بيدارزنى


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Политика


«بیدارزنی» رسانه‌ای گروهی از کنشگران حقوق زنان است که در زمینه‌ی ارتقای آگاهی جامعه نسبت به برابری جنسیتی و احقاق حقوق زنان فعالیت می‌کنند.
تماس با ما:
@bidarzanitel

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Политика
Статистика
Фильтр публикаций


🟣‌‍ ۳۶۵ روز حبس، از نقض حکم اعدام تا یک سال بلاتکلیفی شریفه محمدی

۱۴ آذر ۱۴۰۲، شریفه محمدی، فعال کارگری با یورش ماموران امنیتی بازداشت شد. او پس از انتقال به اداره‌ی اطلاعات رشت و آغاز بازجویی‌های متعدد، به اداره اطلاعات و زندان سنندج منتقل و طی بازجویی، مورد ضرب‌وشتم و شکنجه‌ی ماموران امنیتی قرار گرفت.

وی در تاریخ ۱۴ تیرماه سال جاری و یک روز قبل از انتخابات ریاست جمهوری، با حکم قاضی درویش گفتار به اتهام بغی، به اعدام محکوم شد. صدور حکم اعدام برای این فعال کارگری مستقل، با اعتراضات فراگیر همراه شد و چندی پیش این حکم در دیوان عدالت، نقض شد.

او طی این مدت، متحمل اشد شکنجه‌های روانی، بازداشت همسر و تهدیدهای امنیتی ماموران اطلاعات بوده است.

زمان دادگاه این فعال کارگری که در زندان لاکان رشت محبوس است، پیشتر در تاریخ ۲۴ آبان‌ماه سال جاری تعیین شده بود که تشکیل نشد. دادگاهی که قاضی آن، فرزند درویش گفتار، صادر کننده‌ی حکم اعدام علیه او بود.

▪️صدایش باشیم.

#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری

@bidarzani


🟣‌‍‍ ژن، ژیان، کوردستان
زینب، وریشه، پخشان


دیوار نویسی در حمایت از #زینب_جلالیان، #وریشه_مرادی و #پخشان_عزیزی


▪️ از صفحه‌ی خیابان، تریبون زندانی سیاسی


#قیام_علیه_اعدام
#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری

@bidarzani


🟣‌‍‍ از دادخواهان خاوران: راحله راحمی‌پور، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین


⚪️ ابتلا به تومور مغزی این زندانی سیاسی و رد عدم تحمل حبس وی توسط پزشکی قانونی و وزارت اطلاعات


راحله راحمی‌پور، متولد ۱۳۳۱، از دادخواهان خاوران در حال گذران پنج سال حبس تعزیری خود در زندان اوین است.

وی در آبان‌ ۱۳۹۸ً بازداشت و بیش از یک ماه در انفرادی بند دو الف سپاه تحت بازجویی قرار گرفت. او پس از آزادی موقت با قرار وثیقه، جهت درمان سردردهای ناشی از فشار‌های عصبی تحت درمان قرار گرفت و‌ متوجه وجود «تومور مغزی» شد.

او در آبان سال گذشته جهت تحمل حبس به زندان اوین منتقل شد.

▪️بر اساس گزارش ارسالی به #بیدارزنی: «راحله راحمی‌پور در زندان اوین چندین‌بار دچار حمله‌ی قلبی شده است که هربار به بهداری زندان منتقل و بدون رسیدگی خاصی به بند بازگردانده شده است. در یکی از حمله‌های قلبی تقریبا با حالت نیمه هوشیار به بیمارستان منتقل شد و مورد آنژیو قرار گرفت. اما سریعا به زندان بازگردانده شد و بدون وجود هیچ امکاناتی برای نگهداری از یک بیمار قلبی، در بند رها شد.

علاوه بر وجود تومور مغزی، وی در مرداد سال جاری، به‌دلیل تداوم سردردهای شدید و طولانی به بیمارستان منتقل و بعد از انجام MRI مشاهده شد که تومور قبلی رشد کرده و یک تومور ۴ میلی دیگر نیز در سر وی به وجود آمده است. این شرایط بحرانی با ورم جمجمه نیز همراه شده است.

