونه جنگی را از سر ایران دور کند. حمله شجاعانه و مقتدرانه ایران که ناشی از فرصت‌شناسی دقیق در فضای بین المللی بود و توان بسیار بالای دفاعی ایران را در برابر قوی ترین نیروی پدافند دنیا، بصورت عملی به نمایش گذاشت، سایه جنگ را تا مدتها از سر ایران دور کرد.

🛡 کانال رسمی محمدسعید احدیان

✈️ @ahadian_ir


📶 ادامۀ پست قبل

6️⃣ دکتر محمدباقر قالیباف نیز، که با پرحجم‌ترین، متنوع‌ترین و همه‌جانبه‌ترین تخریب‌ها رو‌به‌رو شد، برندۀ انتخابات بود. چراکه بزرگ‌ترین پروژۀ تخریب شخصیت در تاریخ سیاسی ایران در برابر او شکست خورد و مردم تهران را از اعتماد مجدد به وی بازنداشت. اعتماد مجدد مردم به او نشان داد کارفرمایان پروژۀ تخریب به هدف اصلی خود نرسیدند و مردم، به‌رغم هر ابهامی، همچنان به فردی که برای آن‌ها مخلصانه و جهادی کار می‌کند اعتماد دارند. نکتۀ مهم این بود که این رأیِ مردم زمانی صورت گرفت که عمدتاً نیروهای انقلابی در انتخابات مشارکت کرده بودند. معنای این حرف آن است که دکتر قالیباف علی‌رغم تخریب‌ها پایگاه خوبی در جریان انقلاب دارد و طبیعتاً درصورتی که مشارکت از قشر عادی جامعه افزایش پیدا می‌کرد، رأی وی بسیار بیشتر می‌شد. البته با توضیحاتی که در آینده داده خواهد شد، حتماً برداشت بخشی از افرادی که در اثر تخریب‌ها ذهنیت منفی پیدا کردند، اصلاح و برطرف خواهد شد.

7️⃣ از میان جریان اصلاحات، روزنه‌گشاها در مجموع برندۀ انتخابات محسوب می‌شوند. روزنه‌گشاها، برخلاف شورای مرکزی اصلاحات، گام اول را در گفتمان سیاسی خودشان خوب برداشتند، چراکه اولاً توانستند در منتخبین سراسر کشور یک فراکسیون اقلیت قابل‌اتکا برای خود ایجاد کنند و ثانیاً از نظر سیاسی توانستند گام مهمی را برای بازگشت اعتماد حاکمیت به خودشان بردارند. لذا حالا می‌توانند این توقع را داشته باشند که به آن‌ها اعتماد شود. شخصاً با اینکه اختلاف سلیقۀ گفتمانی جدی‌ای با آن‌ها دارم، اما معتقدم باید از این اقدام آن‌ها استفبال کرد، چراکه تکلیف خودشان را با جریان براندازی روشن کردند.

📼 پی‌نوشت: ضمناً این متن نظرات شخصی اینجانب است و ارتباطی به رئیس مجلس ندارد.

🛡 کانال رسمی محمدسعید احدیان

✈️ @ahadian_ir


💳 برنده‌ها و بازنده‌های انتخابات

🔗 یادداشت محمدسعید احدیان در روزنامۀ همشهری:

1️⃣ گرچه میزان مشارکت در انتخابات اخیر کمتر از نصف بود، اما این نرخ مشارکت به سه دلیل از نظر امنیت ملی نرخ قابل‌قبولی محسوب می‌شود: اول اینکه مشکلات اقتصادی مردم در طول این مدت بیشتر شده است، دوم اینکه اغتشاشات ۱۴۰۱ را در این دوره گذراندیم و سوم هم اینکه جریان تخریب رئیس مجلس دست به سیاه‌نمایی‌های گسترده‌ای علیه مجلس یازدهم زد و قطعاً باعث کاهش مشارکت شد. دشمن خارجی در رصد دقیقش از ایران حتماً متوجه این محاسبات خواهد بود و بی‌تردید روشن‌تر از گذشته او را به این جمع‌بندی می‌رساند که مردم ایران، به‌رغم هر حرف و گلایه‌ای، پشت نظامشان ایستاده‌اند و این یعنی قدرت بازدارندگی در برابر دشمن اصلی. بنابراین برندۀ اصلی این انتخابات مردمی‌اند که آمدند و امنیت ملی کشور را تضمین کردند.

