6Rang


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Новости и СМИ


شش‌رنگ (شبکه لزبین‌ها و ترنس‌جندرهای ایرانی)
تماس مستقیم از طریق تلگرام:
@Iran6rang_Tamas

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Новости и СМИ
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🏳️‍🌈
کیوان صمدی با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.
کیوان خواستار به رسمیت شناخته شدن روابط بین دو همجنس است و از همه فعالین می‌خواهد که سکوت نکرده و برای پایان دادن به ظلم و تبعیض از هر اقدامی هرچند کوچک دریغ نکنن.
برای شرکت در این کمپین، فقط کافیه برای ما ویدئویی با مشخصات زیر  بفرستید.
ویدیوهای شما باید حداکثر ۹۰ ثانیه(۱.۳۰ دقیقه) باشد. 
برای ضبط لطفا با بیان جمله زیر و در انتها پیام خودتون به فعالین و کنشگران ما رو در دعوت به این کمپین همراهی‌کنین.

*متن پیشنهادی ما که بسیار مهم‌ست در این ویدئو گفته شود: «من (نام و تخلص) خواهان جرم‌زدایی از روابط دو همجنس و رفع هرگونه تبعیض و خشونت علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی‌+ ایران هستم.»
@6rangiran


📍https://6rang.org/77994/
پارلمان گرجستان در اقدامی بحث‌برانگیز، قانونی را تصویب کرد که حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ را به شدت محدود می‌کند. این قانون که با مخالفت گسترده فعالان حقوق بشر و جامعه بین‌المللی روبرو شده است، ممنوعیت ازدواج همجنس‌گرا، فرزندخواندگی توسط زوج‌های همجنس‌گرا، نمایش عمومی روابط ال‌جی‌بی‌تی+ در رسانه‌ها و همچنین محدودیت در دسترسی به خدمات تطبیق جنسیت را در بر می‌گیرد.
رئیس‌جمهور گرجستان، سالومه زورابیشویلی، با وجود مخالفت با این قانون، نتوانست از تصویب نهایی آن جلوگیری کند و حزب حاکم "رویای گرجی" با اکثریت قاطع در پارلمان، این لایحه را روز گذشته ۳ اکتبر ۲۰۲۴ به تصویب رساند.
این قانون جدید که شباهت زیادی به قوانین محدودکننده حقوق افراد ال‌جی‌بی‌تی+ در روسیه دارد، نگرانی‌های جدی را در مورد وضعیت حقوق بشر در گرجستان و همچنین چشم‌انداز پیوستن این کشور به اتحادیه اروپا برانگیخته است. منتقدان معتقدند این قانون، آزادی‌های فردی و دموکراتیک را در گرجستان محدود کرده و به تبعیض علیه اقلیت‌های جنسی و جنسیتی دامن می‌زند.
شالوا پاپواشویلی، رئیس پارلمان گرجستان، از این قانون به عنوان دفاع از "ارزش‌های سنتی" یاد کرده است، اما فعالان حقوق بشر آن را نقض آشکار اصول جهانی حقوق بشر می‌دانند.
تصویب این قانون، اصول بنیادین اعلامیه جهانی حقوق بشر و اصول یوگیاکارتا در مورد حقوق اقلیت‌های جنسی و جنسیتی را نقض کرده و عملاً چندین اصل کلیدی از اصول یوگیاکارتا مانند حق برابری، حق آزادی بیان، حق تجمع مسالمت‌آمیز و حق عدم تبعیض را نقض می‌کند و به وضعیت حقوق بشر در گرجستان آسیب  زده و عقب‌گردی بزرگ برای این کشور به حساب می‌آید.
@6rangiran


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🏳️‍🌈
زیبایی خون‌مون این چندوقته اومده پایین✨️
یکم جون بگیریم بابا🤌
@6rangiran