طی این مدت، سردرهای او همچنان ادامه دارد و با وجود مشاهدات و ارائه‌ی پرونده‌ی پزشکی، کمیسیون پزشکی قانونی پس از تشکیل جلسه (به‌دلیل حضور ایشان در مراسم یادبود جانباختگان ۱۳۶۷ در بند زنان اوین) با عدم تحمل حبس مواجه شد. این عین جمله‌ای است که در رد عدم تحمل حبس به او‌ اعلام شده است.

علاوه بر همه‌ی این موارد، نیروهای اطلاعات و دادستانی با مرخصی درمانی او نیز مخالفت کردند. بیماری‌های راحله راحمی‌پور که مدارک آن به پزشکی قانونی ارائه شده، عبارتند از: تالاسمی مینور،بیماری قلبی، تومور مغزی با وضعیت حاد، نوسان فشار خون، آب مروارید، دیابت و درد مفاصلی که با تورم و دفرمه شدن انگشتان پا همراه است. به شکلی که تعادل او را هنگام راه رفتن مختل کرده است».

برادر وی «حسین راحمی‌پور» به همراه همسر باردار خود به اتهام عضویت در «سازمان راه کارگر»، در سال ۱۳۶۲ بازداشت و در شهریور ۱۳۶۳ اعدام شد. راحله راحمی در تمامی این سالها دادخواه برادر و همچنین پیگیر سرنوشت برادرزاده‌اش که در زندان اوین به دنیا آمد، بود و سال گذشته توسط قاضی صلواتی به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» و «تبلیغ علیه نظام» به شش سال و دو ماه حبس تعزیری محکوم شد.


#یاد
#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری


@bidarzani




🟣‌‍‍ زندان لاکان رشت؛ ۱۵۰ زندانی در چهاراتاق بدون آشپزخانه و امکانات لازم


به‌گزارش کانون زنان ایرانی: «فروغ سمیع‌نیا، فعال حقوق زنان که هم اکنون دوران حبس خود را در زندان لاکان رشت می‌گذراند، در روایت خود به شرایط دشوار این زندان اشاره کرده بود.

فروغ سمیع‌نیا پیشتر در گزارشی از نبود امکانات اولیه همچون آشپزخانه، کیفیت پایین غذا، محدودیت در تأمین نیازهای تغذیه‌ای و بهداشتی زنان زندانی در زندان لاکان رشت گفته بود.

زندان زنان لاکان رشت تنها شامل چهار اتاق است که حدود ۱۵۰ زندانی در آن نگهداری می‌شوند. فضای زندان بسیار محدود است و امکانات اولیه، از جمله آشپزخانه، وجود ندارد. در محلی که به عنوان آشپزخانه شناخته می‌شود، تنها یک سماور قرار دارد که زندانیان می‌توانند از آن آب جوش تهیه کنند. کیفیت غذای زندان بسیار پایین است و زندانیان مجبورند همین غذا را مصرف کنند. به دلیل نبود آشپزخانه، زندانیان نمی‌توانند برای خودشان غذا درست کنند.

⚪️ زندان دارای یک فروشگاه است که سال‌ها در اختیار یک فرد خاص بوده و سود بسیار زیادی از آن کسب می‌کند. این فروشگاه ۱۵۰ مشتری ثابت دارد که مجبورند نیازهای خود را تنها از این محل تهیه کنند. اقلام فروشگاه با قیمت‌های بالا عرضه می‌شود و زندانیان چاره‌ای جز خرید ندارند. این فروشگاه کالاهایی برای تأمین سلامتی زندانیان ندارد و نیازهای خاص، مثل مواد غذایی مناسب برای افراد دیابتی یا کسانی که باید رژیم خاصی رعایت کنند، برآورده نمی‌شود. به‌عنوان مثال، من و تعداد زیادی از زندانیان به دلیل دیابت نباید نشاسته مصرف کنیم و نیاز به سبزیجات داریم، اما رعایت این رژیم در زندان لاکان غیرممکن است. هفته‌ای یک‌بار تره‌بار به زندان آورده می‌شود، اما اقلام آن محدود به خیار و گوجه است. کاهو یا میوه عرضه نمی‌شود. برای خرید این اقلام، زندانیان باید از قبل ثبت‌نام کنند. زندان فقط دو یا سه یخچال کوچک دارد که برای این تعداد زندانیان کافی نیست. بسیاری از زندانیان مجبورند اقلام خریداری‌شده را زیر تخت خود نگه دارند که طی دو یا سه روز خراب می‌شود. زندانیان حتی اجازه ندارند تخم‌مرغ آب‌پز کنند. با اینکه آب جوش در دسترس است، تنها افراد محدودی با دستور رئیس زندان می‌توانند تخم‌مرغ بپزند. این شرایط، به ویژه برای زندانیانی که مدت‌های طولانی در این مکان نگهداری می‌شوند، سلامت جسمی و روانی آن‌ها را به شدت به خطر می‌اندازد».