2️⃣ در این انتخابات، حدود ۵۹ درصد از مردم شرکت نکردند و بخشی از مردمی هم که برای تقویت نظام و کشور پای صندوق رأی آمده بودند، با رأی‌های سفید و باطله نشان دادند نسبت به شرایط معترض‌اند. بنابراین بازندۀ انتخابات در پیشگاه الهی آن دسته از مسئولانی‌اند که در طول این سال‌ها به فراخور مسئولیت، شرح وظیفه، و اختیاراتی اجرایی و غیراجرایی‌ خود کم‌کاری کردند. اما یک مسئله از همۀ این‌ها مهم‌تر است و آن اینکه گرچه سال گذشته پس از اغتشاشات همگی به این جمع‌بندی رسیدیم که کشور به تحول اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نیاز دارد، اما به‌رغم برخی پیگیری‌ها نه‌تنها در این زمینه گام مهمی برداشته نشد، بلکه برخی تصمیم‌ها همچون ادامۀ فیلترینگ پیامی به جامعه فرستاد که نسبتی با پذیرش لزوم تغییر نداشت.

3️⃣ بازیگر دیگر مجلس یازدهم بود که عملکردش در میزان مشارکت در انتخابات نقش کلیدی داشت. مجلس یازدهم در حوزۀ وظیفۀ اصلی‌اش، یعنی قانون‌گذاری، کارنامه‌ای برجا گذاشت که موجب تعریف و تمجید رهبر معظم انقلاب از آن شد. این کارنامه نقش مثبتی در میزان مشارکت بازی کرد. بااین‌حال، آثار قانون‌‌های مجلس، به‌دلیل نوع قوانین و اجرایی‌نشدن کامل بسیاری از آن‌ها برای قاطبۀ مردم ملموس نبود و اثر این عملکرد درخشان نتوانست -به‌اندازه‌ای که باید- در میزان مشارکت مؤثر باشد. با همۀ این توضیحات، مجلس یازدهم را به‌دلیل عملکرد فراتر از انتظار خود و تصویب ۴۰ قانون کلیدی در طی ۴۴ ماه می‌توان برندۀ این انتخابات دانست.

4️⃣ اما جریان تخریب بازندۀ بزرگ این انتخابات بود که با بددهنی، تهمت و توهین، برای تصاحب چند صندلی سبز، چنان سیاه‌نمایی را در فضای انتخابات به اوج رساند که بیشترین مخرج مشترک با دشمن را در جهت کاهش مشارکت پیدا کرد و منجر به انتقاد صریح رهبر انقلاب شد. بی‌تردید فضای تخریبی گسترده علیه مجلس انقلابی و رئیس آن تنها یک تصویر از مسئولان کشور ایجاد می‌کند و آن تصویر افرادی است که مشکلات مردم را فراموش کرده‌اند و درگیر جنگ قدرت بر سر منافع شخصی‌اند. از همین رو، بسیاری از مرددین تصمیم گرفتند رأی ندهند. لذا می‌توان جریان تخریب را بازندۀ دیگر این انتخابات در پیشگاه الهی اعلام کرد که با سیاه‌نمایی‌ها و دروغ‌های پی‌درپی باعث کاهش مشارکت شد. اما در این میان یک سؤال همچنان بی‌پاسخ مانده است: چرا دستگاه‌های امنیتی و قضایی، برخلاف فرمان رهبر معظم انقلاب به رعایت حفظ امنیت روانی مردم، اقدامی نکردند؟ سؤال مهمی که مدت‌هاست بی‌پاسخ مانده است و شائبه‌های زیادی را برانگیخته است.

5️⃣ از حیث رقابت انتخاباتی، افرادی مانند آقایان رسایی و ثابتی توانستند تعدادی از کرسی‌های انتخابات تهران را کسب کنند و از جهت آرای صندوق جزو برنده‌های انتخابات‌ محسوب می‌شوند. البته تحلیل کامل نتایج انتخابات تهران را در یادداشتی مستقل خواهم نوشت. به‌هرحال، برای این نمایندگان توفیق خدمت به مردم تحت نگاه رهبر انقلاب را آرزو می‌کنم.

