مطالب هوافضا


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Образование


"مطالب مرتبط با مهندسی هوافضا"
@AeroContentsbot ارتباط با ما
کانال آرشیو مطالب @AeroArchiv

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Образование
Статистика
Фильтр публикаций


امروز چهل و نهمین سالگرد ورود اولین جنگنده F-14 به ایران است


🗓 تقویم علمی تاریخ

▫️ امروز شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳

🔰️۵۱ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۷۴، آخرین گروه فضانوردان از ایستگاه فضایی اسکای‌لب امریکا به زمین بازگشتند و ماموریتشان را که در ۱۶ نوامبر ۱۹۷۳ آغاز شده بود، به پایان رساندند. در طول ۱۷۱ روز اقامت در این ایستگاه که در سه ماموریت مختلف انجام شد، اسکای‌لب ۲۴۷۶ بار به دور زمین چرخید. این فضانوردان حدود ۲۰۰۰ ساعت آزمایش‌های علمی و پزشکی انجام دادند که بسیاری از آنها درباره تطبیق فضانوردان با شرایط بی‌وزنی طولانی مدت بود. همچنین در این مدت، حفره‌های تاج خورشید نیز کشف شد. اسکای‌لب پس از گذراندن مدتی در مدار، به زمین هدایت و در جو زمین در ۱۱ ژوئیه ۱۹۷۹ نابود شد.

۵۶ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۶۹، تکه‌هایی از یک شهاب‌سنگ بزرگ در چیهواهوا، مکزیک، کشف شد. این شهاب‌سنگ در ساعت ۱:۰۵ بامداد به صورت یک گلوله آتشین عظیم به زمین افتاد و چندین تن ماده را در منطقه‌ای به وسعت ۴۸ در ۷ کیلومتر پراکند. به نام روستای نزدیک آلنده، نمونه‌هایی از این سنگ کندریتی کربنی حاوی جرمی از ذرات است که برخی از آنها به راحتی به عنوان کندرول قابل شناسایی هستند. این ماده باستانی از زمانی پیش از شکل‌گیری منظومه شمسی ما می‌آید و بیش از ۴.۶ میلیارد سال قدمت دارد. به دلیل اینکه این باقی‌مانده‌ها ابتدایی‌ترین مواد زمین‌شناسی هستند که سیارات از آنها تشکیل شده‌اند و اطلاعاتی برای توضیح تکامل کهکشان ما ارائه می‌دهند، شهاب‌سنگ آلنده یکی از مورد مطالعه‌ترین شهاب‌سنگ‌های جهان به شمار می‌آید.


کلاس حقوق سیاسی در اسلام استاد نوری در حال برگزاری است


Репост из: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی- صفحه اصلی
✅ اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

به اطلاع اساتید ارجمند و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی می رساند که در صورت اعلام تعطیلی توسط استانداری تهران  در هفته جاری از روز یکشنبه ۱۱/۲۱ الی چهارشنبه ۱۱/۲۴، برگزاری حضوری جلسات دفاعیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با توجه به هماهنگی های قبلی به عمل آمده توسط دانشکده ها بلامانع خواهد بود.

در این خصوص لازم است ضمن هماهنگی با استاد راهنما و مدیر تحصیلات تکمیلی  دانشکده،  نسبت به برگزاری حضوری جلسه با حضور کلیه ممتحنین و در موعد مقرر اقدام شود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
@pr_kntu


Репост из: ILI KONKOR
🔴استانداری تهران :

فعاليت كليه مدارس، ادارات، بانک‌ها ،دانشگاه‌ها و شهردارى ها در سراسر استان تهران فردا يكشنبه ٢١ بهمن ماه داير بوده و كليه دستگاهها طبق روال عادى به ارائه خدمات خواهند پرداخت .

✈️ @Tastivision
〰〰〰〰〰〰〰〰〰








کلاس آنلاین ترمودینامیک :


نمرات مقاومت مصالح استاد نوریان در سایت گلستان قابل مشاهده است .


Репост из: دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
✅ به اطلاع اساتید محترم و دانشجویان عزیز می رساند که با توجه به اعلام استانداری تهران مبنی بر تعطیلی روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ و با توجه به  شروع نیمسال دوم ۴۰۳۲،  كليه كلاسها در تاریخ فوق الذکر در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

- شایان ذکر است که لینک کلیه دروس  ثبت نام شده در نیمسال ۴۰۳۲ در سامانه  VC ایجاد شده است.

- در خصوص برگزاری حضوری دفاعیه های تحصیلات تکمیلی،   
با توجه به تعطیلی حوزه اداری دانشگاه ضمن هماهنگی با اساتید راهنما و مدیران تحصیلات تکمیلی دانشکده ها،  برگزاری حضوری جلسه ترجیحا به تاریخ دیگری موکول شود.

- در صورت تداوم تعطيلی در هفته جاری،  رويه فوق در خصوص برگزاری غیرحضوری کلاس ها برقرار خواهد بود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی  دانشگاه
@pr_kntu
🆔@AERO_KNTU


دانشگاه های تهران فردا شنبه ۲۰ بهمن تعطیل شد


هفته‌ی اول
Опрос
  •   میرم دانشگاه
  •   کی هفته اول میره دانشگاه
78 голосов


🗓 تقویم علمی تاریخ

▫️ امروز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳

🔰️۴۱ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۸۴، اولین پیاده‌روی‌های فضایی بدون اتصال توسط فضانوردان شاتل چلنجر، بروس مک‌کندلس دوم و رابرت ال. استوارت انجام شد. در این مأموریت، مک‌کندلس با استفاده از واحد مانور دهنده انسانی (MMU) به‌عنوان اولین فردی که به‌صورت آزاد و بدون اتصال در فضا پرواز کرد، شناخته شد. استوارت نیز از این دستگاه استفاده کرد. این پروازها قابلیت‌های لازم برای بازیابی ماهواره سولار مکس در مأموریت‌های بعدی را نشان دادند و داده‌های مهندسی مهمی را جمع‌آوری کردند.