⚪️ زندان لاکان رشت یکی از بی‌شمار زندان‌ بلکه _شکنجه‌گاه‌های سراسر کشور - است. حق بهره‌مندی از آب شرب سالم، هواخوری زندان، آشپزخانه، دسترسی به پزشک زنان، کتابخانه و یا حتی گذران حبس در یک شرایط عادی، در زندان‌هایی نظیر لاکان، قرچک، عادل‌آباد، سپیدار و‌… بسیار بغرنج است. طی سال‌های گذشته، گزارش‌های متعددی از شرایط زیستی زنان، مردان، اعضای جامعه کوئیر و کودکان حاضر در زندان‌ها منتشر شده است. ورود فعالان سیاسی، دانشجویان و یا فعالان حقوق زنان در این زندان‌ها، مجرایی برای تلاش در جهت انعکاس صدای زندانیان و یا کم‌کردن محرومیت‌های چندگانه و جنسیتی علیه زنان زندانی بوده است».


#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری


@bidarzani




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🟣‌‍ پیام همبستگی ورونیکا گاگو، فعال فمینیست، نویسنده و معلم آرژانتینی، با عاطفه رنگریز (که به‌دلیل ایجاد گروه تلگرامی ترجمه آثار وی به ۷ سال حبس دیگر محکوم‌ شد) و پخشان عزیزی و وریشه مرادی، دو زن مبارز کورد که به اعدام محکوم شدند


در این پیام ویدیویی علاوه بر صحبت از شرایط #عاطفه_رنگریز، گاگو با اشاره به صدور حکم اعدام برای #پخشان_عزیزی و #وریشه_مرادی و همچنین صدور حکم‌های طولانی‌مدت برای فعالین در ایران، این وضعیت را گواهی بر #جنگ_علیه_زنان و دگرباشان جنسی/جنسیتی می‌داند و آن را به شدت محکوم کرده و خواهان هم‌صدایی و همبستگی جنبش فمینیست بین‌الملل در محکومیت جمهوری اسلامی ایران و اقدام عملی در جهت رهایی فعالین زندانی در ایران شد.

او از سازمان‌دهندگان جنبش #نه_حتی_یکی_کمتر (#NiUnaMenos) در سال ۲۰۱۵ در آرژانتین در اعتراض به زن‌کشی بود.
همچنین او از نظریه‌پردازان اعتصاب فمینیستی است. در کتاب "فمینیست اینترنشنال" در مورد پتانسیل‌های جنبش‌های فمینیستی جدید صحبت می‌کند که جنبش‌های اعتراضی دیگر را به هم متصل می‌کنند.

⚪️ منبع: صفحه‌ی فمینیست فور ژینا


#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری


@bidarzani


🟣‌‍ کارزار "سه‌شنبه های نه به اعدام" در ۲۵ زندان مختلف وارد چهل و پنجمین هفته شد.

صدور حکم اعدام برای ۶ تن از زندانیان سیاسی اعضای کارزار "سه‌شنبه های نه به اعدام"

در آستانه ۱۶ آذر ، #روز_دانشجو را به تمام دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویانی که در چند سال اخیر نقطه کانونی خیزش و اعتراضات مردمی علیه حکومت مستبد ولایت فقیه بودند، تبریک و شاد باش می‌گوییم. دانشجویانی که شجاعانه دانشگاه را به سنگر مقاومت، آزادی و برابری تبدیل کردند. تعداد زیادی دستگیر و تعدادی در راه تحقق آرمان‌های جنبش دانشجویی و مردم ایران جان باختند. یاد تمام جانباختگان از جمله دانشجویان را گرامی می‌داریم.