📍https://6rang.org/77987/
🏳️‍🌈
نقاشی؟عکاسی؟ نویسنده‌ای؟مترجمی؟تحلیل‌گری؟
شش‌رنگ رسانه توه.
شما همیشه با ارسال پیشنهاداتتون
عكسها، ويديوها، مقالات تحلیلهاتون مارو
همراهی کردین
نه تنها مارو بلکه چشم و گوش جامعه رو هم با
حضور پررنگتون باز کردین و در مشاهده پذیری
بیشتر و اطلاع رسانی درباره خانواده رنگین‌کمونی‌مون نقش فعالی داشتین.
از امروز دوباره شروع کنین.
با ارسال مطالب‌تون ما و خانوادمون رو به نکاتی که فکر میکنین مهمن آشنا کنین.
@6rangiran


📍https://6rang.org/77982/
🏳️‍🌈
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی اخیر خود در مجمع عمومی سازمان ملل باری دیگر مخالفت خود با اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ را بیان کرد. 

اردوغان در این سخنرانی با اشاره به این نکته که حمله به «نهاد خانواده» روز به روز در حال افزایش است گفت، باید یک نماینده ویژه برای مبارزه با اسلام‌هراسی در سازمان ملل علیه جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ شکل بگیرد. اردوغان همچنین با «پروژه‌ی فروپاشی» نامیدن اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ افزود: «هر کس که در برابر این پروژه صدایش را بلند کند و یا عکس‌العملی نشان می‌دهد ساکت و تخریبش می‌کنند. اما ترکیه ساکت نمی‌شود و مقاومت خواهد کرد.»

این اولین بار نیست که اردوغان و مقامات کشور ترکیه از عبارات تند و توهین آمیز علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی‌+ استفاده می‌کنند. با وجود اینکه همجنسگرایی در ترکیه جرم نیست، ولی شرایط اعضای این جامعه به دلیل سیاست‌های اسلام‌گرای حزب حاکم، سخت‌تر، خصمانه‌تر، گسترده‌تر و سرکوب پلیس روز به روز شدیدتر می‌شود.

شما می‌توانید با مطالعه‌ی «جهان دیگری ممکن است، ترکیه» از مجموعه‌ی «جهان دیگری ممکن است» که پیش‌تر توسط شش‌رنگ منتشر شده است با روند شکل‌گیری و مبارزه اعضای جامعه‌ی اقلیت‌های جنسی و جنسیتی ترکیه بیشتر آشنا شوید.
@6rangiran


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🏳️‍🌈
مهره بارکزی، زن ترنس افغانستانی که به مدت ۸ روز در برابر ساختمان وزارت خارجه آلمان در برلین دست به اعتصاب غذا و تحصن زده بود، روز گذشته در حضور جمعی از کنشگران و حامیان افغانستانی و ایرانی  به اعتصاب خود پایان داد. او پس از دیدار با نمایندگان این وزارتخانه و دریافت تضمین‌هایی مبنی بر اینکه دولت آلمان قصد به رسمیت شناختن طالبان و مذاکره با آنها را ندارد، این تصمیم را گرفت.

بارکزی در این مدت تلاش کرد تا توجه افکار عمومی را به وضعیت دشوار جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ و زنان در افغانستان جلب کند. وی اعلام کرد که دستاورد اصلی او در این اعتصاب، همراه کردن تعداد هرچند محدود اما امیدوارکننده‌ای از فعالین و رسانه‌های افغانستانی وجنبش‌های اعتراضی با خود بوده است.
مهره تأکید کرد که هرچند این گام‌ها کوچک به نظر می‌رسند، اما در رساندن صدای جامعه ال‌جی‌بی‌تی افغانستان به دیگران تأثیرگذار خواهند بود. او همچنین از افراد داخل افغانستان و ایران خواست که امید خود را از دست ندهند و به مبارزاتشان ادامه دهند.
@6rangiran


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
صفورای عزیز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.