۹۳ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۳۲، جیمز چادویک، فیزیکدان انگلیسی، در مقاله‌ای در مجله نیچر از "نوترون" صحبت کرد و این نام را برای این ذرهٔ خنثی که در هسته اتم‌ها وجود دارد، ابداع کرد. چادویک نوترون را با بمباران بریلیم با ذرات آلفا کشف کرد و به‌خاطر این کشف، جایزه نوبل فیزیک را در سال ۱۹۳۵ دریافت کرد. کشف نوترون تأثیر عمیقی بر فهم ما از ساختار اتم و توسعه علم فیزیک هسته‌ای داشت.


نمرات دکتر نوریان نیامده


نمرات آزمایشگاه فیزیک ۱ خانوم آوریده در گلستان قابل مشاهده است.


🗓 تقویم علمی تاریخ

▫️ امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳

🔰️در چنین روزی در سال ۱۹۷۱، آلن شپرد، فضانورد آپولو ۱۴، در حالی که بر روی ماه بود، چند ضربه به توپ‌های گلف زد. نزدیک به پایان دومین پیاده‌روی ماه، دقیقاً قبل از بازگشت به ماژول قمری برای آخرین بار، شپرد که یک گلف‌باز پرشور بود، یک چوب گلف ۶ آهنی را به انتهای یک ابزار جمع‌آوری نمونه متصل کرد. با وجود دستکش‌های ضخیم و لباسی سفت که او را مجبور به چرخاندن چوب با یک دست می‌کرد، او دو توپ گلف را زد. اولین توپ در یک دهانه نزدیک فرود آمد و دومین توپ به طور دقیق زده شد و شپرد گفت که در جاذبه یک ششم ماه، "مایل‌ها و مایل‌ها و مایل‌ها" رفت.

۶۶ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۵۹، ایالات متحده برای اولین بار به طور موفقیت‌آمیز یک موشک بالستیک قاره‌پیما تیتان را از کیپ کاناورال آزمایش کرد. این موشک‌ها که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای ۴.۵ مگاتنی داشتند، در مجتمع‌های پرتاب موشک در ایالت‌های مختلف ایالات متحده مستقر شدند. این آزمایش نقطه عطفی در تاریخ فناوری موشکی بود و نشان داد که ایالات متحده به توانایی تسلیحاتی بزرگی دست یافته است که می‌تواند در هر نقطه از جهان هدف قرار گیرد. موشک‌های تیتان I تنها بین سال‌های ۱۹۶۲ تا ۱۹۶۵ در حالت آماده‌باش بودند.


Репост из: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی- صفحه اصلی
🛸🚀بیستمین سال تاسیس دانشکده مهندسی هوافضا🛸🚀

🔹زمان: دوشنبه ۶ اسفند ماه ۱۴۰۳
ساعت۱۰ الی ۱۲:۳۰
🔹مکان: پردیس شهید رضایی نژاد، دانشکده مهندسی هوافضا، سالن سفیر
pr_kntu


🗓 تقویم علمی تاریخ

▫️ امروز چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳

🔰️۵۱ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۷۴، فضاپیمای آمریکایی مارینر ۱۰ نخستین عکس‌های نزدیک از ساختار ابری سیاره زهره را به زمین فرستاد. این فضاپیما برای اولین بار از تکنیک کمک‌جاذبه‌ای استفاده کرد که به آن اجازه داد از یک سیاره به سیاره‌ای دیگر برسد و در مارس ۱۹۷۴ به مریخ برسد. اتمسفر زهره عمدتاً از دی‌اکسیدکربن و اسید سولفوریک تشکیل شده که اثر گلخانه‌ای ایجاد می‌کند و سطح سیاره را تا ۴۸۵ درجه سلسیوس گرم می‌کند. این شرایط باعث می‌شود که فشار اتمسفری در سطح زهره ۹۰ برابر فشار سطح دریا بر روی زمین باشد.

۶۳ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۹۶۲، خورشید، ماه و پنج سیاره‌ای که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده‌اند - عطارد، زهره، مریخ، مشتری و زحل - در یک هم‌نشینی قرار گرفتند. هرچند این سیارات به صورت خطی در مدارهای خود قرار نداشتند، اما در آسمان از دیدگاه زمین، در یک دایره به قطر تنها ۱۶ درجه به نظر می‌رسیدند. این هم‌نشینی با یک خورشیدگرفتگی کامل همزمان شد که باعث شد این سیارات برای مدت کوتاهی در مناطقی که سایه خورشیدگرفتگی بر زمین افتاده بود قابل مشاهده باشند. هم‌نشینی پنج سیاره هر ۵۷ سال یکبار به‌طور متوسط اتفاق می‌افتد و در قرن بیست و یکم بار دیگر در تاریخ ۸ سپتامبر ۲۰۴۰ رخ خواهد داد.


قابل توجه دانشجويان گرامي، كلاس در س الگوريتم ها و برنامه سازي كامپيوتر جناب آقاي دكتر اعظم پور يكشنبه 21 بهمن و سه شنبه 23 بهمن برگزار نمي گردد.

Показано 20 последних публикаций.