طبق معمول ماشین اعدام حکومت جرم و جنایت بدون توقف در حال کشتار است. به طوری که از سه‌شنبه گذشته تاکنون بیش از ۲۸ تن را در زندان‌های مختلف به دار آویخته که ۲ تن از آن‌ها کودک مجرم بودند. این دو تن در زندانهای یزد و قزلحصار اعدام شدند. بنا بر اخبار منتشر شده تعداد قربانیان و اعدام‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون حدود ۷۴۳ تن است. شدت اجرای این احکام قرون وسطایی در هفته‌های اخیر به اندازه‌ای بود که اعضای کارزار " سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در زندان لاکان رشت، که از جمله مهم‌ترین مراکز اجرای اعدام در چند ماه اخیر بود را وادار به واکنش و صدور بیانیه‌ اعتراضی در اول هفته جاری نمود.
حکومتی که در حل بحران‌های معیشتی به بن‌بست رسیده و باعث گسترش تجمعات اعتراضی تمام اقشار جامعه شده، با تصویب قانون زن ستیزانه لایحه حجاب و عفاف، سرکوب و اعدام ، قصد ایجاد رعب و وحشت در جامعه را دارد.
در ادامه همین سرکوب‌ها قوه قضائیه حکومت چند روز گذشته در اقدامی ضد انسانی، یک زندانی سیاسی در زندان ارومیه به اسم #محراب_عبدالله‌زاده که از بازداشتی‌های ۱۴۰۱ است را به اعدام محکوم و در اقدامی دیگر برای ۶ زندان سیاسی در زندان اوین به اتهام بغی حکم اعدام صادر کرده‌ است.

⚪️ این زندانیان سیاسی با اسامی(#وحید_بنی‌عامریان، #پویا_قبادی، #بابک_علی‌پور، #علی_اکبردانشور، #ابوالحسن_منتظر، #محمد_تقوی) از اعضای کارزار "سه‌شنبه های نه به اعدام" هستند.

ادامه‌ی متن را در لینک زیر بخوانید:


https://shorturl.at/IpNeY


#قیام_علیه_اعدام
#قسم_به_خون_یاران_ایستاده‌ایم_تا_پایان
#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری


@bidarzani




Репост из: معلمان عدالت‌خواه
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
⭕️ #ترانه‌های‌_بی‌هنگام

بنفشه  ۲۰۹

شاعر : #سارا_لقایی
آهنگساز و تنظیم کننده : #محمد_شمس
خواننده : #مرجان
نوازنده تار : #حمیدرضا_طاهرزاده

📌📌📌

اینستاگرام #مدرسه_رهایی

https://www.instagram.com/freedomschool__?igsh=MTY1ZW9qYXV3cHhldQ==

🆔 @edalatxah


🟣‌‍ اطلاعیه‌ی جمعی از اعضای کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»، بند زنان زندان لاکان رشت

جمعی از زنان زندانی عضو کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام، در زندان لاکان رشت اعلام کرده‌اند که در هفته چهل و پنجم اعتصاب کارزار، مصمم‌تر از قبل به اعتصاب غذای خود همسو با سایر زندانیان اعتصابی در زندان‌های کشور ادامه می‌دهند و بر همبستگی جمعی و اتحاد برای توقف ماشین کشتار تاکید می‌کنند.

آنها با توجه به شدت گرفتن اجرای احکام اعدام در زندان لاکان رشت نوشته‌اند: از این رو بر ادامه اعتصاب تاکید داریم که نشان دهیم مبارزه علیه اعدام برای ما جدی است. به همسویی با سایر زندانیان و تمرکز بر کارزار باور داریم و معتقدیم تنها با همبستگی و اتحاد عمل جمعی و حمایت مردمی می‌توان ماشین اعدام را متوقف نمود.

اجرای احکام زندان در زندان لاکان افزایش یافته، زندانیان با اتهام غیرسیاسی روزانه بر دار می‌شوند. ما نمی‌توانیم این همه شقاوت را ببینیم و ساکت باشیم. مبارزه ما با اعدام، توقف اعدام هر زندانی با هر اتهام است و ما برای این مهم تلاش می‌کنیم.

از همین رو چون هفته‌های گذشته سه‌شنبه این هفته ۱۳ آذر، همسو با سایر اعضای کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام در اعتصاب خواهیم بود.