برای شرکت در این کمپین، فقط کافیه برای ما ویدئویی با مشخصات زیر  بفرستید.
ویدیوهای شما باید حداکثر ۹۰ ثانیه(۱.۳۰ دقیقه) باشد. 
برای ضبط لطفا با بیان جمله زیر و در انتها پیام خودتون به فعالین و کنشگران ما رو در دعوت به این کمپین همراهی‌کنین.
@6rangiran


📍https://6rang.org/77971/
🏳️‍🌈
«دومین کنفرانس حقوق بشر سیاسی کوییر» که روز جمعه ۲۷ سپتامبر توسط حزب سوسیال دموکرات  «اس‌پ‌د» «SPD»، در پارلمان آلمان برگزار شد. این کنفرانس که برای سال دوم برگزار می شد، موضوع جامعه ال‌جی‌بی‌تی+  منطقه و جهانی را از بعد سیاسی بررسی و برجسته می‌کرد.
این رویداد با سخنرانی سیاستمدارانی مانند اولاف شولتز صدراعظم آلمان و جسیکا استرن، نماینده ویژه پیشبرد حقوق افراد ال‌جی‌بی‌تی+ در ایالات متحده آمریکا آغاز گردید.
از حاضرین در این رویداد جولیا ارت مدیر سازمان جهانی ایلگا، یورگ هاتر نماینده هیئت فدرال انجمن لز‌‌بین‌ها و گی‌های آلمان -( LSVD) ، نمایندگان بخش کوییر حزب سوسیال دموکرات، سلماز آزاد و ملیکا زر از شش‌رنگ و آرتمیس اکبری از افغانستان ال جی‌بی‌تی و همچنین بسیاری انجمن ها و تشکل‌های دیگر بودند.
اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در سخنرانی خود از لزوم امنیت اقلیت‌های جنسی و جنسیتی نه تنها در آلمان بلکه در همه کشورها گفت، او از کشورهایی که هنوز همجنسگرایی در آن جرم است گفت و ادامه داد که حقوق بشر برای همه مردم دنیا باید کارآمد باشد و به همین دلیل در دیدارها و تعیین سیاست‌های خارجی‌شان، به حقوق بشر افراد ال‌جی‌بی‌تی+ توجه می کنند.
@6rangiran


🏳️‍🌈
امروز اول اکتبره و روز جهانی سالمنده!
میخوایم با این پست یادتون بیاریم که چقدر مهمه به سالمندای ال‌جی‌بی‌تی+ هم توجه کنیم.

سالمندا کلی مشکل دارن؛ سنشون بالا رفته، ممکنه مریض باشن، پول کم بیارن و... اما بدتر از همه اینا، خیلیا به خاطر اینکه ال‌جی‌بی‌تی+ هستن، بیشتر از بقیه اذیت میشن. یعنی کلی تبعیض رو با هم تجربه میکنن. این خیلی بده که کسی فقط به خاطر اینکه همجنسگراست یا ترنسه، بیشتر از بقیه سختی بکشه.

ما آدما خیلی راحت از کنار درد و رنج بقیه رد میشیم، مخصوصا وقتی که اون آدما مثل ما نباشن یا کارای ما رو نکنن. مثلا سالمندا رو خیلی جدی نمیگیریم، چون جوون نیستن و مثه ما نیستن. اینجور تبعیض رو میگن ایجیسم. یعنی تبعیض بر اساس سن.

حالا تصور کن یه نفر هم زن باشه، هم همجنسگرا باشه و هم پیر باشه! اون وقت دیگه چه بلایی سرش میاد؟ یعنی چند تا مشکل با هم؟ خیلی سخته، نه؟

پس باید حواسمون به سالمندای کوئیر باشه و سعی کنیم بهشون کمک کنیم. نباید فکر کنیم که چون پیرن، دیگه مهم نیستن یا باید تو یه
قالب خاص بگنجن.
@6rangiran


📍https://6rang.org/77967/
🏳️‍🌈
بیانیه پنجاه سازمان حقوق بشری و سیاسی جهت محکوم کردن جنایات جمعه‌های خونین زاهدان و خاش

ما فعالان جامعه مدنی و مدافعان حقوق بشر بلوچستان، از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که رژیم جمهوری اسلامی ایران را به دلیل نقض مداوم حقوق بشر علیه مردم بلوچستان پاسخگو کند. ما بر تأثیر اجتماعی ماندگار خشونت در این منطقه، به ویژه جنایت "جمعه خونین زاهدان" (۳۰ سپتامبر ۲۰۲۲) و همچنین یک ماه بعد، خشونت‌های اعمال شده بر مردم بلوچ توسط نیروهای نظامی و امنیتی در شهر خاش، تأکید می‌کنیم.
@6rangiran