📶 ادامۀ یادداشت را در پست بعد بخوانید.

🛡 کانال رسمی محمدسعید احدیان
✈️ @ahadian_ir


یادداشتی کوتاه از حال و هوای این روزها و شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان نامزد ائتلاف جبهه انقلاب

◀️۴سال پیش، شبیه این روزها حالی بهتر از الان داشتم

۴ سال پیش هم به این جمع‌بندی رسیدم که باید وارد عرصه انتخابات مجلس شوم اما علاقه داشتم که به هر دلیلی این بار از دوش من برداشته شود. خدا را شکر آن زمان دوستان شورای ائتلاف بر نام من و یکی دو نفر دیگر از همراهان آقای قالیباف برای رفتن بر لیست خط کشیدند و مسئولیت پاسخگویی به بارگاه الهی را بر دوش دیگران گذاشتند.

بله ۴سال پیش شبیه این روزها حالم بهتر بود، چون بار از دوشم برداشته شده بود. از آن روزی که رفتم به یکی از نهادهای مربوط به بازنشستگان و دیدم سالمندانی که برای گرفتن یک‌سبد معیشتی در صف ایستاده اند، دلم لرزید، با خود گفتم خدایا چگونه باید روزسوال و جواب، پاسخ تک تک این مردم نجیب را بدهیم.

اما اکنون، هنگامی که رضایت و حس‌ امیدواری مردمی که از اقدامات کلیدی مجلس یازدهم مطلع بودند را دیدم مطمئن‌تر شدم که باید هرگونه شده، مجلس انقلابی مورد تایید آقا ادامه یابد تا کار اجرایی کردن قوانین تحول آفرین تصویب شده، ناتمام نماند.

بر این باورم جبهه انقلاب بخشی از راه تحول در کشور را طی کرده است و باید با تداوم مجلس انقلابی و با همگرایی و کارآمدی این راه را تکمیل کند.

من خود را قطعه ای از این پازل می دانم که با توجه به مسیری که خداوند در گذشته برایم رقم زده و میزانی از تخصص، تجربه و توانایی که به واسطه لطف خداوند و تجربه‌های متفاوت و مسیر طولانی که طی کردم به دست آوردم، موظف هستم نقش موثری در این اتفاق مهم و در مسیر تحول ایفا کنم.

البته همزمان که وظیفه دارم محکم برای رای آوردن کل لیست اصلی جبهه انقلاب تلاش کنم تا پروژه کلان نظام ناتمام نماند، از نظر فردی، مثل ۴سال پیش خوشحال خواهم شد که این بار، به دوش من گذاشته نشود.

رای دادن باید بر اساس حجت باشد و قریب به اتفاق مردم شناخت کامل و دقیق و جزیی از کاندیداها ندارند لذا بر اساس توصیه آقا این قبیل مواقع باید به دیگران اعتماد کرد . رجوع به خرد جمعی یکی از حجت های قابل قبول است. به همه پیشنهاد می کنم که به لیست اصلی جبهه انقلاب یعنی لیست شورای ائتلاف که بر اساس خرد جمعی تعیین شده است ، رای دهید.

https://www.instagram.com/p/C35RjMsobN3/?igsh=dmwyeHJ4YnNidWNp

✈️@ahadian_ir


⏺محمد سعید احدیان

💬 نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی | کد : ۱۲۲۴

📷 لینک پست

✈️@ahadian_ir


Репост из: اخبار رهبر انقلاب
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥رهبر انقلاب: کسانی ممکن است به هر دلیلی نتوانند در انتخابات شرکت کنند. با آنها حرفی نداریم. اما کسانی که اظهار بی‌میلی به انتخابات می‌کنند و دیگران را به عدم حضور تشویق می‌کنند. اینها قدری بیشتر فکر کنند. رای ندادن هیچ دستاورد و فایده‌ای ندارد و مشکلی از کشور را حل نمی‌کند.