جمعی از زنان اعتصابی عضو #کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام، بند زنان لاکان



#قیام_علیه_اعدام
#ژن_ژیان_آزادی
#بند_زنان_لاکان
#اعتراضات_سراسری


@bidarzani




🟣‌‍ تایید احکام حبس رحیمه یوسف‌‌زاده و محبوبه رمضانی در دادگاه تجدیدنظر


محبوبه رمضانی، مادر دادخواه #پژمان_قلی‌پور و رحیمه یوسف‌زاده، مادر دادخواه #نوید_بهبودی، از جان‌باختگان اعتراضات آبان خونین ۹۸، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تایید شد. این مادران پیشتر در دادگاه انقلاب شهریار هر کدام به تحمل ۱۸ ماه و یک روز حبس محکوم شده بودند.

رضا شفاخواه، وکیل دادگستری با انتشار مطلبی در این رابطه اعلام کرد: «شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران، حکم صادر شده توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب شهریار در خصوص محبوبه رمضانی و رحمیه یوسف‌زاده را عینا تایید و تجدیدنظرخواهی را رد کرد».

محبوبه رمضانی، یکی از رساترین صداهای مادران دادخواه آبان، پیشتر در پی تشدید فشارهای امنیتی، از کشور خارج شد. او اعلام کرد که این خروج اجباری، هرگز به‌معنای توقف امر دادخواهی و مبارزه‌ی او نخواهد بود.


#آبان_خونین_۹۸
#نه_می‌بخشیم_نه_فراموش_می‌کنیم
#قسم_به_خون_یاران_ایستاده‌ایم_تا_پایان
#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری


@bidarzani


🟣‌‍ تعیین زمان دادگاه زینب زمان، کنش‌گر فمینیست

زینب زمان، کنشگر فمینیست در صفحه‌ی شخصی خود از اعلام تعیین وقت و شعبه دادگاه خود خبر داد. دادگاه وی به اتهام «تبلیغ علیه نظام» در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب در تاریخ ۱۸ آذرماه برگزار خواهد شد.


#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری


@bidarzani


🟣‌‍ حکم ۵ سال حبس تعزیری سروه پورمحمدی از اعضای انجمن نوژین


حکم ١٠ سال حبس تعزیری سروه پورمحمدی، عضو انجمن فرهنگی – اجتماعی «نوژین» در دادگاه تجدیدنظر به پنج سال حبس تعزیری کاهش پیدا کرد.

این حکم روز دوشنبه ٥ آذر ١٤٠٣ به وکلای سروه پورمحمدی ابلاغ شده و طی روزهای آینده اجرا خواهد شد.
پیشتر، این عضو انجمن فرهنگی – اجتماعی «نوژین» توسط شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به ریاست قاضی «کرمی» به اتهام «تشکیل گروه و دسته‌جات به قصد بر هم زدن امنیت کشور» به ١٠ سال حبس تعزیری محکوم و این حکم روز پنج‌شنبه ٤ آبان‌ ١٤٠٢ از طریق وکلایش به وی ابلاغ شده بود.

روز یکشنبه ٩ بهمن‌ ١٤٠١، وی در حین پیگیری وضعیت اعضای بازداشتی انجمن فرهنگی – اجتماعی «نوژین» در دادگاه انقلاب سنندج توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود».


#ژن_ژیان_ئازادی
#اعتراضات_سراسری

@bidarzani


🟣‌‍ محرومیت از ملاقات حضوری مریم اکبری‌منفرد در زندان قرچک


مقامات زندان قرچک، مریم اکبری‌منفرد، زندانی سیاسی، را از بهره‌مندی از ملاقات حضوری با خانواده محروم کردند.

⚪️ به نوشته ژیلا بنی‌‌یعقوب: «مقامات این زندان به این زندانی سیاسی گفته‌اند: «ملاقات حضوری امتیاز است و نه حق! برای به دست آوردنش باید در کلاس‌های بخش فرهنگی زندان شرکت کنی.»

جلوگیری از دسترسی مریم اکبری‌منفرد به ملاقات حضوری با خانواده به بهانه امتیاز بودن آن در حالی است که این زندانی سیاسی از سال ۱۳۸۸ تاکنون حتی بدون یک روز مرخصی در زندان محبوس بوده است.