📍https://6rang.org/77962/
مهره بارکزی، زن ترنس و فعال حقوق بشر و مدافع حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی‌کیو افغانستان است، ششمین روز تحصن و اعتصاب غذای خود را در برلین پشت سر می‌گذارد. او در این اقدام، خواستار به رسمیت شناخته شدن «آپارتاید جنسی و جنسیتی» در افغانستان، شناسایی نسل‌کشی هزاره‌ها، قطع کمک‌های مالی به حکومت طالبان و محاکمه این گروه است.بارکزی به طرح شکایت کشورهای کانادا، استرالیا، آلمان و هلند از طالبان در دیوان بین‌المللی دادگستری، بالاترین مرجع قضایی جهانی، به دلیل «نقض فاحش و سیستماتیک» حقوق زنان در افغانستان اشاره کرده و از این کشورها می‌پرسد: «چرا باید به طالبان فرصت داده شود؟» او معتقد است که در سه سال گذشته، طالبان به اندازه کافی شناخته شده‌اند و دیگر نباید به آن‌ها فرصتی داده شود.
@6rangiran


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🏳️‍🌈
مهرانگیز کار عزیز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.

برای شرکت در این کمپین، فقط کافیه برای ما ویدئویی با مشخصات زیر  بفرستید.
ویدیوهای شما باید حداکثر ۹۰ ثانیه(۱.۳۰ دقیقه) باشد. 
برای ضبط لطفا با بیان جمله زیر و در انتها پیام خودتون به فعالین و کنشگران ما رو در دعوت به این کمپین همراهی‌کنین. .
اکنون با این اقدام می‌خواهیم این همبستگی و اتحاد را به صورت آشکارا در یک کمپین ویدئویی گرامی بداریم.
@6rangiran


🏳️‍🌈
‏چگونه انفجار پیجرهای حزب‌الله بهانه‌ای برای حملات به شادی امین و افراد ترنس شد، در این مطلب به بررسی این حملات می‌پردازیم.
‏📍⁦ 6rang.org/77935/
@Iran6rang


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🏳️‍🌈سمیرا محی‌الدین عزیز روزنامه‌نگار ساکن کانادا در سخنرانی اخیرش در تورنتو به مناسبت دومین سالگرد جنبش زن،زندگی،آزادی به نکات بسیار مهمی اشاره کرد.
ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که باید برای حقوق زنان، جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ و دیگر گروه‌های همیشه به حاشیه رانده صدایمان را بلند کنیم و در پی به رسمیت شناخته شدن و برابری قدم برداریم.
زنان بسیاری مثل ژینا بی‌صدا کشته شدند و در این جامعه خفقان‌آور بسیاری از افراد جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ هم بارها کشته شدند و هیچ‌کس صدا و اسمی از آنها نشنید.
بیایید صدایی باشیم برای آنهایی که هنوز نتوانستند از رنج‌شان صحبت کنند.
از خانه‌هایی که بسیاری از مردانش در این روزهای اعتراضی به خیابان‌ها رفتن، آزادی را فریاد زدند اما، در خانه‌های خود به اسم ناموس با زنان بسیاری مثل یک دیکتاتور رفتار کردند.
زنان، جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ و تمام اقلیت‌ها در ایران، همچنان با جرات و استقامت به مبارزه برای به رسمیت شناخته شدن حقوق خود و رسیدن به برابری، ادامه می‌دهند..
بیایید در کنار هم بایستیم تا روزی که به جنگ علیه بی‌عدالتی پایان بدیم.
@6rangiran


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🏳️‍🌈
لیدا هیگز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.
لیدا از همه می‌خواهد در برابر ظلم و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ بیشتر از این سکوت نکنند.
برای شرکت در این کمپین، فقط کافیه برای ما ویدئویی با مشخصات زیر  بفرستید.
ویدیوهای شما باید حداکثر ۹۰ ثانیه(۱.۳۰ دقیقه) باشد. 
برای ضبط لطفا با بیان جمله زیر و در انتها پیام خودتون به فعالین و کنشگران ما رو در دعوت به این کمپین همراهی‌کنین.
@6rangiran