👏انتخاب قوی، مجلس قوی، ایران قوی

💻 Farsi.khamenei.ir


Репост из: صندلی سبز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟩 چرا مردم باید رای بدهند؟

رای دادن و رای ندادن مردم از نگاه راهبردی و کاربردی به مجلس از زبان محمد سعید احدیان در گفتگو با صندلی سبز

@SandaliSabz_ir


Репост из: صندلی سبز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟩 رقیب اصلی شورای ائتلاف چه کسانی هستند؟

گفتگوی محمد سعید احدیان در ویژه برنامه انتخاباتی صندلی سبز در رابطه با رقبای اصلی شورای ائتلاف

@SandaliSabz_ir


Репост из: صندلی سبز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟩 شفاف سازی به کجا رسید؟

گفتگوی محمد سعید احدیان در ویژه برنامه انتخاباتی صندلی سبز در رابطه با سرانجام شفاف سازی آرا


@SandaliSabz_ir


Репост из: صندلی سبز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟩 احدیان به تخریب ها چه واکنشی دارد؟

گفتگوی صندلی سبز با محمد سعید احدیان در رابطه حضور ایشان در انتخابات پیش رو و روی کردن برخی اسناد و مدارک

@SandaliSabz_ir


Репост из: صندلی سبز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟩 ریشه انتقادات به آقای قالیباف و تیم همراهشان از کجاست؟

چرایی تخریب قالیباف از زبان محمد سعید احدیان در ویژه برنامه انتخاباتی صندلی سبز

@SandaliSabz_ir


Репост из: صندلی سبز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟩 محمد سعید احدیان در جایگاه سیاسی برجام کجا ایستاده است؟

پرسشگری صندلی سبز از محمد سعید احدیان در رابطه با جایگاه ایشان به عنوان مشاور سیاسی و رسانه ای قالیباف و نظرشان در رابطه با برجام

@SandaliSabz_ir


Репост из: صندلی سبز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟩 علت انتقادات از آقای قالیباف چیست؟

گفتگوی محمد سعید احدیان با صندلی سبز :ریشه تخریب قالیباف از سال ۸۴ وجود داشته است

@SandaliSabz_ir


Репост из: صندلی سبز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟩 احدیان در واکنش به منتقدان: قطار در حال حرکت را سنگ میزنند

🔹محمدسعید احدیان در برنامه صندلی سبز: فرایند بسته شدن لیست ائتلاف یک فرایندی با رای گیری بوده و از طیف های مختلف درون شورا بیشترین رای ها را داشتم.

🔹آنان که من را تخریب می کنند هدفشان تخریب قالیباف است و من را بهانه کرده اند

بخش های دیگری این گفتگو را در کانال صندلی سبز دنبال کنید👇
@SandaliSabz_ir


Репост из: صندلی سبز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟩 برای آینده کشور باید جبهه انقلاب هماهنگ باشد

🔹محمدسعید احدیان در برنامه صندلی سبز: جبهه انقلاب برای پیشرفت و آینده کشور باید هماهنگ پیش برود.

بخش های دیگری این گفتگو را در کانال صندلی سبز دنبال کنید👇
@SandaliSabz_ir


Репост из: صندلی سبز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟩 محمدسعید احدیان کاندید دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی: مجلس بعدی باید در ریل مجلس انقلابی قبل باشد

بخش های دیگری این گفتگو را در کانال صندلی سبز دنبال کنید👇
@SandaliSabz_ir


📍 تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب و زیارت مزار مطهر رهبر کبیر انقلاب اسلامی، به همراه رئیس محترم مجلس شورای اسلامی و نامزدهای فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب


✈️@ahadian_ir


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🏳موضع دکتر قالیباف درباره طرح صیانت چه بود؟

💬محمد سعید احدیان دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس شورای اسلامی

✈️@ahadian_ir


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🏳چرا مجلس یازدهم به کابینه دولت سیزدهم رأی حداکثری داد؟

💬محمد سعید احدیان دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس شورای اسلامی

✈️@ahadian_ir


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🏳 احدیان: مجلس انقلابی برخلاف منافع خودش تناسبی‌شدن انتخابات را تصویب کرد؛ اما کسانی در مجمع با آن مخالفت کردند که از جریان اصلاحات بودند

💬 محمدسعید احدیان، مشاور رئیس مجلس، در گفت‌وگو با جنبش دانشجویی دفتر تحکیم

✈️ @ahadian_ir

Показано 20 последних публикаций.