پس از #زینب_جلالیان ، تنها زن زندانی سیاسی محکوم به حبس ابد که در هجدهمین سال حبس خود بدون حتی یک روز مرخصی در بیش از ۶ زندان مختلف، محبوس است، مریم اکبری‌منفرد نیز از قدیمی‌ترین زنان زندانی سیاسی است. با پایان ۱۵ سال حبس، وی مجددا تحت یک پرونده‌سازی امنیتی به دو‌سال حبس دیگر محکوم شد و از زندان سمنان به زندان قرچک ورامین منتقل شد.

▪️این درحالی است که نیروهای اطلاعات، نهادهای امنیتی، دستگاه قضایی و سازمان امور زندان‌ها، از انتقال او به بند زنان اوین نیز هراس دارند.


#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری


@bidarzani




🟣‌‍ هم‌زمان با هفتاد و یکمین محکومیت حکومت ایران به‌خاطر نقض حقوق بشر توسط مجمع عمومی سازمان ملل، کارزار"سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در ۲۵ زندان مختلف وارد هفته چهل و چهارم شد.

⚪️ "صدور احکام "فله‌ای" اعدام، راهبرد حکومت مستبد ایران برای ایجاد رعب و وحشت"


جامعه ایران با مشکلات معیشتی فراوان و بغرنجی روبرو و حکومت در حل آن به بن‌بست رسیده است. حکومت از ترس تکرار اعتراضات فراگیر مردمی افزایش اعدام را تنها راه‌حل می‌داند. به طوری که روزانه در زندان‌های مختلف شاهد اجرای احکام اعدام هستیم. بنا بر اخبار منتشر شده تنها در یک هفته گذشته دست‌کم ۲۵ تن اعدام شده‌اند.

ماه گذشته نیز حکومت  با اعدام بیش از ۱۴۰ تن، صدها خانواده را عزادار کرد. احکامی که هیچ‌گونه بازدارندگی ندارد و صرفا هدف از این احکام نه مجازات شخص، بلکه هدف آن سیاسی و به قصد ایجاد ترس و اختناق در جامعه است.

⚪️ در اقدامی سرکوبگرانه حکومت مستبد حاکم بر کشور، در چند روز گذشته برای دو زندانی سیاسی کُرد در زندان مرکزی ارومیه به اسامی #مهران_حسن‌زاده که در اعتراضات ۱۴۰۱ بازداشت شده بود و زندانی دیگر #حمید_عبدالله‌زاده حکم ضد انسانی اعدام صادر کرده است. صدور این احکام همزمان با محکومیت حکومت ایران برای هفتاد و یکمین بار از طرف مجمع عمومی سازمان ملل به خاطر نقض فاحش حقوق بشر است.

▪️فراموش نمی‌کنیم که دو سال پیش و در اوج اعتراضات مردمی ۱۴۰۱، فایل صوتی از نشست گروهی از صاحبان قدرت افشا گردید که در آن فایل به صورت کاملاً مشخص از قول خامنه‌ای اشاره شده بود که قوه‌قضائیه باید دست‌کم ۷۰-۸۰ نفر از معترضان بازداشتی را اعدام کند
و از دستگاههای امنیتی و قضائی خواسته بود که پرونده‌های اعدام‌شدگان حتی‌المقدور به صورت "قصاص" رسانه‌ای شود.

صدور حکم اعدام برای مهران حسن‌زاده و حکم اعدام "فله‌ای" برای شش متهم #پرونده_اکباتان را باید در همین راستا ارزیابی و راهبرد حکومت برای جلوگیری از آغاز یا گسترش اعتراضات مردم جان به لب رسیده ایران دانست.

چنان‌که پیش‌تر به انتقال چهار زندانی سیاسی محکوم به اعدام از هموطنان عرب در زندان شیبان اهواز به سلول انفرادی اشاره شده‌بود. اکنون نزدیک به ۴۰ روز است که این چهار زندانی(#عدنان_غبیشاوی، #علی_مجدم، #معین_غنفری، #محمدرضا_مقدم) هم‌چنان در بی‌خبری کامل از وضعیت آنها به سر می‌بریم و جانشان در معرض خطر جدی است.