📍https://6rang.org/77890/
🏳️‍🌈
تاریخ مبارزات اقلیت‌های جنسی و جنسیتی  در پاکستان، یکی از بخش‌های مجموعه مقالات «جهان دیگری ممکن است»، به زبان تورکی، عربی و بلوچی ترجمه شد. این مجموعه مقالات پیشتر در سال ۲۰۱۹ توسط شش‌رنگ منتشر شده و نسخه‌ی کشور پاکستان اخیرا به روزرسانی شده است.  

بخش پاکستان یکی از مجموعه مقالات «جهان دیگری ممکن است» که به روند شکل‌گیری و تاریخ مبارزه‌ی اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ در این کشور می‌پردازد. این مجموعه علاوه بر پاکستان شامل تاریخ مبارزه‌ی کشورهایی مانند هند، آلمان، ترکیه و نپال نیز هست. 

شما می‌توانید هم اکنون ترجمه‌ی تورکی، عربی و بلوچی جزوه‌ی پاکستان این مجموعه را از سایت شش‌رنگ دانلود کنید.

شش‌رنگ بیش از سه سال است که در راستای دیدگاه متقاطع خود، با راه‌اندازی صفحات اتنیکی کوشیده است پرداختن به همه‌ی انواع تبعیض‌ها، از جمله تبعیض‌های اتنیکی را هم راستا با تبعیض بر اساس گرایش جنسی و جنسیتی پیش ببرد. تولید محتوا، پوشش اخبار اتنیکی، و ترجمه‌ی اسناد مهم بین‌المللی به زبان مادری اتنیک‌های ساکن ایران گوشه‌ای از فعالیت‌های این شبکه در صفحات اتنیکی است. 
@6rangiran


📍https://6rang.org/77886/
پس از ماه‌ها انتظار و تصویب لایحه برابری ازدواج در مجلس سنای تایلند در ماه ژوئن، با تایید نهایی پادشاه واجیرالونگکورن، این لایحه از ژانویه ۲۰۲۵ به قانون تبدیل خواهد شد. این رویداد تاریخی، نقطه عطفی در مسیر برابری حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در منطقه جنوب شرق آسیا به شمار می‌رود.
از اهمیت تصویب این قانون استفاده از اصطلاحات جنسیت‌خنثی به جای استفاده از اصطلاحات جنسیتی مانند «شوهر»، «زن»، «مرد» و «زن»، است.
همچنین برخورداری از حق برابر برای زوج‌های همجنس‌ از حقوقی مشابه با زوج‌های دگرجنسگرا، از جمله حق فرزند خواندگی، رضایت در امور پزشکی و ارث، برخوردار خواهند شد.
این اتفاق گامی مهم در جهت ایجاد جامعه‌ای عادلانه‌تر و فراگیرتر است. این رویداد نشان می‌دهد که جامعه به سمت پذیرش تنوع جنسیتی و گرایش‌های جنسی مختلف در حرکت است همچنین، این اقدام می‌تواند الگویی برای دیگر کشورهایی باشد که به دنبال برابری حقوق ال‌جی‌بی‌تی+ هستند.
به مرور زمان، این روند به تغییر نگرش‌های منفی نسبت به این جامعه کمک کرده و باعث افزایش پذیرش و همبستگی اجتماعی خواهد شد.با این حال، هنوز راه درازی در پیش است. و برای ایجاد تغییرات مثبت در قوانین و نگرش‌های اجتماعی، تلاش‌های مداوم همچنان ضروری است.
در مقابل تصویب قانونی در تایلند که گامی رو به جلو در حمایت از حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ محسوب می‌شود، در کشورهایی مانند ایران، افغانستان، عربستان سعودی که قوانین مبتنی بر شریعت است، خشونت علیه این جامعه رو به افزایش است. این مقایسه نشان می‌دهد که نگرش‌های فرهنگی و مذهبی تا چه اندازه می‌توانند بر حقوق افراد تاثیرگذار باشند.
@6rangiran

Показано 17 последних публикаций.