کارزار"سه‌شنبه‌های نه به اعدام" ضمن محکوم کردن تمامی اعدام‌ها و روند ناعادلانه دادگاه‌ها و نقض آشکار حقوق بشر در ایران نسبت به گسترش اعدام‌ها هشدار جدی می‌دهد و از تمام نهادها و اشخاص حقیقی و حقوقی در سراسر جهان، از جمله فعالان سیاسی ، حقوق‌بشری ، مدنی ، صنفی و ... می‌خواهد جهت نجات جان زندانیان زیر حکم اعدام در ایران تلاش بیشتری کنند. ما همچنان به اتحاد عمل و همبستگی جمعی برای توقف ماشین کشتار تاکید می‌کنیم.

▪️اعضای کارزار"سه‌شنبه‌های نه به اعدام"  در روز  سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳، در ۲۵ زندان مختلف برای ۴۴ هفته مستمر در اعتراض به احکام اعدام در ایران در اعتصاب غذا هستند.

زندانیان اعتصابی شامل زندان‌های زیر می‌باشد:

زندان اوین (بند زنان ،بند ۴و ۸)، زندان قزلحصار(واحد ۳و ۴)، زندان مرکزی کرج ، زندان تهران بزرگ، زندان اراک ، زندان خرم آباد ، زندان اسد آباد اصفهان ، زندان شیبان اهواز ، زندان نظام شیراز ، زندان بم ، زندان کهنوج ، زندان مشهد ، زندان قائمشهر ، زندان رشت (بند مردان و زنان )، زندان اردبیل ، زندان تبریز ، زندان ارومیه ، زندان سلماس ، زندان خوی ، زندان نقده ، زندان سقز ، زندان بانه ، زندان مریوان و زندان کامیاران

#کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام
سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳


#قیام_علیه_اعدام
#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری

@bidarzani




🟣‌‍ #بیدارزنی: دست سیاست‌های‌تان از بدن‌های ما کوتاه!

#خشونت_علیه_زنان

سیاست‌های دولت‌ها پیرامون حق باروری زنان و سقط جنین؛ از روسیه و آمریکا تا ایران

ازمتن:


«روسیه

در آخرین تلاش برای محدودسازی حق زنان بر بدن خود، مجلس اعلای روسیه در تاریخ بیستم نوامبر، قانونی را به تصویب رساند که طی آن تبلیغ «سبک زندگی بدون فرزند» در فضای حقیقی و مجازی را ممنوع می‌کند.
این سیاست با امید به افزایش نرخ زاد و ولد که در روسیه در حال کاهش است، به تصویب رسید. جدیدترین داده‌های رسمی منتشر شده نشان می‌دهد که نرخ زاد و ولد در این کشور به پایین‌ترین حد خود در یک ربع قرن گذشته رسیده است. کرملین این ارقام را "فاجعه‌بار برای آینده ملت" توصیف کرد.
ولادیمیر پوتین که روسیه را به عنوان دژ «ارزش‌های سنتی» در مبارزه‌ای وجودی با غرب فاسد(!) معرفی کرده است، زنان را تشویق کرده که حداقل سه فرزند داشته باشند و گفته است که این کار به تأمین آینده روس‌ها کمک خواهد کرد. در حال حاضر به‌کارگیری مشوق‌های مالی و سیاست‌های انگیزه‌‌بخش دیگری نیز در این زمینه به تصویب رسیده‌اند. اجرای این قانون به محدودیت‌های دیگر در زمینه آزادی بیان مانند ممنوعیت تولید و انتشار محتوایی که به ترویج «سبک زندگی غیر سنتی» مانند روابط همجنس‌گرایانه یا سیالیت جنسیتی و همچنین ممنوعیت انتشار روایت‌های مخالف درباره درگیری در اوکراین، می‌پیوندد. تهیه‌کنندگان «تبلیغات سبک زندگی بدون فرزند» با جریمه‌هایی تا سقف ۴۰۰,۰۰۰ روبل (۴,۱۰۰ دلار) برای افراد، دو برابر این مبلغ برای مقامات، و تا ۵ میلیون روبل (۵۱,۰۰۰ دلار) برای اشخاص حقوقی به اضافه امکان تعلیق این موسسات تا ۹۰ روز مواجه خواهند شد…»


ادامه‌ی متن را در لینک زیر بخوانید:


https://shorturl.at/UsHf8


#بیست‌وپنج‌_نوامبر
#ژن_ژیان_آزادی
#حق_بر_بدن
#خشونت_سیستماتیک_علیه_زنان


@bidarzani

Показано 20 последних публикаций.